Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy közeledik (13 db)

Közeledik egy ünnep ami az emberiség számára nagyon fontos, (bár a dátummal van egy kis gond) a Messiás születésnapja! Miért van az, hogy ez az ünnep inkább pogány rítusok felé tolódik el?

Vagyis a ünneplés belefolyik,vásárlásokban,tévézésbe,szórakozásokba,

Legjobb válasz: A vásárlás, pihenés és televíziózás mióta "pogány" szokás? Kicsit vigyázhatnál a fogalmakkal és jelzõkkel, ha nem akarod, hogy hülyének nézzenek - mert bocs, de ez a kérdés rosszul van megfogalmazva, és ezzel lekicsinyled és sérted a pogányokat. Én például wicca vagyok és nem ünneplem a karácsonyt. Nem szórakozom, tömöm magam degeszre, és televíziózok, hanem a téli napfordulókor köszönetet mondok az égnek mindazét a jóért és szeretetért, amit eddig kaptam. És rajtam kívül még van pár milliárd ember, aki nem keresztény, de jó ember. Akkor? Legyen már benned annyi tisztelet a más vallásúak iránt, hogy nem nézed le õket - mert a Biblia sem erre tanít. Álszent...

A vásárlás, pihenés és televíziózás mióta "pogány" szokás? Kicsit vigyázhatnál a fogalmakkal és jelzõkkel, ha nem akarod, hogy hülyének nézzenek - mert bocs, de ez a kérdés rosszul van megfogalmazva, és ezzel lekicsinyled és sérted a pogányokat. Én például wicca vagyok és nem ünneplem a karácsonyt. Nem szórakozom, tömöm magam degeszre, és televíziózok, hanem a téli napfordulókor köszönetet mondok az égnek mindazét a jóért és szeretetért, amit eddig kaptam. És rajtam kívül még van pár milliárd ember, aki nem keresztény, de jó ember. Akkor? Legyen már benned annyi tisztelet a más vallásúak iránt, hogy nem nézed le õket - mert a Biblia sem erre tanít. Álszent...
Igen, õsszel született, és? A nevenapja meg január elsején van. De én nem vagyok keresztény, így nem tudom, miért kéne keresztény módon megünnepelnem a Télközép ünnepét. (A TV-s, bevásárlóközpontos része engem is zavar)
"kimondottan pogány és egyúttal ószövetségi zsidó rítus" ez nagyon jó :D tudod te, egyáltalán mit beszélsz?? egyébként jt álkérdés nagy tévhit, vagy inkább szándékos félremagyarázás, hogy a Karácsony Jézus születésnapja lenne, ilyet a keresztények nem mondanak - tehát nincs is mibe belekötni csupán ekkor emlékezünk a születésére
"mert az emberek inkább gyönyörszeretõek, semmint Istent szeretõek" és "a hagyományaitok miatt tagadtok meg engem". mert sátán rabszolgái, akik azt hiszik, hogy szabadok, észre sem veszik, hogy ezt is kényszerûségbõl, a világ nyomására gyakorolják. kinek jutna eszébe magától 10 000ft-ot kiadni egy fáért, amit 1 hét múlva kidobsz, boákkal, gyertyákkal, színes gömbökkel díszíteni, ami, ha jól tudom, elképzelt mása a tiltott fának, rajta a kígyóval, és ezt csodálni? kinek jutna eszében a szeretet ünnepét kiírni 2 napra, hacsaknem annak, aki a gyûlölet naojaivá tette a többi362 napot. és még tudják is, honnan ered, de nem érdekli õket. mindez nem az õ hibájuk, "mert nem emberek ellen van viaskodásunk".
Azért, mert sehol nincs megírva az evangéliumokban, sem az apostolok tanításai között, hogy te ünnepeld meg Jézus születésnapját. Mint ahogy a szent áldozás sincs, ami viszont kimondottan pogány és egyúttal ószövetségi zsidó rítus, a vétekért való áldoztatot csak azok mutatják be Istennek, illetõleg azok esznek abból ( bálvány áldozati hússal egyenlõ tehát az ostya ), akik nem fogadják el Krisztust. A zöld fenyõ szintén pogánysághoz kapcsolható szimbólum, az örök megújulást jelenti, az evangéliumi Jézusi tanításokhoz köze nincsen az egész katolikus ünnepkörnek.
valójában napjaink legfõbb templomai a bevásárlóközpontok, hipermarketek, és plázák. itt hódolnak az emberek 8tisztelet a kivételnek, akik csak vásárolnak) az istenüknek, aki létrehozta ezt a világrendszert, és kitalálta a pénzt. az egész kereskedelmi rendszer az õ mûve, hogy az emberek azt higgyék, "csak kenyérrel él az ember" pedig "nem csak kenyérrel él az ember", de ezt a fizikailag jóltáplált emberek elfelejtik, mert nem veszik észre, hogy szellemileg éheznek. nem véletlen, hogy sátán a hazugság atyja, aki emberölõ volt kezdettõl fogva, aki az egész lakott földet félrevezeti.
összegyûlt az egész hitközség? :)
Rossz helyre írtam .....Bocsánat :D
Vannak keresztények fiatalok is, hidd csak el. Mármint valóban keresztények. A kereszténység nem eltûnik, hanem átalakul. Eltûnni sosem fog, és a soha, az soha :D. Egyébként én is az vagyok, és én pap akarok lenni. 17F
Elõzõ, mondhatsz bármit, nagyon hasznos és érdekes, de én attól még nem fogom keresztény módon ünnepelni, mert nem vagyok az.
A zsidóké és muzulmánoké is az, mégsem keresztények ;)
De aki Jehova tanúja, az nem keresztény? Egyáltalán, õk miben mások, mint bármely felekezet tagjai? Az õ istene is Elohim vagy Jahve, mint a keresztényeké.
vedd már észre, hogy a kérdezõ nézi le a keresztényeket õ jehovatanúja, nem keresztény
A kérdező hozzászólása: Nincs közöm ahhoz a valláshoz )
nana, csak jehovatanúit!
"én most is ugyanaz vagyok" "nem változok, mint az árnyék" Jehova

