Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy manapság (95 db)

Az miért van, hogy manapság mindenki a fesztiválok fele terelődik, a komoly legendás klubok, discók meg szinte haldoklanak?

Nagyon sok meghatározó kultuszhely zárt be mostanában. Nem hiszem, hogy jó irányba tartunk.

Legjobb válasz: pesten is mindneki a kinti rendezvénykeen, kávézokban, vagy csak spontán utcán simerkedik. ez iylen. amugy a kérdés jó, és én is keresem rá a választ!

pesten is mindneki a kinti rendezvénykeen, kávézokban, vagy csak spontán utcán simerkedik. ez iylen. amugy a kérdés jó, és én is keresem rá a választ!
Sosem szerettem discokat meg klubbokat. Fesztiválon, kocsmákban mindig is nagyobb volt hangulat, közvetlenebb volt egész és jobb ! :D
ma ez a divat,
Ez a divat, meg rossz irányba megyünk... Elég negatív megjegyzések. Miért baj mindez? Én amúgy azért megyek fesztiválra, mert egy koncert áráért több híres embert kapok, ami jó üzlet. Azon kívül, ahol lakom, ott nem sok olyan hely van, amit említesz, de egy fesztiválért már elmegyek Pestre.
Kecelt sajnálom de nagyon.
Mert a fesztiválokon jó zene is szól :D (nem mint a diszkókban, klubbokban)
Menjetek inkább heavy metal koncertre, annak értelme is van.
Nézd Kérdezõ, nem feltétlenül olyan nagy baj ez. Azt leszámítva persze, hogy a fesztiválok csak pár hónapos idõszakban tartanak, míg a klubok ugye télen-nyáron nyitva vannak. Viszont! Azt vettem észre, hogy a fesztiválok jobbára tényleg arról szólnak, hogy mindenki jól érzi magát. Szabadon buliznak, beszélgetnek és ismerkednek egymással. Míg a diszkók, klubok esetében azon megy a verseny, hogy ki a nagyobb mûmájer, ki a legnagyobb macho, legjobb cicababa, ki a legnagyképûbb, ki a legnagyobb sznob, stb... Ez mióta lenne olyan jó?
én pl budpesten egy értelmes szórakozóhelyet ne tudnék mondani...mármint ami olyan "disco"
Ne aggódj, amíg van Coronita after, addig lesz hova járnotok! Egyébként pontosan miért is gond, hogy az emberek a fesztiválok felé hajlanak? Sokkal többrétû közönségnek szólnak és ritkább is rá a lehetõség. Nem hiszem, hogy csak emiatt zárna be bármilyen szórakozóhely, maximum nyáron nem olyan aktív.
A fesztivál szól VALAMIRÕL, pl. borról, zenérõl, gasztronómiáról, vagy filmrõl, stb. Egy szórakozóhely semmirõl nem szól, ugyanott lesz 1 hét múlva, 1 hónap múlva 3 év múlva, mindig ugyanazok a tévében, rádióban nyomatott szar seggrázós we no speak americano fog benne menni nem is értem mi a jó benne, sok csicska ember jár el minden hétvégén azt k.rvára nem történik semmi. Egy fesztiválnak legalább van életérzése: sátorozás, vadkempingezés, strand, buli orrba-szájba, kultúrát ad. Egy szimpla buli csak mindenkivel baszni akaró plázap.csákat gyárt futószalagon meg vasalt hajú majmokat....

Miért van az manapság, hogy a fiatal lányok idősebb férfival járnak, létesítenek velük szexuális kapcsolatot?

Én egyszer?en nem értem, mért van szüksége egy 17 éves lánynak egy 35 éves férfira pl. Azért szeretném kérni a ti véleményeteket, hátha megértem.

Legjobb válasz: Mi az, hogy manapság? Ez mindig is így volt. Sõt, nagyanyáink idejében még fokozottabban.

