Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy folyton a (95 db)

Nem értem saját magamat? Õszinte válaszokat adjatok kérlek titeket. Ez ciki nem? És miért van, hogy folyton a suliban vannak pánikrohamaim?

14 éves vagyok lány.2 éve meghalt anya anyukája(mama).Ezt nem tudtam feldolgozni.Tavaly volt egy rosszullétem a suliban(szúrt a mellhasam,kapkodtam a levegőt)állítólag leesett a vércukor szintem,de a védőnő egy óriási bolond volt,ezek a tünetek nem az alacsony vércukor szint tünetei voltak.Elmentünk egy csomó kivizsgálásra(kardiológiára,tüdő vizsgálatokra,allergia vizsgálatokra,vérvételre meg még sok más helyre is).Végül ebben a tanévben többször volt ilyen rosszullétem.kiderült,hogy pánikrohamok,mert nem beszélem ki magamból azt ami bánt.De ez nagyon fura...a pszichológusom szerint elég erősen félek/szorongok ezt nem értem ,hogy biztos,hogy félek,de nem tudom mitől vagyis tudom csak ez nagyon hülye egy félelem.mostanában mikor jól érzem magamat akkor vannak rohamaim,mikor meg le vagyok törve akkor semmi és csak a suliban vannak rohamaim.ez miért?nem értem...ez egy picit ciki nem?most voltam pszichiáternél kb.1 hónapja felírt nekem Sedatif PC-t(lehet,hogy rosszul írtam),a lényeg,hogy ugyan úgy vannak rohamaim 2-3 hetente.Ez azt jelenti,hogy nem jó a gyógyszer?

Legjobb válasz: Fontos, hogy a Sedativ PC-t sokáig szedd és folyamatosan! Ha beveszed minden egyes nap (minimum 1-et elszopogatsz) és ezt minimum 2 hónapig csinálod, csak akkor mondhatod, hogy nem hat. Ez egy nagyon okos pszichológus lehet, ha nem durva gyógyszereket írt fel Neked, hanem kíméleteset (mert ez homeopátiás szer). Többit privátban.

Fontos, hogy a Sedativ PC-t sokáig szedd és folyamatosan! Ha beveszed minden egyes nap (minimum 1-et elszopogatsz) és ezt minimum 2 hónapig csinálod, csak akkor mondhatod, hogy nem hat. Ez egy nagyon okos pszichológus lehet, ha nem durva gyógyszereket írt fel Neked, hanem kíméleteset (mert ez homeopátiás szer). Többit privátban.

Miért van az folyton, hogy ha van egy ronda vagy nem szép testvérpáros, akkor a lánynak mindig van pasija, de a fiú miért mindig szingli?

6 ilyen testvért ismerek, ahol van egy fiú és van egy lány a családban. Nem kövérek, de nem szépek egyáltalán. Az apjukra ütöttek és ronda asszimetrikus arcuk van, a lánynak is ember (férfias) arca van és az apjához hasonlít kissé. De mind a 6 lánynak van pasija, mind a 6 fiú tök szingli évek óta. Mi az oka? Pedig a fiúk nem nyámnyilák, csak egyszer?en rondák. A rondaság elegend? ok a szingliségre?

Legjobb válasz: Ennyi információból nem lehet semmit megállapítani...

Ennyi információból nem lehet semmit megállapítani...
"csak egyszerûen rondák" A mai világban a 90%-nak igen, persze az sem mindegy hogy mennyire rondák. Mert ha olyan csúnyák hogy a bányába leküldve sírva jön fel a szén, akkor nincs mit csodálkozni. Egyébként a dolog nagyban függ a kisugárzástól, ha nem fogadják el magukat olyannak amilyenek, akkor a csúnyaság mellé a rossz kisugárzás az már K.O. saját maguknak.
A lányok ki tudják sminkelni magukat... Na jó, ez rossz vicc volt. Inkább azon múlhat a dolog, hogy melyikük hiszi el, hogy lehet párja és melyik az, aki legszívesebben elásná magát, és még csak nem is reménykedik. Az elõbbinek nagyobb eséllyel lesz párkapcsolata.
Hallod ez tényleg így van. Ismerek én is, nem is egy csúnya, kövér férfifejû lányt és mégis van nem is akármilyen pasija. Én meg állítólaga helyes srác vagyok, de a kutyának sem kellek, bár szemezni szoktak velem idõnként lányok, de mióta haverom megszívta egy ilyen szemezéssel, a zóta nem hiszek ezekben a jelekben.
08:49 Baromságot írtál. Ne keverd már ide a kisugárzást! Ha a ronda lánynak és fiúnak ugyanúgy jó kisugárzása van, akkor is az a helyzet, hogy a lány talál párt magának, míg a fiú senkinek sem kell. 09:03 "A lányok ki tudják sminkelni magukat... Na jó, ez rossz vicc volt." Egyáltalán nem vicc. Ez valóban így van! A lányok a sminkkel elrejtik sok hibájukat. De te is leírtad ugyanazt a baromságot. Akkor téged is korrigállak: Ha a ronda fiú és lány is elhiszi, hogy lehet párja, akkor is az a helyzet, hogy a lány talál párt magának, míg a fiú senkinek sem kell.
Igaza van a kérdezõnek. A ronda fiú és lány közül a lány mindig talál magának párt, a fiú meg ritkán vagy soha. Ez azért van, mert a nõknek nincsenek nemi vágyaik, kevésbé van szükségük párra, szeretetre. A férfiaknak erõs nemi vágyaik vannak, és szükségük van párra, szeretetre. Így a nõknél mindig próbálkoznak férfiak (ezért válogathatnak is).
Mert kép alapján nem olyan feltûnõ, h alacsony vagy.


