Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy inkább (159 db)

Az miért van, hogy AMD processzor mellé általában ATI videókártyát raknak, míg Intel mellé inkább Nvidiát?

Vagy ez csak nekem t?nik így?

Legjobb válasz: Kedves segítõkész! Ki vitatkozott veled? Normális hangnemben kérdeztem, hogy errõl van-e valami konkrétumod? Erre debil hangnemben válaszolsz és arra vered magad, hogy informatikus vagy. Akkora szakértõ vagy, hogy megtiszteltetés, hogy válaszra méltattál minket, hozzá nem értõket (errõl is meg vagy bizonyosodva, gondolom tudod, kikkel beszélgetsz....) Semmi konkrétumot nem írtál, csak általánosságban próbálsz okoskodni. Tehát mit jelent, hogy egy amd processzor többet kihoz egy radeonból? Haegy Bulldozert teszek egy 7970 cf mellé akkor mitõl van kevesebb fps, mint egy i5 mellett? Pedig az amd proci többet hoz ki a vga-ból, nem?

Kedves segítõkész! Ki vitatkozott veled? Normális hangnemben kérdeztem, hogy errõl van-e valami konkrétumod? Erre debil hangnemben válaszolsz és arra vered magad, hogy informatikus vagy. Akkora szakértõ vagy, hogy megtiszteltetés, hogy válaszra méltattál minket, hozzá nem értõket (errõl is meg vagy bizonyosodva, gondolom tudod, kikkel beszélgetsz....) Semmi konkrétumot nem írtál, csak általánosságban próbálsz okoskodni. Tehát mit jelent, hogy egy amd processzor többet kihoz egy radeonból? Haegy Bulldozert teszek egy 7970 cf mellé akkor mitõl van kevesebb fps, mint egy i5 mellett? Pedig az amd proci többet hoz ki a vga-ból, nem?
Egyáltalán nincs így.
Csak neked.
Ja, persze... G.
"az amd processzor többet tud kihozni egy AMD radeon videokariból" Erre van valami teszted, vagy bármi kézzelfogható bizonyítékod?
Ez baromság amit a második ír. Rakhatsz te nvidia vagy amd vga-t is akár intel akár amd cpu-hoz, ez csak gondolom néhány ember fejében fordul meg, hogy "amd cpu? amd vga? biztos jobban fog menni!" pedig nem, lényegtelen.
Nem állok le veletek vitatkozni :D informatikus vagyok és van egy AMD bulldozer fx 4150-em és számos tesztet végeztem már pl: ott vannak a különféle támogatások pl: ha nvida videokártyát raksz be akkor nem tudja kihasználni az amd processzor azon tulajdonságait amit az amd videokártyákhoz csináltak, de ti ezt biztos jobban tudjátok úgyhogy tanítsatok !!!
Ezt embere válogatja!!! Amúgy az Nvidiat könnyebb ki hajtan. Az ATIt viszont nehezebb. Az ATIt inkább Intel mellé szokták rakni. De ez mindenki szíve joga mit vesz magának.
Az ATI-t megvette az AMD mint láthattad az újabb videokarik már AMD radeon néven futnak és az amd processzor többet tud kihozni egy AMD radeon videokariból
nekünk van intel gépünk, intel laptopunk.érdekes hogy mind kettõhöz ATI videókártyát adtak.
en nem tudom miert van, de altalaban ha megkerdezel valakit, hogy amd vagy intel, es azt mondja, hogy amd, o atit fog mondani, ha ati-nvidia a kerdes. (en is AMD-ATI-s vagyok.) Soha nem volt intelem es nem is tervezem, hogy valaha lesz. Az AMD szerintem majdnem mindig stabilabb volt.egy intellel nem mertem volna olyanokat csinalni, mint az amd-ati parossal. en ha meghallom , hogy Intel, akkor nekem a nagyon kicsi, puha, torekeny kisbaba lany jut eszembe, akire/amire vigyazni kell, nehogy tortenjen vele valami, vigyazni kell ra nagyon.

Miért van hogy az USA-ban annyi tanárnő-diák viszony van hogy szinte hetente kiderül egy? Régebben inkább tanár-diáklány volt, az is ritkábban. Ez az új trend? Nálunk is van ilyen, csak itt ügyesebbek és nem buknak le?

