Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ha pornóra (8 db)

Szülők! Szoktatok azon gondolkodni, hogy rossz szülők vagytok-e? Ha mindenki jó szülő, akkor miért van ennyi kábítószeres, pornón nevelkedő, tisztességtelen, értékrendet nélkülöző, lézengő, céltalan, "neveletlen" fiatal, tinédzser?

Mert olyan kijelentést, hogy jó szül? vagyok már hallottam, de olyat, hogy rossz, még nem igazán.Tényleg érdekel a véleményetek, nem kötekedésb?l kérdeztem. Mit jelent számotokra a gyereknevelés?

Legjobb válasz: Én nagyon sokat szoktam. Még csak 13 hónapos a fiam és nem szeretném elszúrni. Leginkább azon szoktam gondolkozni, hogy õ vajon boldog-e. Sajnos azt, hogy jól csinálom-e, azt csak az idõ dönti majd el. Jópár év még, mire megtudom, hogy jó anya vagyok-e. :-( Mindenesetre igyekszem, bár pozitív minta nem volt elõttem, édesanyám ugyanis alkoholista volt mióta az eszemet tudom. Soha nem törõdött velem, mindig csak az számított, hogy megkapja a napi adagját. Mikor eltörtem 8 évesen a lábam és üvöltöttem a fájdalomtól, akkor is azt mondta, hogy oldjam meg egyedül, hogy eljussak az orvoshoz mert õ nem ér rá engem elvinni (menni kellett a boltba piáért) és, hogy õt egyáltalán nem érdekli, dögöljek meg. Szóval azt már tudom, hogy milyen anya nem akarok lenni. De sokszor kétségek között vagyok, hogy így jó-e ahogy csinálom. :-(

