Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy este mikor (33 db)

Miért van ha este 7 körül, mikor a tabi bevevés ideje van fáj a hasam? Lehetséges, hogy a szervezetem jelzi a hiányt, és figyelmeztet? Másoknak is van ilyen? Lehet mégsem ez a megfelelő bogyó?

2 hónapjaa kezdtem a Belara fogamzásgátlót szedni.

Legjobb válasz: nemvalószínû h jelez. ez inkább vmi mellékhatás sztem. vagy vmi egyéb probléma.

nemvalószínû h jelez. ez inkább vmi mellékhatás sztem. vagy vmi egyéb probléma.

Miért van az, hogy este mikor alszik a barátom mindig észre veszem hogy áll neki!?

én már olyat is halottam hogy erotikus álmok miatt!!szerintetek?

Legjobb válasz: Minden fiúnak éjjelente többször van merevedése.Ez teljesen természetes,semmi köze az álmokhoz.

Minden fiúnak éjjelente többször van merevedése.Ez teljesen természetes, semmi köze az álmokhoz.
nem mindig.. független általában az álmoktól, regglente viszont azért állhat, mert hormontermelés van :)
most az kérdés, hogy miért veszed észre, hogy föláll álmában a pénisze? hát mondjuk valószínû azért, mert te nem alszol, és épp arra kalandozik a kezed XD
Szerintem függ az álmoktól, csak a nagyrészét sajnos reggelre elfelejtem... :P
De bizony:) Sokszot van köze hozzá:) Amúgy a merevedés természetes, és a reggeli erekció is az:) A férfiak velejárója a pénisz duzzadt "akcióra kész" állapota éjjel alvás közben, ne aggódj:)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válasszt!
Így van oxigénellátás a péniszében, ha merevedése lesz. Ez egy természetes folyamat.
Vagy szépet álmodik :P vagy csak iánya van vagy csak azé áll me olyan állós kedve van vagy iylesmi :D:D:D
Néha igen lent mozog, és neked még nem is oylan nagy a babád, szokott ilyen lenni. Semmi baj nincsen, nyugi:-)
Biztos nem baj, én is egész lent szoktam érezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
Eleinte én is csak ott éreztem, de most már hol itt-hol ott!!A védõnõm azt mondta, hogy "befészkelte"magát alúlra!Nyomta is a hólyagomat!!Sûrûbben jártam pisilni!!De azt mondta ez nem baj!!Most már össze-vissza ficánkol!!Boldog Babavárást!!22 hetes kismama
Véleményem szerint semmi gond nincs vele. Van aki ezt adja, van aki azt, van aki felváltva, van aki egyáltalán nem adja. De miért általánosítasz? Mi a célod a kérdéseddel? Nálunk nincs olyan, hogy minden nap iszik a lányom, mert nem szokott kérni. Ha iszik, akkor hol ezt, hol azt. Én sosem szerettem a tejet, mindig kakaót ittam gyerekként. Karamellát sem szerettem. Nálam ez a válasz a kérdésedre.
Nálunk nagyon ritka, hogy kakaót kap, karamellát pedig még sosem csináltam. Viszont a tejet imádja. Persze nem tiltjuk a kakaótól, csak egyszerûen általában nem kér, szereti a tejet. Ennek én örülök, mert felesleges kalóriának tartom a kakaót/karamellát.
