Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy egyszer (224 db)

Az miért van, hogy egyszer úgy érzem kell nekem egy lány, ilyenkor önbizalom semmi, lehangolt vagyok, magambafordulok, aztán meg leszarom az egészet és sokkal jobban érzem magam, elhiszem magamrol, hogy jó vagyok meg minden?

Megjegyzem, hogy nem volt még barátnõm, nem is smároltam meg semmi. Nos? 18/F

Legjobb válasz: Alábecsülöd magad? Elhiszed, hogy mégsem kell és leszarod nem? Ugyan ez van velem is.. 18/L

Alábecsülöd magad? Elhiszed, hogy mégsem kell és leszarod nem? Ugyan ez van velem is.. 18/L
Szintén így. Nemigazán tudnám megmagyarázni mért. 19/l
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló, Igen hasonló helyzetben vagyok, mint te. Szerencse, most szebb napjaimat élem, de a napi kontakt azzal a lánnyal, fel-fel hozza azt amit érzek. :)
Én is szoktam így lenni, akkor jönnek az új célok!:)

Az miért van hogy egyszer tök jó a kedvem, a következő percben meg meg tudnék halni?

Legjobb válasz: ja de akkor is hormonok miatt van..áhh lehet meg sem kellett volna szólalnom inkább:D

ja de akkor is hormonok miatt van..áhh lehet meg sem kellett volna szólalnom inkább:D
Mániás depressziónak vannak ilyen tünetei. Legalább ez az egyik. http://www.vital.hu/themes/psyc/bipolaris1.htm olvasd el!
kamasz. tök általános dolog.Ennyi idõsen sokan hülék.Majd kinövöd.
el ne hidd már majd hogy beteg vagy. ez tök természetes, velem is így van meg másokkal is. a hangulatingadozás tesz emberivé minket, milyen lenne ha mindenkinek a világon pókerarca lenne..? nálam nem egyik percrõl a másikra szokott változni, gondolom ezt túlzod egy kicsit, 1-2 óra... vannak akiknek több(nap is akár) vannak akiknek kevesebb. ennyi az egész.
Talán hormonproblémáid vannak, az okozhat hangulatváltozást.
szerintem meg kamasz
A kérdező hozzászólása: hát köszi:) Nem percrõl persze változik, de már kezd idegesíteni mert a barátommal sokat veszekszünk ezmiatt.

Vélemények! Miért van hogy egyszer, fent van a pocim, máskor meg lent? A baba nyomja ki magát?

39+4 km.és sokat keményedik!

Legjobb válasz: biztos a baba a keményedés lehet front miatt is

biztos a baba a keményedés lehet front miatt is


mert megakarna dugni de néha adod a jeleket néha meg nem..
Lehet direkt össze akar téged zavarni. Hajlamos néhány férfi rá, hogy így húzza közelebb a nõt, hogy végül az odamegy hozzá értetlenkedni. :D
A kérdező hozzászólása: Én nem fogok hozzá odamenni, mert tabu, mivel házas, csak érdekelt, hogy mégis miért viselkedik így velem.

Miért van hogy egyszer tök rendes velem viszont ha többen vagyunk akkor nem?

Van egy lány aki teszik éshát osztálytársam... nah de iskolában nemnagyon tudok vele beszélgetni ezért nemrég elkezdtünk úgy komolyabban beszélgetni msn-en vagy facebookon és elég sokat beszélgetünk álltalában néha még azt is tudtomra adta hogy lefeküdne velem igaz nem így szó szerint csak célzott rá akkor elhívott hogy kísérjem el táncolni elis mentem vele csak akkor még nem jött úgy be és hát csak úgy beszélgettünk útközbe... de sokszor kísértem már el buszhoz is például. De suliban ha vannak mások és odamegyek hozzá beszélgetni akkor álltalában le se szar mindig aki a közelbe van inkább azokkal beszélget... ezért mondtam neki hogy ne menjen haza olyan korán üljünk be valahova meghívom őt de nemakar állítólag azt mondta hogy azért meg nem akarja hogy én rá költsek... De viszont néha suliban is rendes de csak akkor ha nagyon néhányan vagyunk csak épp ott mert például voltak másik suliból ilyen kérdőív kitöltés miatt és 5 embert hívtak le és az én székem amire ráültem rossz volt ezért mondta hogy üljünk 1 széken mondom oké és végig így csikargatott a körmével meg simogatott... Most akkor ilyenkor mit kéne tennem? Elhívni már elhívtam beszélgetni próbáltam vele ha többen is ottvoltak... jobban kéne bókolnom szerintem de én azt csak kettesben szeretek... jah meg mindig elszokta kérni a telóm hogy facebookozzon ma meg mondtam neki hogy egy pusziért cserébe de nem akart adni :( lécci segítsetek! (18F)

Legjobb válasz: szerintem csak kihasznál, hülyít, meg mások elõtt játssza az agyát. ez szánalmas

szerintem csak kihasznál, hülyít, meg mások elõtt játssza az agyát. ez szánalmas
A kérdező hozzászólása: szerintem nem használ ki nem olyan mert ugye nem szeretné azt se hogy költsek rá... egyszer vettem neki csokit is és nem fogadta el de én beleraktam a táskájába

36+3-hetes kismama vagyok! Miért van hogy egyszer tök normális a köldököm, máskor mindha kiakarna fordulni?

