Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy féltékeny vagyok a (10 db)

Miért van az hogy féltékeny vagyok a barátaimra és mindenáron "elhesselem" az összes lányt a közelükből?

Így van egy a volt pasikkal meg a legjobb barátommal is aki ráadásul fiú! ! !

Legjobb válasz: Mert te akarsz lenni az egyetlen egy nõ a közelben akit mindenki szeret, és ezt a szerepet nagyon élvezed, nem akarsz riválist. Nem?:)

Mert te akarsz lenni az egyetlen egy nõ a közelben akit mindenki szeret, és ezt a szerepet nagyon élvezed, nem akarsz riválist. Nem?:)
Ez a bírtoklási vágy megnyílvánulása.

Miért van az hogy féltékeny vagyok ha a barátomat átöleli egy másik lány, vagy csak hozzáér, de ha velem csinálják ezt akkor meg nem értem hogy miért féltékeny emiatt a barátom? :D

Mármint vannak fiú barátaim akik csak úgy spontán megölelnek néha, meg elég közvetlenek. Nem szeretem ha a barátom emiatt problémázik, de ha vele csinálják ugyanezt a lány ismer?sei, akkor meg én meg rögtön problémázok rajta?

Legjobb válasz: hány éves is vagy?

hány éves is vagy?
A kérdező hozzászólása: A kérdés alapján joggal nézhettek 13-14 éves kis libának, de 19 vagyok. :P Elég hülyén tettem fel a kérdést, most megpróbálom máshogy megfogalmazni. Akár általánosságban is kérdezhettem volna hogy miért van az hogy ha másik csinálja akkor baj, ha mi csináljuk akkor nem? Vagyis miért vagyunk ilyen önzõek? Például, ha sétálunk az utcán és a barátom megnéz egy lány, akkor sétrõdve kérdezem meg hogy minek nézte, és tisztára féltékeny vagyok, de ha én nézek meg egy fiút, és õ von kérdõre akkor meg értetlenkedek hogy mi baja van.
hát ezek alapján azt mondanám, hogy elég érettlen vagy még, hiányzik az empátia belõled. nem rosszból és nem oltásból írom, de szerintem még érned kell =) én is 19 vagyok, 1 éve van párom, eleinte énis ferde szemmel néztem az ilyesmit, de szerencsére pont elõtte volt egy betegesen féltékeny párom, így hamar megértettem, hogy ha 1 lányra azt mondja h barát és áthívja, vagy átmegy hozzá a lány, mert szarul van, akkor az úgy is van, hisz én is így viselkedek fiú barátaimmal. a jó nõket meg pasikat közösen szoktuk osztályozni, h "ki jöhetne harmadiknak":D
háát szerintem ez csak a férfiak egoizmusa , ezzel eljátszák és azt probálják mutatni , hoyg mident megtehetnek te viszont nem és ha te cisnálod ezt megõrülnek...valahogy értesd emg vele hoyg enm csak õ létezik
nekem az a bajom, hogy õ nem féltékeny, vagy legalábbis nem mutatja ki, ezért gondolom azt sokszor, h nem is szeret, közömbös, mer ha szeretne, biztos éfltékeny lenne. Közbe meg csak nem meri beismerni hogy az, mer nem akar hisztizni, hátha amiatt akadok ki. Meg mivel én féltékeny tipus vagyok, látszik rajtam, hogy szeretem, szeirntem be van biztosítva nálam, és ezért bízik bennem, nála alapból van bzalom, és ha elrontom, akkor kételkedik, és ezért nem hisztizik, nem akarja veszekedéssel elrontani a kapcsinkat, csak élvezni, alaptalanul elõre sose idegeskedik, inkább a kételkedésem miatt ideges, h besokallok és azér hagyom ott, méghozzá alaptalanul, nem azért, hogy én lépek le mással. Ezért szeretném féltékennyé tenni, de csak annyira amennyire kell :) minden ember más, a pasik is mások mint mi :) lehet büszkeség, rossz tapasztalat

Miért van hogy még mindig féltékeny vagyok a VOLT barátomra, vagy érdekel mit csinál, és zavar ha elmegy bulizni?

Ezt azt jelentené hogy nem léptem még túl rajta? Igazából mindnen nap eszembe jut, gondolok rá, de nem olyan szinten mint amikor együtt voltunk, úgy érzem sikerült elfelejtenem, csak néha amikor megtudom hogy bulizik, akkor kellemetlen érzés fog el, miért van ez? Kb, 2,5 hónapja szakítottunk.

Legjobb válasz: valamilyen szinten szereted még õt a szíved legmélyén és még te se vallod be magadnak, érzel iránta egy érzelmi kötõdést ami nem halálos szerelem..de még maradt benned meg valami..:) miért lett vége ?

valamilyen szinten szereted még õt a szíved legmélyén és még te se vallod be magadnak, érzel iránta egy érzelmi kötõdést ami nem halálos szerelem..de még maradt benned meg valami..:) miért lett vége ?
lehet, hogy sokáig voltatok együtt, vagy amíg együtt voltatok, addig szinte tökéletesnek láttad, nagyon szeretted.valószínûleg még hiányzik, és talán egy kicsit kötõdsz még hozzá.belül.idõvel, elmúlik gondolom..


