Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy már (1562 db)

Valószínû jön a foga
A kérdező hozzászólása: de nem kemeny az inye. es az menny ido , og ki bujik.ha meg nem is erzem?
Kisfiamnak is úgy bújt ki alul a két kis foga, hogy nem volt se duzzadt, se piros, nem nyáladzott, csak õ is harapdált, (szopi közben a cicimet is megharapdálta) és gyûrkölte az öklét a szájába. Aztán megjelent a kis fehér vonal jobb oldalon, rá 3 napra a másik oldalon is. Utána már nem volt ennyire harapós, de továbbra is sokat rágcsált rajta. Ez volt másfél hónapja, most már jön fent is a fogacska, de ez már piros és nagyon duzzadt :-( Szenved is vele, éjszaka többször felkel és nyöszörög.
Adj a kezébe sárgarépát had rágcsáljon szopogasson vigyázz ne törjön le belõle nagy darab.Kezdjetek esténként fogatmosni, elég csak néhány mozdulat, nedves textilpelenkával
A kérdező hozzászólása: Koszike szepen mindenkinek .Van egy jo hirem ma reggelre kibujt az also fogacskaja ( nem volt lazs es jol evett is sott tobbet is mint azelott remelem ez a szokasa megmarad ez utan is). Ja azt akartam meg kerdezni az utolso valaszolotol hogy, hogy kell mosni akkor? estenkent es mit tegyek a pelus csucsokre? fogkremet, vagy csak sima vizes legyen , vagy kamilla teas? koszike a segitseget !!!
A kérdező hozzászólása: Ja es meg annyi, a repa legyen nyers? ne haragudj hogy eleg buta vagyok az ilyesmikhez ha elso baba.

Az miért van hogy már a 3. napja hogy 140 felett van a vérnyomásom. Eddig mindig olyan 120 körüli volt és az az érdekes hogy a per az sose magas az olyan 70 körül van, szintén a pulzus. Mondjuk elég kimerült is vagyok?

Amiatt lehet esetleg magas a vérnyomás? Ja és 25 éves vagyok, fiú és normál testalkatú.

Legjobb válasz: Igen sajnos a kimerültség okozhatja, a tartós stressz helyzet színtén. És még az idõjárás változás is. Pihend ki magad és ha azután is tartósan 140 vagy az felett van a vérnyomásod akkor irány a doki.

Igen sajnos a kimerültség okozhatja, a tartós stressz helyzet színtén. És még az idõjárás változás is. Pihend ki magad és ha azután is tartósan 140 vagy az felett van a vérnyomásod akkor irány a doki.
Nem akarlak megrémiteni, én 23 éves (lány) vagyok, és hirtelen kezdett felmenni napról napra egyre jobban a vérnyomásom, aztán a sürgõsségen kötöttem ki, 210 per 160-as vérnyomással...utólag kiderült, hogy veseelégtelenségem van..Jobb "potyára" bemenni a sürgõsségre, vagy dokihoz akár, mint olyan bajjal utólag, ami visszafordithatatlan..Persze! lehet front, fáradtság de egy általános viszgálat semmibe sem kerül!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom kipihenni magam, remélem összejön. Ha viszont késõbbiekbe is 140 fölött lesz akkor meglátogatom a doktort.

Miért van hogy már-már rosszul vagyok, hogy nincs barátnőm?

Nem mindig de néha már teljesen ki vagyok emiatt. Ha elkapom ezt a témát állandóan rosszul vok és rossz kedvem lesz. Ez mostanában egyre többet fordul el?. (Ne gondoljatok egy szerencsétlen lúzernek akinek még nem volt csaja. Volt már több barátn?m is, de olyan igazán komoly amilyenre vágyok még nem.) Miért van ez?

