Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy folyton (127 db)

Nem értem saját magamat? Õszinte válaszokat adjatok kérlek titeket. Ez ciki nem? És miért van, hogy folyton a suliban vannak pánikrohamaim?

14 éves vagyok lány.2 éve meghalt anya anyukája(mama).Ezt nem tudtam feldolgozni.Tavaly volt egy rosszullétem a suliban(szúrt a mellhasam,kapkodtam a levegőt)állítólag leesett a vércukor szintem,de a védőnő egy óriási bolond volt,ezek a tünetek nem az alacsony vércukor szint tünetei voltak.Elmentünk egy csomó kivizsgálásra(kardiológiára,tüdő vizsgálatokra,allergia vizsgálatokra,vérvételre meg még sok más helyre is).Végül ebben a tanévben többször volt ilyen rosszullétem.kiderült,hogy pánikrohamok,mert nem beszélem ki magamból azt ami bánt.De ez nagyon fura...a pszichológusom szerint elég erősen félek/szorongok ezt nem értem ,hogy biztos,hogy félek,de nem tudom mitől vagyis tudom csak ez nagyon hülye egy félelem.mostanában mikor jól érzem magamat akkor vannak rohamaim,mikor meg le vagyok törve akkor semmi és csak a suliban vannak rohamaim.ez miért?nem értem...ez egy picit ciki nem?most voltam pszichiáternél kb.1 hónapja felírt nekem Sedatif PC-t(lehet,hogy rosszul írtam),a lényeg,hogy ugyan úgy vannak rohamaim 2-3 hetente.Ez azt jelenti,hogy nem jó a gyógyszer?

Legjobb válasz: Fontos, hogy a Sedativ PC-t sokáig szedd és folyamatosan! Ha beveszed minden egyes nap (minimum 1-et elszopogatsz) és ezt minimum 2 hónapig csinálod, csak akkor mondhatod, hogy nem hat. Ez egy nagyon okos pszichológus lehet, ha nem durva gyógyszereket írt fel Neked, hanem kíméleteset (mert ez homeopátiás szer). Többit privátban.

Fontos, hogy a Sedativ PC-t sokáig szedd és folyamatosan! Ha beveszed minden egyes nap (minimum 1-et elszopogatsz) és ezt minimum 2 hónapig csinálod, csak akkor mondhatod, hogy nem hat. Ez egy nagyon okos pszichológus lehet, ha nem durva gyógyszereket írt fel Neked, hanem kíméleteset (mert ez homeopátiás szer). Többit privátban.

Miért van az folyton, hogy ha van egy ronda vagy nem szép testvérpáros, akkor a lánynak mindig van pasija, de a fiú miért mindig szingli?

6 ilyen testvért ismerek, ahol van egy fiú és van egy lány a családban. Nem kövérek, de nem szépek egyáltalán. Az apjukra ütöttek és ronda asszimetrikus arcuk van, a lánynak is ember (férfias) arca van és az apjához hasonlít kissé. De mind a 6 lánynak van pasija, mind a 6 fiú tök szingli évek óta. Mi az oka? Pedig a fiúk nem nyámnyilák, csak egyszer?en rondák. A rondaság elegend? ok a szingliségre?

Legjobb válasz: Ennyi információból nem lehet semmit megállapítani...