Legjobb válasz: Mert a pedagógusszakma teljesen vagy nagyrészt elnõiesedett, ráadásul a tanítói-tanári szakokra általában a motiválatlan/önmagukkal mit kezdeni nem tudó/jobb szakokhoz szükséges pontot elérni képtelen csitrik jelentkeznek. Továbbá a posztmodern Nyugaton ilyen a morál.

Mert a pedagógusszakma teljesen vagy nagyrészt elnõiesedett, ráadásul a tanítói-tanári szakokra általában a motiválatlan/önmagukkal mit kezdeni nem tudó/jobb szakokhoz szükséges pontot elérni képtelen csitrik jelentkeznek. Továbbá a posztmodern Nyugaton ilyen a morál.

Miért van, hogy a nők annyira akarnak eljegyzést, de nem is inkább maguknak, hanem a külvilágnak? Ismerőseim között is van, aki frissen van eljegyezve és iwiwen, msnen. Stb szinte "hirdeti" képekkel, kiírásokkal. Nem visszatetsző ez?

Az eljegyzés nem pont arról szól,hogy egymás felé mutatjuk ki a párunk iránti komoly szerelmünk,melyet szeretnénk kés?bb házassággal megpecsételni?

Legjobb válasz: Én akartam magamnak eljegyzést. Annyira a mienk volt, hogy csak ketten voltunk, felhúztuk a gyûrûket. Semmi buli, semmi család, semmi fotó. Szerintünk az a kettõnk dolga.

