Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy félek attól, (13 db)

Miért van az, hogy félek attól, hogy megerőszakolnak?

Egyik nap a metrón egy pasi elkezdett simogatni ott,én emge gy id? után beleütöttem hogy ahgyjon békén.Nem csak ezért,de másért is nagyon bennem van a félsz,hogy meger?szakolnak.Már lassane gy éve hogy nem vagyok sz?z,de nem bírom elképzelni hogy mással legyen testi kapcsolatom a barátomon kívül.F?leg úgy,hogy leütnek,vagy lefognak fáj stb.

Legjobb válasz: Egyáltalán hogy engedhetted meg, hogy akár csak oda tegye a kezét? Vagy mi az, hogy "egy idõ után beleütöttél"? Kivédeni lehet, hogy nem tudod teljesen, de azért a határozott fellépés sokat segíthet, és ne járkálj egyedül kihalt helyeken... Mi az, hogy valaki csak úgy simogat a metrón? Ezt tényleg nem értem...

Egyáltalán hogy engedhetted meg, hogy akár csak oda tegye a kezét? Vagy mi az, hogy "egy idõ után beleütöttél"? Kivédeni lehet, hogy nem tudod teljesen, de azért a határozott fellépés sokat segíthet, és ne járkálj egyedül kihalt helyeken... Mi az, hogy valaki csak úgy simogat a metrón? Ezt tényleg nem értem...
Én se értem. Másrészt, nem szívesen kérdezek rá, de kihívóan vagy felöltözve? Vagy kihívó a tekinteted?.. smink.. ilyesmi? Amúgy, ha benned van az, hogy ennyire félsz, hidd el, hogy így sokkal könnyebben megtalálnak. Ha nem gondolsz semmire, és leszarsz mindenkit, akkor baromira nem találnak meg.. vagy legalábbis kisebb eséllyel. Ha félsz, az látszik rajtad! Csak nyugi, .. ha pedig sehogy se megy, akkor beszéld mega szüleiddel, és járj ilyen önvédelmi izére. Ha ott megtanítják neked, hogy hogyan védd meg magad, akkor nem fogsz félni. Mellesleg, valami okod csak van félni, szerintem keresd meg a probléma gyökerét!
belém egyszer szerelmes volt egy 25 évvel idõsebb pasas és jóban voltunk, de én csak barátnak hittem, mert külföldön voltam, gondolom, apakomplexusom is volt. (ja én husz eves voltam)Azután egy ideig ugy éreztem, h minden idõsebb férfi engem néz és rettegtem egy ideig. Aztán legyõztem ezt is, a fejedben kell elrendezned. Ne foglalkozz velük, sztem a metrós pasi magát fogdosta, nem???mert ilyez már mondott valaki, meg kell mondani neki, hogy menjen a fenébe magabiztosan. Ja, ne viselkedj hivalkodóan és ne gondolj rá.
Engem a vonaton tamadott meg egy pasi 18 eves koromban. Tele volt a vonat de akkor eppen senki nem akart leszallni azon a peronon...Lehet masok ereztek v. tudtak hogy egy kreten van ott? Elkezdett fogdosni az urge en meg menekultem ahogy tudtam. NAgy mazlim volt, mert valahogy kicsusztam a karmai kozul es mint a szelvesz leszalltam a vonatrol. Sirva rohantam hazaig ami kb. egy jo 35-40 perces ut gyalog meredek uton. Semmi kihivo soha nem volt rajtam. Egyszeru vagyok, se cicik kirakatban, se figyelemfelkelto viselkedes. Eltartott egy darabig, mig megnyugodtam. Anyam sokat segitett. Elmult, nincs, tanultam az esetbol. Magabiztos vagyok ha megyek valahova. Kifinomultabbak lettek a megerzeseim. Meg valami ha barki is hozzader, nem egy ido utan, hanem azonnal tessek hadakozni!!!!!! Gyerekekkel foglalkozom es az orok igazsag ebben az esetben is ervenyes: mit csinalsz ha egy idegen bacsi el akar vinni, hiv a kocsijahoz es hadd ne soroljam? El kezdessz kiabalni, hadakozni stb. Egy a lenyeg, hogy az emberek figyelmet magadra vond!!! 5 es fel eves kis baratnom a multheten mondta, hogy belerug vagy beleut a mogyoroiba a rossz bacsiknak mert ezt mondta az anyukaja... Nem, nem normalis rettegni de a traumat tul kell elni es fel kell dolgozni valahogy.