Én nagyon sokat szoktam. Még csak 13 hónapos a fiam és nem szeretném elszúrni. Leginkább azon szoktam gondolkozni, hogy õ vajon boldog-e. Sajnos azt, hogy jól csinálom-e, azt csak az idõ dönti majd el. Jópár év még, mire megtudom, hogy jó anya vagyok-e. :-( Mindenesetre igyekszem, bár pozitív minta nem volt elõttem, édesanyám ugyanis alkoholista volt mióta az eszemet tudom. Soha nem törõdött velem, mindig csak az számított, hogy megkapja a napi adagját. Mikor eltörtem 8 évesen a lábam és üvöltöttem a fájdalomtól, akkor is azt mondta, hogy oldjam meg egyedül, hogy eljussak az orvoshoz mert õ nem ér rá engem elvinni (menni kellett a boltba piáért) és, hogy õt egyáltalán nem érdekli, dögöljek meg. Szóval azt már tudom, hogy milyen anya nem akarok lenni. De sokszor kétségek között vagyok, hogy így jó-e ahogy csinálom. :-(
Én is sokszor gondolkodom azon, hogy jó vagyok-e, többször arra jutok, hogy nem eléggé, lehetné sokkal jobb. Az alap megvan: szeretem a gyerekemet, (majdnem) mindent megtennék érte. De néha mégis úgy érzem, valahogy nem az igazi. Ahhoz, hogy az általad említett problémák kevésbé legyenek gyakoriak, arra lenne szükség, hogy jobban egymásra tudjanak hangolódni a szülõk és a gyerekek. Fõleg a szülõknek kellene megtalálni a közös hangot a gyerekkel, hiszen õk már voltak fiatalok, tudják, min mennek keresztül. És törõdni kellene a fiatalokkal, akik nem kapják meg azt a szeretetet, amire szükségük van (együtt lenni velük, meghallgatni õket, érdeklõdni - és mindezt ne kötelességnek érezze a szülõ, hanem élvezzék egymás társaságát).
az én anyukám sokszor vívódik, h jó anya-e... amikor leérettségiztem elköltözött a pasijához, a fickó lányát hozzám költöztette... hát az a két év sem volt egy habostorta, de túléltem (a csajról annyit, h igénytelen volt, nem takarított, bunkózott, bulit szervezett, direkt bosszantott, amivel csak tudott...) szóval azon vívódik mindig anyukám, h nekem most milyen rossz, h egyedül hagyott, amikor még szükségem lett volna rá. tényleg hiányzott néha, de így legalább jobban örülök neki, ha találkozunk... anyagilag mindent megad, talán túl sokat is, úgy érzem nem érdemlem meg... talán kompenzálni szeretne a pénzzel... egyébként én jó anyának tartom, mert tisztességgel felnevelt, taníttatott, és mindig segített ha szükségem volt rá.
Rossz szülõk??De mennyi van, sajnos sokkal több mint hinnénk.Nézd csak meg, tele van ez az oldal is azzal, hogy hogyan nem hajlandóak egyesek még a gyerekeik anyagi igényeirõl a fenntartásukról sem gondoskodni.Háta akkor szerinted az ilyeneket érdekli a gyerekük erkölcse lelke?? Tisztelet a kivételeknek, de nagyon sokan csak megcsinálják megszülik azt a szerencsétlen gyereket, aztán te erre én arra, a válás után pedig le van tojva, nevelje fel az anyja vagy apja, de sok külön élõ szülõ tojik a gyerekére.Az új párok nagyrésze pedig gonosz irigy és rosszindulatú a párja gyerekével, legszívesebben költeni sem engedne rá semmit.Szerinted magyarázat az, hogy nekünk sincs?Mert szerintem nem!Akinek gyereke van, köteles lenne felelõssége teljes tudatában felnevelni minden anyagi és erkölcsi igényét kielégítve, jó példát mutatva a gyereknek. Nagyon tudom sajnálni a szerencsétlenül járt gyerekeket, akiknek szétesett a családjuk, és nem számíthatnak csak az egyik szülõjükre, vagy sok esetben senkire.Ha egy család normális körülmények között él, ott kizárt, hogy az általad felsorolt dolgokon nõnek fel a gyerekek.Kizárt, hogy ne venném észre ha rossz társaságba keverednének, ha kábítóznának, innának...stb...
Mert az ilyen embereknek nincs önkritikájuk, a Mónika show- ban is minden alkoholista, lerobbant k*rva azt állítja h márpedig jó szülõ, csak hát így alakult az élete bla bla bla, észre sem veszik , h nem normális ahogy élnek, a gyerek ezt látja, persze, h ezt veszi át, és ez így folytatódik ez tovább, tovább és tovább :S
Volt egy oszt.társam (fiú), aki "neveletlen" stb. srác volt. 24 éves de még nem sikerült leérettségiznie. Az édesanyja mindent megtett érte, volt, hogy õ járta ki a gimibe, hogy ne rúgják ki. És az anyja egy nagyon jófej, dolgos, normális asszony volt, csak a fia volt antiszoc.De olyen szinten, hogy bejött dogát írni, aztán fogta ráírta a nevét a papírra és lefeküdt aludni. És nem azért mert hülye volt! Nagyon okos srác volt, imádtam vele dolgozni (poétia tagozatra jártam), csak egyszerûen õ így akart kitünni a tömegbõl. Most talán(!!!) sikerül leérettségiznie, de az se tuti. És nem azért mert nem foglalkoztak vele, hanem mert a srác nem akarta, hogy bárki is segítsen neki. Nem minden esetben a szülõ a hibás.
Van rossz szülõ. Viszont nem mindig õk tehetnék arról, ha a csemete elkallódik.
Anyagi szükséglet kielégítése pénztárca függõ (18:22-nek). Az még nem a világ vége ha nem tudunk extravagáns holmikkal ellátni a porontyokat, de ha normális, nyugodt családi környezetet, ahol minden embernek megvan a maga szerepe (az anyuka az anyuka, az apuka az apuka, stb), ahol minden ember egyenrangú, még a gyermek is. Olyan nehéz ma már igazán jó szülõnek lenni. Ranschburgi családi körülményeket megteremteni szintem már lehetetlen, S miért is? Futunk a pénz után, mert ugye fedél kell a fej fölé, s nem is mindegy mi kerül a tálba, persze a ruha teszi az ember, oh sorolhatnám. Rengeteg bla bla kerülhetne még ide. Vagy a szülõ hatalmas elvárást, követelmény támaszt a gyerkõce számára. Teljesíteni, mert én ezt képzeltem el, s a gyerek csak szenved. A szocializáció folyamata, óvoda, iskola, ahol az agresszív viselkedés megjelenik, s ezt otthon jól elmagyarázni, s megértetni nem könnyû. Én azt nem mondanám, hogy láttam tökéletes szülõket, de azt igen hogy rosszat számtalanszor.
Ismertem anyukát, egyedül nevelte a fiát. Tizenhét évesen intézetbe vitték a gyereket, mert alaposan elverte az anyukáját.Az volt az ok, az anyuka már nemtudta a fia megnövekedett anyagi igényeit kielégíteni.