Legjobb válasz: Hát apám nekem volt 7 éves kapcsolatom,volt 2 éves,(ezutóbbi is)hiába volt nagy szerelem,nem nevezném komolynak...szóval Én is egy éve egyedül vagyok,nekem is rossz,de azért rosszul nem kell lenni.Szerintem Te fiatalabb vagy tõlem úgyhogy ne görcsölj.Én se vagyok lúzer,sõt tapadnak a pasik mint légy a papírra,de szerintem kell legyen ilyen idõszak is az ember életében.

Hát apám nekem volt 7 éves kapcsolatom, volt 2 éves, (ezutóbbi is)hiába volt nagy szerelem, nem nevezném komolynak...szóval Én is egy éve egyedül vagyok, nekem is rossz, de azért rosszul nem kell lenni.Szerintem Te fiatalabb vagy tõlem úgyhogy ne görcsölj.Én se vagyok lúzer, sõt tapadnak a pasik mint légy a papírra, de szerintem kell legyen ilyen idõszak is az ember életében.
"tapadnak a pasik, mint légy a papírra" Már-már azt hittem, barátnõre vonatkozik a kérdés. :D
Attól még mert fiú a kérdezõ, válaszolhat nõ.Nem?Okoska.
Elsõ, akkor te mit nevezel komolynak?
A 2 évesre értettem.Én hiába akartam komolyan ha az emberrõl kiderült, hogy iszik, játékgépezik stb.A 7 éves igencsak komoly volt.
Én is rosszul szoktam lenni kedves kérdezõ, ez a düh és a tehetetlenség érzése, hogy a divatmajom dugódanik jobban kellenek a csajoknak, mint a normális pasik. Ez van, majd idõvel rájönnek hogy kihasználták õket, és kiégtek. Akkor meg én fogom lefosni õket, ahogy tették õk idáig, mert nekem már a szottyadt vén mazsolák nem fognak kelleni, ha õk így döntöttek, semmi gáz, meg fogják még inni a levét. Most õk röhögnek, késõbb én fogok. Ez nem vicc, sok 30 körüli nõt látok aki már kiégett, lóg a melle, a drogtól tönkrement a teste, nem kell a kutyának sem, a nemiszerve meg már olyan tág hogy a bécsi kapu hozzá képest róka lyuk :D Sebaj õk rendezték így, késõbb majd rájönnek, ez még a jobbik eset. A rosszabbik hogy egy pénzes pasit fognak kihasználni, de ettõl a belsõ békéjük, és az önmegvalósításuk meghalt. Elfelejtik azt hogy most amit megtehetnek, mert szépek, annak késõbb igen kemény ára van. Fel a fejjel kérdezõ, addig örülj amíg csak emiatt fáj a fejed, és nem amiatt hogy érzelmileg manipulálnak, kihasználnak, közben meg csak valakinek a köcsöge vagy! Élvezd a szabadságot, kevesebb görcsölés, több ismerkedés, ez a receptem. :)


Az miert van hogy mar 7 napja megvan a menzeszem, es altalaban csak 4 maximum 5 napig van meg!? 16/L

eddig mindig csak 4-5 napig volt meg dr most valamiert meg a 7. napon is teljesen megvan.

Legjobb válasz: Fiatal vagy. Elõfordulhat. A 7 nap is még a normális határon belül van.

Fiatal vagy. Elõfordulhat. A 7 nap is még a normális határon belül van.
10 napig nem kell aggódnod, fõleg ilyen fiatalon, hiszen gondolom még nem állt be.
Általában azt mondják a nõgyógyászok hogy 3-7 napig normális utána érdemes kivizsgálásra menni! Egyébként most én is ilyen helyzetben vagyok én jövõhéten megyek orvoshoz mert nekem darabos is :( 7 napom!!
Azért, mert a nõi hormonális mûködést az agyalapi mirigy szabályozza, ami nagyon érzékeny minden ingerre. Idõnként minden nõvel elõfordul az, hogy nem a megszokott idõben jön meg, nem a megszokott ideig tart. 10 napon belül természetes a menzesz "hossza".
Nincs ezzel semmi baj, majd a következõ lehet, hogy megint rövidebb lesz.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokaat:) megnyugodtam

Az miert van, hogy mar 3 napja egyszer lazas vagyok, egyszer meg izzadok? van valamilyen hatasos modszer, ha valoszinuleg torokgyuszim van es virusos?

