Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ha a csiklómat (13 db)

Miért van az hogy ha a csiklómt izgatom eltudok élvezni? De ha.

De ha ujjazom magam, akkor olyan mintha semmit nem csinálnék, nem olyan izgató mint amikor a csiklómat izgatom.

Legjobb válasz: Mert a csiklóban több érzékelõ és ideg van. Izgasd a G pontod

Mert a csiklóban több érzékelõ és ideg van. Izgasd a G pontod
A nõknek csikló orgazmusa és G-pont orgazmusa is tud lenni. A csiklóingerlés minden nõnél megy, de a G pontot nem mindegyik lány képes "átélni".
Nem tudom, nálam fordítva van.
Csak a pasidra koncentralj rá figyelj és ne arra hogy világos van!
Megkérheted a pasidat hogy szex közben is izgassa a csiklódat, vagy magadnak is csinálhatod és vannak olyan pózok is, amikor a csikló is izgatva van. Ez a sötét-világos dolog elég gyerekes. Ha már szexeltek akkor nem tök mindegy hogy világos van vagy nem? Értem ez alatt hogy a szexhez bizalom, és szerelem és elfogadás társul (legalábbis nálam) és akkor tök mindegy, és szerintem a pasik szeretik is nézni hogy a csaj élvezi, vagy mondjuk lovagló pózban hullámzik a melle, és ilyenek.
Azt hiszem te is érzed, hogy ez csak kifogás. Nem tudom, te hány kg vagy, de 130-140 kilós nõk is szexelnek. Arra gondolj, hogy szereted e ezt a fiút. Ha igen, akkor meg arra, mennyire szeretné õ látni rajtad, hogy élvezed az õ gyöngédségét. Kinek adnád meg ezt az örömöt ha nem neki, akit szívedbõl szeretsz???
nem csak tevagyezzel igy..Nem kell a világosságra koncentrálnod. ha annyira szeretnéd a szexet akkor menne.
Ezzel én is igy vagyok.Csak sötétben vagyok hajlandó szeretkezni.Én világosban szégyenlõs vagyok, Pedig hülyeság.Mert világosban is azt látná amit a sötétben érez!
lehet 47kg és 110cm ;) :D
úristen.47kg? és Kövér??? Butaság. én irtam neked hogy csak sötétben.... nyugi, biztos nem lenne veled ha nem szeretne, és ha nem tetszenél neki.erre gondolj.
47 kg-val kövérnek lenni??????elég furán hangzik, akkor én mi vagyok 58 kg-san??????
A kérdező hozzászólása: 47kg vagyok amúgy és sikerült leadni a gátlásaimat..a võlegényem felvilágosított, hogy számára tökéletes vagyok, ne szégyenlõsködjek mert értelmetlen!Gondoltam megosztom azokkal, akik értelmes választ írtak..
Arra nem gondoltál, hogy esetleg imádja a kövér lányokat??? Rengeteg férfi van, aki nagyon szereti, ha van mit megragadni a lányon. Jó: sötétben is meg tud ragadni - de nézni is nagyon szeretik. Hát még, ha mozogsz is! Úgyhogy szerintem csak kérdezd meg tõle, hogy így van-e? Másrészt elsõre ajánlok valami szelíd hangulatvilágítást. Nagyon meg tud ám szépíteni! És a férfiaknak igen fontos lehet a látvány...
A kérdező hozzászólása: Hát igen..bár már kezd alakulni.Kezdem leadni a gátlásaimat, próbálom más szemszögbõl felfogni a dolgot!Félig már sikerült.Bár sztem még nem leszek megelégedve a testemmel(sztem kövér vagyok)addig nem megy majd..Nah mind1..Köszi
47 kg-osan kövérnek érzed magad? Milyen magas vagy, 1 méter? Ha sokkal magasabb, akkor anorexiás vagy! Menj el orvoshoz, mert ez súlyos dolog így!

A barátommal már többször is eljutottunk az ujjazásig. Ilyenkor én is kézzel próbálom kielégíteni. Nekem sikerül, de neki nem mindig. Miért van az hogy ha a csiklómat nem izgatja, akkor nem elégülök ki? szex közben is így lesz?

Mindketten szüzek vagyunk.

Legjobb válasz: Figyelj. Megtapasztalod idõvel, hisz mindenki más. Nálam az volt, h ujjazásnál sose tudtam elmenni, egyáltalán, de aktus közben elejétõl kezdve simán:)szóval nyugi!

Figyelj. Megtapasztalod idõvel, hisz mindenki más. Nálam az volt, h ujjazásnál sose tudtam elmenni, egyáltalán, de aktus közben elejétõl kezdve simán:) szóval nyugi!
Sajnos nem minden nõ éli át a hüvelyi orgazmust. Attól, hogy még petting közben nem elégülsz ki, szex közben nem biztos, hogy így lesz!! Pl.: nekem is ez volt eleinte hogy ujjazással nem, viszont szex közben igen.
szia, ne hara, hadd ne másoljak be mindent! Haasználd a keresést! Nagyon nagyon sok ilyen kérdés van és tök jó válaszok!
Szevasz, ne menj a tankönyvek után. Örülj annak, hogy elélvezel, és örömet tud okozni neked a barátod. Fedezzétek fel egymás testét minden módon, és rájössz, hogy a hüvelyi/csikló orgazmus szétválasztása arra szolgál, hogy elég cikket tudjanak írni a szexológusok...
A nõk 87%a sosem élvez el hüvelyen keresztül. Ez már csak így van.

