Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy idősebb (78 db)

Az miért van hogy a korosztályomnak vagy a nálam fiatalabb csajoknak nem kellek csak a nálam idősebbeknek, és az idősebbek viszont ode vannak értem? Ez jó vagy rossz? Miért van ez?

25 vagyok és általában 18-tól a krosztályomig,azaz 25-ig keresgélek és szoktam ismrkedni,ők annyira nem vevők rán,viszont a nálam idősebbeket eléggé vonzom magamhoz.Olyan 28-tól akár 25-40 ig.Õk maguktól megtallnak és akarnak is tőlem valamit és volt is párszor.Viszont én úgy szeretnék egy kis fiatal barátnőt magamnak mondjuk olyan 19-22 körül lenne a legjobb.Miért van ez?És ez jó vagy rossz dolog?

Legjobb válasz: *28 tól-35,40 ig

A kérdező hozzászólása: *28 tól-35, 40 ig
Örülj neki, én még a nagymama korúakat is taszítom.
az idõsebbek tudják, hogy a fiatalabbak jobbak a szexben örülj neki megtalálnak, ha meg a saját korosztályodból szeretnél valakit, akkor menjél szórakozni és keressél egyet N

Miért van hogy a tőlem 1, 2 évvel idősebb vagy korombeli fiúk mellett az idősebb (20-30) nők vonzanak? 15/L

lányok veletek nem volt még ilyen? ez elmúlik majd ugye?:S:D

Legjobb válasz: El.

El.

Miért van, hogy egy 25 évvel idősebb pasival vagyok és szexelek? 48 éves, én 23 vagyok. Nincs apa komplexusom, semmi ilyesmi, egyszerűen valahogy ezen pasik vonzanak. Tudom hasonló korúval kellene, mint ami én vagyok

de nem tudom mégis miért ők érdekelnek. Valaki van hasonló helyzetben

Legjobb válasz: Miért miért? Miért van az, hogy valaki a kötözésre gerjed más meg a lábakra? Ez ilyen.. azért vagy vele, és szexelsz vele, mert vonz. Ilyen vagy. Ha ez zavar akkor randizgass fiatalabbakkal is, és meglátod tudnak-e hasonló érzést kiváltani belõled.

