Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy gyakran (90 db)

Az miért van hogy gyakran álmodom azt hogy az egész családom űrlény és mikor kiabálni akarok álmomban akkor egy árva hang sem jön ki a számon? Normális válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem nem UFO - rablásról van szó de lehet, hogy tényleg 1-2 ûrlényes film mélyebb emlékeket hagyott hátra ezért álmodsz róluk. Ebben a korban pedig már kezdõdik a konfliktus kezd a gyerek saját maga gondolkodni, egyfajta "lázadás". Ha esetleg volt 1-2 ûrlényes film amire jól emlékszel (vagy a kedvenced), vagy maga az elmélet érdekel, hogy léteznek... ezért lehet, hogy gyakran álmodsz róluk. Velem is ez történt, vagyis ûrlényekrõl álmodtam állandóan majd pedig egy csajon kezdtem el gondolkozni és utána vele álmodtam. Néhány hónappal késõbb pedig egy felvételi jött amire egy csomót gondoltam ezért álmodtam állandó rendszerességgel róla. Amire sokat gondolsz az beleéghet a tudatalattidba (nincs semmi hókuszpókusz ez természetes) és a tudatalatti felel az álmainkért.

Szerintem nem UFO - rablásról van szó de lehet, hogy tényleg 1-2 ûrlényes film mélyebb emlékeket hagyott hátra ezért álmodsz róluk. Ebben a korban pedig már kezdõdik a konfliktus kezd a gyerek saját maga gondolkodni, egyfajta "lázadás". Ha esetleg volt 1-2 ûrlényes film amire jól emlékszel (vagy a kedvenced), vagy maga az elmélet érdekel, hogy léteznek... ezért lehet, hogy gyakran álmodsz róluk. Velem is ez történt, vagyis ûrlényekrõl álmodtam állandóan majd pedig egy csajon kezdtem el gondolkozni és utána vele álmodtam. Néhány hónappal késõbb pedig egy felvételi jött amire egy csomót gondoltam ezért álmodtam állandó rendszerességgel róla. Amire sokat gondolsz az beleéghet a tudatalattidba (nincs semmi hókuszpókusz ez természetes) és a tudatalatti felel az álmainkért.
én nemálmodom azt hogy a családom ürlény, de olyan 5 éve néha még mostis énis hasonlót álmodok én azt hogy jön egy rabló és mikor én segítségért kiabálnék nekem se jön ki hang a torkomon nemtudom ez mért lehet...
Régebben a technokolgõzös technikaórák után úgy képzeltem, tudok repülni a bicajommal, mint az E.T. filmben a gyerekek. Néhány ambulancián eltöltött alkalom után rájöttem, hogy ez nem az én sportom. De talán még Batman lehet belõlem...
Nem súlyos, hogy a családodról van visszatérõ rémálmod, de azért érdemes elgondolkodni rajta. Kb. 2 éve én is meg akartam õrülni egy hasonlóan tébolyult visszatérõ álomtól (rongybabák - de hagyjuk, tényleg). Hosszas agyalás, és pár hónap után viszont eszembe jutott egy gyermekkori emlék, amit már régen elfelejtettem, de így utólag is elég borzasztónak tûnik. Miután ezt valahogy helyretettem magamban, megszûnt a rémálom is. És remélem, soha többé nem jön vissza!
A kérdező hozzászólása: tudom én nem vagyok ilyen star warsos kocka viszont hiszek a földönkívüliekben mert elképzelhetetlen hogy egyedül lennénk mert az univerzum hatalmas. ja, és van mikor ufokról álmodok általában álmomban mindig mikor megjelennek az égen olyan erõs lesz a gravitáció hogy mindenkit a földre kényszerít még engem is én nem tudok felálni. Ezt is kb 2 hetente álmodom, lehet valami jelentõssége vagy csak szimplán visszatérõ álom?
Túl sok ufos filmet néztél ? Vagy a valóságba nem annyira ismered a családodat, és nem tudsz velük kommunikálni, tudat alatt meg így vetíted le ...... sûrûn álmodod ezt ?
hetente 1x lehet elrabolnak az ufok, olvastam már ilyenrõl, valaki nem is emlékszik rá , valaki csak homályosan mintha csak álom lett volna....
A kérdező hozzászólása: 12 éves vagyok...
Lehet le kéne állnod a szintetikus drogokkal...
A kérdező hozzászólása: igen nagyon gyakran úgy hetenként 1x.
Kevesebb technokol, több pina
rossz lehet neked..:/
Szerintem hagyd a gyantát, mert elcsúnyit egy nõt
A kérdező hozzászólása: Miért.. akkor legyen bajszom? Igaz halvány, tehát nem olyan mint a férfiaké, és egyre inkább gyengül, tehát vékonyodik a szál, de nem tudom mi az a barnaság.

