Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ha kérdést szeretnék (3 db)

Miért van az, hogy ha kérdést szeretnék feltenni legtöbbször csak mentés gomb van a küldés helyett?

Legjobb válasz: kérdés feltevésnél mentés gomb van. küldés gomb a válasz írásánál van.

kérdés feltevésnél mentés gomb van. küldés gomb a válasz írásánál van.

Miért van az, hogy sokan beszolnak másoknak és még nick nevük sincs és úgy nagy a szájuk? 2ik kérdés: Egy okos miért nem szereti ha egy másik ember okosabb :D? na ide jöhet a hülyeség is.

Legjobb válasz: Beszólnak, mert: 1. Szólásszabadság van. 2. Megtehetik. 3. Sok a rosszindulatú ember. 4. Azt gondolják, hogy te vagy a tudatlan/babonás/debil, holott õk is azok, ahogy az emberiség egésze az, csak mindenki a saját eszméit, éveit és igazát szajkózza, nem látva túl azon. Okosabb, vagy nem: Mindenki azt tartja tudásnak, amit hisz. A hit bizonyság, tény a hívõ szemében. A hit nem egyszerûen a vallásra korlátozódik, hanem minden bizonyságra, legyen az egy következtetés a tudományban, vagy maga a tudomány.

Beszólnak, mert: 1. Szólásszabadság van. 2. Megtehetik. 3. Sok a rosszindulatú ember. 4. Azt gondolják, hogy te vagy a tudatlan/babonás/debil, holott õk is azok, ahogy az emberiség egésze az, csak mindenki a saját eszméit, éveit és igazát szajkózza, nem látva túl azon. Okosabb, vagy nem: Mindenki azt tartja tudásnak, amit hisz. A hit bizonyság, tény a hívõ szemében. A hit nem egyszerûen a vallásra korlátozódik, hanem minden bizonyságra, legyen az egy következtetés a tudományban, vagy maga a tudomány.
1) A nicknév aztán tényleg nem változtat semmit sem... 2) Még egyszerûbb: hiúságból...
Na jó megyek én futni :)
Én már régóta nem reagálok senki hülyeségére, max.megírom a saját verziómat, aztán egy az egyben törlöm is a kérdést a megválaszoltak közül, mert valahogy ösztönösen ráérzek, mikor melyik válaszom fog botrányt kelteni másokban ( az, hogy még le is pontoznak, végképp nem érdekel ).Aki akar, privátban megkeres és ott elmondja, mi az óhaj, sóhaj, panasz.Ennyi.
Gyávák. Én nemcsak a nickem hanem a valós nevemet is vállalom annak ellenére, hogy folyamatos üldöztetésnek vagyok kitéve a reptoidok és földi ügynökeik részérõl.
kedves Árpád asszem befostam a röhögéstõl :DDD
Kedves Árpád! Nem vagyunk, mi anonímek gyávák, csak nagyjából ismerjük az oldalra írogatók szellemi színvonalát, ezért maradunk inkább inkognitóban. :D
A kérdező hozzászólása: vald be féltek nostrotol :D
én nem félek senkitõl. 1 perc alatt leütöm xD okos vok és az okos ember mindent megold :) most direkt tömör és rövid voltam mert a birka népet nem akarom felvilágosítani. meg nem akarom tudjátok mire gondolok :)
Nem vitatkozni akarok... de "okos vok" szerintem te kis tini senki vagy aki azt hiszi, hogy milyen menõ az ilyen rövidítésektõl. De ha ennyire kemény vagy jöhet a kép :)
Miért félnénk??? Én nem félek...
Én nem is akarom, hogy féljetek :) csak a kedves kérdezõ... de hogy miért ezt én sem tudom.
nem hiszem magam menõnek a rövidítésektõl :) képek nem küldök :)
A kérdező hozzászólása: én se akarom hogy féljenek , van 1 vágyam :D : "világbéke"
1. Most attól jobban érzed magad, ha kiírom, hogy jancsibácsi? 2. Te okos? Maradj már.
Vagy most direkt akarsz veszekedni velem?