Miért van az, hogy ha pornóra maszturbálok, akkor előbb megyek el, mintha csak fantáziálnék?

Legjobb válasz: Mert az ember alapjában véve vizuális lélek, azaz az, ami az orra elõtt van, jobban felizgatja, mint ami az álmaiban.

Mert az ember alapjában véve vizuális lélek, azaz az, ami az orra elõtt van, jobban felizgatja, mint ami az álmaiban.
Az ember, de fõleg a férfiak vizuális típusuak, tehát a látvány izgatja õket. Szerintem ez teljesen normális.

Miért van az, hogy a párom mindig csak a csajokkal van elfoglalva, pornót néz ha nem vagyok vele? Miért teszi ezt velem? Mire jó ez? Miért?

Elég féltékeny típus vagyok, előző kapcsolataimban mindig megcsaltak. Próbálok én tenni elenne, de egyszerűen nem megy. Ha rászólok a páromra, hogy hagyja már abba a csajozást, akkor jön a veszekedés egyből. Lehet azt akarná ezzel elérni, hogy hagyjam el, mert ő nem mer szakítani? Nem értem. 3,5 éves élettársi kapcsolatról van szó.

Legjobb válasz: Azért csinálja,mert egy barom. Mármint nem a pornónézés,mert aki egy kicsit is tájékozott,az tudja,hogy a férfiak többsége nézi. Én nõként is szoktam néha. De ez,hogy csajozik melletted,kritikán aluli. Egyébként hogy kell érteni ezt a csajozást? Mert azért az sem mindegy:D

