Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy internetes (11 db)

Miért van az, hogy internetes ismerkedésnél (MSN) lehtőséget sem kapok, egy második beszélgetésre?

Nemrég beszélgettem msn-en egy számomra még ismeretlen csajjal. Ilyent eddig nem próbáltam és ezért nem értem, hogy mindenki ilyen bizalmatlan vagy csak épp pechem volt. Az eszmecsere során ez derült ki meg az, hogy azért van ez így, mert a csaj egy el?z? ilyennel befürdött. Meg amúgy is mindegy, mert mondhatunk bármit ami nem is igaz. Éppenséggel én is bizalmatlan vagyok, és ezt gondolom, hiszen ez természetes, de azért megadnám a lehet?séget egy második beszélgetésre, kamuznom meg amúgy sincs értelme, mert úgy is kider?l, meg nekem is rosszul esne.

Legjobb válasz: az internetes imserkedés errõl szól. Ha közös a szimpátia akkor majd újra beszéltek , ha nem annyira akkor tovább kell nézelõdni. Mit vársz egy idegentõl?

az internetes imserkedés errõl szól. Ha közös a szimpátia akkor majd újra beszéltek , ha nem annyira akkor tovább kell nézelõdni. Mit vársz egy idegentõl?
Szia, én is így szoktam járni általában, de tavaly sikerült összehoznom egy fél éves távkapcsolatot.De aztán elmúltak az érzelmek nem írtunk egymásnak és vége lett. És én sem tudom h miért csinálják ezt, ha nem vok szimpi meg ne kérje el a címem.De nem is nagyon szoktam megadni, és így nem ér csalósás.
Szia! Szerintem elég hamar lejön egy lánynak, hogy mit is akar a pasitól (ha egyátalán akar valamit). Szerintem ez nálunk valami megérzés :-) Szerintem csak nem a megfelelõ lánnyal kezdtél msn-ezni. keress mást, biztos lesz valaik, aki nem fog lerázni. Úgy látszik, én szerencsés vagyok, mert mindig normális pasik találtak meg a neten :-)
Netes ismerkedésnél gyakorlatilag az elsõ beszélgetés után eldõl, hogy szimpatikus-e az illetõ vagy sem. Ha szimpatikus, akkor még két-három beszélgetés és ha lehetséges, minél elõbbi találkozás - neten úgyis mindenki azt mond, amit akar. Ha meg nem, akkor tovább kell keresgélni. Te se add fel, lehet, hogy csak nem jó lányt fogtál ki. A tuti az, ha egyszerre három lánynak írsz, és miután sokan vannak, mindegyik beszélgetni akar majd. :D Csak aztán le kell redukálni az számot finoman egyre... :)
Szia Igen, valóban nagyon sokan bizalmatlanok. Korábban magam is próbáltam a neten ismerkedni, mert szerintem nem ciki egyáltalán. De akik igazán szimpatikusnak találtam, azok mind nagyon távolságtartóak voltak... Aztán nem sokkal utána megismerkedtem egy lánnyal, de nem a neten. Nem adott lehetõséget második beszélgetésre - ne törõdj vele. Sokan vannak még, akik nagyon szeretnének ismerkedni, beszélgetni! Fel a fejjel!
messengeren ismerkedni kõkemény lúzerság, szerintem azért nem kapsz második esélyt , mert a beszélgetõ partnereid is kapásból rájönnek, hogy veled egy második beszélgetés is sok lenne
Hát szia! :) OK bunkó voltam, elismerem. Nem akartalak bántani. Önzõségbõl vagy sem, így láttam jónak, ha nem beszélünk többet. Kívánok neked minden szépet és jót! És higyj nekem, a netes ismerkedés nem sok jóra vezet. Nem sok értelme van.
*csalódás, egy lány voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, és további szép napot!
na azert alljunk meg nem csak a csajok ilyen kegyetlenek a netes ismerkedesnel hanem a pasik is!! szerintem errol szol az egesz.. bar vki igy ismeri meg a parjat es tartos kapcsi szuletik vki igy talal igaz baratra. En igy ismertem meg a pasim bar kemeny munka volt az illeto.. es talatam igaz baratra is. de tenyleg sok a bunko mind lanyban mind ferfiban is. Ne keseredj el, keresgess tovabb.. nem szabad tul nagy remenyt rakni bele es nem er csalodas ez a titka. kezeld egyszeruen az esetet, ha bejon klassz ha nem akkor sem dolt ossze a vilag. de azert ne tord ossze egy lany szivet. Igaz nekunk noknek vhogy a megerzesink megsuugjak rogton h igen vagy nem. mig egy fiunak csak kesobb esik le. de vmikor mikor a pasinak kesobb leesik lehet h hibas dontest hoz elsore az egoja miatt... sok sikert..