Alapjáraton nem vagyok amúgy idióta... az viszont fel tud idegesíteni ha valaki nem "okos" hanem okoskodik. Tessék Last oneleft-el még sohasem vesztem össze. A nick engem is kicsit zavar, nem tudom beazonosítani ki kicsoda, csak tippelgetek :)
A kérdező hozzászólása: engem is zavar
A kérdező hozzászólása: amugy ha összeveszünk például én meg te (nostro) az azért van mert én hiszek valamiben te meg abban nem és probáljuk egymást meggyözni. gondolom én....
A kérdező hozzászólása: neked is utso válaszado lehetne nick kitéve
Vesztünk már össze? :D na jó ennyit a nickekrõl :) de ne izgulj én nem haragszom rád ;)
A kérdező hozzászólása: még nem..... :D csak ha összevesznénk akkor vlm ilyesmi lenne sztm.
Amíg azt mondod, hogy én vagyok a keményebb (izmosabb, erõsebb, gyorsabb) addig tõlem hihetsz mindenbe, nem fogunk összeveszni :)
A kérdező hozzászólása: én olyan izmos vagyok mint jay cutler. na ettöl legyél izmosabb
A keménység nem egyenlõ pusztán az izomtömeggel :) amúgy én bevallom... ilyen kemény vagyok: http://kepgep.hu/2010/11/29/main/SWRecorder_2010_11_16_17_16.. Ez én vagyok, nem csak hozzám hasonló valaki. Lehet nincs 50-es karom de röhögve lefutom az embereket, viszont aki meg lefut azt meg pofán tudom rúgni :P
mert anonim oldal . ezért szeretem ezt az oldal hogy beszólok de nem tudjátok ki vagyok :)
A kérdező hozzászólása: nick nélkül irok félnek nostrotol , de jobban tõlem.
Ne kezdd engem nem nyomsz le :D
elõzõ hozzászoló. nekem is a célom a világbéke, amit nehéz elérni ebbe a degenerált világban.

Mért van az ha itt valaki felteszi azt a kérdést, hogy miért buknak a rossz fiúkra a lányok, akkor hirtelen egy lány sem szereti azokat?

De nem csak itt hanem ezt személyesen is tapasztaltam már, hogy valaki én nem szeretem a rossz fiúkat, de csak olyanokkal jön össze akik bunkók vele!

Legjobb válasz: én szeretem a rossz fiukat, szexisek.

Nem tudom miért tettem oda olyan gyakran a "rosszfiút" fel sem tûnt, most sem tûnik olyan soknak, de ha ez lenne, akkor nyilván tudat alatt. Egyszer volt egy iszonyatosan romantikus párom, akivel a közös program tényleg mindig a romantikus vacsi volt, még egy esti sétát is képes volt olyan költõi fordulatokkal színesíteni, hogy csöpögõsnek ítéltem, minden találkánkra rózsát hozott, verseket írt nekem, és egyszerûen a falra másztam tõle egy idõ után. Én elmondtam, hogy nekem ez nem annyira jön be, õ elmondta, hogy õ viszont ilyen, nem tud rajta változtatni, tehát nem is tartott sokáig a kapcsolatunk. Rendben évente-fél évente egyszer meglepetésként belefér a virág, de amúgy fölösleges pénzkidobásnak tartom, megszokott, snassz lesz egy idõ után... Õ egy kicsit nyámnyilább srác is volt, nehezen tudott döntéseket hozni, stb. A rossz fiúk körében nem valószínû, hogy összefutok olyannal, aki ilyesmikre vágyik. Nem szeretem ha sz*rik a párom a fejemre, de azért a hátsómban loholni (és nyalni azt) sem kell, már pedig én ennél a romantikus kapcsolatomnál csak is azt éreztem!
Igen, tehát hogy is mondjam, kilökitek magatokat a férfi szerepébõl ezzel a futással. A férfi erõs, határozott. Az állatvilágban a hím a díszesebb, mert õ hódítja a nõket, az embereknél ki az, aki jobban ügyel erre? A nõk (kivéve a jelenlegi "divatirányzatok képviselõit"). Hagyjátok ilyenkor, rántsd meg a vállad és kész, majd lesz másik, ez van, tovább kell lépni. Lesz ott olyan is, aki elsõre igent mond :)
hát ez még a finomabb volt, másodszorra már undorítóan lekezelõ választ kaptam, meg is bántott, pedig sokat beszélgettünk a kettõ között és voltak bíztató jelek is. igazad lehet, hogy nagyon aláássa a pasi presztizsét, a "futás" mert most egy -finoman fogalmazok- minden szempontból osztályon aluli sráccal dumálgat :( tényleg finom voltam ezzel...
