Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy enyire boldogtalan vagyok (1 db)

Miért van az hogy enyire boldogtalan vagyok?

egyszeruen en nem ertem de azt mondjak hogy nem vagyok csunya szep vagyok,de akkor miert nem tudok talalni valakit aki nagyon szeret?anyira hianyzik mar valaki aki oda van ertem en is erte:(,miert sikerul masoknak nekem miert nem?anyira boldogtalan vagyok:(szomoru:(

Legjobb válasz: szia! Én is hasonló cípõbe járok...nekem sem akad olyan akiért s aki értem teljesen odavolna!De már rájöttem kár ezen görcsölni...menj szórakozni légy nyitott,kedves és mindig ápolt!S ami a legfontosabb nem kell beérni akárkivel! Elõbb utóbb megismersz annyi kedves aranyos fiút (mégha nem is azt aki párod lesz az életbe) de barátkozhatsz velük, s általuk is megismerhetsz új embereket! s elõbb utóbb jön vki aki elég jó lesz neked! S ne szómorkodj mert az látszik rajtad!:))

szia! Én is hasonló cípõbe járok...nekem sem akad olyan akiért s aki értem teljesen odavolna!De már rájöttem kár ezen görcsölni...menj szórakozni légy nyitott, kedves és mindig ápolt!S ami a legfontosabb nem kell beérni akárkivel! Elõbb utóbb megismersz annyi kedves aranyos fiút (mégha nem is azt aki párod lesz az életbe) de barátkozhatsz velük, s általuk is megismerhetsz új embereket! s elõbb utóbb jön vki aki elég jó lesz neked! S ne szómorkodj mert az látszik rajtad!:) )
uccsó válaszolónak: vannak emberek, aki társ nélkül nem érzik olyan jól magukat, nem érzik magukat teljesnek. ezek szerint én selejtes vagyok, ha csak akkor vagyok boldog, amikor szerethetek valakit, és õ viszontszeret. mi van, ha a kedves kérdezõ is ilyen típus? vannak olyanok, akik évekig megvannak társ nélkül, de vannak, akiknek hossszabb ideig nem megy egyedül. továbbiakban is sok sikert kívánok.
A kérdező hozzászólása: koccike mindent igazatok van:) , csak nehez tudjatok ti is:(, de azert majd meg probalom meg fogadni a tanacsotokat:)
A helyzet az, hogy vannak olyan emberek, akik válogatósak és vannak olyanok is, akik valamiért majdnem "csodabogarak", vagyis lehet, hogy külsõre tetszetõsek, de belsõleg annyira különböznek az átlagtól, hogy alig jön össze nekik valaki. Egy tanácsom van csak, de valószínûleg keveset fog segíteni most, de késõbb... Nem szabad, hogy a boldogságod attól függjön, hogy van-e melletted valaki. Nem mások által, hanem mások mellett és másokkal legyél boldog. Aki boldogtalan társ nélkül, gyakran azzal együtt is az, mert nincs az életében stabil bázis. Keress magadnak hivatást, életre szóló hobbyt, csinálj értelmes és hasznos dolgokat! Így nem csak, hogy boldog leszel, de megismersz más embereket, akik pont boldog állapotodban ismernek meg. A kiegyensúlyozott ember vonzó. Vonzóbb, mint a szép.
Ne légy ennyire elkeseredve... Én is nagyon odavoltam elég sokáig, mikor tönkrevágott egy srác... Senkit nem találtam utána, pedig kerestem elég sokáig, és amikor feladtam, és úgy döntöttem, hogy most más dolgok lesznek fontosak (barátok, tanfolyamok, vezetés stb.) akkor váratlanul betoppant az életembe a Nagy Õ. Már több mint két éve... Szóval fel a fejjel. :)
én pl neten ismertem meg a barátomat, akivel idastova 1.5 éve együtt vagyunk. és nagyon szeretjük 1mást, már az összeköltözést is tervezzük. :) sztem menj fel pár normálisabb társkeresõ oldalra, és ismerkedj, nem kell reklámoznod, h komoly társat szeretnél, csak randizz, aki szimpi. abból is sokat lehet tanulni. el sem hiszed hány randim volt, mire megtaláltam azt, aki számomra a legjobb :) csak bátran és vidáman, és persze optimistán! mind1, hogy nézel ki, csak sugározzon belõled az, hogy szeretsz élni, és hogy nyitott vagy az új dolgokra. adj magadnak még 1 esélyt :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom a valaszaitokat:ònagyon rendesek vagytok:)
nagyon fontosak az elvárások, az, hogy merünk -e kockáztatni, bele menni egy kapcsolatba.Nem írtad, hogy hány éves vagy, szerintem az is fontos.Szerintem fontos, hogy mosolyogj és barátkozz bátran!Lehet, hogy több fiú/lány csak a barátoddá válik, de ki tudja, barátokból is lehet szerelem.Drukkolok!
Van abban valami, hogy a szerelem akkor jön, mikor nem is számítasz rá.Én is akkor jöttem össze a barátommal, mikor nem is kerestem, élveztem a szingliséget (na jó, vágytam közben egy pasira is), buliztam, cseverésztem erre-arra és egyszercsak belépett az életembe a Õ, jelentéktelennek tûnt, mégis sokat adott.A fontos dolgok észrevétlenül loppannak be az életünkbe és úgy ha nem hajszoljuk õket, hanem hagyjuk hogy megtörténjenek velünk.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Minden jó kapcsolatban vagy egy vágyakozó és egy elfogadó fél?

Az egyik vágyakozik a másik után, a másik elfogad valakit, aki rangján aluli. És a kapcsolat jó...