Ennyi információból nem lehet semmit megállapítani...
"csak egyszerûen rondák" A mai világban a 90%-nak igen, persze az sem mindegy hogy mennyire rondák. Mert ha olyan csúnyák hogy a bányába leküldve sírva jön fel a szén, akkor nincs mit csodálkozni. Egyébként a dolog nagyban függ a kisugárzástól, ha nem fogadják el magukat olyannak amilyenek, akkor a csúnyaság mellé a rossz kisugárzás az már K.O. saját maguknak.
A lányok ki tudják sminkelni magukat... Na jó, ez rossz vicc volt. Inkább azon múlhat a dolog, hogy melyikük hiszi el, hogy lehet párja és melyik az, aki legszívesebben elásná magát, és még csak nem is reménykedik. Az elõbbinek nagyobb eséllyel lesz párkapcsolata.
Hallod ez tényleg így van. Ismerek én is, nem is egy csúnya, kövér férfifejû lányt és mégis van nem is akármilyen pasija. Én meg állítólaga helyes srác vagyok, de a kutyának sem kellek, bár szemezni szoktak velem idõnként lányok, de mióta haverom megszívta egy ilyen szemezéssel, a zóta nem hiszek ezekben a jelekben.
08:49 Baromságot írtál. Ne keverd már ide a kisugárzást! Ha a ronda lánynak és fiúnak ugyanúgy jó kisugárzása van, akkor is az a helyzet, hogy a lány talál párt magának, míg a fiú senkinek sem kell. 09:03 "A lányok ki tudják sminkelni magukat... Na jó, ez rossz vicc volt." Egyáltalán nem vicc. Ez valóban így van! A lányok a sminkkel elrejtik sok hibájukat. De te is leírtad ugyanazt a baromságot. Akkor téged is korrigállak: Ha a ronda fiú és lány is elhiszi, hogy lehet párja, akkor is az a helyzet, hogy a lány talál párt magának, míg a fiú senkinek sem kell.
Igaza van a kérdezõnek. A ronda fiú és lány közül a lány mindig talál magának párt, a fiú meg ritkán vagy soha. Ez azért van, mert a nõknek nincsenek nemi vágyaik, kevésbé van szükségük párra, szeretetre. A férfiaknak erõs nemi vágyaik vannak, és szükségük van párra, szeretetre. Így a nõknél mindig próbálkoznak férfiak (ezért válogathatnak is).

Mióta nem eszek anyit és fogyózok, energia hiányban szendvedek. Egésznap gyengének érzem magam fáradtnak folyton szédülök meg aludnék. De ha eszem meg van erõm de hízok. Ez most miért van hogy nincs energiám gyengének érzem magam, ez betegség?

mi,ez,

Legjobb válasz: Rossz az étrended. Mindenféle vitamin és ásványianyag plussz nyomelem hiányod van. Paleo étrend kombinálva fegyencedzéssel plusz tiszta szûrt víz, 8 óra alvás, multivitamin.