Miért miért? Miért van az, hogy valaki a kötözésre gerjed más meg a lábakra? Ez ilyen.. azért vagy vele, és szexelsz vele, mert vonz. Ilyen vagy. Ha ez zavar akkor randizgass fiatalabbakkal is, és meglátod tudnak-e hasonló érzést kiváltani belõled.
bírom az ilyen kérdéseket, nincs apakomplexusom, de azok izgatnak aki az apám lehetne.. ezt jelenti az apakomplexus, tehát egyszerû a válasz, csak nem akarod magadnak beismerni..
Elsõ! Nézd vissza a tegnapi Fókuszt (rtl moston). Nem csak azt jelenti, hogy apakomplexusa van.):
Nincs semmi gond, kiskorodban biztos fejreálltál a 3 kerekû bicikliddel és csúnyán beverted a fejed és lett egy kis ilyen agyi probléma belõle. Ez sokaknál elõfordul ne is törõdj vele.
Normális ha az idõsebbek tetszenek, de õ már talán kicsit több a kelleténél. Olyan 10 évet kb. meg tudok érteni. Nagyon bénák a fiatal srácok.
Sajnos nem ismerek ilyent 47/F
Ezzel szerintem nincs gáz. mindketten felnõttek vagytok, azt csináltok, amit akartok. Ezen ne emészd magad.
ha nem ez akkor mi az apakomplexus? :D van aki pedofil és van aki a vén szivarok fa*rkát szereti és a pénzt
Nincs ezzel semmi gond. Idõsebb urak örülnek, ha fiatalabb hölgyeket eltarthatnak, az meg külön jó, ha a fiatal nõ nem csak anyagi érdek miatt választja az idõsebb férfit.
"apakomplexus Idõsebb, akár szülõ korabeli férfiak iránti vonzódás." kielégíted a definíciót :)
Azért van mert tuti nincs a közeledben egy korodbeli fiú sem!
* :)
#12 a fiatal nõk meg csak a szexre jók.. ennyi erõvel.. neked is sok eszed lehet bmeg
Az Csehszlovakia volt. Es most az átkos utan valt kette Csehorszag-ra es Szlovakiara.
Mert Szlovákia csak 1993 óta létezik önálló államként. Így én is idõsebb vagyok nála a magam 21 évével. Egyébként rossz a kategória...
Szlovákia 1993-óta létezik. Elõtte nem volt... Csehország rendelkezik nagy múlttal, aztán lett Csehszlovákia.
"szerintem teljesen fölösleges ez a köpködés szomszédokra" Szerintem nem felesleges. Ennyit nyeljenek csak le, ha mar nekunk ennyit kell nyelnunk: http://hu.wikipedia.org/wiki/Bene%C5%A1-dekr%C3%A9tumok http://hu.wikipedia.org/wiki/Malina_Hedvig http://www.bumm.sk/32574/szoboravatas-kepek-solyom-laszlot-n.. http://videa.hu/videok/sport/utik-a-magyarokat-szlovakiaban-..
Mármint az ezer éves ország területébõl tákolt ország lekörözte az ezeréves országot? Ennek sok értelme volt.
ui: én már cask azér sem vennék fel ilyen pólót, mert ez nekünk ciki.. hogy egy ilyen fiatal ország lekörözött minket ezer évess országot..
Frusztrációból. Ha már nem vagyunk képesek összefogni, és munkával, szorgalommal lehagyni a szomszédainkat, legalább hitessük el magunkkal, hogy genetikailag különbek vagyunk mindenkinél.
De csinálhatnánk olyat is hogy: Idõsebb vagyok mint a Magyar Köztársaság.. igazából szerintem teljesen fölösleges ez a köpködés szomszédokra.. Mi van ha az fiatal állam? Mi is kezdtük valahol anno nem?Mi se 1000 éves államnak születtünk....
21:10 nek van igaza, Szlovákia valóban volt 1. Világháború után és utána lett Csehszlovákia és majd 1993 tól ismét Szlovákia lett.
A kérdező hozzászólása: ismereteim hiányosak? persze hogy azok mert középiskolába járok 11-es vagyok! Majd pótolom ha oda érünk!
* "azokat, akik [...] SEGÍTENEK" - bocs...
