Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ingadozik (12 db)

Miért van az, hogy peteérésem óta (menszesztől 15. nap), 36.8 és 37 fok között ingadozik a testhőmérsékletem? Már 3 hónapja csinálom a hőmérőzést, de még ilyen nem volt.

Legjobb válasz: Peteérés után ha a tüszõrepedés is megvolt, felmegy a hõmérséklet. Ez mutatja általában, hogy megvolt tényleg a tüszõrepedés. (Persze vannak kivételek). Van esetleg görbéd? Többet tudnék mondani, ha látnám. Esetleg elõzõeket is mutathatnál. Ha biztos, hogy a 15. napon vagy tr. után, akkor akár baba is lehet a dologban. Persze az ovuláció nem mindig pontosan a középidõben történik...

Peteérés után ha a tüszõrepedés is megvolt, felmegy a hõmérséklet. Ez mutatja általában, hogy megvolt tényleg a tüszõrepedés. (Persze vannak kivételek). Van esetleg görbéd? Többet tudnék mondani, ha látnám. Esetleg elõzõeket is mutathatnál. Ha biztos, hogy a 15. napon vagy tr. után, akkor akár baba is lehet a dologban. Persze az ovuláció nem mindig pontosan a középidõben történik...
A kérdező hozzászólása: Szia!! Köszönöm a válaszod. Nem tudom hogy hogyan tudnám a netre felrakni a görbét, mert Én egy füzetbe írom... De megpróbálok rájönni és rögtön felteszem ide. Egyébként a 15. nap átlag, mert volt hogy 13. nap volt hirtelen magas a hömérsékletem, de volt hogy 16. nap. Nem folyamatosan 15. napon van peteérésem. De olyan még nem volt hogy már 8. napja folyamatosan ugyanazon a szinten van a hõmérséletem. Nemsokára felrakoma görbét...
Megint én. Ha regisztrálsz a http://www.ciklus.hu oldalon, akkor oda be tudod írni az értékeket, és ha az adott görbe linkjét bemásolod, akkor én is meg tudom nézni azt.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/?p=6
A kérdező hozzászólása: Remélem jó lesz és meg tudod nézni.Köszönöm szépen!!
Egy hosszabb linknek kellene lennie a ciklus görbéd alatt, ha a bal oldalon látható menüpontok közül rákattintasz a ciklusgörbe menüre. Remélem segítettem. :)
A kérdező hozzászólása: uh, bocsi.Mostmár rájöttem.:-) Akkor ez lesz az: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fec26707012ec8bf4efc6f..
A kérdező hozzászólása: a legelsõ a decemberi. ez a novemberi: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fec26707012ec8bf4efc6f.. és ez az októberi: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fec26707012ec8bf4efc6f..
A kérdező hozzászólása: Az októberi hónapban azért van magasabban a hõm, mert 2 hétg beteg voltam akkor. Igen, ha minden igaz ma kéne megjönnie, de remélem nem fog.:-))Rá fogok menni az oldalra. Nagyon köszönöm a segítséget!!! Szia!!

Hogyan lehetne kideríteni miért van telefonon min.200-as (de sokszor ingadozó) pingem?

Gépen legrosszabb esetben is 20-as pingem van, és mivel egy router mögött van a telefon meg a gép, ha a gép miatt lenne valami akkor ugye a gépen is nagynak kéne lenni a pingnek. Szerintem a telefon valamit szinkronizál állandóan, hogyan deríthetem ki, hogy mi(mit)? 4.3-as rendszer.

Legjobb válasz: Egy telefonban sokkal gyengébb wifi van mint egy laptopban

Egy telefonban sokkal gyengébb wifi van mint egy laptopban
A kérdező hozzászólása: nem laptop, viszont valami program eszi, ez kb 100% ugyanis 2 hónapja nem volt nagyobb pingem mint gépen.. tökéletes a vevõegység benne, nem az a gond.. de ujra telepíteni nem akarnám

Miért van ez hogy ingadozik?

Valamikor erősebb a kényszerbetegség és szinte az egész napom abból áll hogy mindent kb 20x újra csinálok valamikor pedig mintha nem is lenne kényszerbetegségem... Utálom..

