Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy félek attól, hogy megerőszakolnak (1 db)

Miért van az, hogy félek attól, hogy megerőszakolnak?

Egyik nap a metrón egy pasi elkezdett simogatni ott,én emge gy id? után beleütöttem hogy ahgyjon békén.Nem csak ezért,de másért is nagyon bennem van a félsz,hogy meger?szakolnak.Már lassane gy éve hogy nem vagyok sz?z,de nem bírom elképzelni hogy mással legyen testi kapcsolatom a barátomon kívül.F?leg úgy,hogy leütnek,vagy lefognak fáj stb.

Legjobb válasz: Egyáltalán hogy engedhetted meg, hogy akár csak oda tegye a kezét? Vagy mi az, hogy "egy idõ után beleütöttél"? Kivédeni lehet, hogy nem tudod teljesen, de azért a határozott fellépés sokat segíthet, és ne járkálj egyedül kihalt helyeken... Mi az, hogy valaki csak úgy simogat a metrón? Ezt tényleg nem értem...

Egyáltalán hogy engedhetted meg, hogy akár csak oda tegye a kezét? Vagy mi az, hogy "egy idõ után beleütöttél"? Kivédeni lehet, hogy nem tudod teljesen, de azért a határozott fellépés sokat segíthet, és ne járkálj egyedül kihalt helyeken... Mi az, hogy valaki csak úgy simogat a metrón? Ezt tényleg nem értem...
Én se értem. Másrészt, nem szívesen kérdezek rá, de kihívóan vagy felöltözve? Vagy kihívó a tekinteted?.. smink.. ilyesmi? Amúgy, ha benned van az, hogy ennyire félsz, hidd el, hogy így sokkal könnyebben megtalálnak. Ha nem gondolsz semmire, és leszarsz mindenkit, akkor baromira nem találnak meg.. vagy legalábbis kisebb eséllyel. Ha félsz, az látszik rajtad! Csak nyugi, .. ha pedig sehogy se megy, akkor beszéld mega szüleiddel, és járj ilyen önvédelmi izére. Ha ott megtanítják neked, hogy hogyan védd meg magad, akkor nem fogsz félni. Mellesleg, valami okod csak van félni, szerintem keresd meg a probléma gyökerét!
belém egyszer szerelmes volt egy 25 évvel idõsebb pasas és jóban voltunk, de én csak barátnak hittem, mert külföldön voltam, gondolom, apakomplexusom is volt. (ja én husz eves voltam)Azután egy ideig ugy éreztem, h minden idõsebb férfi engem néz és rettegtem egy ideig. Aztán legyõztem ezt is, a fejedben kell elrendezned. Ne foglalkozz velük, sztem a metrós pasi magát fogdosta, nem???mert ilyez már mondott valaki, meg kell mondani neki, hogy menjen a fenébe magabiztosan. Ja, ne viselkedj hivalkodóan és ne gondolj rá.
Engem a vonaton tamadott meg egy pasi 18 eves koromban. Tele volt a vonat de akkor eppen senki nem akart leszallni azon a peronon...Lehet masok ereztek v. tudtak hogy egy kreten van ott? Elkezdett fogdosni az urge en meg menekultem ahogy tudtam. NAgy mazlim volt, mert valahogy kicsusztam a karmai kozul es mint a szelvesz leszalltam a vonatrol. Sirva rohantam hazaig ami kb. egy jo 35-40 perces ut gyalog meredek uton. Semmi kihivo soha nem volt rajtam. Egyszeru vagyok, se cicik kirakatban, se figyelemfelkelto viselkedes. Eltartott egy darabig, mig megnyugodtam. Anyam sokat segitett. Elmult, nincs, tanultam az esetbol. Magabiztos vagyok ha megyek valahova. Kifinomultabbak lettek a megerzeseim. Meg valami ha barki is hozzader, nem egy ido utan, hanem azonnal tessek hadakozni!!!!!! Gyerekekkel foglalkozom es az orok igazsag ebben az esetben is ervenyes: mit csinalsz ha egy idegen bacsi el akar vinni, hiv a kocsijahoz es hadd ne soroljam? El kezdessz kiabalni, hadakozni stb. Egy a lenyeg, hogy az emberek figyelmet magadra vond!!! 5 es fel eves kis baratnom a multheten mondta, hogy belerug vagy beleut a mogyoroiba a rossz bacsiknak mert ezt mondta az anyukaja... Nem, nem normalis rettegni de a traumat tul kell elni es fel kell dolgozni valahogy.