"(ülsz pár évet)" Oké, akkor térjünk vissza a témához, mikor fognak a tótok, oláhok, rácok ülni pár évet?
ma 14:27 Miert beszelsz indulatokkal teli? Az egesz vilag ugy mukodik, hogy csoportokat alkotnak, es a csoporton belulieknek "KEDVEZOBB" jogai, lehetosegei vannak, mint az azokon kivulieknek. Es Szlovakia rohadtul mutatja is ezt az ott elo MAGYAROKKAL szemben. En nem vertem meg senkit MO-on azert, mert szlovakul beszelt. Es a foldjeiket sem koboztam el. Szerintem egyaltalan nem KOSER az, hogy a fejunket a homokba dugjuk, ugyhogy ennyit nyugodtan benyelhet Szlovakia. Amugy most adtam el egy kocsimat. IDOSEBB VOLT, MINT SZLOVAKIA.
"Oké, akkor térjünk vissza a témához, mikor fognak a tótok, oláhok, rácok ülni pár évet?" Helyesen: mikor fog az a néhány ülni vagy valami? Remélem erre gondoltál...
Oké, akkor térjünk vissza a témához, mikor fognak a tótok, oláhok, rácok ülni pár évet? Miért is? Mit tettek amiért ülni kéne?
Szerintem a kérdezõnek kellene ülnie még pár évet - az iskolapadban.
Én idõsebb vagyok mint Magyarország. (Mert csak most lett Magyarország az ország neve. Azelõtt Magyar köztársaság volt, de attól is jóval idõsebb voltam)
Azért mert idõsebb vagyok nála, és ebbõl következõen az is maradok. Akkor meg miért ne mondhatnám? De akár ezt is mondhatnám: Idõsebb vagyok, mint Dél-Szudán.
Engem meg az idegesít hogy vissza Trianonoztok, de most is szidjátok a szlovákokat, pedig nem is egy országban laktok velük. Mi lenne ha visszacsatolnák Felvidéket, és még ide is költöznének? Meg indulna a belsõ migráció? Kedves bumbi02! Nem is egy országban lakunk velük? El vagy tévedve. Ebben az országban rengeteg szlovák él. Azért mert nem tudsz róla, még nem jelenti, hogy nincsenek. Tovább megyek. Rengeteg német él. Rengeteg román, szerb, horvát, szlovén. Más néven: tótok, svábok-szászok, oláhok, rácok, stb. Csak mert nálunk nem köpködik, ütik õket, senki nem kérdõjelezi meg magyarságukat, még nem ok arra, hogy ne vegyünk róluk tudomást. Ráadásul nem állami szinten ütik õket, mint sajnos mostanság divat. Hogy leköröznek minket? Talán igen. De az elsõ világháború után se vasutat, se gyárat, se villanyvezetéket, se utakat, se mást nem kellett nekik építeni, azt ugye tudod? Hogy a hidakat felrobbantották, nem a királyi honvédség tette. Tudod olyan ez a fene nagy lekörözés, mint ha valakinek házat kellene építeni, utána meg berendezni, másnak meg odaadnak egy szépen berendezett házat és az elsõ röhögne a másikon, hogy még mindig nincs úszómedence a kertjében, mert a barom szekrénysorra gyûjt.
a fenébe már ! MIért kell 2 szomszédos nemzetnek egyfolytában harcolni ?! Én szlovákiai magyar vagyok , büszke vagyok rá , hogy magyar avgyok , de ez nem azt jelenti , hogy lenézek minden más nemzetet , Európaiak vagyunk , össze kell tartani ! És a szlovákokat nem úgy kell elképzelni , hogy kitudja milyen gonosz népség meg magyargyûlölõ stb ... perzse itt is vannak faszok , a magyarok közt is van ... Több szlovák haverom is van , nincs bajuk a magyarokkal csak úgy , ahogy nekemis a szlovákokkal - ha szidják egymás nemzetét . Az emberek se Magyarországon se Szlovákiában nem birják megérteni , hogy a politikusok és bizonyos népségek okozzák a konfliktusokat állandóan . És most várom a kommenteket , hogy menjyke tanulni mert biztos nem értek ehhez , ha az érintett térségben élek ha nem :) F/16 Felvidék !