Elnezest, a ket kerdesert. Amugy onnan gondolom, hogy azom van, mert az egyik csaladtagomnal az van megallapitva, es ra ket napra kerultem en is a sotet oldalra.

Legjobb válasz: Ha làzas vagy,azért izzadsz,mert kiizzadod a làzadat.Igyàl forró citromos teàt és takaródzàl be jól,de csak akkor ha van hidegràzàsod.Ahogyan irta az elõzõ öblögessél.

Ha làzas vagy, azért izzadsz, mert kiizzadod a làzadat.Igyàl forró citromos teàt és takaródzàl be jól, de csak akkor ha van hidegràzàsod.Ahogyan irta az elõzõ öblögessél.
Ha virusod van, arra nincs gyógyszer, csakis magàtól mulik el.
Vegyél be lázcsillapítót és akkor ezek a tünetek elmúlnak. Sós langyos vízzel öblögess!
Amíg emelkedik a lázad, addig ráz a hideg, mikor megáll, a szervezet próbálja hûteni magát, ezért izzad(sz). Lázcsillapítás, ha fáj a torkod, sós vízzel öblögetés. Ha pár nap alatt nem múlik el vagy rosszabbodik, akkor orvos kell.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat. ezt a sosvizes oblogetest hogy kell elkepzelni? sosviz a szajba es aztan kikopni?

Nemvolt pém. De akkor miért van hogy már a 23 napon menzis érzéseim vannak?

omocripint szedek 3 hete hogy levigye a prolaktin szintem. mert nincs pém és azért szedem hogy legyen. a doki a 12 napon nézett akkor nemvolt pém és a nyálkahártya is vékony volt.

Legjobb válasz: Azért mert nem volt péd,még lehet menzi!Sajnos nagyon sok pár hosszú próbálkozás után,mikor nem esik teherbe fordul orvoshoz és akkor kiderul foloslegesen teltek el a hónapok,mert nem volt meg a legfontosabb dolog a pé és kozben semmit nem vettek ebbol észre,mert rendszeresnek mondható volt a menzi!Az nem szabály ha van menzi,akkor van pé is!Nem igaz,lehet pé nélkuli ciklus is!!!

Azért mert nem volt péd, még lehet menzi!Sajnos nagyon sok pár hosszú próbálkozás után, mikor nem esik teherbe fordul orvoshoz és akkor kiderul foloslegesen teltek el a hónapok, mert nem volt meg a legfontosabb dolog a pé és kozben semmit nem vettek ebbol észre, mert rendszeresnek mondható volt a menzi!Az nem szabály ha van menzi, akkor van pé is!Nem igaz, lehet pé nélkuli ciklus is!!!
Attól még megjöhet, hogy nincsen pé-d, csak persze gyengébb lesz. de az sem lehetetlen szerintem, hogy most lesz pé-d. Mensis fájás lehet olyankor, és az elmúlt napokban beérhetett petéd, megvastagodhatott a nyálkahártya... Megírnád majd, hogy mi történt?
A kérdező hozzászólása: szia . igen mindenképp megirom ide . de még edig semmi. ugyanugy érzem mint edig nbéha semmit néha meg menziszerü érzéseket. de ha megjön igérem megirom .

Miért van hogy már napok óta az exbarátommal álmodok?

eddig nem gyakran volt ilyen, igaz elötte is megesett párszor de már 1hete szinte folyamatosan de úgy hogy ha még délután le fekszek kicsit pihenni még akkor is vele álmodok.. 1 hónapja lett vége, meg nem is jártunk sokat, és igazából még szeretem de nem értem miért álmodok vele folyamatosan vagy hogy mi határozza ezt meg??!

