Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy enyire boldogtalan vagyok (1 db)

Miért van az hogy enyire boldogtalan vagyok?

egyszeruen en nem ertem de azt mondjak hogy nem vagyok csunya szep vagyok,de akkor miert nem tudok talalni valakit aki nagyon szeret?anyira hianyzik mar valaki aki oda van ertem en is erte:(,miert sikerul masoknak nekem miert nem?anyira boldogtalan vagyok:(szomoru:(

Legjobb válasz: szia! Én is hasonló cípõbe járok...nekem sem akad olyan akiért s aki értem teljesen odavolna!De már rájöttem kár ezen görcsölni...menj szórakozni légy nyitott,kedves és mindig ápolt!S ami a legfontosabb nem kell beérni akárkivel! Elõbb utóbb megismersz annyi kedves aranyos fiút (mégha nem is azt aki párod lesz az életbe) de barátkozhatsz velük, s általuk is megismerhetsz új embereket! s elõbb utóbb jön vki aki elég jó lesz neked! S ne szómorkodj mert az látszik rajtad!:))

szia! Én is hasonló cípõbe járok...nekem sem akad olyan akiért s aki értem teljesen odavolna!De már rájöttem kár ezen görcsölni...menj szórakozni légy nyitott, kedves és mindig ápolt!S ami a legfontosabb nem kell beérni akárkivel! Elõbb utóbb megismersz annyi kedves aranyos fiút (mégha nem is azt aki párod lesz az életbe) de barátkozhatsz velük, s általuk is megismerhetsz új embereket! s elõbb utóbb jön vki aki elég jó lesz neked! S ne szómorkodj mert az látszik rajtad!:) )
uccsó válaszolónak: vannak emberek, aki társ nélkül nem érzik olyan jól magukat, nem érzik magukat teljesnek. ezek szerint én selejtes vagyok, ha csak akkor vagyok boldog, amikor szerethetek valakit, és õ viszontszeret. mi van, ha a kedves kérdezõ is ilyen típus? vannak olyanok, akik évekig megvannak társ nélkül, de vannak, akiknek hossszabb ideig nem megy egyedül. továbbiakban is sok sikert kívánok.
A kérdező hozzászólása: koccike mindent igazatok van:) , csak nehez tudjatok ti is:(, de azert majd meg probalom meg fogadni a tanacsotokat:)
A helyzet az, hogy vannak olyan emberek, akik válogatósak és vannak olyanok is, akik valamiért majdnem "csodabogarak", vagyis lehet, hogy külsõre tetszetõsek, de belsõleg annyira különböznek az átlagtól, hogy alig jön össze nekik valaki. Egy tanácsom van csak, de valószínûleg keveset fog segíteni most, de késõbb... Nem szabad, hogy a boldogságod attól függjön, hogy van-e melletted valaki. Nem mások által, hanem mások mellett és másokkal legyél boldog. Aki boldogtalan társ nélkül, gyakran azzal együtt is az, mert nincs az életében stabil bázis. Keress magadnak hivatást, életre szóló hobbyt, csinálj értelmes és hasznos dolgokat! Így nem csak, hogy boldog leszel, de megismersz más embereket, akik pont boldog állapotodban ismernek meg. A kiegyensúlyozott ember vonzó. Vonzóbb, mint a szép.
Ne légy ennyire elkeseredve... Én is nagyon odavoltam elég sokáig, mikor tönkrevágott egy srác... Senkit nem találtam utána, pedig kerestem elég sokáig, és amikor feladtam, és úgy döntöttem, hogy most más dolgok lesznek fontosak (barátok, tanfolyamok, vezetés stb.) akkor váratlanul betoppant az életembe a Nagy Õ. Már több mint két éve... Szóval fel a fejjel. :)
én pl neten ismertem meg a barátomat, akivel idastova 1.5 éve együtt vagyunk. és nagyon szeretjük 1mást, már az összeköltözést is tervezzük. :) sztem menj fel pár normálisabb társkeresõ oldalra, és ismerkedj, nem kell reklámoznod, h komoly társat szeretnél, csak randizz, aki szimpi. abból is sokat lehet tanulni. el sem hiszed hány randim volt, mire megtaláltam azt, aki számomra a legjobb :) csak bátran és vidáman, és persze optimistán! mind1, hogy nézel ki, csak sugározzon belõled az, hogy szeretsz élni, és hogy nyitott vagy az új dolgokra. adj magadnak még 1 esélyt :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom a valaszaitokat:ònagyon rendesek vagytok:)
nagyon fontosak az elvárások, az, hogy merünk -e kockáztatni, bele menni egy kapcsolatba.Nem írtad, hogy hány éves vagy, szerintem az is fontos.Szerintem fontos, hogy mosolyogj és barátkozz bátran!Lehet, hogy több fiú/lány csak a barátoddá válik, de ki tudja, barátokból is lehet szerelem.Drukkolok!
Van abban valami, hogy a szerelem akkor jön, mikor nem is számítasz rá.Én is akkor jöttem össze a barátommal, mikor nem is kerestem, élveztem a szingliséget (na jó, vágytam közben egy pasira is), buliztam, cseverésztem erre-arra és egyszercsak belépett az életembe a Õ, jelentéktelennek tûnt, mégis sokat adott.A fontos dolgok észrevétlenül loppannak be az életünkbe és úgy ha nem hajszoljuk õket, hanem hagyjuk hogy megtörténjenek velünk.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek mit csináljak van egy fiu aki teccik nekem járt 8is velem csak az történt hogy megcsalt az osztálytársamal de nekem nagyon teccik szerintetek mit tegyek?