Miért van az hogy az ismerkedéskor az (internetes) beszélgetés első pár órájában feljön témának a szex? Ti tudtok erről gátlástalanul beszélgetni az aktuális kiszemelttel?

tudom, hogy fontos, de miért olyan fontos? Nektek mi erről a véleményetek? 23/L

Legjobb válasz: Fontos. Eleve nekem sokat elmond, hogy a pasi HOGYAN ír a szexrõl, mi jelenti számára a preferenciákat - mennyire azonos a szexkultúránk. Ha nem érzem, hogy azonos hullámhosszon lennénk, akkor rövidre is zárom a dolgot. N

Fontos. Eleve nekem sokat elmond, hogy a pasi HOGYAN ír a szexrõl, mi jelenti számára a preferenciákat - mennyire azonos a szexkultúránk. Ha nem érzem, hogy azonos hullámhosszon lennénk, akkor rövidre is zárom a dolgot. N
Az interneten keresztül szinte bármirõl lehet gátlástalanul beszélni, fõleg két idegennek.
Azért jön fel ez a téma mert kiváncsi a beszélgetõ partner hogy lehet-e errõl beszélni vagy sem... Mert sok a kanos emberke és így élik szexuális életüket... 17/F
mindig szoktam, eleve kíváncsi vagyok a kétértelmût érti e, ha nem akkor elég nehézkes a szöveg, amúgy meg miért ne, hiszen az élet része és fontos, fõleg mivel napi szinten lenne jó, szóval ez elég logikus, hogy kikerülhetetlen N
Hát én is beszélek ritkán idegenekkel de még sose volt h feljött volna témának már az elsõ órában a szexualítás :) valahogy más témákkal is fel lehet kelteni az érdeklõdést, izgalmassá lehet tenni egy beszélgetést :) viszont ha úgy van és a nõ nagyon erõlteti, feldobogatja a témát miért ne ..... Engem nem érint kellemetlenül a téma bár azért csak módjával megyek bele nem.minden apró részletes mocskos infóig :D csak a bagyon alapokba
Az a véleményem, hogy minél többet beszélsz neten, annál gátlástalanabbul fogsz beszélni a szexrõl. Ez a téma mindenkit érdekel. Meg ha azt tervezed, hogy idõvel összejönnél valakivel, persze hogy érdekel, hogy mit gondol róla.
A szoftverek frissítve vannak?
Elavult böngészõprogramot használsz és/vagy nem telepítettél hozzá minden szükséges beépülõt (flash, java, stb..)


Miért van az, hogy az internetes ismerõseim alig érnek rá feljönni facebookra, és beszélgetni velem?

Magányos vagyok nagyon, itt a környékemen utál mindenki (most mindegy hogy miért), így arra kényszerülök, hogy interneten beszélgessek emberekkel, akik távolabb élnek. Dehát velük nem tudok találkozgatni.

