Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ha az anyukám (11 db)

Miért van az, hogy ha az anyukám és a pasija szexelnek a másik szobában, és áthallatszanak a hangok, akkor iszonyatosan rosszul érzem magam?

Valamikor sírok is, mert olyan rossz hallani a hangokat. Ha már el?re erre gondolok, teljesen elmegy a kedvem, és nem lehet velem mit kezdeni. Nagyon rosszul vagyok. Miért érzek így? Tehetek valamit ellene?

Legjobb válasz: Beszéld meg anyukáddal, hogy lehetne egy kicsit diszkrétebb, mert téged zavar... megértelek.

Beszéld meg anyukáddal, hogy lehetne egy kicsit diszkrétebb, mert téged zavar... megértelek.
Megértelek, én is ebben szenvedtem. Hiába az ajtóbecsukás, paplan alá a fej.. áthallatszik. Fontos lenne tudni, hány éves vagy. Én úgy vélem még ezek szerint nem volt párkapcsolatod vagy nem jutottatok el a magasabb fokú intimitásig..ezért zavar még ennyire. Én akkor jutottam ezen túl, amikor már aktív nemi életet éltünk a barátommal:) Kitartás:)
hõhh annak velem egyszer fordult elõ ilyen, jópár napig nem tudtam elfelejteni... Megértelek...
hopsz az az annak nem kell oda , sry
Engem még akkor is zavart, amikor már én is éltem nemi életet. Nem tudom, hogyan lehetne ezen segíteni. Talán az lehet a megoldás, amit az elsõ hozzászóló írt: beszélj anyukáddal, ha tudja, hogy ez Téged mennyire zavar, kell, hogy tudja annyira kontrollálni magát, hogy csendesebb legyen. Esetleg ki lehetne találni valami "hangszigetelés-erõsítést", nem tudom, milyen a lakásotok, de esetleg a szekrénysort a közös falhoz tenni, ilyesmi. Ha van saját tévéd, azt is a közös falhoz költöztethetnéd. Vagy anyukádék a tévéjüket szintén. Emellett persze azért nem árt, ha tekintettel vannak Rád és csendesebbek kicsit. Ennyi önkontroll azért lehetséges, hidd el.
Te jó ég! Ennyi "óvintézkedés" mellett is hallod õket??? Hát már nem azért, de anyukád is gondolkodhatna, bármennyire élvezi is a szexet! Ez már pofátlanság, úgyhogy tényleg mondd meg neki, hogy ez téged zavar. Gondolom, ha ilyen hangosan szexelnek, akkor ez a beszélgetés se fog megtörni köztetek semmit.
Javits ki ha tevedek, de arra tippelek, hogy az zavar inkabb, hogy anyukad nem az apukaddal szeretkezik? Az a baj, hogy ha ez van akkor nem tudok rendes valaszt adni, mert nem tudom miert nem apukaddal van, es nem is szeretnek indiszkret lenni. De ha igy van es ezert zavar, akkor ez telljesen normalis. Beszelj anyukaddal, hogy legyen mar kicsit tekintettel rad. Vagy szerezz be, egy mp3 lejatszot, es aludj azzal.
egy feltételezést engedjetek meg: valszeg lány vagy :D98%:D 1% mert semmi sem biztos és 1 mert nem vok tökéletes :D 1.: muterod gondolkodhatna hogy ha már othon *** akkor lehetõelkg ne úgy hogy pesten is halják :D + azon is hogy feltételezem nem szívleled hogy muterod mivel faterod ugyebár...:( (sry a faterod emgfogalamzásért) akkor valszeg ez neked szarul esik nem tom ez specko nekem apszurd hogy mutid meg a pasija enyire le se... hogy mit érzel :D + sztem semmi köze ahhoz hogy volt e vmi a fiuddal. mi köze lenne ??? gondolkodjatok már meghalt az apja ! ki a *** izgat hogy volt e palival? nem látom az összefüggést. mért ha le fekszi ka fiujával akk hopp egyszerre: jaj ó fater meghalt muter meg jól elvan a pasijával ez így jó :) ???? hogyne...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A szekrénysor a közös falon van, az övé is meg az enyém is, plusz bekapcsolják a tv-t, felveszik a hangerõt... tegnap bekapcsoltam én is a tv-met, jó hangosra, és azon aludtam el (automata kikapcsolás)... régebben próbálkoztam az mp3 lejátszóval, de azzal nem sikerült... :( Még egyszer köszönöm mindenkinek a hozzászólást! 16 éves vagyok, tudom, hogy meg kellene már értenem, de egyszerûen még nem megy... 10 hónapos párkapcsolatom van, de eddig még tényleg nem jutottunk el... és egyelõre nem is tervezem. Nem érzem még magam késznek rá... bár ilyenkor megfordul a fejemben, de még nem tudnám megtenni. És nem tudom mi zavar benne, talán, hogy nincs megszokva. Apukám 5 éves koromban meghalt, úgyhogy nem vagyok járatos az ilyen dolgokban.
sztem ez nem függ attól, h nem az apjával szexel, v h a kérdezõ még nem él szexuális életet, ilyet egy szülõnek nem szabad engednie, h megtörténjen, egy gyereknek sztem sose jó belegondolnia, h a szülei AZT csinálják... én már egy jó ideje élek szexuális életet, de így se szeretnék belegondolni, h anyám szokott dugni meg semmi :S persze nyilván csinálja, de nem vagyok rá kíváncsi és ne is kelljen tudomásul venni! sztem is szólj anyukádnak, más 5letem nincs :P
A kérdező hozzászólása: Tudom, én sem úgy értettem... lehet, hogy egy kissé értelmetlenül fogalmaztam. Bocsi.
Nem arra gondoltam, hogy vissza fogod adni neki... hanem arra, hogy közben ezek a hangok lesznek a fejedben. Ha igen, akkor nem lesz egy leányálom az elsõ alkalom számodra...
A kérdező hozzászólása: És nem hiszem, hogy Õ szívesen hallgatna engem... speciel szerintem engem zavarna is, ha tudnám, hogy valaki hall aktus közben... Meg próbálok vele beszélni majd! Köszi a választ!
Mondd el neki még egyszer! És mondd el azt is, hogy ha majd neked lesz párod, és megpróbáltok valamit, lehet, hogy ezeket a hangokat fogod majd folyamatosan hallani közben :-(
A kérdező hozzászólása: Már utaltam rá, és látta, hogy rosszul esik, de lehet, hogy azóta elfelejtette. Vagy nem tudnak magukon uralkodni... :S :( De az biztos, hogy rettenetes... és nem tudok ellene mit tenni, hogy ne idegesítsen... :( Köszi a válaszokat!
abszolut megertelek.mikor én is ennyi idos voltam, nekem is ugyan ezen a probléman kellett tul tennem magam. utaltam minden estet, mar elore felidegesitettem magam, hogy "mar megint kezdodik", fuggetlen attol, hogy tortént-e valami.mai napig eszméletlenul iegesít, ha hallok valakiket szexelni. éredkes a tudat és a latvany nem. ha ram hallgatsz beszélj anyukaddal, mert legalabbis velem így volt, engem leginkabb az zavart, hogy nem vettek figylembe. és ezt szerintem neki is tudnia kell, hogy ilyenkor mi jatszodik le benned.
bocsyka a fogalmazásért. csak már kicsit kómás vok :D s az mgé le maradt hogy: be kapcsolod a tv-t igen de mi értelme? attol még tod hogy anyu meg "pót apu" *** valahogy nem igazán hiszem hogy csak az "ah de jó" zavar.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Megpróbálok majd vele beszélni, már egyszer volt errõl szó, de gondolom olyankor nem igazán tudja kontrollálni magát... :(
kb 4 évig nem tudtam aludni rendesen pontosan emiatt mmint igy 4 év alatt tettem magam túl rajta az esélytelen, hogy valaha is szóba hozzam most 17 vagyok de nem túl jó a kapcsolatom a szüleimtõl, volt egy idõszak, amikor undorodtam tõlük ez valami borzalmas. + apám nem testesíti meg az ideált, az apa komplexus vagy mi is gond de legalább nem vagyok egyedül:)
