Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy internetes (10 db)

Miért van az, hogy internetes ismerkedésnél (MSN) lehtőséget sem kapok, egy második beszélgetésre?

Nemrég beszélgettem msn-en egy számomra még ismeretlen csajjal. Ilyent eddig nem próbáltam és ezért nem értem, hogy mindenki ilyen bizalmatlan vagy csak épp pechem volt. Az eszmecsere során ez derült ki meg az, hogy azért van ez így, mert a csaj egy el?z? ilyennel befürdött. Meg amúgy is mindegy, mert mondhatunk bármit ami nem is igaz. Éppenséggel én is bizalmatlan vagyok, és ezt gondolom, hiszen ez természetes, de azért megadnám a lehet?séget egy második beszélgetésre, kamuznom meg amúgy sincs értelme, mert úgy is kider?l, meg nekem is rosszul esne.

Legjobb válasz: az internetes imserkedés errõl szól. Ha közös a szimpátia akkor majd újra beszéltek , ha nem annyira akkor tovább kell nézelõdni. Mit vársz egy idegentõl?

az internetes imserkedés errõl szól. Ha közös a szimpátia akkor majd újra beszéltek , ha nem annyira akkor tovább kell nézelõdni. Mit vársz egy idegentõl?
Szia, én is így szoktam járni általában, de tavaly sikerült összehoznom egy fél éves távkapcsolatot.De aztán elmúltak az érzelmek nem írtunk egymásnak és vége lett. És én sem tudom h miért csinálják ezt, ha nem vok szimpi meg ne kérje el a címem.De nem is nagyon szoktam megadni, és így nem ér csalósás.
Szia! Szerintem elég hamar lejön egy lánynak, hogy mit is akar a pasitól (ha egyátalán akar valamit). Szerintem ez nálunk valami megérzés :-) Szerintem csak nem a megfelelõ lánnyal kezdtél msn-ezni. keress mást, biztos lesz valaik, aki nem fog lerázni. Úgy látszik, én szerencsés vagyok, mert mindig normális pasik találtak meg a neten :-)
Netes ismerkedésnél gyakorlatilag az elsõ beszélgetés után eldõl, hogy szimpatikus-e az illetõ vagy sem. Ha szimpatikus, akkor még két-három beszélgetés és ha lehetséges, minél elõbbi találkozás - neten úgyis mindenki azt mond, amit akar. Ha meg nem, akkor tovább kell keresgélni. Te se add fel, lehet, hogy csak nem jó lányt fogtál ki. A tuti az, ha egyszerre három lánynak írsz, és miután sokan vannak, mindegyik beszélgetni akar majd. :D Csak aztán le kell redukálni az számot finoman egyre... :)
Szia Igen, valóban nagyon sokan bizalmatlanok. Korábban magam is próbáltam a neten ismerkedni, mert szerintem nem ciki egyáltalán. De akik igazán szimpatikusnak találtam, azok mind nagyon távolságtartóak voltak... Aztán nem sokkal utána megismerkedtem egy lánnyal, de nem a neten. Nem adott lehetõséget második beszélgetésre - ne törõdj vele. Sokan vannak még, akik nagyon szeretnének ismerkedni, beszélgetni! Fel a fejjel!
messengeren ismerkedni kõkemény lúzerság, szerintem azért nem kapsz második esélyt , mert a beszélgetõ partnereid is kapásból rájönnek, hogy veled egy második beszélgetés is sok lenne
Hát szia! :) OK bunkó voltam, elismerem. Nem akartalak bántani. Önzõségbõl vagy sem, így láttam jónak, ha nem beszélünk többet. Kívánok neked minden szépet és jót! És higyj nekem, a netes ismerkedés nem sok jóra vezet. Nem sok értelme van.
*csalódás, egy lány voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, és további szép napot!
na azert alljunk meg nem csak a csajok ilyen kegyetlenek a netes ismerkedesnel hanem a pasik is!! szerintem errol szol az egesz.. bar vki igy ismeri meg a parjat es tartos kapcsi szuletik vki igy talal igaz baratra. En igy ismertem meg a pasim bar kemeny munka volt az illeto.. es talatam igaz baratra is. de tenyleg sok a bunko mind lanyban mind ferfiban is. Ne keseredj el, keresgess tovabb.. nem szabad tul nagy remenyt rakni bele es nem er csalodas ez a titka. kezeld egyszeruen az esetet, ha bejon klassz ha nem akkor sem dolt ossze a vilag. de azert ne tord ossze egy lany szivet. Igaz nekunk noknek vhogy a megerzesink megsuugjak rogton h igen vagy nem. mig egy fiunak csak kesobb esik le. de vmikor mikor a pasinak kesobb leesik lehet h hibas dontest hoz elsore az egoja miatt... sok sikert..