Legjobb válasz: Rajta kattog az agyad. Ezért álmodsz róla. Le is írtad, hogy szereted..

Rajta kattog az agyad. Ezért álmodsz róla. Le is írtad, hogy szereted..

Miért van, hogy már 8 hete szültem és a hasam még mindig akkora, mintha félidős terhes lennék?

Szerintetek a hasleszorító segítene visszaállítani a hasamat? Szoptatok, így fogyózni nem szeretnék, de nem is eszek extrém sokat, csak mint normálisan. Igaz édességet eszek minden nap, mert eléggé kívánom, de az annyit jelent, hogy egy nap 2-3 kocka csoki, vagy 2-3 db csokis keksz. Van még rajtam 6 kiló szülés el?tti súlyomhoz képest.

Legjobb válasz: Én is így jártam, a súlyom kevesebb,mint a terhesség elõtt,de a hasfalam annyira kitágult,hogy azóta sem ment vissza:( 17 hónapos a lányom!

Én is így jártam, a súlyom kevesebb, mint a terhesség elõtt, de a hasfalam annyira kitágult, hogy azóta sem ment vissza:( 17 hónapos a lányom!
A kérdező hozzászólása: Kedves 7-dik! Akkor gratulálok nektek! Szorítok, hogy ezúttal minden rendben legyen!!!! Szívbõl kívánom!!! Üdv: Brigi
7-dik válaszoló vagyok. Kérdezted mi történt. Sajnos 23 hetesen halva született. De azóta letelt a 6 hónap, próbálkoztunk, és nem akarom elkiabálni, a 10-dik hétben vagyunk :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó két választ is! Sajnálom kedves utolsó elõtt a bab elvesztését!! Megszületése után történt? Utolsónak: én is így gondolom, hogy hasleszorítóval nem dolgozik az izom...
Nekem a hasleszorító nem segített semmit, meg sok helyen olvastam, hogy ha rajtad van a hasizom nem dolgozik, mert a hasleszorító dolgozik helyette.
Kislányom elvesztése után bár én is lefogytam, de a hasam ugyanolyan volt. Eléggé zavart, mert sokan gratuláltak a babához, akik nem tudták mi történt. Próbáld meg krémmel maszírozni, kicsit tornázni, ha van idõd a baba mellett, meg lehet kapni hasleszorítót is. Nekem kényelmetlen volt. Mai napig nem tudom alviselni, ha a pulcsimon kívül valami odaér a hasamhoz. A babához meg gratulálok. Jó babázást és sok egészséget kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Használ valaki hasleszorítót? Szerintetek az segítene? Érdemes megvenni?
A kérdező hozzászólása: Nekem a második terhességem volt, 2, 5 éve szültem a kisfiamat, akkor nem emlékszem, hogy ekkora maradt volna. Igaz most a hasam is nagyobb volt a kislányommal. Nem merek tornázni, mert a fiamnál csináltam és sok gond volt a szoptatással, mellé tápszert kellett adnom, nem akarom hogy ugyanúgy járjak. Persze nem biztos, hogy a torna miatt volt, de inkább kihagyom, amíg szoptatok.
Nekem kisfiam születése után 6-7hónapba telt de így sem lett olyan kicsi mint volt, kötény hasam lett! Kislányomnál, szülés után két héttel olyan volt mint terhesség elõtt, de most is lóg rajta a bõr. Tehát nem csak alkatilag változik a dolog, de a terhességek sem egyformák!
Reméljük Neked nem marad így.Torna?
A kérdező hozzászólása: Húú, 17 hónapja? Az durva. Jesszus, akkor lehet sosem fog lemenni??
Hasleszorító nekem nagyon bejött 2x-is (szülés utáni 1-naptól használtam 8. hétig). A kozmetikusom ajánlotta, hogy a saját tapasztalata szerint, akik használták, és minden nap húztak rajta egy kicsit, azoknak nagyobb %-ban ment vissza idõvel a hasa. Ha veszel akkor csak olyat, ami tépõzáras. Kényelmetlen, de megéri a szenvedést.

