Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ha egy meleg (10 db)

Tudom hogy ez hülye kérdés de miért van az hogy ha egy csaj iránt nem mutatok szexuális érdeklődést tök normálisan el tudok vele beszégetni (biztos azt hiszi hogy meleg vagyok:D) de mihelyt szexuális utalásokat teszek elkezd tök hülyén viselkedni?

Hogyan lehet ezen változtatni?

Legjobb válasz: Ne megdugni akarj minden csajt - elõbb barátság - ha kitart melletted mint barát akkor több is elképzelhetõ - és akkor másképp fog viszonyulni a dolgokhoz. Írj le egy példát és elmondom a véleményem ha most rosszul gondolnám 22F

Ne megdugni akarj minden csajt - elõbb barátság - ha kitart melletted mint barát akkor több is elképzelhetõ - és akkor másképp fog viszonyulni a dolgokhoz. Írj le egy példát és elmondom a véleményem ha most rosszul gondolnám 22F
Ez most komolyan egy kérdés? Zavarban van.
mert a "buzybaráttal" (értsd "csak barát soha semmitöbb") el lehet beszélgetni. aki meg hajt a csajra azzal nemlehet elbeszélgetni.

Miért van az, hogy egy csomó csaj szívesen ismerkedik melegekkel, a meleg fiúk is szeretik, ha van egy csaj barátjuk, de eddig még egy leszbikus csajról sem hallottam, aki mondjuk fiú barátot (barátot! Nem dugipajtit) szeretne?

Legjobb válasz: Pedig van egy pár lány aki inkább a fiúk társaságában érzi jól magát s inkább fiúbarátai vannak, valószínûleg van köztük leszbikus is.

Pedig van egy pár lány aki inkább a fiúk társaságában érzi jól magát s inkább fiúbarátai vannak, valószínûleg van köztük leszbikus is.
Kedves Kérdezõ! A #2-es hozzászólásomban kifejtettekre hoztam a #6-os példát.
A kérdező hozzászólása: #6: elsõ megjegyzés: nem vág a témába. Második megjegyzés: eddig is tudott volt, hogy a szexuális identitás kialakulásában szerepet játszHATnak a körülmények is.
jav: indexen
Témához indeken egy cikk: [link] Nevelt lányait szexuális vágyainak kielégítésére használó férfi ellen indult büntetõeljárásban igazságügyi pszichológusi szakvélemény megállapította, hogy a lányok a emiatt lettek leszbikusak, vádiratba bekerült: "„A vádlottól elszenvedett szexuális cselekmények, és a sértettek nemi identitásának megváltozása között ok-okozati összefüggés állapítható meg.”"
Na, akkor itt vagyok én, hogy erre rácáfoljak! Én leszbikus vagyok, és szeretnék fiúkkal is barátkozni. :)
Ez amúgy rohadt nagy általánosítás, egy átlag melegnek semmivel nincs több lánybarátja, mint egy átlag heterónak. Én se "szeretem" ha lány barátom van, számomra egy barát egy barát, mindegy milyen nemû! 19/melegF
Illetve a "friend zone"-ba tartozó "rendes srácokkal" sem.
Szerintem azért mert a leszbikus csajok jelentõs része azért lesz leszbi, mert elõtte csalódott a férfiakban (rosszul bántak velük, elég ha csa nem törõdtek a szexuális kielégülésükkel). Viszont a melegeket õk sem tartják férfiaknak, ezért velük nincs is gondjuk.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat!


Ha valaki nem vonzódik egyik nemhez sem, azzal feltétlenül segítségre van e szüksége, s miért van az, hogy ha valakinek huzamosabb ideig nincsen nője, azt automatikusan melegnek nézik?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kell segítség neki, ha õ így érzi jól magát, ha nincs szüksége senkire.. Az ilyeneket aszexuálisnak hívják. Azért van az, mert az emberekben nagy az elõítélet. És tudod " jobb" elõbb megbélyegezni valakit, pletykálkodni, minthogy valakit megismerjen és jóban legyen vele...

