Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy félidőben (963 db)

Miert van hogy felek enni?

Bocs, lehet hogy ez rossz kategoria, de egesz egyszeruen ha tarsasagba kell enni, ugy erzem mindenki engem figyel, alig birok egy ket falatot lenyomni a torkomon. Ez normalis?

Legjobb válasz: félsz hogy vissza harapXD hát érdekes, szerintem ne félj ^^

félsz hogy vissza harapXD hát érdekes, szerintem ne félj ^^
Társaságban én is félek enni, mindig úgy érzem, hogy figyelnek. Csak családi körben tudok enni, máshol nemigazán, csak ha megemberelem magam. Már jobb mint régen, elõször csak azt mondtam, hogy viszek magammal suliba kaját, és ott meg fogom enni. Azóta nem mindig, de minden második nap viszek valami kaját, és ott eszem meg. Már nem zavar annyira, ha néznek, mint mondjuk 1 éve.

Az miért van hogy fel áll?

Miért áll fel csak úgy amikor ülök a kocsiban,buszon vagy állok a buszon? Vagy csak úgy véletlen szerűen miért áll fel ?

Legjobb válasz: Örülj neki,hogy még feláll

Örülj neki, hogy még feláll
Mert felizgulsz a BKV-s buszsofõrre.
Mert a seggedben van a sok szar amit még nem nyomtál ki és ahogy ülsz, úgy a szar felmegy a farkadba ennek köszönhetõen erekciót okozva
Hány éves vagy? Serdülõkorban ez elõfordulhat, normális.
Valamire csak gondolsz... vagy látsz valakit, aki tetszik...
A kérdező hozzászólása: Lehet ebben valami ha ez most igaz!!!: "névnamenick válasza: Mert a seggedben van a sok szar amit még nem nyomtál ki és ahogy ülsz, úgy a szar felmegy a farkadba ennek köszönhetõen erekciót okozva" mert kinyomtam ás úgy vettem észre a nap folyamán hogy nem áll fel ! amúgy 15/F
A kérdező hozzászólása: úgy értem hogy nem áll fel hogy nem áll fel csak úgy!
Mert egy kicsit kanos vagy vagy már rég csaptad ki :D
Teljesen normális, velem is elõfordul, pedig 23 vagyok :D

(feljelentő jelecske) Kinek kell a pont a feljelentőnek vagy annak akit fel akarnak jelenteni? És miért tűnt el ez a funkció? És miért van hogy eddig néha volt ott mostanában meg szinte eltűnt? És miért csak tesztüzemben működik (már amikor működik?

- Segítheted moderátoraink munkáját azzal, hogy ha fórumszabályzatot vagy netikettet sért? választ látsz, jelented felénk. Köszönjük! Ez bizonyos számú ponttól lehetséges. A funkció jelenleg tesztüzemben m?ködik.

Legjobb válasz: Még mindig ott van, legalábbis nekem mindig, mindegyik kérdés mindegyik válaszánál (kivéve amit pontoztam)... Szerintem ha jelenteni akarsz egy választ, akkor neked kell elég pontodnak lenni, hiszen akinek a válaszát jelenteni akarod, lehet hogy nulla pontja van, csak bejött "hangulatot" csinálni az értelmes válaszával, szóval az õ pontjától ez szerintem teljesen független...

Még mindig ott van, legalábbis nekem mindig, mindegyik kérdés mindegyik válaszánál (kivéve amit pontoztam)... Szerintem ha jelenteni akarsz egy választ, akkor neked kell elég pontodnak lenni, hiszen akinek a válaszát jelenteni akarod, lehet hogy nulla pontja van, csak bejött "hangulatot" csinálni az értelmes válaszával, szóval az õ pontjától ez szerintem teljesen független...
A kérdező hozzászólása: Most pl. a te válaszod mellet ott van az aranyos ujjacskák mellett, de máshol vagy más idõben nem mindig!
Lehet, hogy ahol nincs ott, azt a választ moderátorok írták :P
A kérdező hozzászólása: Akkor az oldal háromnegyedét moderátorok írták! xD
Régebbi bejegyzéseknél nem található meg a stoptábla. Valamint ha egyet már ellenõriztünk, akkor amellett sincs.

Miért van hogy idáig imádott kislányom sétálni hogy a kezét fogom, mostanában meg ha fel akarom állítani leül?

10 hós múlt és már pár másodpercre megáll egyedül, de ahogy elindulna 1 lépés és leül. Lusta lenne? Vannak rá praktikák hogy "noszogassam" hogy ne csak másszon? Lassan kikopik a térde :)

Legjobb válasz: Miért sietteted??? Ha csak pár másodpercre áll meg, akkor miért akarnád, hogy járjon? Ráér még. Szerintem majd õ eldönti mennyi a fárasztó neki, mennyit bír. Nincs lemaradva semmirõl. Az én kislányom 9 hónapos kora óta jár segítség nélkül. Soha nem segítettem neki, nem erõltettem. :)Ez persze csak az én véleményem....

