Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ma megjött (6 db)

Miért van az hogy ma megjött de még mindig fáj a mellem?

Légyszi írjatok!!!

Legjobb válasz: menstruációs tünet.nem attól függ,hogy megjött-e vagy még nem,fájhat egészen amíg megvan.

menstruációs tünet.nem attól függ, hogy megjött-e vagy még nem, fájhat egészen amíg megvan.
Teljesen normális, a hormonális változások okozzák, akár az egész menzesz alatt kitarthat. Valószínû, hogy ma, vagy holnap elmúlik (leginkább a vérzés elején van ilyen), de ha végig érzed, akkor sincs baj. Mindenki máshogy reagál a hormonális "viharra". Nyugi!
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen, nagyon édesek vagytok és jó fejek hogy nem írkáltok hülyeségeket!!:D

Miért van az hogy ma megjött és a hőm 37? Amúgy csak 4 nap múlva kellett volna megjönnie!

Legjobb válasz: Elõbb következett be valamilyen okból valószínûleg ebben a hónapban a peteérés, és így elõbb is jött meg. Izgalom hatására, bármitõl megjöhet elõbb. Nekem az esküvõnk elõtti hónapban jött meg 3-4 nappal elõbb. Boldoggá tett, mert így elkerültem, hogy pont menstruáljak a nagy napon:))

Elõbb következett be valamilyen okból valószínûleg ebben a hónapban a peteérés, és így elõbb is jött meg. Izgalom hatására, bármitõl megjöhet elõbb. Nekem az esküvõnk elõtti hónapban jött meg 3-4 nappal elõbb. Boldoggá tett, mert így elkerültem, hogy pont menstruáljak a nagy napon:) )
A kérdező hozzászólása: Szia! A peteérésem a 18. napon volt! Amúgy a ciklusaim 32-33 naposak! Köszi a választ!

Miért van az, hogy 11napja elmúlt a menstruációm és még lenne 13nap, de mégis ma megjött. Ez miért van?

Legjobb válasz: Az utolsóhoz hozzá tenném, hogy nem csak a hormnok játszanak szerepet, hanem a meleg és az idõjárás is sõt még a hold is!

Az utolsóhoz hozzá tenném, hogy nem csak a hormnok játszanak szerepet, hanem a meleg és az idõjárás is sõt még a hold is!
Hány éves vagy? Ha 12-17 év között, akkor lehet, hogy még nem állt be a ciklusod, azért rendetlenkedik.
A kérdező hozzászólása: 13éves vagyok és a legutóbbi három alkalomkor hónap-nap pontos volt most meg nem
Akkor nyugi: csak a kavargó hormonjaid kavartak be :D
Ha nem lesz ilyen meleg és akkor is elõbb jön meg a menstruációd min ahogy kéne, akkor jobb lenne ha orvoshoz mennél, mert biztosat csak õ tud mondani. Inkább menj el feleslegesen, minthogy bármi baj legyen!

Fogamzás gátlót szedek és még van belőle bőven másfél hétre való, de ma "megjött". Fura nagyon sötét barna vér, nem is sok mennyiség, de aggódom, hogy ez miért lehet, gyógyszer szedés közben. Miért lehet?

menstruáció

Legjobb válasz: Fogamzásgátló szedése mellett nekem is volt ilyen, azt mondta az orvos, hogy a tablettától van, szedjek másikat.

Fogamzásgátló szedése mellett nekem is volt ilyen, azt mondta az orvos, hogy a tablettától van, szedjek másikat.
A kérdező hozzászólása: Igen.....de én már váltottam, mert volt már ilyen és váltotam erõsebb hormonú gyógyszerre......azért köszönöm.
Mióta szeded? Ha ez nem az elsõ 1-2 hónapja a szedésnek, akkor vissza kell menni a dokihoz, mert nem jó ez a gyógyszer neked. Addig meg használj kiegészítõ védekezést.

Október 13-án kellet volna megjönni-e! Erre megjött ma vagyis október 5-én! Miért van ez? Lassan 1 és fél éve össze vissza jön meg van erre megoldás hogy pontos legyen?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz, vagy utols lehetõségként próbáld ki a palástfû meg nem tudom milyen teát. Sok lánynak beállította a mensijét, olvass utána!

