Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy mikor a (1675 db)

Valószínüleg nem birja a gép

Mik a hivatalos névnapok magyarországon? Idegesít, hogy egyik naptárban egy napra csak egy név szerepel, másikban már 2-3, megint egy másikban meg napi 5. Miért van ez? Mi a hivatalos? Miért van ~10 László, ~8 Péter névnap?

Legjobb válasz: Mit nevezünk hivatalos névnapnak? "A névnapok egy része a szentek egyházi ünnepnapján alapul." "a névnapok kijelölésére nincs központi szerv, vagyis tulajdonképpen a naptárban lévõ névnapok nem hivatalosak. Arról, hogy egy új névnek mikor legyen a napja, a naptárkészítõk, például az egyházak döntenek, annak okán, hogy a névnapok eredetileg is valamilyen szent ünnepéhez kötõdtek." Szóval nincsenek a névnapok úgy kijelölve, mint az ünnepek, az egész csak hagyományon és megszokáson alapul. Arra, hogy egy névre miért létezik több névnap, szintén ez a magyarázat: két- vagy többféle dátum is kialakult egy adott névnap megünneplésére. A naptárkészítõk gyakorta ezek közül csak az elterjedtebb dátumokat tüntetik fel. (Féligmeddig önkényes alapon.)

Mit nevezünk hivatalos névnapnak? "A névnapok egy része a szentek egyházi ünnepnapján alapul." "a névnapok kijelölésére nincs központi szerv, vagyis tulajdonképpen a naptárban lévõ névnapok nem hivatalosak. Arról, hogy egy új névnek mikor legyen a napja, a naptárkészítõk, például az egyházak döntenek, annak okán, hogy a névnapok eredetileg is valamilyen szent ünnepéhez kötõdtek." Szóval nincsenek a névnapok úgy kijelölve, mint az ünnepek, az egész csak hagyományon és megszokáson alapul. Arra, hogy egy névre miért létezik több névnap, szintén ez a magyarázat: két- vagy többféle dátum is kialakult egy adott névnap megünneplésére. A naptárkészítõk gyakorta ezek közül csak az elterjedtebb dátumokat tüntetik fel. (Féligmeddig önkényes alapon.)
hagy idegesítsen

Az miért van hogy mikor eldobom a játékát, visszahozza de mikor elvenném tőle akkor elkezd futni vele előlem?

Legjobb válasz: Nekünk is ez van...eldobom, visszahozza esetleg leteszi és ha nyúlok felé felkapja és elrohan, szerintem azt akarja h kergessem.

Nekünk is ez van...eldobom, visszahozza esetleg leteszi és ha nyúlok felé felkapja és elrohan, szerintem azt akarja h kergessem.
Cseréld le másikra. Tehát kettõvel dobálóddz.
Nekem is ezt csinálja a Yorkim. Szerintem élvezi, hogy teljesen idiótán, négykézláb kergetem :D
Elértetted:) ))))) A játékból kell kettõ. Egyiket odahozza, cserébe a másikat dobod el neki. És így tovább...... Aztán egyszer csak nem dobsz. Befejezed a játékot.
A kérdező hozzászólása: Így már értem, szoktam is csinálni azt és azzal mindig jól kifárasztom! :D
én is szoktam a kuytyámmal kergetõzni én kergetem miközben fut a labdával 5-10 percenként szünetelünk, hagyom, hogy igyon kicsit aztán folytatjuk, mert végülis még egy játék amit élvezhet :) )
és mindig akkor fejezd be a játékot, amikor a kiskutya legjobban élvezi.
Nálunk van nagyobb sipoló süni és egy kisebb sípoló labda. Nagy gumilabda, rongy, rágócsont.
Nemrég hoztam el a menhelyrõl, én tanítottam a sípoló játékokra. Nem mindig teszi le, illetve ráteszi a lábát, el akarom venni, a szájába veszi a kezemet, de csak finoman. Ha dobom, már fut, ugrik, egyedül is pofozza. Két hete még azt sem tudta szegény, mi az, hogy játék, pedig másfél éves (állítólag).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek! ;) 3-as nem lenne szívem elcserélni másikra.
Játszani akar veled..., majd minden blöki ezt csinálja.
Húzzál vele rongyot, akkora mûmorgás lesz belõle. Csak ha még tejfogai vannak, óvatosan.
nem csináljátok orálisan
Szilvás buktát mert azt szeretem
Mond neki, hogy több nyállal kéne csinálnia. Meg valószínûleg a technikája sem tökéletes. Gyakoroljátok sokat.

Az miért van, hogy mikor odajön hozzám egy szép csaj, megszólít, köszönök és utána egy szó nem jön ki a számon, vagy csak alig valami, ez mért van?

Az miért van, hogy mikor odajön hozzám egy szép csaj, megszólít, köszönök és utána egy szó nem jön ki a számon, vagy ha mondok valamit az olyan görcsösen jön. Mért van ez? Hogyan tudnám leküzdeni, hogy gördülékenyebben menjen a beszélgetés.

