Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy már egy (495 db)

Valószínû jön a foga
A kérdező hozzászólása: de nem kemeny az inye. es az menny ido , og ki bujik.ha meg nem is erzem?
Kisfiamnak is úgy bújt ki alul a két kis foga, hogy nem volt se duzzadt, se piros, nem nyáladzott, csak õ is harapdált, (szopi közben a cicimet is megharapdálta) és gyûrkölte az öklét a szájába. Aztán megjelent a kis fehér vonal jobb oldalon, rá 3 napra a másik oldalon is. Utána már nem volt ennyire harapós, de továbbra is sokat rágcsált rajta. Ez volt másfél hónapja, most már jön fent is a fogacska, de ez már piros és nagyon duzzadt :-( Szenved is vele, éjszaka többször felkel és nyöszörög.
Adj a kezébe sárgarépát had rágcsáljon szopogasson vigyázz ne törjön le belõle nagy darab.Kezdjetek esténként fogatmosni, elég csak néhány mozdulat, nedves textilpelenkával
A kérdező hozzászólása: Koszike szepen mindenkinek .Van egy jo hirem ma reggelre kibujt az also fogacskaja ( nem volt lazs es jol evett is sott tobbet is mint azelott remelem ez a szokasa megmarad ez utan is). Ja azt akartam meg kerdezni az utolso valaszolotol hogy, hogy kell mosni akkor? estenkent es mit tegyek a pelus csucsokre? fogkremet, vagy csak sima vizes legyen , vagy kamilla teas? koszike a segitseget !!!
A kérdező hozzászólása: Ja es meg annyi, a repa legyen nyers? ne haragudj hogy eleg buta vagyok az ilyesmikhez ha elso baba.

Miért van, hogy ha egy lány és egy fiú összejön, akkor a barátokkal már nem is foglalkoznak?

A baráti körben úgy alakult, hogy most nekem nincs barátn?m. Nem irigykedem, de már szinte idegesít?, hogy csak akkor megyünk el egy sörre ha a haver csaja éppen nem ér rá a haverral lógni. Nekem is volt barátn?m, de attól még megtudtam mondani a lánynak, hogy bocs de most elígérkeztem máshová, de ha akar jöhet ? is.

Legjobb válasz: Nem tudom, de én is ezt tapasztalom, sõt még akkor is ez van, ha nem járnak, csak szerelmesek. Egyik lány haverom is ezt csinálja már egy ideje, mindenki fejére vastagon szarik, ha a közelben van a srác. Baromi idegesítõ tud lenni.