Az miért van hogy már a második FANFILTER szűrőmnek száll el az ereje az első takarítás után?

amikor megveszem és elindítom még tök szépen dolgozik aztán az els? takarítás után már csinálhatok vele amit akarok, de nem úgy m?ködik, mintha elszállna az ereje!?

Legjobb válasz: Szia Nem ismerem a tipust csak képrõl, de nem lehet az a baj, hogy: -levegõ szorul oda ahova nem kellene? -esetleg nincs valami tömítõgyûrû benne, amit rosszul raksz vissza? - esetleg fordítva nem lehet beletenni valamit, pl egy membrán eléggé megnehezítheti a dolgát... :-) - a szûrõközeget jól kimosod? Sajnos ennyi jut eszembe... Azt tudod ugye, hogy csapvízben (klór miatt), és tisztítószerrel tilos kimosni. Mert, megölöd a rajta megtelepedett, hasznos (lebontó) baktériumokat???

Szia Nem ismerem a tipust csak képrõl, de nem lehet az a baj, hogy: -levegõ szorul oda ahova nem kellene? -esetleg nincs valami tömítõgyûrû benne, amit rosszul raksz vissza? - esetleg fordítva nem lehet beletenni valamit, pl egy membrán eléggé megnehezítheti a dolgát... :-) - a szûrõközeget jól kimosod? Sajnos ennyi jut eszembe... Azt tudod ugye, hogy csapvízben (klór miatt), és tisztítószerrel tilos kimosni. Mert, megölöd a rajta megtelepedett, hasznos (lebontó) baktériumokat???

Szerintetek az miért van, hogy már feltettem az oldalra magamról több kérdést, és mégsem akar velem senki járni?

Szóval képeket is, arcomról, testemr?l, farkamról, kezemr?l, hátamról, lábamról. Mindig bejön mindenkinek minden. Amikor beszélgetek itt lányokkal mondják hogy aranyos vagyok meg kedves, de akkor mégis mi a gond? Spirituális oka van, vagy egyszer?en nem találom a nekem valót? Én igazából csak annyit képek, hogy ne legyen víziló, mosolyogjon sokat, legyen némi esze, és ne legyen féltékeny.

Legjobb válasz: Mert ez itt gyárilag nem ismerkedõ fórum!

