Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ha autóval (21 db)

hát akkor fut a autó után és probál beülni
A kérdező hozzászólása: de lehozom a kocsit trainerel és csak fut mellette nem ül be egyáltalán mit csináljak hogy beüljön
megy a kocsi vagy áll? úgyértem csak tolja a kocsit maga elõtt ? módosított kocsiba akarsz beszállni ? pl. img tool 2.0-val szerkesztett ?

Miért van az, hogy ha autóval utazunk és közben szól a rádió és kinézünk az ablakon szebbnek tűnik az élet és ha megérkezünk újra rossz?

Legjobb válasz: LOL. Nem lehet, hogy az ablakodon valami festmény van? Sajnállak, hogy ilyen problémáid vannak. Nekem csiszolt gyémánt az életem, megvan mindenem, és nincs okom ilyesmin gondolkodni.

LOL. Nem lehet, hogy az ablakodon valami festmény van? Sajnállak, hogy ilyen problémáid vannak. Nekem csiszolt gyémánt az életem, megvan mindenem, és nincs okom ilyesmin gondolkodni.
Mert mikor utazol, ott a remény az újra és a jóra.Zene meg még pozitív energiákat ad, fõleg, ha a kedvenc számodat adják le.
Mert olyankor a szép emlékek jutnak eszedbe, és álmodozhatsz szabadon. Ami megnyugtat. És ha megérkezel, visszazökkentenek, és ujra látod a rosszat, vagy szembesülsz vele. az elsõ válaszolónak: Nemérdekel, hogy mennyire gazdag seggen ülsz. Itt kérdeznek te válaszolsz. A nagyzási mániádat hagyd meg a tükörbarátnak.
Hát ilyet!!Velem is elõfordult már.Ez olyan érdekes, tényleg így van:-))!!
Az elsõ válasz írójának:-hát mit se mondjak irigyellek, ezt a szót nem igazán szoktam használni de rád igaz jó neked hogy nincs semmilyen problémád abból a csiszolt gyémántból egy darabkát nekem is küldhetnél:-)))! tel:06-30......:-))))
Telefonszámra még nem tudok gyémántot küldeni:) De ha szépen megkérsz akkor nem lesz ez sem akadály:)
Szia Szóval akkor hogy is oldhatnánl meg azt a gyémántdolgot:-))
Talán nem kéne szétmodolni. :) Vagy jól kéne csinálni, ami nem csak rajtad múlik, hanem az adott mod-on is.
A kérdező hozzászólása: nem modolom szét tegnap pl beraktam 5 autót és ugyan ez
egyesével rakd be a kocsikat, úgy tudni fogod, melyiket nem bírja

Miért van az, hogy az ilyen gta-s játékokban ha beülsz egy autóba akkor szinte csak ugyanolyan autó jön?

Legjobb válasz: Talán memóriaspórolás. Nem kell annyi autó modellt betölteni. Egyébként én ezt régebben még a GTA III és Vice City-nél vettem észre, amikor kevés RAM volt a gépemben. Amióta bõven van, már nem így mûködeik. +1 A GTA-k úgy lettek megírva, hogy a default.ide fájlban vannak paraméterek arra vonatkozóan, hogy melyik autó melyik körzetben mennyire legyen gyakori.

Talán memóriaspórolás. Nem kell annyi autó modellt betölteni. Egyébként én ezt régebben még a GTA III és Vice City-nél vettem észre, amikor kevés RAM volt a gépemben. Amióta bõven van, már nem így mûködeik. +1 A GTA-k úgy lettek megírva, hogy a default.ide fájlban vannak paraméterek arra vonatkozóan, hogy melyik autó melyik körzetben mennyire legyen gyakori.
A kérdező hozzászólása: Köszi, egyébként én is a régebbi játékoknál tapasztalom de elõfordul a gta4 be is, hogy beülõk egy nehezen megszerezhetõ lamborgini pagani zonda keverék (nemtudom mi a neve) kocsiba és utánna már egy rakat jön belõle pedig 8gb ramom van.