Miért van az hogy közeledik a szülés és én egyre inkább pánikba vagyok hogy nem leszek jó anyuka, meg hasonlók? Első babámat várom. Ez mindenkinél így van?

Legjobb válasz: Szia!!!Én meg a második babámat várom,és néha engemet is ilyen szorongás kapkod.Nekem van egy 4 éves kisfiam,és most attól félek megint hogy mindet jól fogok-e csinálni stb...És azaz érdekes hogy ezt a félelmet nem éreztem az elsõ babánál.Ne félj minden fog menni magától!!!énis ebben bízok.Sok sikert a babucihoz!!!

Szia!!!Én meg a második babámat várom, és néha engemet is ilyen szorongás kapkod.Nekem van egy 4 éves kisfiam, és most attól félek megint hogy mindet jól fogok-e csinálni stb...És azaz érdekes hogy ezt a félelmet nem éreztem az elsõ babánál.Ne félj minden fog menni magától!!!énis ebben bízok.Sok sikert a babucihoz!!!
Bízz magadban!Vegyél egy könyvet a babák gondozásáról.Elég sokat lehet kapni, és addig, amíg nem szülsz olvasd át alaposan.Az talán leköti a figyelmedet, émeg talán azért sem fogsz tõle aggódni, mert úgy érzheted jobban felkészültél a kicsire.Amúgy én nem izgulok.Tudom, hogy nem lesz más dolgom, mint szoptatni a picit, tisztába rakni, meg fõzõcskézni.(Ez könnyebb napjaimon is csak lazításnak számít:) )
En most 31 hetes kismama vagyok es nekem is ilyen gondolatok jarnak a fejembe. Szoktak kerdezi tolem felek-e a szulestol, es en mindenkinek mondom hogy inkabb attol felek hogy utana elrontok valamit. De vegul is biztosan jol fogjuk csinalni mivel ki tudna jobb anya lenni annal aki mindennap jobban varja hogy karjaiban tartsa a picijet. Gratulalok a babadhoz!
Nem foglak áltatni, nem könnyû ez az idõszak, minden leendõ szülõben felvetõdnek ezek a kérdések. De ne aggódj, hamarabb bele fogsz rázódni, mint gondolnád és ezek lesznek életed legszebb emlékei. Ne akarj mindenáron görcsösen megfelelni, hallgass nyugodtan az ösztöneidre.

Miért van az, hogy egy pasi, akivel nagyon jóban vagyok, vonzódunk egymáshoz, egyszer közeledik, aztán meg két lépést hátrál?

Egyszer mosolyog, odajön hozzám az utcán, keres stb., máskor meg mintha tartaná a távolságot.

