Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ma (170 db)

Miért van hogy ma már a csajnak kell kezdeményezni, ha járni akar valakivel?

aki pedig félénk és nem mer közeledni az senkinek sem kell?

Legjobb válasz: nem feltátlenül van így. Egyénfüggõ. Pl én csak akkor kezdeményezek beszélgetést ha a srác haver. Mert akkor nem számít, De ha egy srác tetszik, én nem kezdeményeznék.. Nem akarom hogy azt higgyje hogy rámászok..

nem feltátlenül van így. Egyénfüggõ. Pl én csak akkor kezdeményezek beszélgetést ha a srác haver. Mert akkor nem számít, De ha egy srác tetszik, én nem kezdeményeznék.. Nem akarom hogy azt higgyje hogy rámászok..
Pl. Annyiszor csináltak belõle hülyét a nõk, hogy nem akar még egyszer pofára esni.
Vagy amit ketten is leírtunk az elõbb... fél a visszautasítástól... de akkor inkább keseregj, ha nem akarsz te kezdeményezni, végül is az sem rossz elfoglaltság.
A kérdező hozzászólása: pl milyen indokot lehetne mondani? szerintem egyszerúen csak nem tart elég jó nõnek ahhoz, hogy tegyen is valamit, (lehet hogy tetszem neki, de nem annyira hogy megpróbáljon megismerni közelebbrõl) nagyon elkeserítõ ez az egész.
Szerinted csak a nõket érinti rosszul, ha visszautasítják? A fiúknak is ugyanolyan rossz. Annak pedig, hogy õ nem kezdeményez, lehet más oka is.
"azért mert ha nem tetszenék neki csak hülyét csinálnék magamból" De ha egy fiú kezdeményez nálad és neked nem tetszik, akkor õ utána biztos nem érzi kellemetlenül magát... Amúgy más okai is lehetnek annak, hogy nem kezdeményez nálad valaki, nem csak az, hogy nem tetszel neki. Valakinek meg kell tennie az elsõ lépést, és az lehetsz akár te is. Ha nem tetszel neki, akkor meg ez van, legalább tovább lehet lépni.
""valúszínú hogy ha õ nem kezdeményezett, akkor nem is tetszek neki" Ó ez baromság. Száz oka lehet ha valaki nem kezdeményez de attól még tetszhetsz neki. Tudnák akár személyes példákkal szolgálni csak ahoz a bõrömbe kéne bújnod hogy megértsd a helyzetemet. :)
A kérdező hozzászólása: azért mert ha nem tetszenék neki csak hülyét csinálnék magamból, valúszínú hogy ha õ nem kezdeményezett, akkor nem is tetszek neki,
Valaki írta ezen az oldalon nemrég, hogy az kezdeményezzen, aki akar valamit a másiktól. Ha neked bejön egy fiú, miért ne kezdeményezhetnél ahelyett, hogy rá várakoznál?
feminizmus, nõi egyenjogúság, na azért.
Így kompenzáljuk a nõsovinizmust. :)
A kérdező hozzászólása: jó ez nem mindenkire igaz, vannak kivételek
Én meg sosem kezdeményeztem, mégis voltak kapcsolataim
A kérdező hozzászólása: értem, hát végül is ez érthetõ is lenne

Miért van az ma, hogy sokan elfogadják az evolúciót?

Miért nem lehet csak simán elhinni, hogy Isten teremtette a Földet, úgy ahogy a Bibliában le van írva?

Legjobb válasz: Miért nem lehet simán csal elhinni hogy a világot Odin teremtette egy jégóriás testébõl, ahogyan az az Eddában le van írva?