Miért van az hogy néha fáj ha a csiklómat csiklintják?

Az elején jólesik utána már egyre érzékenyebb s?t fáj is mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Mer van hogy hirtelen telik meg vérrel és ha lelkileg nem vagy ráhangolódva a dologra,akkor elõfordulhat...nálam ekkor szokott lenni. De az is lehet h tul durván csinálja a pasi,nem? Kérd meg hogy finomabban.

Mer van hogy hirtelen telik meg vérrel és ha lelkileg nem vagy ráhangolódva a dologra, akkor elõfordulhat...nálam ekkor szokott lenni. De az is lehet h tul durván csinálja a pasi, nem? Kérd meg hogy finomabban.
Ha csikiz, fiatal vagy. Akkor kicsit várj vele, addig keresgéljen máshol. Egyébként hogyan lehet 'csiklintani'? Mifelénk olyat nem csinálnak... ez valami új lehet :-)
Nekem meg nem fájni szokott, hanem csikiz... Hm?!! hogy mitõl van ez?!
a nyalazas szerintem is jo otlet. mindenkeppen probald ki. de nem kell egesz vegig nyaltol tocsogjon, csak az elejen amig el nem kezdesz nedvesedni (merthat gondolom elvezed a kenyeztetest :D ), onnantol lehet hasznalni azt :)
Mèg megprobålhatjåtok nyålazni mert szårazon rosz de ha a nyelvèvel csinålja az a legjobb azzal finomabban tudja csinålniHajrå
vagy ha túl sokáig ingerli szünet nélkül akkor is fájhat.
Nekem is szokott fájni, de csak akkor ha telibe ingerli a párom. Nekem sokkal inkább egy felette lévõ pont okoz élvezetet, amibe éppen hogy belenyúlik a csikló felsõ része. Tapasztald ki magadnak, aztán mutasd meg a pasinak ! ;)
A csikló érzékenysége az aktus során növekszik. Van, aki a végén már nem bírja: ilyenkor vagy finomabban kell simogatni (egész tenyérrel, lassabban) - vagy ki kell hagyni, és a környékét simogatni.
A kérdező hozzászólása: kösti a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: Akkor hogyha csikizik, igy jobban tetszik?:P

Lenne néhány kérdésem, 1. menstruáció közben teherbe eshetek? Vagy menstruáció után 1-2 nappal? 2. Ha védekezünk, akkor nyugodtan élvezhet a barátom belém? 3. miért van az, hogy nem tudom élvezni, ha a csiklómat izgatja a barátom?

Legjobb válasz: 1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L

1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L
elvileg nem lehetsz terhes, de elõfordult már. azonban ez nagyon ritka. de mensi alatt ne szexelj, mert fertõzést szedhetsz össze. meg nem is tudom h h birnal, nekem most van meg, de annyira görcsölök, h a halálomon vok.. mensi után "üres" a szervezeted, kiürült a petesejt, úgyh nem lehetsz terhes. de minden esetre védekezni kell.. h érted h ha védekeztek, akkor élvezhet beléd??
Kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de a inkább az elején csináljátok, utána már ne annyira.
a peteérés a legtöbb esetben a ciklus 8-12. napján van..tehát!mivel a menses elsõ napja a ciklus elsõ napja..a menses utáni pár nap a legveszélyesebb!! az a biztos, ha mindig védekeztek, az sem 100%, de majdnem a legtöbb amit tehetsz, ha gyógyszert sem szedsz még.

Miért van az, hogy ha pettingéles közben a barátom "nagyon odanyúl", hogy is mondjam, nagyon gyengéden, akkor fáj a csiklóm közepe?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is így szokott lenni,de rájöttem(legalább is szerintem) ez azért van mert ekkor a csikló erõs nyomásnak van kitéve és dörzsõlésnek.És hát elég érzékeny a csikló.Szerintem ez az oka.

Szia!Nekem is így szokott lenni, de rájöttem(legalább is szerintem) ez azért van mert ekkor a csikló erõs nyomásnak van kitéve és dörzsõlésnek.És hát elég érzékeny a csikló.Szerintem ez az oka.
Nedv a lelke mindennek, valamivel síkosabbá kell tenni a csikló felületét - vagy felizgetnak eléggé (ideális eset), vagy nyál (second to best(második legjobb)) vagy síkosító (leghatásosabb)

Miért van az, hogy ha szex közben simizem a csiklóm, és úgy megyek el, akkor utána már teljesen elmegy a kedvem mindentõl. MIÉRT?