Hát, nem akarlak megbántani, de ez a most nem jó az ismerkedés a lehetõ legszebb és legmegfoghatatlanabb kifogás. Ha nemet mondott tartsd tiszteletben, maximum annyit tehetsz, hogy megmondod neki, hogy amennyiben túl van az elõzõ kapcsolatán és a továbbiakban úgy gondolja lenne esélye a dolognak akkor keressen meg, és ha nem lesz párkapcsolatod akkor a dolog áll. Ennyi, ezzel le van zárva. Ha konkrétan valaki elutasít valakit, de a férfi kitartó az lehet vonzó és egyben kiábrándító is. Ha a szerelmét akarja rád erõltetni na az borzalmas, és rettentõen kiábrándító. Egyszer viszont nagyon elcsesztem. Elküldtem egy hapsit a francba, ugye õt nem túlzottan érdekelte, majd keres mást, de örülnék neki, ha még egyszer bepróbálkozna, biz isten nem küldeném el :D De ez egy eset, legtöbb esetben tényleg kiábrándító.
konkrétan, hogy most nem tenne jót az imserkedés, mert elõzõ kapcsolat... úgy általánosságban kérdeztem. hogy ha már másodszorra próbálkozom, tegyük fel 2 hónap idõközzel, akkor az már kiábrándító? hogy az erõsebbik nem fut a gyengébbik után? én nem gondolom így, de a tapasztalataim azt mutatják, hogy nem szeretik a lányok -20 év körüliek-.
Hát, sok nõ szereti a romantikát. Én hányok tõle. Milyen indokkal kosarazott ki téged? Nagyon sok oka lehet ennek, így információ hiányában nem tudok nyilatkozni, hogy esélyes-e a dolog.
hát én itt csak kamillázok, ez aztán beindult. mindenesetre igazán hasznos, hogy ki van tárgyalva mégis mit jelent az a misztikus rosszfiú kifejezés. a romantika amúgy belefér ebbe? gondolom, ha már egyszer kikosarazott egy lány és én még próbálkozom akkor az már közel sem rosszfiús? vagyis vesztett helyzet, ugye?
Igen, pontosan, végre rátapintottál te is: Férfi :) Csak a férfi az kicsit mást takar valójában, ezért is van ez a rosszfiú kategória, ami pozitív :) Az már mint mondtam csak az én hülyeségem, hogy imádom az olyan hapsikat, akik tényleg azt sem tudják mi az adott nõ neve, na õk nem kellenének se társnak, se férjnek se semminek, csak egyszerûen vonzóak, de ez szubjektív :)
Mármint azt akarod mondani tökös és egy igazi egyéniség magyarul FÉRFI. Ok. amikor 15 voltam még nem volt ilyen rossz fiú kategória max aki akkor jött ki a fiatalkorúak börtönébõl. Azt rossz fiúnak hívták a csajok így én mindig erre asszociálok és csodálkozok a lányoknak miért kell ez? Így már tiszta. 27/F
Õszinteség: Egyáltalán nem baj, épp most dicsértem meg a 30/F sztoriját, szerintem ez iszonyú nagy határozottságot és magabiztosságérzetet sugároz, ami nagyon pozitív dolog.
Oké akkor kicsit közhelyesen: Aki mellett nõnek érzed magad. A férfi az erõsebbik nem. És nehogy most megint a fizikai dolgokra gondoljatok, elég arra, hogy ki hordja a nadrágot a családban, kinek a szava a döntõ, az erõsebb, kit nevezünk családfõnek. Na az ilyen leendõ családfõ mellett érzed magad nõnek. Ez nem megalázó, mert mellette tündökölsz is egyben, de mégsem kell kiesned a társadalmi szerepbõl.
Te sem érted 27/F :D Ti férfiak azért nem értitek a nõket mert mindig olyan sokat képzeltek a mondandóink mögé, holott semmi nincs mögötte, csak a szilárd szavak. Rosszfiú akinek saját akarata van, nem nyápic. Nem pedig ezek a verekedõs állandóan balhés alakok. Ez a rosszfiú kifejezés is szerintem mostanában ilyen elterjedt, amióta divat a férfiaknak nõként kinézni (körömfestés, hajvasalás, smink), ezek után valahogy meg kell különböztetni.
