Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy féltékeny vagyok (15 db)

Miért van az hogy féltékeny vagyok ha a barátomat átöleli egy másik lány, vagy csak hozzáér, de ha velem csinálják ezt akkor meg nem értem hogy miért féltékeny emiatt a barátom? :D

Mármint vannak fiú barátaim akik csak úgy spontán megölelnek néha, meg elég közvetlenek. Nem szeretem ha a barátom emiatt problémázik, de ha vele csinálják ugyanezt a lány ismer?sei, akkor meg én meg rögtön problémázok rajta?

Legjobb válasz: hány éves is vagy?

hány éves is vagy?
A kérdező hozzászólása: A kérdés alapján joggal nézhettek 13-14 éves kis libának, de 19 vagyok. :P Elég hülyén tettem fel a kérdést, most megpróbálom máshogy megfogalmazni. Akár általánosságban is kérdezhettem volna hogy miért van az hogy ha másik csinálja akkor baj, ha mi csináljuk akkor nem? Vagyis miért vagyunk ilyen önzõek? Például, ha sétálunk az utcán és a barátom megnéz egy lány, akkor sétrõdve kérdezem meg hogy minek nézte, és tisztára féltékeny vagyok, de ha én nézek meg egy fiút, és õ von kérdõre akkor meg értetlenkedek hogy mi baja van.
hát ezek alapján azt mondanám, hogy elég érettlen vagy még, hiányzik az empátia belõled. nem rosszból és nem oltásból írom, de szerintem még érned kell =) én is 19 vagyok, 1 éve van párom, eleinte énis ferde szemmel néztem az ilyesmit, de szerencsére pont elõtte volt egy betegesen féltékeny párom, így hamar megértettem, hogy ha 1 lányra azt mondja h barát és áthívja, vagy átmegy hozzá a lány, mert szarul van, akkor az úgy is van, hisz én is így viselkedek fiú barátaimmal. a jó nõket meg pasikat közösen szoktuk osztályozni, h "ki jöhetne harmadiknak":D
háát szerintem ez csak a férfiak egoizmusa , ezzel eljátszák és azt probálják mutatni , hoyg mident megtehetnek te viszont nem és ha te cisnálod ezt megõrülnek...valahogy értesd emg vele hoyg enm csak õ létezik
nekem az a bajom, hogy õ nem féltékeny, vagy legalábbis nem mutatja ki, ezért gondolom azt sokszor, h nem is szeret, közömbös, mer ha szeretne, biztos éfltékeny lenne. Közbe meg csak nem meri beismerni hogy az, mer nem akar hisztizni, hátha amiatt akadok ki. Meg mivel én féltékeny tipus vagyok, látszik rajtam, hogy szeretem, szeirntem be van biztosítva nálam, és ezért bízik bennem, nála alapból van bzalom, és ha elrontom, akkor kételkedik, és ezért nem hisztizik, nem akarja veszekedéssel elrontani a kapcsinkat, csak élvezni, alaptalanul elõre sose idegeskedik, inkább a kételkedésem miatt ideges, h besokallok és azér hagyom ott, méghozzá alaptalanul, nem azért, hogy én lépek le mással. Ezért szeretném féltékennyé tenni, de csak annyira amennyire kell :) minden ember más, a pasik is mások mint mi :) lehet büszkeség, rossz tapasztalat

Miért van hogy még mindig féltékeny vagyok a VOLT barátomra, vagy érdekel mit csinál, és zavar ha elmegy bulizni?

Ezt azt jelentené hogy nem léptem még túl rajta? Igazából mindnen nap eszembe jut, gondolok rá, de nem olyan szinten mint amikor együtt voltunk, úgy érzem sikerült elfelejtenem, csak néha amikor megtudom hogy bulizik, akkor kellemetlen érzés fog el, miért van ez? Kb, 2,5 hónapja szakítottunk.

Legjobb válasz: valamilyen szinten szereted még õt a szíved legmélyén és még te se vallod be magadnak, érzel iránta egy érzelmi kötõdést ami nem halálos szerelem..de még maradt benned meg valami..:) miért lett vége ?

valamilyen szinten szereted még õt a szíved legmélyén és még te se vallod be magadnak, érzel iránta egy érzelmi kötõdést ami nem halálos szerelem..de még maradt benned meg valami..:) miért lett vége ?
lehet, hogy sokáig voltatok együtt, vagy amíg együtt voltatok, addig szinte tökéletesnek láttad, nagyon szeretted.valószínûleg még hiányzik, és talán egy kicsit kötõdsz még hozzá.belül.idõvel, elmúlik gondolom..

Ez miért van hogy ha melletem van idegbajt kapok tőle, ha távol van hiányzik és féltékeny vagyok? Ez igazi szerelem egyáltalán?

Legjobb válasz: Tipikus se veled, se nélküled. Én amondó vagyok, hogy ezt lehet húzni, javítgatni, csiszolni, de..a tények tények, nem mûködik hosszútávon, úgy semmiképp, hogy te vagy õ vagy mindketten ne sérüljetek.