Miért nem lehet simán csal elhinni hogy a világot Odin teremtette egy jégóriás testébõl, ahogyan az az Eddában le van írva?
Az evolúció nem a Föld keletkezésével foglalkozik, hanem az élõvilág fejlõdésével (nem kialakulásával!!!).
"Az iskolai tankönyveket többségében nem teológusok írják, emiatt van az a tudományosnak mondott elmélet, hogy ha nincs Isten, akkor evolúció van." Mutass már nekem olyan tudományos elméletet, ami azt mondja "HA nincs isten, akkor evolúció van" isten szóba sem kerül, nem is került soha, értelmetlen összehozni a tudománnyal, meg mindennel, amiben szerepet kap a bizonyítás
3-as Amikor pedig valaki cáfolja a teremtés elméletet, vagy bemutatja, hogy még bizonyítékok sincsenek, akkor egyszerûen lehülyézik. A legtöbb embernek pedig fogalma sincs honnan van a biblia, ki és milyen szellemi állapotban írta az ottani történeteket, de közben tényként kezeli a meséket. De nagyon sokan megérnek felnõtt korukban, ha elkezdenek logikusan gondolkodni.
Tudod vannak emberek akik az Isten nevû dajkamesébõl 5-6 éves korukban kinõnek.
Azért, mert jelenlegi ismereteink szerint az evolúció elmélete a legelfogadhatóbb, erre van a legtöbb tudományos bizonyíték. DE! Tudósok is megmondják, hogy nem 100%, hogy a világ evolúció útján jött létre. Senki nem tudja biztosan, hogyan keletkezett, hiszen annyira régen volt, hogy lehetetlenség ezt így visszavezetni. Csak következtetni lehet.
Azért, mert arra semmi bizonyíték nincs. Amit sokan mondanak, hogy a Biblia a bizonyíték, akkor a Pókemberes képregény bizonyíték Pókember létezésére? A biblián kívül senki sem tud mondani semmit, amit valószínûleg egy unatkozó falusi bácsi írt.
Az iskolai tankönyveket többségében nem teológusok írják, emiatt van az a tudományosnak mondott elmélet, hogy ha nincs Isten, akkor evolúció van. Vannak különbözõ keresztény közösségi iskolák, ott bizonyosan nem ezt tanítják, vagy nem csak ezt, vagy nem így, hanem legfeljebb ismeretszerzési okból kifolyólag, hogy tudják a diákok és felismerjék.
Mert ezt tanítják és amit tanítanak, azt a legtöbb ember gondolkodás nélkül elfogadja, hisz nem szokás kételkedni a tanár szavában. Amikor pedig valaki cáfolja a darwini elméletet, vagy bemutatja, hogy még a bizonyítékok is hamisak, akkor egyszerûen lehülyézik. A legtöbb embernek pedig fogalma sincs mi is van a Bibliában, úgy mond róla véleményt. De nagyon sokan megtérnek felnõtt korukban, amikor hozzáértõ ember megmutatja nekik.
Mert egyes családoknak nem kedvezne.
címke: köcsögateisták.Biblia ebbõl kiderül, hogy csak provokáció.
Soha nem találták meg. Bárka formájú természeti képzõdményt, azt már találtak, de a bárkát vagy egy darabját soha. Másrészt az Ararát hegye egyáltalán nem biztos, hogy az a hegy, ami a Bibliában van, ugyanis héberben nincsenek magánhangzók és simán rrt hegynek írták, ami lehet 3-4 is.
Mivel a bibliában nem hisznek, és semmien jézushoz kapcsolódó történetben, ezért valamiben hinni kell alapon, elfogadják ezt az "elvileg tudomány szempontjábol megmagyarázható" dolgot... Mellesleg a tudósok nemtudnak arra semmit se mondani mikor Ararát hegyén megtalálták a bárka egy darabját...
Biztos vannak, én csak ebbõl következtettem: "köcsögateisták". Ott a kulcsszavaknál. Ilyet keresztény, aki ennyire mélyen hisz, nem írna.
az lehet, csakhogy vannak ilyen emberek is, találkoztam már jó párral