Én akartam magamnak eljegyzést. Annyira a mienk volt, hogy csak ketten voltunk, felhúztuk a gyûrûket. Semmi buli, semmi család, semmi fotó. Szerintünk az a kettõnk dolga.
En magam(magunk) miatt szeretnek eljegyzest, nem azert, hogy a kulvilagnak villogjak. Es nem tobb 10000 ft-os gyuruvel, egy aranyos ezust koves gyuru pontosan megfelel...tovabba a szuleim es a parom szulei fele lenne jelzeserteku, hogy lassak O nem "csak" a baratom, hanem a jovendobeli ferjemkent tekintek ra... szoval az altalanositas nem kell!
Az eljegyzés és különösen az esküvõ egy óriási színházi elõadás, ami természetesen nem az ifjú párról, hanem a nõ státuszáról szól. Sok nõ évekig készül az esküvõjére, és utána évekig a hatása alatt van. Azon ábrándozik, hogy azon a bizonyos "nagy napon" a jelenlévõ barátnõire milyen hatást tesznek a ruhák, a kibérelt helyiség, a jelenlévõ rokonság stílusa stb. stb. Gyakran semmi személyes nincs az egészben, csak nõk nõkkel versenyeznek a státusz és stílus területén. A férfiak ezt gyakran nem értik, nem tudják átélni. De kénytelenek együttélni a problémával. Túl kell esni ezeken a dolgokon, mint a gyermekkori mumpszon.
de arrol szol DE attol még a külvilágnak (és az egész világnak) is jó "kikürtölni" hogy menynire boldogok vagyunk...
szia! Igazad lehet. Az eljegyzés ígéret ugyan, de még bármi lehet belõle. Akár elválás is. Általában azok szokták eljátszani a "gerlicepárt" a gyûrû mutogatással, akik nem kis értékû ékszert hordanak. Mert azt lehet mutogatni, hogy bibibi.... :) Ha valaki esküvõi vagy babafotókkal "teszi tele" az oldalát azzal vixont egyetértek! Az már jelenti a boldogságot, elégedettséget!:)
Elõször is:mi magunk miatt szeretnénk eljegyzést(még nem volt), nem a külvilágnak úgymond mutogatni a gyûrût.De én ettõl függetlenül nagyon büszkén meg fogom mutatni bárkinek az errõl készült képeket, mert ezt egy jelentõs eseménynek tartom és szeretném megosztani mindenkivel a boldogságunkat, nem pedig kérkedni vele!
Mert boldog és büszke a párjára. Mi a baj ezzel???? H agyerek születik miért "kürtölik " szét. Ugyanezért. Én a hétköznapokon is tök boldog vagyok.Ki is nyilvánítom. És olyan furcsán néznek sokan. Mert befásultak és ritka a boldog ember fõleg aki ki is nyilvánitja. Nem szokás.SAJNOS!!!!
Mert a csajok ilyenek. Valószínûleg akkor az a lány a külvilágnak él és nem magának ez pedig már az õ problémája.
Azért van, mert a nõk versenyt vívnak egymással 26-32 között, hogy kit jegyeztek el, ki terhes, stb. Náluk ez státusz szimbólum.
"engem is érdekel, milyen hatást tesz majd a többiekre az esküvõ, a ruha, stb.szerintem ez szinte minden nõben benne van" A nõk számára a státusz, a presztízs, a kívülrõl irányítottság fontosabb, mert a férfiakhoz képest nagyobb a szerepük a társadalom összekapcsolásában. A férfiak önállóbbak és magányosabbak, a társadalmat összetartó kötõanyag inkább a nõk. A nõk pozitív irányban a "jólértesültek" és "figyelmesek", negatív irányban az "irigyek" és "pletykások". "Mert boldog és büszke a párjára. Mi a baj ezzel???? H agyerek születik miért "kürtölik " szét. Ugyanezért." Nem "baj". Objektíve semmi sem baj és semmi sem jó. De itt nem arról van szó, hogy objektíve mi jó és mi rossz, hanem hogy a férfi szemszögébõl nézve mi a helyzet. A nõk társasági, összekötõ-szerepe jó és rossz is férfi szemszögbõl. Rossz, hogy pletykálnak, rossz, hogy az életük nagyon a látszatkeltés és másokhoz képesti önhasonlítgatás körül forog. Jó, hogy fejben bírnak tartani neveket, születés- és névnapokat és más olyan ökörségeket (pl. X. Y.-nak mi lehetne jó karácsonyi ajéndék), amire egy férfi alkatilag kevésbé képes.
rég nem jöttem rá, hogy is tudnám megfogalmazni, azt amit az elõzõ leírt.tökéletes..én nõ vagyok, de egyetértek.nagyon sok esetben pont igy van a dolog, ahogy leírta az elõzõ.és igazából engem is érdekel, milyen hatást tesz majd a többiekre az esküvõ, a ruha, stb.szerintem ez szinte minden nõben benne van, akárhogy is akarják tagadni.természetesen az esküvõ kettõnkrõl kell hogy szóljon, és nem maga miatt ami az egész körül van, e be kell valljam hogy ez is benne van a pakliban.
Szerintem azért "kürtöljük szét", mert hatalmas a boldogságunk. Nem tudom ki hogy van ezzel, de ha én valamiért nagyon, de nagyon boldog vagyok, akkor majd kiugrok a bõrömbõl, az égig fel tudnék ugrani és sikítani, kiabálni tudnék az örömtõl. És a boldogságomat mindenkivel meg szeretném osztani, leginkább azokkal akiket szeretek és fontosak nekem és viszont. Ezért hívja az ember õket az esküvõre is. Ez nem dicsekedés vagy verseny, csupán határtalan boldogság, és ahhoz méltó körülmények között akarja ezt az ember megélni, átélni.


Miért van, hogy a fiúkban kevésbé vagy egyáltalán nem marad meg az első szex élménye a lányoknál meg annál inkább?

Legjobb válasz: Mert nekik egyszerûbb (bár ha nem áll fel...), és nem is lehet fájdalmas. Tudtommal. Meg szerintem egy nõi testen több szexi rész van, mint egy férfién, így többet is kell megmutatnia.

Mert nekik egyszerûbb (bár ha nem áll fel...), és nem is lehet fájdalmas. Tudtommal. Meg szerintem egy nõi testen több szexi rész van, mint egy férfién, így többet is kell megmutatnia.
mert a pasik érzéketlen, bunkó állatok.. kb. ennyi a magyarázat..
Mert az alakult ki a köztudatban, sztem jogosan, hogy a nõi szüzesség sokkal értékesebb.
A lányt jobban megviseli lelkileg az elsõ alkalom, mint egy fiút.
megviseli?? engem nem viselt meg.. akkor viseli meg, h amég gyerekként szexel, 13-14-15 évesen..
Hát én majdnem 16 voltam nagyon szerelmes voltam a srácba de miután megvolt a srác köddé is vált szal nagyon megutáltam mai napig néha még rám ír meg bókol de hát köpök a fejére valahogy nem ragadott el engem a szüzzeség elvesztés nem maradtam bennem egyáltalán sõt nem is szeretek rá visszagondolni annyira pocsék volt a pali az ágyba
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Az miért van, hogy engem csak nagyon kevés lány tart helyesnek, és ők is inkább ilyen értelmes, kedves, átlagos külsejű lányok, míg a legtöbb lány meg rondának tart, főleg a butábbak, szívtelenebbek?

