Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy fürdés (8 db)

Miért van az hogy a 4 hetes babám minden este 7 köröl eszi 8 körül fürdetjük de a 7 orás evés után sir nyüglődik nem marad nyugton majd fürdés után kb.8:30ujra enni kér és10-11oráig log a cicimen (mindkettön), miért csinálja?

Mindkét mellemböl eszik de utánna is bekapja kiköpi,majd nyüglödés aztán megint cici.Nappal csak 1 mellböl eszik éselég neki 120-130at eszik és még 10-20jön le ha fejek,de este miért nem elégneki 1 cici elfogy addigra a tejem?Már nem tudok mire gondolni hogy mi lehet a baja,és miért eszik ilyen sokat este?

Legjobb válasz: azert eszik 7 kor mert ugy jön ki a 3 orás etetés mert 7-10-1-4-7-kor eszik vagy picit elöbbre csuszik 6-9-12-3-6-kor de akkor 6 tol fürdésig nem marad nyugton pedig 120 körül megeszik majd fürdés után ujra cicit kér de akkor már 2tö kell és jön a nyüglödés még végre elalszi 10-11körül.nem értem miért csinálja este ezt a nyüglödést fürdés elött és után is pedig napközben eszik és általában lerakom elég hamar elalszik és általában evésig alszik vagy picivel elöbb kel de este miért nem igy van?

A kérdező hozzászólása: azert eszik 7 kor mert ugy jön ki a 3 orás etetés mert 7-10-1-4-7-kor eszik vagy picit elöbbre csuszik 6-9-12-3-6-kor de akkor 6 tol fürdésig nem marad nyugton pedig 120 körül megeszik majd fürdés után ujra cicit kér de akkor már 2tö kell és jön a nyüglödés még végre elalszi 10-11körül.nem értem miért csinálja este ezt a nyüglödést fürdés elött és után is pedig napközben eszik és általában lerakom elég hamar elalszik és általában evésig alszik vagy picivel elöbb kel de este miért nem igy van?
Szia. Fordítva csináld! Elõször fürdés, azután cici. Ha úgy látod nem elég neki 1cici, akkor kínáld meg a másikkal is. Estére sajnos sok babának nem elég 1cici
Ha esténként nem kel fel szopizni akkor lefekvés elõtt azért kér sokat, hogy elõre beraktározzon hogy kihúzza reggelig. Ha nap közben megszokta a 3 óránkénti szopizást akkor lehet este is igényelné és akkor átlagosan egyformán fogyasztaná az anyatejet, ha úgy érzed, hogy kevés neki a lefekvés elõtt a tejed, akkor fejj le elõre neki amit a szopi után még meghagy és este pótold azzal a hiányt!
A kérdező hozzászólása: fejem napközben a tejem erre már én is gondoltam hogy este odadom neki, eddig mé elég volt amit két ciciböl evett.De este a fürdés elötti evés után miért ilyen nyugtalan?Miért log este 2 orát a cicimen(nem eszik csak cuppog), nappal eszik és nem kell több cici neki este miért és mit tehetek hogy könnyeben elaludjon?
Szerintem hozzátok elõbbre a fürdetést, és utána adjál neki enni. Lehet hogy, végigordítja a fürdést, akkor csak gyorsan mosdasd meg. Egyébként szerintem ne görcsölj azon, hogy percre pontosan betartsd a 3 órát, mert neked se jó. Én az elsõ gyerekemmet még percre pontosan akartam etetni, persze nem mindíg kellett neki, így csak kínlódtunk, én meg tök ideg voltam. És ezért rosszul is evett, mert erõltetni akartam, mikor még nem volt éhes. Most a második gyerekemet, már úgy etetem, ahogy neki jó, és sokkal jobban is eszik! A rendszert õ alakította ki, így is megvan az összes evés(reggeli, ebéd stb.), csak nem percre pontosan, hanem plusz-minusz félóra. És nem mellékesen én is nyugodtabb vagyok. Sok sikert, és nyugodt estéket nektek!

Miért van az, hogy kisfiam eddig imádott fürdeni, most meg 4 napja fürdés közben elkezd sírni?

6 hónaposak leszünk vasárnap. Semmi nem változott.

Legjobb válasz: Szia! Közben kezd el sírni, vagy már rögtön az elején? Gondolom te is fürdetés után eteted, nem lehet, hogy már fáradt, nyûgös és éhes addigra? Az én lányom eleinte nem szeretett fürdeni, de amikor elõrébb hoztuk az idõpontot és nem olyan éhes a fürdi végére, akkor nem sír, élvezi a pancsolást. Ha már a készülõdéskor sír, nem lehet, hogy valami rossz élmény érte? Megcsúszott a kádban kicsit vagy ilyesmi? Amit mi nem is vennénk fel, a babáknak sokkal nagyobb stresszt okozhat. Remélem gyorsan visszaszeret a fürdésbe!:o) 3,5 hós kislány anyukája