Mi az, hogy manapság? Ez mindig is így volt. Sõt, nagyanyáink idejében még fokozottabban.
Szerintem, a tapasztaltsága és a férfiassága miatt, úgy érzi talán, hogy nagyobb biztonságba, és jobb kezekbe van egy idõsebb többet megélt hapsinál, mint egy korabeli idétlen (vagy nem idétlen) srácnál. Talán arra vágyik, hogy az az idõsebb férfi mellette bevezeti az élet rejtelmeibe... meg hát a tiltott gyümölcs oda-vissza igaz, mert nem hiszem, hogy létezik olyan szülõ aki ezt jó szemmel nézné :) :S
amúgy miért van az hogyha egy öregebb pasi felszed egy csitrit, akkor az "cool", ha egy nõnek van fiatalabb pasija, akkor az "hûûû... ezt nem kellett volna".? amúgy szerintem nem gáz. én 22 vagyok, a barátom 36.
Hát én ezt még nem vettem észre és nem is hallottam róla de szerintem egy átlag korkülönbség kb.: 3-5 év. Szerintetek??
Talán mert a mai tinédzser fiúk jó része úgy néz ki (és úgy viselkedik) mint egy lány.
"Mert a lányok érettebbek" Egy 15 éves lány már annyira érett mint egy 40 éves férfi.Legalább is a nõk szerint, mindig ezt mondják.
mert egy 30 éves érzelmileg nagyjából ott van mint egy 17 éves lány. ki tudja nyilvánítani az érzelmeit, nemúgy mint a tizen-huszonévesek többsége. a 30 évesek amúgy nem olyan bulizósak (többség) és nem csak az egy éjszakás kalandokat kedvelik. ezzel nem általánosítani akarok, de a többségnél így van. nekem is 31 éves a párom, és nagyon szeretem, a kor szerintem nem minden, jó a természete és vicces, és engem ez fogott meg benne. 21/L
A válasz megírásának idõpontja 11:24 Na figyelj, éppen ezt irom s irta le az egyik elõttem válaszló hogy éppen a lányok oda nem irják hogy kurjál meg. Egy normális lány nem teszi ki a seggét és a melleit az internetre az biztos. szoval neked kuss ha fáj az igazság.
annyira de annyira fölösleges amúgy ezen vitatkozni. léteznek nagyon érett 17-18 körüli srácok, sõt még fiatalabbak is, akik nagyon érettek. én egyszerûen olyan iskolába jártam, ahol minden ilyen korú srác anyuci apuci kicsi kedvence, motort kap, iPhone-t kap, mikor épp elõzõ nap derült ki, hogy megbukott matekból, és iszonyúan gyerekesek, ha van barátnõjük, akkor is más csajokat fogdosnak. ilyen természetesen van idõsebb pasiban is, nem is kevés. akiknek még mindig csak az a lényeg, hogy minél több lányt megfektessenek, és ezeket nagy ívben el is kerülöm, mert undorodom, hányok tõlük. ismerek olyan 21-25 éveseket, akiknek ez már nem lényeg, mert komoly, normális kapcsolatot akarnak. a sors úgy hozta, hogy ilyen srácokkal, 17-19 tartományban nem találkoztam. nem tagadom, hogy vannak, mert nyilván sok van közöttük. 18 vagyok, 23 éves a barátom. 2 és fél éves kapcsolat. nincs iwiwem, nincs myvipem, facebookon pedig ruhában vagyok a képeimen, és nem látszanak ki nem oda illõ dolgok. nem vagyok p*csa, 2 barátom volt életemben, és sosem csaltam meg õket. és mégis idõsebb pasival járok. hát tényleg, rendkívül elítélendõ, és lenézendõ vagyok, komolyan. röhej...
amit leirtál igy kellene egy lánynak kinéznie..ez a termnészetes dolog hogy 1-5 évvel idõsebb barátod van és nem 10 -15 évvel.
és ha látnál az orrodon elõbb akkor tudnád nem mindenki olyan mint te, hanem sok a [email protected] is, akinek az az életcélja.
értem. bocsánat a felcsattanásért, csak nagyon sok ilyen kérdés van, és tényleg felesleges vitázni rajta. egyetlen egy nagyon érett, rendes 18 évest ismerek, pedig biztos nagyon sok van. ilyenkor, ha egész élete során ezt tapasztalja az ember, akaratlanul is általánosít, ezért idõsebb korosztályban keresi a hozzá való embert. általánosítás érvényes a fiatal lányokat illetõen is, hisz nem mind olyan, mint amilyet leírtatok, DE sok van, aki megfelel a negatív leírásnak.
11:02 Ez így van.:)
Mit kezdjen egy 16-18 éves "nagylány" egy félmeleg, emós, hülyegyerekkel? Naná hogy az érettebbekre buknak...
A kérdező hozzászólása: 11:39 es: Én nem erre gondolok, erre azt mondom, hogy teljesen oké. Egy 5 éves korkülönbség például. Én arról, beszélek, hogy 10 meg 15, vagy pedig a 13 éves korosztály a 20 asokkal. Hogy egy 18 éves lánynak 23 éve sbarátja van az teljesen normális szerintem.
emebere válogatja, vannak, akiknek apakomplexusuk van. nekem tetszett már korombeli, meg pár évvel idõsebb is.. de a max. amit megengedek, az 3-4 év, ami sztem nem sok.. 20, l
Sok 25-30 nõ már családalapításon gondolkodik és gondolom egy harmincas férfi akinek nincs gondja a csajozással nem akarja elkötelezni magát. A 20 alatti lányok meg nem nagyon tervezgetik ezt. A férfinak szerintem ez csak egy jó kufircoló kapcsolat. Lehet én is élnék iylen lehetõséggel 21F
mert ez olyan normális és érett hozzáállás: "jaj de jó lesz megdöngetni, minél több csajt akarok életemben megk*rni. úgysem méltó hozzám egyik sem párkapcsolatra..." tényleg az az élet értelme, hogy minden kínálkozó lehetõséget megragadjunk, hogy lefeküdjünk valakivel... valóban. ez aztán az életcél!