Nem vagy ezzel egyedül!Én is félek kettesben maradni olyan emberrel, akiben nem bízom.Nekem a suliban volt olyan tanárom, aki eléggé kétes értelemmel megjegyezte "Hogy ha bmire szükségem van kérjem nyugodtan a segítségét." No ezután menekültem ki a szobájából.mindezt úgy hogy férjnél vagyok és jelen esetben 35 hetes várandós.Lehet mondani, hogy beképzeltem, de nem, ezt megérzi egy nõ!Pedig lehet szükség lenne a konzultációra, de nem, inkább megbukok, vagy 2*annyit tanulok itthon, hogy meglegyen az anyomurt kettes. Teljesen normális, hogy nem tudod elképzelni a testi kapcsolatot mással.Nekem nem a férjem az elsõ férfi az életemben, mégis el sem tudnám képzelni, hogy mással történjen valami.
hol laksz?????? csak mert lehet h ismerlek. puszi(am csaj voltam))
Szia. nekem a budapest 2-es metrón volt ijen élményem.tavaj decemberben. Ahogy észrevettem, hogy rossz vele mozgolódik a kere, leordtottam a fejét, aztán leszáltunk az egyik barátnõmmel a Blahán, és inkább villamosra váltottunk. Valszeg 95%-ra tudom, hogy hol lakik a pali. és TUTI megismerném. mindenre emlékszem. életem egyik és szerencsére kis élménye volt. a körülöttem lévõ emberek hülyének néztek. hazamentem és anyukám elõször mesélte el, hogy õt kisiskolás korában elvitték a sulielõl. nem tudta, hogy mit is csinál a pali. de "csak" annyi volt, hogy csókolgatta õt, meg tapogatta. Anyukám BIZTOSRA tudja, ennyi idõ utn is, hogy ki volt az, de akkor nehittek neki, hisz a mamám munkatársát mondta, hogy õ az. csak azért irom ezt le, hogy van logika abban, hogy félsz. hiszem sok emberrel elõfodult hasonló. valószínû azért félsz, mert a csapból is ez folyik, és a filmek is igencsak nagy jelentõséggel tömik tele erõszakolós jelenetekkel. lehet(és remélem), hhogy nem lessz semmi ami miatt félni kell. de azért elég vandél világ a mai, ugyhogy nem árt vigyázni agy lánynak, hogy hova kivel mikor megy. de annyit még: az unokabátyámmal egy pedofil végzett. jó pár éve. meghalt, lelõtte, mert valószínû ellenkezett. :(
peszre normalis ha felsz!hisz a mai vilagban olyan sok mindent hall az ember!es en egyeterte az elottem szolokkal!!!!!es az a legfontosabb hogy ne maradj egyedul olyan emberekkel akiket nem ismersz vagy nem bizol meg bennuk!!!!!!ez a legfontosabb.eleinte ne jarkalj ki sotetedes utan.es ne indulj el sehova egytedul.mig vissza szerzik a bizalmadat a pasik!!!!!
A kérdező hozzászólása: Úristen!Sajnálom.... :( -és köszönöm a szomorú válaszod...
A kérdező hozzászólása: Vecsésen :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!Egyáltalán enm öltözködöm kihívóan!Tisztában vagyok avval, hogy hogy nézek ki...68kg vagyok 166cm magasságra szóval 7-8 kg fölösleg van rajtam, hirtelen híztam ezért vannak csíkjaim a mellemen is azt meg inkább eldugom.Az a röhelyes az egészben, hogy testnevelés óráról rohantam haza, és egy piros melegítõben voltam kék baseball sapkában és egy kissé koszos melegítõfelsõben mert azon a tesi órán a földön csúsztunk.Egy tökre elegáns pasi volt, és beszorított a falhoz.Kb 30mpig történt az egész majd belerúgtam az ürgébe.Mivel általános iskolába járok, tilos festeni magunkat, és ugyebár a suliból jöttem szóval...mindez a Határ úttol egy megálló erejéig volt KÖKIig.Köszönöm a válaszokat!!!
Szia. Megint én. Köszönöm. és szivesen. de ez egy család. de vannak nagyon sokan, ahogy sohol SOHA nemtörténnek hasonlók. vagyis nem ütköznek bele ijen elmeháborodott agyalágyult emberekbe.