Rossz az étrended. Mindenféle vitamin és ásványianyag plussz nyomelem hiányod van. Paleo étrend kombinálva fegyencedzéssel plusz tiszta szûrt víz, 8 óra alvás, multivitamin.
Mert nem eszel eleget. Na most a fogyózásnak nem az a lényege hogy megvond magadtól a kaját mert persze hogy fáradtabb vagy mivel a szervezeted nem jut energiához. Ha fogyni akarsz változatos étrend kell javarészt fehérjék, de nem szabad semmit sem megvonnod teljesen, és ugye mozognod kell. Ahhoz hogy keveset eszel nem kapsz elég tápanyagot fogyni fogysz de ha picit elengeded magad a szervezeted rögtön raktározni fog és persze hogy megáll a fogyás és hízni fogsz. A nassolásokat kell elhagynod. És mozognod helyette. Illetve rostos kajákat enned hogy gyorsabb legyen az anyagcseréd ezeket megdobhatod szûzteával vagy annak kapszulás formájával, de ez önmagában nem fogyasztó szer, hanem egy kis sebességváltó mivel természetes alapanyagokat tartalmaz és rásegítõ hatása van de ettõl konkrétan az életbe nem fogysz le csak elõsegíted.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Amikor valaki fogyózik, talán azt teszi, hogy elkezd kevesebbet enni vagy másfélét enni. De meddig? Egy hónapig? 36 hónapig? Kúraszerû éhezés nem segít...Örökké pedig senki nem bírja a koplalást. Ahogy az elõttem hozzászóló írta, teljes életmód váltás kell (kellene).Energia dús, vitamin dús kaják, és kevesebb gyorsan felszívódó típusú szénhidrát.Az orvossal is meg kellene beszélni a szédülõs fejezetet...A szédülés csak kifejezett éhezésnél léphet fel. Talán elfeledkezel arról, hogy rengeteget kell innod. A bevitt táplálék akkor érvényesülhet optimálisan ha van elegendõ folyadék. A vér besûrûsödhet szomjazáskor, nehezen kering, leesik a vérnyomás, szédülés, rosszullét, gyengeség, hányinger sõt akár eszméletvesztés is felléphet. Vannak olyan emberek, állapotok amikor az egyén nem érez elegendõ erõsségû szomjat de ugyanakkor kiszárad a teste. Ezért kell tudatosan inni, minden alkalommal: felébredéskor, étkezés után, jelentõsebb testmozgás után, kimelegedéskor.
Nem betegség, természetes, hogy legyengül a szervezet az élelem megvonásától. Viszont ez a legrosszabb hízókúra, amit csinálsz. Hidd el tapasztalatból mondom. Gyerekkoromba még ment az a trükk, ha nem eszem lemegy két három kg naponta, fú de tuti :D :D Míg egy nap arra eszméltem, hogy egy bálává híztam fel a sok nem evés miatt, mert amikor minden tök jó volt, bármit ettem zsírrá raktározta a szervezetem, hogy az ínséget majd bírja... 34 éves koromra elért a cukorbetegség is, amit a nem evés, majd evés miatti õrült inzulinugrándozás okozott, májra lerakódott zsír..., és most nem akarom felsorolni mennyit ártottam a szervezetemnek ezzel a nem evéssel. A cukorbetegség hozta a megváltást az életemben, bármilyen hihetetlen totál lefogytam. Elkezdtem normálisan enni, ami napi 6 étkezést jelent, és ha hiszed ha nem egy idõ után olvadt le rólam a zsír, pedig nem mozgok annyit amennyit kellene, szóval, ha még mozognék is többet, akkor még több menne le. Persze a legfontosabb nagyon nem mindegy, hogy mit eszik az ember!!!! Én pl semmilyen gabonát és finomított szénhidrátot nem viszek a szervezetembe.
Mert kép alapján nem olyan feltûnõ, h alacsony vagy.

Miért van, hogy ha 5 percre elbóbiskolok is álmodok valamit? Folyton fölkelek aztán visszaalszok és azonnal álmodok, fölkelek, álmodok.

Egy hete kezd?dött, ez normális? Eddig volt hogy hetente csak egy álmomra emlékeztem, most meg csak forgolódok éjszaka, vagy 10× felébredek és újra elalszok és mindig álmodok és mindig hülyeséget...

Legjobb válasz: Hát ez gondolom azért van, mert nem jársz suliba, kipihent vagy és ezért nem tudsz elaludni.