"Csak mert azt hittem hogy Szlovákia az 1. világháború utáni békében született, " Akkor bizony eléggé rosszul hitted. Ismereteid rendkívül hiányosak. Pótold!
emberi jogokat nem tisztelõ kirekesztõ állam szlovákia semmivel sem körözött le minket eu-ban azt hiszik, van helye annak, amit mûvelnek köztárs.elnök kvázi be nem engedése miközben szabadon járhatunk-kelhetünk elképesztõ nyelvhasználat szankcionálása elképesztõ ezeket nem lehet szeretni még a zsidókat is mind megölették 2. vh. alatt tiso nevezetû katolikus pap, akibõl min.elnök lett a
Ui: További jó gyülölködést!" Akik itt gyûlölködnek és általánosítanak (ahogy be is ismerted) azok ti ballibek vagytpok.
Valóban szlovákia az I. vh. utáni idõszakban született. Nézd meg pl Magyarországot. Több ezer éves múltra tekint vissza. De sok ilyen ország van még. Szlovákia nagyon fiatal országnak számít. Innen jön a mondás. Idõsebb vagyok, mint Szlovákia. Irónia van benne.
A kérdező hozzászólása: azzal semmi gond nem lenne hogy fiatal ország, Montenegró még fiatalabb, és tényleg nekünk ciki hogy Szlovákia lassan fejlettebb lesz mint mi, de engem konkrétan idegesít hogy a Szlovákoknak milyen nemzettudatuk van és hogy Magyarországot úgy állítják be mint az ország aki a szabadságuk útjába állt. Pedig akkor még az Magyarország volt, nem tudom hova ez a nagyképûség!
A szabadságuk útjába pont az állt, mint a cigányoknak meg az oláhoknak, baromi kényelmes más földjére betelepedni, aztán maguknak követelni, és végül felvenni a nagy mellényt, a magyarok meg hogy nem mosolyognak?
A kérdező hozzászólása: ennyi
Igazatok van srácok!
A kérdező hozzászólása: vissza a királyságot. majd én leszek király. jó király leszek.
A kérdező hozzászólása: nem a Szlovákokkal kéne foglalkozni? attól hogy mi itt errõl beszélünk még nem fogjuk romba dönteni a magyar gazdaságot (ugyis romokban van) mert ez nem rajtunk múlik. És azt mondtad hogy a magyarok csak másokkal törõdnek és keresik az ellenséget, aztán azt hogy ne általánosítsuk a Szlovákokat. Akkor most ki általánosít? Ja meg hogy mondhatod azt hogy a magyarok ilyenek? Mindegy egyes ki baszott nemzet ilyen keresi az ellenséget. Az egész világban ez van!És mi itt nem lehordtuk a Szlovákokat csak a tényekrõl volt szó, fõleg hogy a kérdésemnek nem is ez volt a célja csak nem tudtam valamit.
bocsánat ha általánosítottam. de ennek ellenére tartom a véleményem hogy a magyarok JELENTÕS része nem képes saját magával törõdni, nem képes elismerni hogy õ hibázott.
Nekem meg ebbõl az elõre nézés, nem hátra mentalitásból van elegem, amit lépten-nyomon látok-hallok. Ha rádgyújtom a házadat, akkor is ilyen végtelenül pacifista leszel? Elvégre ami történt, megtörtént, nézzünk a jövõbe, legyünk barátok!
A kérdező hozzászólása: mire gondolsz hogy HIBÁZOTT? konkrét dolog vagy úgy egyébként?
<covenant> Te nem vagy normális. Ki beszél itt genetikáról. Aki itt rasszista az te vagy.
"És most várom a kommenteket , hogy menjyke tanulni mert biztos nem értek ehhez , ha az érintett térségben élek ha nem :) " Fiatal korod ellenére sokkal reálisabban és bölcsebben látod a helyzetet, mint rengeteg "Szlovákiánál idõsebb" egyén.