Miért van az hogy az emberek sirnak hogy kevés a fizetés, meg hogy semmire sem elég mégis ha körülnézünk az utcán tele van uj autokkal és a fővárosban fő munkaidőben mindenhol áll a dugo? Annyire jol megy mindenkinek?

véleményem szerint a magyaroknál megvan az a tulajdonság hogy azért s megmutatják a világnak, a szomszédoknak hogy "kik is ?k" még ha nem is engedhetnék meg maguknak

Legjobb válasz: Minden emberben megvan ez a tulajdonság, nemcsak a magyarokban. Csak az a baj, hogy más országban tényleg van pénzük új autókra, márkás ruhákra stb stb. Nálunk meg marad a hitel, lízing. Van olyan is a közvetlen környezetemben, hogy inkább nem fizeti valaki a számláit, de kozmetikushoz, fodrászhoz, wellness központokba jár állandóan. Ha meg valakinek tényleg van énze, akkor mégtöbbet akar és azárt sír a szája.

Minden emberben megvan ez a tulajdonság, nemcsak a magyarokban. Csak az a baj, hogy más országban tényleg van pénzük új autókra, márkás ruhákra stb stb. Nálunk meg marad a hitel, lízing. Van olyan is a közvetlen környezetemben, hogy inkább nem fizeti valaki a számláit, de kozmetikushoz, fodrászhoz, wellness központokba jár állandóan. Ha meg valakinek tényleg van énze, akkor mégtöbbet akar és azárt sír a szája.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat...csak azt nem értjük hogy mi 160 ezerbõl élünk 3-an a 6 hónapos babánkkal, sajnos még anyoséknál és nekünk igy is elfogy a pénz pedig nem szorjuk...akkor nem értjük hogy sok min. béres hogy él meg és fõleg hogy autozik? ennyire könnyen adnak hitelt?
Én irtam, le a "sorsunkat". Annyit még, Nõvérként dolgozik anyum. 26 éve ugyan ott, mióta magánkórház kevessebbet keres mint elött. Bármikor kírúghatnak akárkit, mellékállást NEM TUD keresni, mivel annyit dolgozik, hogy lehetetlen, vállalna öreggondozást a munka mellett, de nemtud, mivel nincs mikor. Én segítek a háztartásban amiben tudok. Nincs autónk, egyhamar nem is lessz. A net, meg ma már több az olyan ház ahol van mint ahol nincs. Anyum ezt akarta. Kábel tv vagy net. így döntött. Most jön valami hülye panelprogram ami egy vagyon lessz, az égtudja honnan lessz arra is pénz.... Ugyhogy nem olyan könnyû az emerek sorsa mint azt bárki hiszi.
szerintem az a legszörnyûbb, hogy becsületes munkával nem jut elõrébb az ember. a legtöbben feketéznek, kavargatják a dolgokat a munkahelyükön, és így valóban meg tudnak élni. de sem a szaktudás, sem a fizikai munka, sem az értelmiségi munka nincs megfizetve, ha becsületes az ember és csak egy sima, napi 8 órás alkalmazotti munkakörben dolgozik.én egy réges régi, öreg autóval járok be a munkahelyemre és azt kell mondjam még a megdrágult benzin mellett is olcsóbb az üzemanyagom, mintha BKV-val mennék, nem beszélve a kényelemrõl:van rádió, nem izzadnak hozzám az utasok, ülök - ennyit nekem még a dugó is megér, közben lehet telefonálni, olvasni, nézelõdni (amúgy a legszörnyûbb, hogy a buszok is belekerülnek a dugóba - na azt kibírni, nem semmi... úgyhogy én megértem az embereket, én is úgy érzem, hogy a szakmai tudásom messze a fizetésem felett van és egyetlen út van, saját vállalkozást csinálni és nyúlni a pénzt :(
Honnan tudod, hogy hol netezik, vagy honnan van nekik? 0 információval jár a pofád. Csak ez egy ilyen magyar sajátosság. Na mindegy. Egyébként a közlekedésben igazad van.
Az elõttem kettõvel írónak üzenem, hogy sajnálom a sorsát, de azért jó, hogy netük van (de most nem akarok ezzel sem szarkasztikus, sem gonosz lenni). Csak ez egy ilyen magyar sajátosság. Na mindegy. Nem is ezért írok. Csak azért, hogy a közlekedés trutyi. Bárki, aki át akar utazni az ország egyik felébõl a másikbe, át kell mennie pesten, és nem lehet kikerülni. No, ezért van annyi autó...az nem mind a pestieké.
" csak azért vettek uj autot meert " hát ez valami presztizs kérdés. az az õ döntésük hogy a szomszéd miatt autot vesznek. de a hirekbõl mindenhol azt hallani hogy rengeteg a kölcsön és nem bírják az emberek visszafizetni, na valószinû róluk lehet szó.
Szia! Mi 3-an 1 fizetésbõl élünk. az is 80 ezer. Panel. És csak ugy elmondom, hogy a rezsi az 80. Apum nemsegít nekünk, nemvelünk él. Bátyám meg se próbál munkát keresni. Én meg 18 vagyok, tanulok. Diákmunkévalpróbálkoztam, de szartak mindenhol a fejemre, pedig csak anyumnak akarok segíteni. Igy suli melett meg nemtok majd mit csinálni. Mamámék segítenek, hogy legyen mit ennünk. A kevés nyugdíjukból. Az õ és a mi szívünk is megszakad. És nem mi vagyunk az egyetlen ilyen család. Pedig nemvagyunk lepukkantak, csak épp 1 éve semmi uj ruha, télen nyáron ugyan az. Enni meg a minimumból. Az, hogy vannak beképzelt majmok, AZZAL NE ÁLTALÁNOSíTS!!! Meg hidd el, mo-n több az olyan ember mint mi. Nem ugy mint azok...
A kérdező hozzászólása: netto 60 bol sehogy, de van olyan ismerõsõöm akik 2*60 bol élnek és csak azért vettek uj autot meert a szomszédnak is van.....
"emberek sirnak hogy kevés a fizetés, " hát azért elmesélhetnéd hogy 60netto pénzbõl hogy jössz ki?
"utcán tele van uj autokkal" és ez szerinted az emberekké? arra gondolok hogy ezeket lehet hogy kölcsönbõl veszik és amíg ki nem fizetik addig a banké.
KEDVES MÁSODIK VÁLASZOLÓ, DE AZÉRT INTERNETRE MÉGIS JUT PÉNZ MI?????? PFFFFFF