és az miért baj ha valaki õszinte? jobb a sok mellébeszélés? mi azzal a probléma ha mondjuk sokat beszélgetek egy lánnyal és egy idõ után megmondom neki hogy kedvelem? ez olyan nyálas?
Szóval mindenki apukája jó fú és az anyukája csak azért jött össze vele, mert rossz fiút nem akart tehát mindenki apukája "ha nincs ló jó a szamár is" és ti ezért születettek meg? Az király. Szóval ne beszéljünk hülyeséget a jó fiú lesz a férj mert az apádat minõsíted ezzel:-))
offolok bocsi. na látod, mindenki ezt mondja. csak én úgy vagyok vele, hogy nincs két egyforma ember, mint ahogy lány sem. és bántam volna ha nem próbálom meg, igaz így nagyon-nagyon rosszul jártam, de ez most mellékes. nem vagyunk állatok. én ezzel csak azt akartam kimutatni, hogy én várok rá, mert nekem ér annyit. valószínû csak én gondolom így :) pedig nem vagyok nyúlszívû -abszolúte nem- csak van, hogy nagyon meg tud fogni valaki és akkor tényleg nagyon elgyengülök.
Nyugi, emberi tulajdonság, elõfordul, a legtökéletesebbekkel is :) Ettõl te nem vagy kevesebb, mint bármelyik ember, ugyanolyan vagy, és minden cselekedeteddel egyre bölcsebb és bölcsebb :) :) :)
Köszönöm gagyi a véleményed. Korrekten válaszoltál, mindenképpen jár a megtisztelõ hangnem feléd. Ráadásul mostmár több dologban is egyet értek veled is. (Esti séta, strand.) Csak minden mondat végére odatetted a rosszfiú kifejezést. Esetleg ennek van valami miértje is? 15:05 (22f), Én is pontosan úgy gondolom, ahogy Te írtad. Gygyi írta, hogy ne csak a párrol szóljon minden. Igaza van valamilyen szinten, de a romantikának az a lényege, hogy elsõsorban kettõnkról szóljon a dolog. Nem mindig, de nagyrészt igen. 16:11: akkor nem egy a gondolkodásunk, amikor férfiakról beszélünk. Nekem az igazán férfias megjelenést a latin-amerikai táncosok jelentik, magam is ezt a szép pályát választottam egy életre. De jó bármelyik sport, csak ne konditeremben edzõdött lötyipötyi legyen (fut 10 métert és holtan esik össze). Nem vagyunk egyformák, tiszteletben tartom a véleményed.
Azért, mert a romantika csöpögés :) Én nem szeretem az ilyen gyertyafényes csilli villi dolgokat, én befekszem a kanapéra valami akciófilmet megnézni :) Nekem valahogy egy férfirõl inkább egy focimeccs egy üveg sörrel ugrik be, a gyertyafényes vacsora meg az ilyenek nem és számomra kiábrándító az ilyen.
Romantika alatt a legtöbb srác pedig a csöpögést érti... Én kifejezetten kellemetlenül érzem magam egy romantikus, gyertyafényes vacsora alatt, avagy akkor ha minden nap vörös rózsacsokorral, szerelmes versekkel állít be a párom. Ezt csak saját tapasztalat alapján tudom kijelenteni, mert eddig ha romantikusabb párom volt, az mindig ilyenekkel rukkolt elõ, amiket viszont nem szeretek! Természetesen ettõl függetlenül a romantika is jelenthet mindenkinek mást, ahogy ugye a rossz fiú is! :) DE... akkor mondom úgy, hogy a csöpögõs, nyálas romantikát nem szeretem!! Egy esti sétát, közös kirándulást, strandolást, stb sokkal jobban értékelek, ami nem csöpög, még is jóó, akár "romantikusnak" is nevezhetjük! :) Lényeg hogy együtt vagyunk, még sem csak egymásról szól minden, a rossz fiús romantikát szeretem! :) Õk biztosan nem csöpögnek, még is megtalálják a módját az érzelmek kifejezésének!