Enyém is csak a kakaót issza meg. Néha kér tejet, ha látja, hogy az apja is issza, de napi szinten reggel és este csak a kakaó. 3 decibe teszek 1 kanállal, nincs ezzel semmi gond.
Az én lányom nem issza meg a tejet. Nem tudom mi az oka, pedig mikor bevezettem neki 1 éves korában, akkor szerette, nem volt gond vele. De kb másfél-2 éves kora óta (novemberben lesz 3 éves) nem issza meg egyszerûen, akármit csinálok vagy mondok neki. Azóta csak a kakaót issza, de azt rengeteget. Van, hogy napi 1l!-t is megiszik. Sõt, ha látja hogy készítés elõtt a tejet beleöntöm a pohárba, akkor már mondja hogy nem kérek tejet. És én mondom neki, hogy de ebbõl kakaó lesz, és hiába utána látja hogy az tényleg kakaó, nem issza meg. Remélem azért majd elhagyja ezt a szokását, hogy nem issza meg a tejet.
Az én két éves fiam csak a tejet hajlandó meginni, a kakaóra csak fintorog. Minden gyereknek más az ízlése.
Lányom például jobban megissza a kakaót. Konkrétan az egész pohárral megissza. A tejet csak kortyolgatja. Váltogatni szoktam de azért amikor azt látom, hogy a tejbõl még a fele megvan, a kakaót meg egyben lehúzza, akkor nyilván megvan a válasz, hogy melyikkel fogom kínálni.
Semmi gond vele, uncsi egy idõ után, ezért én is váltogatom egyik reggel ez másik nap az stb.
mivel reggel nem tudnak reggelizni / egyszerûen olyan korán nem megy nekik kötelezõ 1 pohár kakaó/karamell/kávé/epres tej vagy sima tej legalább ennyit egyenek suli elõtt este nincs kakaó egyebek max tea víz gyümilé szörp és ha édeset esznek akkor csak tej van hozzá pl nutellás kenyér édes péksüti stb.... szeretik a sima tejet is nincs gond vele de ha mindig az van elunják ahogy a kakaót is :-))
Az én lányaim reggel kapnak csak kakaót, mert különben is nehezen tudnak kakálni , ha este meg reggel kapnának!Nálunk házi tehén tej van és este vagy cukros tejet, vagy sima tejcsit kapnak.:) )
semmi, csak éppen azt nem issza meg :)
Semmi gond nincs a tejjel. Csak a kaakót vagy a karamellt jobban szeretik a gyerekek, és táplálóbb is így.
Kiskoromban utáltam a tejet. Kakaó- és karamellástej-fan voltam. Most is csak azért iszom tejet, mert fogyaszt xd.
Az én fiam nagyon sokáig csak a sima tejet volt hajlandó meginni, a kakaót semmi kép.Sõt azt kell hogy mondjam hogy nem is az volt a lényeg neki hogy tej legyen, hanem hogy fehér.Kipróbáltuk hogy vízbe sima kalcium port kevertünk, amitõl ugyan fehér lett, de íze semmi.Ugyan olyan jóízûen itta mint a tejet. Aztán egyszer csak jött egy váltás, és csak kakaót vagy maci kávét.Ezeknél meg az sem érdekli ha vízben oldom, csak barna legyen. :) Én gyereknek tej függõ voltam, de reggelire kizárólag kakaót vagy macikávét voltam hajlandó inni, napközben meg magában ittam a tejet.