Nem vagy ezzel egyedül!Én is félek kettesben maradni olyan emberrel, akiben nem bízom.Nekem a suliban volt olyan tanárom, aki eléggé kétes értelemmel megjegyezte "Hogy ha bmire szükségem van kérjem nyugodtan a segítségét." No ezután menekültem ki a szobájából.mindezt úgy hogy férjnél vagyok és jelen esetben 35 hetes várandós.Lehet mondani, hogy beképzeltem, de nem, ezt megérzi egy nõ!Pedig lehet szükség lenne a konzultációra, de nem, inkább megbukok, vagy 2*annyit tanulok itthon, hogy meglegyen az anyomurt kettes. Teljesen normális, hogy nem tudod elképzelni a testi kapcsolatot mással.Nekem nem a férjem az elsõ férfi az életemben, mégis el sem tudnám képzelni, hogy mással történjen valami.
hol laksz?????? csak mert lehet h ismerlek. puszi(am csaj voltam))
Szia. nekem a budapest 2-es metrón volt ijen élményem.tavaj decemberben. Ahogy észrevettem, hogy rossz vele mozgolódik a kere, leordtottam a fejét, aztán leszáltunk az egyik barátnõmmel a Blahán, és inkább villamosra váltottunk. Valszeg 95%-ra tudom, hogy hol lakik a pali. és TUTI megismerném. mindenre emlékszem. életem egyik és szerencsére kis élménye volt. a körülöttem lévõ emberek hülyének néztek. hazamentem és anyukám elõször mesélte el, hogy õt kisiskolás korában elvitték a sulielõl. nem tudta, hogy mit is csinál a pali. de "csak" annyi volt, hogy csókolgatta õt, meg tapogatta. Anyukám BIZTOSRA tudja, ennyi idõ utn is, hogy ki volt az, de akkor nehittek neki, hisz a mamám munkatársát mondta, hogy õ az. csak azért irom ezt le, hogy van logika abban, hogy félsz. hiszem sok emberrel elõfodult hasonló. valószínû azért félsz, mert a csapból is ez folyik, és a filmek is igencsak nagy jelentõséggel tömik tele erõszakolós jelenetekkel. lehet(és remélem), hhogy nem lessz semmi ami miatt félni kell. de azért elég vandél világ a mai, ugyhogy nem árt vigyázni agy lánynak, hogy hova kivel mikor megy. de annyit még: az unokabátyámmal egy pedofil végzett. jó pár éve. meghalt, lelõtte, mert valószínû ellenkezett. :(
peszre normalis ha felsz!hisz a mai vilagban olyan sok mindent hall az ember!es en egyeterte az elottem szolokkal!!!!!es az a legfontosabb hogy ne maradj egyedul olyan emberekkel akiket nem ismersz vagy nem bizol meg bennuk!!!!!!ez a legfontosabb.eleinte ne jarkalj ki sotetedes utan.es ne indulj el sehova egytedul.mig vissza szerzik a bizalmadat a pasik!!!!!
A kérdező hozzászólása: Úristen!Sajnálom.... :( -és köszönöm a szomorú válaszod...
A kérdező hozzászólása: Vecsésen :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!Egyáltalán enm öltözködöm kihívóan!Tisztában vagyok avval, hogy hogy nézek ki...68kg vagyok 166cm magasságra szóval 7-8 kg fölösleg van rajtam, hirtelen híztam ezért vannak csíkjaim a mellemen is azt meg inkább eldugom.Az a röhelyes az egészben, hogy testnevelés óráról rohantam haza, és egy piros melegítõben voltam kék baseball sapkában és egy kissé koszos melegítõfelsõben mert azon a tesi órán a földön csúsztunk.Egy tökre elegáns pasi volt, és beszorított a falhoz.Kb 30mpig történt az egész majd belerúgtam az ürgébe.Mivel általános iskolába járok, tilos festeni magunkat, és ugyebár a suliból jöttem szóval...mindez a Határ úttol egy megálló erejéig volt KÖKIig.Köszönöm a válaszokat!!!
Szia. Megint én. Köszönöm. és szivesen. de ez egy család. de vannak nagyon sokan, ahogy sohol SOHA nemtörténnek hasonlók. vagyis nem ütköznek bele ijen elmeháborodott agyalágyult emberekbe.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért elsődleges céljuk a lányoknak lefeküdni egy feketével?

20

Pasimmal járunk 2 hónapja és most jutottunk el oda hogy szexelünk és le is feküdtem vele de szex után közölte hogy ő szadista csak ezt eddig nem merte elmondani és szeretné ha néha megengedjem neki hogy megbüntessem! Van valakinek ilyen párja?

erre mit mondjak? mert fura de nem akarom hogy rossz legyen neki....

10

Egy kis tanácsra lenne szükségem. Férfi témában. Ki az aki szívesen segítene?

Inkább párkapcsolati, illetve annak kialakulásával kapcsolatos a kérdésem. Mit hogyan érdemes értelmezni a pasiknál stb. Jelezze, aki ellátna pár tanáccsal. Köszi :)

6

23 éves lány vagyok, de még mindig zavarban vagyok ha egy új pasival oda kerül a sor. Ez normális?

