Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy már lassan (22 db)

Miért van ez? Már lassan egy hete minden reggel úgy kelek fel hogy ge. Is a takaróm és ez egy kicsit már kínos meg idegesít hogy mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Éjszakai ejakulációnak hívják, a serdülõkor kezdetén jelentkezik. Teljesen normális, majd elmúlik.

Éjszakai ejakulációnak hívják, a serdülõkor kezdetén jelentkezik. Teljesen normális, majd elmúlik.
éjszakai magömlés :) erre a megoldás a több maszturbálás (komolyan)
Nekem is volt már ilyen.... túl keveset vered. ezért a felhalmozódott sperma nem tud máshogy távozni remélem segítettem;)
nem valaki, hanem én, és már aludni kéne mert már verhetnékem van a takarótokra.muhahaha
Valaki bent járt éjjel a szobádban és ráverte a takaródra.

Miért van az hogy már lassan két hete csak a jobb oldalamon érzem rugni a babát? A jobb forgóm már nagyon fáj tőle.27 hetes vagyok

Legjobb válasz: Sok babának van kedvenc zuga az anyaméhben. Elképzelhetõ, hogy arccal jobbra néz, így a behajlított lábaival jobb oldalra rúg ill. a kezecskéivel jobb oldalra "boxol". Pár hét, és egész pontosan érzed majd, hol helyezkedik el, mert vagy a fejét, vagy a fenekét kidugja néha. Szóval ez a jobboldaliság nem jelenthet gondot, de úgyis a következõ UH-n fogsz megnyugodni, és az nemsokára lesz. A forgód lehet, hogy mástól fáj. Sokan szenvednek ettõl. Amikor oldalt fekszel, tegyél egy vastag párnát a lábaid közé, hogy a "felsõ" lábad is csípõmagasságba kerüljön. Ez sokszor segít. Boldog babavárást!

Sok babának van kedvenc zuga az anyaméhben. Elképzelhetõ, hogy arccal jobbra néz, így a behajlított lábaival jobb oldalra rúg ill. a kezecskéivel jobb oldalra "boxol". Pár hét, és egész pontosan érzed majd, hol helyezkedik el, mert vagy a fejét, vagy a fenekét kidugja néha. Szóval ez a jobboldaliság nem jelenthet gondot, de úgyis a következõ UH-n fogsz megnyugodni, és az nemsokára lesz. A forgód lehet, hogy mástól fáj. Sokan szenvednek ettõl. Amikor oldalt fekszel, tegyél egy vastag párnát a lábaid közé, hogy a "felsõ" lábad is csípõmagasságba kerüljön. Ez sokszor segít. Boldog babavárást!

Az miért van hogy egy kevésbé szép vagy átlagos külselyû lánnyal könnyen tudok beszélgetni, gyakran visszakérdez, míg egy szebb lányhoz lassan már szólni sem lehet akkkora egója van? (tisztelet a kivételnek, de 10 bõl 8 alkalommal ezt tapasztalom. )

Legjobb válasz: pontos j. kulseju. de mindegy :) azert van, mert gatlasos vagy. es nincs onbizalmad. altalaban ha valaki tetszik, akkor bekattan valami es hatraltat bennunket, de ezt le lehet gyozni. azt hitesd el magaddal, hogy a "szep" lanyok egoja csak vedekezes. ok is ugyanolyan torekenyek, mint barki mas. ha meg tenyleg egy uresfeju egoista, akkor nem is erdemes veluk kezdeni, sokkal jobban megeri egy "atlagos" lanynal probalkozni. a vegen meg kiderulhet, hogy nem is annyira atlagos :)

pontos j. kulseju. de mindegy :) azert van, mert gatlasos vagy. es nincs onbizalmad. altalaban ha valaki tetszik, akkor bekattan valami es hatraltat bennunket, de ezt le lehet gyozni. azt hitesd el magaddal, hogy a "szep" lanyok egoja csak vedekezes. ok is ugyanolyan torekenyek, mint barki mas. ha meg tenyleg egy uresfeju egoista, akkor nem is erdemes veluk kezdeni, sokkal jobban megeri egy "atlagos" lanynal probalkozni. a vegen meg kiderulhet, hogy nem is annyira atlagos :)
Mert amelyik igen dekorativ az megszokta, hogy királykisasszony, és hasra esnek elõtte. Az ilyen hatalmas egoval megáldott "diszp***k" esetében megengedett (sõt az egyetlen hatékony módszer) a "k--val mint a kirlynõvel, királynõvel mint a k---val" elve. Magyarul az ilyet átlagosként kezelni, és ha nem tetszik neki (mert az ilyennek nem szokott tetszeni, ha nem esnek hasra tõle) akkor pedig elkerülni. Ez minden. Igazából ezekbõl a lányokból a kanos fiúk csinálnak ilyen nõket. Mindig mondom, hogy a férfiúi méltóság ott kezdõdik, hogy a szexualitással nem lehet irányitani :)
Tisztában van a külsõ adottságaival, és ezt elégnek tartja, talán mert otthon is ez a minta rögzült belé, illetve a környezete mindig ezt igazolta vissza.Ezek után jogosnak és normálisnak gondolja ezt a felsõbbrendûség látszatát keltõ viselkedést.

Miért van az hogy már lassan kis megszakításokkal egy éve be vagyok rekedve?

Pedig nem fáj torkom se, így hát torokgyuszi nem lehet. Eléggé idegöl? mikor éneklek és érzem a slájmot a torkomon, ami akadályoz a tiszta éneklésben. Mit kellene tennem? Pls segítsetek!

Legjobb válasz: erre csak egy a megoldás: kikell hánynod nekemis volt már ilyen és tényleg szar érzés de sajnos más megoldás nincs

erre csak egy a megoldás: kikell hánynod nekemis volt már ilyen és tényleg szar érzés de sajnos más megoldás nincs
Én is érzem a slejmet a torkomban, mondtam dokinak h van mikor akadályoz a nyelésben, azt mondta széntabletta segít.Venni nem vettem, mert nem szeretek gyógyszert szedni, de Te sztem próbáld ki h ha énekelsz;)
Ugyan, a széntabletta az aktív szén, nem gyógyszer. Kérdezõ, a gégédet meg kellene nézetned szakorvossal, mert a rekedtség különféle elváltozásoktól lehet, amiket mûtéttel el lehet távolítani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Most voltam orvosnál, és minden, az ég-világon minden vizsgálat amit elvégeztek rajtam, negatív lett. Akkor vajon mégis miért van?

Az miért van hogy 2 és fél hónapja volt az első mensesem lassan már 3 hónap és még semmi én úgy tudom ha nincs akkor is fehér folyásnak kellet volna lenni-e ez alatt a idö alatt vagy nem mindig van az elsőnél?

Legjobb válasz: Mennyire vagy testileg fejlett? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Melled nõ? Egyébként ne aggódj, még nagyon fiatal vagy és ilyenkor több hónap is kimarad. Még csak most fejlõdik a hormonrendszered.

Mennyire vagy testileg fejlett? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Melled nõ? Egyébként ne aggódj, még nagyon fiatal vagy és ilyenkor több hónap is kimarad. Még csak most fejlõdik a hormonrendszered.
A kérdező hozzászólása: Igen a puncim már elégé szörös föleg a szeméredomb, a hónaljam meg minimálisan azóta miótta meg volt az elsõ a melleim is nõtek egy picit. De az olvastam itt az oldalon hogy akinek meg jönni közeleg az elsõ fél évig fehér folyása van de de nekem elöte nem volt oktoberben fogta magát és meg jött kb 7 napra azóta semmi csak cici növekedés
Úgy tudom én is, hogy a fehérfolyás mindennapos dolog. Hol több van, hol kevesebb. Szerintem szólj Anyukádnak.
Elõzõ kettõ vagyok. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13 leszek 2honap múlva

Amikor a lányok kiakadnak, hogy lassan már nekik kell kezdeményezni, mert a fiúk nem mernek, eszükbe sem jut, hogy vajon miért van ez?

