Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy kételkednek (2 db)

Miért van az, hogy kételkednek abban, hogy 17évesen megtaláltam életem szerelmét? Volt már 2 1éves kapcsolatom és most télleg érzem, hogy rá vártam, ő az aki majd teljesen megkaphat.

Bánt,h kételkednek a hosszú közös jöv?nkben...rossz,h úgy néznek ránk, mintha ?k többet tudnának,csak azért, mert ?k nem találták meg a párjukat.Miért nehéz elhinni másoknak,hogy mostantól örökkön-örökké együtt leszünk?

Legjobb válasz: Azért kételkednek, mert ez nagyon ritka. És 17 évesen mindenki úgy érzi, hogy akivel van az élete párja. Több olyan eset van, amikor késõbb kiderül, hogy mégsem õ volt az, mint olyan, amikor valóban az volt az illetõ. Ha te úgy érzed tedd azt, légy boldog amíg tudsz és ha az idõ is téged igazol akkor gratulálok, egyike vagy a boldog embereknek!

Azért kételkednek, mert ez nagyon ritka. És 17 évesen mindenki úgy érzi, hogy akivel van az élete párja. Több olyan eset van, amikor késõbb kiderül, hogy mégsem õ volt az, mint olyan, amikor valóban az volt az illetõ. Ha te úgy érzed tedd azt, légy boldog amíg tudsz és ha az idõ is téged igazol akkor gratulálok, egyike vagy a boldog embereknek!
Ez butaság!!! Én 15 leszek és 3 éve együtt vunk és én megtaláltam nem korhoz köthetõ!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem se, de mindenki jön, h jaja majd elmúlik, meg majd találsz jobbat...de NEM!nekem õ a legjobb:P
én is 15 vagyok:) és énis 100%-ig úgy érzem hogy megtaláltam életem szerelmét:) :) (L)
Ezt azért mondják a felnõttek, mert nekik nem sikerült, több a tapasztalatuk, megkeseredtek, nem jó a házasságuk valamint úgy vélik hogy még fiatalok vagytok az ilyesmihez, de nem kell evvel foglalkozni.
Nagyon jó, ha megtaláltad. Másnak sokkal nehezebben megy. De ne rúgd föl a régi életed ezért - és ne is tegyél meg neki mindent ezért. Idõvel majd bizonyíthattok.
GRat, ha megtaláltad. CSAk nehogy elkenõdj, ha mégsem úgy van. Tudod, semmi sem örök...
Szia! Én a 17-et töltöttem, mikor összejöttünk a (nemsokára) férjemmel, és már az elsõ babánkat várjuk. Idén lesz hét éve, hogy együtt vagyunk. És még mindig úgy szeretjük egymást, mint az elején. Jól megvagyunk, jó a szex, szeretjük egymást, és ennek ez az eredménye. Ez nem lehetetlen, csak ritka. 7 év alatt sok jó, és sok rossz is történt velünk, de kitartottunk egymás mellett, és hát tudod egy nõ, mindig talál ki valami újdonságot:) Mármint olyan téren, hogy nehogy ellaposodjon a kapcsolat. Én drukkolok nektek!

Miért nem említik meg a hivatalos hírek 9/11-el kapcsolatban, hogy vannak, akik kételkednek a hivatalos jelentés valóságtartalmában?

Miért nem írja a wikipedia 9/11 cikkje, hogy létezik egy 9/11 truth movement nevű mozgalom, akik követelik, hogy újravizsgálják az esetet? Miért nem mutatja be egyetlen TV sem azokat a filmeket, amiket a kételkedők készítettek? Eric Hufschmid Fájdalmas Kérdések című könyve, és Fájdalmas Megtévesztések (Painful Deception) című filmje miért nem kap helyet a TV-kben? Vagy a később készült 9/11 avagy a nagy átverés című film? Miért szűkült le a híráradat olyan szintre, hogy ezek létezését is próbálják eltitkolni? Mi ez a nagy titkolózás, ha nincs szennyesük? Olyan érzésem van, hogy mint 1956 Magyarországon. És utána. Hogy adjunk be egy mesét, de a körülmények változtak. Már van internet, kicsit szabadabb az út afelé, hogy lássuk mások véleményét is. Miért nem mondták be a hírekben, hogy 1996-tól 2000-ig a WTC biztonságáért felelős igazgató nem más mint Bush öccse volt? Miért nem meséltek a WTC-ben hetekkel a rombolás előtt történt teljes hétvégés áramszünetről, amikor overálos munkások kábelkötegekkel járkálták be az épületet nem működő kamerák között. Miért nem mondták a hírekben, hogy larry Silverstein 2 hónappal előtte kötött rá biztosítást terrorcselekményekre is kiterjesztve azt, s hogy reggelente az egyik torony felső emeletén szokott reggelizni 9 óra körül, de aznap pont nem sikerült ott lennie. Miért nem mondták be ezeket a hírekben? és nem mondják azóta sem.