Nem tudom, de én is ezt tapasztalom, sõt még akkor is ez van, ha nem járnak, csak szerelmesek. Egyik lány haverom is ezt csinálja már egy ideje, mindenki fejére vastagon szarik, ha a közelben van a srác. Baromi idegesítõ tud lenni.
Ez sajnos másnál is így van. A féltékenység nagy úr. De könyörgöm: bizalom nélkül milyen már egy kapcsolat? Miért kell megszakítani a barátságokat, amik elõtte jól mûködtek. Sok lány barátom veszítettem el, mert a barát kisajátította õket (ami hosszú távon visszaüthet).
Sajnos ez az élet! A korral jár, meg ember függõ is. Valahol az aranyközépút lenne a legjobb itt is szerintem.
Nekem is van egy hasonló esetem. A két legjobb barátnõmnek van barátja. A legjobb barátnõmet ha felhívom, hogy merre vagy, tudunk-e találkozni, általában a barátjánál van. Ami nekem furcsa, hogy a másik barátnõm úgy áll a dolgokhoz, hogy õ ha találkozik a barátjával, akkor inkább kettesben, mintsem társaságban. Persze, néha elõfordul, hogy a barátja haverjáékkal van, de olyan sosem volt még, hogy mondta, menjünk mi is. A másik barátnõmmel és a barátjával meg volt beszélve tegnap estére egy koncert, mentünk bulizni. Na most a lány, azt mondta, nem akar jönni, minek, úgy is csak gyertyatartó lenne. Nem igazán értem, a barátnõm sem. Õ azt mondja, hogy azért, mert szerelmes, nem hanyagolja el a barátait, és szerinte simán lehet közös programokat is szervezni. Szerintem is. Én nem szeretnék ilyen lenni. Ha majd lesz barátom, úgy szeretném, hogy legyenek délutánok, esték, amikor a barátnõimmel vagyok, illetve a baráti társasággal, míg máskor csak kettesben, illetve a barátom és az én baráti társaságom együtt. Szerintem ez lenne az aranyközépút. 16/L
hát egy "szerelem" nem is, de egy szerelem már igen. tudod, épp ezt fejtegettem az elõzõ hozzászólásban. párkapcsolatnak én azt nevezem ahol a felek szeretik egymást szeretettel és szerelemmel is, bíznak egymásban, és emellett legjobb barátok. minden más felesleges idõelbaszás.
egy komoly kapcsolat olyan, mint egy házasság. a szüleid sem járnak minden nap inni a haverokkal jó esetben. ha 14 éves szellemi szinten lennék, nekem is rosszul esne, hogy a haverom több idõt tölt a szerelmével, mint velem. szerintem egy normális párkapcsolat ezerszer többet ér, mint egy szimpla barátság, hiszen normális esetben a felek nem csak dugni járnak össze.
csak egy papírfecni a különbség. nem a tiniszerelmekrõl és az egyhetes járásokról beszélek, azt nem nevezem párkapcsolatnak.
A kérdező hozzászólása: De a házasság más mint egy szerelem vagy, hogy járnak egymással. Miért teszed a kettõt egyenlõvé?
persze hogy vannak, de nem várnak el undorító, önzõ módon napi több óra foglalkozást, ahogy a "legjobb barátok" teszik, hanem mondjuk havonta egyszer pár órára találkoznak.
A kérdező hozzászólása: Egy családban is van a férjnek is meg a feleségnek is barátja. Az más, hogy nem járnak olyan gyakran valamerre velük, mert hát kell dolgozni meg minden...de ez nem azt jelenti, hogy nincsen nekik barátjuk. Sõt vannak családi barátok is akikkel már gyakrabban ülnek össze kikapcsolódni.
Egyetlen egy "szerelem" sem ér annyit, mint egy IGAZ barátság..Pláne nem egy kamaszkori kis kapcsolatocska)gondolom a kérdésben is ilyenrõl van szó).Mert még egy 10-20 éves házasságra azt mondom OK, az tényleg egy komoly kapcsolat/kötelék. Az én barátnõm is ilyen volt, számára csak a fiu létezett, semmi más.Azóta szakitottak a barátjával, és nincs senkije.Se szerelme, se barátja. Merthogy én nem kértem belõle többet, az biztos.
hát jah sokan vannak így. csak ha egyszer véletlen szakítanak, akkor meg sírhat magában mind2 fél. mert nekem nem lenne pofám újra visszakönyörögni magam a haverokhoz
A kérdező hozzászólása: Nekem is amíg volt barátnõm addig is szórakoztunk a haverokkal. Nekem jól is esett ha a haverokkal elmentünk egy sörre mert szeretem a férfi malackodásokat. Persze ha akart, a barátnõm is jöhetett, de azt sem bántam ha nem. Egy héten kétszer pár órát ki tudtam bírni nélküle is. És persze azt is megértettem, hogyha a barátnõm nem ért rá velem lenni, mert a barátnõivel kellett menjen valamerre.
A kérdező hozzászólása: Persze, egy papírfecni ami után összeköltöznek és legtöbb esetben gyereket vállalnak. És szerintem még ez sem jogosít fel senkit arra, hogy ne törõdjön a barátjaival. Majd amikor van gyerek meg munkahely...na akkor megértem, hogy nincs idõ másra.

Az miért van hogy átköltöztem egy másik hejre épitettem házat aludtam már az új házba valahogy meghaltam miután felkeltem és nem ott éledtem újra ahol a házam van hanem a kezdő résznél?

Legjobb válasz: legközelebb írd le, hogy milyen játékról van szó, amúgy szerintem azért van, mert nem elég egyszer ott aludni, de csak szerintem

legközelebb írd le, hogy milyen játékról van szó, amúgy szerintem azért van, mert nem elég egyszer ott aludni, de csak szerintem
Azt hiszem a minecraft-ról van szó. Bár én még nem játszottam vele, de tervezem, és olvastam róla pár dolgot... Tudod miközben alszol meg támadhatnak a mob-ok, és meg halhatsz, és nem tom van-e ilyen de a legutóbbi mentésnél vagy hol folytatod...
A kérdező hozzászólása: Igen, bocsásatok meg hogy nemirtam oda hogy a minecraftról van szó.


