Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy egyik nap sok (14 db)

Miért van az, hogy egyik nap sok a tejem, másnap már kevesebb, vagyis pont elég a babónak?

És ez így váltakozik már régóta. A kicsim 6 hós és nem fejek már kb 2-3 hónapja egyáltalán. Ezt úgy értem, hogy két szopi között is feszül, és majdnem robbannak, f?leg reggel, másnap meg kényelmesen elvagyok velük.

Legjobb válasz: Szia,nekem is szokott igy lenni,van amikor reggel ömlik a tejcsi belöle,van amikor nem , én azt figyeltem meg hogy nagyon befolyásolja hogy mit eszek mit iszok,mert ha rántásos dolgot eszek akkor rengeteg lesz a tejcsim,de ha nem figyelek oda akkor kevesebb lesz. 8 hetes anyuka

Szia, nekem is szokott igy lenni, van amikor reggel ömlik a tejcsi belöle, van amikor nem , én azt figyeltem meg hogy nagyon befolyásolja hogy mit eszek mit iszok, mert ha rántásos dolgot eszek akkor rengeteg lesz a tejcsim, de ha nem figyelek oda akkor kevesebb lesz. 8 hetes anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. Lehet, tényleg így van, mert pl ha fokhagymás, hagymás kaját csinálok kevesebb. Na majd odafigyelek rá. :)
nekem egysze nem volt elég-akkor törtem meg a kocsimat..lehet a fáradtságtól, stressztõl, és amit eszel attól is..de hát az ember nem minden nap egyforma.lehet, h lassan beáll a kereslet-kinálat is..

Miért van az, hogy egyik nap több, másik nap kevesebb a tejem? Mindig sokat iszom, eszem, szedem a bogyókat, a More Milket, az alkoholmentes sört, és mégsem egyenletes a tejci mennyisége.4 hetes kislány anyucija

Legjobb válasz: Több mint két éve szoptatok. Immáron a 2. gyerekemet (meg még az elsõt is). Amikor már úgy érzem kiürült a mellem, akkor kortyol a legnagyobbakat a kicsim. Nem mindig akkor van tej a mellünkben, amikor be van durranva! Kitartás!

Több mint két éve szoptatok. Immáron a 2. gyerekemet (meg még az elsõt is). Amikor már úgy érzem kiürült a mellem, akkor kortyol a legnagyobbakat a kicsim. Nem mindig akkor van tej a mellünkben, amikor be van durranva! Kitartás!
Honnan tudod, hogy mennyi tejed van? A babád se mindig fog ugyanannyit szopizni.. egyszer éhesebb, másszor kevésbé..Mi se eszünk minden alkalommal ugyanannyit. Az elsõnek tökéletesen igaza van, az se mérvadó, hogy egyszer keményebb, máskor meg puhább a melled. Emellett meg szoptatás közben is állandóan termelõdik a tej.. Szerintem kár aggódnod. Ha a babád nyugodt, kellõ nedves és kakis pelusa van, akkor minden rendben van. 4. babáját szoptató anyuka:) )
A kérdező hozzászólása: Onnan tudom, hogy mivel nincs elég tejem, fejnem kell, hogy tudjam, mennyi pótlásra van szükség. Így a cumisüveg megmutatja, hogy mikor mennyi van benne. Köszönöm a válaszokat!

Talakoztam egy fiuval akivel sokaig baratok lettunk, de kesobb mind ketten szerelmesek lettunk egymasba, par napig jartunk. Meg mindig szeretem sok ido utan, es erzem hogy o is szeret engem. Minden ejjel vele almodok, nem ertem, miert van igy?

Legjobb válasz: Azért álmodsz róla,mert nap közben is sokat gondolsz rá. Lehet a hiányából fakadóan is,mert élõben nem lehettek együtt így az álomon tudsz vele újra kapcsolatba kerülni. Mi történt? Miért nem vagytok együtt? Mi áll közétek?

Azért álmodsz róla, mert nap közben is sokat gondolsz rá. Lehet a hiányából fakadóan is, mert élõben nem lehettek együtt így az álomon tudsz vele újra kapcsolatba kerülni. Mi történt? Miért nem vagytok együtt? Mi áll közétek?
A kérdező hozzászólása: Senki es semmi sem al kozenk, szerintem mind kettonk makacssaga miatt tortenik ez, peddig egyut lehetnenk.De mindkettonket zavar az is hogy kicsit magasabb vagyok nala
Egy meglepetés csók, egy mehitt helyen csodákra képes! :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy lesz e erre lehetoseg de megprobalni meglehet! koszi..:)

Milyen teát igyak hogy fogyni tudjak egy 4-5 kilót? Alapból nem eszek sokat és mégis úgy érzem hízok? Ez miért van? NApi 2szer eszem, délben és délután. Sok gyümölcsöt eszem. És csak jönnek fel rám a kilók.

Legjobb válasz: pont az a baj, hogy keveset eszel. napi két étkezés nagyon kevés inkább ennél többször de kevesebbet. hidd el , én voltam kövér úgy hogy napi 1x vagy 2x ettem. most napi 4-5x eszem és vékony vagyok. a reggeli nagyon fontos azt ne hagyd ki ,még ha csak pár falatot is eszel már beindítod az anyagcseréd, gyümölcsöt szénhidrátot inkább csak délelõtt egyél , vacsorára pedig fehérjét. ha még mozogsz is mellé akkor tuti a fogyás.

pont az a baj, hogy keveset eszel. napi két étkezés nagyon kevés inkább ennél többször de kevesebbet. hidd el , én voltam kövér úgy hogy napi 1x vagy 2x ettem. most napi 4-5x eszem és vékony vagyok. a reggeli nagyon fontos azt ne hagyd ki , még ha csak pár falatot is eszel már beindítod az anyagcseréd, gyümölcsöt szénhidrátot inkább csak délelõtt egyél , vacsorára pedig fehérjét. ha még mozogsz is mellé akkor tuti a fogyás.
Van egy ilyen herbária Elhízás elleni tea, nekem az bevállt, a múltkor véletlenül emésztés serkentõ teát vettem helyette, az nem volt jó semmire. És tényleg egyél többször keveset, rostosat fõleg és sovány húst, tojást többet. És nekem még nagyon jól rendbe tette az emésztésemet a svéd csepp és Protexin Balance szedése, azóta nem vagyok olyan éhes-falánk sem.
A sok gyümölcs egészséges, de ha "nasinak" eszed, akkor hízlal. Ha kevesebb kaját eszel és gyümölccsel helyettesíted, akkor nem hízlal és egészséges. És az sem mindegy, MIT eszel. Csak attól, hogy "valamilyen" teát iszol, nem fogsz lefogyni.
Naponta többször kell enni keveset, mert szükség van az energiára a mozgáshoz. Mozgás nélkül meg hatásosan fogyni nem lehet. Ha naponta csak egyszer eszel vagy kétszer, akkor a szervezeted raktározni fog, mert tudja, hogy csak soká jut legközelebb megint ételhez. Amúgy én a zöldteát ajánlom és az ananászt, de nem konzervként, hanem, mint friss gyümölcs.
Joshi tea v kammilla tea
Sima zöld tea cukor nélkül=) De egyébként én vettem ilyen fogyi teát a DM-be, és finom cukor nélkül is:D

Miért van az, hogy 2-3 napig sok tejem van és utána 2 napig pedig kevés? Ez így megy már kb. egy hónapja. Nagyon aggódom!