Azért csinálja, mert egy barom. Mármint nem a pornónézés, mert aki egy kicsit is tájékozott, az tudja, hogy a férfiak többsége nézi. Én nõként is szoktam néha. De ez, hogy csajozik melletted, kritikán aluli. Egyébként hogy kell érteni ezt a csajozást? Mert azért az sem mindegy:D
Az ha telefonál vagy telefonszámot cserél nem nagy bûn gondolkozz már a pasik utálják ha meg kell azt is beszélnie veled hogy hugyozás után kirázhatja-e vagy sem. Ha csak szemez szerintem elmegy utána már nem. Ha a pornónézést csajozásnak veszed akkor vess magadra majd küldöm az aratógépet.
hasonló szituációban voltam már én is, bár bevallom kevés az, aki emiatt ûzi ezt, amit a pasid. Volt egy rettenthetetlen féltékeny barátnõm, és 2 db olyan csaj, akivel nemcsak hogy kiskorom óta ismerem õket majdnem, de olyanok mintha a húgaim lennének. Ha az volt, hogy miattuk mentem el (tökmind1 miért), akkor jött a hiszti, ha nem tudta hogy miattuk megyek el, nem volt baj. Hülyén csináltam, mert hülye barátnõm volt, számomra nem normális, hogy egy nõ miatt az egész baráti körömet és az egész múltamat a kiskoromat dobjam el. Ez kb olyan, mintha összejönnék valakivel és anyám meg a nõm között kéne választani. de ha nálatok ilyen nem áll fent, akkor abban kúrás a levél tárgya, gyorsan megtudakolnám én ezt, de ne nyiltan kérdezz rá, mert akkor azt mondja csak régi barátok, és vagy igaz vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Egy délután csörgött a mobilja és nem vette fel, azt mondta a bank hívja, késõbb kapott egy sms-t, és egy csaj volt, hogy miért nem veszi fel a telefont. A neve pedig opel néven volt elmentve a telefonjában. De találkoztam már sanya néven elmentett telefonszámmal is.
Megaláz téged, állj a sarkadra! Tudod az ilyesmit, csak azzal lehet megcsinalni, aki hagyja! Nagyon buta vagy.
Nem tudom, akkor miért vagy vele. Számomra nagyon megalázó és nagy parasztságnak tartom, ha miközben a párom mellett sétálok/állok/ülök õ egy másik nõvel akár csak szemezget is. Én ezt tuti nem viselném el, de olvastam már pár másik kérdésnél hozzászólásokat, hogy ez nem izé... Hát ha másnak nem is, de nekem az. Ez a telefonszámcserés dolog is igen érdekes. Tudodmikor viselném el, hogy mellettem ismerkedjen... Na de amúgy honnan tudod, hogy tényleg csajok telefonszámai vannak elmentve, ha férfinevek vannak beírva?
Hát a csajozáson én sem tudom mit érthetsz. Ha szándékosan keresi a társaságukat, olyan dolgokat ír nekik chaten, vagy randira is hívja õket, az tényleg erõs. Ha van néhány lány barátja, az nem problémás, de nem is lehet csajozásnak nevezni. Pornónézés elfogadható, ha nem megy a kapcsolat rovására, bár mondod hogy élettársak vagytok, ha ott elõtted nézi az elég gáz.
A kérdező hozzászólása: Én csajozásnak veszem azt ha hátam mögött ismerkedve telefonszámot cserélget, a telefonjába úgy írja be a nevét, hogy azt én ne tudjam, pl. különbözõ férfi becenevekkel. Vagy pl. furcsán vettem azt is, hogy a barátja meghívott minket babalátogatásra, és a párom mindent kitalált hogy ne menjek el vele, nem is vitt el, azt mondta az én érdekemben jobb ha nem megyek. Nos nem értem az ilyeneket. Nekem az is rosszul esik, mikor együtt elmegyünk valahova és a tekintetével flörtöl.
én sem értem hogy kell értelmezni ezt a csajozást. 1. ha én párkapcsolat mellett más nõvel beszélek, akkor az max flört, de olyat se szoktam sûrûn, de ez még nem bûn. 2. ha konkrét randizik a csákó, vagy csókolózik meg ilyenek és te hagyod, akkor jó hülye vagy. 3. ha a pornónézést mondod csajozásnak, akkor szintúgy hülye vgy.
Ha a pornónézést nevezed csajozásnak, akkor veled van baj- ha csajozik melletted és te csak megkéred, hogy ne tegye, akkor is veled van baj.
El kéne gondolkodni azon, hogy tényleg a megfelelõ embereket választod e magad mellé......most tudom hogy elcsépelt közhely, de akkor is! Ki milyen virágot tép, olyat szakít.....
Szerintem tuti meg is csal téged. Én is ilyen cipõben járok és párszor már le is bukott a drága

Miért van úgy kiakadva sok szülő, ha megtudja, hogy a gyereke pornót néz, vagy akármi?

Egyfolytában hallom osztálytársaimtól, haveroktól, hogy pl. apja megtudta, hogy néz pornót, erre 1 hónapig nem netezhetett. Múltkor itt gyakorikérdéseken volt egy olyan, hogy "Rajtakaptam a fiamat, hogy maszturbál. Mit csináljak vele?" (lehet nem pont így volt). Hogyhogy mit csináljon? Ezeket annyira nem értem. Pont úgy csinálnak, mintha ?k, gyerekkorukban nem ugyanezt csinálták volna (mondjuk nem neten nézték a pornót). Vagy mintha b?n lenne, amit csinálnak... Meg az eleve tök hülyeség, hogy eltiltja a nett?l. Azt hiszik, hogy attól majd teljesen impotens lesz a gyerek, és 18 éves koráig észre sem fogja venni a nemi szervét? Ezeket komolyan nem értem.

Legjobb válasz: Ja ezeket én sem értem h miért csinálják, örüljön hogy nem szexel azt kilenc hónap után nem lesz gyereke.