MIért vagyok tele gátlásokkal és miért kicsi az önbizalmam? Miért van az, hogy a testbeszédemmel mindenkit elutasítok (pl. keresztbe font kar), és nagyon félek attól, hogy megbántanak? Miért feltételezek mindenkiről rosszat?

Kérlek segítsetek!!Már a padlón vagyok emiatt.

Legjobb válasz: Gondold végig mi volt az ami rosszul érintett. Általában csalódás, sikertelenség, szakítás. Ezután gyakran kerül az ember oda, hogy önmagát hibáztatja jogosan/jogtalanul. A zárkózottság az önbizalom hiányának egyik jele. Bezárkóztál,hogy ne érjen rossz.De ha nem engedsz, örökre ilyen maradsz. Próbálj + ismerkedni!Nem kell kiadnod minden oldalad 1-1 ismeretség során.Ha úgy érzed megéri, engedsz egy kicsit és fokozatosan/biztonságosan megismerhetsz bárkit. Ha pedig bizonytalan vagy vissza fogod magad és lassítasz. Ha vki megakar ismerni várni fog.Idõvel meglátod léteznek jóemberek akiket nem kell összefont karral távol tartanod:)

Gondold végig mi volt az ami rosszul érintett. Általában csalódás, sikertelenség, szakítás. Ezután gyakran kerül az ember oda, hogy önmagát hibáztatja jogosan/jogtalanul. A zárkózottság az önbizalom hiányának egyik jele. Bezárkóztál, hogy ne érjen rossz.De ha nem engedsz, örökre ilyen maradsz. Próbálj + ismerkedni!Nem kell kiadnod minden oldalad 1-1 ismeretség során.Ha úgy érzed megéri, engedsz egy kicsit és fokozatosan/biztonságosan megismerhetsz bárkit. Ha pedig bizonytalan vagy vissza fogod magad és lassítasz. Ha vki megakar ismerni várni fog.Idõvel meglátod léteznek jóemberek akiket nem kell összefont karral távol tartanod:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon -nagyon köszönöm a segítséged! Remélem idõvel kilábalok ebbõl :)

MIért van az, hogy én egy befordult srác vagyok és félek a szextől mint valami ovodás a kutyáktól? Félek ettol félek attol ezért már tőbb mint egy fél éve nem szexeltem és ugy érzem hogy már soha nem is fogok. Dikk de szar az életem.

Már pszhiologusnál is voltam és a megoldás az hogy nincs megoldás mert ugye nekem kéne megoldanom magamban ezt a dolgot. HA összekeröl?k egy csajjal hiába iszok vagy veszek be valamit bepánikolok. Egyébként meg ha ?nkielégitek no problémo nincsen azzonal megy minden. Legyek Homokos? Kihagyom kosz inkább aszexuális leszek de nem mert jo érzés az élvezés. Csak jo lenne már valakivel.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Lehet még nem vagy elég érett a szexhez. De ha mégis, akkor tényleg nem kéne görcsölnöd ezen az egészen. Próbáld magad elengedni, koncentrálj arra, hogy "most jó lesz" és "sikerülni fog". Meg közben persze a lányra is. Konkrétan mik azok a dolgok, amiktõl félsz? A pia meg a bogyók tényleg nem fognak segíteni rajtad.