Jogos a kérdés. Én romantika alatt nem pont a filmekben megszokott gyertyafényes hegedûzenés vacsorát értem, persze nálam simán belefér. De nekem az is romantikus ha csak meggyújtunk egy-két gyertyát a szobában és kajálunk egyet, majd összebújva megnézünk egy dvd-t. Vagy csak sétálgatni este a városban össze-vissza. Vagy ez már nyálas lenne? 22f
Rendben gagyi, akkor már csak egtyet nem értek. A romantika miért egyenlõ a csöpögéssel? Ezt a legtöbb ember így gondolja: De miért?
Én nem tartom magam felületes embernek, attól függetlenül, hogy nem szeretem a romantikát... Ugyanúgy vágyom arra, hogy a páromat megismerjem minél mélyebben, együtt legyünk, csak mi ketten... Egyszerûen csak többre értékelem az ötletes, hasznos, tartalmas programokat, mint pl egy romantikus, tipikus gyertyás vacsorát. Ettõl én még ugyanúgy vágyom gyengédségre, csak ne csöpögjön minden egyes nap a romantikától... A "rossz fiúkban" (amit már megtárgyaltunk mi értendõ ezalatt" pont azt szeretem, hogy általában szintén nem romantikus típusúak, és könnyen megtaláljuk a közös nevezõt programszervezéseknél!
A kérdező hozzászólása: Látom sikerült kisebb vitát kialakítanom:D
Romantika minek? Ma már alig van nõ, akinek kell a romantika (sõt, nõ sincsen sok 30 év alatt). Legtöbben úgy élik le az életüket, hogy az érzelem mélyebb bugyraiba le sem érnek. Ezek a felületes emberek.
Jó sok mindenrõl lemaradtam! :) Ha valaki vérig alázza, üti a barátnõjét, az már egyáltalán nem rossz fiús kategória! Az egy utolsó szemétláda, egy idióta tahó... az ilyeneket legszívesebben egy háromszor akkora állattal veretném fél holtra!! Aki kihasználja azt, hogy õ az erõsebbik nem, és nem a kapcsolatuk elõnyére fordítja, az elmehet a francba! Engem egyszer ütne meg egy férfi asszem... Az a nõ, aki ezt mindenféle kötöttség (gyerekek, házasság) nélkül tûri, hagyja, nem lép semmit, az meg is érdemli az ilyet! Ha már összeköti õket valami, úgy jön föl ez, akkor természetes hogy fontolóra veszi az ember, de anélkül??? Rossz fiú alatt, amint említettem én is a FÉRFIT értem... A romantika belefér az ilyen kapcsolatba (bizonyos fokig), bár mivel én nem vagyok egy romantikus típus, jobban szeretem ha ez inkább szenvedélyben mutatkozik meg! :) Egyébként... kifejezetten rühellem, ha "futok" egy pasi után, és õ vissza se böfög, szóval azért ezt sem lehet így egyértelmûen kimondani, viszont ha kölcsönösen hódítjuk meg egymást, õ is tesz egy kicsit az asztalra, és én is, az úgy tökéletes! :)
Hát, ez megint csak érzelem. Ez a téma pedig egész más, manapság már senkinek sem lehet gazdag párja mert akkor vagy rámondják hogy haszonlesõ, vagy ha hasonló az anyagi helyzetük akkor nagyképû, mert szegényt nem akar. Elõfordulhat, hogy nála a pénzrõl szólt, de ugyanígy szólhatott az érzelmekrõl is, azok egy kicsit erõsebbek.
21.23 Ne haragudj, valamit kifelejtettem! AZ a majom, aki végül a férje lett, õ volt a leggazdagabb az összes közül.
Ne keverd az ízlést a szerelemmel. Ha valakit szeretsz lehet 600 másik mások szerint sokkal jobb pasi, de most legyen egy olyannal akit nem szeret? Akkor meg ribancnak tituláljátok. Ez nem ilyen egyszerû.
Lánok, szépítitek itt a helyzetet, de az az igazság, hogy a rosszfiú alatt nem a tökös srácot lhet érteni, hanem valami sokkal rosszabbat.Nem egy lányról tudok, akit megalázott, leköpött, lek...zott stb... a barátja, ma mégis férj és feleség a kettõ és már gyerekük is van.Pedig nagyon sok udvarlója volt a csajnak, neki mégis az a f...fej kellett. Sokszor nem értem én ezt, de mindegy...