Nem feltétlenül kell segítség neki, ha õ így érzi jól magát, ha nincs szüksége senkire.. Az ilyeneket aszexuálisnak hívják. Azért van az, mert az emberekben nagy az elõítélet. És tudod " jobb" elõbb megbélyegezni valakit, pletykálkodni, minthogy valakit megismerjen és jóban legyen vele...
Nem nézik melegnek, lehet az is rá a válasz, h nem akarja magát lekötni mert neki nagyon jó egyedül!!Ez lehet csak egy ilyen állapot h nem vonzódsz egyik nemhez sem, majd sztem idõvel ez megfog változni!!
Kortól is függ. Én 14-15 évesen nem vonzóüdtam senkihez és teljesen kétségbe voltam esve, hogy a körülöttem élõ lányok, fiúk már 12 évesen "szerelmesek" és vizslatják a másik nem képviselõit. Már attól is féltem, hogy meleg vagyok, pedig a saját nememhez sem vonzódtam. : D Aztán egyszer csak beleszerettem valakibe és minden megváltozott. : ) 19/L
így van:) ez csak idõ kérdése szóval ne gondolkozz ilyesmin, hagyjd majd kialakul:)
Így van egyet értek az elõzõ válaszolóval:) hehe egyidõben írtam veled:) 18/L

Mért van az, hogy ha valaki egyedülálló, akkor miért gondolják sokan, egy idő után hogy biztos meleg?

Vagyis ha valakinek nincs senkije és egyedül éli le az életét, akkor mért mondják rá sokan, hogy biztos a saját neméhez vonzódik és ezért nincs neki senkije. Persze az is lehet, hogy az, csak nem meri bevállalni, így inkább egyedül marad, de szerintem ez elég ritka.

Legjobb válasz: Egyébként most nem nyavajgásként írom. de sok ember van aki társ nélkül éli le az életét...

Egyébként most nem nyavajgásként írom. de sok ember van aki társ nélkül éli le az életét...
Ilyenek az emberek. Fiatal srácoknál lehet igaz.. pl. én feltûnõen nem csajozok, és elég durván elzárkózott vagyok.. Bátyám 36éves s még szingli.. De tényleg, az emberek ilyenek, ha valamibe különbözik csak egy picit is már teszik rá a jelzõket.. de ez van.. 19/F
Mert rosszindulatúak az emberek. 1x amikor otthon úgy elkezdtem szídni a nõket, még anyám is megkérdezte, hogy nem lettem meleg ugye.
Én azért vagyok egyedül és leszek is örökre, mert rettenetesen ronda vagyok és az összes lány undorodik tõlem.
mondjuk az én esedtemben ez igaz :D
Rám bárcsak már mondanák, de a családomnak ez lenne az egyik legutolsó gondolata, hogy miért vagyok egyedül...Igaz még nem is vagyok olyan idõs, de akkor is. Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem feltétlenül igaz. A legtöbb ember szerintem egy csomó más indokot talál mielõtt ilyesmi eszébe jutna, hacsak nem õ is titokban az és ez miatt rögtön ez ugrik be neki magyarázatként. De különben nem hiszem, hogy ez így lenne.
Aki egyedül él az nem feltétlen meleg. Melegek is élnek együtt, akár egy lakásban. Aki egyedül él, az vagy nem igényli a párkapcsolatot vagy nem képes rá, vagy nem kell senkinek.

Miért van az hogy ha a nők sok mindenkivel szexelnek, azt az emberek természetesnek tartják, ha egy férfi csinálja ezt akkor bunkónak, vagy ha nem akkor melegnek, töketlennek gondolják?

Mostanában egyre inkább ezt látom.

Legjobb válasz: én azt tartom csak természetesnek, ha szerelembõl szexel valaki, legyen az nõ vagy férfi