Hány éves vagy? Lehet még nem vagy elég érett a szexhez. De ha mégis, akkor tényleg nem kéne görcsölnöd ezen az egészen. Próbáld magad elengedni, koncentrálj arra, hogy "most jó lesz" és "sikerülni fog". Meg közben persze a lányra is. Konkrétan mik azok a dolgok, amiktõl félsz? A pia meg a bogyók tényleg nem fognak segíteni rajtad.
Nyugi, parára semmi ok...ha jól értettem attól félsz, hogy elbénázod. De minek elõre félni tõle? Próbáld meg legközelebb, ha egy csajjal találkozol lassan és könnyûre venni a figurát. Nem kell rögtön arra gondolni, hogy na most én megdöntöm... ha már lelkileg is egy hullámhosszon vagytok, soksok csók, érintés, simogatás, és ha már bízol benne akkor adja magát a szex. Szerintem. A csaj meg el lesz ájulva tõled, hogy milyen kedves és megértõ srác vagy, aki nem akarja az elsõ randin legfektetni. Piára meg egyébre meg semmi szükség.
Inkább azt írnád le, hogy mi OKOZZA a félelmed. Gyengén muzsikál a készülék bevetéskor? Vagy nem tudod, hogyan jut a nõ a csúcsra? Egy biztos, ha komolyabb (irányodbeli) érdeklõdésû lányt találsz, és nem egy elkapkodott dugást kezdeményeztek, hanem nyugodt körülmények közötti egymás társaságának élvezetét és felfedezõsdit elõtte, akkor az se lesz baj, ha mellélõsz elsõre. De ennek akkor már kicsi lesz az esélye, inkább fog jól sikerülni. Egyébként meg a gyakorlat teszi a mestert, így ne kitérj elõle, hanem csináld.

Miért van az, hogy mig egyeseknek azt mondja az orvosa, hogy attól hogy 1-2 héttel nagyobb a babaája a méretei alapján, még nem fog elöbb születni, míg másoknak pedig mondják, hogy készüljön fel hogy elöbb jön?

Nem a súlybecslésre értem,hanem a BPD,FL,AC stb mért értékekre vonatkozóan. Kinek milyen tapasztalata van e téren?

Legjobb válasz: Nekem is mindig nagyobbak a babáim 1-2 héttel uh szerint, mégse jönnek elõbb. Konkréten megint túlhordásban vagyok éppen a 3.babával... Az én orvosom soha nem "ijeszteget", hogy mikor jön a gyerek, õ mindig azt mondja, hogy akkor jön a gyerek, amikor akar, mérettõl függetlenül.