"amúgy miért van az hogyha egy öregebb pasi felszed egy csitrit, akkor az "cool", ha egy nõnek van fiatalabb pasija, akkor az "hûûû... ezt nem kellett volna".? amúgy szerintem nem gáz. én 22 vagyok, a barátom 36." Ki mond ilyent hogy hû ezt nem kellett volna? 20 évesen 1 barátnõm volt aki kisebb volt nálam és a többi, még 4 évvel nagyobb is volt akinek volt 30as pasija de engem is talált annyira érettnek mint õt. És nincs igazad abban sem hogy egy öreg pasi egy csitrit felszed az cool, mert tudod mi ugy gondoljuk hogy az cool aki egy idõsebb nõt tud meghóditani..szoval te 22 vagy és a barátod 36 akkor te elég nagy [email protected] lehetsz, mert ez nem egy normális felállás. A válasz megirásának idõpontja 11:02 20/L Na itt az igazság, mert ahogy leirja milyenek a mai lányok, "Mit csinál? Iwiw, myvip, mellett ki, segget ki, hasat ki, combot ki, 20 kiló smink, hogy 10 évvel idõsebbnek hasson" ez teljesen igy van, én ha megnéztem egy 22 vagy idõsebb lányt legalább normális képük van feltéve egy ilyen helyre és nem olyan hogy a félcsöcse látszik és a tangabugyija is. Vannak azok a helyzetek amikor tetszek egy lánynak és megnézem a fotoit, a segge a a fényképbe teljesen belelog, hát mit gonodolok én 20 éves fiúként róla? "hátha megtudom döngetni, mert nekem ilyen barátnõ nem kell ám"
Azért mert a férfiak, szörnyen gyerekesek tudnak lenni. Nem csak a fiatalok, de egy tapasztaltabb, érettebb férfi vonzóbb a szemünkben. Ez nem általánosítás akar lenni, csak egy újabb rossz tapasztalat.
10:54 Nincs ott, hanem nem beszélnek a férfiak az érzéseikrõl, mert úgy vélik hogy az férfiatlan, de attól még érettek érzelmileg is.
A kérdező hozzászólása: Igen ezt a biztonságérzetes dolgot halottam már, csak nem tudom megérteni. Szerintem én is kifejezem az érzéseim, és tudok akármennyire komolya lenne az mellett, hogyha kell idiota vagyok. Én nem vágyom egy 30 éves nõre:D A nõk 17 évesen is túl komolyak már:D 18/F
Justin bieber tehet róla, mert úgy néz ki, mint egy kislány, és úgy is viselkedik.
Szerintem meg hülyeség, hogy a fiatal lányok sokkal érettebbek, mint a fiúk. Nézzétek meg a mai 14-17 éves lányokat (NAGYÁTLAGBAN, tisztelet a kivételnek!). Mit csinál? Iwiw, myvip, mellett ki, segget ki, hasat ki, combot ki, 20 kiló smink, hogy 10 évvel idõsebbnek hasson, és még sorolhatnám... Ezek érettebbek????? Hát még a fiúk is kinevetik õket, már ne haragudjatok. Csak [email protected] jó õket, normális férfi komoly kapcsolatot soha a büdös életbe nem akar egy ilyen kislánytól. És ezért van az, hogy a sok kiégett 25-30 éves (bár az még nem is öreg annyira) kap az alkalmon, ha van rá lehetõsége, és megdöngeti a kis ribiket. Hülye lenne, ha kihagyná. A másik dolog: nagyon sok fiú, fõleg mostanság sokkal érettebb már ebben a korban, mint a hasonló korú lányok. A legtöbb elmegy dolgozni, hogy legyen pénze bulizni, szórakozni, költekezni, míg a lányok nagy része apuci és anyuci szeme fénye marad, akiknek megadnak mindent. A fiúk korán saját lábra akarnak állni, ahhoz pedig kell némi önállóság, komolyság, érettség. Szerintem kezd megfordulni, vagy kiegyenlítõdni ez a helyzet. Márpedig elég sok fiatalabb ismerõsöm van, nem a semmibõl beszélek. 20L
EZ tényleg így van.
én 15 vagyok, és a barátom 22, szerintem nincs ezzel semmi gáz. igazából nem vonzanak az idõsebb pasik, de így hozta a sors, és nagyon szeretem :) én kicsit talán érettebb vagyok, õ meg éretlen, és egyezik a gondolkozásunk és ízlésünk, érdeklõdési körünk. imádom :) )) 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Okosabb lettem.
Hát, én 16 éves fiú vagyok és engem irritál, hogy a korombeli 15-17 éves lányok mind a huszonéves hapsikkal vannak el.. Én meg lassan labdába sem rúghatok a korom miatt...
anyukám már 5 éve halt meg, mikor én 12 voltam. azóta nekem kellett mindent csinálnom, mert a nagyiékhoz kerültem. takarítani, néha fõzni, pakolni, kertészkedni, vigyázni az öcsémre, szóval nagyjából mindent én végeztem a ház körül, de ennyit tudtam adni nagyiéknak amiért befogadtak. 15 évres koromban megismerkedtem egy 20 évessel, akit nagyon szeretek még mindíg, és azon felül hogy 5 évvel idõsebb, még mindíg látszik rajta hogy egy kicsit éretlenebb, de én így szeretem. én rá voltam kényszerülve hogy fenntartsam magam. most 17 vagyok, és az öcsémmel már eljutottunk addig, hogy engem szólít anyunak (még csak 6 éves)és a barátomat apunak, de ezt õ sem bánja :) ) szóval egy 22 éves is lehet kicsit éretlen, de ez nem feltétlenül igaz.
Mert hogy csinálnál php kódot? Megrajzolnád. Ennyire azért ne legyél már debil.
Am meg jogos... például egy bejelentkezõ rendszer (programot), h raknál össze? hmm jobb oldalt ott egy gomb, ha rákattintasz, akkor beszúr az oldalba egy mûködõképes regisztrációs/bejelentkezõs rendszert, ami kommunikál az sql adatbázissal.... ez nem így mûködik :'D. A html-t és a css-t grafikus felületen összekattintgathatod, de a programot mindenképp neked kell megírni.
+ha teleb*ssza k*rvasok felesleges dologgal, akkor belassul az oldal, mint az öregek mikor NEM sietnek a buszra hogy letudjanak ülni.
Rengeteg grafikus program van, amivel elkészítheted. De aki ért hozzá, annak sokkal kényelmesebb kézzel kódot írni, mivel az mindenképp úgy néz ki (forrásra gondolok) és azt csinálja, amit az illetõ akar.
Mert nem kivitelezhetõ a dolog. Sok grafikus program tud kódot is generálni, de azokba rengeteg fölösleges dolog is bekerül. Valamint vannak olyan dolgok, amiket képtelenség grafikus felületen megcsinálni. A HTML és CSS pedig egyáltalán nem bonyolult...