Legjobb válasz: Beszéltél errõl védõnövel nem tud segíteni? Sok folyadékot rengeteg gyümölcs zölséget fogyasz. Nem lehet hogy az a baj hogy mikor sok a tejed kevesebbet teszed a melledre a babád,mert a nõi szervezet nagyon okosan rájött hogyha sûrûn szopiztatsz akkor megnõveli a tej mennyiségét ha kevesebet akkor csökken a mennyiség. Ne add fel a szoptatást megéri.

Beszéltél errõl védõnövel nem tud segíteni? Sok folyadékot rengeteg gyümölcs zölséget fogyasz. Nem lehet hogy az a baj hogy mikor sok a tejed kevesebbet teszed a melledre a babád, mert a nõi szervezet nagyon okosan rájött hogyha sûrûn szopiztatsz akkor megnõveli a tej mennyiségét ha kevesebet akkor csökken a mennyiség. Ne add fel a szoptatást megéri.
Valószínûleg rendszertelenül (mennyiség és gyakoriság) eszik a babád és nem tud beállni a kereslet-kínálat. Ne aggódj, ha 2-3 napig sok tejed van, akkor a szervezeted képes ezt a mennyiséget igény esetén elõállítani bármikor. Ha megnyugtat: hívj fel egy szoptatási tanácsadót a La Leche Ligánál: http://www.lll.hu - ingyenes és nagyon profi.
Ha stresszes a napod (pl. látogatás anyóséknál), utánna 1-2 napig lassabban folyik a tej. Nem errõl van szó?
Sajnos csak angolul találtam leírást, de errõl van szó. [link]
A kérdésed egyik része a yield managementre vonatkozik. Errõl tisztességes magyar nyelvû leírásokat fogsz találni. A másik része értelmezhetetlen megállapításokkal van tele. NEm tudjuk hova találtál ötvenezres jegyeket, és innentõl nehéz megmondani, vajon miért is van ez. Egyáltalán jó helyen, és jól keresel-e. Azt pedig hagyjuk, hogy "félévre elõre kellene foglalni a jegyeket, mert így sokkal olcsóbb". Ez így nem igaz.
Meg ha talalsz is yield management-rol leirasokat a legegyszerubb ha veletlennek tartod az arakat. Vedd meg es ne nezz vissza. Nemigen van jobb.
Az úgy mûködik, hogy alapból egy gépen van teszem fel 250 ülõhely. Ebbõl értékesítenek tízet 5000 Ft-ért, további tízet 8000-ért, és így tovább, egyre drágábban, míg az utolsók már egészen drágák. (a számok nem hitelesek, hasból írtam, de a lényeg ez) Hogy te milyen áron kapsz jegyet, az azon múlik, hogy hányadik vásárló vagy arra a napra az adott járatra. Ezért van az, hogy a járat megnyitásakor, azaz kb. félévvel az indulás elõtt legolcsóbbak a jegyek. Ha nagyon nem fogynak a jegyek, akkor késõbb nekiállnak akciózni, így az utazáshoz közeledve megint lehetnek olcsóbbak a jegyek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egyébként Londonba néztem augusztus szeptemberre jegyeket, Wizzairnél, mert velük már repültem többször is és átlagban baráti árakkal dolgoznak.Viszont horribilis összegek voltak, EasyJet már jobb volt, de ott is csomag nélkül 40 rugóra hág az út, amit sokallok, mert múltkor 30 körül mentem csomaggal úgy, hogy elõtte 2 hónappal foglaltam le. Biztos a nyári idõszak is befolyásolja..
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadó: igen, ez valószínû, hogy így van.. nem lenne rossz, ha létezne olyan program, ami méri, hogy adott oldalon online hányan vettek már:)
A foglalások, vásárlások száma több okból nem lehet nyilvános! Repülésbiztonság, üzleti titok, stb... Viszont olyan foglalási rendszer van, amelyik a foglalás és utazás közötti idõszak alatti legalacsonyabb árra automatikusan korrigálja a fizetendõ árat! Miután magam is használom, a válasz nem elméleti...
Utolsó ezt kifejted bõvebben? Melyik ez a rendszer? Tehát ha jól értem, akkor veszek egy jegyet 20 ezerért de utána ugyanaz 3000 Ft lesz akkor a különbséget vissza kapom? Ez elég hihetetlen de ha tudsz ilyet akkor írd a honlap címét. Köszi.
Szerintem össze van zavarodva.Kérdezd meg miért csinálja ezt veled...
Nem vagy te még szerelmes abba a fiúba hidd el nekem. Majd olyan 3 év múlva rájössz milyen érzés az. Osztálytárssal meg ne kezdj, régi hiba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat
OK, a kedvemért lefordítanád ezt magyarra?
gyarlo emberi elmem fogekonyabb a pornora, a spiitualis es erzeki lenyem valahol a tudatom legmelyen sirdogal es buslakodik.
A fogalmazási készséged egyenlõ a 0-val. Ezáltal az okosnak vélt véleményed szart sem ér.
A magas állapot sem, mire sem jó.
Örülök, hogy te ilyen megvilágosodott tantra mester vagy, de nem igazán tud manapság az ember olyan iskolákat ahol hitelesen tanítanak meg ezzel bánni és nem csak tönke teszik magukat az emberek.
Nem szabad a távolkeleti kultúra dolgait keverni a mi kultúránk dolgaival, mert abból semmi jó nem sül ki. A mi kultúrkörünkben a "kundalini" féle dolgok értelmezhetetlenek, nem szabad félinformációkra életvitelt alapozni.
Ezek nem ruhák amik a kicsi távol keletiekre jók és a nagy európaiakra nem. Mindenkire érvényes dolgok.
Az ilyen gyökerek költözzenek Indiába.

Miért van az hogy csak 400-500 kalóriát eszem naponta. Már egy hét alatt fogytam 3kilót de most már nem fogytam két napja egy dekát sem. Sőt az előbb ráállttam a mérlegre és híztam is. Lehet attól hogy sokat ittam? 14/L

Legjobb válasz: Áh, és ha most beszólok, hogy ezt hosszú távon nem lehet csinálni, és csak tönkreteszed magad én leszek a csúnya, hogy hogy mertem ezt...