Legjobb válasz: Még nem érzi biztonságban magát, meg kell szelídíteni és éreznie kell, hogy biztonságban van melletted:D Ez nem csak pasiknál van így, hanem nõknél is:D

Még nem érzi biztonságban magát, meg kell szelídíteni és éreznie kell, hogy biztonságban van melletted:D Ez nem csak pasiknál van így, hanem nõknél is:D
Mert jólérzi magát Veled, de ugyanakkor fél is Tõled éppen ezért... :-) Hogy miért? Mert "Se Veled, Se Nélküled... ...Élni Nem Tudok..." :-)
Én vagyok így egy nõvel, mert idõsebb, gyerekei vannak, elvált és kapcsolatban volt/van, és nem tudom vevõ lenne e rám vagy sem, de abbam se vagyok biztos, hogy be merném vállani az õ érdekében, mert nem akarok neki újabb csalódást okozni. Nem tudom most kezdeményezzek vagy se, mindenesetre úgy van hogy ha alkalom van a közelében vagyok, de amikor már kezd az érzéseim miatt nagyon sz*r lenni akkor lépek egyet hátra. Így lehet ez a se így se úgy kapcsolatszerûség amit jelenleg inkább neveznék afféla haverságnak.
A kérdező hozzászólása: És én mit tehetnék? Mert az a helyzet, hogy sajna sokat dolgozik, nem igazán beszélünk mostanában, személyesen nincs ideje, neten nincs fent. Eddig máshogy volt, szinte napi szinten beszélgettünk. Olyan kilátástalan helyzet ez az egész...
4 Ha hiányzol a pasinak, meg fog találni.Ha szereted, meg ki tudod várni türelemmel.
A kérdező hozzászólása: Én türelmes vagyok, de kétségek között összezavarodva lenni huzamosabb ideig nem olyan jó érzés. Legutóbb mikor taliztunk futólag olyan rossz volt, hogy csak köszönt és kész. Semmi más. Láttam, hogy bámult utánam, mikor félrepillantottam.
nem vagy ezzel egyedül :D ez majdnem ilyen barátság extrákkal kapcsolat. Amikor a fiùnak bátorìtásra van szüksége, ezèrt ìrj neki, vagy hìvd fel gyakran.. :)

Miért van az, hogy nem akarnak velem a lányok barátkozni? Ha vmelyik közeledik mindig csak kapcsolatot akar

Legjobb válasz: Nálam pont az ellenkezõje van, mindegyik barátkozni akar velem. Több lány barátom van mint fiú. 18/F

Nálam pont az ellenkezõje van, mindegyik barátkozni akar velem. Több lány barátom van mint fiú. 18/F
Érezd magad szerencsésnek! :) Nálam is inkább a fordított helyzet szokott bekövetkezni. Jó elõre szólj a lányoknak, hogy csak barátkozni akarsz. Esetleg terjeszt azt, hogy meleg vagy. Akkor nem mozdulnak rád. :)
A kérdező hozzászólása: dehogy terjesztem bolond vagy?:D

Miért van az, hogy nem közeledik felém senki?

16 éves lány vagyok, és jó tudom fiatal vagyok meg minden, de a barátnõimnek már mind volt vagy most is van kapcsolata, és olyan könnyen ragadnak rájuk a srácok. Nem vagyok csúnya, az arcom inkább amit szeretek magamon , a testem nem valami, de nem is vagyok kövér és hiszem , hogy elég jól öltözök ahoz, hogy ez ne jelentsen problémát. Mégis a fiúk mintha láthatatlanként kezelnének. Persze volt , hogy pár srác rámírt facebookon, de nekem az enm elég , hogy 'Csõ Ferfi vagyok, oszt csináljunk ababát.' Azt szeretném ha randira hívnának meg ilyenek. Nincsenek nagy elvárásaim , akivel tudunk beszélgetni az nekem mind jó :) Amúgy van egy srác is a sulban , egy évvel idõsebb nálam és olyan mintha játszana velem, mindenki azt mondja, hogy tuti pasi és hogy milyen klassz, hogy néha rám kacsint meg ilyesmi. Az az igazság , hogy azon kívül hogy növeli az önbecsülésem semmi egyebet nem tesz és nem is várok el egy olyan fiútól mint õ. Ezzel csak azt akartam leírni, hogy annyira ezek szerint mégse lehetek visszataszító, akkor meg miért nem érdeklek senkit ???

