Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy egyik (4354 db)

Miért van, hogy egy 25 évvel idősebb pasival vagyok és szexelek? 48 éves, én 23 vagyok. Nincs apa komplexusom, semmi ilyesmi, egyszerűen valahogy ezen pasik vonzanak. Tudom hasonló korúval kellene, mint ami én vagyok

de nem tudom mégis miért ők érdekelnek. Valaki van hasonló helyzetben

Legjobb válasz: Miért miért? Miért van az, hogy valaki a kötözésre gerjed más meg a lábakra? Ez ilyen.. azért vagy vele, és szexelsz vele, mert vonz. Ilyen vagy. Ha ez zavar akkor randizgass fiatalabbakkal is, és meglátod tudnak-e hasonló érzést kiváltani belõled.

Miért miért? Miért van az, hogy valaki a kötözésre gerjed más meg a lábakra? Ez ilyen.. azért vagy vele, és szexelsz vele, mert vonz. Ilyen vagy. Ha ez zavar akkor randizgass fiatalabbakkal is, és meglátod tudnak-e hasonló érzést kiváltani belõled.
bírom az ilyen kérdéseket, nincs apakomplexusom, de azok izgatnak aki az apám lehetne.. ezt jelenti az apakomplexus, tehát egyszerû a válasz, csak nem akarod magadnak beismerni..
Elsõ! Nézd vissza a tegnapi Fókuszt (rtl moston). Nem csak azt jelenti, hogy apakomplexusa van.):
Nincs semmi gond, kiskorodban biztos fejreálltál a 3 kerekû bicikliddel és csúnyán beverted a fejed és lett egy kis ilyen agyi probléma belõle. Ez sokaknál elõfordul ne is törõdj vele.
Normális ha az idõsebbek tetszenek, de õ már talán kicsit több a kelleténél. Olyan 10 évet kb. meg tudok érteni. Nagyon bénák a fiatal srácok.
Sajnos nem ismerek ilyent 47/F
Ezzel szerintem nincs gáz. mindketten felnõttek vagytok, azt csináltok, amit akartok. Ezen ne emészd magad.
ha nem ez akkor mi az apakomplexus? :D van aki pedofil és van aki a vén szivarok fa*rkát szereti és a pénzt
Nincs ezzel semmi gond. Idõsebb urak örülnek, ha fiatalabb hölgyeket eltarthatnak, az meg külön jó, ha a fiatal nõ nem csak anyagi érdek miatt választja az idõsebb férfit.
"apakomplexus Idõsebb, akár szülõ korabeli férfiak iránti vonzódás." kielégíted a definíciót :)
Azért van mert tuti nincs a közeledben egy korodbeli fiú sem!
* :)
#12 a fiatal nõk meg csak a szexre jók.. ennyi erõvel.. neked is sok eszed lehet bmeg

Miért van, hogy egy ló csak akkor "nagymenő" amikor nem nyereg alatt van?

Szóval van egy ló aki azt hiszi, hogy a császár az egész lovardában, azt hiszi, neki mindent lehet. De amint ráülnek, mindent lehet vele csinálni, olyan kis bárány lesz. Akár a hátára is fel lehet állni, arra vezeted amerre akarod, azt csinálsz a hátán amit akarsz. De amint leszállsz róla, megváltozik, a kisbárányból valami szörnyű lény lesz aki meg akarja mutatni, hogy ki itt a Jani. Persze ezt nem hagyja neki senki, de nem fog megváltozni. Amint leszállnak róla, már pörög az agya, hogy hova lehetne menni, és ha elkezd menni valahová akkor nem lehet csak úgy visszarántani mint hogy azt megcsinálja az ember más lóval vagy ahogy azt elgondolja, hanem ha elindul akkor megy mint egy tank. Futószárazni is csak akkor lehet, ha valakiül a hátán. Amint csak normálisan van futószárra rakva tiszta bolond. Miért van ez nála? Mit lehetne csinálni?

Legjobb válasz: Erre tudod miért nem ír senki? Mert ez egy idióta kérdés. Semmit nem lehet vele csinálni ne akarj olyat egy lótól amit nem tud meg tenni te se változnál meg de nem is ez a lényeg az hogy ilyen a természetes és kész.