Áh, és ha most beszólok, hogy ezt hosszú távon nem lehet csinálni, és csak tönkreteszed magad én leszek a csúnya, hogy hogy mertem ezt...
A kérdező hozzászólása: hát nemis vagyok éhes meg semmi.és sokkal jobban érzem magam hogy nem eszem..csak nagyon szeretnék lefogyni és sehogy nem megy. már voltam orvosnál is hogy lehet valami bajom hogy csak hízok pedig nem is eszem sokat.de nemvolt elég alapos és nemtalált semmit..
a 400-500kcalt oszd el 3 (vagy több) étkezésre, hogy gyorsítsd az anyagcserédet. Igyál lehetõleg sokat. Van úgy, h a szervezet visszavesz a fogyásból, de idõvel és kitartással, hidd el fogyni fogsz. amúgy mi az ami belefér 500 kcal-ba egy nap, leírnád? Érdekelne, mert én is fogynék...
Akkor menjetek másik orvoshoz, leginkább endokrinológushoz. De tényleg ezzel csak az egészséged cseszed szét.
A kérdező hozzászólása: almát eszem amikor éhes vagyok.csak este hatig.de ha nagyon elegemvan az almából ilyen puffasztott rizst.kb ennyi.már fogytam négy kilót kicsit több mint egy hét alatt.de nagyon félek hogy visszahízom.remélem csak azért híztam most mert tényleg sokat ittam..
Igen, és mi van a fehérje, vitamin, ásványianyag, zsír beviteleddel? Csak hogy tudd ezekre mind szüksége van a szervezetnek, és fogyni csak egészségesen lehet hosszútávon. Puffasztott rizs+alma? Négy kiló minusz? Az izmaid glikogénraktárait felhasználta a szervezeted, ez az a minusz négy kiló, ami rögtön visszafog jönni. Szia.

Miért baj (ez)? Van egy barátnőm igen ő "párom". Egy főiskolára járunk. Az van hogy ő sokkal jobban azaz többet kívánja a szexet (napi kétszer-háromszor), .

nálunk is meg van a szinte minden napi fél estét párnacsata és az amúgy szerinte is több mint egy "kaland" a suliban. De miért lenne baj bárkinek is hogy neki diszkréten, van egy pár "pasija"? Persze f?leg az "exei" tudom f?leg irigységb?l és etc. Támadnak ez miatt. Érdekes amikor kefélték még a csajom nem sajnáltak. ;) - Mondjuk soha nem is igen kellet miért n?k és szex téren engem. ) Nem tudom miért baj ez bárkinek. Ha te tudod hogy tényleg baj valamiért írd meg! (Nem az alaptalan el?ítéletekre vagyok kíváncsi.) És nem kavart más pasijával. ....

Legjobb válasz: Nem baj... Vagyis, hogy ..öö..én se értem, és félek, valami alaptalan elõítélet szökne a billentyûzetbe. Szép álmokat Kérdezõ!

