Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ha egy (1088 db)

mert különben miért vágta volna pofon?:D
A kérdező hozzászólása: Sajnos ezt kutatások bizonyították. Két felbérelt színész játszott el egy nyilvános veszekedési jelenetet különbözõ helyeken, az emberek túlnyomó többsége a férfiról volt negatív véleménnyel.
Talán mert ha én pofon váglak, azt állod, ha meg visszaadod, én kifekszem. Ezért olyan bátor dolognak tûnik, ha egy nõ odáig fajul, hogy megüt egy férfit . Azért volt már, hogy visszakapták. Mindenesetre egy nõnek nem jut eszébe pofon elõtt, hogy halál lesz belõle. Az ideális férfi nyugodt és udvarias, és lovagias, a nõ hisztizhet is. Elõítéletes vagyok. A mi családunkban azt láttam, hogy bántak ki a férfiakkal, úgyhogy részmrõl egybõl a hapsi mellé állok. Ez így lehet másokkal is. Összefoglalva: nem hiszem, hogy a nõ mellé állnak. A többség azt gondolhatja, hogy HP.
Amikor válásra kerül a sor akor is minden bizonyíték vagy ismertség hiánya ellenére is a férfi a gonosz. Ez van ilyen a világ. Elõítéletesek sokan.
a férfi üthetõbb. erre volt 1 jópofa kísérlet is. fájdalommal kellett büntetni alanyokat ha valamit elrontottak, X skálán. ha az alany férfi volt sokszor a skála legvégéjéig elmentek a büntetéssel, nõ esetében viszont félbehagyták inkább a kísérletet. nem tudták tovább bántani. ez bennünk van. ennyi
Ma egy buszon láttad ezt? Mert akkor az nem volt komoly :D
mert mindig a nönek van igaza :3 ezt jegyezd meg :*
mer szereti a szadot xd engem egyszer pofon vágott egy csaj, mondom ezt most miért, azt mondja mer szeret xd
Ez jó kérdés. Ha viszont a férfi vágná pofon akkor egy agresszív állat és a nõ ártatlan.
Mert a nõk azt hiszik, valakik, csak mert hozzánõttek a p_nához. Kerülne egy arab kezébe... ott aztán megtanulná, hol a helye.
Nagyon szomorú. Én nem tudom megmagyarázni.

Az miért van, hogy ha egy bagós tilosban bagózik és rá merek szólni, akkor MINDIG neki áll feljebb, mintha neki lenne igaza? Miért nem bírnak a bagósok a tiltot hely ajtajátol 2-3 lépést arrébb állni?

Kicistmár idegesítő, hogy bárhol bagóznak a tiltást jelző tábla mellett, s ha rájuk szólok, akkor még ők ketdenek el bugriskodni. (Nem a kérdés provokatív, hanem a kiváltó ok!) Miért kell nekik ott az ajtóban pöfékelni? Nehéz az a plusz 2-3 méter?

Legjobb válasz: Minap utaztam vonaton, kabinba beült egy nagydarab férfiú és: "Zavar, ha rágyújtok? Na, mindegy nem érdekel" Ennyi. Aztán persze a kalauz megbüntette, hõbörgött össze-vissza és nekem panaszkodott, én meg mosolyogva felálltam és átültem egy másik kabinba. Mondjuk nekem a legtöbb dohányos ismerõsöm betartja a szabályokat.