Hát ez gondolom azért van, mert nem jársz suliba, kipihent vagy és ezért nem tudsz elaludni.
A kérdező hozzászólása: Se suliba se nyáron nem tudtam aludni, nem hinném hogy az a gond.
Az álom miatt kelsz fel, vagy mi miatt? A nagy melegben amúgy gyakoriak az alvászavarok, én se tudok aludni rendesen ha pl 28 fok van bent. Forgolódok, izzadok, betakaródzom majd ki, ezzel megy el kb 5 óra, majd hajnalban mikor lejjeb megy a hõmérséklet kimúlok. A legjobb 20-21 fokban, akkor alszok mint a bunda.
Álmodni elalvás elõtt és ébredés elõtt szoktak az emberek amikor már nincsenek mély alvásban. A melegtõl lehet, én kiváló alvó vagyok, de ez az idõjárás kikészít.... ugye most is 3 óra lassan.... és itt baxom a rezet....
Minden baba ezt csinálja. Megnyugtatja.
Egyem meg, mert mást még nem tud és megnyugtatja. Én is mindig ezt láttam a kicsimnél, és a falra másztam, amikor mondták: "De hát biztos éhes". Nagyon furik ahogy cuppogtatják. Késõbb volt egy darabig cumija, de miután meglett az ujja... :D
Az én babám 12 hetes és dettó ezt csinálja. A multkor velem volt a konyhában és rántott husit sütöttem éppen. Égtelen cuppogásba kezdett. Elõtte szoptattam meg , ugyhogy éhes nem lehetett. De az illatát már érezheti és tuti, hogy kivánta már. Nagyon cuki olyankor, mert nem csak a konyhában csinálja. Tegnap mind a két kezét dugta a szájába.
A kérdező hozzászólása: Ez most megnyugtató, hogy nem csak velünk van így :) elõször próbáltam valahogy eldugni a kezét, de hát akkor meg a kis ruháját kezdte el "szopizni" :D na gondoltam hogy akkor már mindegy. Ami nem megy az nem megy. :D
Enyém három hetes és õ is ezt csinálja. Csak úgy cuppog vele :) Én adok neki néha cumit, de nem mindig kell neki. Nem tudsz vele mit csinálni, csak elhallgatni :)
Sziasztok 3-as vagyok. Egyébként az én babám amit megtud fogni, azt mind dugja már a szájába. szakálkát szoktam neki felkötni, mert rengeteg a tejem , meg sokszor vissza is jön neki büfizéskor, így legalább nem kell egy nap sokszor átöltöztetni. Rajta szoktam hagyni még evés után is egy ideig, elõszeretettel nyomja szájába, sõt még a kezemet is szokta nyomni a szájához. Olyan cuki, nekem egyébként nagyon tetszik. Minden baba ezt csinálja szerintem. Tök normális.
Az én Kisfiam kb. 6 hetesen fedezte ezt fel, meg a pelust is rágcsálja :) Anyósom mindig azt hiszi, hogy éhes, apósom meg húzkodja ki a kezét a szájából, hogy ne. Én meg mondom, hogy nem éhes, elõtte evett, és hogy hagyja békén, Õ most ezzel játszik. Tényleg olyan aranyos, cuppog, meg mikor mind a két kezét tömi egyszerre, a nyála meg folyik :) A cumi nem kellett Neki, ökölõdik tõle és kiköpte, amikor próbáltuk, én meg nem akarom erõltetni (csak szopik, a cumisüvegbõl is csak épphogy evett tegnapelõtt, mikor itthon hagytam anyukámmal, mert fogorvoshoz mentem). 11 hetes Kisfiú anyukája
Imádom, amikor a rokonok okoskodnak, hogy biztos éhes, biztos álmos, vigyed aludni, stb. ti nem???
A kérdező hozzászólása: Nálunk is ez van a cumi nem nagyon kell neki, de a kis keze meg ruhácskánk meg igen :( tényleg aranyos, de még néha nekem is felmerül a kérdés hogy talán nem lehet hogy keveset adtam neki, és hogy éhes lehet...felénk még nem jártak rokonok, de ha elkezdik mondani tuti hogy kitessékelem õket, hogy ne szóljanak már bele ha lehet mert hogy elsõ babánk, és nekik meg már volt egy " halom" rég tudniuk kéne hogy ez nem éhség vagy álmosság! De nem?!
Mibõl jött le az h rondának tartanak meg undorodnak tõled?
Igen, mert minden embernek egyformán kéne tetszened... Ne legyél fogyatékos kérlek.
Ízlések és pofonok.
ott a problem, hogy csak cukinak tartanak. mintha macska lennél

Szerintetek az miért van, hogy én egy ronda fiú vagyok, ki sem vagyok gyúrva, nem is vagyok magas és mégis folyton megnéznek szép lányok személyesen, facebook-on meg főleg a átlagos külsejűek írnak rám, hogy tetszem nekik?

Legjobb válasz: Mert valamiért mégis bejössz a lányoknak. De am az én sulimban az egyik legmenõbb srác, akire tapadnak a lányok, az kb 165 cm, vékonyabb típus, szõke, és jellegtelen az arca. És mégis mindenkinek tetszik. Rajtam kívül...