Ilyenkor el kell fogadni, hogy ronda az ember vagy mit mondjon, ha kérdezik a külsejét, ti mit mondtok, ha a külsőtöket kérdezik? Mert, ah azt mondom, hogy helyes vagoyk, akkor nagyképűnek tűnök, meg hát sokan rondának tartanak tudomásom szerint, de ha azt mondom, hogy ronda vagyok, akkor az megint nem teljesen igaz, mert több lány is helyesnek tartott már.

Legjobb válasz: Ilyenkor örülj neki, hogy egyáltalán véleményt alkotnak rólad, foglalkoznak veled.

Ilyenkor örülj neki, hogy egyáltalán véleményt alkotnak rólad, foglalkoznak veled.
Mert nekik speciel eddig még nem tetszettél.
Aki rondának tart az nem szívtelen, csak õszinte.
azt h itéld meg te h milyen vagyok.ezt kell mondani. Annyira megnéznék egy képet ezekrõl a csúnya emberekrõl.
ha egy csaj helyesnek tart akkor lett volna valami, csak azert mert egy csaj azt mondja hogy ne hisztizz neki nem jelent semmit

Miért van hogy tinédzserként a fiúk csalják meg a barátnőiket, huszonéveseknél pedig a nők lépnek félre inkább?

Legjobb válasz: Szerintem is valamennyire igaz ez az állítás, ezt már én is észrevettem. Az állhat mögötte, h tiniként a nõk eléggé befolyásolhatóak, késõbb ez már egyre kevésbé igaz, így már nem érdekli õket annyira, h mit gondolnak róluk. Vagy azért, mert addigra már sokzor át lettek nyomva a palánkon, így nem érdekli õket, h hûségesek legyenek, mert nem bíznak senkiben.

Szerintem is valamennyire igaz ez az állítás, ezt már én is észrevettem. Az állhat mögötte, h tiniként a nõk eléggé befolyásolhatóak, késõbb ez már egyre kevésbé igaz, így már nem érdekli õket annyira, h mit gondolnak róluk. Vagy azért, mert addigra már sokzor át lettek nyomva a palánkon, így nem érdekli õket, h hûségesek legyenek, mert nem bíznak senkiben.
Mert a pasik azt gondolják, hogy az a kihívás ha meghódíthatnak valakit... Együtt járnak, eltelik X idõ, és a pasik cselédként bánnak a szerelmükkel, és nem adják meg nekik azt amire vágynak! Szeretetre, és szexre! És a nõ rádöbben, hogy van egy gyermeke, el-nem akar válni, mert nem akarja feláldozni a családot, és ezért keres más alternatívát arra hogy boldog lehessen!
Szerintem erre nincs ilyen szabály...
Én sosem csaltam meg egy eddigi páromat sem és õk sem engem. Szóval szerintem ez nem törvényszerû.
A kérdező hozzászólása: nem szabály hanem saját általános tapasztalat.
en is igy vagyok ezzel a valasz engem is erdekel en sem ertem
beletörõdnek és elfogadják hogy csak ku*rvák hmmm asszem értem. :DDD

Kamaszokhoz, szülőkhöz! Az miért van, hogy egy kamaszfiú a kórházban inkább az ápolónő előtt mutatkozik ruhátlanul, mintsem az anyja előtt? (Tapasztalat lent)

Betegségéb?l adódóan pl. nem tud egyedül pisilni sem, nem ám lemosakodni. Édesanyja ellátná, segítene neki a pisilésnél,de elutasítja, inkább a n?vért választja, bár természetesen ez is kellemetlen neki. Anyukának még a szobából is ki kell menni az ilyen ápolási m?veleteknél. A szül?t ez láthatóan bántja, és kellemetlenül érzi magát. Kérdésre, hogy miért nem fogadja el az anyukája segítségét a válasza, hogy zavarja, mert az anyja. A n?vér mondja, hogy pont azért nem kéne szégyenl?sködnie el?tte mert ? az édesanyja. Anyuka egyetért, innent?l kezdve a kamaszfiú már nem utasítja el.