Minap utaztam vonaton, kabinba beült egy nagydarab férfiú és: "Zavar, ha rágyújtok? Na, mindegy nem érdekel" Ennyi. Aztán persze a kalauz megbüntette, hõbörgött össze-vissza és nekem panaszkodott, én meg mosolyogva felálltam és átültem egy másik kabinba. Mondjuk nekem a legtöbb dohányos ismerõsöm betartja a szabályokat.
Van kivétel is, pl. én. Nem bagózok azoknak a helyeknek a közelébe, ahol tilos, de tényleg nagyon messze megyek. Amikor elmegyünk valami szórakozó hely féleségre, ott se gyújtok rá, inkább kimegyek fagyoskodni, mert nem akarok másokat mérgezni. Lehet ezt kulturáltan ember módjára is szívni, meg mocskos paraszt módjára is szívni. Ezek jellemzõen köcsög cigányok szoktak lenni.
Én is dohányzom de pl. a lakásba eszembe se jutna.Az erkély se jó mert a férjem szerint mikor be jövök akkor is érzõdik. Úgyhogy a lépcsõház elé megyek de nem a bejárathoz, ne jöjjön be a füst a lépcsõházba se. De utálom azokat akik már a liftbe vagy a lépcsõházba rá gyújt azt a fél percet már ki lehetne bírni. Zárt helyen nem is bírnák cigizni.
Persze, hogy nehéz, ha tahókkal áll szemben az ember. És hiába a szabályozás, ha nem áll mögötte végrehajtó szerv. Ha szólsz, akkor örülhetsz, ha meg nem vernek. Van rosszabb: pl a Vértes Volán 1-2 járatán meg a zárt buszban bagózik a sofõr, rá az utasokra. Na ilyen emberanyaggal nem is lehet csodálkozni.
de a kérdésnek sincs semmi értelme, mivel attól még hogy itt kiadod magadból a dühödet, nem fog változni semmi. Én amikor dohányoztam, odafigyeltem az ilyen jellegû problémákra, és legtöbb dohányos ismerõsöm is ilyen. Nem álltunk meg még utcán sem cigizni, mert a járókelõket zavarta volna, hanem valami nagyobb téren álltunk meg, ahol nem zavarunk senkit és semmit. Én már azóta nem dohányzotam, engem is zavar, amikor a buszmegállóban valaki pont úgy áll, hogy még a szél is felénk fújja a füstöt, és mióta leszoktam, engem is zavar, de hidd el, hogy nincs összefüggés a dohányzás és a bunkóság között, mert van sok értelmes, kulturált dohányos, és van sok bunkó paraszt ember cigi nélkül is.
Nem mindegyik dohányos ilyen, van akinek nem szükséges ahhoz tiltó szabály, hogy figyelembe vegye a nemdohányzókat. Ugyanakkor, a nemdohányzók közt ugyan annyi bunkó, neveletlen , korlátolt, embernek alig nevezhetõ lény van, csak náluk másban nyilvánul meg. Azokra is rá szoktál szólni? És hogyan reagálnak?
Ha a nemdohányzó korlátolt, bunkó, attól még nem mérgez másokat. Ha a dohányzó ugyanez, azzal másokat mérgez. Tehát ez a szabvány ellenreakció nem jött be. A dohányos ott dohányozzon, ahol nincs nemdohányzó ember. Ha ezt nem tartja be, akkor számoljon azzal, hogy kiverik a kezébõl a cigit a "bunkó" nemdohányosok.
23.29 vagyok 20L
A kérdező hozzászólása: Utolsónak. A suli wcben a nem cigizõ lányoknak is vannak dolgaik.
Vannak, de a legtöbb lány cigizik az iskolában és azért nálunk a vécé egyáltalán nem kicsi, szóval ha ketten-hárman füstölnek bent, még nem lesz tele az egész helyiség. (Amúgy régen volt kijelölt dohányzó az udvaron, amit ugye január elsejével meg kellett szüntetni...)
Dohányosként is kivagyok ezektõl az emberektõl, illetve pont azért. Az ilyenek miatt könyvelnek el mindenkit cigis parasztnak, és gondolják az emberek, hogy aki dohányzik, az már nem is lehet kulturált ember. Én bizony még égõ cigivel a kezember is odaszólok, hogy lécci ne a tiltótábla alatt, itt 2 méterrel arrébb már szabad...
Én vagyok a 15:02-es válaszoló: Egyébként se szerettem soha se zárt helyen cigizni, az meg, hogy most éppen ilyen hideg van, még csak jót is tesz, mert lusta vagyok kimászni. Ha haza esek délután négyre, akkor inkább megpróbálom elterelni a figyelmem, mert egyébként is egyre kevesebbet akarok cigizni, meg egyébéként se akarok összefagyni. MIndenesetre attól függetlenül, hogy dohányzok, teljesen megértelek, viszont csodára se számít. Multkor voltam kocsmába, ittam egy sört, meg egy teát, és a barátok, rokonok ugyanúgy rágyújtottak a kocsmába, pedig már javában türelmi idõ van.
Azért van, mert a nagy részünk bunkó és leszar mindent. Én se mennék arrébb. Pontozzatok le légyszíves.
A kérdező hozzászólása: 15:02-höz. Most már i is kell menend fagyoskodni a szórakozóhelyrõl, ha cigizni akarsz, már törvény írja elõ:)
"Ha a nemdohányzó korlátolt, bunkó, attól még nem mérgez másokat." Azért ez nem éppen helytálló kijelentés. Mi van azokkal, akik a bacijaikat szemrebbenés nélkül az arcodba köhögik, köpik akár zsúfolt jármûveken, vagy bárhol másutt? Tehát ez a szabvány ellenreakció nem jött be. Összességében irigyellek, hogy neked csak a primitív dohányosokkal van bajod, engem sokkal többféle dolog irritál, és most csak az emberi együttélés szabályait súlyosan megszegõkrõl beszélek, és természetesen ebbe beletartoznak a bunkó dohányosok is.
Nálunk az új törvény után volt hogy a tanár a wcben cigizett. Pedig én is sulis vagyok még, elég régóta dohányzok, de kibírom azt a 7 órát. Azért az élet ne álljon már meg...