Nincsen más nõrokonod, aki elkísérne? Vagy ha más nem: egy barátnõ édesanyja, vagy egy barátnõd?
Ne legyél már ilyen mulya, fogd magad és menj el. Attol hogy õt nem érdekled, magaddal még foglalkozhatsz. Ha cirkuszol mert elmentél csapd rá az ajtot és mondd meg neki hogy ha rá vársz még 10 év mulva sem lenne menzeszed rendesen. Mit mond, miért nem megy el veled???
Mondd neki, hogy a késõbbiekben szeretnél gyereket, úgyhogy elmész egyedül is, ha nem hajlandó elkísérni. Kérd meg egy barátnõdet, hogy menjen veled, vagy nõvéredet (ha van), mamádat, barátnõd anyukáját stb., bár úgyis csak a váróig kísérhetnek. Tényleg ne várj vele, mert csak rosszabbodni fog.
Ha akartok, pontozzatok le!! Én nem nagyon tudom elhinni, hogy van olyan édesanya, aki nem viszi el orvoshoz a gyerekét!
Valóban, ha azt mondod a mamádnak, hogy te késõbb akarsz gyereket ÉS NEM MOST, EZÉRT NEM LEHET HALOGATNI A DOLGOT! Egy perc alatt ugrani fog! :) ))
Esetleg sokat dolgozik?Ezért nem tud elmenni?
Kérd el az anyukádtól az õ dokijának nevét, telefonszámát, és kérdezd meg tõle, hogy hol rendel. A fogamzásgátlót õ is felíratja valakinél. Az is meglehet, hogy már kért idõpontot, csak még neked nem szólt.
Az én anyám sem foglalkozott velem soha, apám kísért el elsõ alkalommal nõgyógyászhoz. 20 évesen teherbe estem akkor is csak azt mondta, hogy a te bajod, apum volt bent velem a kórházban amikor vizsgálatokra mentem, õ kísért el az abortuszra is. Próbáld megbeszélni apukáddal õ biztos megértõbb és majd elkísér vagy jó lebassza anyukádat a nemtörõdömsége miatt.
Elõször is nyugodj meg! Az elmaradó menstruáció ebben a korban még normális is lehet. Ettõl még el kell menni dokihoz, hogy biztos legyen, én is mentem anno, mert pont ugyanilyen helyzetben voltam, mint Te. Szóval azért ne pánikolj. Viszont a TAJ-kártyád tényleg magadnál kéne tartanod. Kérd el Anyudtól. És menj el egyedül. Okos nagylány vagy, nem lesz semmi baj. Keress gyermeknõgyógyászatot, ott a dokik jobban alkalmazkodnak a tinik szükségleteihez. Nekem amúgy ultrahanggal nézték meg anno, a doki megmutogatta a szépen sorakozó, kis petesejteket, és megnyugtatott, hogy minden rendben velük. A vérvétel azt mutatta ki, hogy enyhén eltérnek a hormonszintjeim, és vélhetõen ezért nem jön meg, de a doki azt javasolta, ne szedjek gyógyszert rá, mert még fiatal vagyok, és ennyi ingadozás belefér. Utóbb szépen rendezõdött is magától, beállt a ciklusom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Sajnos tényleg csak azt tudja ismételgetni hogy úgysincs semmi bajom.és ez pont egy bizalmas ügy és nem vártam volna hogy még apámnak is elmondja.nagyon rosszul esett.meg azis hogy az egyik barátunk nõgyógyász és hogy ne hozzá akarjon elvinni és múltkor direkt idegesített hogy majd felhívja.tényleg mintha direkt csak bosszantani akarna..de lehetetlen vele beszélni mert nem veszi észre magát csak azt látja hogy õ mennyit tesz értem énmeg hálátlan vagyok és csak eltúlzom..
Ja, és apukád elõtt nem kell szégyellned a dolgot, tudom, ez fura, de hát végül is az õ lánya vagy, és ne aggódj, tisztában van vele, hogy kamasz lánya van, aki menstruál, és azt is nyugodtan tudhatja, ha ezzel van egy kis gond, hiszen õ az apukád...
Ez nagyon durva történet. Sajnálom. Én mondjuk ennyi idõs koromban egyedül mentem el nõdokihoz. Mondd meg neki, hogy mész egyedül, ha nem megy veled.
Menj el egyedül. Legyél határozott az orvossal, mondd el, hogy nem egy felcsinált lány vagy, csak aggódsz, mert nem akarod, hogy késõbb komoly gondjaid legyenek. Az anyád vállalja a felelõsséget, hogy ne legyen késõbb gyereked? Ha már tényleg sokszor kérted, de nem hajlandó, akkor magadnak kell. Nehéz, de inkább ez, mint valami baj. Esetleg egy másik nõismerõs, akiben megbízol. Elsõ körben menj a háziorvoshoz. Vannak amúgy gyermek-nõgyógyászok, tud neked ajánlani egyet a háziorvos, az tuti.
Menj el egyedül, és ha kell, hazudd azt hogy suliorvoshoz kell a Taj szám, biztos odaadja. Fénymásold le magadnak, majd úgy add vissza, így legközelebb sem lesz gond. És sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de minél elõbb megtanulod egyedül intézni a dolgaid, annál jobb, mert úgy tûnik anyukádra nem számíthatsz. Nem jó ez, de sajna ez van. Ismerõs érzés :(
Kérd el anyukádtól a kártyát vagy írd le a számát és menj el egyedül. Ebben az esetben szerintem ne az érdekeljen, hogy ki fog akadni, ha egyedül mész. Lehet, hogy 10 év múlva azon jobban cirkuszolna, ha közölnéd vele, hogy mondjon le az unokának még a gondolatáról is, mert nem jutottál el idõben orvoshoz. Az egyik osztálytársnõmnek is ilyen volt az anyukája. A lány 17 évesen még nem menstruált, de õ nem vitte volna orvoshoz, mert "Így legalább nem csinálják fel!". Az én anyukám kísérte el végül orvoshoz és majdnem másfél évbe telt, mire be tudták állítani a ciklusát... Ennek már 15 éve, ma már mindketten anyukák vagyunk, de még ma is emlegeti, hogy milyen jó, hogy anya akkor elkísérte dokihoz, mert egyébként nem lehetne 2 kislánya.
10-es hidd el, hogy van ilyen szülõ akit ennyire nem érdekli a gyerek állapota egyik barátnõm anyja csinálja ezt, van neki még két kis lánya 13 és 14 évesek és õ velük abszolút nem foglakozik, a nagyobbik lánynak már évek óta rendszeresen megjön, de soha nem vesz neki beétet barátnõm rohangál neki boltba pedig már rég elköltözött, valami bõrbetegsége is van de orvoshoz nem hajlandó elvinni
Mondd, hogy a suliban kérik a taj-számot. Velem elõfordult, hogy anyunál maradt véletlenül az összes iratom. Elment dolgozni, én meg indultam volna dokihoz (épp nõgyógyászhoz), mikor rájöttem, hogy nincs nálam a kártya. Felhívtam, õ lediktálta a számot, és a dokinál így is elfogadták! Vagy csak vedd ki a tárcájából, amíg fürdik, és írd le gyorsan.
Mondd hogy sulifogászatra kell a taj kártya
Egyszerûen csak kérd el, és mondd meg, hogy el kell menned orvoshoz, mert problémád van, és ha ellenkezik mondd, hogy szólsz az iskolában, hogy nem visz el orvoshoz, mikor szükséged lenne rá.
A kérdező hozzászólása: aztkéne..de akkor lopjam ki a pénztárcájából a taj kártyámat vagyhogy?
Menj el egyedül, de ne mondd el neki. Ha csak akkor kapsz idõpontot, amikor suliban kellene lenned, akkor se aggódj, adnak igazolást!
A kérdező hozzászólása: Már próbálkoztam nála mindennel de nagyon nemérdekli semmi.nagyon kivagyok akadva mert egyáltalán nem menstruálok(szûz vagyok).szépen lassan teljesen elmaradt.két év alatt kb 5X köttmeg.és nagyon félek.majdnem minden nap sírok már a fehér folyásom is teljesen elmúlt.de anyukámat semmi nem hatja meg...
Nem látod, hogy több, mint egy éves kérdés? Azóta csak megoldódott már a dolog...