Az miért van hogy van egy srác és senkit nem érdekel mindaddig amíg fel nem figyel rá valaki, utána már többen akarják, miért?

én már többször is jártam így

Legjobb válasz: nálam is így van a francba :S nem tudom jó lenne tudni gondolom menõbb fajtából való vagy.. és ha neked megtetszik vk utána abból menõ lesz mert neked megtetszett na érted... sajnos én is így vagyok megtetszett még év elején egy srác egy tök csendes típus stb nem voltak haverjai stb.. a jó menõ haverjai közt egy apró porszem volt de nekem meg megtetszett összejöttünk utána mindenki irigykedett rá és tök menõ gyerek lett belõle :P és asszem most vége lesz a kapcsolatunknak mert sokan beleavatkoztak h így legyen :(

nálam is így van a francba :S nem tudom jó lenne tudni gondolom menõbb fajtából való vagy.. és ha neked megtetszik vk utána abból menõ lesz mert neked megtetszett na érted... sajnos én is így vagyok megtetszett még év elején egy srác egy tök csendes típus stb nem voltak haverjai stb.. a jó menõ haverjai közt egy apró porszem volt de nekem meg megtetszett összejöttünk utána mindenki irigykedett rá és tök menõ gyerek lett belõle :P és asszem most vége lesz a kapcsolatunknak mert sokan beleavatkoztak h így legyen :(

Akinek hasfájós a babája, van különbség éjjel és nappal között? Már mindent kipróbáltunk. Az miért van, hogy szopi után ha elalszik, rá egy 1 órára már ébred és sír nagyon, ha nem alszik el egyből, akkor meg nyöszörög folyamatosan.

Ezen kívül sokszor köhécsel evés és fekvés közben is. Él? hulla vagyok, szinte nem is alszunk. Figyelek, hogy mit eszem stb.

Legjobb válasz: Mindkét babám hasfájós volt. Hiába szedtünk Espumisant és Infacolt, nem használt sokat. Az hozott nekik egy kis enyhülést, ha hasra v. félhasra fektettük. Tudom, hogy nem ajánlják, de nekünk csak ez vált be. Tudom, mirõl beszélsz, volt, hogy beestem a sarokba a fáradtságtól... Éjszaka mindig rosszabb, ahogy a doktornõnk mondta, akkor minden jobban fáj. (Nappal lehet, hogy elterelõdik a figyelme.) Az esti tej zsírdúsabb, lehet, hogy ez okozza a nehéz éjszakákat. Húzd a kiságyát az ágyad mellé, gyakran egy kis simogatással megnyugtatható, ha még nem ébredt fel teljesen. Kitartást, tudom, nagyon nehéz idõszak, de hidd el, elmúlik. Boldog babázást.