Minden baba ezt csinálja. Megnyugtatja.
Egyem meg, mert mást még nem tud és megnyugtatja. Én is mindig ezt láttam a kicsimnél, és a falra másztam, amikor mondták: "De hát biztos éhes". Nagyon furik ahogy cuppogtatják. Késõbb volt egy darabig cumija, de miután meglett az ujja... :D
Az én babám 12 hetes és dettó ezt csinálja. A multkor velem volt a konyhában és rántott husit sütöttem éppen. Égtelen cuppogásba kezdett. Elõtte szoptattam meg , ugyhogy éhes nem lehetett. De az illatát már érezheti és tuti, hogy kivánta már. Nagyon cuki olyankor, mert nem csak a konyhában csinálja. Tegnap mind a két kezét dugta a szájába.
A kérdező hozzászólása: Ez most megnyugtató, hogy nem csak velünk van így :) elõször próbáltam valahogy eldugni a kezét, de hát akkor meg a kis ruháját kezdte el "szopizni" :D na gondoltam hogy akkor már mindegy. Ami nem megy az nem megy. :D
Enyém három hetes és õ is ezt csinálja. Csak úgy cuppog vele :) Én adok neki néha cumit, de nem mindig kell neki. Nem tudsz vele mit csinálni, csak elhallgatni :)
Sziasztok 3-as vagyok. Egyébként az én babám amit megtud fogni, azt mind dugja már a szájába. szakálkát szoktam neki felkötni, mert rengeteg a tejem , meg sokszor vissza is jön neki büfizéskor, így legalább nem kell egy nap sokszor átöltöztetni. Rajta szoktam hagyni még evés után is egy ideig, elõszeretettel nyomja szájába, sõt még a kezemet is szokta nyomni a szájához. Olyan cuki, nekem egyébként nagyon tetszik. Minden baba ezt csinálja szerintem. Tök normális.
Az én Kisfiam kb. 6 hetesen fedezte ezt fel, meg a pelust is rágcsálja :) Anyósom mindig azt hiszi, hogy éhes, apósom meg húzkodja ki a kezét a szájából, hogy ne. Én meg mondom, hogy nem éhes, elõtte evett, és hogy hagyja békén, Õ most ezzel játszik. Tényleg olyan aranyos, cuppog, meg mikor mind a két kezét tömi egyszerre, a nyála meg folyik :) A cumi nem kellett Neki, ökölõdik tõle és kiköpte, amikor próbáltuk, én meg nem akarom erõltetni (csak szopik, a cumisüvegbõl is csak épphogy evett tegnapelõtt, mikor itthon hagytam anyukámmal, mert fogorvoshoz mentem). 11 hetes Kisfiú anyukája
Imádom, amikor a rokonok okoskodnak, hogy biztos éhes, biztos álmos, vigyed aludni, stb. ti nem???
A kérdező hozzászólása: Nálunk is ez van a cumi nem nagyon kell neki, de a kis keze meg ruhácskánk meg igen :( tényleg aranyos, de még néha nekem is felmerül a kérdés hogy talán nem lehet hogy keveset adtam neki, és hogy éhes lehet...felénk még nem jártak rokonok, de ha elkezdik mondani tuti hogy kitessékelem õket, hogy ne szóljanak már bele ha lehet mert hogy elsõ babánk, és nekik meg már volt egy " halom" rég tudniuk kéne hogy ez nem éhség vagy álmosság! De nem?!
Mibõl jött le az h rondának tartanak meg undorodnak tõled?
Igen, mert minden embernek egyformán kéne tetszened... Ne legyél fogyatékos kérlek.
Ízlések és pofonok.
ott a problem, hogy csak cukinak tartanak. mintha macska lennél

Szerintetek az miért van, hogy én egy ronda fiú vagyok, ki sem vagyok gyúrva, nem is vagyok magas és mégis folyton megnéznek szép lányok személyesen, facebook-on meg főleg a átlagos külsejűek írnak rám, hogy tetszem nekik?