Mostanában (kb.2 napja) nagyon nagyon féltem anyukámat. Ha nincs velem mindig azon aggódok, hogy él-e még. Nagyon rossz így élni. Csak azt várom mindig, hogy hazaérjen. Folyton felhívnám, hogy hol van és mikor jön. Miért van ez? 13/l

Tegnap sírtam miatta, de nem is tudom miért. Nagyon szeretem ?t. Õ az életem értelme. Ha meghalna én nem is tudnék tovább létezni.

Legjobb válasz: Pontosan tudom mit érzel, én is ugyanígy vagyok anyukámmal, csak annyi a különbség hogy én egész életemben így védtem. Sajnos sok a betegsége és ezért védem õt annyira már kicsi korom óta. Hogy ha elmegy valahová akkor egybõl azon agyalok hogy jól van-e nem esett-e baja, ráadásul egy éve egy autó elütötte (nem lett túl nagy baja) és azóta hogyha 1-2 órán keresztül nem hallok róla semmit, akkor egyre idegesebb leszek. (mondjuk az az 1-2 óra sem telik nyugodtan) Az okát hogy nálad ez miért van azt nem tudom, igazából az enyémben sem vagyok teljesen biztos, vagy nem minden okról tudok. Ez egy érzés amit nem lehet lerázni, legalábbis nekem még sose sikerült, de talán nem is baj, véleményem szerint ez azt jelenti hogy te is és én is nagyon szeretjük az anyukánkat és nem akarjuk hogy bajuk essen.

Pontosan tudom mit érzel, én is ugyanígy vagyok anyukámmal, csak annyi a különbség hogy én egész életemben így védtem. Sajnos sok a betegsége és ezért védem õt annyira már kicsi korom óta. Hogy ha elmegy valahová akkor egybõl azon agyalok hogy jól van-e nem esett-e baja, ráadásul egy éve egy autó elütötte (nem lett túl nagy baja) és azóta hogyha 1-2 órán keresztül nem hallok róla semmit, akkor egyre idegesebb leszek. (mondjuk az az 1-2 óra sem telik nyugodtan) Az okát hogy nálad ez miért van azt nem tudom, igazából az enyémben sem vagyok teljesen biztos, vagy nem minden okról tudok. Ez egy érzés amit nem lehet lerázni, legalábbis nekem még sose sikerült, de talán nem is baj, véleményem szerint ez azt jelenti hogy te is és én is nagyon szeretjük az anyukánkat és nem akarjuk hogy bajuk essen.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, sajnálom ami történ anyukáddal. Biztosan nagyon szereted õt:) és köszönöm, hogy írtál.
Van valami különös okod, hogy most ennyire félted? Betegesebb vagy más lett valami? De azért ne nagyon erösitd magadban ezt az érzést, mert valószinüleg semmi alapja, másrészt ha netán meghalna (amit nem kivánok neked), az élet akkor is megy tovább és te is túlélnéd, de biztos nagyon megviselne. NE törd ilyeneken a fejed, mert ennek semmi értelme, a jelenlegi életedet rontod csak az ilyen gondolatokkal.
Jaj egyszer nekem is volt egy ilyen érzésem, mielõtt elmentem volna suliba reggel, úgy hiányzott, mint még soha, pedig ott állt mellettem várta, hogy elinduljak a suliba, már majdnem bõgtem, nagyon szar volt. Akkor úgy otthon maradtam volna :( De utána el is múlt, persze szeretem, nem azt akarom mondani, hogy nem, csak szar lenne, ha minden nap ezt érezném. 16l
Nekem is van ilyen érzésem anyukámmal kapcsolatban állandóan, viszont én 24 éves vagyok, és kicsi korom óta elõtörnek ezek idõnként. Nekem épp ma volt ilyen, hogy hajnalban fent voltam, és az anyukám aludt a másik szobában, és egyszercsak elöntött az fojtogató érzés, hogy mennyire szeretem, és annyira aggódtam nehogy baja legyen (alvás közben), és elsírtam magam, mert tudatosult bennem, hogy mindenkinél jobban szeretem, és hogy milyen hálás vagyok azért, hogy felnevelt. Hogy mennyit szenvedett értem egész életemben, amikor egyedül felnevelt. Mindig csak türelmes volt és adott mindent, amire szükségem volt. Ezek általában így egyszerre törnek fel belõlem, az aggodalommal együtt. Ha nem lesz, valószínûleg nem fogom túlélni. Egyébként nagyon jó egészségnek örvend, amióta élek, soha nem láttam betegnek. 24/N
Ezek a nagyon erõs aggodalmak valószínûleg kis tudatalatti foszlányok, amik kisbaba korotokból maradtak meg, amikor a túlélésetek nagyon kritikusan kötõdött az anyukátokhoz, mert magatokat a legkevésbé sem tudtátok ellátni. És ezeknek a maradványai törnek fel néha a mélybõl ilyenkor. Azért gondolom ezt, mert ha ilyen szintû intenzív érzelmeket, sírást stb.-t vált ki belõletek ez a többnyire megalapozatlan félelem, akkor ez valami nagyon mély ösztönös dolog lehet.
Egy kicsit off... Az én fiam pont ilyen. 10 éves, és kb egy éve folyton aggódik miattam. Amikor elmegy valahová, és én itthon maradok, megkérdezi, hogy jól vagyok-e. A suliból is sokszor telefonált, hogy itthon vagyok-e, jól vagyok-e, stb. Egy kicsit megnyugtató, hogy más is van így, nemcsak az én fiam. Hajlamos vagyok túlreagálni dolgokat, mint ezt is, de már természetesebbnek (próbálom) veszem. Egyszerûen csak nagyon szeret.
Én is pont így vagyok anyukámmal csak én már évek óta.Mindig azon agyalok h ha elmegy akkor hogyan kellene nevelnem a húgomat, vigyázni rá stb. Ha néha ki is borulok akkor azzal vígasztalom magam h már ha meg történt erõsebb leszek :) de remélem ez csak sokára fog megtörténni :) ) Szerintem ha ilyeneket érzel akk próbálj meg minnél több idõt vele tölteni az segíteni fog :)

