Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy mikor (2175 db)

Tudom, hogy fura kérdés, de miért van, hogy mikor fekszem a testhosszom 4 centivel magasabb, mint állva a testmagasságom?

Persze rendesen saroktól mérve nem lefeszített lábfejjel lábujjhegytõl. Lehet amiatt, hogy gyenge a hátizomzatom? Elég rossz a tartásom állva, mert egészségügyi okokból nem mozoghattam 2 évig. 20F

Legjobb válasz: Mert mikor állsz, a gravitációs erõ lehúz és azért vagy alacsonyabb

Mert mikor állsz, a gravitációs erõ lehúz és azért vagy alacsonyabb
A kérdező hozzászólása: Viszont, ha erõsíteném a hátizomzatomat, akkor javulhatna a tartásom, s ezáltal a magasságom?
Igen, a sportolás segít rajtad. De fokozatosan kezdd, ne ugorj bele. Ha panaszod van még, inkább keresd fel a háziorvosodat, és azt tedd, amit õ javasol. Lehet elküld ortopédiára, ahol megnézik. Szal mindenképpen tegyél magadért...
Ez mindenkinél így van. Az egyik MIT fizika elöadássorozat kezdödik így.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Azt miért van, hogy mi pasik társkereséskor hosszú levelezés után, ha nem jön válasz és ha korrekt a lány netán elutasítás jön, akkor hetek kellenek mire kiheverjük, a lányok meg legrosszabb esetben is másnapra kialusszák?

Legjobb válasz: Te ezt honnan tudod? Amúgy szerintem személyiségtõl függ. Gondolom nem voltál ott minden pasi és nõ háta mögött, hogy õk mikorra heverik ki!

Te ezt honnan tudod? Amúgy szerintem személyiségtõl függ. Gondolom nem voltál ott minden pasi és nõ háta mögött, hogy õk mikorra heverik ki!
A kérdező hozzászólása: Tapasztalat és az oldalon is ezt állapítottam meg, valamint mások is beszámoltak róla.
Aha, persze. Akkor mi nõk ilyen lesz---arom alakok vagyunk egytõl egyig :P Szerintem szimplán azon múlik, hogy mennyire volt nekünk szimpatikus a másik.
Én percek alatt kihevertem. 31F
csak akkor kell kiheverni ha létrejön a kötödés nálad létrejön a csajnál nem de ez fordítva is elõfordulhat ... sõt az a gyakoribb eset
Ez nem a nemektõl függ. Én pl. nem élem bele magam ismerkedéskor semmibe, csak egy lehetõséget látok benne. Nem látok bele a másikba semmit, nem szövögetek vele terveket, annak tekintem, ami: ismerkedésnek. Ez kb. olyan, mint a munkahelyen a próbaidõ: az elején bárki indoklás nélkül felmondhat. Hiszen ilyenkor még csak kipuhatoljuk egymást, hogy mennyire felelnénk meg egymásnak, ilyenkor még én is kritikus vagyok, figyelem a másik reakcióit, értékrendjét, hogy tudok-e vele azonosulni, vagy sem. Egy ismerkedéskor még bõven benne van a pakliban, hogy valaki meggondolja magát... persze volt már nekem is olyan, hogy valaki jobban megfogott, és csalódott voltam, amikor eltûnt (mondjuk abban az esetben kiderült, hogy a pasi "elfelejtett" szólni, hogy nõs és három gyereke van...) Hát mit lehet tenni? Pár napig még gondolok rá, de aztán belátom, hogy nincs értelme keseregni, megyek tovább... De van olyan eset, és most is ilyenben vagyok, amikor már tényleg megvan a közös hullámhossz, eltelik sok-sok hónap, kialakulnak érzelmek, megkapom a biztatást, a visszajelzéseket, kinyílok, bízok, reménykedem, és akkor a másik egyszer csak begörcsöl... hogy õ képtelen kapcsolatra, õ nem áll rá készen. Na ilyenkor azért nem megy olyan könnyen a továbblépés... mindenkiben õt keresem, mindenkit hozzá mérek, és így lehetetlen, reménytelen. Nem hetekig, hónapokig nem tudok továbblépni. Szóval ez nagyon helyzetfüggõ!