Ja ezeket én sem értem h miért csinálják, örüljön hogy nem szexel azt kilenc hónap után nem lesz gyereke.
Mi kérdése lenne? Egy értelmes gyerek pillanatok alatt leveszi, hogy az csak egy film, s nem okoz benne sérülést, ha valakinek a seglikába gyümölcsturmixot öntenek és aztán azt kilövi :) Mert ilyen pornókra bukkan egy 14 éves kölök, ha leül a net elé. Meg a sok pelenkaszex, homo, bi, p*csöslány videókról nem is beszélve :F
Én néztem itthon a pornót, apám benyitott én meg gyorsan bezártam de észre vette. Aztán mondta hogy büszke rám.
Szerintem csak a debil szülõk tesznek így-.-
Az én fiam is néz ilyeneket.Mit csinálhatnék???Nem szidom, büntetem, csak annyit mondtam, hogy ha kérdése van, kérdezzen.
Fura lehet nekik, mert az õ fiatalkorukban nem volt ilyesmi. Lehet nem tud hogy reagálni rá. zavarban van.
Mert prûdek!
Gondolom nem akarják hogy mi tudjunk ezekrõl és már azt gondolják hogy emiatt majd ki is akarjuk próbálni..egyszóval nem szeretnék hogy felnõjünk.
Nem sok értelme van a kérdésednek, mert nem írtad le hogy a "gyereke" hány éves. Mert ha 17 és fiú, akkor ez nem tragédia, de ha 13 az illetõ és readásul még lány is akkor ez nagyon káros is lehet. Miért? Elmagyarázom: Ellenõrizhetetlen a dolog , azaz nem mindegy milyen tartalmú pornót néz. Pl. ha egy 13 éves kisfiú azt látja, h 6-at gangbangelnek egy nõt, mindenki ráveri a cuccot az arcára, teleköpködik a segglyukát, a hajánál fogva durván szopatják, akkor azt fogja hinni hogy a szex ilyen és olyan mechanizmusok épülnek fel benne, hogy ez fogja izgatni, elõbb-utóbb abberált lesz. Nem tud majd mit kezdeni egy igazi lánnyal aki gyengédségre, igazi gyönyörre vágyik. Lány gyerekekrõl már ne is beszéljünk...

Fiuk, ferfiak! Ha a baratnotok mindent megad nektek akkor miert van "szuksegetek" arra hogy pornora kiverjetek?

A mindent megad-ot ertsetek ugy h barmi amit kertek plusz a lany is hoz be uj otleteket a kapcsolatba. Peldaul anal, melytorok, lenyeli nektek es hasonlok

Legjobb válasz: mert nem elégszer ad meg mindent a csaj, mert hát a férfi naponta akár 4-5 alkalommal is igényelheti a szexet, de van hogy egy nõ már nem tudja tartani ezt az iramot