Tipikus se veled, se nélküled. Én amondó vagyok, hogy ezt lehet húzni, javítgatni, csiszolni, de..a tények tények, nem mûködik hosszútávon, úgy semmiképp, hogy te vagy õ vagy mindketten ne sérüljetek.
Sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni, de én is ilyen vagyok a barátommal :/ Nem tudom, miért van ez. Majdnem 2 éve vagyunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Mi 3 éve vagyunk együtt õ 23éves én pedig 20 vagyok és van egy 2éves kis lányunk, sokszor azt gondolom hogy lehet má csak õ tart össze minket.
sztm is elég valószínû, hogy már csak õ az egyetlen kapocs köztetek. ez így semmiképpen ne jó, hiába hiányzik, akkor is féltékeny vagy, ami még alapjában (ha normálisan vagy az) nem baj, de az hogy "idegbaj kapok tõle", na az már baj.


Miért van az, hogy féltékeny vagyok, mert soha nem jutok el olyan helyekre mint mások?

Barátnőim és ismerőseim feltöltnek csomó külföldi és tengerparti képet, én meg féltékeny vagyok rájuk, mert nekünk nincs pénzünk arra, hogy ilyen helyekre menjünk.Külföldön sem voltam soha, és nagyon szeretnék menni.Ti nem éreztek soha ilyent?

Legjobb válasz: De, és tavaly elegem lett és eljött az idõ hogy változtassak, azóta járom a világot.

De, és tavaly elegem lett és eljött az idõ hogy változtassak, azóta járom a világot.
Szerintem sokan éreznek ilyet, ha nem is mondják ki. Természetes emberi reakció.

Miért van az hogy féltékeny vagyok a barátaimra és mindenáron "elhesselem" az összes lányt a közelükből?

Így van egy a volt pasikkal meg a legjobb barátommal is aki ráadásul fiú! ! !

Legjobb válasz: Mert te akarsz lenni az egyetlen egy nõ a közelben akit mindenki szeret, és ezt a szerepet nagyon élvezed, nem akarsz riválist. Nem?:)

Mert te akarsz lenni az egyetlen egy nõ a közelben akit mindenki szeret, és ezt a szerepet nagyon élvezed, nem akarsz riválist. Nem?:)
Ez a bírtoklási vágy megnyílvánulása.

Miért van az hogy állandóan olyan érzésem van hogy megcsal a barátom ; ( holott mindennél jobban szeret legalábbis azt mondja. Állandóan féltékeny vagyok már ha valaki rá ir egyből kombinálok, mit tegyek hogy ne legyenek ilyen gondolatok a fejemben?

Legjobb válasz: Szia, én is elég féltékeny típus vagyok. De gondolj bele: ha megcsalna akkor ott valami olyan lenne, hogy nem szeretne. Ha nem szeretne, nem lenne veled. De veled van, ezért szeret. Szeret, ezért nem csal meg. :)

Szia, én is elég féltékeny típus vagyok. De gondolj bele: ha megcsalna akkor ott valami olyan lenne, hogy nem szeretne. Ha nem szeretne, nem lenne veled. De veled van, ezért szeret. Szeret, ezért nem csal meg. :)
gondold végig, hogy okkal vagy ok nélkül vagy féltékeny. ha valaki ráír, még nem valószínû, hogy megcsal. de ha valaki felhívja magához a lakására, hogy együtt tanulmányozzák a bélyeggyûjteményt, na akkor gyanakodhatsz
Nézd.Van nálad jobb nõ, ez tiszta sor.Akit meg akarnak csalni, azt úgyis megcsalják.Ebbõl kiindulva felesleges állandóan félned, mert csak tönkreteszed magad.
a feltekenysegnek nincs sok koze a szeretethez. inkabb ahhoz van koze hogy nehezedre esik elhinni hogy fontos vagy szamodra, es nem akarod magad biztonsagban erezni. valamiert a felelem hasznosabb, vonzobb szamodra. vajon miert?! mikor kezdodott ez a meggyozodes? jo lenne feltarni az okat.
Bízz a nõi megérzésedben ;-) Valami biztosan nem klappol, mert valahol valami bogarat ültetett a füledbe, viselkedése, egy mondata, akármi :)
"Bízz a nõi megérzésedben ;-) Valami biztosan nem klappol, mert valahol valami bogarat ültetett a füledbe, viselkedése, egy mondata, akármi :) " Ebben van valami!

Miért van az hogy bármennyire is szerelmes vagyok egy csajba amint el kezd hisztizni vagy féltékeny lesz egyből elmegy a kedvem tőle és látni se akarom?

Legjobb válasz: Azért van, mert túlspirázod az egészet, vagy mert egyszerûen nem voltál belé annyira szerelmes esetleg nem tudod kezelni a nõket. Várj még ezzel a szerelmesdivel egy jó pár évet, majd amikor megértél arra a szintre, hogy normálisan tudj kezelni egy párkapcsolatot, akkor esetleg van értelme, addig nincs. 18/F

Azért van, mert túlspirázod az egészet, vagy mert egyszerûen nem voltál belé annyira szerelmes esetleg nem tudod kezelni a nõket. Várj még ezzel a szerelmesdivel egy jó pár évet, majd amikor megértél arra a szintre, hogy normálisan tudj kezelni egy párkapcsolatot, akkor esetleg van értelme, addig nincs. 18/F

Miért van az, hogy az osztályba hárman vagyunk lányok és rajtam kívül mind a kettőnek van barátja, ezáltal féltékeny, ingerült és néha kiszámíthatatlan leszek?