Az miért van hogy mikor ateista voltam nem mertem Istent káromolni?

Szóval mikor ateistaként éltem, mondjuk véletlen megütöttem magam sosem mertem olyat mondani, hogy ejj a jó Isten ...... Pedig a környezetemben élő emberek gyakran megtették/teszik. Én meg még csak gondolni sem mertem ilyen szavakra. Pedig egyáltalán nem hittem Istenben.

Legjobb válasz: 1, mert úgy hallottad,hogy nem szabad és ez rögzült benned 2, mert még is hittél abban,hogy isten megbüntethet,de ha így van,akkor nem voltál igazi ateista,mert feltételezted létezését 3, mert találtál jobb káromkodási módot..

1, mert úgy hallottad, hogy nem szabad és ez rögzült benned 2, mert még is hittél abban, hogy isten megbüntethet, de ha így van, akkor nem voltál igazi ateista, mert feltételezted létezését 3, mert találtál jobb káromkodási módot..
Tehát ahogy hívõ lettél, már nem félsz káromolni Istent? Mert a kérdésbõl így jön le.
Mert valami nem stimmel nálad, szerinted érdekel engem mit gondolsz, vagy mondasz rólam? Üdv.: Isten
Te csak ezt hitted. Az ellentmondás feloldása, hogy feltehetõen nem ismerted elég jól önmagad.
Mert nem voltál ténylegesen ateista. Amúgy szerinted Istent érdekli, hogy mit gondolsz róla? Pont úgy szeret mint a többi teremtményét, legyen az csótány, galandféreg, vagy botsáska!
Az a te bajod volt!
Talán azért mert tudtad, hogy a káromkodással nem oldodik meg a problémád. És igazad is volt mert attol, hogy káromkodsz nem szûnik meg a lábad, nem javítja meg magát a számitógéped, és nem kerûl benzin az autodba. Tehát káromkodni értelmetlen ha ateista vagy ha nem.
Én is az vagyok, mégis nagyon ritkán veszem számra közösségben. Pusztán azért, mert sok vallásos ismerõsöm van, és elég unintelligens dolog lenne, ha elõttük kvaisteneznék pl. De ha egyedül vagyok, és bekúrom a lábam az ágy sarkába, lehet, elhagyja a számat a neve.
Mert nincs értelme. A Pistájt már.
Ha ateista "voltál" - akkor nem kérdés a kérdésed. Isten könyörült rajtad már akkor is.


Miért van, hogy mikor mondok valamit néha van olyan, hogy a szó közepén akaratlanul nyelek egyet?

nagyon kellemetlen tud lenni :/, de ez nem gyakori csak néha fordul elő.Tegnap PL 4 lánnyal beszélgettem és egy szó közben csak nyeltem egyet, aztán folytattam a dumát, de elég kellemetlen volt!

Legjobb válasz: Szárad a szád.

Szárad a szád.

Az miért van hogy mikor eldobom a játékát, visszahozza de mikor elvenném tőle akkor elkezd futni vele előlem?

Legjobb válasz: Nekünk is ez van...eldobom, visszahozza esetleg leteszi és ha nyúlok felé felkapja és elrohan, szerintem azt akarja h kergessem.

