Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ha valaki okos, (1 db)

Miért van az, hogy ha valaki okos, szinte egyedül marad?

De most komolyan ez valami taszito hatás, vagy mi?

Legjobb válasz: Hozzá tenném fiú vagyok. És szinet-et rosszul írtam mert a helyes szinte.

A kérdező hozzászólása: Hozzá tenném fiú vagyok. És szinet-et rosszul írtam mert a helyes szinte.
Mit értünk "okos" alatt? Sokféle intelligencia van, ... gondolom, te most a mûveltségre és a gyors problémamegoldó képességre gondolsz. Az "okosság" sokminden egyébbel is társulhat: például éleslátással, kritikai érzékkel, stb. Egy "okos" ember nagy valószínûséggel nem fog kikötni egy nála butább ember mellett, mert nem ugyanazok a kérdések foglalkoztatják õket, és így szellemi téren nem lehetnek egymás partnerei. Egy buta ember úgyszintén nem vágyik egy nála (lényegesen) okosabb partnerre, hiszen ki szeretné a nap minden órájában érezni, hogy szellemileg messze elmarad a társa mögött? ... Tehát: az okosaknak maradnak az okosak. Az okosak szerintem kevesebben vannak, mint az átlagos értelmi képességgel megáldott vagy éppen buta emberek. Tehát: kevesebbõl válogathatnak... Egy felmérés szerint pl. 120 feletti IQ-val a társadalomnak csak elenyészõ része rendelkezik, ... tehát igen: ha az "okos" ember egyenlõ a magas intelligenciaszintû emberrel, akkor bizony kevés van belõle, és így társra is kisebb eséllyel akad. Azt azonban nem hinném, hogy az "okosság" taszító lenne. Talán csak a fentebb vázoltak miatt találnak kisebb eséllyel párra. Amúgy az ész nem egyenlõ a végzettséggel. Szakmunkás képzõvel a háta mögött is simán lehet vki IQ-bajnok, míg egy egyetemi diplomával rendelkezõ személy is lehet "csupán" átlagosan intelligens. Az értelmi intelligenciánál talán sokkal fontosabb az érzelmi intelligencia. Ha egy okos ember ez utóbbival nem rendelkezik, akkor megette a fene a magas IQ-ját, az emberi kapcsolatai nem lesznek boldogok. Mármint, jópár patkány rohangál az utcán több diplomával a zsebében, érzelmileg viszont a béka feneke alatt járnak...
Nem. Egyáltalán nem az. Nekem speciel ez a legfontosabb tulajdonság, amit egy fiúban keresek, legalább jól kiegészítjük egymást:D Szóval, önmagában az, hogy okos vagy, nem lehet probléma... mégha egy lány számára ez nem is pozitívum, hátránynak biztosan nem hátrány.
Lehet, hogy nagyon fiatal vagy és ebben a korban a lányok még nem az eszes fiúkra hajtanak. Késõbb nem lesz ezzel gondod, higgy nekem!
NEM NEM TASZITO HATÁS:) figyelj... én pl alapból taszitónak tartom azt ha valaki nem intelligens...nem okos...csak néz ki a fejébõl. szerintem ezzel nem csak én vagyok igy... egy lány szerintem büszke arra ha a pasia okos... persze kell emellett még valami nem is kevés dolog, de az h okos vagy nem taszitó
Nehez ugy. Szerintem ha vki okos egyaltalan nem taszito sot mi tobb vmi amire buszke lehet a masik fel. en szeretem az okos pasikat!!!! lehet veluk ertelmesen beszelni!!!! Egyebkent engem lanyban tartanak intelligensnek es magas karriert befutottam mindenem megvan es megis maganyos vagyok. Mert vagy olyan pasi akad aki kihasznalni akar, mert kulsore is jol nezem ki, biztos anyagi hatter, jo karrier, biztos talaj, tehat good package (legalabbis fiu ismeroseim ezt mondjak nem bekepzeltsegbol irom), vagy olyan akad aki fel tolem pontosan ezert es nem mer kezdemenyezni vagy el sem hiszi h letezik ilyen no is, es ezert tori ossze a szivem, vagy olyan van aki kisebbsegi komplexusban szenved mellettem mert nem ert el annyit karrierileg mint en es mondjuk idosebb nalam, vagy nem megerto h magas pozicio sok munkaval jar neha es nehezen tudja magat igazitani ehhez. Tehat nem konnyu egyaltalan. Nehez normalis pasit kifogni. tehat en pont ezt a masik oldal szemszogebol irom. Sok sikert azert hatha neked bejon. en mar evek ota kuzdok evvel a problemaval nem sok sikerrel eddig.
Én a kérdés írója vagyok. Nyelvtanhoz nem értek, úgyhogy ne kritizáljatok. OK? Amúgy az elõttem hozzászolónak szólok, mert elég jó karrierje van, én csak biztonsági rendszereket csinálok, régen pedig hacker voltam. És köszi a válaszokat.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok mit néztek meg elöszőr egy fiún?

kor írjatok:))

13

Szakításkor lemondott mindennek. Normális egy férfitól?