Legjobb válasz: Nem teszed ki eléggé amid van, nem jársz társaságba (inni, bulizni).. másra nem tudok gondolni. De hogy önbizalmaddal ne legyen probléma garantáltan kapsz ~10 felkérést randevúra.

Nem teszed ki eléggé amid van, nem jársz társaságba (inni, bulizni).. másra nem tudok gondolni. De hogy önbizalmaddal ne legyen probléma garantáltan kapsz ~10 felkérést randevúra.
Ilyen hozzaállassal nem fognak odamenni hozzad. Én szeretek kezdeményezni, de olyan lanyhoz akirõl nem tudok semmit és szemlátomást nem érdeklem, nem megyek oda. Válassz ki egy fiút, mosolyogj rá, jelezz.. 18/F
A kérdező hozzászólása: Sehova ? xD Ez meg honnan jött ? :)
Akkor neked kéne elmozdulnod otthonról. Hova hívott el a #4-es végül?
A kérdező hozzászólása: Hm , azt hiszem az én cicijeim a helyükön maradnak, de köszi :)
Járj el társaságba, dobd ki a ciciket és várj a kapásra.
A kérdező hozzászólása: 4-es szivesen venném a segítséged :)
A kérdező hozzászólása: Hát talán tényleg ez lesz a megoldás:) KÖszönöm, bár én mindig is arra vágytam , hogy mind a filmekben , majd valaki becserkész xDD
Elsõ benyomásra szimpatikus lánynak tûnsz. Legalábbis a stílusod alapján. De valami akkor is van. Lehet, hogy csak túlságosan visszahúzódó vagy, és észre sem vesznek. De ha van kedved segíthetek kideríteni.
Mért nem mész te oda egy fiúhoz? Biztos nem mondana nemet, ha biztos vagy magadban. Én is pont azt várom, hogy majd ha valami jól kinézõ csaj egyedül mászkál a folyosón, akkor elhívjam randira. Valaki csak eljön majd velem. Nem tudom a lányokkal hogy van, de egy fiú 95%-ba nem mond nemet egy nem ronda csajra.
A kérdező hozzászólása: Oh ez mesés, de a felkérés az nem elég , nekem egy srac kell, aki tudja hogy mitõl döglik a légy (vagyis én xDDD, és nem arra értem , h ogy legyen 100 kocka a hasán xD)
A kérdező hozzászólása: Csináltam már ilyesmit is...de valahogy nagyon béna vagyok benne... Mosolyogtam egy srácra , erre az egyik osztálytársam odajött hozzám , megveregette a fejem és ezt mondta: 'Olyan cuki vagy, de ne gondolkozz el , mert nekimehetsz valaminek'. Szóval errõl ennyit ..de azért próbálkozok majd :) Köszönöm a válaszod :P

Mit tegyek hogy bízzon bennem a kutyám? általában hallgat rám de nem mindig . Nem tudom, hogy miért. És van hogy amikor közeledek felé elfut .

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Mennyit vagy vele, mennyit tanítod, sétáltatod? Hogy bünteted ha kell?

Mennyi idõs? Mennyit vagy vele, mennyit tanítod, sétáltatod? Hogy bünteted ha kell?
A kérdező hozzászólása: 7hónapos, ált. naponta min.1 óra de vmikor nincs ennyi vmikor több. De ennél nem tudnék sokkal több idõt eltöteni vele mert tanulnom is kell sajnos. Sétáltatni nem nagyon szoktam mert mindig futna õ nem szeret sétálni.
A kérdező hozzászólása: Büntetni csak rászólok
Mivel nem sétáltatod teljesen normális hogyha végre ki jut a kertbõl futni akar. Minden kölyöknek nagy a mozgásigénye. Bocs de nem vagy jó gazdi szerintem. Ha ilyen kevés az idõd nem kellet volna kutyát venned. Napi rendszeres séta még ha kertes házban élsz is minimum másfél óra. Ezen felûl is igényli az otthoni foglalkozást. Sokat. Tanítani nevelni kellene hogy késõbb ne legyen vele gond. Ha nem viszed ki hogy fog kutyákhoz, emberekhez, helyzetehez szokni?
1. Nincs több idõd vele foglalkozni? Akkor minek kellett kutya. 2. Olyan nincs, hogy a kutya nem szeret sétálni. Le kell vezetni a mozgásigényét és utána viheted pórázon sétálva. Én 1 órán keresztül szoktam futtatni biciklivel, mire nagyjából helyreáll az energiája és tudom vinni szépen láb mellett sétálni. Kimegyek a parkba, elengedem és fut a bicaj után. Közben kergeti a madarakat, odamegy más kutyákhoz, játszik stb. A lényeg, hogy le kell fárasztani. Ez kb 1 órát vesz igénybe. Utána csatolom rá a pórázt és megyünk sétálni a városba, találkozunk más kutyásokkal, de mivel már le lett fárasztva, nagyon nyugodtan viselkedik. Pórázas séta közben pedig van a szellemi fárasztás, piros lámpánál ültetés, egy helyben maradás stb. Ez kb 2, 5 órát vesz igénybe. Ha nincs idõd akkor ne legyen kutyád. De kétlem hogy ne lenne idõd, mindenkinek arra van ideje amire akarja, hogy legyen. Én egyetemista vagyok, szval rengetek más dolgom is van, de mégis tudok a kutyára ennyi idõt szánni. Az igaz, hogy éjfélnél elõbb sose fekszek le, mert este tanulok emiatt. Ja, hogy nem akarsz éjfélig fent maradni? Akkor nem kell kutya:)