2

Ti hogyan reagálnátok?

Megismerkedtem egy lánnyal,eleinte nem indult komolynak a dolog(buliban),így amikor megkérdezte voltam-e már nővel,azt kamuztam,hogy igen.Közben összejöttünk,minden flottul megy,de párszor újra érintettük a témát és tovább kellett kamuznom,pedig nem szeretném.Szerintetek mi lehet a reakció ha elmondom az igazat? Egyáltalán érdemes? 21F 23L

9

A kopaszsag negativ benyomast kelt ismerkedes alkalmaval?

7

Ez így rendben van?

13 éves vagyok, februárban leszek 14, és a fiúm pár hónappal azután lesz 18, még csak 17 éves.
Ez így jó?

2

Normális ez? ! (Bővebben lent)

Nem tudom mi bajom van de az már nem normális szerintem hogy egy "idegen" emberbe simán beleszeretek de ez a szerelem vagy fellángolás nem is tudom minek nevezzem ÉVEKIG eltart, a saját barátomból pedig 1,5 hónap után kiszerettem. Mi lehet velem a baj? Nagyon rosszul érzem magam félek hogy nemtudok kialakítani egy normális kapcsolatot sem.

5

Ti elhagynátok a párotokat, ha kiderülne, hogy roma fiúval járt?

Sziasztok! 18 éves lány vagyok. 3 évvel ezelőtt elkövettem életem legnagyobb hibáját. Össze jöttem egy roma fiúval. Sajnos tapasztalatlan és ostoba voltam, ezért is kérlek titeket,hogy ne oktassatok ki. Megtévesztett engem az a fiú: kitűnőre érettségizett, jó szakmát tanult, aztán elállt dolgozni is, (ő már 21éves volt amikor összejöttünk) és elég jó fizetést kapott. És kinézetre sem tűnt c...nak. Tehát mindez szépen megtévesztett, és bár volt néhány balhéja, engem a kis tapasztalatlan 15 éves fruskát ez is vonzott. Aztán persze eleinte nagyon kedves volt velem. Majd minden megváltozott! Először is, megcsalt engem, aztán könyörgött a bocsánatomért. Aztán eltiltott a haverjaimtól, és megszabta mit vegyek fel. Itt már kezdtem kiábrándulni belőle, de még ott volt azaz átkozott rózsaszín köd. Aztán anyukámnak elmondtam, ő nagyon kiborult, rám parancsolt hogy szakítsak vele mielőtt apám is megtudná. Egy ideig lázadtam anya ellen és titokban voltam vele. Aztán fordult egy nagyot a kocka. Rájöttem milyen hülye vagyok , a szerelemből gyűlölet lett és szakítottam vele (persze a történet bonyolultabb, többször is megcsalt) de ő zaklatott ezután, hívogatott telón, stb, nagyon nehezen tudtam lekoptatni és míg élek, ezt nem
felejtem el és életem legnagyobb bűnének tartom ezt. Nem tudom, hogy enyhít-e a dolgon az, hogy csóknál több nem történt a szűk 2 hónap alatt amíg vele voltam. Miután szakítottunk, azzal büntettem magam, hogy 3 évig nem is jártam senkivel, nem jártam el sehova, stb.
Viszont most van egy jóra való, rendes fiú akit szeretek. Velem egyidős, nagyon szeretem. De gyötrődök, nem tudom elmondjam-e neki? Ha rákérdez, kivel jártam előtte? Nem akarom hogy
e-miatt máshogy nézzen rám, a múltamon már nem tudok változtatni, és szerintem létezik ennél nagyobb vétek is.