Az miért van hogy egy kevésbé szép vagy átlagos külselyû lánnyal könnyen tudok beszélgetni, gyakran visszakérdez, míg egy szebb lányhoz lassan már szólni sem lehet akkkora egója van? (tisztelet a kivételnek, de 10 bõl 8 alkalommal ezt tapasztalom. )

Legjobb válasz: pontos j. kulseju. de mindegy :) azert van, mert gatlasos vagy. es nincs onbizalmad. altalaban ha valaki tetszik, akkor bekattan valami es hatraltat bennunket, de ezt le lehet gyozni. azt hitesd el magaddal, hogy a "szep" lanyok egoja csak vedekezes. ok is ugyanolyan torekenyek, mint barki mas. ha meg tenyleg egy uresfeju egoista, akkor nem is erdemes veluk kezdeni, sokkal jobban megeri egy "atlagos" lanynal probalkozni. a vegen meg kiderulhet, hogy nem is annyira atlagos :)

pontos j. kulseju. de mindegy :) azert van, mert gatlasos vagy. es nincs onbizalmad. altalaban ha valaki tetszik, akkor bekattan valami es hatraltat bennunket, de ezt le lehet gyozni. azt hitesd el magaddal, hogy a "szep" lanyok egoja csak vedekezes. ok is ugyanolyan torekenyek, mint barki mas. ha meg tenyleg egy uresfeju egoista, akkor nem is erdemes veluk kezdeni, sokkal jobban megeri egy "atlagos" lanynal probalkozni. a vegen meg kiderulhet, hogy nem is annyira atlagos :)
Mert amelyik igen dekorativ az megszokta, hogy királykisasszony, és hasra esnek elõtte. Az ilyen hatalmas egoval megáldott "diszp***k" esetében megengedett (sõt az egyetlen hatékony módszer) a "k--val mint a kirlynõvel, királynõvel mint a k---val" elve. Magyarul az ilyet átlagosként kezelni, és ha nem tetszik neki (mert az ilyennek nem szokott tetszeni, ha nem esnek hasra tõle) akkor pedig elkerülni. Ez minden. Igazából ezekbõl a lányokból a kanos fiúk csinálnak ilyen nõket. Mindig mondom, hogy a férfiúi méltóság ott kezdõdik, hogy a szexualitással nem lehet irányitani :)
Tisztában van a külsõ adottságaival, és ezt elégnek tartja, talán mert otthon is ez a minta rögzült belé, illetve a környezete mindig ezt igazolta vissza.Ezek után jogosnak és normálisnak gondolja ezt a felsõbbrendûség látszatát keltõ viselkedést.

Ha a szoptatás sikeressége elsősorban azon múlik (csak), hogy milyen gyakran és helyesen tesszük-e mellre a babát, akkor miért van, hogy sok nő mégsem tud szoptatni?

Állítólag a n?k 97%-a anatómiailag alkalmas rá, hogy szoptasson, mégis Magyarországon az anyáknak csak kb. a fele szoptatja a csecsem?jét.

Legjobb válasz: Több okból is lehet, hogy valaki nem tud (sokáig) szoptatni. Lehet hogy van tej, de az anya egészsége érdekében nem szabad szoptatni, pl. bizonyos szívbetegségek esetén, vagy mert erõs gyógyszert kell szednie az anyának és éppen elég volt a terhesség idején abbahagyni, mert komoly problémák lehetnek, ha az anya nem folytatja a gyógyszer szedését. Aztán olyan is van, hogy már beindul a tejelválasztás rendesen, minden rendben van, és egyszer megbetegszik az anya, valami olyan betegséget kap, ami miatt átmenetileg nem szoptathat és hiába fej, elapad a tej (így jártam én). Ilyen betegség pl. egy csúnyább ételmérgezés, vagy ha mûteni kell és altatnak. Szóval nem mindenki önzésbõl mond le a szoptatásról.