mert nem elégszer ad meg mindent a csaj, mert hát a férfi naponta akár 4-5 alkalommal is igényelheti a szexet, de van hogy egy nõ már nem tudja tartani ezt az iramot
Mert észre kéne venni, hogy már nem vagy nõ neki. Nyugodtan minuszolhatsz.
Egyet nem tudsz megadni neki.Hogy más nõ legyél.Egy férfi megkíván más csajokat is akár képen filmen vagy valóságban.És ezekre recskázik.De ezt nem fogja neked bevallani.:)
Van akinek elég a barátnõ és nem kell pornó, másnak meg akármit is csinál, akkor is más nõkre akarja veregetni, tehát nem. Olyat kell keresni akinek elég vagy és kész.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet hogy bevalkotta, hogy "nem mindig ram gondol" kozben. Ezert nem fogok mas part keresni, akarmennyire is rosszul esik
Saját véleményem: 1. nem veled van a gond, hanem vele vagy 2. lehet mindent megadsz neki, de nem tetszel annyira neki fizikailag, arcban stb...
A kérdező hozzászólása: Nem az egoizmus beszel belolem, de akkor is nagyjabol lehidal elottem amikor csak polo nincs rajtam :D Ez az a kettosseg ami miatt nem ertem ezt. Az egyertelmu lenne ha latnam h mondjuk nem tetszik neki a seggem v nem szopnam le....
Velem meg konyorges ellenere sem akar pornot nezni, pedig en szeretnem. Azt mondja, hogy mellettem egyszeruen nem erzi, hogy szuksege lenne, hogy erdekelne. Pedig mar 4 eve egyutt elunk. En nem bannam ha neha betenne, mert nekem kell a vizualis elmeny is, es magunkat nem latom ha alatta vagyok vagy mogottem van, stb...
ki mondta, hogy megad mindent?
#12 nél a válasz.. sok olyan dolog van, ami nagyon izgatja az embert, de meg már nem csinálná.. talán próbáld meg látványosabban kényeztetni.. 18F
Azért mert vannak olyan dolgok, amik fejben nagyon izgatóak és izgalmasak, de a valóságban nem akarjuk vagy nem lehetséges megtenni. Ez nem megcsalás, nem arról van szó, hogy nem kívánjuk a partnerünket, csak jó néha elkalandozni.
Szerintem nem adsz meg mindent. Volt már elég sok bnõm, de csak egy volt olyan aki mindent próbált megadni és hát õ meg béna volt.
épp azért, mert nem ad meg mindent. álltál már oda a csajod elé azzal, hogy "nem lenne kedved tejturmixos beöntést adni nekem, miközben rászékelsz a halántékomra?".
2# Az egyébként rohadt jó! :D Nekem valószínû megszokásból lenne rá szükségem, persze a gyakoriság mértéke nagyban csökkenne.
A kérdező hozzászólása: Ha a baratomtol konkretan megkerdezem h megadok e neki mindent es h akarmit akar nyugodtan mondja akkor is ugyanezt mondanatok?
:)
Ha valóban mindent megadna a barátnõm, akkor az - feltehetõen - teljesen kiszívná az erõmet. De ilyen sajnos még nem fordult elõ... :)
A kérdező hozzászólása: Nalunk en kivanom tobbszor a szexet es az elmult tobb mint egy ev alatt egyszer sem mondtam nemet a szexre. Ezert nem ertem, hogy akkor mi lehet a baj?
Igaz lány vagyok de van egy tippem :) miért nem nézed meg hogy milyen pornót néz? :) lehet hogy olyat még nem csináltatok
A kérdező hozzászólása: Megneztem mar, az a vicc h tenyleg mindent csinaltunk mar... De azert koszonom a tippet :)
Ha még be is vallja hogy másra gondol közben akkor már bocs de hülye is.:)
Nyilván azért mert a második esetben sokkal jobban felizgulsz.
A kérdező hozzászólása: És hogyan bírnám tovább? Mindenféle gyógyszer meg krém nélkül...
Mert a társadalom beléd nevelte, hogy a homoszexualitás rossz dolog. Ha izgalmasnak találod, érdemes kipróbálni fiúval. Ha nem akarsz oldalakra regelni, akkor ismerkedj személyesen. Több meleg van, mint gondolnád, mert "nem menõ és nem illõ" felvállalni.
lehet, h elmúlik ez.
azért utálod magad mert ez van beléd nevelve a legtöbb meleg/bi srác átmegy ezen velem is ez volt amíg nem fogadtam el magam
Azt olvastam, hogy fiatal korban a mûvelet után szégyenérzetük van a srácoknak.
Nem, akkor is utálnád magad, mert nem tudod elfogadni a tényeket.
Hidd el, idõvel elmúlik... saját tapasztalatból mondom. Amíg néztem a pornót tetszett, ahogy elmentem undorítónak tartottam...úgy éreztem és soha nem tudnék abban a szerepben létezni. Az külön bántott, hogy tudtam nõkkel se sexelnék és fájt, hogy se fiúk, se lányok...nem tudtam mi lesz Velem. Hát megtaláltam egy fiú mellett a sorsom... 20/f
engem már nem érdekel mire verem :D
az utálat már nem használ...
en is pont ugyanigy voltam par eve, mint te mintha csak magamat latnam aztan egy sraccal beszelgettunk rola, vegul osszejottunk, le*optuk egymast es azota bi vagyok XD
A kérdező hozzászólása: Átgondolom!
Internetes oldalakon nem kötelezõ megadnod a személyes adataidat. Se fénykép, se név, semmi. Viszont sokan fent vannak képpel együtt, így nulla az esélye, hogy valami ismerõs lebuktasson.
még nem fogadtad el magad a kõrnyezeted által belédnevelt homofóbia miatt.
Ja, elõttem sokan írták már... Kb 16-17 éves korodra (max 18) kinövöd és pasikat fogsz majd keresni ha teljesen sikerült elfogadnod.
nem tudod elfogadni hogy b*zi vagy..ennyi
A kérdező hozzászólása: Aki benne lenne írjon:) Hátha!
A kérdező hozzászólása: Akkor csináljam egyszer sráccal? Nem szeretnék ilyen oldalra regelni ahol...Mert mi van ha ismerõs is van fent.
Nem kell utálnod magad. Én 100% heteró vagyok és nem utálok ilyesmiért senkit. Mindenki magánügye h férfival vagy nõvel akar dugni.. vagy ha kutyával élveznéd, ahoz sincs senkinek semmi köze..