Miért van az hogy az ismerkedéskor az (internetes) beszélgetés első pár órájában feljön témának a szex? Ti tudtok erről gátlástalanul beszélgetni az aktuális kiszemelttel?

tudom, hogy fontos, de miért olyan fontos? Nektek mi erről a véleményetek? 23/L

Legjobb válasz: Fontos. Eleve nekem sokat elmond, hogy a pasi HOGYAN ír a szexrõl, mi jelenti számára a preferenciákat - mennyire azonos a szexkultúránk. Ha nem érzem, hogy azonos hullámhosszon lennénk, akkor rövidre is zárom a dolgot. N

Fontos. Eleve nekem sokat elmond, hogy a pasi HOGYAN ír a szexrõl, mi jelenti számára a preferenciákat - mennyire azonos a szexkultúránk. Ha nem érzem, hogy azonos hullámhosszon lennénk, akkor rövidre is zárom a dolgot. N
Az interneten keresztül szinte bármirõl lehet gátlástalanul beszélni, fõleg két idegennek.
Azért jön fel ez a téma mert kiváncsi a beszélgetõ partner hogy lehet-e errõl beszélni vagy sem... Mert sok a kanos emberke és így élik szexuális életüket... 17/F
mindig szoktam, eleve kíváncsi vagyok a kétértelmût érti e, ha nem akkor elég nehézkes a szöveg, amúgy meg miért ne, hiszen az élet része és fontos, fõleg mivel napi szinten lenne jó, szóval ez elég logikus, hogy kikerülhetetlen N
Hát én is beszélek ritkán idegenekkel de még sose volt h feljött volna témának már az elsõ órában a szexualítás :) valahogy más témákkal is fel lehet kelteni az érdeklõdést, izgalmassá lehet tenni egy beszélgetést :) viszont ha úgy van és a nõ nagyon erõlteti, feldobogatja a témát miért ne ..... Engem nem érint kellemetlenül a téma bár azért csak módjával megyek bele nem.minden apró részletes mocskos infóig :D csak a bagyon alapokba
Az a véleményem, hogy minél többet beszélsz neten, annál gátlástalanabbul fogsz beszélni a szexrõl. Ez a téma mindenkit érdekel. Meg ha azt tervezed, hogy idõvel összejönnél valakivel, persze hogy érdekel, hogy mit gondol róla.
A szoftverek frissítve vannak?
Elavult böngészõprogramot használsz és/vagy nem telepítettél hozzá minden szükséges beépülõt (flash, java, stb..)


Miért van az hogy amikor elindítok egy zenét az egyik internetes oldalon, utána megnyitok egy másik oldalt és a zene elkezd akadozni? Régebben nem volt ilyen problémám.

Legjobb válasz: VLC Media Player-en való lejátszás közben is tapasztalom, de csak akkor ha görgetem az oldalt.

A kérdező hozzászólása: VLC Media Player-en való lejátszás közben is tapasztalom, de csak akkor ha görgetem az oldalt.
Ugyan ez a problémám... De hogy mi lehet az oka...Azt nem tudom.

Miért van az hogy mások simán tudnak találkozni az internetes haverjaikkal és meg még eggyel se tudtam soha élőben találkozni?

Legjobb válasz: azért az erõs túlzás, hogy simán... igen, én is találkoztam velük, de rengeteg szervezkedés, pénz, idõ és még sok minden kell hozzá.

azért az erõs túlzás, hogy simán... igen, én is találkoztam velük, de rengeteg szervezkedés, pénz, idõ és még sok minden kell hozzá.