Miért van az, hogy a motoroknál van teljesítmény kategória, amikor egy 50 lóerős motort csak 24 éves kor felett vezethetsz, de ha 17 évesen lerakod a B-s jogsit, akkor simán beülhetsz egy 400-600 lóerős autóba is?

Legjobb válasz: Teljesen más dolog a kettõ. A motor a kis kaszni miatt jobban gyorsul, instabilabb mint az autó, ezáltal nagyobb a baleset valószínûsége, és mivel nincs a motoron kaszni csak egy sisak és védõruha ezért a súlyosabb sérülés valószínûbb.

Teljesen más dolog a kettõ. A motor a kis kaszni miatt jobban gyorsul, instabilabb mint az autó, ezáltal nagyobb a baleset valószínûsége, és mivel nincs a motoron kaszni csak egy sisak és védõruha ezért a súlyosabb sérülés valószínûbb.
Motorozáshoz sokkal több tapasztalat, ügyesség kell akár csak egy kanyar bevételéhez is.
Nézd a vezetõ szempontjából: ha egy 2, 5 tonnás BMW megy bele a buszba akkor a sofõr valszeg túléli. Ha egy motoros megy bele a buszba akkor a minimum az intenzív osztály. Az autó biztonságosabb mint a motor, épp ezért a motorozáshoz nagyobb felelõsség kell.
Na, meg az is rájátszik, hogy egy 100 lovas motort megveszel simán egymillió alatt, míg egy 400 lóerõs kocsit sokkal drágábban, épp ezért ritkább is ugye, hopgy a kezdõ sofõr 400 lovassal kezd, mert a szülõk valszeg nem vesznek a porontynak koporsót. (Fõleg drágán.) Szerintem ez is rájátszik. Meg persze, hogy nem mindegy, hogy egy 200 lovas BMW-vel ütközöl vagy egy 100 lovas motorrral, mert a BMW-bõl még mindig több esélyed van, mint motorból. Egyébként A2-vel már 18 éves kortól (azthiszem) 30 vagy 35 LE-s motorokat vezethetsz, és az szinte elég átlag használatra, ha nem túrázol országokon át stb.

