Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ha a válaszaimat (50 db)

Miért van az, hogy ha a válaszaimat általában 100%ban hasznosnak találják a kérdezők, mégis esik az a % hogy mennyire adok hasznos válaszokat?

Legjobb válasz: Ha a válaszaidat általában 100%-osnak értékelik, de az össz százalék esik, akkor biztos van egy csomó válaszod, amit nem értékelt még senki! Az olyan, mintha 0%-os lenne, így az átlag csökkenhet! Én azt vettem észre, hogy mostanában a kérdezõk egyre kevesebbszer értékelik a válaszokat! Szerintem van olyan, aki el se olvassa! Fõként, ha esetleg közben megoldódott a problémája!

Ha a válaszaidat általában 100%-osnak értékelik, de az össz százalék esik, akkor biztos van egy csomó válaszod, amit nem értékelt még senki! Az olyan, mintha 0%-os lenne, így az átlag csökkenhet! Én azt vettem észre, hogy mostanában a kérdezõk egyre kevesebbszer értékelik a válaszokat! Szerintem van olyan, aki el se olvassa! Fõként, ha esetleg közben megoldódott a problémája!
Igaza van az elõttem szólónak, rengeteg ember olvassa a válaszaidat és bizony nem mindenki ért egyet vele, még ha hasznosat is irsz vannak akik leszavazzák. Nem mindenki egyformán godolja, mindenkinek más a véleménye.
Nyilván érkezik a válaszaidra "Nem hasznos" osztályzat is.

Miért van, hogy ha valaki itt kérdez valamit, mindjárt jönnek a bunkóbnál-bunkóbb válaszok!?

Ja és értelmes kérdésr?l van szó!

Legjobb válasz: Nem mind1ikre jön az. Például amiket én kérdezek azokra még egy bunkó válasz sem jött vissza:)

Nem mind1ikre jön az. Például amiket én kérdezek azokra még egy bunkó válasz sem jött vissza:)
"Azért, mert a magyar emberek többsége ilyen" Igazad van.Meg a balkáni országokban is kb ilyenek...
Hülye kérdésre hülye válasz...
Nem olyan kérdés ez, amire olyan választ várok, ami segít :) Szimpla érdeklõdés... Köszönöm a választ :) (És bocs, kérdezõ, hogy itt szétoffolom a kérdésed :\)
Kedves kilencedik! megválaszoltam az általad feltett kérdést. Én lennék a negyedik. oltást nem kaptál (mármint tõlem). Remélem segített a válaszom.
Azért, mert a k.urva anyád!
Azért, mert a magyar emberek többsége ilyen. Kimész ausztriába és csak csodálkozol, hogy milyen rendesek az emberek.
elsõ linkelj, aztán válaszolok, ha tudo... (második)
Azért, mert van, aki csak azért regisztrál, hogy itt troll-kodhasson, aztán felpakolja a netre az efféle dolgait, hogy aztán más röhöghessen rajta, vagy azért, mert veterán, rendes válaszoló, de nem jó helyre tetted fel, vgy már vki más föltette egyszer a kérdésedet..
Egyetértek!!!!!!:D
Az én kérdéseimnél is elenyészõ a bunkó és/vagy buta válaszok száma.
Értelmes válaszoló nem csinál ilyet... Egyébként nem tudom miért, de nõnek gondollak (ezt ne vedd sértésnek). Tõlem kérdezhetsz akármit, nem oltást kapsz válaszul... (23F)
Ez mondjuk egy értelmes kérdés, erre lehet értelmesen is válaszolni, de ha a kérdés eleve egy ostobaság, vagy már ezerszer feltettek hasonló kérdést, vagy tök ugyanolyant, akkor arra hajlamos az ember hülyeségeket írni. /pl. A 16 cm-es méret jó?, Megcsókolt, tetszem neki?/ Na az ilyen kérdésekre, amire magától értetõdõ a válasz, én is vicces választ írok, de azért próbálom visszafogni magam, hogy ne legyek bunkó. Olyat is szoktam csinálni, hogy elõször írok valami vicces választ, aztán még ugyanabban hozzászólásban a egy segítõ választ is. Amúgy szerintem ezt kérdést is feltették már párszor, hogy miért válaszolnak bunkón az emberek. Nos azért, mert sajt!