Nem baj... Vagyis, hogy ..öö..én se értem, és félek, valami alaptalan elõítélet szökne a billentyûzetbe. Szép álmokat Kérdezõ!
Lehet, hogy késõ van, de egyik mondatot sem értettem.
Szedd össze magadat: felsõoktatásban veszel részt, nem igaz hogy nem tudsz érthetõen fogalmazni...
Hát öreg, egy mondatodat sem bírom felfogni. Valami olyat leszûrtem h van egy barátnõd, aki többet kívánja a szexet mint te, ezért esténként párnacsatáztok, és ez nem tetszik az exeinek, akik amíg kúrták nem sajnálták. Már csak 1 kérdésem maradt: Mi a [email protected] van?
Most mindenféle [email protected]ás nélkül. Te magyar születésû vagy? Magyar az anyanyelved? Mert tényleg olyan mintha törnéd a magyart.
A kérdező hozzászólása: tegnap 21:48 Tudod mit volt kamasz szerelem, fiatalkori szexualitás szerelemmel is már az életemben, és most fiatal felnõttként egyetemistaként, viszont reál agyal elég gyakorlatias vagyok. Tény a barátnõm nimfómán, sõt egy kicsit amúgy is mániás (bipolár) és "gyógyult" bordeline. De most ezek után, pont azon akadjak ki, hogy õ is olyan mint a nõknek több mint a 2/3-nak ebben a korban, vannak idõszakosan szeretõi? Jó azok egy-két éjszakások általában és ritkán, bár nem tudom az mivel jobb. Sõt. És én legalább tudom, és kérdezhetem mi merre hány kilométer. A nõk 70+% lép félre a pasiknak meg harmada. Az inkább kevesebb mint harmad (is) jóval aktívabb, és itt van még az is, aki mint az én kedvesemnél, azon túl kereset/vagyis inkább találja meg a kalandot. Egy valakinek/valakiknek lehet megalázó ma már csak az élet vitelünk, de õk nem hiszem hogy így élnék meg, a kalandozó idegenben járóknak. Ha mégis elszeretnék, még így is a párom, akkor meg vigyék. ;) Tényleg nincs mit tenni. De nem így lesz. Egyszerûen tudom.
A kérdező hozzászólása: Ja és szándékosan nem írtam/máshogy írtam. Õ fõiskolai szakra én egyetemire járok. De ha már lambdáztam akkor ha akartok nyomozatok! ;) Egy fõiskolára járunk.* Egy reál egyetemre járunk, én egyetemi szakra, és õ fõiskolai szakra. Elég sok infó. De talán csak diszkrétek lesztek. ;)
Jólvan, én felfogtam mi is a szitu... Magyarul nyitott kapcsolatban vagy egy nifoval. Hát nemtudom, hogy én elviselném-e. Viszont ne táplálj nagy szerelmet a lány iránt, mert a nimfók nem igazán tudják ezt viszonozni. Véleményem szerint késõbb sem. Mondjuk én bezony szakítanék rá idõt, mármint a napi 2-3 szexre. A megcsalós statisztikád pedig helytálló, huszonéves korban. :) A nõk ekkor vannak szépségük csúcsán, a férfiak meg 30-40 körül. Tudod a "legszebb kor". Érthetõ hogy a nõk többsége most éli ki magát, késõbb már nem fogja tudni :P Visszatérve a témához: a nyitott kapcsolat a bizalom legmagasabb fokán jöhet létre. Nem hiszem, legalábbis a szövegedbõl nem tûnik ki, hogy ez meglenne. De igazából a kérdést is felesleges volt feltenned, mert nincs kérdés. Te magadnak tudod a választ, csak valami idióta visszaigazolást kerestél. Te dolgod, mit kezdesz az életeddel, csak ezt ne híreszteld. Csak óvszert használj, nehogy elkapj valamit [email protected] 21F
A kérdező hozzászólása: Család és pszichológia: Hát az õ szerelmi/szerelembõl ragaszkodása már inkább fárasztó lehetne. (Borderline bár rendesen kikezelt. Semmi önpusztítás. És mááázlista a csaj ezen a téren, rendezõdtek a lehetõ legjobban a viszonyok a családban. (ugye sokszor ez a kiváltó és fent tartó ok). Szegény nagyi/anyós elhunyt, amúgy méregzsák, az egész családra toxikus, intrikus. Na a nyanya lakását cserélte erre amiben most lakunk. Azóta hatalmas a béke a családban (is).) Nálunk itthon (amúgy fõleg), no tehát nálunk: Hát hogy napi hány van nálunk otthon az változó. De 20h-24h köz 2/3 részt szex van, meg a "családi" párkapcsolati élet. Barátnõk egy-két nap kivételével hétvégén esnek be. "Nagyvilág": Amúgy harminc évesen meg a vissza igazolástért, hogy még mindig szépek, lépnek sokkal-sokkal könnyebben a nõk. Ami a legdurvább a nõk többsége pont fogamzó képes állapotában szeret/kíván félre lépni, vagy csak éppen szexelni bárkivel (és a férj éppen nem kapható/elérhetõ). Ebbõl jött ki az hogy a gyerekek ~2/3 mástól van Európa összes országában. Köszi a jó kívánságokat. Amúgy a ragaszkodás akkora hogy én nekem be kellet pofátlankodnom a családi nyaralásukba. Pedig nem szex megvonás, inkább szex káosz lett körülette. Tudom én hozzám ragaszkodik mint egy apához. No ez van, vigyázhatok rá és kész (öröm). Bár ez ilyen kis herceg és a megszelídítés kérdés.
A kérdező hozzászólása: "Én + barátnõm este 19h-07h = jó szex és párkapcsolat." A másik tízen két óra magán szféra, és mindkettõnk erõsen ragaszkodik hozzá. ;)
A kérdező hozzászólása: Adót = adott Nyilván ezt még én sem vétem el amúgy, de ha tovább idegeltek itt ezzel a nyelvtan tanári off-olással. még a végén le is ;) - > "hüjézlek" <- ;) titeket. ;)! Ha nem [email protected] még a szépek a lambdáim is, úgy hogy ne "aggódjatok" itt feleslegesen!
kérdezõ#42-re: Akkor visszatérek, hogy ez nagyon nagy baj, sõt betegség. És minél, tovább ebben élsz, annál nehezebben gyógyulsz meg. Mi az, hogy idõsebb korban differenciálódó?? Ha fiatal, ~20-25 éves nem tudja [elvben] mi az a szexualitás, ott valami nagyon nagy baj van. Szétválaszthatatlanul összemosódik benne az ürítéssel és a lepedõakrobatikával, tornával? Akkor még nem volt szerelmes. De, ha ez egy ideig így megy: el is zárhatja magát attól! Kiég, és undorral fordulnak el tõle az emberek, nem tud a másikra figyelni, nem tud SZERETNI: És egy bábuval, tárggyal tornázik, ürít. És akkor soha-soha meg nem tudja, mi a szerelem, aminek része a szexualitás. Aki nem tud differenciát tenni, egy vizelés és egy szexuális együttlét közt? Aki nem vette észre, hogy a szexualitás egy MÁSIK EMBERHEZ való kapcsolódás? Szeretetben? Annak holt a lelke. Ébresztõ
Adót = adott
A kérdező hozzászólása: Adót szemeszterben teszem le a követelmény tanegységeket.* Adót szemeszterben teszem le a követelmény tanegységeket is.
A kérdező hozzászólása: ma 20:32 ;) Csak rektorival lehet igaz, de egy-egy szemeszterrel elõrébb vagyok több tárgyból mint amúgy lehetséges lenne. Adót szemeszterben teszem le a követelmény tanegységeket. ;) Úgy hogy nagyon mellé nyúltál. De ez tipikus a kötekedõknél, akik a válaszra rá sem bagóznak.
A kérdező hozzászólása: tegnapelõtt 20:02 Öt szóban jó lesz? Csak idõsebb korban differenciálódó tevékenységek.
Gyerekek, ne akadjatok már ki hogy felsõoktatásra jár. Járhat Õ akárhova, elvégezni 10 év alatt sem fogja. Bár reálszak... Még mezõgazdász is lehet...
Nyugi dugd a nõt és élvezz!!! :)