Több lány is írta, hogy nem tetszik neki, hogy a srácok nem mernek odamenni hozzájuk, beszélgetést kezdeményezni, stb... Azonban soha nem gondolnak bele abba, hogy ez miért van.

Legjobb válasz: Látom nem értitek a kérdést, ugyan nem a kérdezõ vagyok, de megpróbálom illusztrálni (velem sajnos történt hasonló): A helyzet: Suliban a kiszemelt, nekünk tetszõ lány a barátnõivel beszélget. Mi, mivel férfiak vagyunk, odamegyünk, hogy kezdeményezzünk. - Sziasztok lányok, megmondaná valaki, mennyi az idõ? Összenéznek, az visszafojtják a nevetést, majd egyik: - Tíz óra negyvenkét perc. - Köszi. Jajj, mindjárt Töri órám lesz, nem jó az. - így én. - Tök jó, de erre ki volt kiváncsi? - Hát csak megjegyeztem... - ... Dumálgatunk, dumálgatunk, kettesben maradunk a kiszemelttel: - Egyébként szép szemed van! - így én. - Te most nyomulsz? - Deh.. - Tudod kire nyomuljál - szakít félbe - nézz már magadra! Te lúzer. Most nézz meg engem! Na tudod merre van az arra - és lelép. Diszkóban érdekesebb helyzetek vannak, általában ott lealáznak rendesen és humor tárgyává tesznek. Kérdezem én, érdemes kezdeményezni? Tudom, nem minden lány ilyen, de egyiknek sincs a homlokára írva a reakciója.

Látom nem értitek a kérdést, ugyan nem a kérdezõ vagyok, de megpróbálom illusztrálni (velem sajnos történt hasonló): A helyzet: Suliban a kiszemelt, nekünk tetszõ lány a barátnõivel beszélget. Mi, mivel férfiak vagyunk, odamegyünk, hogy kezdeményezzünk. - Sziasztok lányok, megmondaná valaki, mennyi az idõ? Összenéznek, az visszafojtják a nevetést, majd egyik: - Tíz óra negyvenkét perc. - Köszi. Jajj, mindjárt Töri órám lesz, nem jó az. - így én. - Tök jó, de erre ki volt kiváncsi? - Hát csak megjegyeztem... - ... Dumálgatunk, dumálgatunk, kettesben maradunk a kiszemelttel: - Egyébként szép szemed van! - így én. - Te most nyomulsz? - Deh.. - Tudod kire nyomuljál - szakít félbe - nézz már magadra! Te lúzer. Most nézz meg engem! Na tudod merre van az arra - és lelép. Diszkóban érdekesebb helyzetek vannak, általában ott lealáznak rendesen és humor tárgyává tesznek. Kérdezem én, érdemes kezdeményezni? Tudom, nem minden lány ilyen, de egyiknek sincs a homlokára írva a reakciója.
Ez egy vicces kerdes. Mindig mindenben benne van annak a veszelye, hogy veszitunk, stb. Ha igy gondolkodnank akkor nem is elnenk. Szoval szerintem nem kelene igy beallitani ezt a helyzetet, alkalom fuggo vagy lany vagy fiu kezdemenyezzen, de ne legyem erre torveny, hogy ki:) Amugy eleteben egyszer kezdemenyeztem, persze a fiu nem utasitott el, de vegul azt hitte konnyu veru nocske vagyok...na persze csalodnia kellett:)
A kérdező hozzászólása: 17.06 Valóban erre figyelek, mert nem a fiúkhoz megyek oda. :) )
ÁÁÁÁÁÁ nagyon furcsa ezeket a tapasztalatokat olvasni...velem is gyakran elõfordul, h "leszólítanak" van úgy, h utcán, de inkább villamoson, buszon, vagy buliban, ha a párom nélkül megyek. Nekem valahogy soha nem jutott eszembe, h kinevessem azt a fiút aki barátságosan megszólít, mosolyog, beszélget velem. Megmondom, h van barátom(vele is vilin ismerkedtem meg;-)), visszamosolygok rá, kicsit beszélünk, még akkor is ha nagyon nem tetszik a srác. Most miért vegyem el a kedvét a további próbálkozástól? Nekem is jólesik, h bókol nekem, tehát alap, h nem leszek vele bunkó. 22/L
Fúú ezek tényleg durvák, megértem, ha nem próbálkozol. Nekem eddig még csak egyszer volt olyan , h odamentem, valamit szóltam aztán a két csaj összenézett ilyen " úristen ki ez gyökér?" nézéssel. Kapásból leléptem, de nem hatott meg, mert egyébként szóba állnak velem, nem értem ott mi volt a baj:S
Ilyen helyzetben? Azért az eléggé látszik, ha egy ribi olyan hajlamú, hogy a bikájával vereti meg az udvarlóit, meg már eleve az is, ha van olyan hím a társaságában, aki hajlamos megverni másokat a "hölgy" kérésére. Az ilyenhez odamenni sem kell, nem hogy beszélni vele. Ha normális lányok között keresgélsz (azaz nem a diszkóban és nem a konditeremben), akkor normális válaszokat is fogsz kapni. 23F
Kicsinyes, de legszebb öröm a káröröm. Majd lepukkant elvált nõként õrlõdnek késõbb. Persze van aki esetleg tanul a hibáiból, de õk kisebbségben vannak.
A nõk ugyanúgy félnek a visszautasítástól, hanem még jobban, mint a férfiak. A jelmondatom.Nem megyek oda senkihez és nem esek pofára.
Na meg itt a másik dolog. Mondjuk tegyük fel oda megyek hozzád én mint egy ici picit husibb csaj (63 kiló/165centi) és mondjuk elkezdek beszélgetni mi garantálja hogy nem küldesz el? Esetleg mondod bocsi molettekkel nem kezdek, szerintetek ez nekem hogy esne? Én sosem voltam elutasító senkivel és mindig kedves voltam a leszólítóval. A másik meg ha elutasítanak nem kell visszaszólni, mert nem feltétlen megsérteni akart téged. Ha beszólnának nekem lehet engem is megvédene más ennyi. Utálom ezt a felcserélõdést! A nõk legyenek a tökösek menjenek oda (de ha oda mennek ribancok) ha nem mennek oda meg vénlányok maradnak mert RÁTOK aztán lehet várni!
16:54! A "suliban" és a "mi férfiak" nem használható egy kontextusban! Ezt akkor fogod látni, ha elmented a fenti történeteidet és visszaolvasod majd, mikor a használt adathordozó támogatása megszûnik. Azt fogod mondani, hogy "Istenem, de béna voltam. Nem csoda, hogy nem jött össze semmi". Én is tudom, hogy pl. hétvégén mi volt az 2-3 dolog, amit elrontottam. De csak úgy lehet fejlõdni, hogy próbára teszi magát az ember.
A kérdező hozzászólása: 17.01 De te úriemberként bántál vele. Míg õk nem éppen úrinõs stílusban kezelik az ilyen helyzeteket.
Teljesen logikus, valóban. Adott egy lány, akihez ritkán megy oda bárki is ismerkedési szándékkal, de ha már ott a lehetõség, akkor csak azért is leoltja a halálba... Végül is pár éven belül majd úgyis jön egy újabb jelentkezõ... És egyáltalán nem igaz, hogy több ilyen lány van, csak azért tûnik úgy, mert te erre figyelsz.
A kérdező hozzászólása: Az nem férfi, hanem egy utolsó [email protected] Azt viszont ne felejtsd el, hogy sokkal több ilyen lány van. Mert egy fiú, különösen, ha nem sikeres, az örül neki. Míg sok lány, még az egyébként szerényebbek is, ilyenkor általában meghülyül és "csakzértis megmutatja, hogy milyen kemény csaj õ, aki jól leosztja azt a szemét pasit!"
Az elmúlt 3 hónapban hetente legalább egy, de inkább két lánnyal ismerkedtem meg. Valakivel csak pár mondatot váltottam, valakivel pedig többször találkoztam... Csak akkor volt kellemetlen helyzet, ha túl korán akartam randira hívni. De semmi durva nem volt, csak nem elutasításra számítottam. Volt már néhány lány, aki el kellett utasítanom. Eltölthetek vele pár órát, de ha nem vonz, akkor nem nevezhetõ kellemesnek az élmény. A vége pedig úgyis az elutasítás lesz. Tehát semmivel sincsenek jobb helyzetben. Egészen más, ha valakinek már mindegy, csak legyen egy nõ, akivel legalább beszélgethet... Egyik általánosításoddal sem értek egyet.
Persze, vannak olyan "lányok", akik akár meg is aláznak egy srácot, ha véletlenül oda mer menni. Viszont azt mibõl gondolod, hogy pasik között nincsenek olyan bunkók, akik összetiporják egy lány lelkét, ha kezdeményez? Mondjuk, mert "milyen rusnya, meg kis gyökér és hogy gondolja, hogy akár csak ránéz egy ilyen szörnyszülöttre". Valóban, csak a fiúkat fenyegeti ez a veszély, ha kezdeményezni mernek... (Ugye érezted az iróniát?) Egyébként ha már a férfiak az erõsebbik nem, akkor viselkedjenek is úgy. Ha kettõ közül kell választania a lánynak, nyilvánvalóan azt választja, aki adott esetben meg is tudja védeni és nem azt, aki még megszólítani se meri.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Kitartás haver és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 16.34 Persze, tudom, legyünk férfiak! Elmondanék egy esetet. Az egyik csaj nagyon durván elküldött, amikor nem jöttem be neki. Én úgy gondoltam, hogy nem hagyom annyiban és visszaszóltam neki. Erre meg akart veretni az egyik bikájával. Még az volt a szerencse, hogy elegen voltunk ott, mert így végül leállt a gyerek, de különben nagy baj is lehetett volna. Kíváncsi lennék, egy ilyen helyzetben ti hogyan reagáltatok volna.
Van benne valami, de azért a fiúnak illik ezt a kockázatot felvállalni. Már ez egy próbatétel, ami megszûri a lányok elöl a félénk, nem rátermett fiúkat. Kicsit morbid, de ez van a génjeinkben.
Kérdezõ! Megint általánosítasz a tapasztalataid alapján. Most erre mondjam azt, hogy minden lány nagyon korrekt módon utasít vissza, mert nekem csak ilyen élményeim vannak? Egyszerûen rossz helyen keresgélsz. 23:49! Nekem is sok lenne a 63 kg. Neten biztosan nem keresnék ilyen lányra, de személyesen talán észre sem venném a pluszt. 5-10 kilót lazán le lehet adni, de a személyiség nem változik meg pár hónap alatt.