Legjobb válasz: aha és ez melyik filmben volt?:D

aha és ez melyik filmben volt?:D
A kérdező hozzászólása: Azért az nagy túlzás , hogy minden nap odajön hozzám egy csaj, de néha megtörténik ilyen is.
Azért, mert egy bamba, mamlasz kocka vagy, mint a mai fiatalok 80 százaléka.
csak ne problémázz egyszerûen ne gondolkozz hanem próbálkozz csináld, csak így lehet lekülzdeni
ez kicsit nagyképû leírás a kérdezõtõl úgy jön le mintha minden nap odamenne hozzá egy szép csaj õ meg csak bambul, ha meg igaz akkor nagyon nyomi vagy kérdezõ beszélgess csajokkal aztán javul
Hozzám sosem jönnek oda..:(
A nevem a válasz. :)
kevés tapasztalatod van, még sose kerültél olyan közel egy nõhõz, esetleg kevés az önbizalmad, alapvetõen nem vagy jó kommunikációs készséggel megáldva... hirtelen ennyi jutott eszembe
mert félénk vagy
azért mert a melleibe elveszett a tekinteted. vagy csak szimplán nehezen ismerkedsz idegenekkel mint én xd Bár nem mindig!!

Azt miért van, hogy mi pasik társkereséskor hosszú levelezés után, ha nem jön válasz és ha korrekt a lány netán elutasítás jön, akkor hetek kellenek mire kiheverjük, a lányok meg legrosszabb esetben is másnapra kialusszák?

Legjobb válasz: Te ezt honnan tudod? Amúgy szerintem személyiségtõl függ. Gondolom nem voltál ott minden pasi és nõ háta mögött, hogy õk mikorra heverik ki!

Te ezt honnan tudod? Amúgy szerintem személyiségtõl függ. Gondolom nem voltál ott minden pasi és nõ háta mögött, hogy õk mikorra heverik ki!
A kérdező hozzászólása: Tapasztalat és az oldalon is ezt állapítottam meg, valamint mások is beszámoltak róla.
Aha, persze. Akkor mi nõk ilyen lesz---arom alakok vagyunk egytõl egyig :P Szerintem szimplán azon múlik, hogy mennyire volt nekünk szimpatikus a másik.
Én percek alatt kihevertem. 31F
csak akkor kell kiheverni ha létrejön a kötödés nálad létrejön a csajnál nem de ez fordítva is elõfordulhat ... sõt az a gyakoribb eset
Ez nem a nemektõl függ. Én pl. nem élem bele magam ismerkedéskor semmibe, csak egy lehetõséget látok benne. Nem látok bele a másikba semmit, nem szövögetek vele terveket, annak tekintem, ami: ismerkedésnek. Ez kb. olyan, mint a munkahelyen a próbaidõ: az elején bárki indoklás nélkül felmondhat. Hiszen ilyenkor még csak kipuhatoljuk egymást, hogy mennyire felelnénk meg egymásnak, ilyenkor még én is kritikus vagyok, figyelem a másik reakcióit, értékrendjét, hogy tudok-e vele azonosulni, vagy sem. Egy ismerkedéskor még bõven benne van a pakliban, hogy valaki meggondolja magát... persze volt már nekem is olyan, hogy valaki jobban megfogott, és csalódott voltam, amikor eltûnt (mondjuk abban az esetben kiderült, hogy a pasi "elfelejtett" szólni, hogy nõs és három gyereke van...) Hát mit lehet tenni? Pár napig még gondolok rá, de aztán belátom, hogy nincs értelme keseregni, megyek tovább... De van olyan eset, és most is ilyenben vagyok, amikor már tényleg megvan a közös hullámhossz, eltelik sok-sok hónap, kialakulnak érzelmek, megkapom a biztatást, a visszajelzéseket, kinyílok, bízok, reménykedem, és akkor a másik egyszer csak begörcsöl... hogy õ képtelen kapcsolatra, õ nem áll rá készen. Na ilyenkor azért nem megy olyan könnyen a továbblépés... mindenkiben õt keresem, mindenkit hozzá mérek, és így lehetetlen, reménytelen. Nem hetekig, hónapokig nem tudok továbblépni. Szóval ez nagyon helyzetfüggõ!

Miért van, hogy mikor mondok valamit néha van olyan, hogy a szó közepén akaratlanul nyelek egyet?

nagyon kellemetlen tud lenni :/, de ez nem gyakori csak néha fordul elő.Tegnap PL 4 lánnyal beszélgettem és egy szó közben csak nyeltem egyet, aztán folytattam a dumát, de elég kellemetlen volt!

Legjobb válasz: Szárad a szád.

Szárad a szád.
Kiszáradsz. Szerezzetek be síkosítót
mert a surlódástól elpárolog a folyadék, és nincs ami síkosítson
Asszem leírták már a lényeget... fontos még az is, hogy egy orgazmus elmúlása után, jóval érzékenyebb a puncid (csikló, hüvely egyaránt) mint elõtte, szóval rögtön utána vegyetek vissza kicsit, mert ha ugyanolyan iramban folytatjátok, az kellemetlen lehet..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!