Legjobb válasz: Mert valamiért mégis bejössz a lányoknak. De am az én sulimban az egyik legmenõbb srác, akire tapadnak a lányok, az kb 165 cm, vékonyabb típus, szõke, és jellegtelen az arca. És mégis mindenkinek tetszik. Rajtam kívül...

Mert valamiért mégis bejössz a lányoknak. De am az én sulimban az egyik legmenõbb srác, akire tapadnak a lányok, az kb 165 cm, vékonyabb típus, szõke, és jellegtelen az arca. És mégis mindenkinek tetszik. Rajtam kívül...
Az a neved, hogy Big Cock Joe.
Sztem csak az egód nagy, és azért néznek meg mert beképzelt vagy, nem a kinézeted miatt.
Vagy pont azért néznek meg, mert egy ronda törpe vagy.
Lehet, a Csányi Sanyi bácsi unokaöccse vagy.
AZT... Hogy egy rohadt mázlista vagy >.< Én is ilyen vagyok ám csak engem a lányok le se köpnek mert még a köpet is sírva futna el a gyönyörû fejem láttán! :)
Vágd fejen egy lapáttal!!! :)
Hagyd el, nem vicc.Máshogy nem fogja megérteni, hogy mit veszíthet.Talán ez ad neki akkora pofont, hogy ne a múltban éljen.
Tuti magából indúl ki, teremtsd le emiatt, vagy ha nem akkor önértékelési zavara van! Az ilyen típusú emberek általában , fölényesek zsarnokoskodók. Az sem kizárt, hogy õ most is csal téged , és csak ködösít, meg terel!!
Ez az önbizalomhiány jele. Amúgy szerintem is jobb lenne elhagyni, mert az ilyen beteges féltékenykedõk nem tudnak megváltozni soha
A kérdező hozzászólása: köszi.de a lapátos dolgon kivül mindent megcsináltam.kidobtam de felhivott hogy megváltozik ....soha nem jött össze a szakitás nagyon szeretm ennek ellenére...
Hát én is pont ezeket tanácsolnám és ezen a véleményen vagyok mint az elõttem szólók.
mert elmondta a haverjának a haverja meg egy gyökér.
A kérdező hozzászólása: Miert gyoker a haverja?
Miért gyökér? Mert téged néz. Vagy nem ez volt a kérdésed oka ?
A kérdező hozzászólása: De igen! De azt hittem valami mas miatt az :) )

Miért van az, hogy folyton a gyerekvállalásra gondolok?

Majdnem mindig ezen jár az eszem. Ugyanakkor, ha jobban belegondolok, nem érzem még alkalmasnak rá magam. De akkor mégis miért katton folyton ezen az agyam?!

Legjobb válasz: Mert lelked mélyén akarnál már anya lenni. A szíved akarja, csak ésszel fogod fel hogy korai lenne még. Egyébként én is így vagyok én is, felemásan. Úgy szeretnék még 1 gyereket, de az eszem tudj, a mai körülményeink között elég ez a 2 ami van. Szóval nem te vgy az egyetlen, akinek a vágyai és a lehetõségei nem egyeznek meg.

Mert lelked mélyén akarnál már anya lenni. A szíved akarja, csak ésszel fogod fel hogy korai lenne még. Egyébként én is így vagyok én is, felemásan. Úgy szeretnék még 1 gyereket, de az eszem tudj, a mai körülményeink között elég ez a 2 ami van. Szóval nem te vgy az egyetlen, akinek a vágyai és a lehetõségei nem egyeznek meg.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Én is nagyon szeretnék babát és amikor megjön minden hónapban el vagyok keseredve.De tudom hogy nem kéne még mert fiatal is vagyok és a megfelelõ pénzmennyiség sem biztos hogy meglenne a babának így hogy még dolgozni sem tudok.

Miért írja ki folyton a laptopom, hogy "buffering"? A rtlmost-on szoktam visszanézni a barátok köztöt és a híradót de szinte percenként megáll a lejátszás? A szerverrel van a baj vagy a gépemmel?

Ilyen laptopom van:

Legjobb válasz: Nem a laptop hibáját kell keresni elsõsorban, hanem az internet gyorsasága a lényeg, meg most én is visszanéztem valamit, nekem is mindig kiírta, mert most nemrégen rakták fel ezt a részt, de ha pl. holnap néztem volna meg akkor teljesen jó lett volna. Szerintem ilyenkor a szerver hibája is, ha máskor jó.

Nem a laptop hibáját kell keresni elsõsorban, hanem az internet gyorsasága a lényeg, meg most én is visszanéztem valamit, nekem is mindig kiírta, mert most nemrégen rakták fel ezt a részt, de ha pl. holnap néztem volna meg akkor teljesen jó lett volna. Szerintem ilyenkor a szerver hibája is, ha máskor jó.
Ilyenkor nagyon leterhelt szokott lenni a szerver. Az lehet a hiba.
A kérdező hozzászólása: uhh köszi, megnyugodtam, hogy nem a laptopom miatt van:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!