Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy két hónapos babám (2 db)

Miért van az hogy két hónapos babám annyira nyáladzik mintha jönne a foga. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Szia! Lehetséges, nekem is azt mondták annak idején, mert az én lányam is ilyen volt. Aztán 6 hónaps elmúlt, amikor tényleg kijött az elsõ, addig meg folyamatosan dõlt a nyála. Most 1 éves múlt, van neki 7 foga, de a nyáladzás nem szûnt meg, mindig kell neki egy elõke, mert teljesen átázik a ruhája. Remélem egyszer túlleszünk rajta.

Szia! Lehetséges, nekem is azt mondták annak idején, mert az én lányam is ilyen volt. Aztán 6 hónaps elmúlt, amikor tényleg kijött az elsõ, addig meg folyamatosan dõlt a nyála. Most 1 éves múlt, van neki 7 foga, de a nyáladzás nem szûnt meg, mindig kell neki egy elõke, mert teljesen átázik a ruhája. Remélem egyszer túlleszünk rajta.
A fiam is elkezdte folyatni a nyálát 2 hónaposan. Most 4 hónapos, de még nem látok fogacskát. Lehet, hogy elkezdett nõni a fogacska a fogíny alatt, de talán csak jóval késõbb bukkan elõ. Amúgy sok baba elkezdi folyatni a nyálát ennyi idõsen, még akkor is, ha nem jön semmiféle fog.

3 hónapos babám két hete 3-5 percet szopizik egy mellből. Utána elkezd sírni nagyon és nem kéri enni. Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt jó lakna. Miért van ez? Heti 15 dkg-t hízott eddig.

Megbüfiztetem,utána se akar enni.Végig próbáltam mindenféle szoptatási pozíciót (fekve se jobb).Éjszaka álmában kicsit tovább eszik, nagyon éhesen ébred.Eddig csak 1x szoptattam éjszaka, utána csak reggel 6 körül.Kényelmesen helyezem el szopipárnán.Napközben 2-3-3,5 óránként ettünk eddig,igény szerint. Másik mellemet kínálom,az se kell neki. Eddig egyszerre egy mellb?l szoptattam.Sikertelen etetés után 25-40 ml tej marad a mellben. Orra nincs eldugulva,orrszívózom napközben, ha kell.

Legjobb válasz: }nincsszájpenésze?mi is ebben a cipõben jártunkés ez volt a baj.11hetes anyuka

}nincsszájpenésze?mi is ebben a cipõben jártunkés ez volt a baj.11hetes anyuka
Nekem is hasonló szitu volt, de én elvittem a védõnõhöz 1 próbaszoptatásra, és ott kiderült, hogy az 5 perc alatt 130ml-t beszopizott.
A kérdező hozzászólása: 3 napja voltunk csecsemõtanácsadáson, de ott mindent rendben találtak. Szájpenészt nem látok nála. A doki látogatás elõtt is jóval meg volt már ez gond. Tegnap mértem 30-40-50 gr-t evett, ami brutál kevés. Igaz pénteken kapott oltást.Ma evett és megmaradt mellemen, de mindjárt indulunk dokihoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!