Legjobb válasz: Én is így vagyok ezzel a dologgal,szerintem ebben semmi különös nincs.Régen nekem is kellett egyszer ágytál(kézmûtét miatt,szédültem,nem tudtam vécére menni),azt az ápolónõk intézték el:)vécére viszont anya kísért ki,mikor már ki tudtam menni.Utána persze hánytam,mert amúgy még nem szabadott volna felállni.Anya elõtt sem szégyenlõsködtem régebben,de mostanában már elõbb mutatnám magam meg egy idegennek. 17/L

Én is így vagyok ezzel a dologgal, szerintem ebben semmi különös nincs.Régen nekem is kellett egyszer ágytál(kézmûtét miatt, szédültem, nem tudtam vécére menni), azt az ápolónõk intézték el:) vécére viszont anya kísért ki, mikor már ki tudtam menni.Utána persze hánytam, mert amúgy még nem szabadott volna felállni.Anya elõtt sem szégyenlõsködtem régebben, de mostanában már elõbb mutatnám magam meg egy idegennek. 17/L
Én felnõtt nõ vagyok, de én sem mutatkoznék szívesen a szüleim elõtt pucéran. Ha nekem is választanom kellene, hogy egy kórházi ápolás alatt az ápolónõ vagy az anyukám fürdessen le, akkor inkább az ápolónõ. Nem tudom megmondani miért, az biztos, hogy ennek a szeretethez nincs köze. Szeretem az anyukám, de valahogy mégsem.... Kellemetlen lenne. Másik oldalról meg anya is vagyok, természetes, hogy hasonló helyzetben én szeretnék mindent megtenni a gyerekemért. Kamasz fiúról van szó, tudom, hogy rosszul esik az anyának, de inkább engedni kellene, hogy az ápolónõ segítse ilyenkor.
Bizony, kamaszként nekem is volt ilyen élményem és tényleg nem könnyû egy ilyen helyzettel. Én combcsonttörés miatt kerültem deréktõl talpig gipszbe, ágyhoz voltam kötve teljesen. 13-14 lehettem. A kórházban a nõvérek mosdattak, ágytálaztak, kacsáztattak, azt én is valahogy elfogadtam természetesnek, de aztán hazakerültem és ott nem volt mese, a szüleim ápolására szorultam. Az tényleg nagyon rossz érzés volt, de persze valamelyest hozzászoktam a gipszes hetek alatt. A pisilést megoldottam a takaró alatt én magam, csak a kacsát adták oda, meg vették el, de a nagydolog és ami vele jár, meg a szivaccsal mosdatás az mindenképpen szülõi segítséggel ment csak és olyankor bizony (a gipszet nem számítva) teljesen csupaszon voltam elõttük. Nagyon megalázónak éreztem. Ezt csak az tudja, aki átélte, hetekig, napjában többször is kamaszként. Nem kívánom senkinek.
én is az ápolónõt választanám, lehet, hogy még dögös is. Ne anyám pisiltessen, ha lehet.
Ez jó kérdés, nekem sajnos az ápoló nõre kellett úgymond kényszerülnöm, amikor egyszer lakóhelyemtõl 60-km-re kerültem be a kórházba mivel oda mentem valami vizsgálat miatt mert oda utaltak be innen vidékrõl és nem számoltam azzal hogy bent tartanak, de sajnos olyan súlyos állapotom volt amiért már haza sem engedtek és a mûtét után 3-4 napig sajnos az ápoló nõ segítségére szórultam, mert szüleim csak délután tudtak bejönni mert apám állandó éjszakás mûszakban dolgozott akkor még, és ugye minden nap nem tudtak õk segíteni ezekben. Nyilván amikor bentvoltak meglátogatni akkor õk segítettek nekem amikor pisilnem kellett mert azért inkább családtag elõtt mint egy "idegen" nõ elõtt, de egyébként én ezzel sosem problémáztam.
Nincs az a helyzet, amiben engedném édesanyámnak, hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetben lásson. A felnõtté válásnak ez egy nagyon fontos momentuma, hogy el kell szakadni a szülõktõl. Sokkal szívesebben bíznám az ápolásom egy idegen nõvérre, akinek ez a szakmája, mint egy családtagra. Szerintem a legtöbb kamasznak komoly lelki törés, ha azt érzi, hogy újra csak az anyja képes ellátni, mint kiskorában. Szóval én teljesen megértem azokat a fiatalokat, akik ilyen helyzetben kiküldik az anyjukat, én is ezt tenném.