Több okból is lehet, hogy valaki nem tud (sokáig) szoptatni. Lehet hogy van tej, de az anya egészsége érdekében nem szabad szoptatni, pl. bizonyos szívbetegségek esetén, vagy mert erõs gyógyszert kell szednie az anyának és éppen elég volt a terhesség idején abbahagyni, mert komoly problémák lehetnek, ha az anya nem folytatja a gyógyszer szedését. Aztán olyan is van, hogy már beindul a tejelválasztás rendesen, minden rendben van, és egyszer megbetegszik az anya, valami olyan betegséget kap, ami miatt átmenetileg nem szoptathat és hiába fej, elapad a tej (így jártam én). Ilyen betegség pl. egy csúnyább ételmérgezés, vagy ha mûteni kell és altatnak. Szóval nem mindenki önzésbõl mond le a szoptatásról.

Miért van, hogy a vegákra gyakran úgy reagálnak mint egy most szabadult anyagyilkosra?

Legjobb válasz: inkább a húsevõkre néznek úgy, nem a vegákra :) a vegák védik az állatokat :) talán azért, mert félnek, hogy a gyerekeiktõl is megvonják a húst, és a fejlõdõ szervezetnek szüksége van húsra.

inkább a húsevõkre néznek úgy, nem a vegákra :) a vegák védik az állatokat :) talán azért, mert félnek, hogy a gyerekeiktõl is megvonják a húst, és a fejlõdõ szervezetnek szüksége van húsra.
hát én nem tartom gyilkosnak egyiket se de szerintem hülyeség. ha eszek valamit akkor az legyen az amit akarok ne brokkoli vagy növény. persze ha azt kívánok akkor akármikor de ha egy jó szaftos pörköltet ennék vagy tepertõzni támad kedvem akkor rühellném ha egy vega beszólna
Én is vegetáriánus vagyok 15 éve, és a gyerekem is.Egészségesek vagyunk, és nem vagyunk vérszegények sem.A családunkban több vérszegény is van, akik nem vegetáriánusok.Én is húst ettem gyerekként, mégis olyan mértékû vashiányom volt, hogy injekciókat kaptam emiatt.Mióta vegetáriánus vagyok azóta egyszer sem volt rossz a vérképem, még a terhességem alatt sem, és a 3 éves gyerekemnek sem.Izmos, erõs gyerek.Antibiotikumot még nem szedett, mert nem volt rá szükség.Nem a hús amire szüksége van a szervezetnek, hanem a helyes táplálkozásra, hogy minden fontos ásványi anyagot, vitamint, és fehérjét bevigyünk.Én nem erõltetem senkire a véleményem, de nekem se akarja már mindig mindenki megmagyarázni, hogy hús nélkül egészségtelen élni.Könyveket olvastam, orvosi elõadásokra jártam a témával kapcsolatban, így engem nem gyõz meg senki arról, hogy hozzájáruljak az állatmészárláshoz.Ha valaki másképp gondolja, tegye, de ne sértegessen másokat.Köszönöm.
Szerintem azért nem, mert sokan azzal indokolják, hogy állatvédõk. Szerintem ez szánalmas, azokat az állatokat direkt azért tenyésztik, hogy aztán levágják és megegyék õket. Meg egyébként is, nem tudom hogy lehet valaki ennyire állatmániás. Egyik ismerõsöm kiskorától fogva nem bírja megenni a húst, még csak meg se meri fogni, egyszerûen nem szereti, ezt nem ítélem el. De aki kitalálja, hogy "na jó vega leszek!!" az ANNYIRA DE ANNYIRA szánalmas... Arról nem is beszélve, hogy a saját életüket nehezítik meg ezzel. Nem egyszerû dolog vegetáriánusnak lenni, egy csomó kajából kimarad az ember, mert általában mindenben hús van, hússal eszik.
Én nem vagyok vega, csak nagyon válogatós, szal nem sok féle húst eszek meg. Állatvédõ is vayok, de az elképzelhetetlen lenne, hogy nem ennék húst. Ebbõl kifolyólag nem tudom megérteni azokat akik vegák. MI bajuk lesz a netán megeszik a húst. hát semmi. Az meg szentem h*lyeség, hogy vki egészségesebb mert nem eszik húst. Ez egy alap dolog, hogy húst kell enni. A gyümölcstõl biztos nagyon erõs lesz vki. szal szentem ezért nem szereti senki a vegákat. már bocs.