Miért van az, hogy ha elmondom egy barátomnak, hogy az anyukám nevét akarom magamra tetováltatni, ha meghal, hülyének néz?

Ez még egy távoli terv, nem a közeljöv?ben kivánom megcsinálni. De nem értem, hogy miért nézett hülyének? Ennyire fura dolog ez?

Legjobb válasz: ha még él anyukád, hogy tudsz ilyeneken gondolkodni?

ha még él anyukád, hogy tudsz ilyeneken gondolkodni?
nem baj csak tényleg nagyon fura. Anyukádnak mondtad már?mit szólt?
Nem tartom egészen normálisnak, de nem tudom megmondani, hogy miért. Csak belegondolok hogy rám lenne tetoválva hogy Kovács Terézia (kitalált név) és mindenki megkérdezné ki az, én meg mondanám hogy az anyámat hívták így... hát megérteném ha hülyének néznének.
Sztem édes jó anyukád annak örülne a legjobban, ha tetkó helyett inkább adnál neki egy szívbõl jövõ ölelést-puszit, és elmondanád, hogy õt szereted a világon a legeslegjobban.
Szerintem nem fura. Bár lehet hogy sokat nézem a tetoválós mûsorokat. Ott nem fura.
A kérdező hozzászólása: Most ez mért baj? Ez csak egy elgondolás. Nem akarom, hogy az anyukám meghaljon, de tudom, hogy egyszer el fog menni. :( Hálás vagyok a szüleimnek, hogy felneveltek, és szeretném ha még sokáig élnének...
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam el neki...
Hát név helyett inkább vmi dolgot, ami rá emlékeztet (kedvenc virága vagy stb.). De ez nekem is furi amúgy.
Szerintem nem nevet, hanem az arcképet szokták ilyenkor magukra tetováltatni.A név az kicsit olyan, mint mikor sittre kerül valaki, aztán a mátkája nevét magára égeti:)

Miért mondja azt az anyukám, hogy 13 évesen még korai ha van barátom?

Mindig azzal jönnek el? a feln?ttek ,hogy ha a régi világban éltünk volna akkor.... Na de akkor miért "izélnek" azon ,hogy ha 13 évesen barátom van?? Régen már 16 évesen férje volt az embernek.... nem birom ezt felfogni... lehet ,hogy csak hülye vagyok...de ezt komolyan nem értem...:D

Legjobb válasz: Szerintem 13 évesen csak attól féltenek, hogy nehogy túlságosan közel kerülj valakihez testileg, mert ennyi idõsen az korai lenne, de tudod a szülõk sokszor így gondolkodnak, hogy ha van pasi, akkor biztos más is... A másik oka meg az lehet, hogy ha van pasid, az azt jelenti a szülõknek, hogy a kislányuk kezd felnõni, és az ilyet nehezen látják be, mert õk mindig azt akarnak, hogy örökre az õ picike lányuk maradj. :D

Szerintem 13 évesen csak attól féltenek, hogy nehogy túlságosan közel kerülj valakihez testileg, mert ennyi idõsen az korai lenne, de tudod a szülõk sokszor így gondolkodnak, hogy ha van pasi, akkor biztos más is... A másik oka meg az lehet, hogy ha van pasid, az azt jelenti a szülõknek, hogy a kislányuk kezd felnõni, és az ilyet nehezen látják be, mert õk mindig azt akarnak, hogy örökre az õ picike lányuk maradj. :D
*akarják
Miért mondtad el a szüleidnek?! A titkolózás sokkal izgalmasabb, és anyu meg apu örül, h milyen rendes lányuk van. Ha nagyon zavar, h izélgetnek miatta, akk mondd, h már vége miközben nincs, vagy törõdj bele, h nem szállnak le rólad.
A kérdező hozzászólása: igazad van.:) kezdem felgoni.:D azt meg , hogy kezdek felnõni megkell szokniuk...:DD amúgy nem mondtam el nekik, hanem az egyik barátnõm anyukájával beszélgettek, hogy ez még milyen korai és akkor...a bnõm anyukája elmondtani neki...dehát..ezvan.:D köszönöm a válaszokat!:)
a titkolozás jóó :D 16 éves barátom van 13 vagyok hihi :D anyum nem tud rola. de semmit olyant nem teszünk xD

Miért van az, hogy ha valakinek van egy nevelési elve, akkor egy másik elvet valló anyuka megpróbálja ráerőszakolni az ő elveit a másikra?

Miért nem hagyjuk egymást békén, és neveli mindenki úgy a gyerekét, ahogyan jónak látja... Ezt soha nem értettem. Rendben, nem értünk egyet, de attól mert vitázunk, nem lesz jobb semmi.

Legjobb válasz: Szerintem egyszerû. Mindenki azért vallja azt az elvet, mert az tartja a legjobbnak. Ha látja, hogy valaki másképp csinálja, akkor segíteni akar. Amúgy tényleg egyszerûbb, ha nem szólunk bele egymás dolgába... de nem mindenki gondolja így, és egyesek meg egyszerûen nem tudják megállni.

Szerintem egyszerû. Mindenki azért vallja azt az elvet, mert az tartja a legjobbnak. Ha látja, hogy valaki másképp csinálja, akkor segíteni akar. Amúgy tényleg egyszerûbb, ha nem szólunk bele egymás dolgába... de nem mindenki gondolja így, és egyesek meg egyszerûen nem tudják megállni.
Elverni a popsit vagy nem elverni a popsit? Ilyesmire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Például.. De ez csak 1 dolog a sok közül... Csak épp olvasom, hogy igazából másról sem szól ez az egész, csak arról, hogy elhitessük a másikkal, amit mi hiszünk, vagy vallunk.
Mert ilyen a világ. Természetesen mindenki azt hiszi a saját elvei a legjobbak. Persze magának igen, de másnak nem. És valaki nem is tudja elviselni ha más nem úgy érzi jónak, helyesnek. És most nem a segítõ szándékú eszmecserére gondolok. De nézz szét a világban, focin, politikán, valláson is egymás nyakuknak tudnak menni az emberek. Nem vagyunk elfogadóak, toleránsak. Sok az agresszió, a probléma ami a hétköznapi dolgokra is kivetítõdik. Azok az emebrek, akiknek eleve több problémája van, legfõképpen anyagi, azok még erõszakosabbak, hisz kiegyensúlyozatlanok.
Ez intelligencia kérdése. Olyan, mint amikor politikai témában gyõzködik egymást az emberek...semmi értelme. Úgy vettem észre, aki nagy indulattal áll ki az "elvei" mellett, annak egyéb problémái is vannak. Kiegyensúlyozott emberek nem mennek bele ilyen parttalan vitákba.
Azt azért látni kell, hogy van néhány nagyon durva eset. Nemrég volt itt egy pasas, akinek még meg sem született a gyereke, de kötötte az ebet a karóhoz, hogy márpedig õ verni fogja. Fakanállal, esetleg pálcával. Aki nem így tesz, az nem ért a gyerekneveléshez. Nem hiszem, hogy sikerült meggyõznünk az ellenkezõjérõl, de olyan jólesett beszólni neki...