Legjobb válasz: Szia! Hány éves vagy ? Nekem néhány éve volt olyan hogy mozdulatokat csináltam újra, vagy ha sétáltam a házban a folyosón ahol a parketta kockákból volt kirakva, mindig úgy léptem hogy csak egybe léphetek egy lábbal és közben egy hang beszélt hozzám hogyha nem csinálom meg akkor valami rossz fog történni valamelyik szerettemmel. Ezért megcsináltam, pedig tudtam hogy ez nem igaz, de inkább megcsináltam! Néha már veszekedtem magammal, hogy fogd be, te csak egy hang vagy, én döntök! Aztán idõvel elmúlt magától. Nem tudom hogy ez mire utal, betegség e egyáltalán, de próbálj meg felülkerekedni ezen a hangon vagy érzésen ami miatt csinálod. :)

Szia! Hány éves vagy ? Nekem néhány éve volt olyan hogy mozdulatokat csináltam újra, vagy ha sétáltam a házban a folyosón ahol a parketta kockákból volt kirakva, mindig úgy léptem hogy csak egybe léphetek egy lábbal és közben egy hang beszélt hozzám hogyha nem csinálom meg akkor valami rossz fog történni valamelyik szerettemmel. Ezért megcsináltam, pedig tudtam hogy ez nem igaz, de inkább megcsináltam! Néha már veszekedtem magammal, hogy fogd be, te csak egy hang vagy, én döntök! Aztán idõvel elmúlt magától. Nem tudom hogy ez mire utal, betegség e egyáltalán, de próbálj meg felülkerekedni ezen a hangon vagy érzésen ami miatt csinálod. :)
A kérdező hozzászólása: 17 ugyan ez... amit leírtál minden igaz.. és néha már bõgök, hogy miért nem múlik el

Miért van az, hogy bár 1, 0 Gbps sebességű netem van, mostanában 3.2.3-as torrenttel is állandóan ingadozik a letöltés?

Értem ezalatt, hogy hiába seedelnek valamit 150-en, hol 2,5 MB/s-kel tölt, aztán azonnal csökkenni kezd akár 100 kB/s-re, majd szép lassan vissza, és így tovább. Korábban ezt nem tapasztaltam, gyengébb sávszélességnél is megbízhatóan ment a letöltés folyamatosan 1,4-gyel legalább. Most az elvileg triplán gyorsabb netemmel folyton ingadozik... Vélemény/ötlet?

Legjobb válasz: 1 Gbps-os netet egy szolgáltató sem ad, szóval el vagy tévedve.

1 Gbps-os netet egy szolgáltató sem ad, szóval el vagy tévedve.
Ez most seed szerver lenne?
Ha seed szerver lenne akkor igen naív vagy ... :D 60.000ft / hónap a dedikált G. vagy több a tököm se emlékszik rá
A kérdező hozzászólása: 30 megás a netem, a netkapcsolat tálcaikonja mutat 1, 0 Gbps-et. Torrent mellett kipróbáltam free userben egy 140 megás albumot leszedni több szerverrõl, és az is lassabban jött le, mint amikor 10 megás netem volt (most kb. 50kbps-kel, ami lófütty!). Szóval bár hülyén hangzik, de mintha minden letöltés lassabb lenne, mióta váltottam 10 megás netrõl 30-asra. :) Lehet, hogy én vagyok láma, de nem értem, mi ennek az oka. Van tehát ötlet, miért ingadozik a letöltés?

Miért van az, hogy ennyire ingadozó a kedvem? Normális ez egyáltalán?

Néha úgy érzem én vagyok a legboldogabb, aztán ez fél perc alatt megváltozik! Annyira megváltozik, hogy akár öngyilkos is akarok lenni! Szerintetek?

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy?

Mennyi idõs vagy?
Normális..Tinikorban.
A kérdező hozzászólása: 11/L

Miért van az hogy a hangulataim nagyon gyakran ingadoznak? (bővebben lent) 18/L

minden ok nélkül, néha olyan letargiába tudok esni hogy egyszer?en mindent rossznak látok. Még akkor is ha nem is az. Úgy vettem észre nálam két széls?ség váltakozik. Az amikor kicsattanok a boldogságtól, elégedett vagyok, és gyönyör?nek látom a világot. Aztán minden ok nélkül veszek egy hatalmas fordulatot... és semminek nem tudok örülni. Nincs önbizalmam...nincs kedvem semmihez... azt hiszem ez kezd már eléggé bizarr lenni. Vagy csak túl sokat görcsölök. :S lassan 3 éve van ez így.

Legjobb válasz: Bipoláris depresszió keress fel egy szakembert.

Bipoláris depresszió keress fel egy szakembert.
A kérdező hozzászólása: az a gond h most már nehéz megállapítani a válaszokról h mennyire szánják gúnyos hangvételûnek... de azért utánaolvasok. más valaki? :D
A kérdező hozzászólása: hú.
Valami gyógyszert szedsz ami a hormonokat befolyásolja? Attól is lehet, nekem is nagyon ingadozó a hangulatom, de nekem a gyógyszer miatt..
Akkor nekem is ilyen bizbaszom van. Tényleg eléggé gáz, elmész bulizni tök vidáman és fél óra múlva legszívesebben már hazamennél és nem is biztos, hogy el fog múlni.
szerintem ez egyszerûen a tinédzserkor velejárója, vagy csak hajlamos vagy rá. Velem is gyakran van ez, de sztem ez egy bizonyos fokig normális. 19l
A kérdező hozzászólása: nem szedek semmilyen gyógyszert. elolvastam a tüneteket... odáig még nem süllyedtem h öngyilkos akarjak lenni..de a legtöbb stimmel. http://www.pszichiatria24x7.hu/bgdisplay.jhtml?itemname=bipo..
szerintem ez teljesen normális, ne hipochonderkedjetek már itt a bipoláris zavarral... :S 19/L
A kérdező hozzászólása: :) köszi...

