Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy fél éves kisfiam (1 db)

Miért van az, hogy fél éves kisfiam csak tőlem fogadja el a kanakas ételt?

Nagyon szépen eszik kanállal, de ha más adja csak csapkod, sír, nem kell Nei.Tegnap is pl.amíg a nagyobbikat vittem úszni, kénytelen volt Neki a férjem tápszert adni.van mikor a cumisüvegb?l is csak t?lem eszik szépen, másnak többször is kilöki a kaját, sírdogál közben.Pedig néha muszáj Apára hagynom, mert hát az uszodában, meg egyéb helyekre ahová a nagyobbik jár, nem húznám Õket magammal ha nem muszáj.

Legjobb válasz: Szia! egyszerû a magyarázat: TE VAGY AZ ÉDESANYJA. Biztonságot érez, bízik benned.

Szia! egyszerû a magyarázat: TE VAGY AZ ÉDESANYJA. Biztonságot érez, bízik benned.
Szia! Tanács. Etessétek picurkádat együtt pároddal.Elõbb apa szemlélõ legyen, majd felváltva kanalazzatok, végül apa etesse és te légy szemlélõ.Meglásd megtanulja a baba, hogy apa nemcsak játszótárs és kialakul a bizalom feléje is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

15 hónaposomnak adhatok Pickwik gyümölcsteát?

nem a gyerekteára gondolok

6

Mikor bújt ki babád első foga?

Hány hónaposan vagy ha konkrétabban is tudod, hány hetesen? Alul vagy felül jött ki az első?

Köszönöm.

21

Hogyan tudom lágyítani a házi készítésű baba ételt?

Most arra gondolok hogy pl. csináltam cukkinit rizzsel és csirkehússal turmixoltam neki de elég száraz maradt.Mivel lehetne krémesiteni?1éves múlt!

6

Megfázott babátoknak mivel kezelitek ki a betegségét?

1 éves kisfiam megfázott valószínűleg,taknyos szegény. Más tünete nincs,csak tüsszög és folyik az orra. Most tengervizes orrsprayt fújok be neki és szívom az orrát,de valami hatékonyabb esetleg?

7

A Humana Digest Plus tápszert és a Milumil Komfort 1-es tápszert hány hós korig lehet adni a babának?

A kisfiam 5 és fél hós,és nem tudom,hogy ezeket a tápikat meddig lehet neki adni.Mert vannak olyan tápszerek,amik 0+-6+ hós korig jók,és aztán váltani kell 6 hós kortól való tápszerre.Ezeket nem kell lecserélni?Ezekből nincs 6+ hós kortól való?

2

1 évesem ehet már pudingot? Boltit (Paulásat) vagy bolti tejből főzöttet? Joghurtot, krémtúrót már evett, de a tejet még nem vezettem be.

2

9 hónap körüli babád hányszor szopizik egy nap? És miko?

4

Miket néznek a 2 hónapos státuszon?

Mit kell tudnia egy 2 hónapos babának? A kiskönyvben csak az 1 hónapos és a 3 hónapos kérdések vannak benne, vagyis annak is csak a töredéke. A papíron milyen kérdések vannak? Köszönöm.

5

Náthás baba szobájába jó a hidegpárásító ilyenkor?

2

Ha 5 hós babámat hátulról nézem egyik válla kicsit lejjebb van, mint a másik. Ez mitől lehet? És a fejét kicsit balra dönti, ha maga elé néz! Masszírozást ajánlottak rá! Az segít helyrehozni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!