Miért van az hogy ennyire féltékeny vagyok a barátom exére?

a csaj bejelöli mindenhol.facebook,myvip stb. és folyamatosan találkozgatni akar a barátommal. hivogatja. smseket küld... és ez nagyon zavar.

Legjobb válasz: és a barátod adrá valami jelet h még érdekli aza csaj?

és a barátod adrá valami jelet h még érdekli aza csaj?
Azért, amit leírtál. Ez így, nem normális. Nem benned van ahiba.
A kérdező hozzászólása: hát msnen is beszélgetnek. de õ aztmondta, hogy nemérdekli. de akkoris zavar :D:/
hát figyi.. a barátodal beszéld meg ha õ nem akar vele semmit akk beszélgess el az exével kicsit keményebben...
Ha zaklatják, arról nem tehet. Kérd meg, hogy tiltsa le az exét a kedvedért.
nekem is uez a problémám:S a barátom letiltotta msnrõl kérnem se kellett, elmagyarázta a csajnak h nem érdekli meg hagyja már békén, erre iwiwen írt neki üzenetet, hogy nem érti:S azóta a csaj sír mikor meglátja meg ilyenek... hát van ennél rosszabb is.. -.- szard le, egyszer csak megunja, ja és még véletlenül sem benned van a hiba:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)

Miért van az hogy állandóan olyan érzésem van hogy megcsal a barátom ; ( holott mindennél jobban szeret legalábbis azt mondja. Állandóan féltékeny vagyok már ha valaki rá ir egyből kombinálok, mit tegyek hogy ne legyenek ilyen gondolatok a fejemben?

Legjobb válasz: Szia, én is elég féltékeny típus vagyok. De gondolj bele: ha megcsalna akkor ott valami olyan lenne, hogy nem szeretne. Ha nem szeretne, nem lenne veled. De veled van, ezért szeret. Szeret, ezért nem csal meg. :)

Szia, én is elég féltékeny típus vagyok. De gondolj bele: ha megcsalna akkor ott valami olyan lenne, hogy nem szeretne. Ha nem szeretne, nem lenne veled. De veled van, ezért szeret. Szeret, ezért nem csal meg. :)
gondold végig, hogy okkal vagy ok nélkül vagy féltékeny. ha valaki ráír, még nem valószínû, hogy megcsal. de ha valaki felhívja magához a lakására, hogy együtt tanulmányozzák a bélyeggyûjteményt, na akkor gyanakodhatsz
Nézd.Van nálad jobb nõ, ez tiszta sor.Akit meg akarnak csalni, azt úgyis megcsalják.Ebbõl kiindulva felesleges állandóan félned, mert csak tönkreteszed magad.
a feltekenysegnek nincs sok koze a szeretethez. inkabb ahhoz van koze hogy nehezedre esik elhinni hogy fontos vagy szamodra, es nem akarod magad biztonsagban erezni. valamiert a felelem hasznosabb, vonzobb szamodra. vajon miert?! mikor kezdodott ez a meggyozodes? jo lenne feltarni az okat.
Bízz a nõi megérzésedben ;-) Valami biztosan nem klappol, mert valahol valami bogarat ültetett a füledbe, viselkedése, egy mondata, akármi :)
"Bízz a nõi megérzésedben ;-) Valami biztosan nem klappol, mert valahol valami bogarat ültetett a füledbe, viselkedése, egy mondata, akármi :) " Ebben van valami!
Nem is szeret téged...
Az menõ! Marha szerelmes lehet beléd, ha épp csajozik. Mit gondolsz, mi fog változni, ha összejöttök? max. az, hogy akkor már megcsalásnak hívják.
rettenetes.

Miért van az hogy bármennyire is szerelmes vagyok egy csajba amint el kezd hisztizni vagy féltékeny lesz egyből elmegy a kedvem tőle és látni se akarom?

Legjobb válasz: Azért van, mert túlspirázod az egészet, vagy mert egyszerûen nem voltál belé annyira szerelmes esetleg nem tudod kezelni a nõket. Várj még ezzel a szerelmesdivel egy jó pár évet, majd amikor megértél arra a szintre, hogy normálisan tudj kezelni egy párkapcsolatot, akkor esetleg van értelme, addig nincs. 18/F

Azért van, mert túlspirázod az egészet, vagy mert egyszerûen nem voltál belé annyira szerelmes esetleg nem tudod kezelni a nõket. Várj még ezzel a szerelmesdivel egy jó pár évet, majd amikor megértél arra a szintre, hogy normálisan tudj kezelni egy párkapcsolatot, akkor esetleg van értelme, addig nincs. 18/F

Miért van az, hogy az osztályba hárman vagyunk lányok és rajtam kívül mind a kettőnek van barátja, ezáltal féltékeny, ingerült és néha kiszámíthatatlan leszek?

Hogy tudnám túltenni ezen magam?

