Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ha csak (536 db)

Miért van, hogy ha játszok egy ideig rendesen megy a gép aztán elsötétül, de hang marad csak nincs kép minden játékomnál ezt csinálja van hogy több órán keresztül nem, de van hogy rögtön egy más után többször is?

Legjobb válasz: Képernyõillesztõ szoftver (videokártya driver) probléma lehet. Nálam az meg szokta oldani ezt a problémát ha frissítem vagy leszedek hozzá egy másikat (ha van).

Képernyõillesztõ szoftver (videokártya driver) probléma lehet. Nálam az meg szokta oldani ezt a problémát ha frissítem vagy leszedek hozzá egy másikat (ha van).

Az miért van, hogy ha valakinek válaszolok az oldalon, 10 kérdezőből csak 2 ír visszajelzést?

A héten is volt olyan, hogy válaszoltam valakinek, és még annyit sem írt vissza, hogy köszönöm. Tudom manapság bunkók az emberek (tisztelet a kivételeknek!) Nade ennyire? Vagy ez a mai embereknek a megszokott reakció, hogy ég válaszra sem méltat?

Legjobb válasz: Velem is többnyire ez van, már arra gondoltam, hogy mindig hülye válaszokat adok. Ennyire bunkó az emberek többsége szerintem. Most tutira lepontoznak ezért. Azért akadt olyan, aki megköszönte nekem, de nem sok.

Velem is többnyire ez van, már arra gondoltam, hogy mindig hülye válaszokat adok. Ennyire bunkó az emberek többsége szerintem. Most tutira lepontoznak ezért. Azért akadt olyan, aki megköszönte nekem, de nem sok.
Miért kellene bármit írjon? Arra való az értékelés, hogy megköszönjük a hasznos válaszokat.
Nem csak arról van szó, de néha tanácsot kér valaki, és én a válaszomban még kérdezek valamit tõle, mert helyes választ szeretnék adni. Ugyanis az adott infó kevés. Semmi indiszkrétet nem kérdezek. Erre semmi visszhang. Elég sok ilyen van, és engem irritál. Arra sincsen semmi válasz, hogy sikerült-e megoldania a problémáját. Az emberek linkek az életben is általában, meg itt is. Nem kell fényezni õket, mert nincs miért. Tisztelet a kivételnek. Elsõ voltam.
Túl sokat problémázol. Ha kérdezel tõle, hogy pontosabb választ adhass, és nem reagál, akkor egyszerûen ne törõdj a kérdéssel. Vagy már megoldódott a problémája, vagy nem is olyan fontos.
Mennyire igazad van! Az életben is mindig problémázok, de igyekszem lazábbra venni. Tényleg nem tudom, miért izgatom magam ilyen dolgokon.
én ezen nem akadok ki az jobban irritál, mikor a válaszolók kezdenek kérdezgetni hogy hány éves vagyok, hol lakok stb. ez egy anonim oldal, nem véletlenül és szerintem közük nincs hozzá egy kérdést ezek nélkül is meg lehet válaszolni én a hasznos válaszokat felpontozom, ennyi. így jelzem hogy köszöntem, volt értelme
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszaitokat. abban igazatok van, hogy nem kellene rajta problémázni, de valahogy mégis foglalkoztat

Miért van, hogy ha megszûnik a gáz égése, akkor nem azonnal, hanem csak 2-3 másodperc múlva alszik el a láng?

Legjobb válasz: Ha megszûnik az égés, akkor nincs láng sem. Arra gondolsz, hogy elzárod a gázcsapot és még ég 2-3 másodpercig? A csõben maradt gáz ég ki.

Ha megszûnik az égés, akkor nincs láng sem. Arra gondolsz, hogy elzárod a gázcsapot és még ég 2-3 másodpercig? A csõben maradt gáz ég ki.

Az miért van hogy ha kiverem akkor nem élvezek el annyira hogy szét spricceljen a gêCï hanem csak 5-6 nagyobb "csepp" jön ki?

Lehet az a baj hogy túl sokat verem? Vagy nincs elég spermam ennyi elég lehet egy gyerekhez majd? F/19

Legjobb válasz: Az elõváladék is elég egy gyerekhez.

Az elõváladék is elég egy gyerekhez.
tul sok pornofilmet nezel kisfiam es ne verd annyit a f...uledet inkabb szerezz egy not magadnak...
frlfáztál, ill prosztatagondok, ill sok recska. 3 napig ne verd ki. utanna emglátod mennyi lesz! .D nem melesleg az érzés is mmélyrehatóbb lesz!
Szerintem simán túl gyorsan akarsz elélvezni. "ennyi elég lehet egy gyerekhez majd" - Azért 19 évesen ilyet kérdezni...
Ha nagyot akarsz spriccelni, akkor az elélvezés elõtt hagyd abba. Majd félig lankadt állapotban kezd újra, és spricc elõtt újra hagyd abba. Ezt 30-35 percig ha csinálod, akkor tuti, hogy spriccelni fogsz. Közben persze vagy gondolj a csajodra, vagy nézz valami pornót.
van aki mindig spriccel ha napi maszti van is.de ha izgatod a fkad, abbahagyod, szânsz idñt rà, spric lesz.

Miért van, hogy ha kedvesen próbál az ember valamit mondani, azt kvázi meg sem hallják, csak amikor már idegességemben felemelt hanggal odaszólok?