Miért van az manapság, hogy ha egy tojás eltörik a tojástartóban, és jó pár napig ottmarad benne, akkor nem büdösödik meg, a romlottság semmi jelét nem mutatja. Még ha megfeketedik, akkor sem büdös. Vajon tartósítószert juttatnak beléjük?

Legjobb válasz: egyátalán nem evidens. A tojások mostanában jóval tovább bírják, mint régen, aminek az az oka, hogy kívûlrõl be vannak vonva egy anyaggal, ami megakadályozza a befertõzõdést ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Nátrium-szilikát ). Amúgy a tojásban eleve van egy csomó antibakteriális anyag, ami megnehezíti a mikrobák támadását (pl. lizozim).

egyátalán nem evidens. A tojások mostanában jóval tovább bírják, mint régen, aminek az az oka, hogy kívûlrõl be vannak vonva egy anyaggal, ami megakadályozza a befertõzõdést ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Nátrium-szilikát ). Amúgy a tojásban eleve van egy csomó antibakteriális anyag, ami megnehezíti a mikrobák támadását (pl. lizozim).
Ha hûtõben tárolod akkor evidens. Ha nem akkor fogalmam sincs.
Nem tudom, de a törött tojást semmiképpen se edd meg, még akkor se, ha nincs különösebb szaga.
Mert nem romlott kapcsolatban készültek.:)
Mert az emberek h lyék.
Mivel nem értenek hozzá, fel sem tudják mérni, mit vállalnak.Sokszor, az imádott négylábút is gyalázatos körülmények között vásárolják meg, leszarva, milyen áron lesz az övék.Szóval birtoklási vágy, feneketlen önzéssel ötvözve.
nem tudom. :/ de biztos nem azért mert szereti azt az állatot. mert ha szeretné azt akarná hogy jo sorsa legyen.
Azért, mert megtehetik.
Sznobizmusból. Ezzel akarja megmutatni, hogy õ azért jobb, mint a többiek, mert neki van ilyen állatja. Semmi többrõl. Mert az általában kamu, hogy azért akar ilyen állatot, mert szereti. Kis korom óta egy Husky az álmom, de mégse hozok haza egyet se, mivel tudom, hogy jelenleg az igényeit nem tudnám kielégíteni, meg nyáron nem akarom szerencsétlen a melegben kínozni.

Miért van az manapság hogy a tizenévesek között egyre több fiu akar komoly kapcsolatot a lányok viszont csak laza kapcsolatokat akarnak? Régen ez forditva volt nem? Mi változott?

Legjobb válasz: nálunk fordítva..2éves kapcsolat és a barátom akar mindig kilépni h neki már hiányzik a szabadság...:(

nálunk fordítva..2éves kapcsolat és a barátom akar mindig kilépni h neki már hiányzik a szabadság...:(
Egyik barátnõmnek sincs, köztünk nekem sincs, komoly kapcsolatom, de nagyon szeretnénk, azonban inkább ezt a férfiakon veszem észre, hogy csak egy kis ismerkedésre vágynak. Sajnos semmi több.
nem kiartás kérdése...én mondtam h 2éve együtt vagyunk és a barátom közölte ma h neki már kell a szabadság, nem alar kapcsolatban élni...na erre mondjatok vmit...
A világ? :)
Ha 5 hónap után valaki elbizonytalanodik, az azért van mert nem szerelmes...Akkor meg minek erõltetni? Ha majdnem fél év alatt nem alakult ki a szerelem, ott baj van és nem is fog.
hát ma szakítottunk, mert megláttam h ismerkedett egy ismeretlen lánnyal neten..és utána beszéltünk telón és mondta h szerinte semmi értelme amúgy se, mert tapasztalatlanok vagyunk, meg neki hiányzik a szabadság, már nem tud kapcsolatban élni...
nem tudom..azt mondja szeret, csak neki hiányzik az h ismerkedjen erre-arra, dumálgasson sokmkivel...na meg elsõ komoly kapcsink, elsõk voltunk egymásnak...gondolom nem akar egyvkivel lenni egész életében, fõleg nem szexuálisan...
bocsánatot kért, letöröltük magunkat barátikörrõl és kibékültünk:)
Egy párkapcsolathoz nem kell feltétlenül szerelem. Ez egy hülye elgondolás. Persze, szép és jó ha van, de anélkül is lehet mind a két félnek élvezni az együtt töltött idõt. Nem hiszem hogy a fiúk közül többen akarnák a komoly kapcsolatot mint a lányok. Egyszerûen manapság minél több emberrel lefeküdni nagyobb tekintélyt jelent a legtöbb klikkben, sok embert ismerek akinek ettõl nõ a kicsiny önbizalma. Semmi rossz nincs abban ha az ember jól akarja érezni magát, és sok emberrel lefekszik amíg a másik félnek is jó így. Lelke rajta mindenkinek.
igen, velem is valami ilyesmi van (lány vagyok). általában mindne pasi akivel "összehoz a sors" már az elsõ randi után halál komolyan veszi a dolgot. ez egyrészt nagyon frusztrál engem, én képtelen vagyok egyetlen randi után sms-sk tucatját írogatni a választottnak. talán azért van ez, mert a mai nõknek - pl nekem is - a karrier sokkal motiválóbb és sokkal izgalmasabbnak tûnik mint egy jólmenõ, régimódi kapcsolat. persze irigylem az olyan nõket, akik még a régi minta alapján építik fel az életüket, de én képtelen lennék rá.
ja és én úgy érzem h nem lesz folytatás..és nem tudok holnap így suliba menni...múltkor egész nap bõgtem mert összevesztünk..és suliba vki hozzámszólt, elsírtam magam...
az a baj, h túl sokat beszélgettünk már, mert mindig volt vmi gondunk..én változtattam értünk, de õ nem akar...nekem ennyi bajom van most, egyébként másfél hete volt egy nagy veszekedésünk, és azóta minden tökéletes volt!
A kérdező hozzászólása: Egy kiadós beszélgetés gyógyir lehet mindenre:) Majd irhatsz holnap ide vagy mailt hogy mi lett a dolog vége, kiváncsi vagyok.
azt mondta:manó, holnap suli után felmegyek és megbeszélünk mindent...meg kérdeztem h szeret-e és mondta h igen...nem tom mi fog kisülni ebbõl...
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem az egyetlen megoldás ha vársz, és ha pár héten belül nem jelentkezik jobb ha elfelejted. Tudom hogy mondani könnyû meg nehéz, nekem is az, és énis remélem hogy bnõm visszajön hozzám. De ha te megprobálsz visszamenni hozzá, az csak neked lesz rosszabb, fõleg ha most kiakarja élni magát, és akkor az állando féltékenykedés, stb. tönkretesz idegileg téged is meg õt is...szerintem
köszi, aranyos vagy, fõleg h te kérdeztél és te adtál tanácsot közben...:) nem tudom h h lesz, eddig is voltak dolgai, megbíztam benne..a csaj írta h váltottak pár üzit, mondta a barátom h betegesen féltékeny vagyok...a párom leteagadta ezeket és utána láttam h tényleg..csak akkor már megírtam a csajnak h nem hiszem el, mert csak rágalmaz...:S
A kérdező hozzászólása: Hát viszont gondolkodj el azon hogy ha ujra összejönnétek , akkor ezek után megtudnál e benne bizni, még ha kompromisszumokat is köttök? Biztos tudod egy jo kapcsolat alapja az öszinteség és a bizalom... Azért remélem hogy megoldodik a kapcsolatotok, és boldogok lesztek:)
õ ilyen..a középpontban akar lenni..és elismerte h hibázott, de most ott van az a tény h sok neki a kapcsolat..nem tom h lesz...vhogy kell lennie...ha külön, akkor külön, ha együtt, együtt, de feltételekkel...
A kérdező hozzászólása: HA érdekel a véleményem szerintem eza srác nem szeretett téged, ha magambol indulok ki, én nagyon szerettem, tulajdonképpen még mindig szeretem a volt bnõmet(nekünk is az elsõ komoly kapcsolatunk volt), és ilyenre soha nemis gondoltam mig eggyütt voltunk hogy ismerkedni kéne mással is. Ha jol megvagytok és szeretitek egymást akkor nem akart volna mást is kiprobálni. Ilyen dolgokban mindig a szivére kell hallgatnia az embernek de szerintem probáld meg elfelejteni...
A kérdező hozzászólása: Hát akkor probáld választás elé állítani, vagy téged választ és csak veled lesz, vagy pedig legyen mással élje ki magát, de akkor felejtsen el örökre téged. Lehet rájön hogy nem érdemes téged elveszitenie, és átgondolja ezt az egészet... jobb ötletem nincs
A kérdező hozzászólása: Kialakult a szerelem, csak aztán elmult...még elég friss a szakitás, lehet rájön hogy még szeret.... Ha a pasid a szabadságot akar 2 év után, nem lehet hogy már nem szeret? vagy nem akaszkodtál rá nagyon?
A kérdező hozzászólása: Akkor valoszinû hogy az én ismerettségi körömbe van eza helyzet, köztük nekem is... Én szeretnék már egy komoly stabil kapcsolatot, mert eddigi kapcsolataim sose sikerültek komolyra. azt mondja 5hónap után hogy az utobbi idõben ugy érzi h. nem szeret és már szakit is azonnal...hol a kitartás?
Látom nagyon érdekel mindenkit a kérdés... lelkisegélyt nem itt kéne, arra ott az önismeret témakör... Szerintem amúgy azért, mert a lányok látják, h küzdenek értük, meg nem õk kezdeményeznek, és nekik így ugye csak válogatniuk kell. A fiúk meg, szerintem azért, mert aki pofára esett többször (és ez ma elég gyakori) az úgy van vele, h mindegy neki, csak legyen már valami, ami lehetõleg tart is valameddig. Hát régen szerényebbek voltak a lányok az tény.