Mindkét babám hasfájós volt. Hiába szedtünk Espumisant és Infacolt, nem használt sokat. Az hozott nekik egy kis enyhülést, ha hasra v. félhasra fektettük. Tudom, hogy nem ajánlják, de nekünk csak ez vált be. Tudom, mirõl beszélsz, volt, hogy beestem a sarokba a fáradtságtól... Éjszaka mindig rosszabb, ahogy a doktornõnk mondta, akkor minden jobban fáj. (Nappal lehet, hogy elterelõdik a figyelme.) Az esti tej zsírdúsabb, lehet, hogy ez okozza a nehéz éjszakákat. Húzd a kiságyát az ágyad mellé, gyakran egy kis simogatással megnyugtatható, ha még nem ébredt fel teljesen. Kitartást, tudom, nagyon nehéz idõszak, de hidd el, elmúlik. Boldog babázást.
ÚÚÚ nálunk is ez volt!Még álmában is fel-fel sírt a fiam!amióta hason alszik semmi baj vele!A cicizés közbeni köhécselés lehet attól hogy sok levegõt nyel!Vagy hirtelen sok tej ömlik a szájába!Próbálj cicizés elõtt fejni egy picit, hogy ne akkora lendülettel jöjjön a tej!Nekünk ez vált be!Most 7 hetes, és 2 hete nem fáj a pocak!Elõtte én is állva aludtam!
Biztos, hogy hasfájás? Mi 2 hónapig hittük ezt, már mindent kipróbáltunk, de komolyan!!! Volt, hogy külön cumis üveget hozattunk (sajnos lefejt tejet kap) és semmi! Éjszaka üvöltött nappal nyögdécselt, de kiegyensúlyozott volt! Állandóan ébren tartotta magát és járt a lába mintha a hasa fájna! Azután kiderült, hogy ennek semmi köze a hasfájáshoz! A baba a pocakomban megszokta, hogy állandóan mozogtam, így õ isa és ez által nagyon mozgékony lett és csak az nyugtatja meg, ha mozgunk vele a legkülönb féle pózokban! Gyõzödj meg róla, hogy biztos, hogy az e!
A kérdező hozzászólása: Megfeszíti magát, bepirosodik, ahogy magas hangon visít, kézzel-lábbal hadonászik. Én is sokat mozogtam, de nem hinném, hogy van összefüggés. Ha pl. autóban van vagy ringatjuk, elvan egy darabig, de ha jön egy görcs, akkor ugyanúgy sír. Ha összeadnám egy nap jó ha 8 órát alszik és még csak 4 hetes.
Nagyon oda kell figyelni a böfiztetésre, mert attól is feszülhet a baba pocakja, ha lefelé megy a levegõ. Ne nagyon hagyjátok úgy lefeküdni, hogy nem böfizett. Az enyém nem hasfájós, de sokszor, ha nem böfizik, és mégis letesszük, egy idõ után sírva ébred.
Múltkor láttam egy professzort a hasfájós babákról tartott elõadást!A hasfájás a sok levegõ nyelésétõl alakul ki, és a mozgatástól!Szóval tévhit hogy tornáztatni kell a babát, és elmúlik!Minél többet ficánkol, annál több buborék szorul a beleiben hiszen nekik nem egy nagy buborék van, hanem a levegõ hab formájában van jelen a beleikbe, és ezt nehéz nekik kidolgozni!Nálunk a hason alvás vált be!A prof is ezt tanácsolta!És az is tévhit hogy a hasra fektetés nem egészséges!
Hozzájut mindig a hátsó tejhez is?
A kérdező hozzászólása: Átlag 10 percet eszik, 70-100 grammot.
A kérdező hozzászólása: És 2-2.5 óránként.

Az miért van, hogy a babám minden evés után visszabukik egy csomót? A bukás elleni tápszertől sem lett jobb, ugyhogy azt már nem is esszük. Tápszer váltás se segített. Mit tegyek? Másnál is van ilyen?

Nem hinném hogy t?letetem, mert három hónapos és még mindig "csak" 100ml eszik:S

Legjobb válasz: Szia, az én babám igaz, hogy csak 2 hónapos, és anyatejes, de Õ is sokat bukik. Rögtön evés után is. Teljesen mindegy, hogy 60 vagy 200 ml-t eszik éppen. Azt mondta nekem több gyerek orvos is, hogy ez természetes, mivel még gyenge a gyomorzáró izmuk, és majd idõvel elmúlik. Van egy ismerõsöm, akinek a babájánál akkor múlt el, amikor elkezdte a hozzátáplálást. Már én is teljesen kivagyok a bukástól, de reménykedem, hogy hamarosan megerõsödik a gyomra. Kitartást Nektek is!

Szia, az én babám igaz, hogy csak 2 hónapos, és anyatejes, de Õ is sokat bukik. Rögtön evés után is. Teljesen mindegy, hogy 60 vagy 200 ml-t eszik éppen. Azt mondta nekem több gyerek orvos is, hogy ez természetes, mivel még gyenge a gyomorzáró izmuk, és majd idõvel elmúlik. Van egy ismerõsöm, akinek a babájánál akkor múlt el, amikor elkezdte a hozzátáplálást. Már én is teljesen kivagyok a bukástól, de reménykedem, hogy hamarosan megerõsödik a gyomra. Kitartást Nektek is!
Szia! Megnyugtatlak hogy az én babám már 6 hós és a mai napig szinte minden kaja után ez van.Tök mindegy hogy tápszert eszik vagy bébi ételt akkor is! Nagyon várom már azt a pillanatot mikor végre nem bukik már! Napi 3-4-5 elõke elmegy.Egész nap rajta van!
A kérdező hozzászólása: mi a textil pelussal vagyunk így! Napi 8-10db is elmegy:) :) Húúú de várom már hogy elmúljon

