Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy inkább oda (4 db)

Miért van az, hogy inkább oda se viszem a barátomat az olyan emberek elé akik beszólogatnak?

Már lassan 8 hónapja járunk. Egy suliba járunk, de nem egy osztályba. Sokszor már a közelébe se merek menni az osztályomnak, mert van az osztályomban 5-6 olyan "men?" srác akik egyenesen képesek nekünk beszólni, hogy: "jézusom hogy néznek ezek ki együtt" vagy "hogy néz már ki a barátod?" stbstb. Már komolyan lassan cikinek érzem, ha a párommal vagyok. :S Miért? Mit tegyek? kérlek segítsetek. Mind2-en 16 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Ne figyelj oda rájuk ha meg nem tudod tartani magad szólj vissza.

Ne figyelj oda rájuk ha meg nem tudod tartani magad szólj vissza.
bár én csak 14 éves vok és még nem volt egy barátnõm se deén igy állok mindenhez
Vagy ha mégis nemhiszem h olyan sokszor
Amugy meg gondolkodj ugy ahogy én sukiban azt gondolnak amit akarnak kit érdekel hát ha vége a sulinak azokkal akik cikiznek ugysem fogsz találkozni
Jah hát én utálom a menõbb fajtákat midig olyan beképzeltek engem meg lenéznek de érdekel is engem
Nem, nem normális. Ezek szerint fontosabbnak tartod azt, hogy mit gondolnak a többiek. Fontosabbnak, mint azt, hogy szereted a barátod...
jah ha valamennyit tudtam segíteni akkor látogass el az alattad lévõ kérdéshez azt én írtam és tanácstalan vok :S
Amugy is csak irigykednek nálunk is ez van :D
A kérdező hozzászólása: És ezen hogy tudok változtatni?
ne adj masok velemenyere. Mindig legy onmagad. ha neked a parod tetszik es ugy szereted aki es ami akkor masoknak semmi koze hozzajuk. En nem allnek le ilyen alacsony ertelmi szintu emberekkel. Ha nem figyelsz oda rajuk elobb utobb abbahgyjak mert latjak h nem erdekel tegedet. de ha felkapod magad rajta es ezt eszre is veszik mar csak azert is csinaljak h idegesitsenek. Lehet h irigyek mert boldognak latnak. Meg kis fiuk, fel kell noniuk. Egyebkent nem minden a szepseg. Lehet h vki kivulrol tokeletes es egy nagy szar alak belulrol. En csinos lany vagyok jo alakkal meg minden, de melle eszem is van, epp ezert velem anno ezek a meno sracok nem tudtak mit kezdeni mert intelligensebb voltam naluk. Voltak nekem is jo pasiaim, model, body builder, tokeletes arc tokeletes alak. az ilyenek csak magukkal vannak elfoglalva igazan sosem szerettek. csak kihasznaltak. volt olyan aki arra sem volt kepes h szemsztol szembe szakitson hanem eiialben tette meg hulye indokra hivatkozva. Ezt nekem eleg sokaig tartott mig elfogadtam. Mert anno en is a meno pasikat kerestem mig rajottem ezek olyan uresek. Ma a parom egy teljesen atlagos kulseju srac, nem is helyes egyaltalan, de imad, es kitart mellettem es ez sokkal tobbet er mint a kulso. a kulso meg a menoseg amugyis mulando. a belso meg egy orokke tarto dolog es sokkal jobb egy olyan mellett eltolteni eveket aki rajong erted es boldogga tesz, lesi a gondolatodat, aki segit otthon, akivel egy bodog parkapcsolatban lehet elni es csaladot lehet alapitani. es sose becsuld le magadat. attol mert meg nem nezel ki plaza cicanak es bomba alakkal, attol meg lehetsz egy kevdes helyes aranyos lany. mindenkiben van ertek es ez nem a kulso figgvenye hanem az h ki vagy a belsode. Remelem segitettem!!!
Ha visszafogott, csendes lány vagy, akkor nehéz bermit is tenned. Mert ki kéne hozzá lépned abból a szerepbõl, amiben általában vagy. De meg is próbálhatod. Igazából vitába kellene szállnod velük, visszakérdezni úgy, hogy zavarba jöjjenek. Mégha kezdetben vissza is válaszolnak, garantáltan nyert ügyed van. Azért van nyert ügyed, mert amit õk tesznek az ostobaság, ti viszont két ember vagytok, akik szeretik egymást. Ahhoz, hogy érdemben vitatkozz velük tudatosítanod kell magadban a helyzetedet. Ki vagy, honnan jöttél, hová tartasz. Az élet összehozott valakivel, és egy párkapcsolatban vagytok. Szeretitek egymást, ezért szerettek együtt lenni. Nem kell megértened az osztálytársaid motivációját, nem lehetsz megértõ a belsõ ellentmondásokkal szemben. Szimuláció: -jézusom hogy néznek ezek ki együtt? hogy néz már ki a barátod? Odamész hozzájuk, kipécized a hangadót, a szemébe nézel: (a hangod ne gúnyos legyen, hanem õszinte, "segítõkész") -Hogyan nézünk ki? Talán nem tetszünk? Megértem ha nem tetszem nektek, de ezt talán nem kellene minden alkalommal a tudtunkra adnotok. Fájdalmat okoztok nekem. Miért nem foglalkoztok inkább a barátnõitekkel? Vagy nincs? Csak maszturbáltok egész nap? (közben párszor félbeszakítanak, de te csak folytasd)
Én a párod helyében alkalmaznék egy kis fizikoterápiát, de ha nem így van, akkor se foglalkozz velük. Ha így van, ne tartsd vissza a párodat!
A kérdező hozzászólása: Okés. Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek. Különöen az utolsó tetszett a legjobban :)
Mi az hogy átlagos vagy? Ez butaság, mindenki egyedi, és mindenkinek megvan a maga párja. Hidd el azoknak a "menõ srácoknak" a marokmarcsán kívül lehet hogy sosem volt még barátnõjük. És különben is fogd fel úgy az egészet hogy azok akik cikiznek nálad jóval alacsonyabb értelmi szinten vannak. Nem érdemes felhúzni magad, mit számít hogy mit mondanak? A céljuk hogy felhúzd magad rajta, õk ezt élvezik. Úgyhogy szerintem húzd ki magad, legyél büszke a párodrodra és magadra, õket meg nagy ívben és magasról...
A kérdező hozzászólása: mármint hogy?
A kérdező hozzászólása: Irigykedni biztos nem irigykednek, mert azoknak a "menõbbiK" fajtának nem olyan átlagos lány kell mint én. Szal ebbe nem látok semmi okot. Csak tudnám miért csinálják. Az normális egyébként, hogy már tiszta gáznak érzem a srácok elött, ha a barátommal vagyok?:S
A kérdező hozzászólása: Sokat segítettetek. Köszönöm :)
A normális lányok is odavannak a jóképû alfahímekért, akkor nekünk miért nem szabad?
Nem szeretjük az általánosítást :)
Én csak a normális lányokat keresem :D