Felek az elso csoktol es mikor kozeledik egy fiu nem engedem neki mert nagyon felek hogy nem fogok tudni jol csokolozni! Miert van ez?

Legjobb válasz: természetes dolog hogy félsz az elsõ csóktól de nincs okod rá jó dolog az:) egyszer úgyis túl kell esni rajta. fontos, hogy olyan fiúval tedd meg, akivel igazán szeretitek egymást, és, akinek õszintén meg tudod mondani, hogy még nem csókolóztál. majd õ megmutatja hogy kell:) sok sikert!

természetes dolog hogy félsz az elsõ csóktól de nincs okod rá jó dolog az:) egyszer úgyis túl kell esni rajta. fontos, hogy olyan fiúval tedd meg, akivel igazán szeretitek egymást, és, akinek õszintén meg tudod mondani, hogy még nem csókolóztál. majd õ megmutatja hogy kell:) sok sikert!
Ezzel én is így voltam. Ha bízol a fiúban és õszinte vagy hozzá, nem lehet semmi gond! Bízd magad rá, hagyd, hogy segítsen és akkor jó lesz!
Még igazán komoly kapcsolatom nem volt, nekem viszont az nem megy, hogy csak úgy smárolgassak egy sráccal, akit alig ismerek. Ha neked komoly kapcsolatod van és szeret a barátod beszéljétek meg, megfogja érteni és biztos segít is rajtad ;)
Képzeld el.A pasim messze lakik.5 honapja járunk és holnap találkozunk elõször.Szüleivel jön hozzánk.Addig csak telefonálgattunk, chateltünk, képet cseréltünk.És eddig még én sem csokoloztam senkivel.Szoval én is be vagyok parázva az elsõ csoktol.Ami holnap lesz.Tul fogom élni.Te is tuléled
Mindenki fél az elsõtõl, mert ismeretlen élmény... de szerintem nagyon gyorsan a megkedveled, mert igazán élvezetes
Hát nem tudom... én ugyan fiú vagyok, nem is oroszlán típusú... de én egyáltalán nem féltem. És csodálatos volt! Nem kell félni tõle, és nem kell tervezgetni. Jön az magától is... és vagy kedves, megértõ tanárod legyen, vagy együtt tanuljátok. Mindkettõ nagyon jó. Megírod az eredményt?
:)
Helló.Mit solnál ahoz, ha felvennél MSN-re és bármi kérdésünk lenne egymáshoz válaszolunk.([email protected])
En is igy voltam evel :P :D Mindig mikor kozeledett hozzam egy fiu nagyon beparaztam es nem is engedtem neki hogy megcsokoljon mert feltem hogy bena leszek :) ) De egyszer vegulis megtortent es nagyooooon jo volt :D Akkor is nagyon izgultam :P De a fiu nem csokolt meg egybol hanem puszilgatni kezdte az arcom es a nyakam es ettol teljesen elmult az izgulas :P ...sot alig vartam hogy erjen mar a szamhoz es csokoljon meg :) )) nagyon jo volt :D szerintem nem is vette eszre hogy nekem az volt az elso :P meg is dicsert hogy jol csokolok :D

Miért van az, hogy ha közeledek a nőkhöz, akkor távolodnak, ha távolodok, akkor meg közelednek?