A kérdező hozzászólása: A 14:33-as válaszolónak üzenem, hogy nem kívánom neki azt a kiszolgáltatott helyzetet, amikor nem tud megmozdulni sem, és mindent amit eddig önállóan ellátott magán, most másnak kell megtennie!!!! Nyilván szerinted hülye volt a kérdés -ezért adtál gusztustalan választ-, de nekem nem az. Sajnálom ezeket a fiatalokat, kamaszokat, mert látom, hogy a nõvér elõtt is mennyire kínos a testüket felfedni, hiszen épp most formálódik a felnõtté válás felé. Épp ezért szeretném lehetõség szerint, ha a szülõ is be lenne vonva az ápolási tevékenységekbe. Viszont tapasztalom, hogy ez nem mindig szerencsés választás. Ezért kértem tanácsot, mert már nem tudom mi a jó. Egyébként a nõvér vagyok!!!!!! A többi választ nagyon szépen köszönöm, hasznomra voltak.
A szülõvel szemben mûködik a megfelelési kényszer, az, hogy már nem kisfiú, küzd ellene, hogy újra el kelljen õt látnia az anyukájának, õ már nem kisgyerek. Ezért duzzogva, de inkább egy idegen ápolónõ segítségét fogadja el, mint a saját anyjáét. Ebben nincs semmi olyasmi, hogy nem szereti eléggé az anyukáját. Csak kamaszként mindenki felnõttnek akar tûnni. Jobban, mint felnõtt korában valójában lesz :) El kell fogadni, és tolerálni kell. Nem jelent semmi rosszat! L28 (eü-s)
Elsõvel értek egyet. Én is anyuka vagyok, de inkább egy ápolót/ápolónõt választanék a mosdatáshoz, ágytálazáshoz, mint egy családtagomat. Szerintem az ember ilyen esendõen - pláne kamaszként minden ciki - inkább mutatkozik valaki ismeretlen elõtt, akinek ez a munkája és ezer ilyet látott már, mint akár a saját anyja elõtt. Ha a fiú ezt választotta, nem kéne erõltetni. Ami talán jó példa erre: a férjem bent volt a szülésemnél, mégsem szerettem volna, ha elmegy a fejem mellõl, pedig már látott párszor :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, fõleg a legutóbbi hozzászólónak, mert Õ tényleg kamaszként élte át ezt a helyzetet. Ezek szerint az a kevésbé kellemetlen, ha a nõvér látja el õket, mintsem a szülõ (fõként az anya).
persze..minek is kort írni...
tegnap 21:05 Az eddigi felületes felszínes kommunikációs képességeid alapján lehetsz vagy 13 éves!
direkt cukkol azzal hogy nem írja le a korát... szarjátok le :D
istenem :D
HÁNY ÉVES VAGY??????
A kérdező hozzászólása: Bár a fiatalok is szeretnek, de az öregebbek még jobban
27 vagyok, kipróbáljuk hogy bejössz-e nekem? :) Amúgy meg azért lehet ez mert a fiatalok felszínesen az etalon külsõre mennek, az idõsebbek pedig jobban értékelik a szexuális kisugárzást és az izgalmas nõi belsõt.
írd már be a bu*i korod!!!!!!
korod? így ne várj csodát
Úgy érti h a saját korodat nem írtad le és így nem tudjuk h mihez képest öreg!!!
Pedofiling xD
A kérdező hozzászólása: Utolsó ezt hogy érted??
öreg a 40 talán de még az sem...a 27 meg egyáltalán nem bár ha 8 éves vagy..
"öregebb pasikat (27-40)" Na tudod, hogy hova menj el :)
Ez jópofa. :-)
Rosszul vetted észre.