Szexuális gondom van. Gyereként sokszor vert el anyukám ha rossz voltam (megérdemeltem), de most az a bajom, hogy csak ezekre az emlékekre és ilyesféle képzelgésekre áll fel a farkam. Mit tudok tenni? Miért van ez?

szóval még 12 évesen kezdtem masszírozni magam, onnantól maszturbálok, de már elötte is mindig felállt ha rágondoltam ezekre a szitukra, amikor anyukám fakanállal elvert. akkor nagyon fájt, de aztán felállt valamiért, sõt volt hogy közben is. na most 13 évesen még egyszer kiprovokáltam egy ilyet már szándékosan, és meg is bántam utána, de akkor már rendesen maszturbáltam, és azóta is ez egy meghatárózó élmény számomra, az a elfenekelés. a bajom az hogy sajnos nem áll fel lányokra, csak erre, és nem kívánom a szexet, csak erre tudok maszturbálni. eléggé gázos a szitu, és kezdek bepánikolni. mit tudok tenni? lehet ezen változtatni? fiatal vagyok, de kort ha lehet nem írtnék, a lényeg hogy eléggé fiatal vagyok!

Legjobb válasz: Keress egy szekszuálpszichológust.

Keress egy szekszuálpszichológust.
17 éves vagy, nem gyerek, minek kellene errõl anyukádnak tudnia?
A kérdező hozzászólása: igen. a nadrág letolása, és ez amit leírtál egy igen meghatárózõ szerepet játszik a fantáziáimban ahogy elõkerûl a szíj vagy a fakanál. az a baj hogy így sosem lesz normális életem de nem kereshetek embert mert nem akarom hogy anyukám ezt megtudja. mert úgyis kiszedi belõlem mert tudja ha hazudok... amúgy utoljára tavaj fenyegetett meg hogy elver és nemérdekli hány éves vagyok, és akkor bennem megfordut hogy huh nem is lenne rossz ... és bántam párszor hogy kihagytam. nem vagyok normális. tudom. elmebeteg vagyok:(
Keress fel egy pszichiátert. Ez már messze nem a szexológus asztala, hanem a traumákkal foglalkozó spéci pszichiátereké. Tipikusan traumatizált (szexuálisan moleszált) embereknél vannak ilyen tünetek. A szexuális molesztálás nem jelent feltétlenül nemi erõszakot, vagy egyértelmû zaklatást. Az is bele tartozik, ahogyan anyukád a verések elõtt rád nézett, amit mondott, vagy amikor elvert, vagy amikor lehúzta a gatyádat, vagy a verés közben hozzáért a nemi szervedhez. És az egész együtt.
A kérdező hozzászólása: jó 18 leszek de akkor is. tudnija kell anyukámnak hogy hol vagyok, meg ki ad pénzt pszichológusra? õ. én még itthon lakom, és szte sokáig itthon is fogok lakni. még egy év és egy hónap mire 18 leszek :( amúgy szeretem anyukámat, de néha utálom õt ezekért, néha meg azt kívánom bárcsak most is elõvenne egy fakanalat vagy szíjat és elverne, aztán meg magamba roskadok, hogy beteg vagyok :S
Nem kell anyukádnak elmondani, nem muszáj egybõl szexuálpszichológushoz menni, hamarosan úgyis 18 leszel. Én nem vagyok pszichológus, de a kulcsmondat ott van a kérdésben. (Szerintem.) "sokszor vert el anyukám ha rossz voltam (megérdemeltem)" . Ezt a gondolatot kellene kiverni a fejedbõl. :) Ha egy erõsebb, hatalmi pozícióban levõ személy (egy anya) megver valakit, akirõl valójában gondoskodnia és feltétel nélkül szeretnie kellene, ott nem létezik olyan, hogy megérdemelte. Nem csoda hogy gondjaid vannak a lányokhoz való érzelmi viszonyulásban.
A kérdező hozzászólása: és még amit kifelejtettem hogy néha, de csak mostanában, olyanok is járnak a fejemben ilyenkor hogy nem is engem vernek meg, hanem én verek meg mást, fiatal fiút, aki mondjuk 14. de amúgy meg a férfiaktól irtózom, és a fiúknak sem tudnám a farkukat a számba venni SOOHA. szal mielott valaki melegnek titulálna ezt gondoltam leírom. lánnyal már csókolóztam de nem éreztem semmi izgalmat :S
A kérdező hozzászólása: az a helyzet ha szexuálpszichológus kell, akkor meg anyukám tudni akarja miért, és nem karom ezt neki elmondani, mert eléggé gázos lenne h ezt megtudná. és ne gyertek hogy nem kell tudnia, mert semmi köze, igen is van köze, a gyereke vagyok, és egyedül nevel... 17 éves vagyok amúgy.
Nekem is volt vmi hasonló, de mára kinõttem, pedig évekig csak erre maszturbáltam és azt hittem, hogy férfira soha nem fogok felizgulni. Most már párkapcsolatban élek semmi gond a szexuális életemmel. De súlyosabb esetben lehet, hogy szexuálpszichológus tanácsát kellene kérned. Ha gondolod írj privit, megírom az én szitumat.
Ajánlott olvasmány: Rousseau: Vallomások Ott is megjelenik ez a motívum, igaz, õt nem az anyja verte, hanem már nem emlékszem, talán a nagynénje?

Lányok. Mit szólnának ahhoz otthon, ha roma sráccal járnál? (apud, anyud, tesoid) És miért van az, hogy a romák általában romákkal, a magyarok meg magyarokkal járnak?