Szerintetek miért van az, hogy a mai 18, és húszon éves lányok, egyre inkább, a tőlük 10 évvel idősebb fiúkért vannak oda?

a saját korcsoportunkban nem nagyon kezdenek párkapcsolatba. én 21 éves fiú vagyok, és eléggé kiakaszt ez a dolog.. nekem még nem volt egy barátnőm sem, semmilyen korosztályból, sőt, még szűz is vagyok. tudom vannak olyan fiúk akiknek minden héten másik van, de én valahogy nem találom a helyem a világban, és egyre inkább kezd kiakasztani a dolog hogy én már 21 éves vagyok, és még szűz...

Legjobb válasz: Ez régen teljesen normális dolog volt.

Ez régen teljesen normális dolog volt.
Hidd el, ha akár törvényileg tiltva lenne, hogy idõsebb pasijuk legyen, akkor se lenne barátnõd. Máshol van a probléma, pajtás!
Engem meg az akaszt, hogy egész nap errõl rinyáltok. Menj öntsd le magad benzinnel és ugord egy vulkánba!
Nem minden esetben az ennyivel idõsebb pasikat vesszük észre. De sok esetben az az oka (szerintem), hogy sok korombeli elég éretlen, meg gyerekes (én 18 vagyok). De azért egy 21 éves srác, mint te, már nemigen éretlen és gyerekes, ott az lehet a gond, hogy nem vagy elég "menõ", meg nagyképû (ami persze nem is baj!). Mert azt vettem észre lányként, hogy nagyon sok lánynak ezek a típusúak jönnek be. Nyugi, úgyis fogsz találni valakit, aki észrevesz téged :) De elhiszem, hogy elég elszomorító lehet :S Én lányként nem találok pasit, aki normális lenne, nem volt még kapcsolatom nekem sem... :') De nem parázom rá, elfogadom :)
Mai? Édesanyám 9 és fél évvel fiatalabb édesapámnál. Nagymamáim 8, illetve 9 évvel fiatalabbak nagypapáimnál. Egyébként meg attól, mert te egy lúzer vagy, azért nem mások kapcsolatát kéne okolni.
AZÉRT MERT NEKIK T-Ö-B-B P-É-N-Z-Ü-K V-A-N. minden e körül forog!
Az ilyen beszólásokért nincs nõd, meg mert egy nyomorék vagy. 23/F
A kérdező hozzászólása: te 40 voltál õ meg 20? :D bamba vagy korodhoz illõ nõt találni?? xD
Nekem a volt barátnõm 20. én meg 40. Õ kezdeményezte hogy össze jöjjünk! Közös programjaink voltak és mindig vittem magammal akár hová mentem, és a szex is jó volt vele.
A PÉNZ tudod ez minden!
Más elmebeteg kifogást keress a nyomiságodra! :) 22 éves vagyok, a barátom pedig 19. Az eddigi legidõsebb exem 25 éves.
A kérdező hozzászólása: hát igen.. van akinek nem jön össze nem sikerül ha megszakad sem, és inkább elmebeteggé válik és az öngyilkosságon töri a fejét és a többiek méh jobban bele tuszkolják szerencsétlent a sz*rba
Szeretem, hogy a béna faszik, akik nem tudnak még csak hozzászólni sem a lányokhoz, egybõl arra fogják, hogy az összes pénzéhes p_csa... Egyáltalán nem úgy van. Én sem vagyok a leggazdagabb, mégis van barátnõm 4 éve. A legjobb barátom kifejezetten szegény családból van, és mégis van egy barátnõje 3, 5 éve. Sõt, egy másik barátom is nagyon szegény, de neki sincs problémája a lányokkal. Itt nem arról van szó, hogy mindegyik pénzéhes lenne... Talán szedd össze magad rinyálás helyett, és neked is összejön... 21f
A kérdező hozzászólása: de képzeld el hogy komolyan gondoltam a "tisztelet a kivételnek" részt te NAGYOKOS!!!!
A kérdező hozzászólása: itt mindenkinek nagy a szája és tud nyomorékozni bezzeg élõben behúzná mind1ik fülét farkát.. xd
Ha elolvastad volna hogy mit írtam akkor nem mondanál ilyent! Elég fiatalos vagyok és ez a korosztály érdeklõdik irántam! 20-28.ig. nem volt még idõsebb barátnõm! 33. voltam!
A kérdező hozzászólása: 44-es, a "lehet" szó ott van :)