07-04 14:21 --- 19 vagyok, és nem tartok se kutyát, se macskát.Figyelj, ezek ÁLLAT-ok, ne tekint úgy rájuk, mintha emberek lennének.
A sok tév információ miatt amik terjednek, meg a sok "divat vegetárius" miatt, akik lejáratják a vegetárianizmust követõket. Röviden ennyi. Amúgy jómagam is vega vagyok lassan 9 éve, sõt a feleségem is így hordta ki a gyerekünk és lám a gyerkõc egészségesen cseperedik! Amúgy az étkezés magánügyem. Ezt gondolom, és az is hogy milyen mintát adok a gyerekemnek. Senki ne szóljon bele hogy nevelem.
A kérdező hozzászólása: Köszi az utso választ. Szerintem is egye mindenki azt ami jolesik neki, adja a gyerkének amit jonak lát.Ennyi. A fanatizmus mögött tényleg mindegy h mi van az akkor is fanatizmus. Azt én se birom aki mindenáron ráakarja tukmálni a maga igazát másra
én 16 éves vagyok és egy éve mellõztem teljesen a húst az étrendembõl, de tejtermékeket ugyanugy eszek. támad is a család rendesen, szerintük nem vagyok normális, és le fogok betegedni... én döntésem volt, egyszerûen csak nem értik meg hogy undorodom a hústól...
Szia! Ez kicsit hasonló kérdés, hogy pl. miért kell a különbözõ vallásokat pellengérre állítani és hol az egyiket , hol a másikat kritizálni? Én nem vagyok vega, és nem is védem õket 100%osan. Szerintem húst enni kell(ene). Mármint táplálkozási szempontból! Oké, jó , ki lehet ezeket váltani pl. szójával meg tofuval, meg.... Na jó, ennyit a kritikából. A vegák is egy irányzatot képviselnek, õk ebben hisznek. Amit még max. én úgymond "rossz szemmel" nézek, hogyha vega szülõk a pici gyereküket is vegán etetik. Ha bevalljuk, hanem a fejlõdõ szervezetnek különösen szüksége van a húsra... ha nagyobb korában már õ dönt úgy, hogy vega lesz, az már az õ szíve-joga...
A kérdező hozzászólása: A húsevõ családban is szülõ dönt a gyerek felõl.Ez szülõi joga. Nem kérdezi meg a gyereket h kérsz e vagy nem husit .Nemde? Egyébként ismersz olyan embert aki születése óta nem eszik húst és nem nõtt fel? Én ismerek olyat aki igen, most 60 év körüli és égészségesebb mit sok 30 éves.

Az miért van, hogy amikor kezdünk álomba merülni, gyakran olyat érzünk mintha leesnénk vhonnan, és akkor hirtelen összerándulunk?

Legjobb válasz: Olyasmit hallottam, hogy néha az agy túl hamar akar átmenni a következõ alvási szakaszba, ezért a test így jelez.

Olyasmit hallottam, hogy néha az agy túl hamar akar átmenni a következõ alvási szakaszba, ezért a test így jelez.
Nekem csak akkor van néha ilyen, amikor nem tervezem az alvást, és véletlen alszok el kis idõre.
Ebben semmi ezoterikus nincs. Az agyad "kikapcsolja" a tested, és ezáltal rándul meg pár izmod, mikor félálomban vagy. Nem tudom pontosan leírni, egészség témakörben biztos tudnak válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Én is tudományos szempontból kérdeztem, csak máshol nem foglalkoznak álmokkal.
Ilyen nekem is szokott lenni, mostanában nincs, de régen vagy egy hétig nem tudtam aludni, mert mindig "megrándultam", de ennek tényleg semmi köze az ezotériához, csak izomrángás.

Miért van, hogy egy idő óta, néha csak gyakran (most már vagy egy hónapja rendszeresen) valami sűrű dolgot köhögök fel? Egébént telesen jól vagyok, mé a köhögés se annyira zavar.