Miért van, hogy ha egy lány és egy fiú összejön, akkor a barátokkal már nem is foglalkoznak?

A baráti körben úgy alakult, hogy most nekem nincs barátn?m. Nem irigykedem, de már szinte idegesít?, hogy csak akkor megyünk el egy sörre ha a haver csaja éppen nem ér rá a haverral lógni. Nekem is volt barátn?m, de attól még megtudtam mondani a lánynak, hogy bocs de most elígérkeztem máshová, de ha akar jöhet ? is.

Legjobb válasz: Nem tudom, de én is ezt tapasztalom, sõt még akkor is ez van, ha nem járnak, csak szerelmesek. Egyik lány haverom is ezt csinálja már egy ideje, mindenki fejére vastagon szarik, ha a közelben van a srác. Baromi idegesítõ tud lenni.

Nem tudom, de én is ezt tapasztalom, sõt még akkor is ez van, ha nem járnak, csak szerelmesek. Egyik lány haverom is ezt csinálja már egy ideje, mindenki fejére vastagon szarik, ha a közelben van a srác. Baromi idegesítõ tud lenni.
Ez sajnos másnál is így van. A féltékenység nagy úr. De könyörgöm: bizalom nélkül milyen már egy kapcsolat? Miért kell megszakítani a barátságokat, amik elõtte jól mûködtek. Sok lány barátom veszítettem el, mert a barát kisajátította õket (ami hosszú távon visszaüthet).
Sajnos ez az élet! A korral jár, meg ember függõ is. Valahol az aranyközépút lenne a legjobb itt is szerintem.
Nekem is van egy hasonló esetem. A két legjobb barátnõmnek van barátja. A legjobb barátnõmet ha felhívom, hogy merre vagy, tudunk-e találkozni, általában a barátjánál van. Ami nekem furcsa, hogy a másik barátnõm úgy áll a dolgokhoz, hogy õ ha találkozik a barátjával, akkor inkább kettesben, mintsem társaságban. Persze, néha elõfordul, hogy a barátja haverjáékkal van, de olyan sosem volt még, hogy mondta, menjünk mi is. A másik barátnõmmel és a barátjával meg volt beszélve tegnap estére egy koncert, mentünk bulizni. Na most a lány, azt mondta, nem akar jönni, minek, úgy is csak gyertyatartó lenne. Nem igazán értem, a barátnõm sem. Õ azt mondja, hogy azért, mert szerelmes, nem hanyagolja el a barátait, és szerinte simán lehet közös programokat is szervezni. Szerintem is. Én nem szeretnék ilyen lenni. Ha majd lesz barátom, úgy szeretném, hogy legyenek délutánok, esték, amikor a barátnõimmel vagyok, illetve a baráti társasággal, míg máskor csak kettesben, illetve a barátom és az én baráti társaságom együtt. Szerintem ez lenne az aranyközépút. 16/L
hát egy "szerelem" nem is, de egy szerelem már igen. tudod, épp ezt fejtegettem az elõzõ hozzászólásban. párkapcsolatnak én azt nevezem ahol a felek szeretik egymást szeretettel és szerelemmel is, bíznak egymásban, és emellett legjobb barátok. minden más felesleges idõelbaszás.
egy komoly kapcsolat olyan, mint egy házasság. a szüleid sem járnak minden nap inni a haverokkal jó esetben. ha 14 éves szellemi szinten lennék, nekem is rosszul esne, hogy a haverom több idõt tölt a szerelmével, mint velem. szerintem egy normális párkapcsolat ezerszer többet ér, mint egy szimpla barátság, hiszen normális esetben a felek nem csak dugni járnak össze.
csak egy papírfecni a különbség. nem a tiniszerelmekrõl és az egyhetes járásokról beszélek, azt nem nevezem párkapcsolatnak.
A kérdező hozzászólása: De a házasság más mint egy szerelem vagy, hogy járnak egymással. Miért teszed a kettõt egyenlõvé?
persze hogy vannak, de nem várnak el undorító, önzõ módon napi több óra foglalkozást, ahogy a "legjobb barátok" teszik, hanem mondjuk havonta egyszer pár órára találkoznak.
A kérdező hozzászólása: Egy családban is van a férjnek is meg a feleségnek is barátja. Az más, hogy nem járnak olyan gyakran valamerre velük, mert hát kell dolgozni meg minden...de ez nem azt jelenti, hogy nincsen nekik barátjuk. Sõt vannak családi barátok is akikkel már gyakrabban ülnek össze kikapcsolódni.
Egyetlen egy "szerelem" sem ér annyit, mint egy IGAZ barátság..Pláne nem egy kamaszkori kis kapcsolatocska)gondolom a kérdésben is ilyenrõl van szó).Mert még egy 10-20 éves házasságra azt mondom OK, az tényleg egy komoly kapcsolat/kötelék. Az én barátnõm is ilyen volt, számára csak a fiu létezett, semmi más.Azóta szakitottak a barátjával, és nincs senkije.Se szerelme, se barátja. Merthogy én nem kértem belõle többet, az biztos.
hát jah sokan vannak így. csak ha egyszer véletlen szakítanak, akkor meg sírhat magában mind2 fél. mert nekem nem lenne pofám újra visszakönyörögni magam a haverokhoz
A kérdező hozzászólása: Nekem is amíg volt barátnõm addig is szórakoztunk a haverokkal. Nekem jól is esett ha a haverokkal elmentünk egy sörre mert szeretem a férfi malackodásokat. Persze ha akart, a barátnõm is jöhetett, de azt sem bántam ha nem. Egy héten kétszer pár órát ki tudtam bírni nélküle is. És persze azt is megértettem, hogyha a barátnõm nem ért rá velem lenni, mert a barátnõivel kellett menjen valamerre.
A kérdező hozzászólása: Persze, egy papírfecni ami után összeköltöznek és legtöbb esetben gyereket vállalnak. És szerintem még ez sem jogosít fel senkit arra, hogy ne törõdjön a barátjaival. Majd amikor van gyerek meg munkahely...na akkor megértem, hogy nincs idõ másra.