Értjük. 3*30 perc. Kérdezõ, érdekelne: hogy fogalmaznád meg röviden, tömören: mi a különbség (1)a szexualitás, (2)bizonyos élettani-biológiai szükségletek (elsõsorban a széklet-vizeletürítésre gondolva), és (3)a tornagyakorlatok (fekvõtámasz, helybenfutás) között?
Túl sok információt zúdítasz ránk, halál feleslegesen. Pszichológiai magyarázataid nem igazán érdekelnek minket :) Ha megvan a ragaszkodás, akkor lényegében nyitott párkapcsolatban éltek. (Jelen esetben ku*vára nyitottban) Ez teljesen oké. Mondjuk az hogy úgy ragaszkodik hozzád mint egy apához, nos ha ez csak egy szemléltetés volt, akkor oké, de ha tényleg úgy ragaszkodik hozzád mint egy apához, akkor az inkább apa komplexus. Akarja, kívánja hogy valaki vigyázzon rá, míg csinálja a sok hülyeséget. Ez utóbbi nagyon rossz. Nem szeretnék egyetlen barátnõm "apja" sem lenni. 21F
A kérdező hozzászólása: Ez csak olyan hasonlat féle, és viszony jó leírása, én vagyok a férfi - Mondtam nincs szex máshol! - és elég hosszú valódi kihagyás is volt. És õ szakításra és bevallásra vitte volna a dolgot. De én megelõztem. És én bírtam rosszabbul azt a korszakot) Amúgy apjához még esete hét elõtti idõszakban, heti legalább háromszor beugrik és beszél vele. Igen van aki még felnõtt vagy félfelnõtt fejjel is tudd beszélni a szüleivel.
A kérdező hozzászólása: Ja és ezt az egészet azért tudtam így leírni, mert nem csak hogy nem hazudunk egymással a párommal. De azt a rövid félrelépõs idõszakot kivéve, minden meg és ki is beszélünk egymással. Igen azt is elmesélte hogy már csak kompenzáció és büszkeségi kérdésbõl is, "meghúzta" ahogy õ mondta egy-két barátnõmet a hátam mögött. De becsületére legyen mondva. Két héten belül - elõre eltervezett némasági idõ után - mindent bevallott. ;)
A kérdező hozzászólása: Ok. Öntsük tiszta vizet a pohárba! 1.) Nem vagyok ateista, de Isten nem létezik csak isten(ek). 2.) Én vagyok a lány, és nem a pasim írta ezeket. ;) 3.) Tényleg magamnak kívántam boldogságot. Mert ezzel akartam lezárni az egész eszmecserét itt. Mert elégé meddõ volt. 4.) Én pont csak magamnak és a páromnak nem hazudok. Az egész világnak nagy általánosságban mint a vízfolyás. 5.) Tényleg utálom a szenteskedés, és ezt a konzervatívnak csúfold (baloldali) maradiságot ami az országban van. Ha valakit érdekel mi is a valódi konzervativizmus, annak mindenképpen azt javaslom idegennyelven olvasson utána, ha teheti! Bár nekem az sem tetszik, amit ott olvasni. Nem értem, hogy a földön miért éppen a legrosszabb pillanatainak egyikének szokásait kellene megõrizni. Jó a híres Beborulás kora nagyon kemény, de azért ennyire ne fájjon!
és közben 60% lett...és az elõzmény is, persze, te írtad, sajnos felismerhetõ a stílus is. Kérdezõ. Ha hazugságban akarsz élni, úgy fogsz. Az ember szabad akarattal rendelkezik. Isten így teremtette. Szabad. A saját képére teremtette, ezért tud alkotni, kreatívan, ezért tud szeretni, mert hasonló Istenhez. Isten a szeretet - mondja a János evangélista. Így, Isten a szeretet. És mi hasonlók vagyunk: mi is tudunk szeretni. És szabad akarata van az embernek. De nem mindegy, hogy használja ezt a szabad akaratát. Én úgy vettem észre, minél kevesebbet hazudok (fõként magamnak) annál nehezebb az életem. De annál inkább haladok az utamon és annál szabadabb is vagyok. És ezért megéri és fontos.
A kérdező hozzászólása: Nem egy 61%-os van. Majd ha nem 61% lesz valamelyik, meglátod te is.
Kedves Kérdezõ! Felesleges magadnak kívánni, hiszen a 61%-ost is te írod, (tudjuk, mondtad) Akik itt maradtunk - beszélgetés végére- mi is jót akartunk neked, és azt, hogy boldogulj az életben. Érdemes lenne átgondolnod, amiket írtunk, mert lehet, hogy épülésedre válna. De a neten elég korlátozottak a lehetõségek, amit olvasol meg is kell érteni, és a saját megkövült nézeteket frissíteni, nem azokhoz mereven ragaszkodni. Ez is egyfajta tanulás. Még a rossz hozzászólásokból is lehet tanulni. Az ut. 2 bejegyzésedbõl azt érzem, fájdalmat okoztunk. Ezt nem akartuk (és a 21F nevében is biztosan állítom) Tedd fel magadnak a kérdést: ki vagyok én? mi dolgom a világban? Mi a lélek? Hol érzem teremtettségemet? Ezekre a választ keresni, óhatatlanul elindít egy szellemi tevékenységet, ezekre a kérdésekre megismerés során egész életünkben keressük a választ, és ez a tevékenység alapja a boldogulásunknak is. Szia.
A kérdező hozzászólása: Kös-szi!
Hát igen elég konzervatív ez az ország. De a harmada a lakósságnak kiegyenlíti a konzervatív két harmadot. Még is csak nyugati ez az ország így már. Amúgy sok boldogságot, és amúgy nem mellesleg sok örömet nektek a szexben és az életben úgy általában!
A kérdező hozzászólása: (tegnap/2011.11.14 18:58) - Kedves neoprimítív balkonzervatív esetleg jobbkonzervatív (Most abba ne is akarjunk, belemeni, hogy mit akartok konzerválni (megõrizni)? Kádár barokk reneszánsza vagy a nem létezõ jobboldali konzervativizmus a húszadik században. ) "31 éves vagy [email protected]??!?!?!?!??!!??! OMFG!" - hát ezzel meg mi a bajod? "Nos akkor van egy rossz hírem." - mond! "Statisztikailag 99, 1%-os valószínûséggel 10 évvel megelõzi a korod a szellemi szintedet." - ez éppen, hogy valódi szakemberek szerint pont fordítva van. (Akartam én mûszaki tanár lenni és megvizsgáltak.) Tíz ével érettebb, vagyok a koromnál. "Egy 21 évesnél is megbotránkoztató amit ide próbálsz bizonygatni, de 31 évesen???! 31 évesen az emberek többségének már felesége és gyereke van!" – Ez melyik szabálykönyv írja elõ? Ilyen törvénykönyvrõl nem tudok. Tehát csak valami szektás dolog lehet. "Te meg még azon a szinten van, hogy kurogatod a ribancokat, akik szembejönnek veled?!" Volt két párkapcsolatom az elmúlt öt-hat évben, és kevesebb, mint ötször félre léptem. Most akkor, ezt hogy érted? "Ember! Vedd már észre, hogy veled baj van!" - Tessék? Ja sokan mondják túlzottan humánus, és megértõ vagyok, és ez itthon baj. Amúgy pont annyira nem vagyok retardált konzervatív, mint liberál-terror párti vakbuzgó. "A hátamon végig fut a hideg már attól a gondolattól is, hogy otthon ülsz és ostobán nevetgélsz azokon amit leírunk neked, holott te vagy a megvetni való!" Hát ezt befejezheted. Mert nem nevetgélek. Nincs mit. Esetleg sírhatnék, de tudom hazán több mint két harmda a szörnyû Kádár barokk élet érzést sírja vissza mert abba szocializálodott. Semmi másért. Ez az ostobaság. "De éld az életed, ahogy akarod. Igazából itt ku*vára senkit nem érdekel, csak értelmetlenül nézzük, hogy mi a [email protected] akarsz kihozni ebbõl az egész moslékból." –moslék az agyad és erre az éppen még csak felnõtt fejed