Miért van az, hogy manapság a fiatal srácok ugyanúgy meg szokták nézni egymást, mint a lányokat?

Csodálkozva figyelem az utcán, hogy manapság a fiatal fiúk egymást is nagyon alaposan végigmustrálják.

Legjobb válasz: Eredeti: "Csodálkozva figyelem az utcán, hogy manapság a fiatal fiúk egymást is nagyon alaposan végigmustrálják." Javítva: "Látom az utcán, hogy manapság MELEG fiatal fiúk egymást nagyon alaposan végigmustrálják."

Eredeti: "Csodálkozva figyelem az utcán, hogy manapság a fiatal fiúk egymást is nagyon alaposan végigmustrálják." Javítva: "Látom az utcán, hogy manapság MELEG fiatal fiúk egymást nagyon alaposan végigmustrálják."
A nõk nem bámulták meg mindig is egymást? Sõt, a nõk nem is a férfiak, a nõk miatt öltözködnek, ez már több évtizedes (vagy százados?) tény. A nõk 50 éve is sminkeltek, csinos ruhákban jártak , míg egy férfinek maradt az ing meg a nadrág, ez volt a viselet. Kirívót maximum a jampik viseltek, azokat is kinézték. Ma már a fiúk is felvesznek mindenféle színt, rikító sárgát vagy rózsaszínt is. Õk is egyre többet adnak a külsõre. (és nem feltétlen a metroszexuálisokra gondolok, csak úgy általában) Így már õk is éppúgy megnézik egymást, mint a nõk. Köztük is kialakult a versenyszellem, hogy ki öltözködik jobban, kinek menõbb a sérója... Nem kell már rögtön melegnek bélyegezni ezért valakit...
mert mindegyik egy homo hal
Az emosokra gondolsz? mert azok mindenkinek a seggét nézik...minden fiúnak.. csajokra rá se néznek, az nálukl aranyszabály. Csak a heterók stírölik a csajokat. De azok a kanokat nem.
Nem szoktam. De maradi vagyok, ráadásul heteró.
A mi idõnkben is voltak nézelõdõsebb eleresztettségû emberek.
Mert mocskos divatb*zik
ha nem cicafiúk többnyire nem nézegetik egymást, de egyre több az elnõiesedett pasi, és õk meg úgy viselkednek, mint a nõk, a nõk pedig megnézik egymást, mert hasonlítgatják magukat egymáshoz.
kis köcsög búzák
ugyanúgy ahogy a lányok, a fiúk is összehasonlítják magukat azokkal, akiket az utcán vagy bárhol látnak. hogy miben jobb és miben rosszabb.természetes szerintem 16/L

Miért nem lehet találni sehol sem manapság ismerkedésre vevő, jó fej, aranyos, kedves lányokat, miért van az, hogy ha talál az ember egy jellemre értékes lányt, az már foglalt?