Hogy tudnám túltenni ezen magam?

Legjobb válasz: Te most fiú vagy? Mert a Taki Gábor név az sztem nem lány.. Amúgy nem értem a féltékenységed lényegét, mert tetszik neked az õ pasijuk? Ha szép vagy, akkor könnyen találsz te is 1 párt.

Te most fiú vagy? Mert a Taki Gábor név az sztem nem lány.. Amúgy nem értem a féltékenységed lényegét, mert tetszik neked az õ pasijuk? Ha szép vagy, akkor könnyen találsz te is 1 párt.
Sajnos ez így mûködik. Te is társra vágysz. Próbálj többet tenni érte.

Nekem az a problémám, hogy nagyon féltékeny vagyok, miért van ez?

Miért van az,hogy féltékeny vagyok a párom régi kapcsolataira?Mikor eszembe jut,hogy mást is szeretett,mást is ölelt,csókolt teljesen megváltozom,nagyon bánt.Nem értem magamat,pedig szeret.Ez betegség?

Legjobb válasz: Generálod magadnak a nem létezõ problémát. Veled van, nem? AKKOR? Elmélkedj egy picit ezen és rá fogsz jönni, hogy a hiba a te készülékedben van. A túlzott féltékenység sok kapcsolatot mérgezett már meg és tett tönkre... Ezen neked kell változtatnod, még akkor is, ha nem könnyû.

Generálod magadnak a nem létezõ problémát. Veled van, nem? AKKOR? Elmélkedj egy picit ezen és rá fogsz jönni, hogy a hiba a te készülékedben van. A túlzott féltékenység sok kapcsolatot mérgezett már meg és tett tönkre... Ezen neked kell változtatnod, még akkor is, ha nem könnyû.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék változni, de egyszerûen nem megy, tudom hogy bennem van a hiba.
Ez a féltékenység egy istencsapása! Nekem is volt szerencsém elszenvedni egyik barátnõmtõl. Én mondom, rettenetes, mindkét fél számára. Garantáltan így teszed tönkre a kapcsolatotokat, és a párod végül menekülni fog tõled...
Olyan nincs, hogy nem tudsz. Olyan van, hogy nem akarsz.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt nem szeretném, úgyhogy megpróbálom másképp látni a dolgokat és nem ezen gondolkozni
A kérdező hozzászólása: akkor az akaraterõmmel van baj
Nincsen önbizalmad, és a párodra vetíted ki.Vagy nagyon unatkozol, és ebbõl fakadóan sokat gondolkozol, és gondolsz be nem létezõ dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Az igaz hogy nincs önbizalmam már gyerekkorom óta, de ez az egész életemet megkeseríti minden területen :(
Csinálj olyan dolgokat, amiktõl lehet.Érj el sikereket tanulásba vagy munkában.Vagy ilyen tréningre kellene eljárnod.
Ösztön? te is babáznál?
Szerintem azért mert te is kisbabát akarsz :)
Mert nem látsz bele ezeknek a nõknek az életébe, és téves képed van az anyaságról. Azt gondolom, nekik szeretõ férjük van, boldog, egészséges gyerekük van/lesz, és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Olvasgass itt egy kicsit, és meglátod mennyi elvált/beteg/nyomorban élõ nõ nevel (beteg) gyereket, és mindjárt meg fogod gondolni, vajon tényleg minden nõ irigylésre méltó-e.
Én a családosokat utálom és a terhes nõket. Szerintem ez normális, besokalltál a médiától, az élettõl, az emberektõl.
hány éves vagy ? nyílván mert kisbabát szeretnél nem ??
A kérdező hozzászólása: 27 éves vagyok.
(5. hozzászóló vagyok) A 2. mondatom helyesen így kezdõdött volna: „Azt gondolod, nekik szeretõ férjük van, …” Látom, hogy nem tetszik a válaszom, pedig nem kötözködésnek szántam, szerintem aki irigyel másokat, az egy ideát dédelget magában, nem a valóságot látja. Ha a felszínt megkapargatjuk, és látjuk a valót, szinte mindig kiderül, hogy azért tulajdonképpen mégsem lennénk szívesen annak a másiknak a helyében.
epp ma akartam feltenni en is ezt a kerdest de megeloztel. en mar kb 3 eve erzem azt hogy szeretnek babat, de a parom elhagyott 2 ev utan, amikoris mar lehetett volna tervezni es en azota vagyok -rossz kimondani de-irigy az osszes volt osztalytarsamra, aki mostanaban lett anyuka vagy terhes. Igazi anya tipus vagyok, minden almom hogy anyuka lehessek, es pont nekem nem adatik meg.Nem ertem miert jartam igy, es ahogy mulnak az evek, egyre ketsegbe esettebb vagyok. 27 eves volnek amugy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!