én azt tartom csak természetesnek, ha szerelembõl szexel valaki, legyen az nõ vagy férfi
Én pont az ellenkezõjét látom. A nõk a legõsibb mesterséget ûzik, ha sok emberrel szexelnek, amit meg is értek, bõven elég egy emberrel, akibe szerelmes az ember. A férfiak pedig igazi tökös palik, akik minél több numerát szereznek, annál vagányabbak. Nagyon furcsa, hogy Te ezt pont fordítva látod.
"ha a nõk sok mindenkivel szexelnek, azt az emberek természetesnek tartják" Nem tudom hol élsz de ezt a legtöbben rossz szemmel nézik. "ha egy férfi csinálja ezt akkor bunkónak, vagy ha nem akkor melegnek, töketlennek gondolják" Tehát az is baj ha csinálja meg az is ha nem. Ezek után jogos a kérdés: mi a francért is kéne a többi ember véleményével törõdni? Hiszen úgyse lehet megfelelni nekik, akkor miért kéne erre a lehetetlen feladatra pazarolni azt a rövid életet ami megadatott nekünk?
Miért gondolnák h meleg? Am meg pont fordítva van.Ha egy nõ sokmindenkivel szexel akkor k*rva, de ha egy pasi akkor az természetes.
Rossz körökben mozogsz.
A kérdező hozzászólása: Igen manapság ez a dolog megfordul, másrészt unom már hogy minden második csaj azt írja ki amit Te is, és ezen van fennakadva.
"A férfiak pedig igazi tökös palik, akik minél több numerát szereznek, annál vagányabbak. " Elég gáz, hogy sokan így látják ezt.
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk ezt a rossz körökben mozgást.Nem mozgok rossz körökben, csak sokmindent látok, meg hallok.Azért sok nõ is helyénvalónak tartja, hogy egy férfi ezt csinálja, ha nem akkor meleg vagy beteg.
Hülyeség.
a pasik b*zizzák egymást, ha valamelyikrõl kiderül, hogy nem szeret nyalni... én még ilyet nõtõl nem hallottam, szóval beszéljétek meg magatok között :D
Ez csoport függõ.. Nekem pl az ismerõseim furán néznek rám ha említem a nuni nyalást, de a ´franciáról´ van szó, az elfogadott.
Van egy bizonyos nõtipus, aki szereti játszani divatból a nagy feministát. Neki minden jár, mivel hogy õ a nõ, és hajolj meg elõtte, meg minden... õ viszont nem hajlandó semmire. Miért is lenne? Hiszen õ nõ, õt nem kérheted meg semmire, neki nem kell semmit adnia, kizárólag kapnia, és ez így van jól. Miért ne, hiszen õ egy nõ, sokkal magasabb rangú létforma mint holmi hitvány kis nyomorult férfifajzat. De szerencsére ez nem olyan gyakori, a legtöbb nõ amit nem hajlandó megtenni, azt el sem várja a másiktól. Szerintem ez lenne inkább a követendõ példa. Ennek ellenére én szeretek nyalni.
képet :3 :DD lécci

én is a fiukat szeretem. Miért útálják a melegeket? Pedig minden baráti társaságban van meleg srác. Ha te egy barátodrol megtudod hogy meleg mit tennél?

Legjobb válasz: Engem aztán nem érdekel ki meleg meg ki nem. Házasodjanak, fogadjanak örökbe, azt csinálnak amit akarnak. Semmilyen módon nem befolyásolják az én életemet akkor meg mit érdekeljen? Kár ezen idegeskedni. Az én szememben ugyanolyan emberek mint bárki más.