Már sehol sem lehet találni értékes lányoakt, mindenhol csak ribizlik vannak? Annyira unom már, én mindent megteszek, hogy legyen egy értékes barátnőm és mégsem lehet találni vagy, ha igen nagy sokára, akkor kiderül, hogy van pasija. -.-

Legjobb válasz: Üdv a klubban... A normális nõ olyan manapság, mint a fehér holló. Ééés biztos mindjárt jön egy idióta aki majd közli, hogy rossz helyen keresgélünk... :-D

Üdv a klubban... A normális nõ olyan manapság, mint a fehér holló. Ééés biztos mindjárt jön egy idióta aki majd közli, hogy rossz helyen keresgélünk... :-D
Hát.. Én erre nagyon bõ magyarázatot tudok adni. Srácok állítása szerint "értékes jellemû" leányzó vagyok. DE kb alig mernek páran oda jönni hozzám és kezdeményezni. Tényleg csak a legvakmerõbbekkel találkoztam. De az ott bukott el, hogy én meg utálom az ilyen jellemû srácokat. :D Rengetegen mondják azt, hogy úgy érzik megközelíthetetlen vagyok, vagy éppen, hogy "úgy is van barátja".. Ahányszor megkérdezik, hogy van-e barátom és azt mondom, hogy nincsen, akkor a reakció az, hogy tátott szájjal bámulnak és "NINCSEEEEEN?!?!" nem, nincsen.. És vissza hõkölnek!!! :D Miééért?! A férfiak nem várnak, türelmetlenek. Nekem pl. már nincs kedvem végigfutni ugyan azokat a köröket, mindvégig teljes érdektelenséget mutatok, ha bírja a kiképzést, akkor talán bevetem magamat. De már egyáltalán nem töröm magamat. Illetve rengetegszer elõfordul az, hogy nekem nem megfelelõ a srác.. Onnantól kezdve lehetek állandó jelleggel szingli, akkor sem fog történni semmi. CSúnya kimondani, de többre tartom magam, mint hogy egy ilyennel legyek együtt. Szerintem teljesen megérdemlik az értékes jellemmel bíró lányok, hogy válogathassanak! És ha ez avval jár, hogy azt mondják van barátjuk, akkor ezt fogják mondani. Ha nincs, akkor is..
"Hát.. Én erre nagyon bõ magyarázatot tudok adni. Srácok állítása szerint "értékes jellemû" leányzó vagyok." Azok a srácok vagy teljesen hülyék, vagy meg akartak dugni. Az írásod alapján egoista liba vagy.
Ugyanezt mondanám a srácokról. Miért nem lehet találni sehol sem manapság jó fej, vicces, kedves srácokat, akik nem csak megfektetni akarnak, illetve van agyuk is??? (igen, komolyan, néhány srác mellett cikinek éreztem, hogy ennyire hülyék) Szóval a ritka normális lányok is keresnek ritka normális pasikat, csak azt nem olyan könnyû megtalálni 16/L
Nos igen, az utolsó jól leírta! Sol lány meg azt a kérdést teszi fel, hogy hol vannak a normális pasik, akik bem csak a küldõre hajtanak meg a nagymellû nádszálvékony leányzókra buknak akik csücsörítenek és agyon sminkelik magukat...sok fiútól hallom, hogy a természetes szépséget jobban kedvelik meg falra tudnanak maszni az ilyen agyon sminkelt lanyoktól, de kérdem én ...akkor hol vagytok fiúk? És lehet sablon szöveg és rengeteg olyan kép kerin a neten ahol az van, hogy " értem fiúk, hogy a természetes szépséget szeretitek és külsõ nem számít, de mégis a ribizlik kellenek" és igen ez szerintem így is van ! 16 L
A két utolsó kislánynak üzenem, hogy nektek meg általában a lila sapkás, feszülõ nadrágos, lila cipõs gyerekek jönnek be. Na, ha azok vicceskednek egy sort, meg nyomják a kamu dumát, akkor elolvadtok.
Nem , egyáltalán nem ezek jönnek be, csak azért mondog mert 16 éves vagyok?! Csodás...gratulálok neked!
Ne haragudj, de a többségeteknek ez jön be, ezt látni sok helyen, üdítõ tud lenni, hogy te kivétel vagy :D
Remek, de akkor sem szép ha valakit a kora alapján ítélnek meg, sajnos valóban a legtöbb 16 éves leányzónak ez tetszik, de vannak kivételek
Nektek még babázni kellene aranyom, nem pedig a pasikat kergetni. Egyébként biztos hatalmas élettapasztalatod lehet 16 évesen... (gúnyos mosoly mellékelve)
#10 Neked aztán van EGo-d
Mert a lányok természetüknél fogva felszínesek és anyagiasak. Ráadásul mivel körül vannak rajongva, jó nagy arcuk is lesz és azért hiszik hogy körülöttük forog a világ mert ez sajnos így van. És mivel mindent nekünk, pasasoknak kell csinálni, tudják hogy nekik csak annyi a dolguk hogy elküldenek minket a rákba, és kiröhögnek. Közben meg várják a lóvés Justin Bieberjüket. Hja, aztán majd 40 éves klimaxos kiégett lotyóként keservesen megbánják, de hát az nevet aki utoljára nevet :)
Én találtam egyet, de nem igazán tudom felkelteni komolyabban az érdeklõdését... :(
Mit értessz normális lány alatt? És igen valószínûleg rossz helyen keresgélsz, vagy rosszul csinálod, rengeteg olyan leányzó van aki meg téged , és társaidat keresik;)
Én rohadtul úgy érzem, hogy engem aztán egy lány se keres. XD Meg úgy általában nem keresnek senkit, nem is kell nekik, mert ugye nekünk kell odamenni és lenyûgözni, felkelteni az érdeklõdését. Csak az a helyzet, hogy nem mindenkinek megy ez olyan egyszerûen. Meg manapság nagy a "túljelentkezés" szinte lehetetlen odaférkõzni egy normális lányhoz, aki talán vevõ a dologra.
Tele van a világ ilyenekkel. Te amúgy hol próbálsz ismerkedni?
Amelyik olyan mint amilyet keresel annak nem felel meg a külsõje mert mindenki az ilyen ribizli kinézetûeket keresi és szép belsõt vár....
6os olyanról sosem hallottál, hogy aki szép, az lehet normális is?
Megerõsítem hogx létezik olyan lány aki szép..és nem csak külsõleg..hanem a "belseje" is nagyszerû!
#8 Ásd el magad!
Vannak olyan lányok! Nem sok, de akad:) A legtöbb lánynak, ha tetszik valaki nem mer odamenni hozzá , azt várják hogy a kiszemelt kezdeményezzen.:) Szerintem lazulj el, egy kis ideig ne "keresgélj" lehet hogy rádtalál a szerencse:)

Miért van az hogy manapság a legtöbb ember ismerős által ajánlással kap csak munkát?