Sziasztok, abban lenne egy kérdésem, hogy több mint 1,5 év után szakitottunk a barátommal. Előzménye az, hogy márciusban gondjaink voltak a szexuális életünkel, amiket nehezen tudtunk korrigálni ezért majd én nagy okos "nő" azt hittem h a fogamzásgátló mindent helyrehoz. Szóval ott kezdődik hogy a tavasszal 6hétig nem nyúlt hozzám, a nyáron 1 hónapig, most az ősszel 3-4hétig. Hát szépen felvilágositottam, hogy ez nem jó igy, dolgozunk mind2-en de megoldottuk, h találkozzunk. Nos amikor mondtam neki hogy, száljon bele a gyógyszerembe vagy a bérletembe akkor azt mondta, hogy "mi vagy te k*.?" :O Ezen kiakadtam és innen sorra jöttek folyton a veszekedések.. Minden héten szakitott velem 3-4x-er utána meg rá pár órára jött a bocsii. Na 10perc hancúr.. Aztán a nyári szakitás.. Én találkoztam egy férfival 2-alkalommal hogy majd hátha túl teszem rajta magam.. Nem történt köztünk semmi. Mert én a szerelmemet szerettem, szeretem a mai napig. Nos én fel akartam vágni a barátnőmnek.. akivel hát kiderült nem is voltunk annyira barátnők, hogy milyen boldog vagyok, meg h ez a pasi aki 24 éves vele milyen jó volt minden..(minden..) és közbe hát sehol semmi.. Csak a szám járt.. illetve a kezem. Nos később amikor újra békültünk a barátommal ezt elolvasta és azt hitte történt valami köztem és a férfi között. De mondtam neki, h csak felvágásból irtam. Azóta ezt nagyooon! megbántam. :S Vagy legalább töröltem volna ki..-.-" ahh. néha lökött vagyok. :D Na mind1. végül meggyőztem félig és kibékültünk.
Azóta amióta békültünk mindenért veszekszünk, főleg a hangneme miatt ahogy beszél velem, ha hozzá érek és szeretkezni akarok azért ha nem érek hozzá akkor előhozza ezt a témát.. hogy megcsalom és k*. meg r*. meg stb. Ha leülök az ágy szélére és elkezdem hajtogatni a ruhákat beáll az ajtóba és elkezd mocskolni meg h megcsalom.. Meg hát én idő közen dolgoztam egy kocsmában.. nem szép hely egy 19 éves lánynak de csak 5 hetet.. mert ott is kavarták rólam a pletykát.. mert egy kisváros az ilyen.. a főnökön a párom testvérének az anyósa szóval családi vállalkozás, iszákos vendégek.. DE NAGYON!.. és innen is kapott a kapcsolatunk a páromnak hülyeségeket pletykáltak, féltékeny volt ha meghívtak colá-ra vagy ha kaptam borra valót.. meg tartottam a pultos-vendég távolságot de ő nem hitte el. Pedig nem vagyok olyan lány. Nos és most szakítottunk.. És olyat mondott h gyilkost küld rám meg nem fizeti a telefon előfizetést amit vettem neki, pedig nem bíztam benne, meg h a 900ft-os feltöltős sim kártyámat letiltatja.. mert az ő nevén van. stb. Időközben még az nap estefele felhívott az osztálytársam meg dolgoztam és nem voltam suliba. Nem bírt felhívni, felkapta a vizet a párom h biztos k*.kodok és ezt sem hitte el.. h lánnyal beszéltem, (szinte senki se tudja a (tel.számom.) Azt mondta békülni akart azért hivott és ezt is úgy tudtam meg h 1órán keresztül hivogattam, h mondja meg mit akart.. (hát szerelmes Voltam..:S) és amikor felvette: "mivan? mit szerettél volna mondani? -jóédes anyádat te k*., aztán fordulj fel, r* meg stb. Menjél b*.. :O
És hát most már belefáradtam ezekbe.. Folyton azt mondta, hogy én vagyok az idióta meg a h***e. De szerintem nincs igaza. Szerintetek most tényleg én vagyok a h**ye vagy ő?

ui.: bocsii h ennyire hosszan sikerült.