Miért van hogy a tőlem pár évvel vagy velem egyidős fiúk mellett az idősebb (20-30) nők is vonzanak? 15/L

veletek nem volt még ilyen? lányok!

Legjobb válasz: kíváncsi vagy. ami nem rossz. én 15 évesen el tudtam volna képzelni én is egy 20 - 30 év körüli nõt. sõt 45 - 50 évig is elmentem volna ezen a téren. nem tettem , illetve biztosan nem is kaptam volna meg. de ha megkaptam volna , lehet hogy nem is lett volna annyira fullos érzés. igy megvagyok abban a hitben , hogy az jó. én azt mondom : a szex szép. próbáld ki! de csak addig a határig amig nem megy a saját károdra. pl kihasználnak , vagy ilyesmi. (amúgy én pasi vagyok.)

kíváncsi vagy. ami nem rossz. én 15 évesen el tudtam volna képzelni én is egy 20 - 30 év körüli nõt. sõt 45 - 50 évig is elmentem volna ezen a téren. nem tettem , illetve biztosan nem is kaptam volna meg. de ha megkaptam volna , lehet hogy nem is lett volna annyira fullos érzés. igy megvagyok abban a hitben , hogy az jó. én azt mondom : a szex szép. próbáld ki! de csak addig a határig amig nem megy a saját károdra. pl kihasználnak , vagy ilyesmi. (amúgy én pasi vagyok.)
A kérdező hozzászólása: én már voltam egy 26 éves nõvel együtt..köszönöm a választ amúgy!
az szép..
"...n már voltam egy 26 éves nõvel együtt..k" azaz biszex vagy?
A kérdező hozzászólása: mikor vele voltam még úgy gondoltam biztos kíváncsiság, de mikor már minden 10. ilyen korú lány/nõ bejön komolyan foglalkoztat hogy miért van. Igen amúgy biszexuális vagyok, de nem értem hogy ha tetszenek a lányok akkor már miért nem a korombeliek tetszenek
fater azért kemény, hogy meghegeszti a fia barátnõjét:D
A barátom apukája... megtörtént, aminek nem kellett volna Most ugye hülyéskedsz? Ha pedig tudod, hogy az idõsebb pasikhoz vonzódsz, mi a fenének lettél a barátod barátnõje, kezdhetted volna rögtön a papával is, akkor legalább nem mondja rólad senki: "hogy te mekkora [email protected] vagy!", mivelhogy akkor már rögtön látszik rajtad. Így meg futottál egy kört, és behülyítetted a barátodat, utána meg behülyíted a papáját is. És még meg is kérdezed, hogy mit tegyél? Most már semmit, csak kussoljál!
Semmi gond, hogy idõsebbekhez vonzódsz, de azért házi nyúlra ne lõjj.
1. Kamu. 2. Ásd el magad!
Kamu.
Apa komplexus! Nincs feltétlen ezzel semmi baj, csak úgy csinálod, hogy emiatt senki más se sérüljön! Tehát ne a barátod apukájával vagy egy családos férfival!!!
Szépek lehettek mindketten. Én a helyedben.. vagy nem, nem lennék a helyedben, mert én sohasem csinálnék ilyet.. Nézd meg a Végzet címû filmet, Jeremy Irons és Juliet Binoche a fõszereplõ. Mindent elárul arról a gusztustalanságról, amit mûveltetek.
Egyszerûen mert az idõsebb pasik érettebbek, erõsebbek, határozottabbak és jobban tudják, hogy mi kell a nõknek! Semmi gond. Ha jó volt, ne aggódj miatta. De a barátoddal szakíts inkább, mert ha kiderül (elõbb-utóbb ki szokott) ne legyél a közelében. Jók az idõsebb pasik. Élvezd õket és tanulj tõlük! Minden jót neked!
Ne féltsd anyucit, segít neki a fiacskája! Gondolom!
ohh...családi riba.nc. ez jó! :) Az esetben, ha mégsem kamu a kérdésed, ugyan írd már le, hogy hogyan is történt ez meg? Én értetlenül állok ezelõtt, mert egy pasim apjára sem tudtam volna rámászni!
Szaporodnak a...a... oszlopok!
Biztos azok pontoztak le, akik szerint normalis ez a "nezd meg az apjat, vedd el a fiat"-stilus... Aztan majd ha egy ilyen kis ceda veluk is ilyet csinal, majd maskepp beszelnek XDXD
Az a baj, hogy sajnos néhány mai fiatalról és persze néhány idõsödõ hapiról is mindezt el lehet képzelni. De talán éppen ezért, nagyon remélem, hogy azért mégsem tartunk még erkölcsben itt, és az egész csak egy kamu. Szeretném, ha az lenne!
Egy nagy Qrva vagy, mélységes megvetést érdemeltek, csak a srácot sajnálom hogy van egy ilyen b. nõje meg egy áruló apja.
Anyucinak lesz dolga, ha nemcsak a kiscsaj, de a férje száját is be akarja verni...
[email protected] Remelem majd Anyuci jol beveri a szadat... XD En biztos hulyere vernelek, ha az en gyerekemmel csinalod ezt meg... Apucit nem is minositem... szanalmas... Lehet, hogy kamu a kerdes, de az a baj, hogy siman el tudom kepzelni ezt amai vilagban...
No, meg a barátod kiskorú öcsikéjét is hanyagold! Egyelõre!
Ilyenkor illik végigmenni az egész családon, jön az anyuka!
Megtörtént ami megtörtént, de a nagypapát legalább hagyd békén.
Egyöntetû válaszok érkeztek, mégis vagyunk páran, akik le vannak pontozva! Egyszerûen nem értem azokat a szánalmas embereket ezen az oldalon, akiknek ez az elfoglaltságuk! Ha nincs annyi eszetek, hogy válaszoljatok a feltett kérdésekre, akkor ne járjatok ide lepontozgatni! Na és akkor most jöhet a lefelé mutató ujj!
Jókat mosolygok a válaszokon. :) De amúgy megesik az ilyen. Egy a hiba, hogy a barátod kikészül idegileg az biztos. Rád is kiakad de még jobban az apjára. Fõként az apjára. Már eleve az, hogy egy családon belül több taggal, háááát... Nem igazán jó ötlet és csúnya dolog átverni a másikat!
No igen! Az apuka sem szent!
Biztos most nézted az Amerikai szépséget. Amúgy mit csináltatok? Elszívtatok egy jointot aztán elkezdtetek GYK-zni?
Azert nem hiszem, hogy a "draga" kerdezo egy aldozat... Kezdem azt hinni, hogy kamu a kerdes. Meg lehet, hogy a [email protected] jarnak ide kerdest feltenni, hogy rohoghessenek! XD

Miért van hogy csak az 1-2 évvel idősebb lányoknak tetszem?

a korosztályom mintha észre sem venne... 19/f

Legjobb válasz: Mert valószínûleg többnek nézel ki, vagy érettebben viselkedsz.