Menj orvoshoz, vagy utols lehetõségként próbáld ki a palástfû meg nem tudom milyen teát. Sok lánynak beállította a mensijét, olvass utána!
Van rá megoldás. Használhatsz gyógyteákat, /palástfû, és cickafark tea/. Kérhetsz beutalot hormon vizsgálatra. Nekem is ott derült ki, hogy alacsony a progeszteron szintem. Elkezdtem rá szedni barátcserje kapszulát.
Cickafark tea a ciklus szabályozására a palástfû a beágyazódást segíti.

Miért van az hogy minden beágyazódási és koraterhességi tünetet éreztem és ma mégis megjött? Nagyon csalódott vagyok

Nem hiszem hogy csak bebeszéltem,talán mégsem tudott megtapadni?

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ a témában, de ha jól tudom, beágyazódást kísérheti kisebb fokú vérzés, ami nagyjából egy idõre esik a következõ vérzéssel. De az emberi elme csodákra képes, ha elhiszed, hogy fáj a lábad, fájni fog a lábad... Terhességi teszt?

Nem vagyok szakértõ a témában, de ha jól tudom, beágyazódást kísérheti kisebb fokú vérzés, ami nagyjából egy idõre esik a következõ vérzéssel. De az emberi elme csodákra képes, ha elhiszed, hogy fáj a lábad, fájni fog a lábad... Terhességi teszt?
kérdezõ, az elsõ 3 hónapban nagyon gyakori a spontán vetélés, és az elsõ 6 hétben pedig szinte észre se lehet venni, max egy a szokottnál erõsebb vérzés utal rá, és ilyenkor orvosi segítségre sincs szükség de elképzelhetõ persze, hogy a tüneteket beképzelted, de tényleg ne aggódj, meg görcsölj, az nem segít 3 hónap nem sok nem tudom, hõmérõzést próbáltatok már? anyukámnak is az segített meg vannak ovulációs tesztek is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Prímabalerina köszönöm a linket ismerem az oldalt , szoktam olvasgatni, szinte már mindent kiolvastam a témáról :)
Ráhangolódni, vagy rágörcsölni, két különbözõ dolog. Küldök egy linket, itt találasz egy csomó dolgot, ami segít a pozitív ráhangolódásban. Idõd meg még bõven van, 3 hónap az semmi. http://babatakarok.hu/
örülj neki, hogy ebben a hónapban még élvezheted a tampon nyújtotta szabadságot :)
Minél jobban görcsölsz ezen, annál inkább nem fog menni. Engedd el magad. Hidd el, elõbb utóbb össze fog jönni:) Azért 3 hónap nem sok idõ.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy türelmesnek kellene lennem de nem nagyon megy pedig még csak 3 hónapja próbálkozunk, de minden alkalommal nagyon szomorú voltam mikor megjött.
Az ilyesmit elég könnyû bebeszélni:D Ne magadat figyeld, csak szexeljetek:D Aztán jön a baba, ha jönni akar:)
Szerintem is csak bebeszélted magadnak. Már 2 szültem , de egyiknél sem éreztem semmiféle beágyazódási tünetet.( Õszintén szólva nem is hallottam ilyent akkoriban hogy ilyen létezne) Csak a hányinger és a rosszullétek voltak biztosak hogy terhes vagyok. Most meg fél próbálkozunk a 3. babával, néha érzek valamit amire én is úgy hiszem na ez biztos a beágyazódás... nem sokra rá meg megjön! Ez akkora csalódás! Talán a következõ hónapban vagy azután szerencsésebb leszel!
A kérdező hozzászólása: AZ igaz hogy a szokottnál jóval erõsebb a vérzésem, nem is volt még ennyire erõs és fájdalmas mint most, mert eddig soha nem görcsölt a hasam, Persze ennek is lehet millió oka.Ovulációs tesztet használtam az utóbbi hónapban , pozitív is lett.Köszönöm a bíztatást, következõ hónapban talán sikerül :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!