?:( a párommal már 2éve együtt vagyunk,és mindegyik iyen esetnél ez volt,és nagyon zavar,hogy elmegyek és utána egyaltalán nem élvezem,sõt nem is kívánom.SEGÍTSETEK:( 19/l

Legjobb válasz: Kicsit zavaros, ha nem simized és úgy mész el akkor még van kedved folytatni? Amúgy pedig ez csak annyi, hogy te ilyen 1 körös vagy vannak akik többször el tudnak és megmarad a vágy van aki csak 1× tök normális csak ha 1 körös vagy akkor úgy kell idõzítenetek, hogy jól jöjjön ki a dolog és mindenki boldog legyen.

Kicsit zavaros, ha nem simized és úgy mész el akkor még van kedved folytatni? Amúgy pedig ez csak annyi, hogy te ilyen 1 körös vagy vannak akik többször el tudnak és megmarad a vágy van aki csak 1× tök normális csak ha 1 körös vagy akkor úgy kell idõzítenetek, hogy jól jöjjön ki a dolog és mindenki boldog legyen.
A kérdező hozzászólása: sajnos hüvelyileg nem tudok elmenni, de én is erre gondoltam :/ köszönöm a választ!:)
Örülök h segíthettem, azért ne skatulyázd be magad h hüvelyileg nem tudsz lehet nincs így csak még nem jutottál el egy magasabb szintre ezzel kapcsolatban.
Igaz amit az utolsó mond, nekem is 10 év kellett mire rájöttem hogy hüvelyi orgazmusra is képes vagyok! Szóval ne add fel!;)
Ennyi! Meg kell találni aki kihozza belõled. #1 és #3 voltam :D
Nem minden nõ automatikusan multiorgazmusos. Ha te egylövetû vagy, azzal nem tudsz mit csinálni. Hosszabb kihagyás, (kiéhezettség) némileg javithat, de ez ugye nem fog elõfordulni ;) Azt ki tudod próbálni, hogy mennyire igaz rád ez az egylövetûslég. Önkizéskor a csúcspont után cc: 5 perccel kezd el megint izgatni magadat, és nézd meg, hogy pár perc pihenõ után hogy reagál a tested. Ha nem jó, nem kivánod, vagy kellemetlen, akkor az a helyzet, hogy te ilyen vagy és kész.
ezzel én is igy votlam mindig, ha egyszer elmegyek kell a pihi, onnantól nem hogy nem kivánom hanem még kellemetlen is a dolog. Nekem van hüvelyi orgazmusom is igaz tanulni kellett, rá kellett jönni a technikára.... Ne menj el közebn csak a végén és akkor nem lesz gond. 30/N
Én el tudok élvezni hüvelyileg is, és csiklósan is, és az a helyzet, hogy ha csiklósan élvezek el, akkor ugyanaz van, mint nálad. Sõt, néha még fájni is tud a csiklóm orgazmus után, és akkor már alig várom, hogy a barátom befejezze. Hüvelyileg viszont sokkal jobban bírom utána is, bár tény, hogy csak az elmúlt hetekben volt életemben elõször, hogy egymás után többször élveztem el. De még ha nem is élvezek el többször, egy orgazmus után ha hüvelyileg van, sokkal kisebb "szenvedés" kivárni, amíg a barátom befejezi. olvass utána, az nem jön magától, én is csak úgy tanultam, hogyan lehet. oké, én próbálgatással, de a neten biztosan sok irodalom van, ahol utánanézhetsz, hogyan tanuld meg. vagy gyakorlod és próbálkozol. ha segít, priviben elmondhatom, hogy én hogyan tanultam meg.
most ide jöttél dicsekedni, hogy élvezed ha hozzádnyúlnak?én is rohadtul élvezem, de nem írom ki...
nem
Nem gáz, normális, ha többször csinálja hozzászoksz..

Miért van az, hogy mikor maszturbálásnál a csiklómat izgatom, alig háromnegyed óra alatt 10-szer is képes vagyok zsinórban elélvezni, míg egy orgazmus a párommal 1-1, 5 órába telik, ha orálisan elégít ki?

Legjobb válasz: Minden tiszteletem a párodé, hogy ennyi ideig képes kényeztetni orálisan. Amúgy valószínûleg azért van, mert õ nem érzi, hogy neked hol, hogyan jó: mutasd meg neki. 24/N

Minden tiszteletem a párodé, hogy ennyi ideig képes kényeztetni orálisan. Amúgy valószínûleg azért van, mert õ nem érzi, hogy neked hol, hogyan jó: mutasd meg neki. 24/N
eléggé kitartó fickó...miért nem mondod neki, hogy mit csináljon? Nem gondolatolvasó.
Keress olyan fiút, aki érti a dolgát.
elsõvel értek egyet - tessék segíteni neki. helyet, ütemet, erõsséget - ezt mind el lehet mondani.
Ezzel sokáig én is így voltam, mondjuk 10-szer nem mentem el soha egymás után. a 4.nél már elfáradtam :P de valóban az lehet a megoldás ha megmutatod neki hogy csinálja. Vagy csináld elötte és nézze végig.. ;) hátha utána már tudni fogja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!