Mert valószínûleg többnek nézel ki, vagy érettebben viselkedsz.
A kérdező hozzászólása: ez pont fordítva szokott lenni, nem értem miért van ez
mert a pia meg a drogok miatt 25-nek nézel ki...
Én 22 vagyok, de 17-nek néznek többnyire, mégsem kellek se a saját korosztályomnak se az idõsebbeknek se a fiatalabbaknak. A fene sem érti a nõket.
Tisztázzuk! :-D Te most dicsekedni akarsz?

MIért van hogy a filmekben, sorozatokban egy a szerepénél sokkal idösebb szinész játsza?

Pl. a filmben valaki 17 éves a szerepe szerint, de a szinész 32 éves.

Legjobb válasz: Ez a színészválogatáson dõl el. Vagy nincs olyan 17 éves színész, aki megfelelne a szerepre, vagy pedig az idõsebb színész néz ki úgy, ill. képes játszani, hogy hitelesen tudja alakítani a fiatal karaktert.

Ez a színészválogatáson dõl el. Vagy nincs olyan 17 éves színész, aki megfelelne a szerepre, vagy pedig az idõsebb színész néz ki úgy, ill. képes játszani, hogy hitelesen tudja alakítani a fiatal karaktert.

Miért van az hogy egy lány idősebb fiúkkal szeret lógni/barátkozni?

Legjobb válasz: Mert a kortársai valószinüleg éretlenek hozzá, ezért idösebbekkel barátkozik.

Mert a kortársai valószinüleg éretlenek hozzá, ezért idösebbekkel barátkozik.
Érettnek hiszi magát ahhoz hogy 100an megdugják és eme rituálé során beálljon a r*bancok végtelen sorába
mert szerinte a kortársai éretlenek. az idõsebbek meg pont rájuk vadásznak
vagy õk vannak vele egy értelmi szinten vagy csak ki van éhezve a f------ra
én lány vagyok és ahogy eggyesek irták egyáltalán nem vagyok kiéhezve a faszra..:P4 éve tetszik egy nálam 3 és fél évvel idõsebb fiú mert a velem egyidõsek megjátszák magukat éretlenek stb.
Mert érettebbnek GONDOLJA magát a kortársainál. Egy kis apakomplexus is bejátszhat egynéhánynál.
Ha a srác 3 évvel idõsebb nálad, az szinte egykorú veled. Kb. az a normális korkülönbség. Általában nálam 1-2 évvel fiatalabb barátnõim voltak. Meg srácoknál necces. Mondjuk egy 24 éves srác ha 24-26 éves barátnõje van, bármikor megkaphatja a házasság - család témát, amitõl jogosan megijedne stb. Ezért inkább korban lejjebb keres, ha csak barátnõ kell neki. Ez szerintem válasz a kérdésedre is részben.
és is idõsebb fiúkkavl vagyok jóba... és nem akarok tõlük semmi "olyat" 13 vagyok és 17éves fiú "LEGJOBB" barátom és csak barátok vagyunk egyszerûen velük érzem jól magam ennyi és szerintem ezt más is ezért csinálja

Miért van az, hogy csak az idősebb pasik tetszenek?

17 éves lány vagyok. Az a "problémám", hogy nem tetszenek a korombeli fiúk. Most ért véget a kapcsolatom egy 18 éves fiúval, 7 hónapig jártunk, de egyszer?en nem éreztem magamat jól vele. Szerettem, de nem tudott úgy megérinteni, hogy érezzek valamit. Viszont el?tte volt egy 12 évvel id?seb pasi, akivel egyszer?en szikrázott a leveg?, mikor találkoztunk. És ez mindig így van, az utcán is csak az id?sebbeket veszem észre. Kicsit aggódom. Talán ez valami mentális betegség?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem baj ha idösebbek tetszenek,én 24 vagyok az én párom 37 és én is igy érzek sokkal jobb vele mint a korombeliekkel. Talán mert ök érettebbek a koruknál fogva ,tapasztaltabbak,érzékibbek,szenvedélyesebbek. Tudják mi kell egy nönek. Én igy gondolom.