Melegnek születni kell. Legjobb tudomásom szerint eddig csak heteroknak lett meleg gyereke. Vagy õk direkt erre nevelték õket? Feltételezem, hogy mindenki heteroként neveli a gyerekét. Ez nem valami tanulható vagy elkapható dolog.
"Én azért utálom õket, mert nem tudnak viselkedni." Mi az, hogy nem tudnak viselkedni? Nem szobatisztaságra még nem nevelt kutyákról beszélünk, hanem emberekrõl! Ahogy a heterók között is van egy csomó szellemileg fejletlen, úgy a melegek között is elõfordul, nem ebbõl kellene kiindulni és sztereotípiákat felállítani. Soha nem voltam a maszkulinitás csúcspéldája, de senki sem tudná megmondani rólam, hogy meleg vagyok. Nem hirdetem sehol sem, sõt, csak a legközelebbi barátaim tudják rólam. Mellesleg éjszakai szórakozóhelyeken a heteró tinisrácok ezerszer b*zisabban néznek ki, mint mi, csak mert ez az aktuális divat. Természetesen õket senki sem szólja le, mert az - állítólagosan - nagyon szexis, párzásra kész Gizike mögött vergõdnek.
Engem aztán nem érdekel ki meleg meg ki nem. Házasodjanak, fogadjanak örökbe, azt csinálnak amit akarnak. Semmilyen módon nem befolyásolják az én életemet akkor meg mit érdekeljen? Kár ezen idegeskedni. Az én szememben ugyanolyan emberek mint bárki más.
A homoszexualitás nem tanulható dolog, még mindig...
En azert utallak benneteket, mert hetero ferfikent nagyon gusztustalannak erzem amit ti muveltek. Ha egy meleg srac visszafogja magat, nem hirdetgeti allandoan, hogy az es tudomasul veszi, hogy ez szamomra nagyon kellemetlen lenne, akkor meg akar legjobb haverom is lehetne...
Nekem nincs bajom velük/veletek, mivel nem tehetnek/tehettek róla. Azért utálnak titeket, mert ez ellenkezik a természettel, csak ez paradoxon, mivel a természet miatt vagytok ti is ilyenek, nem tudósok kísérletezték ezt ki. Meg undorítónak tartják õket, a nagy többség csak a lányoknál fogadja el, mert szexi... Megdöbbennék, ha egy barátomról kiderülne, de nem zavarna. Engem is kinéznek sokan, mivel beteg a bõröm, és bántanak miatta az emberek, mintha én akartam volna, én tehetnék róla...
1. senki sem gyûlöli a melegeket, de azt tudnod kell, hogy ez nem átlagos, hiába akarja a mai kor ilyenné teni a világot 2. rohadtul nics minden társaságban meleg, hiába szeretnéd... 3. egy barátot nem a szexualitása miatt szeretünk, mondjuk nem hajolnék le a szappanért mellette... 4. utálni rövid "u" 5. szerintem ha nem affektálnátok meg tennétek-vennétek magatokat, nyilván nem közösítenétek ki titeket, ezt intézzetek el magatok egymás közt, de kérlek ne nyomd le a normális emberek torkán az érzéseidet 6. nem vagyok se meleg és nem utállak titeket...
engem se zavar, bár az örökbefogadást nem engedélyezném :/, mert szerintem ha egy gyerek abban nõ fel, hogy az a normális, akkor csak eltanulja, vagy hajlamos lesz rá, sajnos ahol engedélyezik, ott voltak ilyenek dögivel
válj láthatatlanná és akkor nem veszik észre h búza vagy.
Velük született, de ne mond már, hogy ha abban nõsz fel, hogy a faterod apáddal smárol és ölelkezik, akkor nem fogod megszokni, nem veszed úgy, hogy az normális, nem véletlen homoszexuális valaki, a természet nem akarja, hogy örökítse a génjeit.
Akkor miért vannak melegek? Legjobb tudomásom szerint csak heteroknak született eddig meleg gyerekük. Nem egy került ki egy rendezett családi háttérbõl ahol azt látta, hogy apuka meg anyuka szeretik egymást, õ mégis meleg lett.
Kedves kérdezõ, ennyi válasz után már ki lehet következtetni: sztereotípiák miatt, meg mindenféle kitalált hülyeség végett, amit senki nem bizonyított, de õk szentül meg vannak róla gyõzõdve.
én az mellett vagyok, hogy velük született dolog, de emellett abban is biztos vagyok, hogy tanulható
én is meleg vagyok, de én is utálom azokat a melegeket akik lányosan viselkednek-.-" miért viselkednek ugy? rolam pl tudják tobben is hogy meleg vagyok, még olyanok is tudják akik nem birnak, de nem bántanak miatta mert nem viselkdek ugy mint egy lány!!!
Mert begyöpösödött fejû szerencsétlenek, akik csak annyit tudnak, hogy nyomatják ezt a homofób szarságot.Tudjátok mi az a yaoi?Magyarul annyit jelent, hogy fiúxfiú, aminek mellesleg óriási rajongótábora van...mind1, nézzetek utána.Egyszerûen csak nem bírják elfogadni ha valaki nem olyan mint õk.És itt vagyok én kivételnek.Én szívesen látnék meleg párokat az utcán.Örülnék, ha felvállalnák a "másságukat".Ez a sok gyûlölködés engem is kiborít, nem is tudom mit érezhetnek a melegek...:l ( ezt mostanság minden ilyen kérdéshez le fogom írni -.-) Egyáltalán nem gyûlölöm õket, SÕÕÕT...:DD Ha megtudnám, hogy meleg...ÖRÜLNÉK.:D 15/hetero L
Szerintem sokan mondják írígységbõl. Mondjuk nekem se jön be, de azért nem b.*iznám le. Minek? Nem ártott nekem semmit.
Aki a képet küldte:nagyon látszik azon hogy össze van vágva és õ nem ****az a féltékenységeteket meg haggyátok meg magatoknak nem vagyok rajongója néhány dala tetszik de akkor is milyen lenne ha híresek lennétek és ezt állítanák rólad...Gondolkozzatok el ezen
Õszintén szólva kiráz a hideg ettõl a Bieber gyerektõl (egy beképzelt, elszállt kis p.csfej, a hangja nem nagy szám, a dalai tucatok, a külseje nem férfias... 12-14 éves lánykáknak bejön, azt megértem, de nem tudom, mitõl tartják fiúsnak / férfiasnak, tiszta feminin vonásai meg férfiatlan stílusérzéke van). De attól függetlenül paraszt dolognak tartom azt, hogy bizonyíték nélkül vki sérteget mást vagy a szexualitására tez megjegyzést.
Van ilyen, ám volt róla cikk is.. lehet biszex vagy nem tudom. Viszont, a fikázás sokak szerint jó buli.. én nem érzem annak, de a többség igen.. 20f, meleg
Nem tudom miért kell ennyiszer leírni, hogy nem b*zi, mert senki sem állította a válaszadók közül. Azt mondták nem férfias. Irigység is közre játszhat, de én konkrétan azért nem szeretem, mert nem tetszik a zenéje és pont.
A kérdező hozzászólása: hat celebnek szerintem nincs enyi rajongoja , szerintem igazan nem buz*i , csak mert szep fiu attol meg nem buz*i , es mert szep a mosolya attol meg a lanyokat szereti , peldaul ha en lez*bi lennek nem csokoloznak fiukkal
Persze, hogy vannak érzései, ez nem vitás, de a zenei tehetségtõl nagyoooon messze van, ez tény. lehet szeretni, lehet utálni, jó énekes egyiktõl sem lesz. Õ celeb, nem sztár.
A kérdező hozzászólása: nem az a nemnormalis aki kuldte , hanem az aki ugy megcsinalta , esetleg az a bu*i aki azt a kepet szerkesztette
A kérdező hozzászólása: de miert nagykepu , tehetsegtelen , noies? az utolso az aki a linket kuldte azt egy nem normalis vagta ossze , latszik a kepen na mind egy.Szerintem mert egy zeneeben a szerelemrol beszel eggyaltalan nem nyalas , neki is vannak erzesei mert egy nornamil embernek
Nem mindenki irígység miatt. Egyszerûen túl lányos. Szerintem nem meleg, de annak néz ki. A másik dolog viszont, attól , hogy valakinek barátnõje / felesége van, attól még lehet meleg...
Szerintem azért mondják rá sokan, hogy meleg, mert tényleg nem túl férfias, oké hogy jóképû (legalábbis sokak szerint), de ettõl még nem lesz az, például a zenéi miatt is.Olyan számai vannak, amiket tizen éves lányok hallgatnak, és ráadásul szörnyen nyálas a hangja. [link]
Mert nagyképû, trágár, beképzelt, tehetségtelen, Páwa, és még nõies is. Mondjuk azt, hogy b*zi soha nem mondtam rá, de a többi igaz.
Mert nem néz ki férfinak.Olyan mint egy hülye p1csa.
En szemely szerint imadom Justin Biebert.Nem b*zi, jo a hangja(egyaltalan nem nyalas).Mit kell amugy fikazni?Ismeritek?Nem.Akkor meg?Ellehet menni melegebb eghajlatokra.