Szia! Közben kezd el sírni, vagy már rögtön az elején? Gondolom te is fürdetés után eteted, nem lehet, hogy már fáradt, nyûgös és éhes addigra? Az én lányom eleinte nem szeretett fürdeni, de amikor elõrébb hoztuk az idõpontot és nem olyan éhes a fürdi végére, akkor nem sír, élvezi a pancsolást. Ha már a készülõdéskor sír, nem lehet, hogy valami rossz élmény érte? Megcsúszott a kádban kicsit vagy ilyesmi? Amit mi nem is vennénk fel, a babáknak sokkal nagyobb stresszt okozhat. Remélem gyorsan visszaszeret a fürdésbe!:o) 3, 5 hós kislány anyukája

Miért van az hogy 5 hónapos babám este fürdés után elalszik, de 9 óra körül felébred és van 11 óra is mire vissza alszik. Szerintetek?

le irom hogy mennyit alszik nappal:reggel 08:00 tól fél 10-ig,du 13-tól 15-ig. este 8 fürdés után. és nem fáradt!! húúú forgolódik,gagyarászik,nevetgél!!!

Legjobb válasz: Nekem a két évesem van fent délután kb. ennyi idõt egyhuzamban. Szerintem túl van pörögve, azért nem alszik el este. Próbáld meg azt, hogy 2-4-ig altatod, és utána fektesd 8kor. Reggel mikor szokott ébredni?

Nekem a két évesem van fent délután kb. ennyi idõt egyhuzamban. Szerintem túl van pörögve, azért nem alszik el este. Próbáld meg azt, hogy 2-4-ig altatod, és utána fektesd 8kor. Reggel mikor szokott ébredni?
Fürdesd késõbb, mikor már látod, hogy kezd álmosodni. Úgyis jön az óraátállítás így könnyebb lesz átállnotok :)
Erre én is kiváncsi lennék!Az én 6 hós fiam ugyan ezt csinálja:(((Már elõre parázok az estétõl:S Már én is vagy 100 féle dolgot kiprobáltam, elõbb-késõbb fürdettem, napközbe nem altattam annyit, vagy épp többet, és SEMMI:(((
az enyém még csak 3 hós de mindennap este 11kor alszik el...már megszoktam:) ja és napközben is max 1-2 óra alvás.
A kérdező hozzászólása: kedves 23:29-es válaszadó.próbáltam már hogy fél 9-9 óra kor fürdettem. fürdés után bealszik max 1 órára! mindig felébred.akármit csinálok vele :(( tegnap este elaludt 11:45kor és regger 04:50-kor ébredt, szopi után vissza aludt fél 7-ig.az a baj hogy nem is lehet rajta látni hogy fáradt lenne mert mindig nevet, gagyarászik, játszik szines a kiságynak a rácsvédõje azzal "szórakozik". nem rossz õ szegényem csak ez hogy nem alszik!! esetleg nem lehetne adni neki valami gyenge nyugtató hatásu teát?amit lehetne neki adni.
A kérdező hozzászólása: szia.ha elalszik 11kor 5 fél 6 kor ébred.utánna elalszik 8 kor általában fél 10-10-ig. most is fel van még.de ha járkálok vele hogy altatom csak kinevet meg egyfolytába néz. ha beteszem a kiságyába akkor meg elkezd játszani!
Mikor lefekteted este, csinálj sötétet, csak kislámpa égjen. Ha felébred éjjel, gondolom még eteted, etesd meg, ha úgy gondolod éhes lehet, ha nem akkor adj neki egy kis vizet, de ne szólj ilyenkor hozzá, ne mászkálj vele. Lehet hogy játszana, de nem hiszem hogy a sötétben sokáig fog. Egy idõ után biztos elunja, és rájön, hogy álmos. Egy próbát megér szerintem. 1. voltam.

Miért van az, hogy a 4 hónapos kislányom két hete nem hajlandó este fürdés után elaludni? Eddig 7 órakor cicizett és már azon elaludt.

Most csak 10 óra tájban hajlandó elaludni nagy-nagy sírások, üvöltések és hisztik után. Eddig éjjel csak fél 4 tájban kelt fel enni, most 2 óránként eszik éjjel. eteéskor mindig ? hagyja abba a cicizést és utánna még tudok fejni egy keveset.

Legjobb válasz: Szerintem ez egy korszak lehet, ami abba fog maradni. Lányom is 4 hós, voltak napok , mikor éjjel többször kelt, pedig õ is este 21-tõl akár reggel 7-ig aludt eddig. Az esti elalvás nálunk is nehéz mostanság, õ elalszik, de sokszor felsírja magát, van hogy csak 11 körül nyugszik el. Bizzunk benne, hogy elmulik, addig tartsunk ki:-)