Miért van az ha ok nélkül lenáciznak és én megkérdem hogy miért akkor az a válasz hogy "túl éled nem? "

na no comment Jobbik szavazó vagyok/vagyunk nem náci vagy nácik tessék megérteni

Legjobb válasz: így van! nem hagyjuk magunkat nácizni... milyen dolog már ez

így van! nem hagyjuk magunkat nácizni... milyen dolog már ez
igen kéretik felfogni ezt a nagyon súlyos tényt
Ne foglalkozz vele. Engem meg folyton ti zsidóztok le, pedig nem vagyok az.
A Jobbik programja kommunista, csak a "munkás" szó ki van cserélve a "magyar" szóra.
Már megint valakit lenáciztak :'((( Te ma már a harmadik vagy :( Nincs más fórum ahol ezt megbeszélhetitek?
Gondolom azért, mert a Jobbik programja náci.
Oszt? Én meg komcsi vagyok. Ne törõdj vele.
Akkor nem vagy náci.Csak büdös fasiszta.Így jó?
Ide is be kell tennem, bocs. http://www.youtube.com/watch?v=jy7Y9twsz0E
Miért gondolod, hogy ok nélkül náciznak le? Ok nélkül csak zsidózni szoktak az emberek.
Ha lenáciznak, akkor tessék kirúgni a térdének a belsõ részét, majd amikor összecsuklik, akkor egy hatalmas jobb horoggal kínáld meg az állcsúcsát, ezek után pedig tessék páros lábbal ugrálni az illetõ pofáján. Szerintem ez egy tök jó tipp, nem? :D
A kérdező hozzászólása: " Jaj fiúk lányok, 3-4 hete olvasom aktívan a magyar politika részleget a GYIK-en, de ekkorát még sosem csalódtam egy csoportban, mint most a Jobbikosokban. Teljesen lejáratjátok, és viccet csináltok a pártotokból. Komolyan 4 hét alatt közröhej tárgyai lettetek a szememben, és úgy nézem, hogy mások is így vannak vele. Nem mondom, hogy megütitek a kommunista szintet, de közeledtek afelé. :) " akkor jó én meg azt hittem már ezek a szövegek a közröhej tárgyai: "Akkor nem vagy náci.Csak büdös fasiszta.Így jó?" "Engem meg folyton ti zsidóztok le, pedig nem vagyok az." "Gondolom azért, mert a Jobbik programja náci." " A Jobbik programja kommunista, csak a "munkás" szó ki van cserélve a "magyar" szóra." muhahah xDDD ennyit értek :)
Jaj fiúk lányok, 3-4 hete olvasom aktívan a magyar politika részleget a GYIK-en, de ekkorát még sosem csalódtam egy csoportban, mint most a Jobbikosokban. Teljesen lejáratjátok, és viccet csináltok a pártotokból. Komolyan 4 hét alatt közröhej tárgyai lettetek a szememben, és úgy nézem, hogy mások is így vannak vele. Nem mondom, hogy megütitek a kommunista szintet, de közeledtek afelé. :)
"A Jobbik programja kommunista, csak a "munkás" szó ki van cserélve a "magyar" szóra." Az ilyen beszólásokért érdemes fennmaradni fél 12-ig. :DDDD
Így van. Magyarországon te vagy az egyetlen náci, légy büszke rá...
Én náci vagyok és ezt mindenki módszeresen kétségbevonja. Itt bizonygatták napokig hogy náci nem lehetek. Ezekszerint Magyarországon én vagyok az egyetlen náci??
Engem sohasem érdekelt, ha azt írták itt rám, hogy náci, csak azért mert szavaztam egy pártra. Bunkó tanyasi tajparasztok véleménye miért akasszon ki?

Azt miért van, hogy mi pasik társkereséskor hosszú levelezés után, ha nem jön válasz és ha korrekt a lány netán elutasítás jön, akkor hetek kellenek mire kiheverjük, a lányok meg legrosszabb esetben is másnapra kialusszák?

Legjobb válasz: Te ezt honnan tudod? Amúgy szerintem személyiségtõl függ. Gondolom nem voltál ott minden pasi és nõ háta mögött, hogy õk mikorra heverik ki!