Mert valamiért mégis bejössz a lányoknak. De am az én sulimban az egyik legmenõbb srác, akire tapadnak a lányok, az kb 165 cm, vékonyabb típus, szõke, és jellegtelen az arca. És mégis mindenkinek tetszik. Rajtam kívül...
Az a neved, hogy Big Cock Joe.
Sztem csak az egód nagy, és azért néznek meg mert beképzelt vagy, nem a kinézeted miatt.
Vagy pont azért néznek meg, mert egy ronda törpe vagy.
Lehet, a Csányi Sanyi bácsi unokaöccse vagy.
AZT... Hogy egy rohadt mázlista vagy >.< Én is ilyen vagyok ám csak engem a lányok le se köpnek mert még a köpet is sírva futna el a gyönyörû fejem láttán! :)
mert elmondta a haverjának a haverja meg egy gyökér.
A kérdező hozzászólása: Miert gyoker a haverja?
Miért gyökér? Mert téged néz. Vagy nem ez volt a kérdésed oka ?
A kérdező hozzászólása: De igen! De azt hittem valami mas miatt az :) )

Miért van az, hogy folyton álmodozom? Látok, egy helyes fiút, és nem tudom őt kiverni a fejemből, folyton eszembe jut.

Ez megy kb két hétig, aztán megint más. Ráadásul mostanában az osztálytársaimról is el lehet ezt mondani. Mármint jött egy új fiú. Rám mosolygott, én meg már mindjárt mindenfélét beleképzeltem ebbe a mosolyba. (tetszem neki, stb.) Elmúlik ez valaha?? 15/L

Legjobb válasz: Hát, hogy miért álmodozol.. Talán szeretnéd megtalálni az igazit.. :) És már annyira, hogy egybõl álmodozni kezdesz.. ;) Hát, én fiú létemre majdnem, hogy ugyanilyen vagyok... Volt már pár bukta az miatt, hogy félre értettem a dolgokat :) Sebaj, tanultam belõle.. F/16

Hát, hogy miért álmodozol.. Talán szeretnéd megtalálni az igazit.. :) És már annyira, hogy egybõl álmodozni kezdesz.. ;) Hát, én fiú létemre majdnem, hogy ugyanilyen vagyok... Volt már pár bukta az miatt, hogy félre értettem a dolgokat :) Sebaj, tanultam belõle.. F/16
Keríts egy faszit magadnak.. habár még fiatal vagy..nemtom.. várj egy kicsit aztán keríts egy faszit magadnak
El kell hogy keserítselek, nem múlik el. Sõt egyre rosszabb lesz. Ez a ribancius actiregularis elsõ tünete, de még korai stádiumban vagy, késõbb ha már meglátsz egy fiút, arról ábrándozol, hogy mennyire szétkhúrja a popsidat, késõbb pedig ez már nem csak álmodozás lesz, hanem valóság. Én azt tudom ajánlani hogy maradj bezárkózva egy szobában, és akkor elkerüheted.
Hát "szivem" egyazon cipõben járunk...nem tudom elmúlik-e valaha...de azt tudom, hogy néha jó máskor meg nagy csalódás. Viszont ha rádmosolyog ismerkedj meg vele, nem lesz nehéz hiszen osztálytársad!
El. Én is ilyen voltam. Bár én olyanokat ábrándoztam, hogy pl. valamelyik hírességgel járok és hogy akkor milyen lenne, miket csinálnánk. De egyszerû, hétköznapi pasival is képzeltem ilyeneket. Jó kis idõtöltés volt. De már kinõttem. :) 22 L
én is ilyen vagyok...de én élvezem :) az utolsóra ne halgass...xD
A kérdező hozzászólása: 19:36 Köszi! Igazán jót nevettem!! :) Köszönöm az elõzõ válaszokat is! :)
Azért van, mert megtetszik neked az a fiú, és szívesen megismerkednél vele. Csak tényleg rossz érzés, ha nem lesz belõle semmi, pedig már nagyon beleélted magad. :( Szeretnél már szeretni és szeretve lenni. Ismerõs. :) Szóval szerintem ez teljesen normális dolog, akárhány éves is vagy. :) 20/L
Velem is ez van, de én még csak 14 vagyok. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!