Szerintem ez egy korszak lehet, ami abba fog maradni. Lányom is 4 hós, voltak napok , mikor éjjel többször kelt, pedig õ is este 21-tõl akár reggel 7-ig aludt eddig. Az esti elalvás nálunk is nehéz mostanság, õ elalszik, de sokszor felsírja magát, van hogy csak 11 körül nyugszik el. Bizzunk benne, hogy elmulik, addig tartsunk ki:-)
Én úgy tudom, hogy négy hónapos kor körül is van egy váltás, amikor változik a tej minõsége. Lehet, hogy errõl van szó, és kell néhány nap, amig a tejci kielégíti a megnövekedett igényt. A védõnõdet kérdezd meg, õ biztosat tud mondani!
Szia! Nálunk is ez volt a helyzet. Büszkén mondtam mindenkinek, hogy én a picilányom este 9-kor fürdetem 10-re befejezzük a szopizást és reggel 7-ig egyfolytában alszik. Na ez mára sajna elmúlt. Jó, ha este 8-ig kibirja. Akkor megyünk pancsolni, kb. este 9 mire megszopikázik. Éjfélkor üditõt iszik, 1-ig dumál, vagyis fujja a nyálát. 3-kor újra üditõzik, szintén beszélgetés, játszana, aztán nehezen 6-ig valahogy alszik. A napi program meg szinte csak a játékból áll, mivel szerintem egyre okosabb lesz és minden érdekli, ezért nem hajlandó aludni, pedig olyan fáradt, hogy majd kiszédül az etetõjébõl, de ordit, ha hozzáér a háta az ágyhoz. Nehezen birkózom vele, de kitartást ajánlok Neked id. Üdv. 7 hónapos picilány anyukája
A kérdező hozzászólása: "testápoló, krém, száraz, repedezett" kulcsszavaknak akartam :DDD elnéztem :DDD
Mert a bõröd hozzászokik, hogy magától nem kell tennie semmit, te megcsinálod helyette a feladatát, és egyre kevésbé hidratálja magát. Hát ezt nem túl szakszerûen fogalmaztam meg, de a lényege ez. Az okos emberek bedõlnek a reklámnak, hogyha nem kened magad, akkor igénytelen meg ápolatlan vagy, megveszed a terméküket, ami ha tényleg hatna rendesen, akkor nem vennél újat, amikor elfogy ugye, az nekik eleve nem üzlet. Nem mondom, hogy sose használj krémeket, de próbáld csak akkor használni, mikor nagyon muszáj, inkább belülrõl hidratáld a szervezeted. :) Mellesleg tele van vegyi anyagokkal a legtöbb testápoló, ha belegondolsz, mindenképpen a bõrödön akarod tudni?
Mert ezek a neves, agyonreklámozott testápolók nem arra játszanak, hogy segítsenek, hanem, hogy újra és újra megvegyed õket, hiszen szükség van rá, mert annyira száraz a bõröd.
Én ezt a kezemnél vettem észre. Kézmosás után olyan száraznak éreztem a kezem ezért bekentem kézkrémmel. Egyszer azonban nem volt otthon sokáig, elfelejtettem venni. Megfigyeltem, hogy a kézszárazság egy idõ után magától elmúlt, mondhatni visszahidratálta magát a bõröm. Viszont mikor elkezdtem újra kézkrémet használni már olyan rossz volt ha nem kentem be mindjárt kézmosás után úgy húzódott a bõröm.
A kérdező hozzászólása: Én leginkább a lábamnál látom.. de nem tudok most dönteni, hogy inkább kenjem vagy hagyjam.. Egyébként köszi a válaszokat.

Miért van az hogy fürdés után 1 nappal bebüdösödik a köldököm?

lécci írjatok

Legjobb válasz: Meleg szappanos víz csodákra képes. De te hogy tudod megszagolni a köldököd?

Meleg szappanos víz csodákra képes. De te hogy tudod megszagolni a köldököd?
A kérdező hozzászólása: hát fültsztítóval.:D
Fürdés után 1 nappal fürödj meg. Nem árt azért naponta. Akkor sosem lesz büdös:P
A kérdező hozzászólása: jaj mama amugy bevált a trük köszi:)
Meg van ilyen tonik ..vagy mi én azt ráitatom fülpálcára és kiszedem belõle a koszt amitõl büdi lesz:)
Azért egy húsvér nõvel teljesen más a helyzet! :)
Azért mert pornónál ott egy nõ de inkább több :) Fürdés közben?!Én nem szeretem ha a csaj hangján kívül hallok más hangot is (víz folyása) szerintem én ott azért nem .

Miért van az, hogy fürdés után izzadok és ingerlékeny leszek?

Ez elég kellemetlen, és független a víz h?mérsékletét?l.

Legjobb válasz: Ne fürgyé le! :XD

Ne fürgyé le! :XD
A kérdező hozzászólása: Hehehe:) Szótfogadtam, de hosszútávon nem megoldható:(
A kérdező hozzászólása: kabbe!! Most komolyan kérdeztem.
Jobban szereted ha büdös vagy!ennyi!(Y)NEFÜRGYÉ LEEEEEE
Az izzadásra tudok jót (s ettõl tán az ingerület is elmúlik) pucéran kell sétálgatni a lakásban amíg nem érzed hogy megszáradtál, ha kell akkor törölközõvel légáramot kelteni, végsõ nyári vészhelyzetben ventillátor... :D Amúgy sztem összefügg ez a probléma a törölközõ anyagával, ami ugyanis mûanyag xar, az nem töröl normálisan. Jó törcsik kellenek. XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!