Miért van az, [Samsungs5230], hogy ha rámegyek egy internetes ikonra, akkor a telefonomon nem kezdi el betölteni, hanem egyből újraindul a telefonom? !

"Régebben" (7-8 hónappal ezelött) simán tudtam rajta facebookozni (0.facebook.com), de most már semmit nem akar betölteni.. Meglehet javítani, és ha igen hogyan? El?re is kösz :D

Legjobb válasz: ismerõs probléma. lefagy a telefonod. nekem is ilyen volt, és a 2 év gariidõ alatt 3x volt szervizben, úgyhogy le is cseréltem amint letelt a 2 év hûségem. Mindenképp szerviz

ismerõs probléma. lefagy a telefonod. nekem is ilyen volt, és a 2 év gariidõ alatt 3x volt szervizben, úgyhogy le is cseréltem amint letelt a 2 év hûségem. Mindenképp szerviz
A kérdező hozzászólása: Értem, és nem tudsz valahol az interneten egy szoftverfrissítõ programot erre a telefonra? Mert sajna annak idején nagyon kellett nekem ez a telo, de én balek a netrõl rendeltem a telefont úgy hogy semmiféle garancia.. :(( kimélj meg a negatív hozzászólásoktól :D esetleg tudnál segíteni? :D Már gondoltam hogy vennék újat, de hát nem úgy alakultak a dolgok. [anyagi okok]

Miért van az, hogy az én gépemnél gyengébb gépen nem akdnak az internetes dolgok?

A gépem most lett újratelepítve, és azn internet sebességem is gyorsabb.

Legjobb válasz: Videókártya driverét feltetted? Adobe Flash Player a legújabb? Mi akad pontosan?

Videókártya driverét feltetted? Adobe Flash Player a legújabb? Mi akad pontosan?
Képtelen elviselni azt az undorító weboldalt.
Van vagy kismillió Webböngészõ program, miért nem nyitod meg azt az oldalt akkor egy másikkal?

A társadalom (pl munkahely) miért nem tudja még mindig elfogadni, hogy mindenkinek van úgymond egy Internetes énje?

Úgy értem, miért kell figyelni arra, hogy mit raksz ki a fészbukra, hogy ugyan mit gondolnak a leendő munkáltatók (mert lecsekkolnak) vagy a munkatársak, vagy a főnök a munkahelyen, hogy mit posztolsz, milyen képeid vannak fent? Ez is egy ilyen tök megjátszás, hogy nem lehetsz az aki vagy igazából. Jó a munkahely nem arra való, hogy kiteregessük a magánéletünket, ez érthető. De például az, hogy mondjuk szereted a fegyvereket, vagy harcikutyákat, vagy teszel fel egy olyan képet amin kicsit több látszik a dekoltázsból stb, vagy hogy mondjuk trollkodsz, vagy megosztasz olyan posztokat amiben benne van a világról alkotott véleményed... Jogod van hozzá. És az Interneten pont ez a lényeg, hogy (még) kiadhatjuk azt az embert akik valójában vagyunk. Szóval miért nem tud a társadalom egy kicsit toleránsabb lenni, hogy ez vagy te, de ettől a munkahelyen még lehetsz jó munkaerő, és viselkedhetsz normálisan. Kicsit formálódhatna a világ-e téren. Pl hallottam olyat, hogy a HR-esek előre lenyomozzák az embert, hogy miféle kifia borja. Ez szerintem undorító. Én nem akarok még az Interneten is megfelelni, és folyton azon agyalni, hogy mit tiltsak le, hogy majd ki mit gondol rólam, nem akarok képmutatásba menni, hogy majd nem vesznek fel emiatt a munkahelyre stb. Ezt azért már ne akarják elvenni tőlünk. Bocs, nem tudom milyen kategóriába illene a kérdés, de itt legalább megnézik többen reményeim szerint.

Legjobb válasz: Ha nem a saját neveden vagy fent, akkor nem találnak meg és nem kell félni hogy emiatt nem vesznek fel egy jó munkahelyre, ennyi. Ha meg igen, akkor a nem publikus tartalmakat csak ismerõsök számára teszed láthatóvá.