Miért van az, hogy ha megemlítem autóra spórolok, úgy néznek rám, mint valami gyilkosra?

Ha megkérdezik voltál-e nyaralni, mit sportolsz stb. én meg szoktam mondani, hogy spórolok, autóra gyűjtök. Erre úgy néznek rám, mintha azt mondtam volna, hogy embert készülök ölni.... mindig hozzáteszem, hogy de nem újat ám, hanem valami középkategóriás 10 évest..... és még így is néznek ferde szemmel. Az emberek 99%-a. Miért????! Bűn autót venni? Nem cigizem, nem járok mindenféle koncertre/fesztiválra/hetente moziba/kocsmába/stb

Legjobb válasz: tény hogy általában az autó egy szar befektetés, mocsok gyorsan veszti az árát, szervizelni kell, fizetni a szarjait, meg hát manapság az üzemanyag sem olcsó :D

tény hogy általában az autó egy szar befektetés, mocsok gyorsan veszti az árát, szervizelni kell, fizetni a szarjait, meg hát manapság az üzemanyag sem olcsó :D
Mert sokan nem terveznek ennyire elõre. Hozzáteszem én is hasonló alkat vagyok, mint Te. Idén érettségiztem, ballagásra meglepõen sok pénzt kaptam, egyáltalán nem számítottam rá. Úgy mondanám, nem volt túl nagy összeg, mások is kaptak ennyit, sõt, többet is, de nálunk ez nem volt szokás. Sokan kérdezték, mire költöttem a pénzt, és meglepõdtek, hogy több, mint a fele meg van még. Amit kellett megvettem, a többit félretettem. Van jogosítványom, elõbb-utóbb szeretnék autót, szeretnék majd idõvel önállósodni, elköltözni, saját életet élni. És úgy gondolom, sokkal könnyebb lesz, ha amikor van pénzem, félreteszem egy részét, még akkor is, ha most 18 éves vagyok és sokak szerint szórakoznom, buliznom kéne. Hozzáteszem, így is szórakoztam, buliztam a nyáron, csak nem úgy, ahogy a korosztályom.

Miért van szinte az összes nõ adatlapkán az társkeresõ oldalakon, hogy kritérium egy férfi felé ha csak rá akar nézni, hogy belvárosban lakjon, saját lakása legyen, diplomás legyen, autó is kell, étterembe járjon rendszeresen, minden nap sportoljon?

Legjobb válasz: Ja és a csaj meg lehet 31 évesen elvált, gyereke van, érettségi stb. Egy halom ilyen nõt látok ilyen elvárásokkal. Azt már nem is mondom, hogy min 175 centis pasi kell, ha õ csak 162 centi, akkor is. Álljon már meg a menet.

A kérdező hozzászólása: Ja és a csaj meg lehet 31 évesen elvált, gyereke van, érettségi stb. Egy halom ilyen nõt látok ilyen elvárásokkal. Azt már nem is mondom, hogy min 175 centis pasi kell, ha õ csak 162 centi, akkor is. Álljon már meg a menet.
Ez ugyanolyan, mint az álláshirdetéseknél, hogy legyen 5 nyelvvizsga, 20 év tapasztalat. Ez csak az elvárás, de ha nem kap olyat, úgyis lejjebb adja. :)
én meg azt vettem észre, hogy a legrondább tepedelem nõ is azt írja kritériumnak, hogy magas, jóképû, sportos
A társkeresõ egy más világ, olyan torz énképet állít be az embereknek önmagukról, hogy rettenet. Fõleg a nõk, akiket bombázzák a férfiak, nézzen az ki bárhogyan is, téves képet kapnak magukról, és ezért lesznek ezek a kitételek. Aztán majd a való életben koppannak nem kicsit, mert elég hamar lapátra kerülnek...
Társkeresõkön vannak még rosszabbak is ne aggódj, a valamire való nõknek szolidabb az adatlapjuk. Az ilyeneknek sosem lesz kapcsolatuk ha továbbra is így állnak hozzá. Túlértékelik magukat.
4-es látja nagyon jól. A férfiak minden nõre ráírnak, lehazudják a csillagokat az égrõl, azt várják, h majd a nagy számok törvénye alapján akad. A nõk meg persze elhiszik, h õk a nagy dívák és a végére még a legutolsó szutyok is kritériumnak olyan paramétereket ad meg, h csak nézek:D A való életben meg örülne egy fele olyan pasinak is. Na ezek vannak még évek múlva is fent ezeken a szarokon.
Én nekem csak annyi az elvárásom h korombeli legyen (én vok 24, tehát a pasi legyen 24-28 között), legyen munkája (nekem is van melóm, nem a pénzre megyek, de ha van nekem is akkor a páromnak is), lakjon tõlem nem messzi (mondjuk max 15-20 km., mert nem hiszek a távkapcsolatokban, volt már 1 ilyen kapcsolatom, de soha többé távkapcsolatot), legyen érettségije vagy szakmája !!!! Elég az, nekem is az van! Ne legyen gyereke

