Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ha pendrivot vagy (4 db)

Miért van az hogy ha pendrivot vagy egyéb eszközt csatlakoztatok az USB portra akkor lefagy a gép és csak ujraindítással lehet orvosolni? Felsem ismeri az eszközt.

Legjobb válasz: 1. Rossz a pendrive, próbáld másikkal. 2. Lepusztult a rendszer, telepítsd újra. 3. Rossz az alaplapi USB-vezérlõ (ez nem orvosolná az újraindítás, tehát ez nagyon valószínûtlen). Legjobban úgy jársz, ha veszel egy Mac-et. :)

1. Rossz a pendrive, próbáld másikkal. 2. Lepusztult a rendszer, telepítsd újra. 3. Rossz az alaplapi USB-vezérlõ (ez nem orvosolná az újraindítás, tehát ez nagyon valószínûtlen). Legjobban úgy jársz, ha veszel egy Mac-et. :)

Miért van az, hogy Ubuntu 13. 04 operációs rendszeren, ha fájlokat másolok ki pendrivera, vagy más külső tárolóra, akkor először gyorsan elkezd másolni, majd fokozatosan lassul és megáll?

Minden másolásnál.

Legjobb válasz: Akármilyen adathordozóra írsz elõször nem közvetlenül az adathordozóra kerülnek az adatok, hanem a memória egy meghatározott részére(gyorsítótár), majd ha az megtelt elindul a másolás az adathordozóra. Mivel a memóriába rohadt gyorsan be tudja másolni a cuccot, ezért amíg oda másol a másolás sebessége gyors, viszont mikor ez a terület elfogy el indul a lassú másolás az adathordozóra, ami sokkal lassabb lesz, mint eredetileg lenne, hiszen a gyorsítótárban lévõ, és a még gyorsítótárba be nem került adatokat is ki kell írnia, ezért hiszed azt, hogy megállt.

Akármilyen adathordozóra írsz elõször nem közvetlenül az adathordozóra kerülnek az adatok, hanem a memória egy meghatározott részére(gyorsítótár), majd ha az megtelt elindul a másolás az adathordozóra. Mivel a memóriába rohadt gyorsan be tudja másolni a cuccot, ezért amíg oda másol a másolás sebessége gyors, viszont mikor ez a terület elfogy el indul a lassú másolás az adathordozóra, ami sokkal lassabb lesz, mint eredetileg lenne, hiszen a gyorsítótárban lévõ, és a még gyorsítótárba be nem került adatokat is ki kell írnia, ezért hiszed azt, hogy megállt.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem csak hiszem, hogy megáll, mert az már picikét abnormális, hogy egy 7mb-os fájl 1 óra és 13 perc után nincs kimásolva.


Ezt ugye te se gondoltad komolyan?
A kérdező hozzászólása: a kérdésre válaszolj vagy takarodj
Õszintén, nem tök mindegy hogy mit ír ki? Ha felismeri a géped és tudsz rá tenni fájlokat akkor minden rendben.
A kérdező hozzászólása: De szeretném tudni, ha már drágán vettem egyet
takarodj? Tudjad hány kiló vagy.... Ha ennyire debil vagy, mit írjak, ember? nevezd át a memóriakártyát, oszt' írni fogja, hogy Samsung... Másban a gerendát, magunkban a szálkát se...
A kérdező hozzászólása: a kérdésre válaszolj te...bolond :) tudod, az az oldal lényege, ha nem tudunk valamit, itt megkérdezzük, s' kapunk rá választ. Persze van pár ember aki kissé analfabéta és nem úgy használja az oldalt ahogy kellene és csak okoskodik.
A kingston gyárilag el szokta nevezni a kártyáit. Ezt más gyártó nem csinálja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!