Miért van az, hogy a fogak kibújásával már automatikusan a "lassan már ehetsz csokit" mondatot többször hallom? Ez természetes?

Kíváncsi vagyok,ti milyen véleménnyel vagytok erről. Ki mikor adta először a csokit?

Legjobb válasz: Az én lányomnak 2 foga van 7 hónapos múlt de még nem kapott és egy darabig biztos,hogy nem is fog.:)

Az én lányomnak 2 foga van 7 hónapos múlt de még nem kapott és egy darabig biztos, hogy nem is fog.:)
anyósom már a hazaérkezésünk napján a csokit emlegette. mikor kijelentették, h. se csoki, se cukros dolgok addig, amíg el lehet õket kerülni, az ismerõsöknek azt mondta, h. kenyérrn és vizen akarjuk tartani. anyám is ki van borulva, h. nem cukrozom a teáját. de hadd mondják a magukét, nem érdekel.
Fiamnak 8 hósan bújt ki az elsõ foga, valamikor 15 hós kora körül kóstolt elõször minimális csokit (Mikuláskor). Az emberek szeretik az édességet és élvezik azt is, ha örömet okoznak vele - ettõl még persze nem lesz egészséges, na meg a csokiban allergének is vannak.
Fiam az elsõ szülinapi tortájából kapott elõször egy keveset.Azóta sem adok neki igazán.Néha 1-2 natur kekszet elmajszol, ha ez édességnek számit vagy 1 körömnyi kindertojást nagyon ritkán.
A kérdező hozzászólása: akkor nem csak én vagyok ilyen "marslakó", aki nem minden áron ad a babájának csokit. ez persze nem jelenti azt, hogy soha az életben nem ehet csokit, úgyis fog, inkább csak annyi, hogy gyerekkoromban mi sem ettünk minden nap csokit, inkább gyümölcsöt, különleges alkalmakkor persze igen. Ha megkóstolja a babám a csokit (majd), tudom, ha én adok neki, akkor nem rendszeresen és tudom, mikor van állj, de attól tartok, ha "megtudják" a rokonok, egybõl az lesz a trend, hogy nyomja a kezébe a csokit, mert olyan aranyosan nyammogja és mert annyira kell neki. Aztán mi meg szenvedhetünk itthon vele, ha székrekedése van, ha romlik a foga stb. Nem hiányzik. Szóval ezért érdekelt ez a kérdés.
Gondolom már tejed sincs, ugye?
Szia! Azért ez nem jó dolog, hogy élõsködõnek érzed a babádat. Ilyen fura érzést máskor is érzel vele kapcsolatban, vagy csak szoptatáskor. Össze kell szoknotok, lehet, hogy Neked nehezebben megy.Van elég segítséged? A babád boldog lenne biztos, ha szoptatnád.Adj még esélyt magatoknak, és ha csak egy pici idõre is, de próbáld mellre tenni. Próbáld meglátni a szép oldalát! Nincs szebb számomra, mint amikor látom, hogy jóízûen eszik a kisfiam. Ne add fel, tényleg boldog dolog a szoptatás!
Akkor ne szoptatsd, ha ez neked jó, szegény gyerekedet azért sajnálom. Mi lesz késõbb, ha már most ezt érzed. Én sem HÍZTAM semmit, mégis 5 hónapja szoptatok és fogok, amíg tudok. Elég fura vagy mindenestere.
Eddig is benned "eloskodott". El kell h keseritselek, de meg kozel 18 evig rajtad fog "eloskodni". Azert remelem, tisztaban vagy vele, h nem egy hazi allatot vallaltal, amit ha megunsz el lehet dobni? Egyebkent, az hogy hany kilo vagy nem igazan ertem, h jon a temahoz. Keress fel egy szakembert, lehet, h szules utani depressziod van.
Bocs, hogy ilyet kérdezek, de akkor miért vállaltál gyereket, ha úgy érzed a szopi közben élösködik rajtad?!Ilyen hozzá állásal, hogy fogod felnevelni?Mert bizony fel kéne.Nekem most 3 hónapos a kislányom és küzdök azzal, hogy tudjam szoptatni, mert neki az a legjobb.És nekünk ha már egyszer anyukák vagyunk azt kell nézni, hogy nekik mi a jó. 23/L
Szerintem ezt át kéne gondolnod, (még nem késõ), a szoptatás az egyik leg fontosabb a baba immunrendszerének megerõsítésére, és táplálására. Sokan mindent megtennének, hogy szoptathassák csemetéjüket. Te tudod mit csinálsz, de én a helyedben elgondolkodnék ezen. Én el sem tudnám képzelni azt, hogy nem szoptatom, hanem tápszerrel tömöm, pedig megtehetném azt, hogy tejjel tápláljam. Ha nem lenne tejed, egyértelmû lenne a tápszer.
akkor fejd ki a tejed és add oda neki cumisüvegbõl!!!! ne legyél már ennyire önzõ!!! a babának a te anyatejedre van szüksége, az egészsége miatt is!!!!! orvos mit mondott erre a hülyeségedre???!!!!
szereted te azt a "gyereket"??????!!!!!
Utolsónak: hidd el, h vannak ilyen primitív és buta nõk!!! Nem is kevesen, úgyh én simán elhiszem amit írt. Bár tévednék és tényleg csak egy unatkozó tini lenne!!! De sajnos sanszos h egy igen butA nõvel állunk szemben....
Hát egy ideig a felnött filmekben szerepeltem. És igen idegen férfiak is fogdostak, de a gyerekeket valahogy nem tudom elfogadni, probálkoztam már vele, de nem megy. Szerintem 1 év és vissza megyek dolgozni. Én nevelem meg a férjem a gyereket. És nem vagyok buta, mert tudom mit miért teszek. De ennyi, téma lezárva. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, voltak akik megértettek, voltam akik nem. További boldog babázást. És sok sok kellemes emléket nektek.
De ne olyan k....ra gondoljatok akik az ut szélén állnak, hanem akik forgatnak.
Egy szónak is száz a vége pornószínésznõ voltam.
Miért ezen a fórumon osztod meg velük.Ezt már nem értem.Onnan indultunk hogy szoptatás.Kérd ki egy szoptatási tanácsadó véleményét.
LuxusQva, sima Qva, egyre megy.... Sok boldogságot Neked is, NAGY SZÜKSÉGED LENNE RÁ!!!!!