Miért van hogy ha egy videot leakarok tölteni méghozzá úgy hogy simán hagyom hogy betöltsön, és utána a firefox cache mappájában megkeresem, nem az egész videot szedi le hanem megáll egy bizonyos méretnél?

De mindig ugyanannyinál, pedig beállítottam a firefoxon hogy a cache méret 1000 mb legyen de még mindig. Realplayerem is van amivel le lehet tölteni mindenféle oldalról de az meg el se kezdi letölteni, HD-ben van a videó. Nem videomegosztó oldalon van a vidi... Valami ötlet?

Az miért van, hogy ha egy videómat igényes akkor leszarják, de ha igénytelen akkor 30-40-ezre nézettsége is lehet?

Pl napiszarra nem lehet beküldeni igényes, humoros videókat amivel ha dolgoztam mondjuk 40-50 órát megérdemelne némi nézettséget, nevetést is okozna a nézõknek.. oda csak is kizárólag igénytelen videók kerülhetnek ki.. miért van ez? miért nézik le az embert ha igényesen megcsinálja a videóját, szemben azzal aki összeszed pár képet a googlebõl, aztán rámond valamit

Legjobb válasz: *s

A kérdező hozzászólása: *s
A Napiszar egy fikaoldal, ahol azokat állítják pellengérre akik akaratlanul is hülyét csinálnak magukból, nem pedig reklámoldal ahol megmutathatod hogy mire vagy képes. Ha pedig van reklám, az fizetett, hiszen téged hirdetnek vele. Ezen kívül így is van pár száz humorblog amikre kitehetik a mûvedet, és nem azzal a körítéssel hogy milyen szánalmas a készítõje.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek azzal amit mondasz, de azok az oldalak, amiket mondasz nézegeti mondjuk pár tízezer ember, a napiszart meg több százezer, akár milliók, baromi ellentmondásos ez az egész
Azért nézik kevesebben az igényes alkotásokat, mert rengeteg ember egyszerûen segghülye, hogy finoman fogalmazzak. Tehát nekik ezek az összecsapott gagyi sz*r videók tökéletesen megfelelnek szórakozás céljából. Mint az elõttem válaszoló is írta a napisz** egy fika blog, tele tudjuk mikkel. Én azt mondom, legyen max pár ezres nézettséged (ne értsd félre!), de a videóid legyenek igényesek, és kreatívak. Ha így teszel elõbb utóbb rákapnak az emberek, és "dõlni" fog a nézettség.