Nekem is mindig nagyobbak a babáim 1-2 héttel uh szerint, mégse jönnek elõbb. Konkréten megint túlhordásban vagyok éppen a 3.babával... Az én orvosom soha nem "ijeszteget", hogy mikor jön a gyerek, õ mindig azt mondja, hogy akkor jön a gyerek, amikor akar, mérettõl függetlenül.
Az én lányom 12 hetesen 5 nappal volt kisebb, ezt tartotta is 37 hetes koráig, akkor volt pont akkora, mint amennyi a számított kora volt. Mégis elõbb jött 2 héttel, 3100g-al, 52 cm-el, és a buksija 36-os volt, tehát még kicsi se volt. A bátyja 4 nappal késõbb jött, 3460-al és a buksija 34-es volt:)
Gondolom, hogy nézi a méhszájat is és mondjuk a 25. héttõl nyitott méhszájnál kevesebb az esély a 40. hétig hordani egy eleve nagyobb babát.
A kérdező hozzászólása: Huh értem. Hát nálam pont ez a helyzet, hogy elvileg bizonytalan a fogantatás idõpontja, mert 3 hónapig meg sem jött a menszesz és ugy lettem terhes. De én sejtem mikori, a 12 hetes uh szerint is akkor fogant, a 19 hetes uh szerint 5 nappal késöbb, a 21.héttõl kezdve pedig már 1-2 héttel nagyobb mint a 12 hetes uh-n...
Ha a korai uh-kon is már nagyobb volt annyival, akkor valószínûleg elõbb fog jönni, mert a korai uh-kon (12 hét elõttieken) nem lehet akkora eltérés még.
na ez engem is érdekelne! nekem is mindig azt mondja mindenki a méretei alapján hogy nagy baba lesz, holott én is és a párom is 160cm-ek vagyunk...szóval nem vagyunk magas emberek. 36.hétben vagyok, pont ma mondta a védõnõm hogy biztos elõbb jöna baba...hát..kíváncsi leszek, meg arra is hogy mekkora lesz a drágám :) Fõleg így hogy már 9 hónapja azzal "riogatnak" hogy nagyobb az átlagnál..
nálunk is végig , a terhesség elejétõl hetekkel nagyobbra saccolták a babát, de végül 41. héten született.
Orvosilag 2hét eltérés a méretekben normálisnak számít. Nekünk azt mondták h az elsõ UH-n a méretek alapján megállapítják a magzat korát és ez idõközben nem változik akkor sem ha kicsit nagyobb a baba. Az én babám 2-3 elõrébb van méretekben és súlyban is.
Az én dokim is mindig azt mondta, hogy jön, amikor akar:)
Akkor igaz, hogy nem lehet adni azokra akik azt mondják nagy lesz a babád???
Gondolom ez olyan esetekben merül fel, amikor a fogantatás idõpontja bizonytalan (pl. szoptatás alatt esik teherbe valaki, és ciklusa sem volt, késõn ment dokihoz, így csak az UH méret alapján tapogatódznak), és ilyenkor úgy gondolják, hogy biztos azért akkora, mert már korábban megfogant, így "elõbb is jön".
Akkor szerintem a 12 hetes uh a mérvadó
Mert kevés az önbizalmad.
Velem is teljesen így van. :) Szûz vagy? Fiatal? :) Akárhány éves is vagy, meg kell tanulnod lazítani, és elengedni magad. Ha érdeklõdik irántad egy fiú, esetleg randiztok, vagy smároltok, ilyenek... akkor biztos hogy nem vagy neki közömbös. :) azért senki sem alakít semmit olyannak aki nem tetszik neki... érted ;)Csak keményen csajszi! :D
Önszeretet önbecsülés és ezek miatt önbizalom hiánya. http://www.agykontroll.blogja.net/ Jobb oldali oszlop, az kell neked! 29F

Miért van az hogy 16 éves fejjel félek attól hogy nem lehet majd gyerekem?

Nagyon sokszor eszembe jut,imádom a gyerekeket is alig várom hogy abba a korba legyek amikor már lehet egy babám.

Legjobb válasz: Jó hamar beindult nálad az anyai ösztön! Ez jó! Nálam akkor indult be, amikor egyik volt párom nõvére várta a babáját, 24 éves voltam. Most vagyok 26 és még nincs gyerekem, de van egy férjem és reméljük, mielõbb összejön a baba is!