Legjobb válasz: Mert valakinek másból is áll az élete, mint egész nap a számítógép elõtt ülni. Talán neked is követni kellene a példájukat. Nem mellesleg te egy x kilométerre lévõ idegen vagy, nehogy már miattad járjanak fel a facebookra. Értem én, hogy magányos vagy, de ne akarj tõlük függeni, mert annak nagyon rossz vége lesz.

Mert valakinek másból is áll az élete, mint egész nap a számítógép elõtt ülni. Talán neked is követni kellene a példájukat. Nem mellesleg te egy x kilométerre lévõ idegen vagy, nehogy már miattad járjanak fel a facebookra. Értem én, hogy magányos vagy, de ne akarj tõlük függeni, mert annak nagyon rossz vége lesz.
A kérdező hozzászólása: Ki mondta, hogy legyenek egész nap gép elõtt? Nem tudom mit kell túlozni. De szerintem nem halnának bele napi 1-2 óra gépezésbe, egy fél órát azért jó lenne beszélgetni velük. Vagy akkor legalább had hívjam õket fel, megvan némelyik telefonszáma, de nem nagyon szeretik ha hívom õket, úgy érzem. Meg nem is nagyon merek telefonálni, mert attól tartok rosszkor telefonálok, pl. mert alszik valaki a közelben és felkel miattam meg ilyenek.
Keress egy olyan társaságot, ahol személyesen megjelenhetsz! Gondolkozz el azon, hogy miért utáltak ki a közeli nem internetes ismerõsök! Változtass viselkedéseden!
Elég önzõ vagy kérdezõ , nem körülötted forog a világ...
Gondolom õket nem utálja a környezetük és van rajtad is más ismerõs. Én sajnos már oda jutottam, hogy a face-en és a skype-on is láthatatlan vagyok az idõ nagy részében (lehet, hogy a te netes ismerõseid is fent vannak, csak már menekülnek), mert van két ember (a sógornõm és egy régi ismerõs) akik szinte állandóan fent vannak és amint beléptem már azonnal rám írtak és amíg be voltam jelentkezve addig folyamatosan írogattak. Ha nem válaszoltam elég gyorsan, akkor jött, hogy mi van elmentél enni? vagy Hol vagy???? Nekem meg vannak más ismerõseim is nem csak õk, akikkel szerettem volna beszélgetni. Ha a te ismerõseid keveset vannak fent, akkor nem valószínû, hogy csak veled akarnak beszélgetni. Vegyél egy picit vissza, ne erõszakoskodj, mert akkor eltûnnek. Az azért gyanús, hogy a környékeden mindenki utál. Inkább ezen változtass.
Az elõttem válaszolóknak írom, hogy fejezzétek be azt a sztereotípiát, hogy akit utálnak, azzal van a baj. inkább azzal van a baj, aki bántja a másikat!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 6: Ez nem mindig így van. Én is dolgoztam mindenféle emberrel, volt akit nem bírtam (de nem szólongattam be csak kerültem), volt akit szerettem és viszont. Elismerem, hogy van egy-egy közösség, ahol pont a normálisabbakat vetik ki, de õk máshol már beilleszkednek. Aki eljön egy pocsék helyrõl (iskola, munkahely) de máshol már érezte jól magát vagy az új helyen nincs gondja, azzal tényleg nincs baj. De vannak sokan olyanok akik már sokadik munkahelyen vannak, mert mindig mindenhol mindenki idióta volt (szerintük), mindig a fõnökük volt a hülye a munkatársak meg összeférhetetlenek. Az ilyen meg nem látja, hogy a probléma õ maga. Azért a kérdezõ sem százas, ha hisztizik azért, mert nem szaladnak az õ szórakoztatására a netes ismeretségei. nekem is van ilyen pár, néha beszélgetünk, de ennyi. Én kiakadnék, ha valamelyik számon kérne, hogy nem szórakoztatom õt rendszeresen.
Valószínûleg csak marhára nem kíváncsiak rád, és inkább élik a saját életüket, meg beszélnek másokkal. Lehet szimplán nem vagy elég jó társaság, és akkor nem fognak ott ülni csak azért hogy 1-2 óráig hallgassanak téged. Az meg nem sztereotípia hogy akit utálnak azzal van a baj, azért az esetek nagy részében magunkban kellene keresni a problémát, és nem arra fogni hogy a többi 7 milliárd ember a hülye. Én pl most jártam úgy, 2 hétig voltam egy helyen, meló reggeltõl estig, nem is voltam net közelben, de csak irkáltak az ismerõsök, már már lecseszõs hangnemben hogy mi az hogy nem írok vissza meg nem vagyok elérhetõ. El kell fogadni, hogy másoknak van jobb dolga is, mint órákig gépelni, és hagy ne én legyek már a szemét, mert nem beszélek olyannal akivel semmi kedvem.