A baba nyomhatja,mert kb 1 óra normális,most meg egy picit kifordult!köszönöm

Legjobb válasz: Nekem is ilyen. Szerintem ahogy a pici mozog, hol kinyomja hol meg nem. Nekem elég "mély" a köldököm és a hasam sem elefánt-méretû...szóval alapból sem fordult ki annyira, mint sok már kismamának. Gondolom, ezért ilyen változó. De ettõl még senkinek semmi baja sem lesz.:)

Nekem is ilyen. Szerintem ahogy a pici mozog, hol kinyomja hol meg nem. Nekem elég "mély" a köldököm és a hasam sem elefánt-méretû...szóval alapból sem fordult ki annyira, mint sok már kismamának. Gondolom, ezért ilyen változó. De ettõl még senkinek semmi baja sem lesz.:)

Az miert van, hogy mar 3 napja egyszer lazas vagyok, egyszer meg izzadok? van valamilyen hatasos modszer, ha valoszinuleg torokgyuszim van es virusos?

Elnezest, a ket kerdesert. Amugy onnan gondolom, hogy azom van, mert az egyik csaladtagomnal az van megallapitva, es ra ket napra kerultem en is a sotet oldalra.

Legjobb válasz: Ha làzas vagy,azért izzadsz,mert kiizzadod a làzadat.Igyàl forró citromos teàt és takaródzàl be jól,de csak akkor ha van hidegràzàsod.Ahogyan irta az elõzõ öblögessél.

Ha làzas vagy, azért izzadsz, mert kiizzadod a làzadat.Igyàl forró citromos teàt és takaródzàl be jól, de csak akkor ha van hidegràzàsod.Ahogyan irta az elõzõ öblögessél.
Ha virusod van, arra nincs gyógyszer, csakis magàtól mulik el.
Vegyél be lázcsillapítót és akkor ezek a tünetek elmúlnak. Sós langyos vízzel öblögess!
Amíg emelkedik a lázad, addig ráz a hideg, mikor megáll, a szervezet próbálja hûteni magát, ezért izzad(sz). Lázcsillapítás, ha fáj a torkod, sós vízzel öblögetés. Ha pár nap alatt nem múlik el vagy rosszabbodik, akkor orvos kell.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat. ezt a sosvizes oblogetest hogy kell elkepzelni? sosviz a szajba es aztan kikopni?
egy aktív alkalmazás folyton felébreszti nyugalmi állapotból

Az miért van hogy a gépemen játszok egy játékkal egyszer a játékközbe az egész monitor becsíkozódik és semmire nem reagál csak ha újra indítom? Ez miért van?

van mikor zöld csíkos van mikor kék csíkos meg van mikor majdnem mindenféle szín benne van a csíkba..

Legjobb válasz: videókártya hiba? frissitsd a vidikari drivert

videókártya hiba? frissitsd a vidikari drivert
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130805/P050813_19.54_www.kepfelt.. ilyet ad ki.
Lehet hogy a VGA driver nem jó, vagy a játék sz#rakszik.
Nekem akkor volt ugyan ilyen problémám amikor túlmelegedett a VGA kártyám. Hûtést cseréltem rajta és megoldódott, mivel a gyári nem volt megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: minden játéknál ilyen. és ilyen hûtõventilátort hol tudok venni?
VGA RAM hiba, próbáld meg garival lerendezni a dolgot.
Tönkrement a videokártyád, ahogy az elõzõ is írja, ha garanciális még azonnal vidd vissza!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ!:D

Az miért van hogy a sims 3 házikedvencek mindig ledob? játszok egy picit aztán egyszer csak pakk ledob mért lehet ez?

Legjobb válasz: Bár a játékkal nem játszom, elõfordulhat hogyszerverhiba, ha lehet, illaetve van ilyen válts szervert, csatornát stb. esetleg kompatibilitási problem okoz ilyet a programiknál futtasd windows régebbi verzió kompatibilitásán, (vistan) az segíthet ottvan még a netkapcsolatod lehet ilyen, vagy csak túlmalegedett a modem/router. ha nem használja senki a tetet állítsd le(mindkettõt) majd ha már nem túl meleg indítsd el újra õket. de elõhordulhat hogy rossz a program telepísd ujra! (márha támogatja a játék)

Bár a játékkal nem játszom, elõfordulhat hogyszerverhiba, ha lehet, illaetve van ilyen válts szervert, csatornát stb. esetleg kompatibilitási problem okoz ilyet a programiknál futtasd windows régebbi verzió kompatibilitásán, (vistan) az segíthet ottvan még a netkapcsolatod lehet ilyen, vagy csak túlmalegedett a modem/router. ha nem használja senki a tetet állítsd le(mindkettõt) majd ha már nem túl meleg indítsd el újra õket. de elõhordulhat hogy rossz a program telepísd ujra! (márha támogatja a játék)
A kérdező hozzászólása: letöltöttem már többfajtát. és semeik nem jo :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!