sem mentség. A 18 éves kortól 21 éves korig szóló három év pont a felnõtté válásról szól. Ezt te elmulasztottad, levettél a "polcról" egy [email protected] sablon, ami lehet 1984 elõtt valamilyen szinten mûködöt, de már rég múmia. "Felhozod a magasröptû statisztikáidat, próbálod szemléltetni az intelligenciádat, de már a fogalmazó készségednél megdõl minden. Valamiért ráadásul a kifejezéseid arra következtetnek, hogy szellemileg visszamaradott lehetsz." Hát a majdnem zseni, és a kimagasló értelmi és felfogó képesség szavak leírva szakemberek tollából és az eredményeim inkább hihetõek, mint a te botcsinálta laikus sértettségi pszichológiád. "Elõzõ válaszolónak igaza van. De ezt Csernus is megmondja. Segíteni csak azon lehet, aki akarja, hogy segítsenek rajta. Te még itt nem tartasz... Egyszer te is rájössz, de akkor már késõ lesz." - Csernus, a dogos barom az országban. Játssza terapeutát egy sima (terapeutai végzetség nélküli) orvosi diplomával. Látszólag kicsit kevésbé ért hozzá, mint az ér- vagy az agysebészethez. A végzetsége még kevésbé jogosítja fel a terapeutaságra. Az elõzõ válaszadó szemellenzõs. És nem ismeri az életet maga, körül ennyi. "21F" - Jó még csak három évet vagy lemaradva. Ilyenkor ez még nem vészes.
31 éves vagy [email protected]??!?!?!?!??!!??! OMFG! Nos akkor van egy rossz hírem. Statisztikailag 99, 1%-os valószinûséggel 10 évvel megelõzi a korod a szellemi szintedet. Egy 21 évesnél is megbotránkoztató amit ide próbálsz bizonygatni, de 31 évesen???! 31 évesen az emberek többségének már felesége és gyereke van! Te meg még azon a szinten van, hogy kurogatod a ribancokat, akik szembejönnek veled?! Ember! Vedd már észre, hogy veled baj van! A hátamon végig fut a hideg már attól a gondolattól is, hogy otthon ülsz és ostobán nevetgélsz azokon amit leírunk neked, holott te vagy a megvetni való! De éld az életed, ahogy akarod. Igazából itt ku*vára senkit nem érdekel, csak értelmetlenül nézzük, hogy mi a [email protected] akarsz kihozni ebbõl az egész moslékból. Felhozod a magasröptû statisztikáidat, próbálod szemléltetni az intelligenciádat, de már a fogalmazó készségednél megdõl minden. Valamiért ráadásul a kifejezéseid arra következtetnek, hogy szellemileg visszamaradott lehetsz. Elõzõ válaszolónak igaza van. De ezt Csernus is megmondja. Segíteni csak azon lehet, aki akarja, hogy segítsenek rajta. Te még itt nem tartasz... Egyszer te is rájössz, de akkor már késõ lesz. 21F
A kérdező hozzászólása: No csak hogy tudd. Egy.) Én nem élek így. Már régen nem. Mûszaki technikusként dolgozom (maszekén ma már) és mellette "osztatlan képzés" képzésben 7. szemeszteres reál szakos nappalis egyetemi hallgató vagyok egyszerre. (6 fél év egyetemre járás mellett, a munka miatt kétszer félbe is szakadt) Ez van 7-19-ig. ÉS én most 31 évesen, hogy egy kezemen megszámolva a barátnõivel hányszor léptem félre azt nem írom ide. És az miatt nem írom le magam. Kettõ.) A barátnõm. velem ellentétben még nem élte ki magát ez tény. Hogy adott személyiséggel kifogja-e nem tudom. De ha nem az sem "váló" ok. (Hogy õ és a volt pszichológusa. Gyógyszer nélkül "gyógyult"-nak tarja az jó.) De ezt csinálja a fél egyetem. Három.) Lélek lélektelenek nevezni mert abba az 1-3%-'ba tartozom a férfiknak akik ezeket a nõi dolgokat megértik sõt elfogadják többé kevésbé (amennyire csak lehet) Három.) A statisztikákat még a jelenlegi barátnõmmel való megismerkedés elõtt jóval korábban is olvastam. Lehet rólam leszállni! A konzervatív szemellenzõs duma nem hat meg. ÉS a liberális terrort is [email protected] Bennem a humanizmus él, és élni fog.
Kérdezõ! „Amiket írtam tények”-írod. Kérdezõ: NEM!!! Ezek ez te elvarázsolt torz világképed tényei. Elborzaszt, és sajnálattal tölt el. Lélektelen, üres, és hedonisztikus. Még életemben ilyennel nem találkoztam, azért is tölt el olyan döbbenettel. És azért próbáltam írni: tévedésben élsz. El vagy bódulva. Vegetálsz. Egy hernyóban több szellemiség él, és igazabb világképe van. „bizonyított 99, 9%-ra biztos tények” – nem igaz, azért írod ezeket, hogy igazold magad, hogy jó amit csinálsz. Nem jó, és rossz hírem van: nem hallottam még ennyire lélektelen, embertelen gondolatokat. Rossz lehet neked, valószínû nem tudsz átélni igazi mûalkotásokat, ilyen tudatállapottal nem lehet. Rossz lehet, akik veled élõ kapcsolatban vannak /lesznek: nem figyelsz a másik ember lelkére, csak arra hogy a testi szükségleteidet kielégítsd. De valószínû, hiába írom, a te fejedben ez van, ezt tartod normálisnak. Akkor még annyit: ha valahogy (csak egy abszurd példa) az égre most kiíródna: ’Ember az a dolgod: itt habzsold a testi élvezeteket, „szex, mozgás, zaba” (mint egy sakál) az a dolgod itt a világban! ’ nos, akkor sem tenném (és szinte az összes általam élõben ismert emberrõl tudom, hogy nem tenné, nem így élne!) Mert nem mondanék le emberi méltóságomról, emberi mivoltomról. SOHA. Semmilyen körülmények közt. Nem tudok segíteni, neked, feladom.
A kérdező hozzászólása: Amiket írtam tények. És még szélesebb körben igazak. De ezek amiket leírtam az ezerszer bizonyított 99, 9%-ra biztos tények. Amúgy a 70+%-ban volt szeretõje a nõknek az a 20-as, 30-as éveikre is igaz (az elmúlt 30-40 évre). És ezt nagyobb részt a férfiak maguknak (rossz teljesítmény - ágyban és/vagy kapcsolatban) és a természetnek, sõt még a civilizációnak is köszönhetik. Egy kis adalék fehér pasik 40% kisebb a pénisz mérete mint a normális méret (civilizációs ártalom), és a nõk több mint kétharmadának meg számít a pénisz méret a szexben, és itt fõleg a vastagságra értették. A hossz legtöbbször járulékos vagy "csak" pszichés. Ezen kívül a kipróbálni mással ilyen érett fejel is etc. "szex=ürítés=torna" - ? - mind a három alap szükséglet, és húszon-harminc évesen (jó esetben nem kamaszként) eljön egy olyan 5-10-15 éves idõszak, amikor van egy nagy élet habzsolás van. Szex, mozgás és zaba. Ez még nem hogy ártana is, de használ az egészséges embereknek. Aki beteg annak meg a légy fing is megárthat. (Az nagy baj amikor sokaknál ez kora kamaszkorban kezdõdik. És elég kockázatos ha késõ kamaszkorban (mikor még nem nõt fel) azaz már a 16-tól és 18-19-ig lévõ részben.
"gyerekek ~2/3 mástól van Európa összes országában" - ez tény. Évente párszor fel is villan minden médiumban. Csak hát ciki. Olasz apai vércsoport megadással pontosított adat és még a vércsoport vizsgálatokra épül. Valami negyven éves folyamatos kutatás. És a világ legnagyobb és legpontosabb kutatása, úgyhogy nem túl egyéni. "mint a nõknek több mint a 2/3-nak ebben a korban, vannak idõszakosan szeretõi" - tanulj szociológiát, és majd megtanulód ezt is! Nekem csak hobbim, de olvasok és tudom. Ja és nyitott szemmel és füllel járok. "A nõk 70+% lép félre a pasiknak meg harmada." - ez egy ezer éves tény. Ne mond hogy neked újdonság! Most komolyan.
