Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy félidőben lehet (88 db)

Az miért van hogy van egy alcatel x200 as modemem használtam elraktam a fiókba és mikor újra elõvettem feltelepítette a drivert stb és azt írja hogy a sim kártya nincs behelyezve jól van benne de még sem ismeri fel ilyenkor mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Próbáld az érintkezõket megtakarítani, hogy ne legyenek oxidáltak (a kártyán is), illetve azt a mechanizmust, ami a kettõt egymáshoz szorítja, feszítsd meg egy kicsit. Emellett érdemes lehet még másik kártyát is belepróbálni, ha van kéznél.

Próbáld az érintkezõket megtakarítani, hogy ne legyenek oxidáltak (a kártyán is), illetve azt a mechanizmust, ami a kettõt egymáshoz szorítja, feszítsd meg egy kicsit. Emellett érdemes lehet még másik kártyát is belepróbálni, ha van kéznél.
Az eredeti Rock&Roll az Elvis-féle. Manapság a Rock&Roll kifejezés inkább az életérzésre utal.
Az elsõvel értek egyet. Ezt alátámasztja az albumaik besorolása: Tankcsapda: Genre: Rock Style: Hard Rock, Heavy Metal, Garage Rock, Punk http://www.discogs.com/Tankcsapda-Eleven/release/2541813 http://www.discogs.com/Tankcsapda-Ha-Zajt-Akartok/release/24.. http://www.discogs.com/Tankcsapda-Agyarorsz%C3%A1g/release/2.. http://www.discogs.com/Tankcsapda-%C3%89lni-Vagy-%C3%89gni/r.. Hungária (Fenyõ Miki & Co): Genre: Rock Style: Rock & Roll http://www.discogs.com/Hungaria-Hotel-Menthol/release/2344497 Tehát a "genre" közös, de a "style" eltérõ. A közös alapjuk a rock, ami egy tágabb halmaz.
Hát meg leginkább azért, mert van pár évtized Elvis P. és a Tankcsapda között.
meg például azért is, mert ahogy az elsõ mondta, az úgy igaz, magát a zenét legtöbbször már inkább csak rocknak mondják, aminek viszont már rengeteg fajtája van. Viszont van, aki ugyanúgy rock&roll-nak hívja, ami amúgy a Tankcsapdára nem igaz, de már mindenki mindent összekever mindennel.(hû, ez de érdekesen hangzott :D) De az eredeti egyértelmûen az Elvis Presley-féle, mivelhogy a rock&roll egy tánc féle is. MOndjuk nem tudom, én még a Tankcsapdát nem hallottam Rock&Roll-nak, mert minden tiszteletem azé, aki arra képes úgy táncolni :D vagyis ez alapján ebben van logika. Amúgy nem tudom, én már nem tudok elmenni ezeken, hogy mit mikor hogy hívnak... :D lényeg, hogy rock mindkettõ :)


Az miért van, hogy a pasi akármekkora kullancs lehet, de ha a csaj csinálja már csak a felét is annak amit egy pasi megenged magának, akkor az már rögtön negatívan van megítélve?

Néhány férfi egyszerűen képtelen megérteni, hogy levan koppintva, hogy nem akar tőle a nő semmit! Folyton találkozókat kér, vagy odamegy a csajhoz akkor is ha az a barátnőivel van és képes ott állni mint egy rakás szerencsétlenség és nem veszi észre magát, hogy zavar... Ellenben ha egy nő csinálja nem, hoyg ugyanezt hanem ennek kb a negyedét akkor már el van könyvelve ragadósnak és levakarhatatlannak meg, hogy mennyire gáz, hogy fut a pasi után...