Hm. Ez szerintetek mennyire jellemző?

16

Miért csinálja ezt? Olyan mintha szégyellne és lenézne.

Senki sem tökéletes, így én sem, követek el apróbb hibákat.
Pl van, hogy elfelejtek dolgokat, belekavarodok a mondani valómba és van, hogy néha el is ejtek ezt- azt. Főleg, mikor a párommal vagyok, annál jobban próbálok összpontosítani és koncentrálni, de akkor vagyok a legügyetlenebb.
Azt vettem észre, hogy ha egy ilyen apró hibát követek el, mindig csúnyán, furán néz rám.
Pl leejtettem valamit(semmi baja nem lett)de már fogta fejét, és úgy nézett rám mint egy hülyére.
Rögtön jön a pfúúú meg a jajjjj ...
Vagy véletlenül ráléptem a cipőjére, mert épp csikizett vagy valamit csináltunk, már szinte kiabált, hogy mit csinálok már, ha lehet tegyem tönkre a cipőjét.
Annyira rossz érzésem lesz olyankor,és szégyenlem magam...
Miért veszi olyan komolyan és néz le engem?

11

Mi szólnátok ehhez a kezdeményezési trükkhöz? Mit szólnátok ha valaki így próbálkozna nálatok (lányok)?

-mivel nem annyira merek megszólítani csak úgy egy lányt
...arra gondoltam, hogy készítek egy
"meghívó kártyácskát/üdítő kúppont" ... persze valami szépet gondosan megtervezve :) ... és lazán át nyújtom a lánynak mintha reklám cédulát osztanék

Mit szólantok ( lányok ) ha valaki egy ilyet nyújtana át :
a) zebrán épp elsuhanva
b) jelzőlámpánál várakozva és közben válaszra várva
c) szupermarketben / bevásárló központban
d) suli / egyetem / campus
e) buszon / vonaton
f) egyéb helyen

Elfogadna e valaki így a meghívást ?

10

Abban mennyi igazság van, hogy a fiúk később fogják fel a szakítást?

Én voltam a szakító fél, de jó okom volt rá. 1x próbálta magát visszakönyörögni, azóta semmi, folyton a haverjaival lóg, iszik, xboxozik és bulizgat.
2éves kapcsolatról van szó 21L

6

176cm-hez 69kg jónak számít vagy a férfiaknak nem nagyon jön be?

10

Szakítsak vagy kezdjek új életet tiszta lappal?

Már 5 éve élek párkapcsolatban, 17 éves voltam, amikor összejöttünk, sok mindenen átment a kapcsolatunk ( volt, hogy megcsalt a párom és én is őt), de mégis együtt maradtunk, mert erős a kötelék közöttünk. Tudjuk, h túl fiatalon ismerkedtünk meg és, hogy lehet jobb lenne külön, hogy mindketten kiélhessük magunkat, de ő már azóta 26 éves és nem szeretne többet szórakozni, teljesen elkötelezte magát mellettem. Én viszont még egyetemre járok, és sok a hullámvölgy a kapcsolatunkban, van, hogy úgy érzem csak ő kell nekem, nincs szükségem semmi másra, nem kell a buli se, de máskor meg annyira ki akarok törni és vágyok az újra, az új helyzetekre... Többször is előfordult már, h megtetszett valaki más, valaki aki igazán megfogott, és sokszor elképzeltem milyen lenne vele...de nem lett belőle soha semmi, mert nem mertem a barátomat ott hagyni valaki másért. Már annyira elkönyveltem, h mi együtt vagyunk, együtt kell lennünk... El tudnám vele képzelni az életemet, de most is abban a szituban vagyok, h úgy lennék egy kicsit egyedül, azt csinálhatnék, amit akarnék, azzal akivel akarok, de akkor őt örökre elveszteném :/ Nem bírna ki a kapcsolatunk egy újabb ideiglenes szakítást... Meg nem is látom értelmét... Elmúlt a szerelem? Vagy csak szimplán ellaposodott a kapcsolat? És ha igen, akkor nem gáz ez ilyen fiatalon? Néha nem tudom elképzelni, h ez így menjen még évekig és aztán örökké... De a párom már így tervezi. Segítsetek! (22/L)

4

Viszony.hu-ról vélemény?

Bárkinek bármilyen jellegű kapcsolat összejött ott?

7

Hogyan keressek normális párkapcsolatot? 26 N

Annyit csalódtam már,pedig nincs sok elvárásom...Én csak egy szerető társat szeretnék akinek csak én vagyok a mindene...

8

Régi barát vagy új barát?

4 hónapja szakítottam a volt barátommal, mert kezdtem érezni egy másik fiú iránt is valamit. Vele másfél évig voltunk együtt. Nem akartam megbántani azzal, hogy megcsalom inkább szakítottam vele. Az előző barátommal a kapcsolatunk elején voltak problémáink. Nagyon sok féltékenykedés volt, de ezen kívül jól megvoltunk.Szakítás óta még mindig könyörög, hogy menjek vissza hozzá, nagyon szerelmes belém. Az új barátommal 3 hónapja járunk. Õ is nagyon szerelmes belém, mindent megtesz értem. Viszont a régi barátom szakítás óta még mindig hiányzik nekem. Megkértem már, hogy ne beszéljünk, de csak pár napig megy ez. Más lánnyal látnám megörülnék. Mit tegyek?
22/L

8

Van itt olyan, aki megcsalta már a barátját/barátnőjét, nem mondta el neki, nagyon megbánta és nem csinált soha többet ilyet és azóta együtt vannak ugyanúgy?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!