Miért sietteted??? Ha csak pár másodpercre áll meg, akkor miért akarnád, hogy járjon? Ráér még. Szerintem majd õ eldönti mennyi a fárasztó neki, mennyit bír. Nincs lemaradva semmirõl. Az én kislányom 9 hónapos kora óta jár segítség nélkül. Soha nem segítettem neki, nem erõltettem. :) Ez persze csak az én véleményem....
szerintem ha nem õ akar járni, akkor egyszerûen nem áll készen rá még. most neki az ülés tök jó, és valószínûleg õ egyedül akar felállni, és elindulni majd. ne vezetgesd szerintem, mert nemfogja egyedül megtanulni. majd õ megtalálja az egyensúlyát a lépésekhez, és az erõt is õ fogja érezni, hogy mikor akar menni. lesz majd laposkúszás a fal mellett:-))

Az miért van, hogy eddig, amikor sapkában voltam és úgy taliztam két lánnyal, mindkettő elkezdte piszkálni a sapkám és le is vette, egyikőjük meg fel is tette fejére, ezt miért csináljátok lányok, jelent ez valamit?

Legjobb válasz: Lehet, hogy régimódi vagyok, de ha nem tél van, és akkor éppenséggel kint beszélgetek valakivel a hidegben, akkor leveszem a sapkámat (nem baseballsapkára gondoltam). És szerintem találkozón is illik levenni.

Lehet, hogy régimódi vagyok, de ha nem tél van, és akkor éppenséggel kint beszélgetek valakivel a hidegben, akkor leveszem a sapkámat (nem baseballsapkára gondoltam). És szerintem találkozón is illik levenni.
Így flörtölnek a lányok..
Zavarta õket mert ez udvariatlanság. Semmit nem jelent.
Igen, tetszel nekik. :)
Zavaró
flörtölnek... vagy csak siman, szoktak kedvességbõl igy csinalni..:|:Dd
Ez azt jelenti, hogyha nincs jó okod az ellenkezõjére, ugorj ki a sapka alól, fõleg, ha valakivel beszélsz, fõleg, ha nõ. God why.
A bõrt valójában nem húzni, hanem hátra görgetni kell . Merev állapotban már kis szükületet jelez.A többi magyarázatot majd priviben .
Az, hogy olyan, mintha felgörgetnéd, az bizony teljesen normális, ne is aggódj miatta :) Az viszont, hogy mereven már nem megy hátra, az kevésbé normális, de lehet rajta javítani :) Mennyire nem megy egyébként?

Miért van hogy az internet kéri az Adobe flash playert de amikor telepiteni akarom akkor eszt irja ki és nem telepiti fel : Installation encountered errors Failed to initialize ez miért van?

Legjobb válasz: Telepítés során felmerült hibák Nem sikerült inicializálni,ezt jelenti. Gyakorlatban annyi hogy fut a háttérben az alkalmazás és amíg le nem állítod nem tudod telepíteni.

Telepítés során felmerült hibák Nem sikerült inicializálni, ezt jelenti. Gyakorlatban annyi hogy fut a háttérben az alkalmazás és amíg le nem állítod nem tudod telepíteni.
A kérdező hozzászólása: és hol tudom leálitani v mit kell leálitani ??
A kérdező hozzászólása: segítség kéne !!!!!!
A kérdező hozzászólása: látom senki nem segítene
nekem is volt ilyen , úgy kell hogy, letöltöd a Adobe Flash Playert. utána bezárod a böngészõd összes oldalát, utána start/futtatás/%temp% enter, utána megkeresed az Adobe Flash Playert.és feltelepíted onnan és kész. onnan engedni fogja , na csá

Az miért van hogy van egy srác és senkit nem érdekel mindaddig amíg fel nem figyel rá valaki, utána már többen akarják, miért?

én már többször is jártam így

Legjobb válasz: nálam is így van a francba :S nem tudom jó lenne tudni gondolom menõbb fajtából való vagy.. és ha neked megtetszik vk utána abból menõ lesz mert neked megtetszett na érted... sajnos én is így vagyok megtetszett még év elején egy srác egy tök csendes típus stb nem voltak haverjai stb.. a jó menõ haverjai közt egy apró porszem volt de nekem meg megtetszett összejöttünk utána mindenki irigykedett rá és tök menõ gyerek lett belõle :P és asszem most vége lesz a kapcsolatunknak mert sokan beleavatkoztak h így legyen :(

nálam is így van a francba :S nem tudom jó lenne tudni gondolom menõbb fajtából való vagy.. és ha neked megtetszik vk utána abból menõ lesz mert neked megtetszett na érted... sajnos én is így vagyok megtetszett még év elején egy srác egy tök csendes típus stb nem voltak haverjai stb.. a jó menõ haverjai közt egy apró porszem volt de nekem meg megtetszett összejöttünk utána mindenki irigykedett rá és tök menõ gyerek lett belõle :P és asszem most vége lesz a kapcsolatunknak mert sokan beleavatkoztak h így legyen :(

Az miért van, hogy a haverom 5x hívott fel, és mikor felveszem, recsegés megy?

És ha én hívtak megint recsegés. És nem szokott ilyenekkel szórakozni. Ellopták a telefonját, és engem szivat valaki?

Legjobb válasz: A recsegés nem azt jelenti, hogy szórakozik valaki. Ha egyedi eset és nem ismétlõdik, akkor véletlen. Ha viszont többször elõfordul, akkor vagy a te, vagy a másik fél telefonja meghibásodott. Ideje javíttatni, ha értékes, ha nem akkor pedig cserélni.

A recsegés nem azt jelenti, hogy szórakozik valaki. Ha egyedi eset és nem ismétlõdik, akkor véletlen. Ha viszont többször elõfordul, akkor vagy a te, vagy a másik fél telefonja meghibásodott. Ideje javíttatni, ha értékes, ha nem akkor pedig cserélni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!