Legjobb válasz: Legyen mindenki elõtt intõ példa L.C. és D.D. esete. Ha L.C tudta volna, hogy ennyi és ekkora botrányt kavarnak körülötte, inkább el sem fogadja D.D. közeledését. A cigány más vérmérséklet, más kultúra, másfajta gondolkodásmód. Az összhang örökké hiányozni fog.

kultúrális különbségek(lehetnek), ez okozza, hogy hasonló a hasonlóval... nem örülnének. eddig egy barátomat hoztam haza. õt nagyon szeretik:)
Hu, inkabb bele sem gondolok, hogy apukam mit szolna... Botrany lenne, az tuti! 27/N
Legyen mindenki elõtt intõ példa L.C. és D.D. esete. Ha L.C tudta volna, hogy ennyi és ekkora botrányt kavarnak körülötte, inkább el sem fogadja D.D. közeledését. A cigány más vérmérséklet, más kultúra, másfajta gondolkodásmód. Az összhang örökké hiányozni fog.
Nézz szét most Borsodban...azért mert élõsködõ, számító és aljas fajta. A család meg sokkal lassabban tudná megismerni, mint te, bizonyíthatna folyton, de a vérében van. 24/N
Szerencsére úgy neveltek, hogy ilyen meg sem fordulna a fejemben. 23N
Nem jártam még roma sráccal, de van ismerõsöm is van, aki nagyon intelligens, jogi egyetemre jár, a családja jól szituált, szintén jogász az apja. Egy ilyen sráccal, nem hiszen, hogy baja lenne a családomnak.
Szia!Én magyar vagyok a barátom cigány.Nagyon jó családból származik.A szüleim is jóba voltak velük, míg ki nem derûlt hogy vele vagyok másfél éve.Az egész család ellenem van.Kijárom a sulit és meek el itthonról.
azért járnak romákkal magyar nõk mert azok jól beléjük tudnak keverni:) )))))anyuék ékszereit meg dugd el...ja és ne szökj meg vele, vagy ha megszöksz ne Palicsra menj
Egyertelmuen nem orulnenek, es nem hiszem, hogy sokan tennek. Valljuk meg, ez azert picit szegyen egy csaladra. Az embereknek meg NEM azert vannak eloiteleteik, mert a ciganyok "szocialis helyzete rossz". :D Hanem, mert altalaban: -Nem tudnak viselkedni, eroszakosak. -Csak szulik a gyerekeket (sok esetben sajnos csak penzert), de nem nevelik. -Nem akarnak dolgozni, inkabb csak "konnyu penz", "segilyke". Ha vagany, akkor meg drogok, nofuttatas. -Jobban utaljak a nem ciganyokat, mint amennyire, mi valaha is rasszistak lehetunk. :) Ismerek becsuletesen dolgozo ciganyokat is, akiket oszinten kedvelek, de azok meg nem ebben ciganymosdato, pozitivan diszkriminalt politikai vilagban nottek fel.
Én magyar lány vagyok, és borzasztónak találom ezt a rasszizmust! Ne annak alapján ítélj meg egy embert, hogy cigány-e vagy sem! "A szüleim arra neveltek, hogy szóba se álljak egy cigánnyal": Nektek üzenem, hogy a szüleitek is ostoba rasszisták. Elismerem, hogy sajnos különbözõ történelmi, kulturális okok miatt a cigányok szociális helyzete rossz, ezért van róluk az embereknek elõítéletük jogosan. De az elõítélet csak addig tarthat, amíg meg nem ismersz valakit. Szóval, ha egyszer találkozol egy nem csajozós, lógós, füvezõs roma gyerekkel ( mert láss csodát ilyen is van) azért nem kell alapból elutasítani.
A kérdező hozzászólása: És ha egy cigány egy fehérrel van együtt, akkor miért szólják meg õket? amugy 17/L vagyok. tiis irhattok kort, vagy saját sztorit:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. oké távol tartom magam tõlük.
Nem a mi kultúránk, nem a mi együttélési normáink, az oláhék egészen biztosan nem. Maradj távol tõlük, ha drága neked a családod nyugalma.
21:46 és még más, hasonló gondolkodású egyedek: ez a fene nagy liberalizmus, ez kikészít... vajon hogy alakulnak ki az elõítéletek? nem pár év, nem is pár évtized alatt. a mostani idõsek nagy része is utálja õket, vajon miért? az elõítélet nem rossz dolog, pont hogy figyelmeztet bizonyos dolgokra, csak ezt a 21. század nevû fertõ elfelejteti sok emberrel.
"Nekem 3év 8hónapig volt barátom egy roma fiú! És amit velem tett azt elmesélni nem tudom. Lemaradt 18/ L" hat en apad helyeben nem azert szegyenkeznek, hogy roma fiuval jar a lanyom, hanem azon, hogy ilyen fiatalon nem bir a verevel! Amugy meg lehet, hogy a ciganyok bunoznek, bantalmaznak, lopnak meg stb amiket itt leirtak, de azert egyre vilagitsunk mar ra: Cigany gyerek miben no fel, mit lat a szuleitol? Logas, bunozes, lustasag. Magyar gyerek mit hall a szuleitol? Nehogy ma` ciganyokkal baratkozz! Hat vege lesz igy valaha a gyulolkodesnek? Romak kozt es magyarok kozt is van jo, meg rossz. A TVben nem fogjak kiemelni minden hir utan, hogy az "elkoveto 100% magyar szarmazasu 30-as ferfi volt" ezert az esetek 90% ban csak a "cigany" szo cseng a fuledben... Neked meg 2-t javaslok: 17 evesen meg inkabb a tanulasra koncentralj a pasik helyett (akar cigany, akar magyar, de barhonnan is szarmazik, ha fuvezik meg csajozik az mar nem jo jel!) a masik, meg ha valaha talalkozol alakivel (akar cigany, akar magyar) elobb probald meg MEGISMERNI, es esetleg utana belemenni barmilyen parkapcsolatba! Es nem elobb szex aztan ismerkedes! Nem tudom sajnalni azokat a noket akik sopankodnak: senki nem tett pisztolyt a fejukhoz, hogy barkivel is egyutt legyenek. Egy nonek mindig okosnak kell lennie, es vigyaznia magara! Amugy nekem a sogorom es eleg sok baratom is roma szarmazasu, egyik sem jogasz, de elmondhatom neked, hogy a legdolgosabb es legbecsuletesebb emberek az ismeretsegi koromben, a sogorom pedig a csaladomban. Meg soha semmilyen problema nem volt veluk, sot egy-ket elethelyzetben mar az osszes baratunk elpartolt mellolunk ok megis ott voltak es segitettek amikor tudtak. Az egykojuk festo-mazolo, a masik komuves, a harmadik pedig adminisztrator. Csak, hogy lasd ilyen is van.
soha nem történne ilyen... 25/nõ
Az én volt férjem cigány van tõle egy kisfiam(lehet köpködni!!!)De erre mondják a vér nem válik vízzé!Igaz hogy neki az anyja volt cigány az apja magyar és magyarok nevelték fel, de a viselkedését ö se tudta sokáig leplezni!Szerencsére elváltam tõle.Most magyar "pasim"van aki imádja a fiamat aki sajátja ként neveli, az apja nem is látogatja a gyereket. Szüleim nem sok mindent szóltak hozzá, igaz nem is örültek.De úgy voltak vele mindenkinek jár egy esély!!!Szerintem ne keveredj össze velük.Tapasztalat.Barátnak, havernak nagyon jók de férjnek?!Nah ezt nem taglalom:D 25/N
Teljesen más a kultúra. Ha a srác rendes is az egész rokonsága már ritkán. Pedig ott aztán beleszól a família mindenbe. 17 évesen romantikus lehet még harcolni a szerelemért de felnõtt fejjel az ember tudja ezeket a kulturális különbségeket és életformát áthidalni lehetetlen.