A kérdezõ cssak egy troll... Szívesen.
Szoval te szemrebbenes nelkul allitod, hogy csak a biblia igaz, es mas vallasok, peldaul a buddhizmus, ami sokkal jobban elfogadobb szellemu, mint a keresztenyseg, evszazadokon at tevelygett, csak mert nehany ember leirta, mit csinalt Jezus.Gondolkozz mar te! Mert most valaki neked leirta a bibliat, attol meg all a fold, es mindenkinek ott kell hagynia a vallasat meg a kulturajat, amit meg az osapaik hagytak rajuk, bolcsesseg gyanant, hogy kovessek Saul rabbi altal 100 evvel Jezus szuletese utani bibliat.Neked is sok eszed van.A Konyvek Konyve, ami elvakitja az embereket, es nem veszik eszre az egyszeru bizonyitekokat sem.A Biblia egy jo konyv, de nevezetesen a Katolikus es mas egyhaz kisajatitotta a Bibliat maganak, hogy megvezessen mindent-elhivo birkakat, mint teged.Nem olvastal meg gnosztikus iratot?Akkor biztos az egyiptomiak, az etiopok, meg meg sorolhatnam milyen nepek voltak hulyek, mert a te kis egyhazad azt allitotta, hogy ok az igazak, azok a nepek, akik meg elottuk voltak es tanitottak, akiknek a tudasuk kozvetlenul az apostoloktol ered, azok teljesen hulyek voltak.Kezdj el gondolkozni gyermek, utana nevezd a konyvek konyvenek a bibliat, mert mostmar sajnos a biblia az egyhazak agymoso eszkoze.Sorry
Nos akkor a többi könyvet, mint fölöslegest vagy károst, akár el is lehetne égetni akkor, nemde?
A kérdező hozzászólása: #16 A Biblia a könyvek könyve! Benne van minden amire egy embernek szüksége van.
Kérdezõ Te eddig a Biblián kívül olvastál bármi TERMÉSZETTUDOMÁNNYAL (mint fizika, kémia, biológia, etológia, csillagászat, geológia, ) foglalkozó könyvet?Mert ha ovastál volna nem tennél fel ilyen hülyeségeket.Ne képzeld magad isszonyú nagy tájékozottsággal rendelkezõnek, attól hogy végignyálaztad a bibliát.A Biblia elolvasása körülbelül olyan mint azt Egri csillagok elolvasása.Ad egy kis plusz tudást, de nagy kérdésekre nem tudsz vele választ adni.
"A statisztikák szerint pozitív korreláció van a gólyák száma és a születések között." Tudnál mondani számokat is? Például Budapesten hány gólya aránylik egy gyerek születéséhez, ill. az Alföldön milyen ez az arány. Kérdezõnek: Nyugodtan hidd el ami a Bibliában le van írva. De ne mond el senkinek, ha el is mondod, mond hogy "csak" hallottad. De le ne írd! Ha leírod, a neved akkor se írd alá. Ha netán mégis aláírod próbáld másra fogni.
A termetéselmélet, és az evolúció nem zárja ki egymást. Sõt! Egy és ugyanaz. "Mintegy kétszáz évvel Darwin születése után, 2008. szeptember 14-én kelt nyilatkozatában bocsánatot kért tõle az egyház, amiért anno elutasította fõ mûvét, a Fajok eredetét."
"Ezt rögtön meg kell cáfolnom. A statisztikák szerint pozitív korreláció van a gólyák száma és a születések között." valamelyik választól mindig elröhögöm magam az ilyen kérdéseknél :DDD
"Mert nem a gólya hozza kisbabát." Ezt rögtön meg kell cáfolnom. A statisztikák szerint pozitív korreláció van a gólyák száma és a születések között.
Mert nem a gólya hozza kisbabát. (és nem is a tésztából gyúrják)
"Biztos vannak, én csak ebbõl következtettem: "köcsögateisták". Ott a kulcsszavaknál. Ilyet keresztény, aki ennyire mélyen hisz, nem írna." "címke: köcsögateisták.Biblia ebbõl kiderül, hogy csak provokáció." hopp :) tõletek bocsánat, ezt most benéztem, tényleg troll :)

