Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy már lassan két (3 db)

Miért van az hogy már lassan két hete csak a jobb oldalamon érzem rugni a babát? A jobb forgóm már nagyon fáj tőle.27 hetes vagyok

Legjobb válasz: Sok babának van kedvenc zuga az anyaméhben. Elképzelhetõ, hogy arccal jobbra néz, így a behajlított lábaival jobb oldalra rúg ill. a kezecskéivel jobb oldalra "boxol". Pár hét, és egész pontosan érzed majd, hol helyezkedik el, mert vagy a fejét, vagy a fenekét kidugja néha. Szóval ez a jobboldaliság nem jelenthet gondot, de úgyis a következõ UH-n fogsz megnyugodni, és az nemsokára lesz. A forgód lehet, hogy mástól fáj. Sokan szenvednek ettõl. Amikor oldalt fekszel, tegyél egy vastag párnát a lábaid közé, hogy a "felsõ" lábad is csípõmagasságba kerüljön. Ez sokszor segít. Boldog babavárást!

Sok babának van kedvenc zuga az anyaméhben. Elképzelhetõ, hogy arccal jobbra néz, így a behajlított lábaival jobb oldalra rúg ill. a kezecskéivel jobb oldalra "boxol". Pár hét, és egész pontosan érzed majd, hol helyezkedik el, mert vagy a fejét, vagy a fenekét kidugja néha. Szóval ez a jobboldaliság nem jelenthet gondot, de úgyis a következõ UH-n fogsz megnyugodni, és az nemsokára lesz. A forgód lehet, hogy mástól fáj. Sokan szenvednek ettõl. Amikor oldalt fekszel, tegyél egy vastag párnát a lábaid közé, hogy a "felsõ" lábad is csípõmagasságba kerüljön. Ez sokszor segít. Boldog babavárást!

A mamám már lassan két éve, hogy meghalt, mégsem emlékszem arra, hogy álmodtam volna róla ez miért van?

Hiányzik nagyon , nem is olyan volt hogy 1 héten egyszer láttam volna, hanem minden nap találkoztunk hiszen a mellettünk lév? házban lakott. Még arra is emlékszem mit mondtam neki utóljára, nem volt beteg , jó persze id?s volt már, de olyan különösebb betegsége nem volt. 83 éves volt, de jó egészségben volt a korához képest.

Legjobb válasz: En apam is meghalt 16 honapja. 3 hettel az oncyilkossaga elott beszeltem vele. En sem almodtam meg egyszersem vele, pedig nagyon akarok. Baratnom 4 eve halt meg, rakban. 8 honapig minden ejjel vele almodtam. Mig egyik reggel felkeltem, es raszoltam, hogy hagyjal beken. Soha tobbet nem almodtam vele. Nem akartam hogy almodjak vele, mert almaimban allandoan veszekedtunk, holott mig itt volt, nem. Nem tudom, hogy edesanyad miben halt meg, de, mint az en esetemben, letezik az, hogy aki a sajat eletet veszi el, nem jut a tuloldara, es nem tud jelentkezni?

En apam is meghalt 16 honapja. 3 hettel az oncyilkossaga elott beszeltem vele. En sem almodtam meg egyszersem vele, pedig nagyon akarok. Baratnom 4 eve halt meg, rakban. 8 honapig minden ejjel vele almodtam. Mig egyik reggel felkeltem, es raszoltam, hogy hagyjal beken. Soha tobbet nem almodtam vele. Nem akartam hogy almodjak vele, mert almaimban allandoan veszekedtunk, holott mig itt volt, nem. Nem tudom, hogy edesanyad miben halt meg, de, mint az en esetemben, letezik az, hogy aki a sajat eletet veszi el, nem jut a tuloldara, es nem tud jelentkezni?
Én gyakran álmodtam vele, de az arca évekig nem jött elõ álmomban csak nyaktól lefelé láttam, és a hangját hallottam. Talán 7-8 év után láttam elõsször álmomban az arcát.
Tehetnek egy szívességet a lepontozók.:) ) Akik ilyen pontozásban élik ki vágyaikat, azok sajnálatra méltóak.
A kéz cuppogtatás nem feltétlenül éhséget jelez. Szoptasd igény szerint, még pici, lehet akár óránként is, meg kicsi a gyomra.De na hagyd másfél óráig cicin, adj neki cumit helyette.
Én sem adnék cumit, ezer veszélye lehet! Nem feltétlenül az éhségtõl cuppoghat, erõs szopási ingere is lehet, csak tedd mellre nyugodta, amikor kér, ez idõvel mérséklõdni fog! A melled nem fog felázni a tejtõl, ha jól kapja be a bimbód, ettõl sem kell félned. Egy 2 hetes baba nagyon apró még, épp hogy elszakadt tõled, teljsen normális, hogy a lehetõ legtöbb testközelségre vágyik, amit így tud jelezni, így tudja magának biztosítani. Na meg a sok szopi növeli a tejmennyiséget, ami a késõbbiekben nem lesz elhanyagolható :)
Szoptasd, amikor igényli, de ne adj neki cumit! Valószínûleg nem éhes, csak a szopóreflexe erõs, ezért akar mindig cicizni. Hagyd neki, majd kinövi.
Én babám is ilyen volt. 1.5-3 órákat lógott egyfolytában a cicimen. Már a pokolba kívántam az egész szoptatást. Nekem is jöttek az olyan jó tanácsok, hogy hagyjam, majd leszokik róla, ha erõsebb lesz. Hát nem. 2 hónaposan megelégeltem és amikor nem hallottam nyelni, akkor adtam neki cumit, elvontam mással a figyelmét, játszottunk. Szépen lassan eljutottunk odáig, hogy egyre kevesebb ideig szopizott. Még most is van, hogy 30-40 percet lóg rajtam, de van, hogy 10 perc alatt végez. Ha akkor hagyom, hogy rajtam élje ki az igen erõs szopási reflexét, akkor még most is csak szoptatásból állna az egész napom. Cumiról pedig pont mostanában kezd leszokni (4.5 hónapos), egyszerûen nem fogadja el. Ja, és nekem a bimbóim igenis fájtak a hosszú etetésektõl.
Kedves utolsó válaszoló. Na ezért téged is jól lepontoznak, mint engem. (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ :-)
ILyenek a babák cuppognak eszik a kezüket ès egész nap a cicin lennének. Ha elveszed a cicit sír ? Ha nem akkor már jól lakott csak játszott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!