Szia! Na én errõl tudnék mesélni. 6 évig éltünk együtt egy roma sráccal. Életem nagy szerelme volt. Hát azóta kimutatta a foga fehérjét. Sajnos a vér nem válik vízzé. De én nem bántam meg egy percet sem a kapcsolatunkból, mert vele tanultam meg szeretni, törõdni a másikkal, becsülni a másikat. DE ezt sajnos csak én érzékeltem így.
Én már írtam ide egy választ.Én vagyok aki másfél éve van együtt a roma fiúval. Szóval nagyon rendes, az apukája dolgozik az anyukája otthon végezi amit kell.A barátom suliba jár, pincérnek tanúlt egy éve letette a jogsit is.Nagyon rendesen a rokonai is.Nem azt mondom hogy nagy milliomosok, mert pont az ellentétje.De oda bármikor megyünk minden rendbe van és a gyerekeik is meg vannak nevelve rendesen.És szépen vannak ovodába, iskolába járatva.(Most sajna az árvíz elvitte mindenüket:S) Ebbbõl csak az következik hogy vannak kivételek.Amit te leírtál errõl fiúról, semmiképpen ne állj vele össze és nem azér mert cigány, hanem amiket csinál.
Õk "az árvizkárosultak", csak õket telepitették be a miskolci sportcsarnokba, a többiek (a magyarok családostul, az öregek, betegek, mindenki más) helytálltak a gátakon. Ezek a kihízott szinesfém- és egyéb tolvajok meg döglenek a matracokon! Lusták bármit is tenni, nemhogy dolgozni, ha lenne munka, akkor sem. Az "átkosban" a nagy paneles lakótelepeket az öregeik építették, azok megérdemlik a tiszteletet, ezek nem tanultak, nem dolgoznak, élõsködnek. Tisztelet a (kevés) kivételnek. És ez nem rasszizmus, ezek tények. Na és majd nézzék meg, hány millióért kell a miskolci sportcsarnokot felújítani, mi marad utánuk.
Fiú vagyok. Anyám elfogadná, de a család(nagynénik, nagybácsik)biztosan nem.A szemembe nem mondanák de valamilyen szinten éreztetnék az biztos.:) )))
Nálunk a rendelõben (Miskolc) rendszeresen jönnek a nagyon fiatal (15-16 éves is van közöttük) roma asszonyok. Sebek, verések nyomai, zúzódások, törések, az egyiknek a melle fekete volt a vérömlenytõl. Miért verik õket? Semmiért, a férfi részeg, aztán jön a kire nézett a csajom? És már üt is, nem biztos hogy csak kézzel. A fogát is kiveri és némán tûrnek, ha nem, agyonverik õket. Ha jót akarsz, ne keveredj közéjük.
A kérdező hozzászólása: :S kezdem érteni... milyen betegséget? ha nem titok? ugysem tudják ki vagy leirhatod.
Aggódnának, de adnának esélyt a srácnak... de összességében nem örülnének. 23L
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. leirhatjátok, hogy szerintetek miért elleneznék és miért óckodnának tõle...
"Szerencsére úgy neveltek, hogy ilyen meg sem fordulna a fejemben. 23N" Nálunk is ugyanez a helyzet, kb 3 éves koromtól kezdve:)
valószínûleg megölnének ha megtudnák.
A kérdező hozzászólása: van most barátom, 8hónapja járok vele...itthon is elfogadják, õ magyar. De az osztályomba jár egy jóképû cigány srác, és tök kedves velem... bár tudja hogy van barátom. DE lógós, füves, csajozik, tipikus szépfiú.:S De picit tetszik:S De nem érné meg a dolog... apám meg kitagadna
Nekem 3év 8hónapig volt barátom egy roma fiú! És amit velem tett azt elmesélni nem tudom. Volt hogy megvert, folytogatott, szembe vágott, nõzõtt átvert megcsalt éveken át! Én ezt nem érdemeltem meg ez biztos! És hálistennek vége! Pedig én nagyon szerettem, sok ideig veszekedtem a családommal miatta hogy elfogadják lássák rendes nem olyan mint akik "rosszak". És mire ezek jóra fordultak anyáékal õ már nem volt olyan mint elõtte!És elkezdõdtek a problémák, szakítottam nem egyszer vele és mindig visszakönyörögte magát! Mindne szavát ittam, mert azonkívûl mindent megadott nekem amit pénzben kilehet fejezni! De az semmi ahoz hogy szinte lelki és testi terrorban tartott!
lemaradt 18/L
Nem hagynának élni, ameddig nem szakítunk. Iszonyatos botrány lenne- persze mindez csak feltételes módban, ugyanis eszembe sem jutna összeállni egy cigánnyal.
"lógós, füves, csajozik" Na EZ a baj vele, nem a származása! Ha csajozós, úgyis csak Arra kellenél neki, meg otthagyna 2 hét után.
"Szerencsére úgy neveltek, hogy ilyen meg sem fordulna a fejemben. 23N" Engem nem neveltek úgy, de nekem sem fordulna meg a fejemben! 15/L
nekem volt cigány barátom.. tesóm és anya elfogadta de apa nemannyira mert azt hitte hogy rögtön gyerek lessz meg stb. mertugyedivathogy 13-14évesen már gyerek van.. dehát nem engedte ahátamögött mégis velee voltam és anya falazott is nekünk. 13/L
én jártam cigánnyal. Szüleim adtak esélyt. Lelkileg és fizikailag is tönkretett, söt életre szóló betegséget kaptam töle amit nem lehet meggyógyítani (nem AIDS), de mindenesetre hagyott nyomot maga után. Azóta szüleim ki akarják nyírni! Csak 3 hónapig voltam vele de az is elég volt... az emberek nem véletlenül fogadják öket fenntartással mert az esetek 98%ában jogos a félelem. Nem állítom hogy mindegyik ilyen, mert biztos hogy nem, vannak normálisak, rendesek, tanultál is csak az elenyészö. Az olyan romáért biztos nem szólnak egy rossz szót sem. És azért mindegyik embercsoport marad a sajátjainál mert teljesen eltérö szokások vannak. Eleve más a nevelés. Tapasztalatból mondom. A roma nevelés és szokások nem fehér embernek való. Ja és náluk teljesen természetes az "asszony megnevelése", akkor is ha éppen semmi különöset nem csináltál, egyszerüen ilyen kedve van. És ez a nevelés általában bántalmazás... 22/L
Az a nagyobb baj, hogy egy roma embernek le kell tennie annyit az asztalra, hogy "nagyon intelligens, jogi egyetemre jár, a családja jól szituált, szintén jogász az apja." Namost az elsõ kettõt még csak-csak megteheti, a másik kettõt pedig nagyon nem. Az a baj, hogy egy cigánytól elvárják ezt, de egy magyartól nem. Sok olyan magyar van, aki nem intelligens, jól szituált, családja szintén nem, vele szemben mégsincsenek elõítéletek. Vajon miért? Ezzel van a baj. Az embert kell nézni mindig.
Barátnõmék szomszédságában gazdag vállalkozói család ostoba 14 éves lánya a "nagy szerelmet" hazudó roma sráccal megszökött, de a "hozományt" vinnie kellett, magyarul kirabolta a saját szüleit, ékszerek, pénz, amihez hozzáfért. Aztán amikor terhes lett, kidobták egy fillér nélkül az utcára, nem akart prosti lenni, erre alaposan összeverték, a barátja is. Utcán szedték össze, mert elvetélt a nyomorult liba. Végül visszafogadták a szülei, de elköltöztek, mert állandóan zaklatta õket a pereputty.