Legjobb válasz: az a torkodba leragadt nyák...lándzsás utifû szirupot kortyolgass,ez általában torokgyulladás kisérõ tüntene,de ha nem fáj akkor már végsõ stádiumban van,közel a gyógyulthoz.nem is fáj ahogy köhögsz?ez érdekes

az a torkodba leragadt nyák...lándzsás utifû szirupot kortyolgass, ez általában torokgyulladás kisérõ tüntene, de ha nem fáj akkor már végsõ stádiumban van, közel a gyógyulthoz.nem is fáj ahogy köhögsz?ez érdekes
TBC?
A kérdező hozzászólása: végsõ stádium elfelejtettem mondani, hogy már évek óta ez megy, csak mostanában sûrûbben, ezért kezd tényleg zavarni.... na meg hogy állandóan köhögök.

Az miért van, hogy amikor éhes vagyok, akkor gyakran büfizek?

Inkább úgy mondanám, hogy amikor már régóta nem ettem. Az éhségérzet nem is feltétlenül jelentkezik

A gta 4-ben gyakran elkezd ugrálni a kamera ez miért van? Hogy lehet kiküszöbölni?

Legjobb válasz: ja és ha közben beszállok egy kocsiba akkor a kocsi magától megy még akkor is ha kiszállok belöle

A kérdező hozzászólása: ja és ha közben beszállok egy kocsiba akkor a kocsi magától megy még akkor is ha kiszállok belöle
Meg kell venni a játékot. A tört kalózszennyeknél ez a hiba tipikus.
A kérdező hozzászólása: patchell megoldható nem?
Nem
Nem muszáj megvenni, ne hallgass rájuk, nekem eddig sosem volt ilyen bajom, rossz verziót szedtél le, vagy a crack rossz vagy a patch nem illik a crack-hez.

Az miért van, hogy a nők szerint fontos a belső, de gyakran a külső miatt nem is kíváncsiak rá? Akkor mégse fontos?

Legjobb válasz: Mert ha egy férfi ápolatlan,nem fürdik, koszos, nem mossa a fogait, akkor aztán gyönyörû lehet belsõleg, nem lenne gusztusom megcsókolni.

Mert ha egy férfi ápolatlan, nem fürdik, koszos, nem mossa a fogait, akkor aztán gyönyörû lehet belsõleg, nem lenne gusztusom megcsókolni.
Sokan csak úgy mondják... Merthogy sokan oda se mennek valakihez, aki nem vonzó külsõleg. De nem mindenki ilyen. Én például úgy vagyok, hogy szeretek új embereket megismerni, és nem érdekel, hogy néznek ki. Ha egy társaságban vagyok, ugyanúgy szóba elegyedek "csúnyább" fiúkkal is, mint a helyesekkel, és ugyanúgy beszélgetek velük. Így már kiderülhet, hogy melyik a szimpatikusabb belsõre, és onnantól meg már abszolút nem számít a külsõ. 20/L
Nem az, hogy akkor mégsem fontos, de miért érdekeljen ha egyszerûen taszít valaki a külseje miatt. Nyilván senki nem lenne olyannal aki taszítja. Egyformán fontos a külsõ is és a belsõ is. Valamelyik nem jó akkor abból nem lesz valamire való párkapcsolat. 20/l
A kérdező hozzászólása: Nem az ápolatlan, koszos, büdös emberekre gondoltam, hanem a küsõ azon részére, amit az illetõ már nemnagyon tud befolyásolni.
Pontosan mire gondolsz? Én is vissza taszítónak találok egy ápolatlan embert! Hiába a telefonban a gyönyör meg az érzés, ha a külleme nem jön be, mikor randizunk! Fontos a belsõ, de csak a külsõ után! Mindenkinek más az ízlése és ezért is jó! Minden embernek meg van a megfelelõ párja-e világban! Szóval milyen a külsõd????Mi a gond???
A kérdező hozzászólása: Átlagos kinézetû pasi vagyok. Nem is magamról írtam, csak úgy általában. És igen, én is úgy vagyok vele, hogy ha vki külsõre nem jön be, már nem is vagyok kiváncsi rá. Ez nem igazságos, de sajnos van ilyen, és annak, akivel történik, jogosan esik rosszul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!