Legjobb válasz: Te most fiú vagy? Mert a Taki Gábor név az sztem nem lány.. Amúgy nem értem a féltékenységed lényegét, mert tetszik neked az õ pasijuk? Ha szép vagy, akkor könnyen találsz te is 1 párt.

Te most fiú vagy? Mert a Taki Gábor név az sztem nem lány.. Amúgy nem értem a féltékenységed lényegét, mert tetszik neked az õ pasijuk? Ha szép vagy, akkor könnyen találsz te is 1 párt.
Sajnos ez így mûködik. Te is társra vágysz. Próbálj többet tenni érte.

Nekem az a problémám, hogy nagyon féltékeny vagyok, miért van ez?

Miért van az,hogy féltékeny vagyok a párom régi kapcsolataira?Mikor eszembe jut,hogy mást is szeretett,mást is ölelt,csókolt teljesen megváltozom,nagyon bánt.Nem értem magamat,pedig szeret.Ez betegség?

Legjobb válasz: Generálod magadnak a nem létezõ problémát. Veled van, nem? AKKOR? Elmélkedj egy picit ezen és rá fogsz jönni, hogy a hiba a te készülékedben van. A túlzott féltékenység sok kapcsolatot mérgezett már meg és tett tönkre... Ezen neked kell változtatnod, még akkor is, ha nem könnyû.

Generálod magadnak a nem létezõ problémát. Veled van, nem? AKKOR? Elmélkedj egy picit ezen és rá fogsz jönni, hogy a hiba a te készülékedben van. A túlzott féltékenység sok kapcsolatot mérgezett már meg és tett tönkre... Ezen neked kell változtatnod, még akkor is, ha nem könnyû.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék változni, de egyszerûen nem megy, tudom hogy bennem van a hiba.
Ez a féltékenység egy istencsapása! Nekem is volt szerencsém elszenvedni egyik barátnõmtõl. Én mondom, rettenetes, mindkét fél számára. Garantáltan így teszed tönkre a kapcsolatotokat, és a párod végül menekülni fog tõled...
Olyan nincs, hogy nem tudsz. Olyan van, hogy nem akarsz.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt nem szeretném, úgyhogy megpróbálom másképp látni a dolgokat és nem ezen gondolkozni
A kérdező hozzászólása: akkor az akaraterõmmel van baj
Nincsen önbizalmad, és a párodra vetíted ki.Vagy nagyon unatkozol, és ebbõl fakadóan sokat gondolkozol, és gondolsz be nem létezõ dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Az igaz hogy nincs önbizalmam már gyerekkorom óta, de ez az egész életemet megkeseríti minden területen :(
Csinálj olyan dolgokat, amiktõl lehet.Érj el sikereket tanulásba vagy munkában.Vagy ilyen tréningre kellene eljárnod.

Miért van az, hogy a párom csak akkor fejezi ki mennyire szeret, ha szakítani akarok vele, vagy ha féltékeny?

ha minden rendben van, akkor semmilyen módon - kivéve a puszikat- nem érezteti. akkor ez most mi?

Legjobb válasz: Beszéld meg VELE!

Beszéld meg VELE!
Mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: megszokás nem hiszem. már beszéltem vele errõl, õ azt mondta, a pasik nem szokták mindig, csak néha/ritkán kifejezni a szerelmüket szerintem õ azt hiszi, hogy ezzel nem lenne kemény/férfias a szememben, hanem egy nyálas, kis izé néha látom hogy próbálja kimutatni, de olyan erõltetettnek tûnik és ezzel zavarba is jövök és le se reagálom hát nem tudom
És ha csak megszokásból van már veled?
18:17 vok. nem tudjuk, h ilyen rossz e a szitu. legtöbben szerintem (mint pl én is) tapasztalatból írtunk.nem ismerjük a barátodat, így 100%-ra nem tudjuk megmondani, h miért.de ha nem tudod vele ezt megbeszélni az szerintem elég nagy probléma.
A kérdező hozzászólása: azt hittem, valami "könnyebb" válaszokat kapok pl olyanokat, hogy lustaságból, vagy el van kényelmesedve, vagy ilyesmi nem gondoltam, hogy ez hu de rosszat jelent most tényleg????
Nem akarlak elkeseríteni...deh valószínûleg nem szeret.neki csak egy csaj kell, h villoghasson neki is van valakije. az ilyet ott kell hagyni idõbe és nem addig várni amég újabb csajt nem talál (mondván, h neki új bnõje van).hidd el tapasztalatból mondom.én rendesen megjártam.:S remélem te nem fogod. az exemmel se lehetett megbeszélni semmi ilyet. én késõn eszméltem fel. a szerelem tényleg vak. te ne légy az.
hagyd ott, minek fecsérled az idõdet ilyenekre
A kérdező hozzászólása: már mondtam neki, hogy nem jönnek be az érzéketlen sms-ek pl erre ma is ilyen érzéketlent írt ennyit a beszélgetésrõl vele
hisztis vagy...nem lesz így komoly kapcsolatod..
A kérdező hozzászólása: nem sokára lesz 1 éve mostanság mondogatja ugyan, meg érezteti, de nem ez a jellemzõ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!