Miért van az, hogy ennyire ingadozik a hőmérsékletem? Mitől lehet ez?

Menstruációkor a megszokottnál kicsivel magasabb volt majdnem végig, és azóta is egy nap 36,2 utánna pár napig megemelkedett 36,4-36,7 közöttire, majd ismét leesett 36,2. A napokban enyhe kis görcsöket éreztem.

Legjobb válasz: A kérdezõ vagyok. Görbém így néz ki: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1e876e1de508fac064b82a..

A kérdező hozzászólása: A kérdezõ vagyok. Görbém így néz ki: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1e876e1de508fac064b82a..
Szia! Egy egész hónapot kellene nézni abból lehet következtetéseket levonni. Szerintem folytasd a méregetést és ha megjön akkor küld el megint a kérdésed.
Ezzel a görbével szerintem semmi gond nincs :) Ami meghatározó, azok az elkövetkezõ napok. Amennyiben a hõd felmegy a 14-18-ik napodon valamikor, és ott is marad egészen a mensiig, akkor semmi gond nincs. :) :) Szerintem lehet most lesz peteérés!!! Néz ide be erre az oldalra: http://www.babatervezok.otthona.net itt egy csomó példagörbe van!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Elküldöm az elözõ havit is azt is mértem hátha még valaki hozzá tud szólni: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1e876e1de508fac064b82a.. Délutánonként mindig 37 körül vagy az felett van.
elõzõ vagyok :( :( Ez egy anovulációs ciklus :( :( Minden hónapban így néz ki a görbusz?? A 15-ik nap környékén fel kellett volna menni. Szerintem menj el a nõgyógyászodhoz, és kérj egy hormonvizsgálatot, itt mindent néznek, és kiderül hogy mi a probléma. Elméletileg a ciklust rendbeteszi az agnucastun tabletta (barátcserje), cicka-palástfû tea keverék, de ha nagy a probléma akkor már csak a doki segít. Szurkolok!!!
Megint az elõzõ :) )) Figyi, a hõdet ugyanazzal a hõmérõvel, ugyanakkor, ugyanott méred??? Nagyon fontos! Én még hétvégén is felkelek 4-45-kor hajnalban, aztán visszaalszom, de fontos hogy mindig ugyanakkor mérd. Talán ez is lehet az oka a görbusz külalaknak!
A kérdező hozzászólása: A júliusi görbém így nézett ki: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1e876e1de508fac064b82a.. Júliusban kezdtem a hõmérõzést.
Jól látom hogy ez a ciklusod 19 napig tartott??? ??? ??? ??? Szerintem mindenképpen mihamarabb keress fel egy nõgyógyászt!! Hormont a ciklus elején és végén nézik, ugyhogy a köv ciklusodban kezdik el a vizsgálatot, aztán vagy két hét mire az eredmény meglesz! Menj el kérlek!!!!
Szerintem sincs peteérésed sajna. Menj dokihoz minél elõbb, egy egyszerû vérvételbõl már lehet, hogy ki is derül, hogy mi az oka!

Miért van az hogy ingadozik a tejem?

Egyik nap van hogy 130at is kiszopizik 1 cicib?l, másik nap meg 65g jön egyb?l és aztán oda kell adnom a másikat. Szedem a homeós bogyót, és úgy gondolom iszok eleget. A napi 4litert megiszom. A pihenésem az ingadozik...

Legjobb válasz: Az elején ez normális,de be fog állni a kereslet-kínálat. Nekem a héten állt be 4 hetesen. Megpuhult,már nem feszül annyira és jön a tej rendessen.

Az elején ez normális, de be fog állni a kereslet-kínálat. Nekem a héten állt be 4 hetesen. Megpuhult, már nem feszül annyira és jön a tej rendessen.
Ne aggódj nekem se egyforma. És egyátalán nem baj ha mindkét cicibõl eszik. A szopis mérésekre nincs igazán szükség. ( mi felnõttek sem eszünk mindig egyformán )Tedd nyugisan cicire amikor csak kéri függetlenül attól hogy 2 órája vagy fél órája szopizott. Fõképp ebben a hõségben!!! A tej egyébként reggel bõségesebb estefelé kevesebb, de este zsírdúsabb, laktatóbb. Csak szoptass bátran, a tej szopi alatt termelõdik, egy szopi alatt többször jöhet a tejleadó reflex de ha a baba tütelmetlen válts cicit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!