Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ha elmegyek nyaralni (1 db)

Miért van az, hogy ha elmegyek nyaralni ott se tudok 100%-ig kikapcsoldni?

Mindig találok magamnak valami olyat ami miatt aggódhatok(nem lelki)persze nem szándékosan hanem tudat alatt.

Legjobb válasz: Túl sok problámád van és egy egyszerû nyaralás nem elég hozzá :( Az egyik ismerösöm rendezvényszervezõ, állandóan telefonál és mondta, hogy a tenger zúgásában és a csengõhangját hallotta, pedig otthon is hagyta a mobilját. Mélyen vannak ezen a dolgok...

Túl sok problámád van és egy egyszerû nyaralás nem elég hozzá :( Az egyik ismerösöm rendezvényszervezõ, állandóan telefonál és mondta, hogy a tenger zúgásában és a csengõhangját hallotta, pedig otthon is hagyta a mobilját. Mélyen vannak ezen a dolgok...
szerk: és=is bocsi ^^


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen elfoglaltságot tudnátok ajánlani egy kb.10 órás útra busszal?

A barátommal megyünk, és szeretném, ha nem unatkoznánk. :) Én ilyenkor hangoskönyvet szoktam hallgatni, de ő nincs oda az ilyesmiért. Van valami ötletetek, ami esetleg már bevált?

2

Utazási csekket hol igényelhetek és milyen fajtát?

Egyedülálló vagyok, álláskereső, van egy gyermekem.Tudom, hogy van aki hasonló helyzetben van és kap valami üdülési lehetőséget, csak sajnos őket nem tudom személyesen megkérdezni, de ők is álláskeresők és nem nagycsaládosok.Tehát elvileg gondolom, nekem is járna, de fogalmam sincs, hol érdeklődhetnék, hol igényelhetném és milyen fajtát, mert van az üdülési, a nyugdíjas üdülési, meg szépkártya, stb...Légyszi, aki tájékozott ilyen ügyben adjon némi infót.Köszi!

0

Mit jelent a lídos strand?

2

Pula és Rovinj környékén olcsó és jó campinget tudtok?

0

Mi a véleményetek Balatonlelléről és a Napfény Strandról?

Balatonra megyünk egy hétre a párommal kikapcsolódni, és mindenképp olyan helyre akartunk menni ahol van "homokos rész" is. Félreértések elkerülése miatt olyan hely ahol nem csak lépcsőn lehet belemenni a vízbe! Balatonlellét tanácsolták és az úgynevezett "Sunshine Beach"-et ami mesterségesen lett feltöltve homokkal. Az árakkal már tisztában vagyok, képen és youtube videón is néztem, nagyon tetszik. Még nem voltam ott ezért is szeretném kikérni a véleményeteket!
Esetleg ha valakit érdekel a videó és az oldal ahol néztem:
A válaszokat előre is köszönöm!!!!

3

Hogy hívják azt a programot amikor én is fogadok egy-egy éjszakára külföldit de nekik is kell engem?

Nem valami kanapé program nem találom a neten.Előre is köszi.

3

Puskás stadion közelébe van valami szórakozóhely, vagy kis kocsma + dohánybolt?

1

Tudtok- e olyan városokat Észak- Amerikában amelyik híres a sok esőről?

Tudom, ott a google keressek rá. De nem vagyok benne valami jó, így hát itt kérek tanácsot. Olyan várost keresek Észak- Amerikában ahol sok az eső és hideg van. Kanada is szóba jöhet.

4

Liszt Ferenc repülőtér bejáratánál meg lehet állni, csak annyira, hogy kiszálljak?

Soha nem voltam még, nem tudom, hogy képzeljem el. Én úgy képzelem el, hogy van egy hatalmas parkoló, és akkor a repülőtér, két bejárattal, 2A - 2B -vel. Úgy tervezzük, hogy aki felvisz, az csak megáll egy pillanatra a repülőtér bejárata előtt, a 2B-nél, én kiszállok és ennyi. Nem vár meg, megy haza. Hazafele már mással jövünk. Szóval, ez az elképzelés jó ? Meglehet csak úgy állni autóval a bejárat előtt ingyen?

5

Szlovákiában és Romániában milyenek az utak?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!