Legjobb válasz: Szerintem senki nem titkolja ezeket a nézeteket, sõt komoly dokumentumfilmek is készültek ebbõl a nézõpontból. A hivatalos jelentésekbe meg általában nem szokták beleírni, hogy "ezen jelentést van, aki kétségbe vonja". :DD

Szerintem senki nem titkolja ezeket a nézeteket, sõt komoly dokumentumfilmek is készültek ebbõl a nézõpontból. A hivatalos jelentésekbe meg általában nem szokták beleírni, hogy "ezen jelentést van, aki kétségbe vonja". :DD
És a vasárnapi miséken miért nem mondják el, hogy egy csomó pogány szerint Isten nem úgy vagy nem is létezik? Vagy az UFO szakértõk a gyûlésükön miért nem beszélnek arról, hogy egy csomó ember szerint nem is rabolták el õket, csak túl habszifont szívtak? Amúgy meg szerintem egy ilyen napnak az emlékezésrõl kell szólnia, és nem a vádaskodásról. Ennyi idõ után meg fõleg.
Mert a hivatalos hírforrásokat is az emberiségbe beépült, alakváltoztató idegen gyíkemberek irányítják. Õk az alacsonyabb szintû médiamunkásokat a globális Echelon-rendszer által sugárzott rádióhullámokkal tartják agykontroll alatt, így azok bármit megtesznek, amit az általuk képviselt reptoid háttérhatalom kér (természetesen õk csinálták 9/11-et is). A rádiósugárzás általi agykontrollnak amúgy te is áldozatul eshetsz, ha nem csavarsz alufóliát a fejedre.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: ma van az évforduló, biztos beszélnek róla a TV-ben, de beszélnek-e arról, hogy vannak ilyen dokumentum filmek? vagy bemutatják-e õket? Nem. Csak a youtube-on és egyéb videómegosztókon találhatóak. Igen, meg lehet õket venni DVD-n is. De az mégsem ugyanaz, mint bedobni a híradóba! S a híradóban csak nem jelenik meg. Sem az újságokban.
A kérdező hozzászólása: és utolsó, egy iylen napnak az emlézeésrõl kellene szólnia. Akkro is, ha a valódi bûnösök azóta is szabadon garázdálkodnak magas szintû kormányhivatalokban.
"beszélnek-e arról, hogy vannak ilyen dokumentum filmek? vagy bemutatják-e õket? Nem." Szerintem hivatalos állásfoglalások sem nagyon lesznek, inkább megemlékezések. Amúgy meg nem a kormány szabja meg, hogy a fenti filmek lemenjenek-e, hanem az adott csatorna mûsorgazdái. Õk pedig a nézettségi adatokat fogják figyelni, csak a nézettség számít. Egy csendes megemlékezést sokan fognak követni, a teoretikus tényfeltáró riportok és vádaskodások viszont elriaszthatják a nézõket. (Hiába szólnak esetleg az igazságról.)
Csak kiragadok egy részt: "Miért nem mondták a hírekben, hogy larry Silverstein 2 hónappal elõtte kötött rá biztosítást terrorcselekményekre is kiterjesztve azt, s hogy reggelente az egyik torony felsõ emeletén szokott reggelizni 9 óra körül, de aznap pont nem sikerült ott lennie." Ez annyit enged sejtetni, hogy tudott a támadás tervérõl, vagy legalábbis hallott róla. Az is egyre valószínûbb, hogy a nemzetvédelem is tudott, konkrét adataik voltak a terv egyes részleteirõl, csak elbagatelizálták. Ez a Larry talán komolyan vette. De hogy õ is benne lett volna, az már végképp csak találgatás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!