Miért van, hogy tegnap este még azt mondta a férjem, hogy szerelmes belém, istennő vagyok, és ma ivott, (én is) és picit összeszólalkoztunk. Erre ő mások előtt szidott, pl: szopós k., stb. Miért?

tizennégy éve vagyunk házasok

Legjobb válasz: hát hazudni nem nehéz. lehet hogy azt akarta hogy békén hagyd már végre és ezért dicsért. este meg már nagyon a nyakán voltál és ezért "dicsért". szóval Te meg türöd,merthát 11éve vagyunk házasok.? gondolom egyszerübb maradni a kapcsoltban, mint hogy esetleg kilépjél belõle, és levond a magad tanulságát?

Ha már többször is elõfordult ilyesmi, akkor valóban nem túl hihetõ, hogy szeret és istenít... Gondolkozz el azon, hogy Te tényleg ilyen társat, ilyen házasságot érdemelsz-e; tényleg ennyit érsz, hogy ezt kapd? Na ugye, hogy nem! Tudd, ha tûröd, akkor nem fogja abbahagyni. Miért is hagyná abba, úgyis vele maradsz, akárhogy viselkedik. Tulajdonképpen pozitív megerõsítést adsz neki azzal, hogy tûröd, vele maradsz. Lépned kell ahhoz, hoyg változzon, beszélni vele errõl. De mondom: potenciális bántalmazóval van dolgod!!!!!
"Még ami bánt, hogy nekem õ az elsõ férfi az é, etemben , soha nem voltam még mással, és ezért mégjobban bánt hogy így beszél velem" na még valami magyarázat kifogást keresel? akkor maradjál a kapcsolatban hátha megver. bár azt is megmagyaráznád valamivel.
A kérdező hozzászólása: Még ami bánt, hogy nekem õ az elsõ férfi az é, etemben , soha nem voltam még mással, és ezért mégjobban bánt hogy így beszél velem
hát hazudni nem nehéz. lehet hogy azt akarta hogy békén hagyd már végre és ezért dicsért. este meg már nagyon a nyakán voltál és ezért "dicsért". szóval Te meg türöd, merthát 11éve vagyunk házasok.? gondolom egyszerübb maradni a kapcsoltban, mint hogy esetleg kilépjél belõle, és levond a magad tanulságát?
hát ha már "Már többször is elõfordult". akkor gondolom élvezed hogy hülyre szid közönség elõtt.?
húúú, az durva, h ilyet mond... Önmagában is durva lenne, de hogy mások elõtt is... ez már sok... nekem is mondott ilyet a barátom, de nem tizennégy év után hanem 6hónap után. de azonnal dobtam.. ezzel nem azt mondom h te is, csak leírtam. amugy bocsi, tanácsot nem tudok adni, csak nem tudtam szó nélkül hagyni... :S remélem észhez tér a férjed, és nem fogtok többet ilyen hangsulyban veszekedni..
Korábban soha nem fordult elõ ilyen, csak most egy csapásra hirtelen? Akárhogy is, elég kiábrándító. Tudnod kell, hogy a -fõleg mások elõtti!- szóbeli megalázás is erõszaknak számít - verbális erõszaknak. http://www.nane.hu/kiadvanyok/szoroanyagok.html Itt nézd át, kérlek, az Érzelmi erõszak c. kiadványt. Szerintem ha valaki igazán szeret, netán istenít valakit, nem mond ilyet részegen sem. Hogy mások elõtt ilyet mondd- undorító és képmutató ráadásul, hogy az orális szex ill. a szexuális hajlandóságod miatt tesz elítélõ megjegyzést, amit meg amúgy biztosan értékel- ez ráadásul még régimódi, nõlealázó gondolkodásmód is... Ha "csak" berögzült viselkedésmintáról van szó, és nem gondolta komolyan, talán lehet rajta változtatni -de fontos, hogy átérezze a dolog súlyát, és hogy ezzel Téged mennyire megaláz. És nagyon, nagyon vigyázz, mert sokszor a szóbeli erõszakot testi követheti... Ha úgy látod, nem tisztel eléggé, és fennáll a veszlye, hogy bántalmazzon, inkább hagyd el, vagy költözz külön, legalább egy idõre...
Kedves többi válaszadó! Azzal NEM segítetek egy bántalmazott nõn, hogy kritizáljátok! Nyilván nehéz kilépni egy kapcsolatból, pláne egy házasságból. És azzal, hogy kritizáljátok, tovább daráljátok az amúgy sem sok önbizalmát! A probléma elsõsorban NEM Õ, hanem a FÉRJE, aki bántalmazza!!! Kedves Kérdezõ, amit leírsz, az alapján a Te szereteted, elkötelezettséged nem viszonzott a férjed részérõl. LEhet persze, hogy szeret, de az is lehet, hogy csak azt szereti Benned, hoyg VEled bármit megcsinálhat, úgyse hagyod el, tehát kedvére kihasználhat. TE NEM EZT ÉRDEMLED, TE ENNÉL SOKKAL, SOKKAL TÖBBET ÉRSZ!!!!! Úgy látom soraidból, Te nagyon ragaszkodó vagy, és nagyon tudsz szeretni. Ez is azt bizonyítja, igazán megérdemelnéd, hogy olyan kapcsolatban élj, ahol a férfi valóban értékeli is e tulajdonságaidat. Soha nem késõ változtatni, akkor sem, ha õ volt az egyetlen férfi az életedben!
lehet hogy ennyire tisztel téged. és te meg nem teszel ellene semmit.
A kérdező hozzászólása: Már többször is elõfordult, hogy mások elõtt szidott, de mindenki aki halja azt mondja, hogy nem szabadna így viselkednie, de ez õt nem érdekli még a barátai is ezt mondják
"Azzal NEM segítetek egy bántalmazott nõn, hogy kritizáljátok!" de ha tûri akkor mit mondjak neki? :jól van biztos meg fog változni, biztos az alkohol beszélt belõle. ezt akarja hallani tudom. de ez nem segitség.
Tényleg érdekes, hogy egy pár válasz után már inkább támadó válaszok jönnek. Mindenki kerülhet olyan helyzetbe, hogy nem látja át reálisan mit is kellene tennie. De nem támadni kell az illetõt, hanem normálisan megmondani, hogy esetleg min változtasson. Azt mondod, hogy már többször is tett ilyet a férjed. Nem mondtad meg neki, hogy ez neked milyen rosszul esett? Nem vagyok pszichológus, de én azt mondanám, hogy ha szeretne és tisztelne, akkor nem viselkedne így. A pia a legrosszabbat hozza ki az emberbõl, de ennyire? Ha azt látod, hogy a férjed továbbra is így viselkedik, nem használ neki a jó szó, akkor gondolkozz el azon, hogy kell-e neked egy ilyen kapcsolat, ahol így bánnak veled.