Szerintem ez nem baj ha idösebbek tetszenek, én 24 vagyok az én párom 37 és én is igy érzek sokkal jobb vele mint a korombeliekkel. Talán mert ök érettebbek a koruknál fogva , tapasztaltabbak, érzékibbek, szenvedélyesebbek. Tudják mi kell egy nönek. Én igy gondolom.
Jó, hát egy 12 évvel idõsebbnek 12 évnyi elõnye van, mind élettapasztalatban, mind pénzben. Én is, most 30 környékén el tudom csavarni a tizenéves lányok fejét, 18 évesen meg örültem, ha a koliban este ettem egy zsömlét. Keress 2-3 évvel idõsebbet, hiszen ha Te, így 17 évedre ilyen lettél, akkor ne hidd, hogy nem rohangálnak ugyanígy, "koravén" fiúk, akik hasonlóak Hozzád. Mindig ez volt régen is, amikor én voltam gimis, a csajok a felnõtt férfiakra buktak, akik persze tudtak szépeket mondani (és hazudni, meg manipulálni), mi meg csak egy normális csajt akartunk volna, akik minket éretlennek tekintettek. Ilyen ez.
Ez részben jó hozzáállás, de azért lenne 1-2 bökkenõ. 17 éves vagyok (fiú) és eddig csak 22 év feletti nõim voltak. Igaz, nem voltak valami tartósak és leginkább csak szex volt, de nagyon jól elvoltunk azalatt a pár hét alatt. Egy dolog volt a közös a véleményükben: mindegyik szerint koravén vagyok. Fogalmam sincs, hogy miért mondják ezt egyfolytában. Egyszerûen csak figyelmes vagyok és nem gagyogok mint egy 10 éves hülyegyerek. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a korodbeliek között is lehetnek kivételek, és ne a borítóról itélj meg valakit..feltéve ha a belsõ is számít neked ;)
"Korban hozzád illõ" - ezt a kifejezést abszolút hülyeségnek tartom, már bocs. Nincs ilyen. Azzal kell együtt élni, akivel jól érzed magad, aki mellett biztonságban érzed magad.
Rég el lesz kapálva? Te 18 vagy és irígy. :)
Nem betegség, az utolsó válaszban viszont sok az igazság.. És nem, nem vagyok se 18 éves se irigy :D
Csak majd akkor lesz ez probléma, amikor már valami komolyabbra kerülne a sor. Kötve hiszem, hogy egyhamar gyereket szülnél neki. Meg õ már rég el lesz kapálva, amikor Te még kapós menyecske lehetnél. Próbálkozz inkább csak max 4-5 évvel idõsebbekkel, az még korban is hozzád illõ, de már valószínû van elég tapasztalata.
Ez a gyerekszülés dolog azért még nagyon nem aktuális..
Szia!Én nem rég töltöttem be a 18-at.Sajnos nem rég szakitottam a párommal aki 24 éves volt.De annyira gyerekesen viselkedik még most is.De most van egy idõsebb aki megtetszett.Nagyon kedves meg minden.Vele el tudnék képzelni egy kapcsolatot.Ugyhogy ne aggodj ez nem betegség.Én is most ebben a fázisban vagyok.Ha neked az idõsebbek jönnek be akkor hajrá:) .Én is vágyom már egy olyan pasira aki tényleg megbizhato meg minden.
sztem nagyjából mindenkinél van egy ilyen korszak, h az idõsebb pasik jönnek be, aztán elmúlik 17 évesen nekem is volt 14 évvel idõsebb pasim amit viszont már leírtak elõttem, persze h tapasztaltabbak, jónéhány év elõnyük van engem is elvarázsolt az a bizonyos férfi, tapasztalt volt, jó volt vele az ágyban, jó volt vele beszélgetni (14 év alatt azért elég sok tudást felszedhet az ember, ez is nagyon imponált) + jólfizetõ állása volt, elég sok ajándékot vett/sok helyre elmentünk- egyszóval: ez egy kényelmes helyzet de ezekbõl a kapcsolatokból általában nem lesz semmi, inkább a 'kiváncsiság' mozgatja õket -> egónövelés + fiatal lányokat nagyon könnyen lehet manipulálni figyelj ezekre oda, ne higgy el minden szépet (késõbb sztem meg fogod találni a korosztályodbeli megfelelõ fiút, ott is vannak érettek, csak ki kell nyitni a szemed)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!