A kérdezõ alighanem a statisztikai tudományok doktora: egy csokor a saját elképzeléseibõl: "gyerekek ~2/3 mástól van Európa összes országában" "mint a nõknek több mint a 2/3-nak ebben a korban, vannak idõszakosan szeretõi" "A nõk 70+% lép félre a pasiknak meg harmada." * Téged nem érdekel az Igazság??? A világ? hogy mi , hogy miért van? Ilyen hülyeségeket mondasz, tömegével. Ha pedig voltál szerelmes, akkor légyszíves tanulj: és próbáld meg az értékeket a helyükre tenni. Emlékezz vissza: akkor, mikor szerelmes voltál, ugye nem mondtál volna olyat, a szex=ürítés=torna? és csak "idõsebb " korban differenciálódik?? Térj magadhoz ember!
Mindenki tud felnõtt fejjel beszélni a szüleivel [email protected] Huszon évesek vagytok nem negyven évesek. Én speciel még velük is lakom [email protected] 21F
A kérdező hozzászólása: Ja, és az elõzõ én voltam, az õ jelszavával. Mert mindegyiket elmenti sõt itt felejti. Teljes bizalom. ;)
Hát a lányok közt elsõk közt van mindig. És én nekem pont azért jó, mert annyi idõ alatt végzek este és azt teszek ami nekem jó, õ a szükségleteit megoldja napközben. Bent van egy kutató csoportban is, igaz még mint asszisztens de nagyon nem hülye a csaj vagy rossz tanuló az biztos. Most gondoljatok bele neki 3*30-40 percet el vesz a szex napközben. Mert ahhoz elég jól nézz ki, és túl jól is csinálja hogy csak válogatnia kelljen, hogy kinek mond igent. Tehát másfél két óra egy nap. Ha az én perceimet össze adjuk, amikor csak vele kapcsolatban arra gondolok egy nap, hogy mit fogok vele tenni este az jóval több. ;) Most komolyan? Amúgy az engem is [email protected]@ zavart, amikor magyar srácok, úgy mond konkurensekkel kavart. És féltékeny is voltam, nem tagadom. De így hogy a három másik lakót kontinens fiaival kavar, hát mivel tudom sem húgát sem anyát még egy Einstein agyú olajsejkért sem hagyná itt. Hát tudom nagyobb biztonságban vagyok mint a többi srác, akiket tipikusan a utolsó szemeszterben már dolgozó pasira cserél a barátnõje. Akivel persze már vagy egy éve kavart a barátja mellett, a biztonság kedvéjért. Aki a barátja mellett marad az hoppon maradt. Nem élvezem hogy meg csal. De most nem is érzem úgy hogy ezt teszi. A barátnõi ide járnak hozzánk beszélgetni. Mert ugye nekem van titkom, ha hallok is valamit nem fecsegek, és megmondom õsszintén azért jól esik amikor szükség nélkül valahogy mégis kint rekednek vagy fél órát a fürdõben, és mit ad isten én is ott vagyok. ... ;) Csak azért mielõtt sajnálni kezdenétek. Jó ez csak egy rövidebb ideje van, de azért bele gondolok, sok srác életében nem volt annyi jó nõvel, mint én a saját barátnõm lakásának fürdõszobájában.
*lakatod, még korán van.
Aha. Szóval miért nem baj az, ha a docens a prof nejével csinálja; viszont miért nem természetes, hogy a barátnõd a testébõl él? Azért, mert ha van egy kulcsod ami minden lakatot nyit, azt mesterkulcsnak vagy fõkulcsnak hívják. Ha viszont egy lakatot minden kulcs nyit, akkor az egy nagyon-nagyon rossz lakat.. :D
Te tényleg egyetemista vagy? Mert ilyen írással még a 8 osztályt se nézem ki belõled. Már tudom miért nem ér ma már semmit a diploma. Bármelyik hülye megszerezheti, akinek van elég szorgalma...
Már értem, hogy miért akarnak egyetemeket bezárni.
A kérdező hozzászólása: És kissé italosan még itt is õszinteségi rohamom volt. - De jó hogy egy évben vagy csak négyszer ötször iszok. (Karácsony, Szilveszter, Apú szülinapja és tegnap a a bátyámén.)
A kérdező hozzászólása: Ja és sok hitelen János. Nem kenyerem csak példa. Nem ítélem el, de nincs közöm hozzá. Ez más ami nálunk van. Nem ez a fétisem magyarul. De a nõiknél (hitelkártya anonim statisztikák szerint) õrök dobogós helyen áll sok nyugati országban a cuckold fetish. Az kemény. Ami nálunk van az csak "nehezen" szült õsszintesség. Mondom, nem ítélem el. Ja és nézetek/kérdezzetek utána hányan lépnek félre! - én csak gyûlölöm a hazugságot.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszed mese? Nem az. A haaver om nem tudja hogy most is csinálja. Már csak külföldiekkel teszi. Fél lebukik. Van ilyen, is nyugodtan hidd el és nem rossz dolog! Több az elõnye mint a hátránya.
Végre megvan! Ennyi hiányzott ahhoz hogy fealadjam mára, és rászánjam magam az alvásra. Hálás vagyok neked, igazán köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Amúgy szexben szereti a durva primitív pasiakt, de az életen a tárasságban is les sem [email protected] õket. Semmi esélye hogy elhagy egy ilyenért. Nem az én tulajdonom, bár egymáséi vagyunk már jó ideje. De milyen alapon rendelkeznék a teste felet? Nem vagyok féltékeny már (rég). Miért nem lehet ezt megérteni hogy ez így jó? És már évek óta jó így. Miért baj az hogy mindenkinek jó? Az hogy primkó csoport társam a nagy farkával és kis eszével nem kap másik ilyen nõt? (Nem félek hogy pletykálna (õ sem), magát járatná le.) Amúgy is, ha igen mi van. A docens húzza az egyik próf nejét amióta itt vagyok és (sõt már régebben)? Az például nyílt titok. És?
A kérdező hozzászólása: Amúgy tény ittam egy-két felest haverokkal. Ancsa anyánál van, (tényleg) és az egyik haver négy szem közt konyhában felhozta a témát. Nem érti hogy ez miért nem baj? - Én meg (ma már) azt hogy miért lenne az.
A kérdező hozzászólása: Miért baj az ha "szeretõi" nagyon idézõ jelesen , szexpartnerrei van a barátnõnek? Kb. semmiben nem olyanok mint én. Én hiba vagyok reálszakos nagy a humán mûveltségem (exdízses létere meg fõleg), sok a közös más témánk. És nem csak meghágni akarom.
Mi van? Most akkor miért baj ha a csajod mással is kefél vagy mi?
A kérdező hozzászólása: gáz volt minden*