Azta azért ez nem semmi! Végig olvastam ezt a potom 62 választ és hihetetlen mennyi indulat, személyeskedés, harag, rosszindulat halmozódott fel, szinte tapintani lehet. Elítélhetitek a kérdezõt azért mert nem akar szoptatni, mert félti az alakját, azért is mert pornószínésznõ volt, de azért a kedves válaszolók stílusa is hagy rengeteg kívánni valót maga után. Ok hogy van egy véleményetek, de hogy azt milyen formában, mennyire kultúráltan fejezitek ki az rólatok is kiállít egy bizonyítványt. Mindenféle személyes sértéseket a fejéhez vágni a kérdezõnek, (amiknek semmi köze a témához) csak azért hogy belerúghassatok még egy jó nagyot, ez elég visszatetszõ a szememben. Gondoljátok át nektek miket lehetne a szemetekre vetni, amikre nem vagytok büszkék és ezután mérlegeljétek miket írtok itt le.
A 23-45 ösnek: ne irj ilyeneket mert a végén még téged is támadni fognak. jó tanács. Köszi a véleményedet. Azért írok igy mert igy regisztrált miután ujra tettét a netet. Engem is pontoztak már le itt vagyok élek. Egyébbként nem fog azért kitágulni mert ez a munkám, amúgy viszonylag nyugodt, jo pénz kereseti lehetõség. Ugyis nemsokára abbahagyom mivel ke fogok öregedni belõle. Mi már fix szinészekkel dolgozunk nem idegenekkel, és akinél gyerek is van hiszen õk is egyszer anyák akarnak lenni, igaz kikötésekkel.
Na, megjöttek a szentek!!!!
Lehet hogy amit írtál annak a 90%nem igaz, lehet hogy nem is nõ vagy , csak unatkozol, ezért provokálsz! Igazam van?
Valóban a testedbõl élsz.Érdemes végig gondolni a fontossági sorrendet.Édesanya vagy elsõsorban aztán modell.
A kérdező hozzászólása: Azzal sose volt gondom ha a férjem hozzáért.
Más válaszod nincs is csak hogy a "férjednek megengeded hogy hozzáérjen" meg hogy "egyszerüen nem akarom és kész". Ezt már leirtad kb. 10szer. Szoptatás vagy nem szoptatás, a lényeg hogy te tényleg elmebeteg vagy!
Szerintem nem anya az olyan nõ, aki azt írja le, hogy nem szoptat, mert nem akarja, hogy ezzel szétb-a a mellét. Fogadjuk, hogy császárral szültél, mert nem akartad, hogy kitáguljon a p*ád! Minek neked gyerek? Szégyelld magad, legalább ne reklámoznád, hogy ilyen vagy!
Ja császáros voltam, programozott. És nem szenvedek vele, és nem is szenvedtem vele akkor.
Miért nem vettél magadnak egy olyan táskába való zsebkutyát inkább. Annyira sajnálom a gyerekedet, nálad jobbat érdemelt volna. Majd ha ronda és öreg agyonplasztikázott múmia leszeel és gyereked rád se fog szarni, jusson eszedbe ez a sok "jóság".
szeretnék veled találkozni... kíváncsi lennék ennek az üres fejnek hogy néz ki a keretje. biztos vmi átlagon aluli némber vagy-aki nemelég h ronda de sötét is- csak gondolom a környezeted-szüleid, párod-elhitették veled h jó nõ vagy. Akkora primitívségre utalnak a kommentjeid, h az már fáááj. egy ELTE-t végzett ember nem lehet ekkora gyökér. Vagy mégis??????
Ez nem gyökérség, ez az én egyéni döntésem. Amugy egy barba hajú, pisze orrú, vékony, 169 cm es lány vagyok.
Ja és 26 éves.
az Elte mellett modell voltam és abban is szeretnék maradni. De viszont ehhez nem fér hozzá, hogy a testemnek valamilyen baja legyen külsõleg. Minden téren modellkedtem, a normálistól elkezdve minden voltam már. Külföldön modellkedtem nagyrészt, és itt a követelményekbõl sincs hiány. Egy ideig forgattam is. Ugyhogy én a testembõl élek, nem engedhetem meg azt hogy kár legyen benne. Ezért nem szoptatok és nem szültem hüvelyi úton. Mert akkor nem tudnék majd dolgozni.
A kérdezõ vagyok: A gyerek nem sokára 3 hónapos lesz, egészséges mint a makk, mosolygós, jó étvágyú nyugodt, kedves, szép pici baba, mi és az egész család barátok imádjuk, ennél több nem kell, ja és nagyon anyás lett, pedig nem szoptattam. Csak akkor oldódik fel ha a környezetében vagyok, vagy ha apa ott van. Nem volt hasfájós, betegek se voltunk még eddig. Kell ennél több?
A kérdésemben azért írtam 2 hetet, hogy tudjam mihez viszonyítani a válaszokat.
Lehet hogy a szoptatás nem kell a nyugodt békés családi élethez, de áruld már el nekem hogy hogyan lehet békés és boldog családi életet élni, hogy az anyja 1 évesen otthon hagyja majd a gyereket, hogy idegen (ja bocs, már nem idegen) hapsikkal henteregjen. És a kedves férjed mit szól ehhez? Vagy az õ "munkaköre" is hasonló? Remélem azért terhesen nem szerepeltél ilyen "mûvészi alkotásokban"!
Mert az emlõsök elevenszülõk és SZOPTATJÁK KICSINYEIKET!!!!! És az ember is emlõs. Aki nem akar szoptatni, az egy önzõ dög, inkább ne szüljön.
bla bla bla, le lehet szállni errõl a témáról. Annyira unalmas már és érdektelen.
Ja, igen persze az ember is emlõs, de az ember nem állat és ezért sok mindent már nem tesz amit az állatok igen. Ha valaki nem akar szoptatni akkor ne szoptasson van más alternatíva. Inkább etesse a gyereket tápszerrel minthogy utálkozva, szenvedve, rossz érzésekkel kényszerbõl szoptasson. Nem is értem miért kell ekkora cirkuszt rendezni az egész körül.
igaza van az utolsónak.
A baba érdeke legfontosabb, hogy õ megkapja a számára fontos anyatejet Aki ezt nem látja be és nem akarja szoptatni a gyermekét, annak a fejében van baj és forduljon pszichiáterhez nekem ez a véleményem "Kr.e. 2250 körül Hammurapi törvénykódexe rögzíti a nõ, és a gyermek jogi helyzetét. Kihirdette, milyen büntetésre számíthat a kötelességét elmulasztó szoptatós anya vagy dajka. Az ókori Rómában az anyától elvárták, hogy maga szoptassa csecsemõjét. Lenézték, sõt hûtlenséggel vádolták azt a nõt, aki nem szoptatott"
De ez már a múlt most a jelenben élünk, és mindenki maga dönti el hogy mit tesz. Én se akartam szoptatni és él a gyerekem lassan 8 éves és semmi baja. A tesó 6 hónapos neki sincs baja.