Nekünk is ez van...eldobom, visszahozza esetleg leteszi és ha nyúlok felé felkapja és elrohan, szerintem azt akarja h kergessem.
Cseréld le másikra. Tehát kettõvel dobálóddz.
Nekem is ezt csinálja a Yorkim. Szerintem élvezi, hogy teljesen idiótán, négykézláb kergetem :D
Elértetted:) ))))) A játékból kell kettõ. Egyiket odahozza, cserébe a másikat dobod el neki. És így tovább...... Aztán egyszer csak nem dobsz. Befejezed a játékot.
A kérdező hozzászólása: Így már értem, szoktam is csinálni azt és azzal mindig jól kifárasztom! :D
én is szoktam a kuytyámmal kergetõzni én kergetem miközben fut a labdával 5-10 percenként szünetelünk, hagyom, hogy igyon kicsit aztán folytatjuk, mert végülis még egy játék amit élvezhet :) )
és mindig akkor fejezd be a játékot, amikor a kiskutya legjobban élvezi.
Nálunk van nagyobb sipoló süni és egy kisebb sípoló labda. Nagy gumilabda, rongy, rágócsont.
Nemrég hoztam el a menhelyrõl, én tanítottam a sípoló játékokra. Nem mindig teszi le, illetve ráteszi a lábát, el akarom venni, a szájába veszi a kezemet, de csak finoman. Ha dobom, már fut, ugrik, egyedül is pofozza. Két hete még azt sem tudta szegény, mi az, hogy játék, pedig másfél éves (állítólag).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek! ;) 3-as nem lenne szívem elcserélni másikra.
Játszani akar veled..., majd minden blöki ezt csinálja.
Húzzál vele rongyot, akkora mûmorgás lesz belõle. Csak ha még tejfogai vannak, óvatosan.

Az miért van hogy mikor orálisan szertném kielégíteni a barátnőmet akkor remeg a lába és egy idő után elkezd neki fájni? (Amúgy azt mondja hogy jó érzés csak remeg neki a lába és egy idő után fáj is neki)

Legjobb válasz: a barátnõd elélvez remegés közben. A fájás pedig azért van, mert az élvezet után pár másodpercet, percet pihenni kel hagyni odalent a dolgokat, hogy magához térjen, meg persze a lány is. 20/l

a barátnõd elélvez remegés közben. A fájás pedig azért van, mert az élvezet után pár másodpercet, percet pihenni kel hagyni odalent a dolgokat, hogy magához térjen, meg persze a lány is. 20/l
Mitõl lenne kamu? Nekem is remegni szokott a lábam tõle, és van olyan 1 h egy idõ után már nem olyan jó.De nemtudom mitõl lehet.
Kamuuuuuu [email protected] csinálod, és nem akar megbántani
nekem is néha beleremeg ha elfárad a terpesztõl ez tök természetes

Miért van, hogy mikor szüleim veszekednek és szidnak valakit vagy egymást, egyből szóba kerülök, hogy én is olyan rossz vagyok, mint a szidalmazott, pedig semmi közöm az esethez és több ízben bizonyítottam, hogy nem vagyok olyan?

Másnak is csinálják ezt a szülei? Mi a jó nekik ebben?

Legjobb válasz: Nálunk ez van. Idegesítõ és frusztráló. Minden nap órákat segítek itthon, aztán megkapom, hogy egész nap csak "döglök a szaros gépem elõtt" (meg amellett reggel hattól este négyig az iskolában vagyok ugye, vagyis voltam, mert másfél hónapja levizsgáztam). A lényeg az, hogy ne vedd fel. Ha felvennék minden sértést és ocsmányságot, amit itthon kaptam a szüleimtõl és a családomtól már évekkel ezelõtt fellógattam volna magam egy kötélre, vagy megöltem volna õket. Ha majd egyszer családod lesz a jövõben, próbálj ne ilyen s*ggfej módon viselkedni a kölykeiddel.