Tudod, az emberi életnek nem csupán egyetlen értelme a szaporodás. Anélkül is lehet valakinek értelmes, értékes az élete. Egyébként meg soha nem késõ. Csak a modorodon és a stílusodon változtatnod kell mindenképp!
Ciki, hogy már magad sem tudod, hanyadán állsz. "lehet 40 évesen én is a 20 éves lányokat fogom kedvelni.." Rá 2 perccel: "szerintem 40 évesen már 2 gyermekes apuka leszek és nem a 20 éves lányokon fog járni az eszem" De a fõ, hogy határozott és céltudatos vagy.
A kérdező hozzászólása: 21 évesen még sok mindenkinek nincsen barátnõje mégis van benne annyi kurázsi hogy családot alapítson és ki is álljon mellettük. szerintem aki 40 évesen még nem alapított családot, az egy 0... nem volt értelme az életének :)
21 évesen még barátnõd sem volt, de 40 évesen kétgyermekes apuka leszel? Kötve hiszem. 40 évesen is keseregni fogsz, csak akkor meg azon, hogy a korodbeli nõk miért inkább a fiatalosabb pasikra buknak.
A kérdező hozzászólása: szerintem 40 évesen már 2 gyermekes apuka leszek és nem a 20 éves lányokon fog járni az eszem :) na de kinek hogy jó :)
A kérdező hozzászólása: jó, végül is nem éri meg itt vitatkozni... igen, rosszul esnek picit ezek a válaszok, de belül érzem hogy igazatok van de akkor sem kell ilyen durva szavakkal nekem állni...lehet 40 évesen én is a 20 éves lányokat fogom kedvelni.. na de mind1. nem mindenkinek mennek olyan könnyen a dolgok.
Hát hallod, komolyan az elején még sajnáltalak, hogy milyen szerencsétlen vagy, hogy még szûz vagy és nincs barátnõd, az okát pedig nem értettem, de most már tudom, azért nem volt még nõd, mert ekkora egy pö-cs vagy! Folyton beszólogatsz, ha valami neked nem tetszik, egybõl felhúzod az orrod, és tudod ez a lányoknál nem jön be. Egyszerûen gáz vagy, erre mást nem tudok mondani...
Ebben teljesen igazad van, vannak idõsek közt is olyan, aki nem hajlandó felnõni.:) Tehát igazából ez emberfüggõ, nyilván ha egy 20 és 30 éves közt kell választani, ha a fiatal tûnik érettebbnek, akkor én is õt választanám. Csak ez nagyon ritka. A legtöbb ilyen korú még éli a bulizós életét, de a hozzám hasonló lányok ilyenkor már kicsit lenyugszanak, és inkább a csendre vágynak, nem pedig arra, hogy folyton a fiú miatt aggódjanak, hogy már megint ivott-e, kivel volt stb...
Ezért: " A kérdező hozzászólása: nem vagyok nyomorék, inkább ti vagytok számító pénzéhes p*csák.. természetesen, tisztelet a kivételnek annak a nagyon kevésnek.." Ne vedd sértésnek, de egy lány sem fog veled összejönni, amint meghallja/látja, hogy így beszélsz vadidegen nõkrõl. A tisztelet a kivételnek részt meg tudjuk jól, hogy nem gondoltad komolyan. Utálod a nõket, amiért nem fekszenek le veled, és te is csak az a fajta ember vagy, aki ahelyett, hogy esetleg felmérné a saját hibáit, hiányosságait, változtatna rajta, egybõl a nõket okolja minden szerencsétlenségért, ami vele megesik. Mert sokkal könnyebb másokra mutogatni, mint felismerni, hogy szörnyen visszataszító hozzáállásod van a témához. És az szintén rohadt kiábrándító, hogy betegesen megszállottja vagy annak, hogy még nem szexeltél. Ez rajtad kívül a világon senkit nem érdekel. Tedd túl magad rajta.
A kérdező hozzászólása: áh szerintem meg butaság... idõsebb fiúknál is vannak komolytalanok, és fiatalabb fiúknál is vannak olyanok akik már megjárták a poklot olyan életük volt, és igen is nagyon komolyak...