Ha nem lenne állati eredetû tej, sem tápszer (vagy csak sokkal rosszabb minõségû), akkor mit tennétek, szoptatni nem akaró anyukák? Mennyiben igaz, hogy leginkább azért döntötök így, mert úgy tûnik, hogy vannak olyan ételek, amik pótolhatják az anyatejet? (Az más kérdés, hogy a szoptatást nem.)
Tudod a nagyik korában ahol nem volt pénz ételre, esetleg nem volt állat ott is megoldották.
Szia! Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nem szoptattad, egészséges lett, és boldog, ez a lényeg. Nem tudom miért ítélik el azokat a nõket akik nem akarnak szoptatni. Én is egy véleményen vagyok veled, én sem fogok szoptatni, de ezen kívül mindent meg fog kapni a baba. Attól, neki rossz érzése van a szoptatástól nem kellene elítélni. Mindenki más. És az sem baj, ha azt akarja, hogy szépek maradjanak a mellei. Ettõl függetlenül lehet nagyon jó anya, és mindent megadhat a babájának. Sok boldogságot!! :)
Na jó nem szeretnék meg egyszer ezzel a témával foglalkozni. Volt olyan válaszol aki megértett, annak köszönöm. A többi dolog nem érdekel. További kellemes napot. Én megyek etetni.
Ha meg tudod az okát, hogy miért nem akarod szoptatni, akkor miért kérdezel rá, hogy miért van ez?
Ö is munkabeli volt de már abba hagyta, most próbál engem is rávenni, de lehet hogy hallgatok rá.
Terhesen nem amikor kiderült hogy terhes vagyok, nem forgattam már.
Szerintem hallgass rá! Ha ezt kéri tõled, akkor biztos nem örül annak, hogy élete párja, aki a gyermeke anyja ilyen ipart ûz! Mindenesetre sok boldogságot nektek, remélem megjön az eszed!
08:34-es! Az ha valaki normális hangnemben szeretne folytatni értelmes, hasznos társalgást (akár vitát) az nem szenteskedés! Tudom hogy egyszerûbb primitív módon vagdalkozni, de abból senki semmi hasznot nem lát, csak szítja tovább az indulatokat, ahogyan itt is látod!
En szoptattam a gyerekeim, megis ugyanolyanok a melleim, mint elotte. A ferjem szerint semmit sem valtoztak. Ha valtoztak volna, akkor is ugyanigy dontottem volna.
Lehet le fogtok pontozni, én is felháborodtam a dolgon, de próbáljuk meg a gyökereknél keresni a problémát. Kedves kérdezõ, neked téged szoptatott az édesanyád?? milyen volt a viszonyod vele? valószinûleg Téged is abban a korban ért a sérülés.. De ez az ellforduló viselkedés a gyerekednél is komoly problémákat okozhat késõbb
Engem nem szoptatott, és nagyon jó a viszonyom vele, imádom, szeretem, és õ is engem. Mindent meg tudunk beszélni, segít mindenben. Nagyon szeretjük egymást. Az idén lesz 59 éves.
Bocsi hogy így írok és nem úgy hogy a kérdezõ válsza. Nem engedi a gép.
Igen, pl. szoptatós dajkával. De az meg már megintcsak anyatej, igaz, nem a saját anyáé. Akkor már nem lenne jobb a saját anyának szoptatni, ha képes lenne rá?
15:47-es!Látod, hogy te is leküzdötted?Én például utáltam ha a férjem hozzáért, de a kedvéért leküzdöttem.Mindig mondta mi lesz ha gyerekünk lesz.És mi lett?Ujra leküzdöttem.
A kérdező hozzászólása: Még van de, apasztom el nem tudom miért van ez. Szedek hormon tartalmu gyogyszert ami elapasztja.
Nem tudom ki pontozza le azt, aki le meri írni, hogy fel van háborodva a tetteiden! A következõ sorok után engem is le lehet húzni! Nem is értem az olyan nõt, mint te. Az anyaság az önzetlen szereteten alapul. Amit te teszel, az minden, csak nem önzetlenség. Neked mi a fontosabb? A formás cicjeid, meg alakod, vagy a gyereked?! Szerintem egyértelmû a válasz sajnos... Nyilván felnõnek azok a gyerekek is, akiket nem tudnak szoptatni, de ha van rá lehetõséged, akkor miért fosztod meg õt ettõl? Ha nagy lesz, és megkérdezi, hogy õ miért nem szopott, mit fogsz neki mondani? Azt, hogy élõsködõnek tartottad? Vagy kitalálsz majd valami ócska hazugságot az igaság helyett? (megírhatnád a választ...)Szánalmas vagy! A te anyukád szoptatott? Vagy téged is megfosztottak ettõl? Nem hiszem, max. nem volt teje...Gondolkodj! Az anyaság lemondásokkal jár a gyermekünkért. Egy 11 hetes "élõsködõ" (<-- a te szemedben)baba anyukája, aki a terhesség elõtt szintén 50 kg volt, most 62, és? na bumm...a férjem így is szeret (neki is a gyermekünk egészsége fontosabb a melleim formájánál...nem tudom a te férjed mit szól a döntésedhez...megírhatnád), és majd ha nem szopizik a fiam, akkor letornázom...
Elõzõ vagyok. Még egy mondat: a mai tápszerek tényleg nagyon jók, ma már csak egyetlenegy dolgot nem tudnak beletenni: az ellenanyagot, ami megvédi a babát a betegségektõl most, és késõbb...
A kérdező hozzászólása: Engem ha jol emlékszem 2 honapos koromig etettek igy. A férjemnek az elején nem tetszett, de megmondtam neki hogy ez van ha nem tetszik tudja hol az ajtÓ. De elfogadta. HA MAJD A GYEREK RÁKÉRDEZ ÉN ELMONDOM NEKI HOGY MIÉRT NEM ETETTEM. A FÉRJEMNEK ENGEDEM HOGY JÁTSZON A MELLEIMMEL DE A GYEREKNEK NEM. DE EZ VAN, EZT KELL ELFOGADNIA.
A kérdező hozzászólása: A 15-12 NEK KÖSZÖNÖM AZ EGYÜTT ÉRZÉST. lEGALÁBB VKI MEGÉRT.
húúúú, nagyon gáz vagy, orvoshoz kellene menned... tényleg, nehogy baj legyen késõbb... a "kedves" válaszoló apuka szintén nagyon gáz. valószínûleg felszínes, csak a külsõségekre adó emberek vagytok (remélem, sikerült értelmezni a mondatomat :D ) (jelzem, nem vagyok "ezer évig szoptassunk"-párti, de ez már nálam is kiveri a biztosítékot)
A kérdező hozzászólása: én igy érzem teljesnek magam, nem fogok dokihoz menni, Nekem nincs arra szükségem hogy esetleg baj legyen a mellemmel, kisebesedett mellbimbo, begyulladt mell, felvágás, és a férjemnek se tetszene utánna a mellem. Tudom ez nagy önzõség, de én igy látom jónak. Meg kimélem magamat a rossz fájdalmas dolgoktól. Már tervbe van a második, és ö se lesz másképp.