Miért van az hogy 5 hónapos babám este fürdés után elalszik, de 9 óra körül felébred és van 11 óra is mire vissza alszik. Szerintetek?

le irom hogy mennyit alszik nappal:reggel 08:00 tól fél 10-ig,du 13-tól 15-ig. este 8 fürdés után. és nem fáradt!! húúú forgolódik,gagyarászik,nevetgél!!!

Legjobb válasz: Nekem a két évesem van fent délután kb. ennyi idõt egyhuzamban. Szerintem túl van pörögve, azért nem alszik el este. Próbáld meg azt, hogy 2-4-ig altatod, és utána fektesd 8kor. Reggel mikor szokott ébredni?

Nekem a két évesem van fent délután kb. ennyi idõt egyhuzamban. Szerintem túl van pörögve, azért nem alszik el este. Próbáld meg azt, hogy 2-4-ig altatod, és utána fektesd 8kor. Reggel mikor szokott ébredni?
Fürdesd késõbb, mikor már látod, hogy kezd álmosodni. Úgyis jön az óraátállítás így könnyebb lesz átállnotok :)
Erre én is kiváncsi lennék!Az én 6 hós fiam ugyan ezt csinálja:(((Már elõre parázok az estétõl:S Már én is vagy 100 féle dolgot kiprobáltam, elõbb-késõbb fürdettem, napközbe nem altattam annyit, vagy épp többet, és SEMMI:(((
az enyém még csak 3 hós de mindennap este 11kor alszik el...már megszoktam:) ja és napközben is max 1-2 óra alvás.
A kérdező hozzászólása: kedves 23:29-es válaszadó.próbáltam már hogy fél 9-9 óra kor fürdettem. fürdés után bealszik max 1 órára! mindig felébred.akármit csinálok vele :(( tegnap este elaludt 11:45kor és regger 04:50-kor ébredt, szopi után vissza aludt fél 7-ig.az a baj hogy nem is lehet rajta látni hogy fáradt lenne mert mindig nevet, gagyarászik, játszik szines a kiságynak a rácsvédõje azzal "szórakozik". nem rossz õ szegényem csak ez hogy nem alszik!! esetleg nem lehetne adni neki valami gyenge nyugtató hatásu teát?amit lehetne neki adni.
A kérdező hozzászólása: szia.ha elalszik 11kor 5 fél 6 kor ébred.utánna elalszik 8 kor általában fél 10-10-ig. most is fel van még.de ha járkálok vele hogy altatom csak kinevet meg egyfolytába néz. ha beteszem a kiságyába akkor meg elkezd játszani!
Mikor lefekteted este, csinálj sötétet, csak kislámpa égjen. Ha felébred éjjel, gondolom még eteted, etesd meg, ha úgy gondolod éhes lehet, ha nem akkor adj neki egy kis vizet, de ne szólj ilyenkor hozzá, ne mászkálj vele. Lehet hogy játszana, de nem hiszem hogy a sötétben sokáig fog. Egy idõ után biztos elunja, és rájön, hogy álmos. Egy próbát megér szerintem. 1. voltam.

Miért van az, hogy nappal jó gyerek, estére, mire álmos már hisztizik?

11 hetes a kislányom, de egésznap szépen el tud aludni maga, beadom a cumit, és zsepit a kezébe, 10 perc múlva már alszik. Éjfél körül pedig olyan hisztis lesz, hogy még elaltatni is alig bírjuk kézbe:( Semmi sem jó olyankor neki. Néha cicin altatom. Másnál is így van? Mit tehetünk?

Legjobb válasz: Kb 4 hós korára elmúlik. Az egyik babás magazinban azt írják ennyi idõ kell hogy megszokja a kicsi a kinti életet, a nappal-éjszaka váltakozást, meg az egész napos "pörgés", új látnivalók, hangok, mindenféle, után éles váltás, hogy most akkor csend van, és alvás. A fiam 4,5 hós, heti egyszer van már csak az ordítós elalvás, de két-három hete még minden este ez ment. 8-kor teszem le aludni, de addigra már hulla fáradt, elõtte viszont nem alszik el, meg a fürdetés miatt sem tud. Ilyenkor ordít, mint ha nyúznák, semmi se jó,se cici, se cumi, se ringatás. fél órát megy, utána átmegy nyöszörgésbe, és végül elalszik. Kitartás, ki fogja nõni!

Kb 4 hós korára elmúlik. Az egyik babás magazinban azt írják ennyi idõ kell hogy megszokja a kicsi a kinti életet, a nappal-éjszaka váltakozást, meg az egész napos "pörgés", új látnivalók, hangok, mindenféle, után éles váltás, hogy most akkor csend van, és alvás. A fiam 4, 5 hós, heti egyszer van már csak az ordítós elalvás, de két-három hete még minden este ez ment. 8-kor teszem le aludni, de addigra már hulla fáradt, elõtte viszont nem alszik el, meg a fürdetés miatt sem tud. Ilyenkor ordít, mint ha nyúznák, semmi se jó, se cici, se cumi, se ringatás. fél órát megy, utána átmegy nyöszörgésbe, és végül elalszik. Kitartás, ki fogja nõni!
A napi sok infó kijön rajtuk, már annyira elfárad estére, hogy hiszis, ordit a fáradtságtól szegényke. Ahogy nõ, egyre többet bir fentlenni, és az estéket is jobban birja majd, ne aggódj. Semmi gond ezzel a reakcióval, kicsike még. Türelem és kitartás kelll hozzájuk estére, hisz mindketten ki vagytok fáradva addigra.
türelem, majd alakul. azt nem mondom, hogy este nem lesz hiszti, de idõvel beáll egyfajta napirendszerû dolog nála, és akkor már könnyebben viseli az estét. amúgy estére már te is elfáradsz, hát még egy ilyen picurka. rajta így jön ki, s lehet, hogy neked is hisztisebbnek tûnik, hiszen nehezebben viseled te is már:-) kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de eddig nem volt ilyen problémánk vele...azért furcsálltam, hogy így viselkedik. Kb. egy hete van így, és sokat is nyálzik, de nem a foga lehet?