A 30-as férfi is félreértette a verekedõsek nem kellenek, de õk nem is a rosszfiú kategória. Rosszfiú= Nem egy töketlen papucs. Ennyi :) Te kifejezetten az vagy ezzel az õszinteséggel, megmosolyogtam a sztoridat :)
Töketlen nyálas alakok? Na jó akkor a franc tudja ki a rossz fiú. Egyébként attól , mert valaki határozott, magabiztos, tudja, hogy mit akar a nõtõl, de nem rossz fiú attól még nem töketlen nyálas alak. ismét 27/F
én mindig elmondom, hogy szeretem õket...izgalmasak...de van egy aranyszabály :) a rosszfiúkkal csak flörtölnek a lányok, férjnek jófiút választanak :P
A kérdező hozzászólása: Én voltam a jó fiúk oldalán és le se sz*rtak , de amint elkezdtem én leszarni õket és nem foglalkozni velük, egybõl lett majdnem minden hétvégére valakim. Hozzá teszem régen akartam normális kapcsolatot amikor még érdekelt, hogy egy nõ mit érez, de pont ezt nem értékelték, és ezért el is nyomtam ezt magamban mára teljesen. Úgyhogy szerintem az kell , hogy érzelem mentes tudjon lenni és ne õ fusson valaki után is hanem a csajnak keljen teperni ezerrel. És ez kényelmesebb is:D
azért, mert a kérdezõ ezt akarja hallani, és ha azt írják, hogy nem szeretik, felpontozza õket. am én szeretem a rossz fiúkat
Több oka lehet. Vagy azért, mert komolyan így gondolják, és mindig ehhez a variációhoz és meggyõzõdéshez tartják magukat (hogy bunkó pasi szóba sem jöhet), vagy álszentek akarnak lenni (szánalmas), vagy arra hajtanak, hogy "felpontozzák" õket. 18/L
Na elmondom nálam mit jelent: Nem nyitja ki elõttem az ajtót, de ettõl függetlenül illedelmes, kulturáltan öltözik, férfias, úriember, de mégsem. Nagyszájú, van saját akarata, nem papucs és nem csicska. Nem akar mindent úgy csinálni ahogy én, tehát nem töketlen alak. És nehezen elérhetõ, kihívás, ha meghódítod, mert imádják a nõk és õ is imádja a nõket. Kb. ennyit jelent. Az ilyen ember nem tisztességtelen, tehát szó sincs róla, hogy a rossz itt tényleg rosszat jelent, egyszerûen csak nem az a tipikus jófiú :)
Én is szeretem õket :)
egyszer már valaki megfogalmazhatná, hogy akkor nõi szemmel mit jelent a rosszfiú. engem már nagyon érdekelne
attól függ, milyen az a rossz fiú... én se tûrném, ha bunkóznának velem, de a nagyon jó fiúk kicsit nyápic hatást keltenek.
Elõször is mert a lányok soha nem azt mondják, amire vágynak, másodjára meg eléggé szubjektív egy anoním oldalon, hogy mi az a rosszfiú. Otthon a gép elõtt ülve errõl a szóról elég széles skálán mozgó tulajdonságok ugorhatnak be válaszolónként. Amíg én egy pimasz srácot képzelek el, addig más egy baltás gyilkost. Szerintem.
Mert azok nem toltik aval az idejuket hogy ilyeneket olvassanak:D
Hmm ez jó kérdés én se értem... Amúgy szerintem a rossz fiuk rövidtávi kapcsolatokra vannak a jófiukból lesznek a férjek jobb esetben.
A kérdező hozzászólása: Miaz a te szótárad szerint?
A kérdező hozzászólása: Te vagy az elsõ aki ilyet irt legalábbis én nem találkoztam másikkal még itt:D
Én is szeretem az én szótáram szerint értelmezett rossz fiúkat... :) Viszont ha velem bunkózna valaki, az egyértelmûen tûrhetetlen számomra, és semmiképpen nem jönnék össze egy olyan alakkal, aki velem tapló módon viselkedik!!