Nah, APUKÁVAL kezet foghattok!!! Súlyos betegek vagytok!!Ez a hozzáállás tényleg kiveri a biztosítékot! Mi vagyunk az élet más részein megkeseredettek és kudarcot vallott emberek??? Mondjátok ti, akik csak a külsõségekkel foglalkoztok? Kedves kérdezõ: Tudom, nem asztalom és most hurroghat mindenki, de a férjed helyébe- mikor Te kijelentetted h egy élõsködõt nem szoptatsz és ha nem tetszik arra van az ajtó...- szóval ennél a mondatodnál úgy vágtalak volna szájba, h többet nem ejtettél volna ki ilyet és hasonlót!!! Aztán most lehet támadni! Ez a véleményem és ennyi! Igenis felháborít, h egy ilyen oldalra ilyen beteg kérdést felteszel, ahol sok nõ- köztük én is- minden nap azzal küzdünk, h legyen elég tejünk és tudjuk életünk értelmét táplálni.
Minek tetedd fel ezt a kérdést? Feleslegesen válaszoltak neked mert ellenséges vagy azokkal akik másképp gondolkodnak. Ha nem akarod szoptatni ne szoptasd!
Jézusom!!!! Súlyos.... Más az életébõl éveket adna, h legalább fél éves koráig tudja szoptatni azt a csöpp kis lényt, akinek az anyatej jelenti a legnagyobb biztonságot! Persze, h felnõnek a tápszeres babák is.De ha van az embernek lehetõsége, teje akkor az a legalapabb, h azzal táplálja a babát, hisz megvédi õt mindenféle betegségtõl nem beszélve arról h mekkora szüksége van az anyja ilyenfajta közelségére. Le lehet pontozni, de ne haragúdj nagyon nem értek egyet veled. Szerintem is keress fel egy szakorvost, mert ha ilyen érzéseid támadnak, nehogy késõbb még nagyobb "baj" legyen!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, és nem aggódom a doki is azt mondta hogy nyugodtan lehet neki tápit adni nem lesz semmi baja. És nem akarom továbbra se szoptatni. Ugyhogy köszönöm a válaszokat.
Szia! Szerintem ebbõl ne csinálj nagy problémát. Semmi bajuk nincs a tápszeres gyerekeknek. Nem igaz hogy butábbak lennének mint a többiek, vagy hogy betegesebbek lesznek. Nekem a lányom most 9 éves, 1 hétig szoptattam, és egészséges mint a makk, orvos talán évente egyszer látja. Nagyon jók a mai tápszerek, és a bensõséges kapcsolat nem hinném hogy akkor alakul csak ki, ha szopizik a baba, ugyanúgy kialakul cumisüvegbõl történõ etetésnél is. Szóval ne aggódj, csináld úgy ahogy azt TE jónak látod, hiszen a TE gyereked.
A kérdező hozzászólása: Szeretem akartuk ö az életünk értelme, csak a szoptatást nem akarom, más helyzetben nem érzem hogy élösködik. Amikor a szoptatásra gondolok egyszerüen elfog a düh a harag. De csak ekkor máskor nem, és valahol ilyesztö, de nem tudok mit tenni.
Hat en mindent oda adnak azert ha a 8 honapos babamnak kellene a cici meg...most hadja el es csak birkozva eszunk...doki szerint nem olyan mara tejem eleg vizes es azert nem kell neki....en szo szerint mindent oda adnak ha 1 eves koraig legalabb szoptatni tudnam. az elejen nekem is fura volt, de a legboldogabb akkor voltam mikor osszebujtunk es szopiztunk.Felemelo erzes volt latni h hogyan fejlodok naprol napra az amyatejcsitol es h majd kicsattan tole...ennel jobbat tenyleg nem is adhatnal neki...
Szia! Le kellene kuzdened ezt az erzest. Nekem sem volt kedvem mindig szoptatni a fiam, neha az idegeimre ment amikor mar huszadjara is visszakerte a cicim, amikor epp mas dolgom lett volna. Megis 9 honapja szoptatom, eszembe se jutott volna csak ezert tapszerhez nyulni. Mondjuk nalam ez az erzes nem allando. Egyebkent szeretek szoptatni. Imadom nezni a pofijat, mikozben szopizik, olyan bekes.
Amúgy ez érdekes, mert én meg a férjemnek nem engedem, hogy a szájába vegye.Olyan düh, harag kap el olyankor, hogy legszívesebben belerúgnék, pedig nagyon szeretem. Most vagyok 39 hetes, remélem a babámnál nem fogok úgy járni, mint te.Én leküzdöm ezt, akárhogy is lesz.Tudom mennyire fontos a szoptatás. Ezért valahogy értem, hogy milyen az a düh.Le kell küzdeni, mert a babának nagyon nagyon fontos a szoptatás.
Érdekes, ha aggaszt keress fel szakembert, nehogy késõbb másra is kiterjedjen az undorod a baba körül.
Az ilyen kérdéseknél bicska nyílik a zsebemben..... Legközelebb a GYÁM hivatal fog nálad kopogtatni??!!!
Nem lehet, hogy a szülés utáni depi neked ebben csúcsosodik ki? Szerintem kérdezz meg egy szakembert! Ezek nem helyénvaló érzések egy újdonsült anyukától. Biztos hogy lehet valami a háttérben, ne hagyd elfajulni, nehogy aztán más dolognál is így érezz, ahogy elõttem is írták. Remélem, tudod, hogy egy kisbabának az anyukája cicije a világ közepe. Ezt csak motivációképpen írtam. Mnden jót!
Nem értem hogy lehet egy kisbabát, a SAJÁT GYEREKEDET élõsködõnek nevezni! Akkor nem volt élõsködõ mikor benned növekedett? Én nem is a szüléstõl hanem a szoptatástól rettegtem a legjobban de késõbb rájöttem hogy feleslegesen. Ne haragudj hogy leirom, és lehet hogy lepontoz vki érte, de milyen anyuka az ilyen!
Miért lett törölve az apuka kommentje??????
Ne haragudj, én ezt nem tudom megérteni.Nem is találok szavakat.És ha régen éltél volna, mikor nem voltak tápszerek, végig nézted volna, hogy hal éhen a kis "élõsködõ".Remélem tényleg beteg vagy, van valami a fejedben, nem pedig a melleidet félted.Pontozz le, de ez felfoghatatlan számomra.Akkor miért nem fejed le és adod neki cumis üvegbõl a tejet?