Fiuk! Mit csinaljak ha a parom pornot nez? Hogy tegyem tul magam rajta? Miert nezi? A szexualis eletunk tokeletesen rendben van.

Legjobb válasz: akkor mi van? nézd te is! én is nézek, pedig nekem is rendben van a szexuális életem x) 19/L

akkor mi van? nézd te is! én is nézek, pedig nekem is rendben van a szexuális életem x) 19/L
Én ugyan lány vagyok, de ha nem haragszol, válaszolok. Nem értem, miért okoz problémát a kapcsolatokban az, ha az egyik fél pornót néz. Az én párom is néz, és én is nézek (egyedül is, és sokszor együtt is). Ha nincs otthon a párom, és maszturbálok, akkor rendszeresen nézek pornót. Ezzel nincs semmi probléma. Hozzáteszem, a szexuális életünk tökéletesen rendben van, talán jobb már nem is lehetne. Miért is nézek akkor pornót? Mert izgat a látvány. Ennyi. Gondolom, egy férfi is ezért nézi. Attól még a barátod szeret téged, és szexuális téren is megvan veled elégedve, hidd el. Nem kell ezt úgy felfújni. Egyszerûen ne gondolkodj ilyen butaságokon és ne kombinálj. El kell hinned, hogy szeret, hogy meg van veled elégedve az ágyban, és kész. A pornó meg ne érdekeljen.
Én is lány vagyok, az én párom mielõtt megismerkedtünk egy csomó pornót nézett, rengeteg gyûjteménye volt. Majd mondtam, hogy mostmár hello itt vagyok, nem kéne mert zavar. Törölte szó nélkül, azóta nem néz, nem igényli, csinálunk mi magunk házi videókat, azt nézi. Szerencsére õ olyan kedves, hogy megteszi a kedvemért hogy nem nézi, sõt azt is mondja, hogy nincs is rá szüksége (pedig 8 hónapja egészségügyi okok miatt nem tudunk szeretkezni), de õt attól még kielégítem. Szóval ha zavar, mond meg neki, és lehet hogy változtat ezen, de az is lehet, hogy nem fogja érteni téged miért zavar.
Szerintem pedig igen, mert én sem panaszkodtam mikor pornót néztem:) De te csak nyugtasd meg magad:) rád fér.
Tudod a jót is lehet fokozni;) jó>jobb>nagyon jó>legjobb>tökéletes!!
A kérdező hozzászólása: Sztem te eleg keveset tudsz a kapcsolatomrol, nem vgayok kivancsi az ilyen velemenyekre. Nem magamat nyugtatom, nem errol van szo.
Jaj, de ideges vagy:) Hát így segítsen egy ember neked?? Akkor minek teszed fel a kérdésed, ha nem vagy hajlandó elfogadni mások véleményét:S Nem kell titeket ismerni ahoz, hogy tudjam, hogy nem tökéletes:) Ezzel én befejeztem, tartsd magad nagyra továbbra is, pusz:)
Ha jó lennél nem nézne pornót!
Tudtom a kérdésedre válaszoltam. "Miert nezi?"
De ha ilyen vagy az ágyban is akkor ajaj:D
A kérdező hozzászólása: En elfogadom a velemenyeket persze, nem azzal van a gond, csak nem szeretem az ilyen jellegu valaszokat ami szemelyesen erint, mivel nem azt kerdeztem h iteld meg milyen a kapcsolatom. Eddig egy partnerem sem nezett pornot azert erdekelt h ez miert lehet, mivel nincsen tapasztalatom ilyen teren.
Na látod? Mégis csak van különbség, nem?
A kérdező hozzászólása: A leneyg hogy tudni akartam hogy miert lehet ennyi. Mivel megbeszelunk mindent, ezert ha nem lennek neki eleg jo azt is mondana, szoval nem hinnem hogy errol van szo, oszinte ember, nem hazudik, plane nem ilyen teren.
Nem minden ember egyforma, van aki néz pornót, van aki nem. Engem pl izgat az egymás elõtti szeretkezés, másik párral, van akit nem...