Nálunk ez van. Idegesítõ és frusztráló. Minden nap órákat segítek itthon, aztán megkapom, hogy egész nap csak "döglök a szaros gépem elõtt" (meg amellett reggel hattól este négyig az iskolában vagyok ugye, vagyis voltam, mert másfél hónapja levizsgáztam). A lényeg az, hogy ne vedd fel. Ha felvennék minden sértést és ocsmányságot, amit itthon kaptam a szüleimtõl és a családomtól már évekkel ezelõtt fellógattam volna magam egy kötélre, vagy megöltem volna õket. Ha majd egyszer családod lesz a jövõben, próbálj ne ilyen s*ggfej módon viselkedni a kölykeiddel.
Természetesen nem fair.
A kérdező hozzászólása: Az lesz, el fogok menni, és gondolkodjanak, miért nem fogok gyakran feléjük nézni. De azért ugye nem gondolom rosszul, hogy a viselkedésük nem egészen fair?
A kérdező hozzászólása: Ha végre találok egy tiszta munkát, ahol normálisan tudok keresni, akkor el tudok költözni.
nem tudok segiteni, mert az én anyukám is ilyen. Jó, én 16 vagyok, de nekem a 28 éves nõvérem mondta, h nyeljek egy nagyot, ne bántsam magam, hanem igyak meg egyszerre sok kakakót vagy vizet vagy vaamit, h utána ne azzal a dühhel törõdjek, hanem azzal, h fáj a hasam. én már beletörõdtem, h sose leszek jó neki. nehéz, de próbáld meg te is megszokni.. puusz bajtárs:)
Nem kell hagynod. Sorold fel, hogy te éppen mit segítetél vagy egyéb hasznosat csináltál, és mondd el nekik, hogy ne rád haragudjanak, amikor egymásra dühösek. És hagyd õket ott, hátha észbekapnak.
Költözz el ha van rá lehetõséged , csak azt ne hidd hogy akkor jó leszel nekik . 3 gyerekem van 30 éves vagyok , nehezen de megállunk a saját lábunkon , nem kérünk tõlük semmit , sõt mi adunk ha tudunk , mégse vagyok jó nekik !
Költözz el, amint tudsz...Én a másik véglet vagyok, rég elmentem otthonról suli miatt, és anyukámék sirnak utánam, na meg én is utánuk.
A kérdező hozzászólása: Az egy dolog, csak már egészen kicsi koromtól ezt hallgatom... És 24 évesen betelt a pohár...
A kérdező hozzászólása: Addig, amíg nem tudok elmenni, tudtok valami tanácsot adni, hogy könnyebben viseljem el? Sajnos már odáig fajult, hogy legalább fél óra figyelemelterelésre van szükségem, hogy tudjak koncentrálni a feladataimra. :-( Ez így nem jó, mert nem haladok.

Az miért van, hogy mikor odajön hozzám egy szép csaj, megszólít, köszönök és utána egy szó nem jön ki a számon, vagy csak alig valami, ez mért van?

Az miért van, hogy mikor odajön hozzám egy szép csaj, megszólít, köszönök és utána egy szó nem jön ki a számon, vagy ha mondok valamit az olyan görcsösen jön. Mért van ez? Hogyan tudnám leküzdeni, hogy gördülékenyebben menjen a beszélgetés.

Legjobb válasz: aha és ez melyik filmben volt?:D

aha és ez melyik filmben volt?:D
A kérdező hozzászólása: Azért az nagy túlzás , hogy minden nap odajön hozzám egy csaj, de néha megtörténik ilyen is.
Azért, mert egy bamba, mamlasz kocka vagy, mint a mai fiatalok 80 százaléka.
csak ne problémázz egyszerûen ne gondolkozz hanem próbálkozz csináld, csak így lehet lekülzdeni
ez kicsit nagyképû leírás a kérdezõtõl úgy jön le mintha minden nap odamenne hozzá egy szép csaj õ meg csak bambul, ha meg igaz akkor nagyon nyomi vagy kérdezõ beszélgess csajokkal aztán javul
Hozzám sosem jönnek oda..:(
A nevem a válasz. :)
kevés tapasztalatod van, még sose kerültél olyan közel egy nõhõz, esetleg kevés az önbizalmad, alapvetõen nem vagy jó kommunikációs készséggel megáldva... hirtelen ennyi jutott eszembe
mert félénk vagy
azért mert a melleibe elveszett a tekinteted. vagy csak szimplán nehezen ismerkedsz idegenekkel mint én xd Bár nem mindig!!
mi az a csökkentet mód monitornál?
A kérdező hozzászólása: csökkentett mód=takarékos mõd
vagyis?
A kérdező hozzászólása: hát a gép megy tovább a monitor kiírja hogy takarékos mód és elsötétül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!