Apuka válasza azért lett törölve, mert akkora marhaságot írt, h nem bírták elnézni és inkább törölték :) )) Egyébként a válaszok elején ha bejelölöd a "szeretnéd a nem hasznos válaszokat is látni" akkor fogja kidobni.
Mondhatom GYÖNYÖRÛ!!! Diplomás létedre elég agyatlan vagy! Szegény gyerek!
Diplomás létedre nem tudsz helyesen írni? Ez gáz!
Ne a diplomáddal vergõdj, hanem próbálj úgy viselkedni mint egy ANYA!!!! Egyébként meg én nem reklámoznám, h az ELTE-n végeztem :) ))
Én voltam az, aki nemrég a részletek után érdeklõdtem. De a válasz-kommentedben ugyanazt írtad le, mint elõtte.. Mégis, mi az, ami miatt ennyire ellenzed a szoptatást? A lehetséges fájdalom? Nem érzed úgy, hogy ennek köze lehet a pánikbetegségedhez? Van némi tapasztalatom az utóbbiról, a szülés elõtt nekem is voltak hasonló tüneteim, másodjára már a terhességem alatt (igaz, az enyém a tanult szorongásos típus).
A kérdező hozzászólása: Az enyém meg halál félelem, fulladás, szívdobogás, stb. A helyesírásom régen se volt jó. Nem a lehetséges fájdalom miatt nem szoptatok, hanem azért mert nem akarom h belõlem élõsködjön, és tönkre b....a a mellemet. És ezt nem nagyon szeretném ha elõfordulna. Pénteken voltunk orvosnál vizsgálaton és makk egészséges tápszeres létére. Nem fog meghalni. Egyébként megsúgom nem én vagyok az egyetlen lány aki ezen az állás ponton van. Ja és a gyerek orvosnak elmondtam, csak ennyit mondod: Anyuka ahogy jónak látja!!!
Nem kellett volna itt feltenned egy ilyen kérdést mert csak sértegetéseket, támadásokat fogsz kapni. Én nem ítéllek el, sõt megértelek, az én fejem is tele volt ilyen gondolatokkal annak ellenére (és ezt nem értik meg mások) hogy a legfontosabb az életemben nekem is a gyerekem. Én leküzdöttem magamban a haragot, az undort és a félelmet de csak és kizárólag a szoptatás egészségügyi elõnyei miatt. Szoptattam becsülettel, fél évig de soha egy percét sem élveztem, úgy tettem mintha valaki más lennék, mintha nem is velem történne az egész, nagyon nehéz volt. Csak annyit akartam elmondani hogy igenis van aki így érez és nem direkt csinálja, kényeskedésbõl, nem tehet róla. Szóval hagyjátok abba a támadásokat, ha nem tudtok segíteni, támogatni!
Betegek vagytok!!!
A kérdező hozzászólása: Mért lennénk azok, örüljetek hogy nektek nincs ilyen gondotok. Létezik egy olyan hogy tolerancia. Alap mûveltség. Dehát hogy is tudnátok hogy mi az.
A kérdező hozzászólása: Diplomás ember vagyok, az Eltén végeztem.
Nem lehet, h azert vagy 50 kg, mert a fejed ures?
Ne haragudj, de biztos, hohgy neked a fejedben van valami nagy baj. Inkább ne szülj még egy gyereket.
Kedves apukának üzenem hogy az én párom számára nincs szebb látvány mint mikor arra jön haza hogy a kicsit szoptatom. Szegény anyuka(?), a férjed valószinü magas mércét állitott eléd, aminek próbálsz megfelelni, remélem érted mire gondolok. Ha nem, akkor csak annyi hogy én a férjemtõl még 5 kiló felesleggel is millió bókot kapok ami rengeteg energiát ad nekem mindenben.
A kérdező hozzászólása: Terhességem alatt nem gondoltam ezt, hogy ö élösködö lenne. De ez már akkor kifejlödött hogy nem akarom majd szoptatni. Én már ugy indultam neki hogy egyszerüen nem. Másban nem törnek elö ezek az érzések. Csak ha a szoptatást meghallom, már arra idegbeteg leszek aki mondja. Egyszerüen nem. A férjem elfogadta ö mostmár nem szol bele. Érdekes módon ha ö kezd el játszani a mellemel rá nem jönnek elö ezek az érzések, csak a gyerekre.
Az ilyen "anyának", mint te nem lenne szabad gyermeket vállalni!!!Egy õnzõ p...a lehetsz a férjeddel eggyütt.Pontozz le nyugodtan.
Most újra leírtad, amit már egyszer megtettél... Szerintem betegesen bebeszéled magadnak, h a szoptatás ezért meg azért nem jó.. Ész érveket nem tudsz.Egyszerûen nincs normális magyarázatod erre a hülyeségedre. Te beteg vagy és kész!!! Nem szégyen, más is küzd depresszióval a szülés után.. Csak tudni kell felismerni és még idõben cselekedni.
A kérdező hozzászólása: Ez nem depresszio, tudom mert pánikbeteg vagyok. A válasz nem fogom soha egyik gyerekemet se etetni igy, ki tudja lehet a mellem nem birná. És ezt nem akarom kockáztatni, a gyereknek meg semmi baja nem lesz ha tápit kap. Felnö. Ennyi kész, téma lezárva!! Reméltem megtud vki gyözni de egyikötök se képes rá. Hát sajnálom. Sziasztok és minden jót nektek.
Még egy kérdés: összebújni szeretsz a kicsivel? Ha igen próbáld úgy eteni cumisüvegbõl minél gyakrabban, hogy mindkettõtök felsõteste meztelen (ha fáztok takard be magatokat). És ha tudod még, fejd le a tejet és üvegbõl add neki. Ezt meg tudnád tenni?
A kérdező hozzászólása: Összeszoktam vele bujni persze. De már nincs tej ugyhogy fejni nem lehet. de összeszoktam vele bujni, szeretem öt.
Én meg mit megadtam volna azért, hogy legalább egy rövid ideig is, de tudtam volna szoptatni a kicsim.Sajnos nekem egyáltalán nem jött meg a tejem.Korházban is irigykedve néztem az anyukákat, milyen boldogan szoptatják babájukat, én meg csak a táppal etettem cumisüvegböl.Abban nincs semmi élvezet...4hetes baba anyukája
Feltételezem a "betegek" alatt a kérdezõre és rám (15:47-es válaszoló) gondolt az utolsó válaszoló. Lehet hogy igazad van és nevezhetjük betegségnek, hogy a mi gondolkodásunk abnormális, de nem tehetünk róla, nem szándékosan tesszük, mi ezt érezzük! Ha mondjuk egy tériszonyosról lenne szó akkor neki is azt mondanátok hogy: "ásd el magad, milyen hülye vagy, bezzeg én egy 100 emeletes ház tetején sem félek" ? Ez is hasonló csak más a probléma tárgya