A kérdező hozzászólása: ez nem siránkozás, csak ez a világ nagyon elfajzott... én csak az igazságot írtam le, és nagyon sok olyan fiú van még mint én mármint akik ilyen véleménnyel vannak...
A kérdező hozzászólása: ja mert a mai 18 éves lányok komolyak mi? xDD
A kérdező hozzászólása: végül is ez is érdek igazad van mert autó, pénz, stb.... ez kell nekik...
Nem azt mondtam, hogy komolyak a lányok, de sokkal gyerekesebb a felfogásuk a fiúknak ugyanabban a korban. És ez így is van rendjén szerintem, nem a fiúk leszólása miatt. Amúgy meg én személy szerint elég érettnek és komolynak tartom magam a koromhoz képest, de ennek meg is vannak az okai...
Egy biztos te nem kellesz nekik se így se úgy úgyhogy ez az egy dolog amit általánosíthatunk.
Azért ez egy picit másképp mûködik. Tudod, a mostani 18-25 év közötti fiúk sajnos elég gyerekesek, nem felelõsségteljesek, nem elég komolyak, legalábbis azok, akiket én ismerek sajnos ebbe a kategóriába tartoznak. Ezért van az, hogy amikor elém áll egy 20 éves és egy 30 éves fiú, én is inkább a 30 éveset választanám. Nem azért, mert autója van, vagy mert sok pénze, hanem azért, mert tudom, hogy hozzá bármivel fordulhatok, bármit meg tudok vele beszélni, nem olyan céltalan mint a huszonévesek. :) Legalábbis én így gondolkozom, bizonyára vannak olyan lányok is, akik a pénz, kocsi, ház alapján választanak. Én csak biztonságot és megértést keresek.:) 19L Amúgy meg ne aggódj amiatt, hogy még szûz vagy, szerintem egyáltalán nem gáz a helyzet. Csak ne legyél ennyire magad alatt! :)
A kérdező hozzászólása: hát, igen én nem kellek nekik...tiporjatok el még jobban...
Te kérdezted a véleményünket, akkor most meg mit nyavajogsz? Most már értem, mi itt a baj...
Pontosan ezt próbáltam megfogalmazni én is, mint a 16-os! Teljesen egyetértek veled! :) Leírtad, amit nekem nem sikerült esetleg annyira egyértelmûen megfogalmaznom :)
A kérdező hozzászólása: ja, és sok családromboló lány is van errefelé :/ 1 nemrégh nagyon meg is ütötte a bokáját, a volt feleség miatt, no de ez már más téma xDD
A kérdező hozzászólása: bezzeg ha én összeállnék egy 16 éves lánnyal, egybõl pedofilnak nézne mindenki xDD
Igazából én inkább komoly kapcsolatot szeretnék és igen vannak elég sokan ebbõl a korosztályból fiúk akik meg csak a szexre mennek. Szóval én meg komoly pasit nem találok sehol, pedig mással meg nem kezdenék. 20L
Akkor állj össze egy 16 éves lánnyal! Már ha találsz olyat, akinek kellesz. A pedofíliát meg ne keverjük ide, az kicsit mást jelent.
én 20 vagyok.. és nem tetszenek a 30as pasik :D inkább a 17-19 éves fiúk :p
Én mondjuk fiú vagyok de én értem..itt állok fiatal egyetemistaként, egzisztenciám nincs, élettapasztalatom kevés, a személyiségem még kialakulóban. Ezzel szemben egy 10 évvel idõsebb már férfiasabb, független, tapasztalt.Nem csoda ha jobban imponál nekik. A lelki érettséghez ennek nincs sok köze.A lányok legnagyobb része ilyenkor még komolytalan.
A kérdező hozzászólása: nekem 16 éves nem kell...én csak egy természetes, normális 18tól 21 éves korig szeretnék lányt találni de még nem jött össze.. mert az idõsebbekre mennek....
Pedig pl én pont a lelki érettség miatt választok idõsebbet. A fiatal fiúk még nem elég komolyak, felelõsségteljesek. Igaz, hogy teli vannak élettel, viccesek, de hát hiába szép az alma ha férges a belseje...
Ja bocs most olvastam el a végét. Siránkozzál már megint attól hogy ideírod még nem lesz semmi.