Nem értem hogy miért van ez?!Egyszerüen oda megyek mint egy talpraesett ere tejében lév? fiatalember,akinek van tapasztalata,de egyszerüen nem kellek!Nem vagyok nagy képü,jól öltözködöm,igényes vagyok magamra és a környezetemre is,10 éve dolgozom már,de egyszerüen nem kellek 2 szakmával és érettségivel.Az embereknek általában szimpatikus vagyok.Akit ismerek a legtöbb ember ismer?s által vagy ajánlássak kerül be egy munka helyre!Nem értem miért van ez!

Legjobb válasz: Ez nem csak manapság van így, ez Magyarországon mindig is így volt. :-( Két diplomával nekem is kellett ajánlás.

Ez nem csak manapság van így, ez Magyarországon mindig is így volt. :-( Két diplomával nekem is kellett ajánlás.
Mert inkább elõlegzik meg a bizalmat egy olyannak, akirõl egy megbízható ember mondta, hogy megbízható. És mert megtehetik. Jelenleg két dolgot tehetsz: vagy keseregsz rajta, vagy mozgósítod te is az ismerõseidet, hogy ha tudnak valami munkáról, akkor szóljanak neked. A legtöbb ember dolgozik valahol. Az mind potenciális munkahely számodra. Vannak ismerõseik. Sose tudhatod, ki ismer valakit, akinek pont akad egy megfelelõ munkaköre. És ott te leszel az, akit ismerõs ajánlott! Hozzátenném, hogy ma már az ajánlás egyre kevésbé plusz, inkább lassan alap. A fõnököm másik cégéhez én is beajánlottam egy barátnõm. De mellette neki is jelentkezett egy ismerõse, sõt az ottani alkalmazottnak is. Tehát kapásból három ajánlással rendelkezõ pályázó versengett a helyért!! És csak egyet vettek fel. Szóval az ajánlás sem minden, viszont sokat dobhat a dolgon.
A kérdező hozzászólása: Ok ezt eddig én is értem!De honnan tudják hogy mennyire megbizható az az ember, aki beajálja a másikat lehet hogy fele annyira nem megbizható az illetõ, mert lehet hogy csak haverok, de nem tudhatja hogyan viszonyul a munkához és hogy viselkedik egy munka helyen az illetõ.Nekem is volt ilyen ismerõsöm akit így beajánlott egy haverját, azt hitte hogy megbizható a munkában, de még sem volt az!Szoval szerintem ezt én hulyeségnek tartom.Miért nem jó egy ember aki oda megy és keményen dolgozni akar?Most lehet hogy beajánl valaki valakit és csak égés a másiknak is, ha esetleg félre ajánlotta, vagyis marhára nem akar dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Nekem ez akkor is fura!
Ez igaz. De nagyobb az esélye annak, hogy valóban jó lesz, akit az ismerõs ajánl. Fõleg ha intelligens emberekrõl van szó - õk ugyanis a szabadidõs tevékenység alapján le tudják szûrni, milyen munkaerõ lehet a másik. Rólad viszont már most az süt, hogy nem megoldást keresel, hanem magyarázod, hogy miért nem jó, ahogy most van. Azt hiszem, jelen helyzetben többet érnél azzal, ha elfogadnád a játékszabályokat és ráállítanád az ismerõseid a témára. Akkor talán már lenne is munkád.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, jelen helyzetben többet érnél azzal, ha elfogadnád a játékszabályokat és ráállítanád az ismerõseid a témára. Akkor talán már lenne is munkád. Valamit nagyon félre értesz szerintem!Nem arról van szó hogy én ne fogadom el a játékszabályokat, csak egyszerüen nem értem hogy miért megy ez így.?Én várom hogy valaki szóljon nekem és szívessen el is vállalom a munkát, mert több embernek szóltam már, de én nekem ez akkor is érdekes.Nem tudom hogy külföldön így megy e, vagy nálunk mindig is így ment, de én nekem eddig 2 darab munka helyem volt és mindegyiket saját magamnak szereztem és nekem azért fura ez most így.Amig nem ismersz addig viszont ne itélkezzél másfelett.De egyébként nagyon ügyes vagy hogy az írásom alapján eldöntötted hogy milyen ember vagyok csak gratulálni tudok..... a választ amúgy köszi
A férjem a huszonéves munkaviszonyát 2009 végén úgy adta fel, hogy egy ismerõshöz ment dolgozni. Nem jött be, a válság miatt csökkentek a megrendelések, kirúgta. Utána még egyszer elküldték az állásából próbaidõ alatt. Talált egy harmadik helyet szerencsére, és amikor másodszor elküldték nagyon korrekt ajánlólevelet kapott. Amikor a harmadik helyén felvették, kiderült hogy mindhárom cégvezetõ ismeri egymást, és az elõzõ két helyérõl leellenõrizte, hogy miért küldték el, de mivel nem a munkájával volt gond, hanem a válság miatt, felvették. Kicsi az ország mindenki ismer mindenkit. Amúgy ez mindig is így volt. Ennek ellenére próbáld meg úgy is hogy leadod az önéletrajzod, ahol csak lehet, mert úgy is bejöhet egy lehetõség.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, de ez akkor is egy vicc ami itt van!Akkor ha elköltözöm egy idegen városban Magyarországon belül akkor ha nincs ott ismerõsöm akkor dögöljek éhen?Szánalmas és vicces ez az egész.... Elöbb felvesz egy analfabéta ismerõst mint egy jól dolgozó szakembert, az eszem elhagyom, és sajnos ilyenben már én is futottam bele hogy inkább felvette azt aki még életében nem dolgozott a szakmában és ráadásul jóval idõsebb volt nálam.Na mind 1, ez egy szánalom ami itt megy.Legközelebb már az lesz hogy csak is kizárolag egy rokont vesznek fel?
Merre laksz?