Én egyszerûen nem értem a csajoknál ezt a pornóellenességet! Mért baj, ha a srác pornót néz? Hát persze, hogy nézi, mert a férfi alapból erõsebb vizuális ingerekre bukik, és hát szereti a partnerén kívül megnézni mindazt, ami tetszik neki. Nézd vele együtt, és szexeljetek közben!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a velemenyeket!
A kérdező hozzászólása: en nem gondolnam ezt, mert mindent megbeszelunk, minden rendben van, szoval nem nyert az otlet:) csak erdeklodtem h miert lehet ez.
Képzeld el, hogy nincs rendben a szexuális életettek:) Azért néz pornót, mert többre vágyik. Én is voltam úgy néztem pornót és volt olyan kapcsolatom is hogy nem néztem pornót és nem is érdekelt. Nem tökéletes a kapcsolatotok:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tanacso, igen nehez nekem tullepni ezen, csak magamat sem ertem teljesen az a masik gond:) nagyon szeretem a szexet es tenyleg ugy erzem h akarhol akarmikor, csak ez a resze nehez szamomra.
ne viccelj, nézzétek együtt akkor! az hogy nézi, nem azt jelenti, hogy nincs rendben a szexuális élet, szal min akarod túltenni magad ?? azért nézi, mert egészséges :) )
Fogadd el.Nincs veled semmi gond, csak prûd az agyad.Azért nézi, mert többször igényelné a sexet.A pornó pedig azért kell, hogy valami élvezet is legyen a hokiban amíg el nem jön az orgazmus.Elõtted is nézett pornót, nem kell hibát keresned magadban.Minden srác néz pornót, ez nekünk alanyi jogon jár, mint nektek a smink.Ámen
A kérdező hozzászólása: Nem igenyli tobbet a szexet, ebbe biztos vagyok, mivel en igenyelnem tobbet:D szoval ez nem valasz.
Nem kell túltenned magad rajta, csak fogadd el. Természetes, hogy a fiúk ilyeneket néznek. Nekik éjjel nappal a szexen jár az agyuk, de nem szexelhetnek napi 24 órában... ne fogd ezt fel traumaként. 21L
"Nem igenyli tobbet a szexet, ebbe biztos vagyok, mivel en igenyelnem tobbet:D szoval ez nem valasz."Van amit jó egyedül is csinálni.:D ..ha hiszed, ha nem.Egyébként meg féltékeny vagy egy sexfilmre?Elég beteg..
A kérdező hozzászólása: Utolso: nem feltekeny vagyok, csak velem eddig nem volt ilyen, vagyis lehet nem tudtam rola, most meg tudok. nehez feldolgozni, de rajta vagyok az ugyon:)
Ezzel semmi baj nincsen. Én is nézek a párom mellett pornot és nincs semmi baja vele és remek a sexuális életünk. Egy ilyenen nem értem mért akadsz ki, full normális dolog... 19/F
A kérdező hozzászólása: Oszinten en sem tudom miert akadok ki, de szarul esett az elejen, mondtam h nekem ez uj. furcsa erzeseket valt ki belolem!!
Mi mindig együtt nézünk pornót a párommal, és õ is izgul rá, és nekem ez tetszik is.34/29pár.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat, aranyosak vagytok, senki nem irta azt hogy ez gaz, muszaj lesz atertekelnem a dolgokat:)
Mi a bajod egyáltalán? Bûn ha nézi Irigy vagy!
A kérdező hozzászólása: Miert vagyok irigy?
Ne foglalkozz az elõtted szólóval, nem vagy irigy, csak nem tudtad mire vélni a dolgot.De nincs ezzel gond szerintem, ha együtt nézitek.Néha még fel is dobja a szexet.
Ezt a kérdést már annyiszor feltették, keress vissza. Miért kell kiakadni, ha az ember fia, néha, vagy akár rendszeresen pornót néz? Jobb lenne, ha inkább felszedne valakit? Ez egy természetes dolog, úgy, mint nálatok a felesleges vásárolgatás és ez ráadásul még nem is kerül annyiba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!