Az miért van hogy egy kevésbé szép vagy átlagos külselyû lánnyal könnyen tudok beszélgetni, gyakran visszakérdez, míg egy szebb lányhoz lassan már szólni sem lehet akkkora egója van? (tisztelet a kivételnek, de 10 bõl 8 alkalommal ezt tapasztalom. )

Legjobb válasz: pontos j. kulseju. de mindegy :) azert van, mert gatlasos vagy. es nincs onbizalmad. altalaban ha valaki tetszik, akkor bekattan valami es hatraltat bennunket, de ezt le lehet gyozni. azt hitesd el magaddal, hogy a "szep" lanyok egoja csak vedekezes. ok is ugyanolyan torekenyek, mint barki mas. ha meg tenyleg egy uresfeju egoista, akkor nem is erdemes veluk kezdeni, sokkal jobban megeri egy "atlagos" lanynal probalkozni. a vegen meg kiderulhet, hogy nem is annyira atlagos :)

pontos j. kulseju. de mindegy :) azert van, mert gatlasos vagy. es nincs onbizalmad. altalaban ha valaki tetszik, akkor bekattan valami es hatraltat bennunket, de ezt le lehet gyozni. azt hitesd el magaddal, hogy a "szep" lanyok egoja csak vedekezes. ok is ugyanolyan torekenyek, mint barki mas. ha meg tenyleg egy uresfeju egoista, akkor nem is erdemes veluk kezdeni, sokkal jobban megeri egy "atlagos" lanynal probalkozni. a vegen meg kiderulhet, hogy nem is annyira atlagos :)
Mert amelyik igen dekorativ az megszokta, hogy királykisasszony, és hasra esnek elõtte. Az ilyen hatalmas egoval megáldott "diszp***k" esetében megengedett (sõt az egyetlen hatékony módszer) a "k--val mint a kirlynõvel, királynõvel mint a k---val" elve. Magyarul az ilyet átlagosként kezelni, és ha nem tetszik neki (mert az ilyennek nem szokott tetszeni, ha nem esnek hasra tõle) akkor pedig elkerülni. Ez minden. Igazából ezekbõl a lányokból a kanos fiúk csinálnak ilyen nõket. Mindig mondom, hogy a férfiúi méltóság ott kezdõdik, hogy a szexualitással nem lehet irányitani :)
Tisztában van a külsõ adottságaival, és ezt elégnek tartja, talán mert otthon is ez a minta rögzült belé, illetve a környezete mindig ezt igazolta vissza.Ezek után jogosnak és normálisnak gondolja ezt a felsõbbrendûség látszatát keltõ viselkedést.

Miért van, hogy ha játszok egy ideig rendesen megy a gép aztán elsötétül, de hang marad csak nincs kép minden játékomnál ezt csinálja van hogy több órán keresztül nem, de van hogy rögtön egy más után többször is?

Legjobb válasz: Képernyõillesztõ szoftver (videokártya driver) probléma lehet. Nálam az meg szokta oldani ezt a problémát ha frissítem vagy leszedek hozzá egy másikat (ha van).

Képernyõillesztõ szoftver (videokártya driver) probléma lehet. Nálam az meg szokta oldani ezt a problémát ha frissítem vagy leszedek hozzá egy másikat (ha van).

Miért van az hogyha egy lány tesz fel olyan kérdést egy fiúnak, hogy mekkora a szerszáma akkor a fiú elmondja neki, hogy mekkora, de ha egy fiú fiútól kérdezi meg ugyanezt az már fura? !