Legjobb válasz: Ezt inkább a természettudományok: mágnesesség témakörben kellett volna feltenned:)

Ezt inkább a természettudományok: mágnesesség témakörben kellett volna feltenned:)
Jah :) Ez már Quantum fizika.
A kérdező hozzászólása: Nem, ez tényleg így van :) És sokan tapasztalták már.
érdekes megfigyelés még közeledett valaki nem hátráltam meg N

Miért van az, hogy a Mars Deimos nevű holdja távolodik az anyabolygójától, míg pl. a Phobos nevű holdja közeledik hozzá?

Legjobb válasz: Véletlenül nem ellentétes irányba forog a Deimos és a Phobos? Mert a Föld Holdja azonos irányba forog vele, és távolodik. Egy kis idõ után már a gravitációs vonzás is besegít.

Véletlenül nem ellentétes irányba forog a Deimos és a Phobos? Mert a Föld Holdja azonos irányba forog vele, és távolodik. Egy kis idõ után már a gravitációs vonzás is besegít.
A Deimos távolabb van, és távolodásának ugyanaz, mint a Hold távolodása a Földtõl. Ez nem más, mint az impuzusmomentum: a Mard-Deimosz egymásra hatnak, mindenféle árapályerõkkel. Ezek miatt (illetve a Phobos is hat így a Marsra) a Mars forgási energiája csökken egy nagyon nagyon nagyon picit, tehát a forgása lassul. Viszont egy rendszerre jellemzõ az impulzusmomentum állandósága. Tehát a Mars-é csökken, akkor a Deimosznak nõnie kell, amit úgy ér el, hogy nagyobb sugarú pályán kering, tehát távolodik. A Phobossal más a helyzet, ugyanis ez nagyon közel van a bolygójához. Annyira, hogy kötött keringésû (mindig csak az egyik oldala mutat a Mars felé), illetve a közeli Mars miatt nagyon erõsen hatnak rá az árapályjelenségek. Emellett a keringési ideje kisebb a bolygó tengely körüli keringési idejénél (gyorsabban kerüli meg a Marsot, mint egy marsi nap). A Phobosz által, a Marson keltett árapályhullámok (nem csak vízben, szilárd anyagban is megjelennek, csak sokkal kisebbek, de alapvetõen pl a Hold anyagában is mérhetõ az árapály-jelenség) lemaradnak a hold mögött, mert az túl gyors. Ez azt okozza, hogy kicsit fékezi a Phobost, és emiatt egy nagyon gyenge spirális pályára kényszerül, aminek a vége bizony az lesz, hogy jó sok millió év múlva a kritikus határon az árapályerõk darabokra tépik a holdat, és egyszer a Mars gyûrûjét fogják alkotni valószínûleg. Elõzõ: mindkettõ ugyanarra forog, nincs szó retrográd mozgásról.
A kérdező hozzászólása: A Phobosról leírtak abszolút világosak, ezeket értem, de amit a Deimosról írtál, az nem világos. A Deimos miért távolodik, ha egyszer ugyanazok a fizikai hatások érik, mint Phobost?
Alapvetõen azt kell látni, hogy az egyik esetben közel, gyorsan kerüli meg az anyabolygót, és az árapályhullámok lemaradnak, és ez fékez. A bolygó hat ki a holdra, ami spirál pályára kényszerül. A másik esetben mindkettõ égitest egymásra hatása fontos, fõleg hogy itt a bolygó impulzusmomentum vesztése miatt fog a hold távolodni (kvázi leegyszerûsítve a hold hat a bolygóra)
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 24 leszek.
A kérdező hozzászólása: és nõ vagyok.
Bocsánat, ha ezt mondom, de lehet, hogy nem is szereted igazán a születésnapodat. Én pl. gyûlölöm, gyakran eltitkolom, hogy mikor, melyik hónapban és napon születtem. Csak az évszámra vagyok büszke. Amikor kérdezgetik, hogy mit szeretnék a szülinapomra, azt felelem, hogy semmit vagy, hogy: "nem érdekel a születésnapom" meg ez: "elfelejtettem". Talán azért utálom ennyire, mert szívesebben lettem volna fiú, nem pedig lány. Kicsi korom óta fiúsan viselkedek.
A kérdező hozzászólása: Fura, mert egyszerre izgatott is vagyok a szülinapomtól, de ugyanakkor meg szomorú vagyok.Annyira kíváncsi lennék, hogy mitõl van ez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!