Ha van egy cégnek honlapja, ahol árul is dolgokat (nem webshop), az miért van, hogy nem írja ki az árait? Nagyon sok ilyen honlappal találkozom, és máig sem értem, hogy mi lehet az oka, vagy mi lehet ebben a jó nekik?

Ahol nincsenek kiírva árak, ott mindenhol az van, hogy érdekl?djön az üzletben, és/vagy telefonon.

Legjobb válasz: gyorsan változnak az árak, kis mennyiségben tartanak csak maguknál, nincsen szükségük webshopra, idejük sincsen online aktualizálni mindig a dolgokat. az, hogy kiteszik a lapra, tájékoztató jelleggel mutatja, hogy azt is lehet náluk kapni, ha éppen van. pl ezekért.

gyorsan változnak az árak, kis mennyiségben tartanak csak maguknál, nincsen szükségük webshopra, idejük sincsen online aktualizálni mindig a dolgokat. az, hogy kiteszik a lapra, tájékoztató jelleggel mutatja, hogy azt is lehet náluk kapni, ha éppen van. pl ezekért.
A kérdező hozzászólása: Most akkor például ezen mik változnak? http://www.babycenter-sopron.hu/katalogus.php?akid=5 nem hiszem hogy például egy babakocsi ára állandóan változik.

Ma ellett meg a cicám, viszont valamit nem értek. Szal az miért van hogy?

Van egy másik, id?sebb n?stény macskánk, neki már volt több alma is. A másiknak ez az els?. Az id?sebbiknek most is vannak cicái, de már 1 hónaposak és nagyon nyávog, gondolom érzi a másik kismacskáit. Bántani is bántaná azokat? Elzárjam ?ket egymástól, hogy ne bánthassa?

Legjobb válasz: Nekünk egyszer volt egyszerre két egy idõben született alom, két anyacicától. Egyszer csak összeköltöztek, és egymás kölykeit is szoptatták. Ezt nagyon különösnek találtuk. Azt gondolom, hogy inkább a fiú cicák bántják a kicsiket, mert versenytársat látnak bennük. Ez a macskaféléknél így van. Felügyelet nélkül minden esetre ne hagyd azért szerntem együtt õket. Egyenlõre legalábbis.