Miért van az hogy amikor elindítok egy zenét az egyik internetes oldalon, utána megnyitok egy másik oldalt és a zene elkezd akadozni? Régebben nem volt ilyen problémám.

Legjobb válasz: VLC Media Player-en való lejátszás közben is tapasztalom, de csak akkor ha görgetem az oldalt.

A kérdező hozzászólása: VLC Media Player-en való lejátszás közben is tapasztalom, de csak akkor ha görgetem az oldalt.
Ugyan ez a problémám... De hogy mi lehet az oka...Azt nem tudom.

Miért van az hogy mások simán tudnak találkozni az internetes haverjaikkal és meg még eggyel se tudtam soha élőben találkozni?

Legjobb válasz: azért az erõs túlzás, hogy simán... igen, én is találkoztam velük, de rengeteg szervezkedés, pénz, idõ és még sok minden kell hozzá.

azért az erõs túlzás, hogy simán... igen, én is találkoztam velük, de rengeteg szervezkedés, pénz, idõ és még sok minden kell hozzá.

Miért van az, [Samsungs5230], hogy ha rámegyek egy internetes ikonra, akkor a telefonomon nem kezdi el betölteni, hanem egyből újraindul a telefonom? !

"Régebben" (7-8 hónappal ezelött) simán tudtam rajta facebookozni (0.facebook.com), de most már semmit nem akar betölteni.. Meglehet javítani, és ha igen hogyan? El?re is kösz :D

Legjobb válasz: ismerõs probléma. lefagy a telefonod. nekem is ilyen volt, és a 2 év gariidõ alatt 3x volt szervizben, úgyhogy le is cseréltem amint letelt a 2 év hûségem. Mindenképp szerviz

ismerõs probléma. lefagy a telefonod. nekem is ilyen volt, és a 2 év gariidõ alatt 3x volt szervizben, úgyhogy le is cseréltem amint letelt a 2 év hûségem. Mindenképp szerviz
A kérdező hozzászólása: Értem, és nem tudsz valahol az interneten egy szoftverfrissítõ programot erre a telefonra? Mert sajna annak idején nagyon kellett nekem ez a telo, de én balek a netrõl rendeltem a telefont úgy hogy semmiféle garancia.. :(( kimélj meg a negatív hozzászólásoktól :D esetleg tudnál segíteni? :D Már gondoltam hogy vennék újat, de hát nem úgy alakultak a dolgok. [anyagi okok]

Miért van az, hogy az én gépemnél gyengébb gépen nem akdnak az internetes dolgok?

A gépem most lett újratelepítve, és azn internet sebességem is gyorsabb.

Legjobb válasz: Videókártya driverét feltetted? Adobe Flash Player a legújabb? Mi akad pontosan?

Videókártya driverét feltetted? Adobe Flash Player a legújabb? Mi akad pontosan?
Képtelen elviselni azt az undorító weboldalt.
Van vagy kismillió Webböngészõ program, miért nem nyitod meg azt az oldalt akkor egy másikkal?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!