Te ezt honnan tudod? Amúgy szerintem személyiségtõl függ. Gondolom nem voltál ott minden pasi és nõ háta mögött, hogy õk mikorra heverik ki!
A kérdező hozzászólása: Tapasztalat és az oldalon is ezt állapítottam meg, valamint mások is beszámoltak róla.
Aha, persze. Akkor mi nõk ilyen lesz---arom alakok vagyunk egytõl egyig :P Szerintem szimplán azon múlik, hogy mennyire volt nekünk szimpatikus a másik.
Én percek alatt kihevertem. 31F
csak akkor kell kiheverni ha létrejön a kötödés nálad létrejön a csajnál nem de ez fordítva is elõfordulhat ... sõt az a gyakoribb eset
Ez nem a nemektõl függ. Én pl. nem élem bele magam ismerkedéskor semmibe, csak egy lehetõséget látok benne. Nem látok bele a másikba semmit, nem szövögetek vele terveket, annak tekintem, ami: ismerkedésnek. Ez kb. olyan, mint a munkahelyen a próbaidõ: az elején bárki indoklás nélkül felmondhat. Hiszen ilyenkor még csak kipuhatoljuk egymást, hogy mennyire felelnénk meg egymásnak, ilyenkor még én is kritikus vagyok, figyelem a másik reakcióit, értékrendjét, hogy tudok-e vele azonosulni, vagy sem. Egy ismerkedéskor még bõven benne van a pakliban, hogy valaki meggondolja magát... persze volt már nekem is olyan, hogy valaki jobban megfogott, és csalódott voltam, amikor eltûnt (mondjuk abban az esetben kiderült, hogy a pasi "elfelejtett" szólni, hogy nõs és három gyereke van...) Hát mit lehet tenni? Pár napig még gondolok rá, de aztán belátom, hogy nincs értelme keseregni, megyek tovább... De van olyan eset, és most is ilyenben vagyok, amikor már tényleg megvan a közös hullámhossz, eltelik sok-sok hónap, kialakulnak érzelmek, megkapom a biztatást, a visszajelzéseket, kinyílok, bízok, reménykedem, és akkor a másik egyszer csak begörcsöl... hogy õ képtelen kapcsolatra, õ nem áll rá készen. Na ilyenkor azért nem megy olyan könnyen a továbblépés... mindenkiben õt keresem, mindenkit hozzá mérek, és így lehetetlen, reménytelen. Nem hetekig, hónapokig nem tudok továbblépni. Szóval ez nagyon helyzetfüggõ!
mert több embernek van tapasztalata a szerelemrõl, mint a Facultas Human Gimirõl.
Talán azért, mert ilyen kérdésre nem lehet válaszolni. Valóban kész vicc a színvonal az ilyen buta kérdezõk miatt.
A kerdezo nem buta, csak egy tenyleges valos dologra var valaszt.
Valószínûleg kevesen tudják a választ erre, de leírhatjuk ugyanezt harmincan, hogy örüljél.

Ha valamire szeretnék megkapni a választ, annak miért mindig az lesz a vége, hogy miért nem lehet. , és nem az, hogy miért van ez, vagy az, így?

Az egyszerûség kedvéért..mindig mindenki és minden azzal fejezi be a gondolatot,hogy valamit azért nem lehet ,valami azért nem lehet...és nem úgy hogy azért mert ...

Legjobb válasz: Vannak korlátok, amire valami hasonló a válasz, mint amiket te próbáltál leírni. "Azért, mert levegõt kell vennünk." Viszont, hogy a levegõvételek közt, tehát a szabad (nem korlátolt) területekkel mit kezdünk, arra csak az elménk szab határt. Erre mondják, hogy kétféle ember van: az egyik kifogást keres, a másik megoldást. ;)

Vannak korlátok, amire valami hasonló a válasz, mint amiket te próbáltál leírni. "Azért, mert levegõt kell vennünk." Viszont, hogy a levegõvételek közt, tehát a szabad (nem korlátolt) területekkel mit kezdünk, arra csak az elménk szab határt. Erre mondják, hogy kétféle ember van: az egyik kifogást keres, a másik megoldást. ;)

Miert van az hogy ha valaki rendes kerdest rak fol arra senki nem valaszol, de ha az a kerdes hogy sarga tangat vegyek fol legkozelebb amikor a kocsiba beszallok es vezeteskozben mikor a duda, arra pl dogivel mennek a valaszok?