Miért van az, hogy manapság a bűnözök, utcai rendbontók, huligánok jelentik fel a rendőrt vagy az állampolgárt?

Egyre több esetben hallani azt,hogy a b?nöz?,aki azzal a szándékkal tört be egy családi házba,hogy lopjon és ha a tulaj rajtakapja és jól ellátja a baját,akkor még a b?nöz?nek áll feljebb,hogy mit képzel a tulaj,hogy megüti stb,de ugyanez vonatkozik a rend?ri intézkedésekre,hogy a kivonulnak a rend?rök az utcára,hogy feloszlassák a sztájkoló,kocsikat felgyújtó tömeget és ráadásul a tömeg a rend?rökre támad a rend?rök meg védve saját testi épségüket védekeznek,ebb?l kifolyólag ott ütik a támadójukat ahol tudják. És még a sztrájkolók hada van megsérd?dve,hogy megütött a csúnya rend?r bácsi és megyek feljelentem ?t! Milyen világot élünk? A börtönben a rab van felháborodva azért mert kicsi a cella és sok az elítélt egy cellában,de arra volt esze,hogy b?nözzön? Ilyenkor rögtön tudja mindegyik,hogy hova kell menni panaszt tenni,de ha ?ket bántják azért mert másoknak kárt okoztak vagy veszélyeztették a testi épségüket az már nem tetszik nekik! Miért fordult a kocka?

Legjobb válasz: Persze, legyen csak diktatúra... Csak ha mondjuk téged ítélnek el, mert a szomszéd feljelentett valami képzelt bûn miatt, akkor már nem ilyen kellemes a dolog. A diktatúrában azért volt kevés bûnözõ, mert mindenki félt, még az ártatlanok is. Ha neked ez jó, költözz Kubába vagy Kínába. De azzal egyetértek, hogy manapság a bûnözõket védik. Ha valaki bemászik a kertbe és a kutya megtépi, akkor is a kutya gazdáját büntetik, ha nincs kiírva, hogy harapós kutya, pedig ez nem olyan, mintha áramot vezetett volna a kertjába, ami ugye láthatatlan, hanem teljesen jól láthatta, hogy ott a kutya.

Persze, legyen csak diktatúra... Csak ha mondjuk téged ítélnek el, mert a szomszéd feljelentett valami képzelt bûn miatt, akkor már nem ilyen kellemes a dolog. A diktatúrában azért volt kevés bûnözõ, mert mindenki félt, még az ártatlanok is. Ha neked ez jó, költözz Kubába vagy Kínába. De azzal egyetértek, hogy manapság a bûnözõket védik. Ha valaki bemászik a kertbe és a kutya megtépi, akkor is a kutya gazdáját büntetik, ha nincs kiírva, hogy harapós kutya, pedig ez nem olyan, mintha áramot vezetett volna a kertjába, ami ugye láthatatlan, hanem teljesen jól láthatta, hogy ott a kutya.
Mert most minden a feje tetején áll. Képzeld, a rendetlen gyerek szülõje, aki a gyerekét nem neveli, újabban simán feljelentgeti a normálisan nevelni próbáló pedagógust is, és a jog akkor is a szülõ és a gyerek mellé áll, ha a gyerek veszélyes a társaira. (ezt sajnos láttam saját szememmel, hallottam saját fülemmel, ismerem személyesen a résztvevõit egy ilyen esetnek) Ma a jog úgy néz ki, hogy "ki kit ismer", és eszerint van valakinek kevesebb vagy több joga.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz! De mindez felháborító, hogy a tolvajnak, gyilkosnak jogaik vannak. A tanárverõ szülõnek, diáknak jogaik vannak ha tanár visszaüt még õt rúgják ki a munkahelyérõl. Ha a rendõr intézkedik még õt függesztik fel vagy kap fegyelmit. Ha a civil védi a tulajdonát azzal, hogy végsõ elkeseredésében áramot vezet a kerítésbe, akkor már a sitten is találja magát emberõlésért mert a hülye kisebbség pofátlanul századjára is bemászik a kertbe, hogy szétlopja a házat és a kerti terméseket, amiért a tulaj keményen megdolgozott.
Ez azért van, mert manapság bármit el lehet ezzel a dologgal intézni: kisebbségi és emberjogi szervezet=a közbiztonság rákfenéje. Ha józan paraszti ésszel végiggondolod: nagyobb lenne a közbiztonság, ha minden rendõr a saját belátása szerint cselekedhetne, mind lõfegyverrel, mind gumibottal. Szerinted ki merne belekötni egy rendfenntartó közegbe ha jogában áll végigsózni rajtad?
szar ez az egész világ. Vissza a diktatúrával!!! Most mindenki azt csinál, amit akar, mert szerintük EZ demokrácia. Borzalom, nem tudom, mi lehet rosszabb ennél...
csak azért, mert a magyar jogrend a bûnözõket, csalókat, munkakerülõket, ingyenélõket védi. szerintem ez mind a liberális politika mûve (szdsz).
Azert mert a rendorseg dont , hogy ki a hooligan , hiaba vagy artatlan ha rossz helyen vagy rossz idoben csattan a vipera a valagadba es hooligan vagy es csocselek. Ha nem tetszik , hogy tonkreteszik az orszagodat meggyalazzak a nemzeted akkor is hooligan vagy es neonaci. ez ilyen egyszeru
Azért mert ha a rendõr visszamer lõni GUMILÖVEDÉKKEL arra aki BETONDARABOKKAL dobálja õket, akkor elkezdenek hõzöngeni, hogy rendõr állam...amerikában azt mondja a rendõr, hogy szálj ki az autódból és te nem teszed kirángat és úgy a kocsinak basz, hogy még a következõ héten is érezni fogod a helyét a keze nyomának.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!