Mert ez itt gyárilag nem ismerkedõ fórum!
Hát ezt nem is értem, hogy lehet ez ha még a farkadról [email protected] egy világ, mi?
Farkadról, kezedrõl, lábadról? Haver ez már túl sok, nem vagyok lány de ha b.zi lennék se kellenél :D Az értékrendem az lenne hogy egy lány nekem ne a mellét mutogassa hogy "akkor õ jó csaj-e", hanem gyõzzön meg hogy értékes és tetszik nekem élõben.
Szerinted melyik nõ járna egy olyan pasival aki a neten mutogatja a farkát?
nna, mutasd csak azokat aképeket :D
Én nem tudom, de szerintem ez nem egy társkeresõ oldal. Lehet h*lyén hangzik, de lehet ez az oka, hogy elutasítanak.:)
Elég kevés olyan kérdéssel találkoztam, ahova képet is mellékeltek. Küldj kérlek egy olyat, amin kb deréktól a fejed tetejéig látszol és lehetõleg ruhában vagy. 21L
^ és küldj még neki egyet a kukacodról is!
Vegyél egy ballonkabàtot, aztàn uccu a metròba villantani! Virtuàlis dicséret nem dicséret...
A képekkel mind mind csak esztétikai szépségedet bizonygatod. De az aki velet face2face találkozik, aki eltölt veled bizonyos idõt az azt is látja, hogy mi az ami "nem jo" teszem azt a stilusod, a nézeteid, minden ilyesmi amit egy jó megfigyelõ kb 2 perc beszélgetés alatt levág. Talán ezek lehetnek azok amik teszitják tõled a barátnö jelölteket.
Szerintem gondolkozz el ezen: Te melyik csajt akarnád a 2 közül megfektetni? Azt, amelyik meztelenül pózol egy képen, vagy amelyik ruhában van? Valószínû, hogy a meztelenre gerjedsz rá jobban. Na most ha a nõk látnak rólad meztelen képet, mire gondolsz, mit gondolnak, hogy te mit akarsz? És vajon ha a nõknek fontosabb a szerelem mint a sex, akkor szerinted egy meztelenül pózoló pasit fognak választani, akinél úgy tûnik, hogy csak kefélni akar, vagy azt a ki ruhában van és nem visít róla, hogy csak kufircolni akar? Szerintem a meztelen képeket szedd le de sürgõsen. Max fürdõgatyáig vetkõzz.
Talan közrejatszhat, hogy ez az oldal nem erre valo ;) A masik pedig, hogy a fiukat altalaban felspanolja egy könnyen kaphato csaj, ha nem eppenseggel tök ronda. A lanyoknal ez forditva van: Ha egy fiu ennyire ketsegbeesetten kinalja magat, ugy gondoljak, valami nincs rendben vele, ha nem kell senkinek. En szemely szerint nagyon szanalmasnak tartom, ha valaki itt igy probal tarskeresözni. Ha ennyire ketsegbe vagy esve, csak össze tudsz kaparintani havi 1-2 ezer forintot, egy valodi tarskeresö oldal vip-tagsagara, ha mindenkeppen neten akarsz ismerkedni. Nagyon rontja az oldal minöseget es elöbb-utobb egyre kevesebb nönemü hasznaloja lesz az oldalnak, mert joggal tartanak attol, hogy eleg, hogy kiderüljön roluk, hogy nö, mar irogat is neki par szerencsetlen balek, aki ettöl remeli a kielegülest.
"de csak azért hogy mi lehet a gond. " Azért mert egy csavarról nem fogod megállapítani, hogy milyen minõségû motor futtatja a járgányt. Mindenrõl tudok úgy képet csinálni, hogy az jó legyen egy képen. De a jó pasi az egy jó kondiban lévõ férfias arcú egyén kellemes tulajdonságokkal. (karizmatikus/okos/szabad) Ahogy a jó csaj is jó csaj, és annak is meghatározó tulajdonságai vannak, a többi mese. Akármit válaszolnak az itteni kérdésekre vagy mondják magukról.
A kérdező hozzászólása: igen az, de ez egy anonym oldal és nem tudják h ki vagyok. és mint írtam...melyik kép kihez tartozik.
De próbáld meg a képeket valamelyik állatmenhely oldalára feltölteni, ha jól csóválod talán valaki megsajnál és hazavisz.
"nem szoktam amúgy magamat csak úgy mutogatni." "Szóval képeket is, arcomról, testemrõl, farkamról, kezemrõl, hátamról, lábamról." A skrizofénia kezelendõ ám!
Ja és ha tök normális lennél se valószínû, hogy találnál itt így lányt, mert óriási szingli fiú többlet van ezen az oldalon...
A kérdező hozzászólása: nyilván nem tudják hogy kihez tartozik mert mindenrõl külön tettem, de csak azért hogy mi lehet a gond. nem szoktam amúgy magamat csak úgy mutogatni.
Én tudom mi a gond... nem tettél fel képet a szõrõs talpadról!
Pont ez a gond, hogy aranyos vagy, meg kedves. Férfiatlan kis faroknövendéknek tartanak, nem pedig "helyesnek".
Majd a stílusodra fogják, hogy amiatt.
A kérdező hozzászólása: képek=kérek
'amikor beszélgetek ITT lányokkal..." szóval te komolyan ezen az oldalon akarsz becsajozni? ha igen, akk tudom mi a gond veled..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!