Legjobb válasz: Tõlem még senki nem kérdezte... De egymás szerszáma után érdeklõdni általában valamilyen szándékot jelöl... Egy lánynak sem azért mondod el, mert az ismereteit szeretnéd bõvíteni statisztikai adatként, hanem "hátha pont ez kell neki". Bár tõlem még lány sem kérdezte meg soha, nem tudom, te kikkel ismerkedsz... Fiúk között meg legjobb barát már úgyis látta zuhanyzóban, öltözõben, valahol, egy idegen meg ne a farkam méretével foglalkozzon...

Tõlem még senki nem kérdezte... De egymás szerszáma után érdeklõdni általában valamilyen szándékot jelöl... Egy lánynak sem azért mondod el, mert az ismereteit szeretnéd bõvíteni statisztikai adatként, hanem "hátha pont ez kell neki". Bár tõlem még lány sem kérdezte meg soha, nem tudom, te kikkel ismerkedsz... Fiúk között meg legjobb barát már úgyis látta zuhanyzóban, öltözõben, valahol, egy idegen meg ne a farkam méretével foglalkozzon...
"Fiúk között meg legjobb barát már úgyis látta zuhanyzóban, öltözõben" Erektáltan?
Szerintem lányok nem nagyon kérdeznek ilyet, viszont a fiúk egymás közt megbeszélik hogy kinek mekkora, haveri társaságoknál ez normális.
Két oka van. Az egyik az, hogy én az ilyen témát lányokkal szoktam megbeszélni, elõttük jobban feloldódok. Ha egy fiú kérdezi, akkor az már olyan érzést ad, hogy az illetõnek homo hajlamai vannak. A másik ok, hogy még ha a fiú nem is homo, és válaszolnék rá, mindenképpen rosszul sülne ki a dolog. Mert ha az enyém a nagyobb, akkor az lenne a baj, és akkor õ elveszítené minden önbizalmát, hallgatnom kellene az õ sirámait, hogy "Jaj, az enyém olyan kicsi, és akkor mi lesz, ha eljutunk a barátnõmmel az ágyig?" kezdetû dumát. Ha meg az övé, akkor meg jön a "Hú, de király vagyok, mekkora f*szom van, ekkora tökkel minden nõvel az ágyba bújhatok, te pedig csak egy senki vagy mögöttem." duma, ezzel meg az én önbizalmamat rontaná. Ha meg nagyjából ugyanakkora, akkor meg valószíûleg azt a viccelõdést kellene hallanom, hogy "Lám, ebben egyformák vagyunk.", ami úgyszintén unszimpatikus. Konklúzió: ilyen kérdésbõl csak rosszul jöhet ki az ember, így hárítom a választ.
Én lányoknak se mondom be, lehet rosszul csinálom :)
Hát nem tudom te milyen társaságba jársz, én még nem találkoztam olyannal, hogy ez téma lett volna. Az ilyen kérdésnek semmi értelme.
Hát, ha tõlem ilyet nem barátnõ lány kérdezne, elsöpörném a témát. Hülye kérdés, másik nemiszervérõl kérdezgetni. Én meg megkérdezem, hogy a kisajkaid lógósak e, meg milyen színû. Beteges. Ha meg haver kérdezné, az onnantól nem lenne haver, mert rájönnék, félreismertem. Szal ilyen téma nincs. Csak itt anonimba, itt lehet mindent.

Miért van, hogy egy idő óta, néha csak gyakran (most már vagy egy hónapja rendszeresen) valami sűrű dolgot köhögök fel? Egébént telesen jól vagyok, mé a köhögés se annyira zavar.

Legjobb válasz: az a torkodba leragadt nyák...lándzsás utifû szirupot kortyolgass,ez általában torokgyulladás kisérõ tüntene,de ha nem fáj akkor már végsõ stádiumban van,közel a gyógyulthoz.nem is fáj ahogy köhögsz?ez érdekes

az a torkodba leragadt nyák...lándzsás utifû szirupot kortyolgass, ez általában torokgyulladás kisérõ tüntene, de ha nem fáj akkor már végsõ stádiumban van, közel a gyógyulthoz.nem is fáj ahogy köhögsz?ez érdekes
TBC?
A kérdező hozzászólása: végsõ stádium elfelejtettem mondani, hogy már évek óta ez megy, csak mostanában sûrûbben, ezért kezd tényleg zavarni.... na meg hogy állandóan köhögök.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!