Jó hamar beindult nálad az anyai ösztön! Ez jó! Nálam akkor indult be, amikor egyik volt párom nõvére várta a babáját, 24 éves voltam. Most vagyok 26 és még nincs gyerekem, de van egy férjem és reméljük, mielõbb összejön a baba is!
Szerintem a legtöbb nõben megvan ez a félelem. Különösen manapság, amikor olyan nagyon sokan küzdenek a meddõséggel. Amúgy a legjobb, ha elhessegeted ezeket a gondolatokat. Ha a menstuációd szabályos, akkor nem valószínû, hogy ilyen problémád lesz, ha meg nem, akkor sem kell pánikolni, mert egyrészt még nagyon fiatal vagy, másrészt manapság már nagyon kevés az olyan meddõségi probléma, amin nem tudnak segíteni az orvosok. De ezekre ne is gondolj, csak tudd, hogy van segítség. 26/N
Az ember mindig attól fél vagy azt félti amit szeretne vagy amit szeret.Ez normális.Ráadásul érthetõ is ez a félelem a mai stresszes világban. Vigyázz magadra, rendszeresen járj nõgyógyászhoz és nem lesz gond.:)
Szia! Hát, hogy lehet-e majd gyereked nem csak rajtad múlik, ha nem a párodon is. Egyébként én is gondolkozom rajta, hogy vajon lehet-e majd, biztos minden rendben lesz-e minden. Probálok egészségesen is élni, hogy minden oké legyen a szervezetemmeml, mert, ha nem vagyok egsézséges lehet a babám se lesz az.Szóval én rendzseresen sportolok, no cigi, no alkohol meg ilyesmi. Ha te is vigyázol magadra (nem hiába mondják, h ne üljünk a suliben a hideg kövön , bár én alapból nem ültem max ritkán , de arról is leszoktam jó pár éve) minden rendben lesz :) De, azért jó, ha néha motoszkál a fejedben a gondolat, hogy ne érjen meglepetésként én is azért "játszogatom" vele, hogy, ha úgy lenne ne essek nagyot.... De csak pozítivan :D 19L
A kérdező hozzászólása: :S:S nagyon sajnállak:S
Ezt én is éreztem, aztán négy éve várok a gyerekre. Nálam sajnos valóra vált a félelem.
Huuu, en is pont igy ereztem anno! Volt egy baratnom a nogyogyaszaton es nala voltam rendszeres lataogato a klinikan, mindig attol feltem, hogy valami tortent es nem lehet babam. Mindig kinevetett, hogy paranoias vagyok... :( Aztan ferjhez mentem es tenyleg nem jon a baba, mar 2 eve varunk ra. En egeszseges vagyok, paromnal kisebb-nagyobb bajok vannak.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jóó már neked:) Nekem az is mind1 lenne hogy fiú vagy lány csak semmi baja ne legyen. Köszi hogy írtatok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen megnyugtattatok:) Ez a sok sikert majd pár év múlva jól jön! 5.-es korom óta van meg és azóta rendszeres, remélem ebbõl az jön le hogy akkor semmi gond nem lesz:)
16 évesen randszeres a mensid ez nagyon jó.Nekem ebben a korban össze-vissza jött meg.:S Nem hinném, hogy gond lenne majd a babával:) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: A menstruációm szinte napra pontos + - egy nap. 10 éves korom óta imádom a gyerekeket unokaöcsémnek a második anyja voltam:) Köszönöm hogy írtatok!!
szia. Én is ettõl féltem, sõt nekem egy orvosi vizsgálat miatt azt is mondták hogy nem lehet gyerekem soha. Ezzel a tudattal éltem 20 évig. Most viszont elsõ probálkozásra terhes lettem, és van egy egészséges kisbabám. Érdekesek a mai orvosok, nem ? Ne aggódj lehet neked, de ezzel még ráérsz foglalkozni:)

Miért másol/áthelyez lassan a gép, attól függetlenül, hogy a gép gyors? Például, mikor egy filmet másolok a pendrive-ra akkor fél óra, óráig csinálja ezt a folyamatot, és ez mindennél így van, hogy lassan dolgozik, zene, video stb. másolása közben.