Erre tudod miért nem ír senki? Mert ez egy idióta kérdés. Semmit nem lehet vele csinálni ne akarj olyat egy lótól amit nem tud meg tenni te se változnál meg de nem is ez a lényeg az hogy ilyen a természetes és kész.
A kérdező hozzászólása: Nem vártam rá 20 perc alatt választ, de köszi, hogy te legalább felvilágosítottál, hogy mi itt a módi! Köszönöm!
Az elsõ válaszolónak valamilyen szinten igaza van, bár kicsit kedvesebben is tudtodra adhatta volna a véleményét... Sajnos az ilyen lovakkal nem lehet túl sok mindent csinálni, már nem tudod megváltoztatni a természetét. A legegyszerûbb, ha továbbra is lovassal a hátán dolgoztok vele.
Örülj neki , hogy nem akkor hülye mikor ülnek rajta. Egyébkénk nevelés kérdése semmi más
Mielõtt bárki félreértené nem azt mondom , hogy verd meg a lovat, de tutujgatással és babusgatással, csak megerõsíted az õ dominanciáját.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy körözzek? Elindul valamerre akkor, hogy körözzek vele? Ez az, hogy azt hiszitek, hogy vissza lehet rángatni, de egy felnõtt erõs férfi nem tudja visszarántani. Futószáron betámad, ágaskodik, és kifelé tépné magát amirõl már leszoktattam. A betámadást még nem tudom, hogy akadályozzam meg, mert egy ostorral és futószárral a kezemben csak szerencsétlenkedni tudok még, ugyan is nem nagyon tudok az ostorral mit kezdeni amikor a ló éppen betámad, hirtelen minden útba lesz. Amúgy nem megy, éppen az, hogy néha az se hoz eredményt ha a farár kap egyet az ostorral, egy igazán nagyot. Na mindegy köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Õ igen, de nem jöttem még rá, hogy ostorral, hogy lehet odacsapni egy lónak! Nem én ezt a forgatókönyvet ismerem. Én azt ismerem, hogy kihajtom nagy nehezen körre, egy kört simán aztán jön befelé én tovább hajtom át és ki megy körre. Aztán már kezdi megunni és elkezd kifele tekintgetni, na ezt sikerült abbahagyatnom vele. De egy idõ után nem csak beront, hanem ágaskodik is. Nem vicsorog! Ha látja például a múltkor eléggé törhetetlen voltam, bejött körre és a fenének nem akart visszamenni. 1 métert se tágított mellõlem. Ha megpróbáltam ráverni ostorral meg se moccant. Ha kisétáltam vele körre, visszajött. Ha el akartam tolni magamtól ránehézkedett a toló oldalra. Mondjuk akkor határozatlan voltam mert télvíz ideje volt és csúszott, ragadt. és így aztán marha nehéz volt még határozottnak is lenni. DE majd jön a nyár aztán elintézzük itt a dolgokat!
Én nem verném a lovat mitszólnál ha téged vernének. Nekik ugyanolyan a lovak a legérzékenyebb állatok.
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti, nem kéne összekeverni egy emberrel egy állatot, és nem kéne felruházni emberi tulajdonságokkal. Senki nem mondta, hogy agyon verni kell, de egy pálcázás még nem a világ. Én is kaptam rengeteg fülest, fülhúzást, nyaklevest, szájba verést életembe. Hálás is vagyok érte, mert akkor valóban megérdemeltem. Következetesség... Meg mondanád, hogy másképp, hogy büntetsz egy állatot ami tegyük hozzá, nem tud gondolkodni, úgy, hogy az neki, hogy pl. nem kap répát aznap semmit nagy jelent. Nem értem akkor, hogy vagy egy állattal következetes.

Az miért van hogy egy kevésbé szép vagy átlagos külselyû lánnyal könnyen tudok beszélgetni, gyakran visszakérdez, míg egy szebb lányhoz lassan már szólni sem lehet akkkora egója van? (tisztelet a kivételnek, de 10 bõl 8 alkalommal ezt tapasztalom. )

Legjobb válasz: pontos j. kulseju. de mindegy :) azert van, mert gatlasos vagy. es nincs onbizalmad. altalaban ha valaki tetszik, akkor bekattan valami es hatraltat bennunket, de ezt le lehet gyozni. azt hitesd el magaddal, hogy a "szep" lanyok egoja csak vedekezes. ok is ugyanolyan torekenyek, mint barki mas. ha meg tenyleg egy uresfeju egoista, akkor nem is erdemes veluk kezdeni, sokkal jobban megeri egy "atlagos" lanynal probalkozni. a vegen meg kiderulhet, hogy nem is annyira atlagos :)