Ha nem a saját neveden vagy fent, akkor nem találnak meg és nem kell félni hogy emiatt nem vesznek fel egy jó munkahelyre, ennyi. Ha meg igen, akkor a nem publikus tartalmakat csak ismerõsök számára teszed láthatóvá.
Az az igazság kérdezõ, hogy az a bizonyos "internetes én" is csak én vagyok. Attól, hogy anonim vagyok még nem kell átmennem bunkó parasztba. (lsd. trollkodás) Az senkit nem zavar, ha te szereted a fegyvereket, vagy a harci kutyákat, de lehet, hogy egy óvónéninek nem ez a legjobb ajánló. Ha csak nem vagy tudathasadásos, akkor az "internetes én" nem is igazán életszerû dolog, mivel a neten is csak úgy viselkedsz, mint a való életben, legfeljebb utóbbiban visszafogod magad. De, hogy példával éljek: ha a munkáltató az állásinterjú alatt kezesbáránynak bizonyuló munkavállalót lecsekkolván arra jut, hogy a neten borzasztó sok agresszív dolgot csinál, akkor valószínûleg arra fog jutni, hogy a való életben is ilyenné válik, ha stresszhelyzetbe kerül. És igaza van. Az interneten olyan, hogy amit itt kimondasz, az megmarad és -bizonyos keretek között- meg is lehet tekinteni. Ez van. Ettõl viszont még nem lesz -és ne is csinálj- két különbözõ személyiséget. G.
A kérdező hozzászólása: persze, persze ez világos. Inkább az érdekelne, hogy ebben miért nincs nagyobb tolerancia, elfogadás? kicsit változhatna a világ. Kiváncsi lennék, ha annak a HR-esnek, vagy ügyvezetõnek beleláthatnák a magán életébe, ott sem csak családi ebéd fotókat találnánk pincsi kutyussal a medence szélén, és szép az élet jó az élet postokat.
Kérdéses, hogy melyik az igazi éned. Gondolhatják, hogy a munkahelyen csak képmutató vagy. Vagy higgyék azt, hogy mikor az éjszakai buliról készült képen a hányásodban fetrengsz, másnap jó munkaerõ leszel?
A kérdező hozzászólása: jójó értelek, és igazad van. De én nem az agresszorkodó trollokra gondoltam, hanem általános dolgokra. Hogy az emberek olyanok, hogy minden kis szar miatt ítélkeznek, és elkezdenek feltételezgetni. nem mindenki született átlag embernek, hogy kimerül az élete abban, hogy mosolyog a képeken, és kiskutya-kismacska posztokat osztogat. Itt már olyanokat is figyelnek, hogy ha nemzeti öntudatú vagy, netántán kicsit liberálisabb, vagy bzipárti, vagy bzi ellenes, vagy orbán párti vagy sem, vagy túl sok a hobbid, vagy túl kitárulkozó, vagy sokat nyaralsz, vagy kitudja? Én meg nem akarok az interneten is egy ilyen ál valamit kreálni, legalább ott lehessek az aki vagyok. És hozzáteszem nem õrült agresszor trollra gondolok ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: hát de mindenkinek van joga hétvégén a hányásában fetrengeni ha neki az jó. mi közük hozzá???
A kérdező hozzászólása: meg nem is értem ezt, hogy akkor azt gondolja hogy "képmutató vagy". Hát mindenkinek megvan a munkán kívüli magán élete, amit nem tereget ki a munkahelyen. Érzelmi, párkapcsolati, hétvégi berúgásos, hobby-k, politikai, vallási nézet stb. Teljesen természetes, hogy az ember a munkahelyen visszafogja magát, és úgymond kicsit más arcát mutatja. Miért elvárás egy munkáltatótól, hogy te ott az légy aki vagy, és õ csak olyan embereket vegyen fel, aki az õ világképébe beleillik? És még véletlenül se játszd meg magad, vagy mutass más képet? Ezt csak egy retardált várhatja el, aki képtelen megérteni hogy a munkahely és a magánélet külön történet.
A kérdező hozzászólása: bocs: * miért elvárása a munkáltatónak...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!