Legjobb válasz: Értelmes ember értelmes kérdést tesz föl, majd egy vagy két értelmes válaszból megoldja magában a dolgát. Annak örülj, ha nincs a kérdésedre több mint 10 válasz, mert ha igen, ott bajok vannak. Többnyire azzal aki feltette a kérdést. Akik nagyon sok választ kapnak, általában rettenetesen ostobák, a válaszolók meg gyõzködik, hogy térjen már észhez.

Értelmes ember értelmes kérdést tesz föl, majd egy vagy két értelmes válaszból megoldja magában a dolgát. Annak örülj, ha nincs a kérdésedre több mint 10 válasz, mert ha igen, ott bajok vannak. Többnyire azzal aki feltette a kérdést. Akik nagyon sok választ kapnak, általában rettenetesen ostobák, a válaszolók meg gyõzködik, hogy térjen már észhez.
Mert van, amire nem mindegy hogy ki válaszol és nem is tud minden hülye.
Bunkóság szerintem.
A kérdésekre az válaszol, aki tudja a választ, és sajnos az emberek jobban értenek a tanga divatszínhez, mint az értelmes, lexikális tudást igénylõ kérdésekhez. :(
A kérdező hozzászólása: De most tenyleg ennyre ostobak az emberek?Olyan kerdesek vannak hogy en kerek elnezest.Hihetetlen.

Miért van az hogy ha valaki feltesz egy érdést nem konkrét válszt kap rá többségben? (pl:. Hol találok cheatet egy mittudom cod4 hez) Mikor olvasgatom az ilyen jellegű kérdéseket a válaszok 90%-a nem a kérdéssel kapcsolatos.

Legjobb válasz: Nekem úgy tûnik azért, mert a legtöbb válaszoló nem tud választ adni, de válaszolási kényszerbetegségben szenved, ezért odaír valamit amivel semmire nem megy a kérdezõ. Ez azért rossz, mert van, hogy vagy huszan válaszolnak oda valamit, de egy sem ad igazi választ, de mivel már huszan válaszoltak, ezért esetleg a 21., aki tudná a választ, már be se lép a kérdésre, mert azt sejti, hogy már biztosan megválaszolta rendesen más. Közbe nem.

Nekem úgy tûnik azért, mert a legtöbb válaszoló nem tud választ adni, de válaszolási kényszerbetegségben szenved, ezért odaír valamit amivel semmire nem megy a kérdezõ. Ez azért rossz, mert van, hogy vagy huszan válaszolnak oda valamit, de egy sem ad igazi választ, de mivel már huszan válaszoltak, ezért esetleg a 21., aki tudná a választ, már be se lép a kérdésre, mert azt sejti, hogy már biztosan megválaszolta rendesen más. Közbe nem.
A kutat mindkettõjüknek joga van használni.
A gombahölgy várja az udvarlóját.Vagyis a kaktuszhölgy.Tehát a szúrós kaktuszhölgy.....
Mert az emberek többsége a való világban fél õszinte lenni, itt viszont mindenki kénye-kedve szerint megmondhatja a magáét.
A kérdező hozzászólása: az elsõnek most nem tudom hogy ilyen buta-e vagy esetleg humoros akart-e lenni de nem sikerült neki.
Gyakran azért, mert például a válaszolók nem tartják válaszra méltónak a kérdést (Pl. "Tudtok linkelni hacket a Honfoglalóhoz?"), és úgy általában, a kérdések gyakran hiányosak, pontatlanok, és erre rákérdeznek. Meg persze a válaszolók közt is vannak idióták, akiknek ennyire futja az agyi kapacitásából.

Miért húzzátok le a tökéletes válaszokat is ezen az oldalon? Pl. Ha valaki feltesz egy eldöntendő kérdést legyen az, hogy akár melegebb van e nyáron Európában mint télen? Erre ha igen a válasz akkor is, kb.70%-nál áll a ráta!

Legjobb válasz: Hülyeség az egész pontozás,pl. a "Hány fok van most a szobádban" kérdésnél is lehúzták a válaszokat, pedig nálam igen is 28 fok volt...