Miért van, hogy ha egy csajjal vagyok, akit kedvelek, vagy akár csak rá gondolok akkor zöldre változik az amúgy szürke szemem?

Tökre nem értem... és kicsit idegesít is.

Legjobb válasz: neitt éld ki magad, ekkora hülyeséget még soha nem hallotam xDDDDDDátváltozik a szeme szine ez vicc..

neitt éld ki magad, ekkora hülyeséget még soha nem hallotam xDDDDDDátváltozik a szeme szine ez vicc..
:) :) élénk egy fantáziád van az egyszer biztos
A kérdező hozzászólása: de most komolyan ez történik. mikor velevagyok akkor mindig megjegyzi, h zöld a szemem, egyébként meg szürke.. most akkor ez hogyvan?? (még mielõtt vmeik bunkó írná, hogy színvak a csaj most mondom, hogy nem az!)
a szemszín nem változik az ember hangulatára. ha neked mégis, menj orvoshoz, hátha bekerülsz egy tankönyvbe, híres leszel
A kérdező hozzászólása: na ezt se hallottam még xD de nem hülyeség, majd elmegyek orvoshoz.
a kedves barátnõd színtévesztõ
simán lehet... http://borsa.hu/20091001/a_szemszin_valtozasa_csupan_egy_opt.. amugy pl nekem is változik a szemem de nem más színûre csak világosabbra/sötétebbre..

Az miért van hogy, ha elmegyek valahova bulizni, engem mindig kinéznek a tömegből, vagy kinéz magának egy csávó hogy ezt megverem vagy lökdösöm, vagy kinéz magának egy fiú tömeg és azt érzem hogy meg akarnak verni. Ezek miért vannak? 16/F

Kérlek titeket, normális válaszokat adjatok. Már-már utálok elmenni bulizni is.

Legjobb válasz: 23:34 most gondolom csak magadat álltatot. Gondolom azért nem mentél, mert nincsenek olyan barátaid, akikkel mehetnél. De attól, h neked nincsenek másnak még vannak. Mellesleg ha sosem votál, honnan tudod h milyen? szerintem ha elmennél, annyira tetszene, h mindig menni akarnál