Vannak programozó szakra járó csajok? Úgy hallottam, hogy oda inkább fiúk mennek! Miért? A nőknek ez nehéz?

Legjobb válasz: Nem nehezebb semmivel se.. Sõt akiket én ismerek azoknak az átlagnál sokkal jobban megy.Csak nem annyira népszerû a lányok körében.

Nem nehezebb semmivel se.. Sõt akiket én ismerek azoknak az átlagnál sokkal jobban megy.Csak nem annyira népszerû a lányok körében.
Köszi, kijártam az általánost. Most pont egy ilyen szakra járok. Egyrészt igazad van, tényleg ilyen a legtöbb, nem is érzem magam jól a "hard core" közelében (bár néhány szempontból talán engem is be lehetne oda sorolni) Másrészt tök releváns a válaszod, csak nem sok az értelme. Ugyanis (merem ezt úgy állítani, hogy nem készítettem vagy néztem meg semmilyen statisztikát) a legtöbbeknek az elsõdleges ok, amiért nem ide jönnek, az az, hogy nem (ez) érdekli õket. Vagyis meg sem fordult a fejükben, hogy ide jöjjenek, nem hogy a leendõ társaság meg a minõsége. Harmadrészt, egyetemen nem kötelezõ bejárni a sok kocka közé.
"Másrészt meg miért akarnának egy rakás befordult, dagadt, játékfüggõ, szûzp*csû, antiszociális lúzer közé járni? :D" az eredeti kérdéssel pont ellentétes megközelítés pont arról szól a kérdés hogy mennyire fekszik nekik a szakma és hogy miért van több férfi mint nõ na már most te csak átfogalmaztad a problémát (hozzáteszem feleslegesen)
ma 19:03 én oda járok, és meg se vagyok ilyen! Meg, kapásból tudnék egy csomót sorolni, aki nem.
Egyrészt nehéz. Másrészt meg miért akarnának egy rakás befordult, dagadt, játékfüggõ, szûzp*csû, antiszociális lúzer közé járni? :D Mert hát lássuk be, a programozók 80-90%-a sajnos ilyen ember..
A kérdező hozzászólása: "iostream" - igazad van, a letolást illetõen. Benéztem! :-) Amit leírtál, az is helyénvalónak tûnik.
* nem nemfüggõ
Szerintem ez nem ne, függõ-
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nem az egyetemre gondoltam, hanem magára a programozásra. A kettõ nem ugyanaz: én is odajárok, de tudom, hogy sokan vannak akik nálam és egy-két csoporttársamtól sokkal jobban programoznak, pedig egyetem közelébe sem jártak. Tehát magáról a programozásról beszélek!!!
Miért lenne a nõknek nehéz ez? Nincs nemi diszkrimináció az egyetemen. Amúgy elég sok csaj van, szerintem a mérnöki és matek szakok közül itt a legtöbb.
elsõ mutass be azoknak a csajoknak:D amúgy én még nem találkoztam olyannal, aki igazán értene hozzá, és érdekelné is, és meg is tudná tanulni
Nalunk az elejen volt egy csodas 200kilos peldany, aztan sajnos mar o is eltunt :C


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!