Legjobb válasz: 1: pendrive usb 2.0-án meglehetõsen lassú.. használj usb3-asat usb3-as porton 2: lemez töredezett... ha továbbra sem elég nagy neked a sebesség használj ssd-t hdd-n én többnyire 50-60MB/s-et szoktam elérni, normál használat mellett

1: pendrive usb 2.0-án meglehetõsen lassú.. használj usb3-asat usb3-as porton 2: lemez töredezett... ha továbbra sem elég nagy neked a sebesség használj ssd-t hdd-n én többnyire 50-60MB/s-et szoktam elérni, normál használat mellett
mert nem gondolkodsz elõre azért!
Egyik kapcsolatból ugrott a másikba... Itt nem te vagy a fontos, mármint hogy bántod vagy sem. Szimplán még nem heverte ki az elõzõt.
sajnos jó eséllyel szakítócsaj vagy:(
nem baj :) hogy ilyen vagy :D ez aranyos
Normális. És azért van mert még csak 14 éves. Komolyan, mit akar 14 évesen? Anális szexet? Simán várhat még 2-3 évet, hogy egyáltalán elkezdje ezeket a dolgokat.
Teljesen normális. Ilyen idõs koromban én még a csattogós lepkét tologattam. Nem hogy a pasikon járt volna az eszem... 20/F :)
én 15 voltam, mikor elõször volt olyan kapcsolatom, hogy a barátomat a számba engedtem. Ez tök normális, bár a mai tizenévesek nagyrésze csatlakozott a "veszítsük el a szüzességet még az oviban" mozgalomhoz... 21L
én 15\L és még én sem csókolóztam:) szerintem ez nem ciki, az lenne ciki ha már ebben a korban elkezdenénk kú*rváskodni.Én azért nem csókolóztam még, mert nem találtam meg erre az alkalmas himnemût, és ne törõdj azzal, ha a barátnõid már igen, majd neked is eljõn az idõd, és akk lesz a legjobb és a legélvezetesebb[:
Bár nekem lenne ilyen barátnõm. eddig 3 volt, de az jóformán mind K.rva volt (sajnos az ilyeneket vonzom), [email protected] fûvel-fával. Egy normális csaj, mint amilyen te vagy jobban értékelnék....de 8 évvel idõsebb vagyok, mint te :-( Maradj ilyen, hidd el ez tényleg természetes. Ez azt jelenti nem állsz készen egy kapcsolatra...ha lesz is valami sose engedd magad kihasználni.
nekem is jólenne egy ilyen csaj:P
A kérdező hozzászólása: Oké ... köszi mindenkinek :) szoval akkor nem baj :)
Normális!én is ilyen vagyok.

Miért félnek az emberek attól, hogy intelligensebb lények vannak körülöttünk (értem itt a világegyetemet stb)? És miért nem látják, ami már nyilvánvaló?

Pld:rengeteg kiszivárgott hir,tudósok,szakemberek,pilóták beszámolója.

Legjobb válasz: Mert vannak emberek akik rettenetesen félnek idegen civilizációktól -hozzáteszem joggal félnek mert nem mind barátságos-, ezért félelmükben próbálnak nem tudomást venni az UFO jelenségekrõl. Amikor valaki fél, az agynak természetes reakciója hogy úgy védekezik a félelmeitõl, hogy nem vesz róla tudomást illetve az ellenkezõjében hisz, hogy ezáltal megnyugodjon és megszabaduljon nyomasztó félelmeitõl. Ez az agy természetes védekezõ képessége és gyerekeknél gyakrabban elõfordul. Miért nem látják? De látják. Csak nem akarják elfogadni. Ez épp olyan dolog, hogy aki hisz istenben az miért hisz, hiszen egyértelmû hogy az univerzumot nem istenség alkotta, ma már tudjuk hogy mitõl alakulnak a csillagok, a bolygók stb... nem kell isten hozzá. Ennek ellenére valaki még is hisz benne és ezt tiszteletben kell tartani. Ugyan így tiszeteltben kell tartani ha valaki nem hisz. Mindenki maga dönti el miben hisz. Azt állítani hogy 500 BILLIÓ fényévnyi távolságon belül csak az ember az egyetlen értelmes lény, az enyhén szólva önzõség és butaság. A Föld is tele van számtalan létformákkal, vannak madarak, emlõsök, baktériumok, vírusok, csúszómászók, növények stb... de a végtelen univerzum valahogy kimaradt ezekbõl a csodákból. Mintha az élet magja kiválasztotta volna a Földet célpontnak a végtelen univerzumban, majd az univerzumnak azt mondta: Neked kuss legyen te nem kapsz semmit! Old meg magadnak! :) Ugye milyen nevetséges?