szia:) nem tudom miért van ez...de talán azért, mert ha pl. egy fiú a neten ismer meg egy lányt, elkezdenek msn-en beszélgetni és egyre jobban megismerik egymást, akkor a fiú a lányt nem a külseje miatt szereti meg, hanem a belsõ értékei miatt, a személyisége miatt:) a való életben pedig ugye a feltûnõ lányokat nézik meg a pasik:) de ez sem jó, mert akkor csak a külsõ számít...szóval szerintem sokkal jobb, ha valaki a belsõ értékei miatt szereti meg a másikat, és nem azért mert a legújabb divat szerint öltözködik, ezekbõl alakulhat ki egy komoly kapcsolat:) jó persze, nem azt mondom h nem számít egyáltalán a külsõ és h ki hogy öltözik, de egy normális, rendes pasinak komoly kapcsolatra nem a divatörültek kellenek, hanem az (persze azért jól öltözött, de ez nem azt jelenti h örülten divatos) egyszerûbb lányok:)
Figyelj, akinek az számít, hogy a nõje trendi és divatkövetõ legyen, az egy felszínes ember, és nem is baj, hogy nem Téged vett észre!Nem egy, nem kettõ olyan csajt ismerek, aki úgy néz ki, mintha most lépett volna ki egy divatlapból, de egyedülálló, mert olyan a modora, mint a lópokróc.Szóval a külsõ és a ruhák még nem minden!A lényeg, hogy ápolt légy, és alkatodnak megfelelõen öltözz, legyen ízlésed, stílusod.Az már huszadrangú, hogy az utolsó divat szerinti ruhákat hordod-e.Legalábbis a normális, értelmes emberek körében.
Miért te mit hordasz? Amúgy hülyeség. Volt barátnõm aki a turkálóból szedte össze a ruháit, nem szorult rá, de mániásan vásárolt, szerintem még egy lisztes zsákban is jól nézett ki, mások szerint is. :D Egy buliban számít a ruha, hogy kicsi ki legyél csípve, de a hétköznapokban a konszolidált öltözékû lányokat is észreveszik a pasik.
nemkell 50-60 ezer ft.okat költeni hogy jol kinéz kimehet az ember pld:a kinai piacra nemcsöves, szakadt cucok vannak ott hanem uj a legujabb divatu cuccok ami olyan mint ha az ember a westendben vette volna negyed annyi árér mellesleg az anyaga se olyan gagyi hogy 5 perc mulva tönkre megy nehogy aztgondold...ha vki onnan öltözik gondolhatják hogy huuu milyen drága ccca van...pld a haverom plaboyos fölsöt 700 ftért vett..na és szted kitudta az igazi árát?
A kérdező hozzászólása: Most gondolok olyan csajokra akiknek annyi pénzt megkeresett anyuci-apuci, hogy heti rendszerességgel elkölt ruhákra, sminkre és cipõre 50-60 ezer forintot. És a másik oldalon a nem divatkedvelõ lány.
A kérdező hozzászólása: hát nem egy párnál elõfordult...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Most attól h rákérdeztem már én vagyok a hülye? NEM NEM ÉN VAGYOK AKI A MÁSIK CSAJ... Egyébként pedig, ha tudni akarjátok tényleg drága dolgokba jár és nem is hamisítvány. Köszönöm a válaszokat. Errõl ennyit, amire kíváncsi lettem volna azt már tudom :)
Miért van az hogy ezt nekünk kéne tudni?
hány éves vagy, illetve fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 17L
miért gondolod azt, hogy senki nem lenne boldog melletted? ez butaságnak tünik, ha valaki kiérdemli a szerelmed, azzal biztos nem fogsz úgy bánni, hogy boldogtalannak érezze magát melletted. ha valaki érdeklõdik irántad, akkor annak adj egy esélyt, és ha neked tetszik meg valaki, akkor bátran kezdeményezz nála
A kérdező hozzászólása: hát ja, csak ha valaki csúnya, akkor ez nem így megy...
jaj, már megint ez hogy "jaj, csúnya vagyok, biztos nem kellek senkinek". A külsõségeken lehet változtatni, még ha tényleg van is mit alakítani rajtad, nem csak torz a test-képed. Ezenkívül a srácokat nem azzal lehet boldoggá tenni hogy egy bombázóval sétálhatnak az utcán, hanem személyiséggel, háziassággal, illetve hogy a kedvére teszel (félre ne értsd)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!