Vannak itt meleg jobbik szavazók? Ha igen 4lmondanák hogy miért támogatnak EGY olyan pártot ami jogaik ellen kampányol?

Legjobb válasz: Én csak annyit mondok, ha magyar vagy a Jobbikra szavazol... A többi csak kizsákmányol...

Én csak annyit mondok, ha magyar vagy a Jobbikra szavazol... A többi csak kizsákmányol...
En bi vagyok es jobbikra szavaztam. Miert? Mert az orszag szempontjabol oket tartom a legjobb valasztasnak.
Egyelõre, még nem támogatom a Jobbikot. Sokan azért teszik, mert szibériában akarják a cigányságot tudni...
Most nézd meg... Jobbik jobb választás mint a fidesz. A fidesz lopja a pénzt, meg nagyon szereti a cigányokat. Megvernek egy gyereket, aztán "csak játszottak" a cigányok ez a bíróság válasza
De legalább a jobbikra szavaz, ha nem is magyar
"ha magyar vagy a Jobbikra szavazol" Miért van az, hogy egy ismerõsöm sem magyar, aki a jobbikra szavaz?
A felvonulás az tényleg undorító. Tényleg miért nem vonulnak fel a zoofíliások is és basznak meg egy csorda kecskét a város közepén?
Pontosan mire gondolsz?
A felvonulás és a ripacskodás ellen "kampányol", nem a "jogaid" ellen. Tartsd otthon a szexuális beállítottságodat, csak rád és a párodra tartozik, és akkor nem zavarsz senkit. A Jobbikot se. És ami már ezerszer el lett mondva: Jobbik nem egyenlõ kuruc.info.
Én is biszexként rájuk szavaztam, mert a hazám fontosabb, nem az egyéni érzelmek. A párt hivatalból egyébként nem utálja a melegeket és a diszkriminációjukat sem tûri (ezt a 80 oldalas választási programjukba is beírták), de úgy gondolják - mint ahogy én is - hogy ez magánügy, nem az utcára való önmutogatósdi és gyereket meleg pár nem nevelhet fel egészségesen... Egyébként Morvai Krisztina régen sokat tett a melegek jogaiért, ezt mégis nem említik meg a meleg szavazóiknak a mocskos baloldali összeborulás... Az meg hogy a Jobbik szavazók közt vannak homofób gyûlölködõk is, nem egyenlõ a párt álláspontjával!! Senkirõl nem lehet ítéletet mondani pusztán a rajongói alapján...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!