Hülyeség az egész pontozás, pl. a "Hány fok van most a szobádban" kérdésnél is lehúzták a válaszokat, pedig nálam igen is 28 fok volt...
Mert aki szerint nem, szerint az igen, nem hasznos. A többit, fõleg politika, kultúra és ezotéria témakörben, pedig egyetértés alapján szavazzák meg. Tökmindegy, hogy hasznos e a válaszod valójában, ha a másik válaszoló nem ért veled egyet, akkor is lepontozza.
Mert sajnos ilyenek az emberek, ebben az országban meg végképp :'(
Meg fõleg a fogyókúra témakörben is érzékenyek. Ha 60 kilónál kevesebbet írsz bármire, már húznak lefele.
A kérdező hozzászólása: eddig egy kicsit bosszantott ez a bolond félrepontozás ami egyfajta csordaszellembõl fakadhat de a válaszaitok jókedvûvé tettek:) nem kell nagyon komolyan venni és kész-ötleteket meg lehet begyûjteni és érdemes mindegyik véleményt elolvasni szóval köszike!
A kérdező hozzászólása: ezekbõl is látszik a legkorrektebb válaszadók kb. 70-80% környékén állnak:) ...a többi gyanús:D

Miért van az, hogy ha itt valaki feltesz egy érthető kérdést, a "válaszok" nagy része értetlenkedő, félreértett, értelmetlen, kötekező, tuskó, leanyázó, agresszív?

Mondjuk, név nélkül nem nagy dolog mást leosztani

Legjobb válasz: Nem tudom, de lassan már szinte fel se lehet tenni egy kérdést, mert nem is a kérdésre válaszolnak, meg személyeskedni kezdenek. Ez az oldal TÉNYLEG nem csevegõs oldal kellene hogy legyen! És ehhez nem a kérdéseket kéne moderálni, mert aki csevegõs kérdést akar, annak jók az olyan válaszok is, de ha én tényleg kérdezek valamit, akkor... :S Na persze a válaszokat meg lehetetlenség lenne moderálni (egyesével). Sok az olyan ember, aki túlzottan nagyra tartja magát.

Nem tudom, de lassan már szinte fel se lehet tenni egy kérdést, mert nem is a kérdésre válaszolnak, meg személyeskedni kezdenek. Ez az oldal TÉNYLEG nem csevegõs oldal kellene hogy legyen! És ehhez nem a kérdéseket kéne moderálni, mert aki csevegõs kérdést akar, annak jók az olyan válaszok is, de ha én tényleg kérdezek valamit, akkor... :S Na persze a válaszokat meg lehetetlenség lenne moderálni (egyesével). Sok az olyan ember, aki túlzottan nagyra tartja magát.
Mert az emberek hülyék, tuskók és tapintatlanok. Többségüknek gondja van a mondat értelmezésével, nem azért mert diszlexiások lennének, hanem, mert csak felületesen futják át, és azt hiszik, ha bevágnak valami nem oda illõ dolgot, akkor õ húde jófejek.
Mert leginkább fiatal korosztály látogatja az oldalt rendszeresen. Butul a társadalom, meg kell hagyni.
Én igyekszem segíteni, ha tudok, de az tény, hogy egy csomóan csak azért járnak fel ide, hogy kiéljék az agressziójukat és mert olyan viccesnek találják, hogy másokat leanyáznak. A melegekkel, cigányokkal, zsidókkal kapcsolatban meg olyan általános a közutálat, hogy már szinte menõ lebuzázni, vagy lecigányozni valakit, akit nem kedvelsz és sikk elküldeni a francba, ha tényleg az. Szánalmas L
Az elmúlt 2 napban kb 3 ilyen kérdés volt. Szal olvass vissza.
Hát már nem azért mintha annyira sokat kötekednék meg anyáznék, de nem ártana tudni milyen kérdésre kaptad az agresszivitást, mert lehet hogy tényleg félreérthetõ, provokatív, és a többi...
Ja, ha meg nem a kérdezõt szidják, akkor a válaszolók egymás válaszaiba kötnek bele, sztem is elég gyakori. Sok a kamu válasz is, amik az életben máshogy mûködnek, de azért odaírják, + sokszor nem is a kérdésre válaszolnak.
mert túl sok ember van, aki "okos vagyok, te meg hülye" (napiszar szint).. azt hiszik, h okosak, de értelmes válaszadásra már nem képesek... én is feltettem tök értelmes kérdést, erre én lettem lehülyézve, mert az okoskák nem értettek szerintem egy szót se belõle... nem ért a témához, akkor ne írjon.. ugyh végül én röhögtem rajtuk, hogy milyen idióta dolgokkal oktattak ki... Ja, a másik, meg hogy név nélkül nagy a száj is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!