Miért van az, hogy anyum kimegy a szobából ha szeretkeznek egy filmben, vagy pucéren mutatjak a férfit a filmben?

nem értem, hogy mi van anyummal..leülünk filmet nézni és ö kimegy a szobából mintha lenne valami dolga a konyhában, és aztán néhány perc múlva vissza bejön ha már aztgondolja hogy vége annak a résznek. vagy csóválja a fejét :( miért van ez?

Legjobb válasz: nálunk éppen fordítva van. mindig én megyek ki, vagy úgy csinálok, mintha nem látnám. 15/L

nálunk éppen fordítva van. mindig én megyek ki, vagy úgy csinálok, mintha nem látnám. 15/L
Nekem is kimegy. De nemtudom miért. Már akkor is ha valami nõt nézek a myvipen.
Mert benne meg van erkolcs es egy jo nagy adag prudseg.
az én anyukám ugyan nem megy ki. de egy amolyan "undor " hangot ad ilyenkor. egyszer megkérdeztem, hogy: különben hogyan születtem meg? nem eseztt jól neki.
Most nem azért, de az ilyen álprûdségnél undorítóbb nincs a világon!
biztos nem volt jó érzés számára amikor téged csináltak :D
Örülj neki.
Engem az zavar néha ha bent van :D filmet együtt pedig szinte soha nem nézünk, egyébként én anyumat nem zavarja... Nem értem más felnõttek miért viselkednek úgy mintha ez valami csúnya erkölcstelen dolog lenne... Ha egy filmben egy nõt végigk*úr a fél szereplõgárda akkor oké az nem túl erkölcsös xd de ezt leszámítva nem értem... 16/F
nekem is régen ilyen volt.. meg olyankor mosolygot. szerintem azért van mert fél h rákérdezel h anya mit csinálnak a filmben? ha kimegy csukd be az ajtót h ne tudjon visszajönni, utána beengeded ha sokat könyörök, szerintem nem fog máskor kijárkálni. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a sok választ..nem hiszem, hogy azthinné, hogy megkérdezném, hogy mit csinálnak. nem pornó filmet nézek, hanem normális, átlagos filmet, amiben néha szeretkezni szoktak. de nem is mutatják rendesen a lényeget :D amúgy 20éves vagyok.

Miért van az hogy nincs időm külön főzni az 5 hónapos babámnak? Nagy baj ha csak üveges bébiételeket kap? Más is jár hasonló cípőben? Egy három gyerekes anyuka.

Legjobb válasz: Szia,én meg csak neki fõzök...magamnak rendelek,mert egyedül vagyok itthon a bébivel.De nem nagy fõzés-még csak alma;répa...de kap mellette üvegeset is. Szerintem nemgond :-) nem lehet szét szakadni

Szia, én meg csak neki fõzök...magamnak rendelek, mert egyedül vagyok itthon a bébivel.De nem nagy fõzés-még csak alma;répa...de kap mellette üvegeset is. Szerintem nemgond :-) nem lehet szét szakadni
Nálunk meg az volt h nem ette meg amit én fõztem neki. Krumli ezzel azzal, répa meg a szokásos 1 hónapig próbálkoztam aztán nem érdekelt, valamiért jobban ízlett neki az üveges. Úgyhogy csak azt kapott.
Szia! Nekem csak kettõ manó van (2 és fél éves és 8 hónapos), és úgy szoktam, hogy a mi kajánk alapanyagából külön teszek kis lábasba a picinek is. (pl most tökfõzeléket csinálok épp) neki só és fûszer nélkül fõzöm, májjal vagy husival. És nagyobb adagot, így pürézés után csak bedobom a fagyóba, a maradék 1-2 adagot, egyet meg kap frissen. Mivel szinte minden nap kell fõzni, így napi 1-2 plusz adag van a fagyóban. Ha valamiért elcsúszok, neki akkor is van fõtt kaja. De semmi baja nem lesz tõle. Judy
Szerintem biztos sokan vannak így. Azért három gyerekkel nem lehet egyszerû az élet. Én mondjuk magam fõzök a kisfiamnak, de nekem csak õ az egyetlen. Esetleg annyiban tudsz változtatni, hogy ha magatoknak fõzöl ebédet minden nap, akkor abból egyre többet megehet a baba is. Pl. köretnek fõtt krumpli, fõtt rizs, fõtt zöldség (sárgarépakockák, zöldbab, borsó, kukorica, stb.) és abból már csak ki kell venni pár kanálnyit és bevágni a turmixgépbe. Kész is a baba étele. Én legalábbis 10-15 percnél többet nem töltöttem a baba ételével, mert így szoktam. Mostmár pedig eszik szinte mindenfélét, mert 1 éves lesz. De megértelek, néha nekem sincs idõm, pedig csak egy gyerkõc nyûglõdik rajtam. :-)
Azért egy 5 hónapos baba még ne kapjon abból ami sóval lett fõzve. Akkor inkább bébiételt :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.A nagyoknak még Én is fõztem most 17 és 14 évesek és megszóltam azokat akik bébiételen nevelték a gyerekeiket.Most meg Én is úgyan azt teszem.A nagyoknak minden nap fõzõk mert nem eszik meg az iskolai menzát de azt a pici még nem kaphatja.Ráadásul izlik is neki.
Szia.Nekem csak egy babám van, de én is bébiételt adok neki.Evett már fõzött kaját is (anyukám csinálta)azt is szereti meg a bébiételt is.Én azért szeretem ezeket az üveges kajákat, mert minden nap változatos kaját adhatok neki, én nem tudnék minden nap ilyeneket megfõzni neki(gesztenyés, sütõtökös, brokkolis, halas...stb.), fõleg só cukor meg minden ízesítés nélkül, meg ilyen pici adagokat.Az én kisfiam 6.5hós, ha már eheti amit mi úgy ahogy én ízesítem már nem adok neki bébiételt, de addig igen.Nem lesz semmi baja, az én fiam 8.5kg és mindenevõ:D
Egy darabig én is azt adtam neki, mert nem ette meg a fõztömet. Semmi lelkiismeretfurdalást nem éreztem emiatt. Itt sokan konzervnek titulálják a babakajákat, pedig szerintem nem azok. Én pl nem tudom olyan fincsire elkészíteni a rizses zöldségkrémet husival, mint amilyen a babahami, pedig a lányomnak ez a kedvence. Hát ha szereti had egye! Majd ha eljön az ideje eszik általad fõzött hamit, amit valószínüleg ugyanúgy fog szeretni, mint most ezeket.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat.Azt hittem hogy sokkal többen fognak megszólni de örülök hogy rosszat nem teszek vele.Különben egy nagyon jól fejlett 8500g baba és az igaz hogy ennyire változatosan nem tudnék neki fõzni és remélem ha jön a tavasz és a nyár a nagyobb választékból majd Én is többet fogok neki saját étel adni. Mindenkinek jó babázást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!