Nekünk egyszer volt egyszerre két egy idõben született alom, két anyacicától. Egyszer csak összeköltöztek, és egymás kölykeit is szoptatták. Ezt nagyon különösnek találtuk. Azt gondolom, hogy inkább a fiú cicák bántják a kicsiket, mert versenytársat látnak bennük. Ez a macskaféléknél így van. Felügyelet nélkül minden esetre ne hagyd azért szerntem együtt õket. Egyenlõre legalábbis.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Igen, figyelek rájuk. Amúgy a fiatalabbik az az idõsebbiknek a tavalyi kölyke. Aztán most vagyok így elõször, hogy egyszerre két alom is van.
Nem ártana ívartalanítani mert így csak kiscicákat gyártasz. és a menhelyek tele vannak.
A kérdező hozzászólása: Igen erre már gondoltam, mert valóban nem jó ez így. De majd amint lehet..
Keress fel valami állatvédõ szervezetet, mondjuk a Fehér Keresztet. Talán tudnak segíteni neked az ivartalanításban. Nem olcsó dolog, fõleg a nõstényeknél. Ha legalább részben átvállalnák a költségeket (ivartalanítás, oltások) akkor az örökbeadás is könnyebb lenne. Esetleg tedd itt fel külön kérdésként, hogy ki tudna valahol lehetõséget ivartalanításra kedvezményesen. Úgy tudom, hogy vannak állatorvosok, akik az állavédõkkel együttmûködve a befogadott jószágokat ingyen, vagy olcsón, olcsóbban ivartalanítják. Részleteket nem tudok, de igyekezz, mert a macska felettébb szapora jószág. Félévente simán megháromszorozódnak...

25 -hétbe léptem ma, reggel iszonyatos síró gorcsel ébredtem, anyira zokogtam, hogy szinte rázkódott az egész testem-okom nincs tá, hála az égnek minden rendben van a párom imád minket, miért van, hogy néha a semmi miatt sírok?

Legjobb válasz: A terhesség alatt megbolondul a hormonrendszer, sokkal érzékenyebb leszel minden szempontból. Nyugi, nem kell törõdni vele, a szülés után elmúlik. :)

A terhesség alatt megbolondul a hormonrendszer, sokkal érzékenyebb leszel minden szempontból. Nyugi, nem kell törõdni vele, a szülés után elmúlik. :)
Én szombaton kezdtem el minden ok nélkül zokogni, de alig bírtam abbahagyni. Szegény párom annyira megijedt, hogy amikor megláttam az arckifejezését, hirtelen nevetni kezdtem :) 15 hetes kismama
Egyáltalán nem bekattanás:) Én olyan zenéken bõgök mostanában, de vörösre a szememet, amit régebben elkapcsoltam, hogy 'jajjjj de undorító nyálas, hallgatni sem bírom!!' Most meg tiszta szívembõl telefújok 8 zsepit:) Nyugi, a hormonok...
A hormonok.... Ugyanez volt velem...... Nálam még szülés után is elég sokszor elõfordult! Most már teljesen helyrejöttem:) Dia - 6 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Koszi a válaszokat..Néha abszolút banális marhaságon úgy elbogom magam , hogy csak na , kezdtem elkogdolkodni, hogy vajon nem - e kattantam be....
Tombolnak a hormonok. Sírjál csak nyugodtan. De aztán csak nevess magadon egy nagyot.:) ))
A kérdező hozzászólása: Megfigyeltem , hogy amikor elkap ez a bizonyos "nem tudom miért sírok" szindróma a kis pocaklakó úgy beindul, akkorát rúg-mintha azt mondaná, -ugyan már anya mi van már megint??, ilyenkor akkorákat nevetek, mosolygok, hogy komolyan azt hittem , hogy tobb személyiség lakik bennem...hihhihihihi
Nincs, semmi baj, ez természetes. :)
Szia. Én is ezzel küzdök az elejétõl fogva. Szegény párom már ki van idegileg, mert mindíg azt hiszi, õ bántott meg valamivel. Kb.a 14. hétig nagyon rossz volt, minden nap hisztiztem, mindenért robbantam, reklámokon is képes voltam bõgni, semmi sem tetszett, folyton kötekedtem. Volt, hogy éjfélkor képes voltam kiborulni valamin, összecsomagolni, és "elmenni" otthonról, persze még ki sem értem a kapun, lenyugodtam, és visszamentem. A párom be se zárta utánam az ajtót, leült tévét nézni, nem vett már komolyan. Persze ez akkor rendkívül rosszul esett, de így utólag belegondolva teljesen igaza volt. Mostanra kicsit jobb lett, nem veszekszek folyton, bár még most is vannak furcsa dolgaim. Pl. tegnap azon borultam ki nagyon, hogy a párom megette a bundáskenyeret, amit neki csináltam. Hogy miért, nem tudom. Remélem, tényleg csak a hormonok! 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszi a válaszokat, akkor ezek szerint nem vagyok skizofrén...Mindenkinek boldog babó várást, kitartást kívánok!!!!
Hihetelenek vagytok!:) Persze én is ilyen voltam!:) Jókat röhögtem magamon is, meg most rajtatok is!:) Csak a hormonok játszanak szerencsére.Az utolsó harmadban viszont harapós lettem néha.Bárki feét le tudtam volna harapni egyik pillanatról a másikra, úgy felhúztram magam.Közben persze tudtam, hogy nincs igazam, mégis nagyon nehéz volt tûtõztetni magam.Nagyon nem is tudtam.Csak mondtam volna a magamét olyankor egyfolytában.Szerencsére csak ritkán jött elõ, de akkor nagyon.Elõzõ terhességemnél én is mindenen elsírtam magam, pedig nem vagyok egy sírós típus.Egy biztos, a pasiknak sem könnyû idõszak a terhesség!:) Soha nem tudhatják mi bajunk lesz a következõ percben!:)