Na látod, te rátapintottál a lényegre kérdezõ.
jah, a csajoknak mindig az kell, aki nem lehet az övék :)
Én személy szerint nem voltam bunkó a kolléganõvel, hanem udvarias kedves és éreztettem vele, hogy jó nálam aztán a szeretõm lett a 35 éves hölgy. Ha bunkóztam volna akkor bizony nem keféltem volna.....hanem elküldtek volna a [email protected] Rossz fiúk? Sohasem verekedtem, nem ültem sitten, nem vittek el a zsaruk, nem kötözködtem aztán volt egy rakat csajom. Igaz ha kellett egy csaj megmondtam neki, hogy én le akarok feküdni veled, aztán képen röhögött lesmároltam pofán vágott aztán vadul egymásnak estünk és egész éjszaka ment a hóka-móka, szóval az õsszintesség bejön. 30/F
hát ja, tudom el kéne hagyni.....
A hamar érzéskimutatást nyálasnak veszik, szóval nem vagy rossz :D
27/F ez hülyeség, én nem vagyok tini, mégsem csípem a töketlen nyálas alakokat, én a férfiakat szeretem, ezért is vonzódom az idõsebb korosztályhoz, közöttük sokkal több igazi férfi van. Akik a tinik szerint rossz fiúk azok egyáltalán nem arra gondolnak amire mi huszonévesek.
most felvilágosultam. nálam abszolút nem ezt jelentette a rosszfiússág. ha nem számítom bele, hogy hamar kimutatom az érzéseimet akkor én is rosszfiú lennék?! mert ezek szerint igen. na most egy világ omlott össze bennem, hogy rossz vagyok :O OMG :)
Úgyhogy szerintem az kell , hogy érzelem mentes tudjon lenni és ne õ fusson valaki után is hanem a csajnak keljen teperni ezerrel. És ez kényelmesebb is:D Emberek ez melyik korosztályra igaz? 30 éves nõkre? Esetleg tinikorban 15-18 éves csajoknál lehet, de próbáld ezt meg egy munkahelyen egy 30-35 éves nõnél aztán igen nagyot koppannál. Már 25-tõl sem válik ez a taktika be, amikor már az ember komoly kapcsolatra, házasságra hajt egy nõnél és nem elvagyunk aztán annyi. 27/F
Pontosan, mondjuk én az ennél rosszfiúbbakat is szeretem :D Szóval akik egy fokkal rosszabbak, de még õk sem rosszak, hanem egyszerûen olyan hogy is mondjam, tipikusan azok a faszik akik képtelenek megjegyezni a jelenlegi nõ nevét :D
Egyetértek azzal, aki megfogalmazta azt, hogy mit is jelent a "rossz fiú" jelentése, számomra is valami hasonlót! Szeretem, ha egy srácnak van egyénisége, kiáll az igazáért, hangot ad annak, ha neki valami nem tetszik, megvéd, bármi is történik, emellett kifejezetten oda vagyok a "rossz fiús" külsejû pasiktól... Az hogy "rossz fiú" számomra nem abban nyilvánul meg, hogy bunkózik velem, és hatalmas nyaklevest kever le nekem, ha bemerek szólni, ezt nem is tûrném! Azt viszont szeretem érezni, hogy én vagyok a nõ a kapcsolatban, akit terelgetnek (nem parancsolgatással!), és van aki ha kell döntést hoz helyettem, határozott kiállású valaki (testileg, lelkileg), és nem egy nyápic alak!
Egyébként nektek is volt már dolgotok rossz fiúval?
A "hát ezaz"-t nem akartam...
Hát ezaz, nálam a rossz fiú, nem azt jelenti, hogy lop, csal, hazudik, drogdíler, meg hasonlók. A jófiút szerintem mindenki tudja, hogy milyen az a tipikus filmes jófiú, aki nincs benne semmi kicsit merészebb dologban. Na a rossz fiú nem ilyen, ennél "rosszabb", de nem is a teljes ellentéte. De a lányok akik itt azt írják, hogy nem szeretik azokat, azok arra gondolnak (szerintem), hogy kell nekik a szeretet. De ez még egy rosszfiúban szerintem ugyanúgy meg lehet. Csak vannak olyanok, akikben mégsincs. Na azoka kérdések, meg sztem azokról szólnak.
De, pont az a pláne benne, hogy nem lehet a miénk, de mégis az lesz :D Érted?
magyarul: tegyél úgy, mintha leszarnád õket :D
én szeretem a rossz fiukat, szexisek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!