23:34 most gondolom csak magadat álltatot. Gondolom azért nem mentél, mert nincsenek olyan barátaid, akikkel mehetnél. De attól, h neked nincsenek másnak még vannak. Mellesleg ha sosem votál, honnan tudod h milyen? szerintem ha elmennél, annyira tetszene, h mindig menni akarnál
Ne haragudj, de biztos nincs valami magabiztos fellépésed.. Én 55 kiló vagyok, de általában 80-90 kilós állatokkal megyek le. De ha egyedül voltam, akkor se volt ebbõl probléma.
> Már-már utálok elmenni bulizni is. Akkor ne menj. Én nem mentem soha "bulizni", és nagyon jól megvagyok. 17F
A kisugárzásoddal van gond. Valszeg nem elég határozott a kiállásod, és ezért könnyû prédának tûnsz. Javaslom, kezdj el valamilyen harcmüvészetet/küzdõsportot/önvédelmi kurzust. Habár 3 hónap alatt nem fogod tudni magad megvédeni (ahhoz évek kemény munkája kell), de egészséges önbizalomra teszel szert, és ez meg fog látszani a fellépéseden is (persze az önbizalom alatt nem azt a hozzáállást értem, hogy 'simán kinyírlak, mert én egy ilyen ultrakemény faszacsávó vagyok'!!!)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, 1-2 illetõ nem olvasta el rendesen az írásom. Gratulálok neki! -.-"
Na vajon miért? Mert a kismell nem kihívó, míg a nagy igen.
valószínûleg azért mert igényesen van felöltözve. manapság már nem az a menõ, hogy kidobod amid van, konszolidáltnak kell lenni
2. te elolvastad a kérdést?????? Vagyis ha kirakja a "pattanást" a kismellû az miért oké, míg a nagy mell kirakása miért r*bancos? Nem tudom a választ gondolom azért mert a nagy mell szembetûnõ míg egy kis mell nem vonzza úgy a tekintetet.
Ez ugyanaz, mint hogy szép, formás fenéken jól áll a testhez álló ruha (nadrág, szoknya, stb), míg a kövéren nem. Egyszerûen ízléstelen a nagy melleket a kirakatba pakolni. A kismellû nem azért vesz fel olyan felsõt, hogy mutogassa magát. Egy nagymellû viszont akaratlanul is hivalkodó lesz egy olyan felsõben, ennyi. Tudni kell, hogy mit szabad felvenni és mit nem.
Ti mirõl beszéltek?! A túl mély kivágás, az túl mély, mellmérettõl függetlenül! Vagy szerintetek aki kismellû, az kirakhatja bimbóig a mellét, csak mert az kicsi? Ne már... Ez olyan dolog, hogy a pi.csaszoknya az túl rövid és mindegy hogy mekkora a csaj segge: ha látni a combtövét, akkor az a szoknya bizony illetlenül rövid.
Mert a nagy mellek az emberek egy jó részét ingerli, és annyira állatiasak, hogy nem tudják ezt felnõtt ember módjára kezelni. Alapvetõen a mennyi ruha legyen rajtad kérdés kultúrális, afrikában egyszál kenderkötélben flangálni átlagos, míg a muszlim területen ha kivillan a bokád, az már szentségtörés. Ebbõl is látszik, hogy ez az egész "erkölcsös ruha" mizéria egy társadalmilag generált valami, értelme nem sok van, max annyi, hogy eggyesek erre foghatják az egyébként felettébb megkérdõjelezhetõ viselkedésüket.
te fiú vagy e, vagy búza,
?
Gondolom azért veszed természetesnek a szidást mert otthon általában abban volt részed. Nem lehet, hogy ha egy fiú megdicsér, akkor nem tudod elhinni, hogy komolyan mondja és ezért van rossz érzés benned mert nem hiszed el, hogy te méltó vagy a dicséretre is, nem csak a szidásra? Most így hirtelen ezek jutottak eszembe.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.Nem hiszem el hogy mond nekem valaki ilyet, nehéz ezt elmondani mit érzek ilyenkor de inkább el megy a kedvem ha megdicsérnek valamiért és már nehezemre esik megcsinálni azt amiért a dicséretet kaptam.Ez szörnyû így változtatni akarok ezen.
A csinos-kedves lányokat szokták dícsérni a hódolók. Olyanokat is beléjüklátnak, amik talán nincsenek is. De ebben nincsen semmi rossz. Ez a kedveskedés, vagy udvarolgatás a fiúk részérõl. Gondolom, Apukádnak is te voltál a kicsi lánya, a szeme fénye, a kis hercegnõje, az egyetlenje, az arany virágszálja, hogy ne soroljam. Pedig csak egy bõgõ béka lehettél....
Velem is ugyanez van. Akárhányszor kapok valami pozitívat, vagy dicséretet, mindig muszáj lehúznom magam és valamivel elrontani. Ugyanez van, ha sikereim vannak. Én is tudni szeretném az okát. Ha van kedved dumálni, írj rám.

Miért van az ha egy fiú távol van a lánytól, akkor miért kell egyből arra gondolni, hogy a lány megcsalta ÕT? Na fiúk, lányok várom válaszotokat.

Legjobb válasz: Szerintem pont fordítva van...Általában a fiúk csalják a lányokat...Õket csak a farkuk irányítja..Én lány vagyok, de nem csalnám meg a barátomat soha, ha távol van tõlem inkább megõrülök a hiányától, mintsem hogy még csaljam is... :/ 15/L

Szerintem pont fordítva van...Általában a fiúk csalják a lányokat...Õket csak a farkuk irányítja..Én lány vagyok, de nem csalnám meg a barátomat soha, ha távol van tõlem inkább megõrülök a hiányától, mintsem hogy még csaljam is... :/ 15/L
mert igaz
A kérdező hozzászólása: nem feltétlen
talán azért mert fél h kis cigánygyereke születik majd...
NEM FELTÉTLEN? meh most széttörted a reményeim, reméltem hogy egy határozott nem lesz :( köszi szépen.. De mind1 én továbbra is bizalommal vagyok ez ügyben.
A kérdező hozzászólása: azért nem feltétlen, mert sajnos vannak olyanok akik nem tisztelik a másikat és megteszik, mert nem azért vannak távol egymástól mert úgy happy hanem mert muszály
Én se csalnám meg a barátnõm, ahogy nem is tettem. Szerencsére nem ilyen beállítottságú vagyok és ilyesmire nem is fog sor kerülni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!