Miért van az hogy mikor este lerakom a telefonom pl.60%-al es reggelre csak 45%-os az aksi? (Samsung Galaxy S Advance)

Legjobb válasz: Mert az este es a reggel kozott eltelt idoben merult a telefonod.

Mert az este es a reggel kozott eltelt idoben merult a telefonod.
nekem ugyan ez a bajom sony ericsson xperia arc s (x12) vel.... nálam usb töltõ van, és ha géprõl töltöm akkor rendesen feltölt, ha pedig konnektorból akkor nem mindig, úgyhogy a töltõ "fejével" lehet a probléma nálam. próbáld ki géprõl.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm
Azért, mert készenléti, SÕT kikapcsolt állapotban is merül az akku.
Mert szar androidos. Nekem a wp8 éjjel 5%-ot merül, az ipad meg semmit.

Vettem egy új telefont (telenor, kártya is volt hozzá, aktiválni szerettem volna, de mikor hívom a 171-et azt írja ki, hogy sikertelen kapcsolódás. Ez miért van? Lehet mert este 11-kor hívtam? XD Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Ugye nem arról a telefonról hivod, amiben a még aktiválatlan kártya van? Próbáld ezt https://online.telenor.hu/ugyfelszolgalat/fwk/expressregistr.. vagy hívd a 1220 -at.

Ugye nem arról a telefonról hivod, amiben a még aktiválatlan kártya van? Próbáld ezt https://online.telenor.hu/ugyfelszolgalat/fwk/expressregistr.. vagy hívd a 1220 -at.
A kérdező hozzászólása: de arról a telóról hívtam
A kérdező hozzászólása: ezt is próbáltam már de nem fogadja el:S

Fényképezőgépeken mi az, hogy záridő? Láttam olyan képeket, amin pl. van egy szerpentin, és egy autó este ment fel rajta, és a fénye így elvan mosódva. A kép címe: "Fotók, hosszú záridővel" volt. De ez miért van? Vagy hogy működik? Mi ez?

El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Az az idõ, amíg a film (ccd) fényt kap. Tehát ha 20 mp a záridõ, akkor végig látod az útvonalat, amit az autó az alatt a 20 mp alatt megtett.

Az az idõ, amíg a film (ccd) fényt kap. Tehát ha 20 mp a záridõ, akkor végig látod az útvonalat, amit az autó az alatt a 20 mp alatt megtett.

Miért kruppoltunk? Tegnap este rohama volt a lányomnak. Van egy 9 éves fiam, ő is az volt, tehát tudom, hogy ez az, és hogy mivel jár.

Igazából azt nem értem, hogy a fiamnak soha nem volt a nyár kell?s közepén rohama. Szerintetek? Egyébként, így, hogy kruppolt, de mellette semmi baja, mennétek vele ide-oda? Játszótér, strand stb.

Legjobb válasz: Nekem van egy tippem, de az nem jó hír.Nem lehet,hogy allergiás?Elõjöhetett most is, bármi ami ingerli a gégéjét összeszûkül és már kész is a baj:S Az,hogy mehettek-e, hát persze,hogy igen:)A gyereket nem kell a 4fal közé zárni ezért:) Adok egy jótanácsot.Vidd el õket száraz sóterápiára:)Pestiek vagytok?Akkor tudok helyet ajánlani.Drága de tényleg megéri.Annyiszor mondtam már itt, biztos azthiszik reklámozok, ami igaz is mert a gyerekek érdekében nyomom a pr-t:)AREC terápia a neve, hidd el csodákra képes.

Nekem van egy tippem, de az nem jó hír.Nem lehet, hogy allergiás?Elõjöhetett most is, bármi ami ingerli a gégéjét összeszûkül és már kész is a baj:S Az, hogy mehettek-e, hát persze, hogy igen:) A gyereket nem kell a 4fal közé zárni ezért:) Adok egy jótanácsot.Vidd el õket száraz sóterápiára:) Pestiek vagytok?Akkor tudok helyet ajánlani.Drága de tényleg megéri.Annyiszor mondtam már itt, biztos azthiszik reklámozok, ami igaz is mert a gyerekek érdekében nyomom a pr-t:) AREC terápia a neve, hidd el csodákra képes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Strandra is kimennél vele? Ilyenkor az nem árt, úgy hallottam, de nem vagyok benne biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!