A kérdező hozzászólása: Reálszakos ~ vagyok. Na de többet nem mert túl konkrét lesz. ;) És díszes. És az van hogy nem kamu. Van ilyen amúgy, nem is kevés. A többség otthon kamuzik és elvétve próbálkozik csinálja. (Nm is használ semit a kapcsolatnak. ) Na a kamus többség aki a lakosság kis túlzással fele. Õ valahol tényleg gáz. De a konzervatívok többsége ilyen. Nem zavar hogy egy más sráccal (õ is heteró) kavar (azaz többel), ma már nem is értem miért zavarna ha a párom napközben mással is kavar. Semmi negatív kihatássál nincs a kapcsolatunkra sõt. Mind ketten elégedtek vagyunk. Én sem õ sem akar, még vagy öt-tíz évig gyereket, van védekezés is. Õ több mindent szeret a szexben mint én. És otthon és a élet más területein is megkapunk minden egymástól a másiktól. A pasik többsége nem is pesti, és amúgy nem is az esete sõt. Persze ha én kavarnék a lányokkal az egyetemen az királyság lenne. Ugye? Nem vagyok feminém. Egyszer annó szakítottunk amikor ez elõször kiderült, de mikor újra össze jöttünk vita és géz volt minden. Egyik napról a másikra egy idõ után inen jó volt és akkor bevallotta újra kezdõdött minden. És én csak azt vettem észre elõtte hogy jól megy már minden. Nem igazán mesél róla, csak az került szóba mi az amit még kipróbálna velem is. Nem vagyok prûd, de egy része nem is izgat. MOST MIÉRT BAJ EZ?
** mégse, tényleg korán van. :D
..már úgy érted, a szent Korán -on támaszkodsz DÉLBEN írás közben ? :) ))
A kérdező hozzászólása: "Mert ilyen írással még a 8 osztályt se nézem ki belõled." - Diszes vagyok. Tudod kb. minden tizedik ember az. Felmentés nélkül bõven 4+-os átlaggal érettségiztem. Éppen csak nem zseni intelligenciával ... - tehát nincs mit mentegetõdznöm. (Buta elõítéletek és 19. századi ideák. ;) ) "Aha. Szóval miért nem baj az, ha a docens a prof nejével csinálja;" - õ dolguk. És egy prof egy félbúza (tuti nem meleg, csak a viselkedése), büdös bunkó, tipikus puha p*cs [email protected] ([email protected] a nejére). (Bocsi a melegknek a célzásért!) "viszont miért nem természetes, hogy a barátnõd a testébõl él?" - egy fillér haszna sincs belõle. Sõt ... - bár kára sem. Engem ma már ez a tény nem zavar. Sõt. Éppen azt kérdem, valakik egyesek szerint miért baj? Amióta újra össze a rövid elhallgatás votl csak a baj. - Vagy még az sem. "Már értem, hogy miért akarnak egyetemeket bezárni." - Mert 30-40 éve délután a menzán/kocsmákban pasinak a lányok az egyetemi társsakkal? (Tudom több/szinte minden ismerõs egyetemre járt.) "Te tényleg egyetemista vagy? Mert ilyen írással még a 8 osztályt se nézem ki belõled. Már tudom miért nem ér ma már semmit a diploma. Bármelyik hülye megszerezheti, akinek van elég szorgalma..." - Miért és miért lennék hülye????? Szorgalmam az pont nincs (nekem fölösleges ismétlõ/gyakorló feladatok ~10% sincs meg (kb. újra)). Ez az egy hiányzik belõlem pont. Amúgy egyetemen most pont szorgalom nincs. Imádok olvasni és szívja az agyam az infót. A legjobb tanulok egyike vagyok. (De tény sok a link ember itt is. Sajnos. ....) Én az anyagon túl és hozzá tanulók bõven, mert érdekel és szeretem. Sok hüly* önjelölt helyesírástanár. Ez kb. amire büszke lehet talán. ;) Mindegy a technikusim mellé nekem meg lesz a diploma is vagy diplomák is.
#33-ra: hát lehet, hogy nem K- de ha igaz, amit írtál: napjában 2-3x "kívánja" a szexet - akkor mindenképp valami baj van..Szexmániás? szexuálisan aberrált? képzeld el a párját, már félhullán fekszik a föld alatt -és mohón kirángatja, úgyhogy elfogyaszt 100 ürgét, mire kivénhed. Elég nehéz lehet azt is elhinni, hogy ilyen mohóság mellett valamit tanul is.
*hatalmas
Hidegen hagy, ha nem hiszed el, a lényeg, hogy én tudom magamról, hogy a jó szándék vezérel. A két szakdolgozat pedig nem kérkedés volt. Csak azért említettem meg, mert kételkedtél benne, hogy képes lennék megírni, és nem azért mondtam mert neked is itt kéne tartani. (még egy apró megjegyzés, hogy nem hiszem, hogy olyan hazalmas lenne a "nyilvánvaló" korkülönbség, 22 /lassan 23/ éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem K. De erõsen ilyen erõsen megosztott konzervatív (most éppen bal konzervatív) országban ez a beszólás a minimum bunkóság amire számítani lehet. Volt itt keresztény "bete'rítés", reformáció és ellenreformáció/katolikus megujhódás és Sztálin majd Kádár Barokk. "Továbbra is OFF: Igen, könnyebben?" - IGEN. "'Érdekes, én már megírtam egyet, és most írom a másodikat." - A stupid X. bácsi meg a harmadikat. Arra nem gondoltál hogy ez a nyilván való (kor)különbség ami nem is elõny/hátrány egy nálam egy majdani cselekvésre semmifélre elõjelet és rossz fényt nem vett. "én majdani még csak Egyébként nem kötekedni akartam a felvetésemmel, csupán az "aggodalom" szólt belõlem." - akkor van baj ha megadnak is ezt hazudod, és nem csak itt.
Továbbra is OFF: Igen, könnyebben? Érdekes, én már megírtam egyet, és most írom a másodikat. Egyébként nem kötekedni akartam a felvetésemmel, csupán az "aggodalom" szólt belõlem.
#30 jjaaaaa...khm.. ilyen anatómiai felépítéssel jó neked a k urva - visszatérve a kérdésre, miszerint " Miért baj (ez)? " Csak azt ne gondold, hogy ha mégis meggondolod (és a "fõsuli" végén meg szokták gondolni), és életed párjának, gyermekeid anyjának egy tisztaszívû lányt akarsz találni, akkor zökkenõmentesen válthatsz. Nem. Minél tovább vagy egy ilyen kapcsolatban, annál jobban távolodsz a normális emberi kapcsolat, család lehetõségétõl.
A kérdező hozzászólása: Igen könnyeben mint te, a szövegszerkesztõ a ~140 IQ és a fotómemorikus emlékezet, a szakzsargon gyakorlása. Amúgy van egy ELTE-'s pedagógus csajnak ilyen tanfolyama, a BTK és TTK-sok is járunk hozzá. Csúnyán mondom de ez egy olyan hátrány, mintha öt centivel rövidebb lenne a lábam de 10 hosszabb a péniszem. ;)
OFF: én elhiszem, hogy dyses vagy, de komolyan nem tudom elhinni, hogy így be lehet kerülni a felsõoktatásba. gondolkodtál már rajta, hogy így hogy fogsz szakdolgozatot írni?
A kérdező hozzászólása: Nekem meg semmi bajom soha nem volt a K-kal. Ha át ver az mg tök mindegy hogy a K vagy a hentes csinálja. Azt meg hogy önálló ember (is) egy párkapcsolatban 2000+ éve elfogadjuk egy férfinak, és ~300 éve pedzegetjük a nõknél újra.
Hm, nem tudom melyik vet rád rosszabb fényt, az hogy mással csinálja, vagy hogy ingyen. Még ha pénzért csinálná azt mondom egye fene, meg kell élni valamibõl...
pedig még csak két sört ittam, de már nem értem amit leírtál.. de látom a józanabbak se
A kérdező hozzászólása: Én + barátnõm este 19h-07h = jó szex és párkapcsolat. ÉS Barátnõm és (ma már csak) külföldi diáktársak (0Ft.-ért) (max. beülnek és hol az egyik hol a másik fizet egy "kávét") = csak szex. ~10-14h kezdve és 15-17h-ig bezárva.
A kérdező hozzászólása: Én + barátnõm este 19h-07h = jó szex és párkapcsolat. ÉS Barátnõm és (ma már csak) külföldi diáktársak (0Ft.-ért) (max. beülnek és hol az egyik hol a másik fizet egy "kávét") = csak szex.
Húúúú öreg! Ha reál szakos vagy, akkor a mondanivalódat fogalmazd meg számokban (mondjuk egy egyenlet formájában! Aki szar matekból, még az is jobban megérti így a mondókádat.
Vagy be vagy b*szva, vagy kamu. De inkább az utolsó :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!