Miért van az, hogy egy állatot lassan már többre tartok, mint egy embert?

Nagyon szeretem az állatokat,és úgy érzem valamelyik több szeretet is tud adni,mint az emberek némelyike.

Legjobb válasz: " Minél jobban ismerem az embereket, annál jobban szeretem az állatokat. " Már nem tudom ki mondta, de igaza volt.

" Minél jobban ismerem az embereket, annál jobban szeretem az állatokat. " Már nem tudom ki mondta, de igaza volt.
Én is így vagyok vele és ez a mondatod rám is vonatkozik. "Nagyon szeretem az állatokat, és úgy érzem valamelyik több szeretet is tud adni, mint az emberek némelyike. " :)
10, kösz. Igen, az az eredeti. Kérdezõ! Tartsál önvizsgálatot, én nem így gondolom. A társadalmi együttélésnek sok pozitívuma van. Ha ezt nem nem tudod értékelni és csak siránkozol, mert nem tudsz megoldani élethelyzeteket, tényleg vonulj ki egy mezõre, hátha megvilágosodsz.
Filoszmen: "The more I know people, the more I love my dog."(Mark Twain)
Talán azért, mert nincs olyan ember, akit igazán tudnál szeretni, mert ha lenne, õt azért tartanád legalább annyira, mint egy állatot. Hogy ez miért van, nem tudhatom, magadban és a környezetedben kell megtalálnod rá a választ. Mondjuk a kisbabákért én sem rajongok, de ez mindig is így volt nálam, amióta az eszemet tudom.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Valaki tudna segíteni , hogy hogy nyerjem vissza a hitem az emberekben?" azt gondolom, hogy az emberekben hinni/bízni hiba, nem árt az egészséges bizalmatlanság, óvatosság. ami a kérdés lényegét illeti. hajlamosak vagyunk az állatok irányába "húzni", hiszen mentesek azoktól a "bûnöktõl" amik az embereket jellemzik. ugyanakkor... egy. a szellemi képességeik általában alatta maradnak az emberének. kettõ. általában (néhány kivételtõl eltekintve) nem képesek érdemi segítséget nyújtani. van valamilyen technikai problémád, például, elromlott a gázkazán és nincs se fûtés se meleg víz. vagy valamilyen társadalmi jellegû problémád, például, pénzügyi vagy jogi krízishelyzet. menj oda egy állathoz, és kérjél tõle tanácsot. ha nem ad tanácsot, hívd fel a figyelmét, hogy ez neked nagyon fontos, és feltétlenül szükséged van a gyors és szakszerû segítségre. :-)
Én azért érzek így, mint te, mert míg az állatok sosem használtak ki, bántottak, addig az emberek igen. Az emberekben rengeteget csalódtam már, kiábrándultam belõlük, de az állataim mindig ott voltak, megérezték, ha szomorú voltam, és bújtak, meg (a madaraim) nekiálltak dalolni, bohóckodni. Rájuk mindig számíthatok.
A kérdező hozzászólása: Szerintem félreérted, egyetlen szóval nem mondtam , hogy utálnám az embereket. Egoista meg egyáltalán nem vagyok...
Ez egy perverzitási forma és még egoista is vagy! Pszichológushoz kell fordulnod! (Ha még azt embernek tartod) Ki szabad ám menni az erdõbe, nem kell igénybe venni az emberek által biztosított kényelmet! Meleg szobából, a tv mögül könnyû utálkozni! Kint a vadonban szeretgesd õket és maradj is velük!
A kérdező hozzászólása: az elsõnek mondom , hogy a te fajtád miatt kezdek így is érezni...
"Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a macskámat."
Ezzel én is így vagyok, mert egy állat születésétõl kezdve szeretet ad, az ember meg születésétõl fogva változik, és egyre jobban el utálatosodik 21/F
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Engem is foglalkoztat ez a kérdés. Én nagyon szeretem az álatokat, de az embereket is. A lányom aki 11 éves, szinte aggasztóan szereti az álatokat. Szinte még egy szúnyogot sem lehet agyoncsapni elõtte. Ma pl. a kutyánkat sétáltattuk és a kutya elkapottt egy sérült rigót, amire a lányom kiakadt és szaladt , kiabált a kutyára hogy engedje el. Igy szoktunk játszani vele mikor zavarócskázunk és igy most is igy reagált, szökött, és hát agyonnyomta a kismadarat. A lánoymat alig lehetett leálitani a sirásról. Mérges votl a kutyára stb...Persze valójában az õ hibája is mert ha nyugodtan megál és odahivja a kutyát elengedi. Igy meg játszani akart mert ezt szokta meg. Az én véleményem mért szeretik sokan jobban az álatokat az mebereknél, meg hogy mért vesztik el a bizalmukat az emberekben a következõ: elõször is tény hogy az álatokank sokkal többet képes az emeber elnézni mint az embernek azzal az ürüggyel hogy álat, butus, stb…. Az emebrnek meg sokszor a legkissebb hibáját se nézik el, bocsásák meg stb. Mért van ez igy ??? Szerintem ennek az oka a túlzott elvárás az emberek iránt. Az emberek nem eléggé ismerése és sokszor a túl bonyolult jellemük miatt nehéz is kiismerni õket. Egy álatott sokka lkönyebb kiismerni. Az viszont nem igaz hogy a zálat nem tesz kereszbe ! Egy kutya is képes szétszedni megrágni olyandolgokat amiket nem lenen szabad neki…virágokat letapos stb….de hát õ csak kutya. Azt viszont sokszor nehéz elfogadni hogy egy emebr is sokszor jószándékból tesz kereszbe, tesz rosszat stb. Nehéz egy embert megitélni ha nem ismerjük a valódi szándékait. Hogy ne szaporitsam a szót, szerintem nagyon jó ha az ember szereti a zálatokat, néha még jobban is mint az embert, de rosznak találom ha itt lereked. ÚGyan is az álat szeretet egy segéd eszköz az emberke szeretetéhez. Aki nem hiszi, vegyen példát a kedvencérõl ! Egy kutya akkor is szereti a gazdiját ha az néha, vagy többször goromba hozzá esetleg bele is rug! Hát akkor mi eberek ne szeresük a másik emebrt annak ellenére ha néha rosszul néznek ránk, stb. ??? Mert ha nem akkor a kedvenc erkölcsösebb mint a gazdija !!! Ez az én gondolat menetem. DE szivesen elolvasom másét is, még ha ellentmond is az enyémnek. nem kizárt hogy tévedek ebben abban 

Csak lányoknak kérdés! Hogy van ez? Sziasztok én 22 fiu vagyok a párom 25 már lassan 3 éve vagyunk nem nem élünk még eggyütt de igy is sokat veszekszünk az miért van ha neki van igaza napokig arrol szol minden?

mindend ugy kezelek ahogy kell alapbol türelmes vagyok vele ö is ha én nyugodt vagyok de ha nem teljesen el veszti a kontrollt én vagyok a fiu de sok egy kicsit mindend en oldjak meg akkornis ha rá van szükségem olyan mintha el várná mindig boldog legyek mellette én sokat melozok nem tudunk sokat eggyutt lenni facén meg telon amit tudunk meg beszélünk én egyböl tudom mi a baj ha van de ha nálam van nem veszi észre vagy nem tudom de napokig szószerint kirobban magábol ugy csinál mint ha le buktam volna valamivel mutogat de ha ö nála van valami én lazán el intézem intézzük de nálam meg nem olyan mintha egyedül hagyna olyankor ha ideges vagyok valamiért simán ott hagy hozzám sem szól én nem értem csajok valami õtlet tanács hogy lenne jó? :(

Legjobb válasz: Elég önzõnek tûnik így elsõre a barátnõd, elvárja, hogy Te a tenyereden hordozd, de õ nem nagyon tesz érted. Ez mindig így volt? Szex az oké?

Elég önzõnek tûnik így elsõre a barátnõd, elvárja, hogy Te a tenyereden hordozd, de õ nem nagyon tesz érted. Ez mindig így volt? Szex az oké?
A kérdező hozzászólása: pont ez az az elején jó volt minden igaz nehéz volt az elsö év rengeteget szenveded melletted és meg változtam azóta van igy kb.: ennek az év eleje óta van igy sok hibám volt helyre hoztam mindend de kimerültem igy alapbol ilyen vagyok de igy nem lessz jo nekem :/ jó a szex neki is nekem is igaz mostanában nem sürün vagyunk eggyütt de ha igen tartalmas én is ö is meg kapja amit akar.(2-3 Szor egy alkalomban)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!