15

Fiúk! Egy lány, aki olvas könyveket és kicsit egyedibb, mint a többiek, mért nem tud népszerű lenni?

13

Hogyan néz ki ez? Mi a vélemény?

Mit gondoltok egy 8.-os fiúról és egy 10.-es lányról? Egyáltalán összejöhet-e a dolog?

7

A férfiak miért ilyen feledékenyek?

A barátom mostanában nagyon figyelmetlen. Elfelejt kisebb dolgokat, időpontokat. Mondjuk szoktam vele ezen viccelődni, amin ő is nevet. A lényeg, hogy szerintetek milyen vitamint kellene neki szedni, hogy jobban oda figyeljen???

3

Mennyi idő után mutassam be a páromat a szüleimnek?

Már lassan 2 hónapja együtt vagyunk, de ez még nem is került szóba közöttünk eddig.
Ki mondja először ezt a másiknak?
26/N

3

Kapcsolattartás az exekkel. Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? Mi az ami belefér és mi az ami már nem tolerálható?

konkrét helyzet a következő: a barátnőm napi rendszereségel vált levelet az egyik közösségi oldalon az ex pasijával. részemről ez nem fér bele, de ő hajthatatlan, mert ők elvileg barátként váltak el, plusz nagyon nagy szerelem volt az övék és ezért mindig is az élete részese lesz a srác.... persze ez miatt úgy érzem nem vagyok olyan fontos neki. kinek van igaza? én csinálok belőle túl nagy ügyet? vagy jogosan kérem hogy fejezze be?

34

Miért reménykedem szinte esély nélkül, hogy visszajön? 20/F

Több mint 3 hónapja szakított velem az első komoly szerelmem így a 20 -as éveim környékén. Állítólag nem élte ki magát ami mondjuk igaz is. Rajtam kívül nem nagyon volt senkivel, viszont azt biztosra tudom, hogy nagyon nagyon szeretett szinte mindenek felett, bár ezek szerint mégse annyira....
Mindegy a lényeg az, hogy van arra lehetőség ha tényleg szeretett, hogy egyszer benő a feje lágya és esetlegesen újra akarná kezdeni? Persze nem alapozok erre mert hülyeség lenne hitegetni magam hiú ábrándokban csak szimplán érdekel. Ilyen előfordulhat?

Köszönöm

10

Fiúk, férfiak! Mit tesztek, ha olyanba szerettek bele akibe nem lenne szabad?

Tegyük fel,akármilyen indok miatt nem szabadna hogy beleszeressetek, de mégis megtörténik.Olyankor hogy viselkedtek a lánnyal/nővel szemben?

11

Mit csináljak? Várjak rá tovább és tűrjek, vagy lépjek tovább?

A barátom külföldön él és dolgozik, már 3 hónapja.
Nagyon hiányzik, az elején még jó volt minden, sokat beszélgettünk, mindig mondta, hogy szeret, kíván stb. Éreztette, hogy mit érez, mit szeretne velem csinálni. Kb 1 hónapja már nem mond ilyeneket, és sűrűn veszekedtünk emiatt, mert én igényeltem volna, ő pedig azt mondja neki rossz olyan távolból kinyilvánítani az érzéseit, mert nem teheti meg amit akar velem csinálni, ezért inkább nem mondja. Már úgy beszélgetünk mintha csak barátok lennénk. Eleinte mindent megbeszéltünk, elmondtuk egymásnak a legapróbb dolgainkat is. Már ez sincs meg. Rettentően hiányzik ez az egész intimitás a kapcsolatunkból. És az őszinteség is, mivel már el sem merem mondani ezeket, mert én lennék a hisztis, meg aki őt nem érti meg. Majdnem szakított velem pár hete emiatt, mert sehogy nem jó ez az egész. De szeretem. Fogalmam sincs arról sem, hogy mikor találkozunk újra, lehet hogy csak márciusban, aztán ugye megint megy vissza.
Borzasztóan hiányzik a szex, az érintések, mivel erre nincs lehetőségünk, így a szavak is...
Nem tudom mit csináljak... 1 hónapja életkedvem sincs. Magam alatt vagyok teljesen... és még vele sem tudom már megbeszélni :(
22/l

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!