A férfiak miért tudnak gátlás nélkül egyből úgy mutatkozni egy nő előtt, mintha már 1 éve együtt lennének? Persze, kevés idő kérdése, és "megszokom" én is a másikat, de volt már, hogy srác azt hitte, hogy még szűz vagyok. :) Mondjuk én sosem voltam ez a kalandvágyó típus, lehet, hogy aki több 10 strigulát behúzott, annak ugyanúgy megy elsőre egy új emberrel, mintha már régóta ismerné.

23

Lányok, mekkora az a méret amit már szerettek orálisan kényeztetni?

Van aki aztmondja,hogy csak a nagyot van pedig azt aki a normált mert azt lehet normálisan ,a kicsit pedig nemstb.
Csak kiváncsiság,írjatok méretet és kort :)

10

Vannak orosz anya fia amatőr szex azok valódiak?

8

Akinek van tapasztalata lakásos prostikról leírná részletesen hogy hogy zajlik a dolog?

Tehát pl. kell-e számítanom arra hogy nem egyedül lesz a lakásban, mikor kell fizetni, meg úgy általában hogy zajlik le az egész dolog? Ha kérhetem olyan írjon akinek saját tapasztalata van, mert találgatni én is tudok.
Minden részlet érdekel, most mennék először és fogalmam sincs mire számítsak.

12

Kedves fiúk, miért izgultok ennyire a farok méretetek miatt? Módosítva az előzőtől

Na gondoltam újra kiírom, mert lebombáztak az értelmiségiek sok levéllel, mert egyszerűen képtelenek értelmezni.

És remélem ezzel egy kicsit megszűnik az (eléggé nagy a farkam he? kérdés)

Na akkor belekezdek.
Egy dolgot tanuljatok meg, de mielőtt elkezdem, azért mondom ezt és azért tudom mert az összes pasim megkérdezte tőlem, hogy elég nagy e a farkam. Igen elég nagy!!! Mi nők többsége nem vagyunk tisztában a centikkel, mi szemre mérünk, én onnan tudom a centiket mert pár pasimét nekem kellet meg mérni, hogy megnyugodjon.

Szedem pontokban és ezt tapasztalatból mondom és nagy részt más nő társaimtól hallott tapasztalat alapján.

Kedves fiúk, miért izgultok ennyire a farok méretetek miatt?

Na akkor belekezdek.
Egy dolgot tanuljatok meg, de mielőtt elkezdem, azért mondom ezt és azért tudom mert az összes pasim megkérdezte tőlem, hogy elég nagy e a farkam. Igen elég nagy!!! Mi nők többsége nem vagyunk tisztában a centikkel, mi szemre mérünk, én onnan tudom a centiket mert pár pasimét nekem kellet meg mérni, hogy megnyugodjon.

Szedem pontokban és ezt tapasztalatból mondom és nagy részt más nő társaimtól hallott tapasztalat alapján.

- Kicsi(10-13 cm)
- Nagy (14- 17)
- Nagyon nagy (18-tól felfelé)

IGEN NINCS BELE ÍRVA AZ ÁTLAG!!! (ezzel kapcsolatban kaptam sok levelet, hogy milyen hülye vagyok mert nincs benne átlag, meg kicsi után nagy jön, ami gyakorlatilag relatív mert tényleg az jön utána)

Kedves férfiak, azért nincs benne az átlag mert lövésünk sincs hogy az mekkora, elmondom még 1x, SZEMRE MÉRÜNK NEM CENTIRE

Mi így mérjük szemre, csak azért irtam centit mert én tisztában vagyok vele, mert sok pasim lemérte mutatta, és csak, hogy tisztában legyetek vele, nálunk ez hogy megy.
A másik, sok csaj meg tudja mondani szemre, hogy jaj ez vastag vagy hosszú lesz nekem mert tudja sacra a hüvelye mit képes bevenni.
Az amelyik csaj (ezt nőként mondom) hangoztatja, hogy nagy kell az esetek nagy százalékában csak a szája nagy, vagy már úgy szét van dugva, hogy egyéb méret harangozik benne, kis százalékban meg tényleg nagy kell neki mert a testi adottságai olyanok.

A másik, ne a pornohoz viszonyítsatok már könyörgöm, sok hülye férfi azt hiszi a pornó miatt, hogy a nőknek nagy kell, nézz meg egy pornót egyszer, nem úgy hogy jaj ehhee pornó, ha nem a csaj arcát, próbálja úgy mutatni, mintha élvezné a nagy péniszt de amúgy meg szenved, ennyi.

Köszönöm
L/24

16

Fiuk mikor vertétek ki utoljára?

kort írjatok

9

Lányok, ti szólnátok, ha valaki rátok írna akár ismerős, akár vadidegen, hogy szeretne veletek 'csak szex és más semmi' kapcsolatot kialakítani?

Barátság extrákkal típusú kérdés.

Kort írjatok illetve, hogy kapcsolatban vagytok most vagy sem (mert azért ez se mindegy)

F/26 Szeged

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!