Miért van, hogy 3-4 nappal a mensi előtt ma világosbarnás krémes folyásom van? (nem túl nagy mennyiség) Lehet ez beágyazódás? (csak mensi napján szoktam barnázni, de az sötétebb és más jellegű)

Gyomorégés, szédelgés, mellfájdalom stb. pár napja van.Hidegrázás is pár napja.a h?m napok óta 36,9-37, tegnap 36.8, ma 37.1

Legjobb válasz: Lehet beágyazódás. Ha elmúlik, az volt.

Lehet beágyazódás. Ha elmúlik, az volt.

Miért van hogy 17. ére nem várom, ma reggel ugy görcsöltem mintha megjönne?

Legjobb válasz: Köszi, én is drukkolok! Majd még írj közben, hogy hogy vagy, meg ilyesmi, én is írok majd.

Köszi, én is drukkolok! Majd még írj közben, hogy hogy vagy, meg ilyesmi, én is írok majd.
A kérdező hozzászólása: irok majd.
Talán beágyazódás volt. Én sem várom 17. - ére, és nekem is tegnap is, ma is fájdogált a méhem környéke, néha beleszúr. Remélem, nem csak bemagyarázom magamnak... Csíkosat mindkettõnknek!
A kérdező hozzászólása: drukkolok nektek!!!!!! és köszönömhogy irtál.

Keddre nem vártam. Nem is jött. DE! Miért van hogy 2 napja leesett a hőm, és tegnap emelkedett és ma meg már ugyan annyi mint előtte? Menzi sehol. Ilyet még nem csinált!

A hasam tipikus: puffadt, megjönérzés, van hogy rohanon a wc-re, folyás kevés, pedig egy hete sok volt, cici egy picit érzékeny csak. A fáradtság megvan (de lehet az id?töl)! A tegnapi tesztem negatív lett! Mi van? Lehe baba?

Legjobb válasz: Szia! Ha van türelmed,pár nap múlva csinálj másik tesztet,az elõzõnél érzékenyebbel.Ennél többet max a nõdokid tudna mondani,egy vizsgálat,vagy uh után :) Kitartás! Szép napot!

Szia! Ha van türelmed, pár nap múlva csinálj másik tesztet, az elõzõnél érzékenyebbel.Ennél többet max a nõdokid tudna mondani, egy vizsgálat, vagy uh után :) Kitartás! Szép napot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!