16

Lányok titeket zavarna ha csókolózás után kapnátok egy puszit a homlokotokra?

a barátom mindig ad egy homlok puszit akár hányszor smárolunk vagy csókolózunk. titeket zavarna ha a pasitok ezt csinálná?

7

Az volt párunkkal, akivel már nem is tartjuk de nem is láttuk évek óta, egy véletlen találkozás során fellángolhatnak megint a régi érzelmek? Abból kialakulhat egy újabb rendes kapcsolat?

3

Úgy érzem, hogy jobban szeretem a barátom, mint ő engem?

Õ is szeret engem, látom rajta, meg mondja is, hogy nagyon szeret, puszilgat, ölelget, bókol, mindig a kedvemben jár. Csak mostanában úgy érzem, hogy számomra ő fontosabb, mint amennyire ő nekem. Pl. amikor szünete volt, akkor aznap találkoztunk pár órára, de aztán egyből hazautazott. Jól esett volna, ha marad még egy napot mondjuk és együtt töltjük, mert azon a héten alig találkoztunk. Én fordított esetben maradtam volna a kedvéért.
Most beteg lett és ezért nem akarta, hogy találkozzunk, hogy nehogy megfertőzzön, ami kedves tőle, csak most egy hétig nem fogunk találkozni és én akár egy órára is találkoztam volna vele, hogy csak láthassam (kibírtam volna csók nélkül) de ha ő így döntött....
Ha nem is találkozunk minden nap, én attól még beszélni szeretnék vele minden nap, de ő ezt nem igényli...
A szülinapomat nem töltötte velem, mert úgy gondolta, hogy elég ha másnap megünnepeljük, azért nem utazik külön. Pedig én fordított esetben megtettem volna. De másnap tényleg megünnepeltünk és nagy örömet okozott az ajándékával.
Tényleg szeret engem és sok mindent megtesz értem, csak hiányérzetem van néha és úgy érzem, hogy jobban szeretem , mint ő engem, nem tudom, hogy ezzel mit lehetne kezdeni.
Amúgy fél éve vagyunk együtt.

4

Kibe vagyok szerelmes?

Van egy barátom akivel 1,5éve vagyok együtt, 1 hónapja együtt élünk. Szeretem őt, jó vele lenni.
Van egy másik férfi akit 7 éve ismerek de nem közelről, évente 1-2x találkoztunk. Nem is érdekelt különösebben, de amikor találkoztunk mindig bizsergett a levegő, és majd kiugrott a szívem a mellkasomból. A találkozások után mindig sokat gondoltam rá. Aztán egy idő után enyhült az érzés, de továbbra is minden nap eszembe jutott. Aztán megint találkoztunk vagy beszéltünk és minden kezdődik előről. Elhatároztam hogy nem fogok vele beszélni, hogy ne legyen ebből gond és zavart is kicsit hogy ezt érzem. De 2 hónap után megint felkeresett és ugyanazt érzem mint eddig. ha csak ír egy üzenetet már dobog a szívem és teljesen megbolondulok. Miért érzem ezt, mi ez egyáltalán?? Szeretem a barátom de már nem vagyok belé annyira szerelmes hogy görcsbe ránduljon a gyomrom ha rá gondolok. Ettől a férfitől viszont mindig gyomorgörcsöm van. Mi történik velem? Mit kezdjek ezzel az egésszel?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!