Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy idősebb korban (2 db)

Miért van az, hogy idősebb korban is van egy pasinak reggeli merevedése?

Itt most egy 50-esre gondoltam. Ez nem inkább a fiatalabb korosztálynál jellemz?? Szex hiány miatt van???

Legjobb válasz: Szerintem az összes pasinak van merevedése reggel... kortól függetlenül (persze a menileg érett pasikra gondoltam). Ez nem a szex hiány miatt van... egyszerûen a férfiaknél így van.

Szerintem az összes pasinak van merevedése reggel... kortól függetlenül (persze a menileg érett pasikra gondoltam). Ez nem a szex hiány miatt van... egyszerûen a férfiaknél így van.
mert olyat álmodsz. csak éppen elfelejted. annak a jele, hogy jól mûködik az agyad. :)
semmi köze a szexhez. részletesebben: http://tabu.origo.hu/20060808areggeli.html
Ez a férfiaknál majdnem olyan, mint a nõknél a menzesz. csak nekik nem úgy van, h minden hónapban pár napig, hanem csak reggelente. de az is lehet, h éppen olyat álmodott amitõl fölizgult és ezért állt fel. Sose lehet tudni. Annyi biztos, h a férfi élete végéig tud termékenyíteni nõt. Legyen akár 90 éves. A nõknél viszont tök más. Õk csak 40-45 évig képesek szülni.
Az öregség elsõ jele, hogy a reggeli merevedés a derékban áll be.
Azért mer reggelre az 50 éves is majd' összehugyozza magát.

Személyiségfejlődés, miért van az, hogy a fiatal években elutasított dolgok idősebb korban pontosan passzolnak az egyén életéhez?

Pl. sokszor alkult úgy az életemben, hogy amit el?ítélettel fogadtam és nem akartam hallani se róla, pont az jött be. De sokszor hallok olyat is, hogy pl. iskolában utálta egymást 1 fiú és 1 lány és évekkel kés?bb összeházasodtak...

Legjobb válasz: Mert idõvel megkomolyodik az ember fia/lánya és máshogy látja a dolgokat,mint kamasz fejjel!Magamon is tapsztalatam már ezt..:) 29F

Mert idõvel megkomolyodik az ember fia/lánya és máshogy látja a dolgokat, mint kamasz fejjel!Magamon is tapsztalatam már ezt..:) 29F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!