Vesézzük már ki ezt a témát, mert már az agyamra megy a sok afromagyar (értsd: roma). Ha teljesen normálisan szólok, hogy add már át a helyet egy X személynek, mert már rég várakozik ? is a gépre, még ? van felháborodva. Közrejátszhat talán az is, hogy kb. 15-16 évesnek néznek az emberek, pedig 21 leszek nemsokára, bár ez ezidáig nem zavart. Határozott fellépés? vagyok, de úgy látszik ez mit sem ér.

Legjobb válasz: Kénytelen vagy vegyíteni a kettõt: "Lécc'es add má' át a helyedet, JÓÓÓ?!!"

Kénytelen vagy vegyíteni a kettõt: "Lécc'es add má' át a helyedet, JÓÓÓ?!!"
Ha jól értem, te emberi nyelven próbáltál kommunikálni egy "afromagyarral"? Mission Impossible.
A kérdező hozzászólása: Így van, jól érted.
Emberi nyelven csak emberekkel lehet kommunikálni. :D Az ember meg az afromagyar nem két, de három különbözõ fogalom.

Miért van, hogy ha egy csajjal vagyok, akit kedvelek, vagy akár csak rá gondolok akkor zöldre változik az amúgy szürke szemem?

Tökre nem értem... és kicsit idegesít is.

Legjobb válasz: neitt éld ki magad, ekkora hülyeséget még soha nem hallotam xDDDDDDátváltozik a szeme szine ez vicc..

neitt éld ki magad, ekkora hülyeséget még soha nem hallotam xDDDDDDátváltozik a szeme szine ez vicc..
:) :) élénk egy fantáziád van az egyszer biztos
A kérdező hozzászólása: de most komolyan ez történik. mikor velevagyok akkor mindig megjegyzi, h zöld a szemem, egyébként meg szürke.. most akkor ez hogyvan?? (még mielõtt vmeik bunkó írná, hogy színvak a csaj most mondom, hogy nem az!)
a szemszín nem változik az ember hangulatára. ha neked mégis, menj orvoshoz, hátha bekerülsz egy tankönyvbe, híres leszel
A kérdező hozzászólása: na ezt se hallottam még xD de nem hülyeség, majd elmegyek orvoshoz.
a kedves barátnõd színtévesztõ
simán lehet... http://borsa.hu/20091001/a_szemszin_valtozasa_csupan_egy_opt.. amugy pl nekem is változik a szemem de nem más színûre csak világosabbra/sötétebbre..
elõváladék.
Akkor érsz el orgazmust, ha kijön az ondó... (A sperma az ondóban lévõ sejt...)
Ha már jön sperma is, ondó is, akkor elõbb utóbb jön az orgazmus is.

Miért köcsögök a dilidokik? Miér akarják kihasználni az meberekt? Miér van az ha közlöm, hogy semmit sem vagyok hajlandó bevenni onnantól kezdve már valhogy nme érdeklem őt? Miért csak arró szól az egész, hogy legyen kinek pirulát eladni?

Nem érdemes hozzájuk menni.

Legjobb válasz: Na szerinted mégis miért?Hát azért hogy pénzt szedjenek ki a betegekbõl.Õk ugy vannak hogy nem csinálnak semmit csak ott ülnek és dagad a pénztárcájuk a csomó pénztõl és az nem érdekli õket hogy mi történik a beteggel.

Na szerinted mégis miért?Hát azért hogy pénzt szedjenek ki a betegekbõl.Õk ugy vannak hogy nem csinálnak semmit csak ott ülnek és dagad a pénztárcájuk a csomó pénztõl és az nem érdekli õket hogy mi történik a beteggel.
Látom nagyon feldühítettek. Azért van egy-két olyan szakember, aki igenis tud segíteni és nem a gyógyszert akarja tukmálni. Csak sajnos ezek szerint te eddig nem ezekkel találkoztál... Azért ne add fel, a barátom pl. egy nagyon jó pszichomókus segítségével gyógyult ki a beteges szorongásból. Csak az elsõ két hétben írt fel neki altatót, utána semmi gyógyszer. Már több éve jól van, tudja kontrollálni ezt a mentális problémáját. És ezt - magán kívül persze - ennek a dokinak köszönheti.
A kérdező hozzászólása: Problémám nekem is van csak nem vagyok beteg.Ne is akarják belém magyarázni a szarrágók. Én azthittem ott történik valami.Sosem voltak elõítéleteim.Még érdekelt is. Aztán amikor jártam néhánynál jött a hidegzuhyany. Szartak a pofámba. A baj nem az, hogy nem tudnak az embereknek segíteni hanem, hogy nem is akarnak. Aki meg nem beteg abból azt csinálnak
Nem derül ki konkrétan, hogy miért kellett menned orvoshoz, de általánosságban osztom a véleményedet: nem az a segítség, ha valakit teletömnek gyógyszerrel, aztán klasszul függõ lesz tõle... Én sem vagyok orvosságpárti, de a dokik lényegében ebbõl élnek. A pszichológus nem írhat fel gyógyszert, érdemesebb inkább vele tárgyalni, ha gondod van, õk "csak" beszélgetnek.
A kérdező hozzászólása: Tapasztalatból mondom, hogy nem áll szándékukban beszélgetni.No meg elég bunkók és lekezelõek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!