Miért van az, hogy az autóm ha hideg a motor (alapjáraton és útközben is) eléggé füstöl?

Fekete füst jön belőle, de csak hideg motornál Az autó Opel Combo 1,7 CDTi. És ég rajta két kontorllámpa is, ezek :

Legjobb válasz: talán vidd el szerelõhöz átvizsgálásra, hogy rádugja a számítógépet az ECU-ra? ha világít a motordiag az nem azért van mert karácsonyt érzékel, hanem mert valami hibát észlel valamelyik érzékelõ... a sárga kulcs az immobilizer hibát jelzi, ott is valami gebasz van...

talán vidd el szerelõhöz átvizsgálásra, hogy rádugja a számítógépet az ECU-ra? ha világít a motordiag az nem azért van mert karácsonyt érzékel, hanem mert valami hibát észlel valamelyik érzékelõ... a sárga kulcs az immobilizer hibát jelzi, ott is valami gebasz van...
Le is irja ott, hogy mi a baj. Szerintem túl sok üzemanyagot kap, vagy valamiért tökéletlen az égés. El kell vinni egy komoly szerelõhöz, hogy nézze meg az injektort, bár az is lehet, hogy egy szimpla rendszerfrissités megoldja a problémát.

Miért van az hogy mindig akkor szeretek bele 1 pasiba ha beülök mellé az autóba és őt vezetni látom?

De mikor ott ülünk szemben egymással a büfébe semmi extra beszélgetés közben.

Legjobb válasz: látom egy normális hozzászólást sem kaptál. kíváncsi lennék a korodra. 16 évesen én is ilyen voltam. izgatott ha egy pasi vagány volt,motorozott vagy menõ autója volt. most is egy hasonló kaliberû párom van már 2 éve és én mackónadrágban is ugyanolyan szerelmes vagyok belé :))

látom egy normális hozzászólást sem kaptál. kíváncsi lennék a korodra. 16 évesen én is ilyen voltam. izgatott ha egy pasi vagány volt, motorozott vagy menõ autója volt. most is egy hasonló kaliberû párom van már 2 éve és én mackónadrágban is ugyanolyan szerelmes vagyok belé :) )
Vezetésfétised van! :D
Melyik részét nem érted a nem kell beszélgetnünk-nek?
A kérdező hozzászólása: 6 os!Hogy érted hogy nem kell beszélgetnünk?
nem engednélek a kocsimba, még összenedveznéd az ülést ribi :D
A kérdező hozzászólása: Ne már nem is vagyok az, nem tehetek errõl hogy ilyet érzek vonzódom a helyzetben a pasihoz.
Elvigyelek autókázni? Beszélgetnünk nem is kell.
A kérdező hozzászólása: Na szép.És ott ülök mellette ezt kihagytad.
pénzéhes ribanc vagy ?:D igen.
Mert tetszik neked ha valakinek autója van és tud vezetni.
A kérdező hozzászólása: Az mit jelent?
Én nagyon szeretnék egy olyan partnert, aki arra indul be, hogy vezetek. Nagyon élvezetes autós-szex lenne a vége ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!