Legjobb válasz: társadalmi morál:)

társadalmi morál:)
Szerintem nincs különbség. Ha valaki nem veszi észre, hogy nemkívánatos, akkor pontosan ugyanolyan, akármilyen nemû.
A kérdező hozzászólása: De a nõre már akkor is rá van mondva, hogy tapadós, hogyha lefeküdt a pasival és ezután õ telefonál rá a pasira. Vagy ha megbeszélték, hogy találkozgatnak, de a pasi meg nem igazán keresi õt, ha a csaj ezek után érdeklõdik, hogy na mi a helyzet akkor is õ lesz az "utánfutó"... elég dühítõ
Ez csak akkor van, ha a pasi nem akar többet. Hidd el, volt olyan, hogy egyéjszakás után a pasi nem fogta fel, hogy nem kell, és ugyanolyan idegesítõ volt, mintha egy nõ tenne hasonlót. Akkor van csak gond, ha valaki nem érzékeli, hogy "sok". Az a pasi, aki akar valamit, nagyon is értékeli, ha a nõ keresi!
Sehogy. Elmegy magától, mert nem fog találni táplálékot.
Mi általában csak kidobáljuk õket egy hálóval, messzire a medencétõl.:D De valóban igaz, hogy egy idõ után maguktól is elmennek....
Ha a klórszint be van állítva bele sem megy semmilyen bogár.

Miért van, hogy a facebookom csak a szöveget jeleníti meg? Próbáltam 3 féle böngészőt, más gépéről jó, és ha a gépemről más profiljába jelentkezek be akkor is jól megjeleníti. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Így jeleníti meg. [url=http://kepfeltoltes.hu/view/120620/697702114n_vtelen_www.kep.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]

A kérdező hozzászólása: Így jeleníti meg. [url=http://kepfeltoltes.hu/view/120620/697702114n_vtelen_www.kep.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
A kérdező hozzászólása: Itt a kép -- > http://kepfeltoltes.hu/120620/697702114n_vtelen_www.kepfelto..
Töltsd le a CCleaner programot, futtasd le, majd indítsd el a böngészõt.
Az a program nem jó erre, már próbáltam.Nekem ugyanúgy jön be, ahogy a kérdezõnek...
Én manuálisan törlöm a mozilla után hagyott hulladékokat, és amikor sok volt elég volt ezeket törölni.
Telepitsd Újra a játékot és a magyarosítást töltsd le innen:http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=636

Miért van az, hogy félidőben lehet vérezni?

Kíváncsi vagyok.A múlt hónapban 3 petém volt, nagyon fájt a hasam és eléggé véreztem.Most 4 petém volt, az egyik oldalon 3, a másikon 1.Alig éreztem és nem véreztem.

Legjobb válasz: A pontos okát nem tudom, de a tüszõrepedést jelzi, az biztos!

A pontos okát nem tudom, de a tüszõrepedést jelzi, az biztos!

Miért van az, hogy YouTube-on két óránként töltődnek fel vidik olyan ember profiljába, akinek dolgoznia kéne. Be lehet állítani h mikor tölse fel a vidit? Vagy elviszi a laptopját a munkába és onnan tölti fel a videókat?

Legjobb válasz: lehet hogy otthon megy a feltöltés, lehet hogy magával viszi a laptopot, és ha partneshipben van, akkor idõzíteni is lehet a felvétel megjelenését

lehet hogy otthon megy a feltöltés, lehet hogy magával viszi a laptopot, és ha partneshipben van, akkor idõzíteni is lehet a felvétel megjelenését

Miért van az a nokia asha 311-es telefonon, hogy eddig csak a gyári játékok voltak rajta, most tettem fel egy párat és semmilyen programot nem lehet elindítani rajta, hiába töröltem le és állítottam vissza gyári beállításokra?

Legjobb válasz: Az áruházból töltöttél le játékokat, amik nem mennek? Én is szedtem le egy halommal, de mindegyik megy simán. Olyannal találkoztam már, hogy le se lehet tölteni és jelezni lehetett,hogy a játék nem letölthetõ, de a letöltöttek mind futnak rendesen. Mit tapasztalsz pontosan amikor elindítanád? Nem lehet, hogy a netre kapcsolódna fel és ott van valami rosszul beállítva?

Az áruházból töltöttél le játékokat, amik nem mennek? Én is szedtem le egy halommal, de mindegyik megy simán. Olyannal találkoztam már, hogy le se lehet tölteni és jelezni lehetett, hogy a játék nem letölthetõ, de a letöltöttek mind futnak rendesen. Mit tapasztalsz pontosan amikor elindítanád? Nem lehet, hogy a netre kapcsolódna fel és ott van valami rosszul beállítva?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!