Mert vannak emberek akik rettenetesen félnek idegen civilizációktól -hozzáteszem joggal félnek mert nem mind barátságos-, ezért félelmükben próbálnak nem tudomást venni az UFO jelenségekrõl. Amikor valaki fél, az agynak természetes reakciója hogy úgy védekezik a félelmeitõl, hogy nem vesz róla tudomást illetve az ellenkezõjében hisz, hogy ezáltal megnyugodjon és megszabaduljon nyomasztó félelmeitõl. Ez az agy természetes védekezõ képessége és gyerekeknél gyakrabban elõfordul. Miért nem látják? De látják. Csak nem akarják elfogadni. Ez épp olyan dolog, hogy aki hisz istenben az miért hisz, hiszen egyértelmû hogy az univerzumot nem istenség alkotta, ma már tudjuk hogy mitõl alakulnak a csillagok, a bolygók stb... nem kell isten hozzá. Ennek ellenére valaki még is hisz benne és ezt tiszteletben kell tartani. Ugyan így tiszeteltben kell tartani ha valaki nem hisz. Mindenki maga dönti el miben hisz. Azt állítani hogy 500 BILLIÓ fényévnyi távolságon belül csak az ember az egyetlen értelmes lény, az enyhén szólva önzõség és butaság. A Föld is tele van számtalan létformákkal, vannak madarak, emlõsök, baktériumok, vírusok, csúszómászók, növények stb... de a végtelen univerzum valahogy kimaradt ezekbõl a csodákból. Mintha az élet magja kiválasztotta volna a Földet célpontnak a végtelen univerzumban, majd az univerzumnak azt mondta: Neked kuss legyen te nem kapsz semmit! Old meg magadnak! :) Ugye milyen nevetséges?
jogosan félnek fejlettebb tudású lényektõl, hiszen a hírekben is sokszor hallhatunk arról, hogy ufót látnak ami nem természet alkotta valami, hanem valaminek alkotnia kellet és ebben az esetben az ufonautát mondanám
Kedves kérdezõ! Én benne lennék ebben a tüntetõs dologban hiszek is ebben és igazad van! Összejövünk "néhányan" média, és majd a kormányok is elgondolkodnak! Csak az a baj hogy ilyen sok embert nehéz szerezni aki hisz is benne és el is menne, és ki is állna a nyilvánosság elé!
szia 404, majd valamikor beszélünk, tomival mostanában nem tudok ... :)
Az indiánok örültek Kolombusznak?;DDD gondolkozz.
Köztudott, hogy a világon az ész van a legigazságosabban elosztva. Mindenki meg van gyõzõdve róla, hogy neki valamivel több jutott, mint másoknak.
Ezt jómagam is kérdezhettem volna. Azt a filmet hol találom meg?
"hiszen egyértelmû hogy az univerzumot nem istenség alkotta, ma már TUDJUK hogy mitõl alakulnak a csillagok, a bolygók stb..." Hát, mondjuk úgy, hogy vannak rá elméletek... ...amik aztán olykor megváltoznak, vagy lecserélõdnek.
Nem félek, mert eddig még semmi bizonyíték rá, hogy léteznek. Egyáltalán nem nyilvánvaló, csupán nem elképzelhetetlen. Az emberi fantázia pedig végtelen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!