pontos j. kulseju. de mindegy :) azert van, mert gatlasos vagy. es nincs onbizalmad. altalaban ha valaki tetszik, akkor bekattan valami es hatraltat bennunket, de ezt le lehet gyozni. azt hitesd el magaddal, hogy a "szep" lanyok egoja csak vedekezes. ok is ugyanolyan torekenyek, mint barki mas. ha meg tenyleg egy uresfeju egoista, akkor nem is erdemes veluk kezdeni, sokkal jobban megeri egy "atlagos" lanynal probalkozni. a vegen meg kiderulhet, hogy nem is annyira atlagos :)
Mert amelyik igen dekorativ az megszokta, hogy királykisasszony, és hasra esnek elõtte. Az ilyen hatalmas egoval megáldott "diszp***k" esetében megengedett (sõt az egyetlen hatékony módszer) a "k--val mint a kirlynõvel, királynõvel mint a k---val" elve. Magyarul az ilyet átlagosként kezelni, és ha nem tetszik neki (mert az ilyennek nem szokott tetszeni, ha nem esnek hasra tõle) akkor pedig elkerülni. Ez minden. Igazából ezekbõl a lányokból a kanos fiúk csinálnak ilyen nõket. Mindig mondom, hogy a férfiúi méltóság ott kezdõdik, hogy a szexualitással nem lehet irányitani :)
Tisztában van a külsõ adottságaival, és ezt elégnek tartja, talán mert otthon is ez a minta rögzült belé, illetve a környezete mindig ezt igazolta vissza.Ezek után jogosnak és normálisnak gondolja ezt a felsõbbrendûség látszatát keltõ viselkedést.

Miért van, hogy egy banki átutalás megtörténtére, van hogy várni kell? Hát ilyenkor nem gépek tologatják a biteket egymás közt, ez miért nem történik meg azonnal?

Legjobb válasz: Azért ez ennél kicsit bonyolultabb, bankon belül azonnal megtörténik de bankok között könyvelni kell itt is és ott is, nem túl egyszerû az egész azért.

Azért ez ennél kicsit bonyolultabb, bankon belül azonnal megtörténik de bankok között könyvelni kell itt is és ott is, nem túl egyszerû az egész azért.
Ha nem a saját bankodon belül utalsz másnap, de legkésõbb két nap múlva a másik számlán lesz a pénz.

Miért van, hogy egyre gyakrabban gondolok anyukám elvesztésére és elkezdek sírni?

60as éveit tapossa. Nem beteg, de mégis féltem egy egészséges szinten. Nem értem viszont, miért török ki sírásban ilyenkor.

Legjobb válasz: Nem irtad, hogy fiú vagy-e vagy lány... A kérdés, hogy miért gondolsz az elvesztésére? érzelmileg labilis lehetsz valami miatt, ha sirsz. Ha nõ vagy, akkor érthetõ, a menstruálció közeledtével a túlérzékenység gyakori. Ha férfi vagy, akkor nem tudok mit mondani.

Nem irtad, hogy fiú vagy-e vagy lány... A kérdés, hogy miért gondolsz az elvesztésére? érzelmileg labilis lehetsz valami miatt, ha sirsz. Ha nõ vagy, akkor érthetõ, a menstruálció közeledtével a túlérzékenység gyakori. Ha férfi vagy, akkor nem tudok mit mondani.
Mennyi idõs vagy?
Biztos félted õt. Adj neki sok szeretetet és ne gondolj rá, hogy meg fog halni. Még ahhoz túl fiatal. 30 évet még biztosan élni fog!

Miért van, hogy egy csomó hülye nem tud a román és a roma (cigány) közt különbséget tenni - lehet, hogy nem tud rendesen magyarul?

Legjobb válasz: :)) Emlékszem h melyik kérdésnél irtad ugyanezt. Szerintem semmi köze semmihez. Csupán dühhrõl van szó. Meg van h aki utál egy fajt az utálja akármit is mondassz és azért használja a román szót egyenlõként a cigánnyal. De amint irta volt még valaki h a biza egy egy cigány is elõbbre való bárkinél. Szóval, ezek csak felháboritó szavak amlyeket használnak egyesek a sértegetésr. El kell hagyni õket. Úgy sem tudnal õk se és mi se változtatni sneki helyzetén:) - erdélyi MAGYAR- :)

:) ) Emlékszem h melyik kérdésnél irtad ugyanezt. Szerintem semmi köze semmihez. Csupán dühhrõl van szó. Meg van h aki utál egy fajt az utálja akármit is mondassz és azért használja a román szót egyenlõként a cigánnyal. De amint irta volt még valaki h a biza egy egy cigány is elõbbre való bárkinél. Szóval, ezek csak felháboritó szavak amlyeket használnak egyesek a sértegetésr. El kell hagyni õket. Úgy sem tudnal õk se és mi se változtatni sneki helyzetén:) - erdélyi MAGYAR- :)
tudnal = tudnak sneki = senki sértegetésr = sértegetésre Mielõtt egy nagy "magyar" kezdeni blamálni...
Ja ja a pasit Magyarországhoz köti a munka meg a szerelem:D szerintem azok a cigányok akik így fogják föl! tudásuk sincs, s irigyek is másra szerintem. én is erdélyi vagyok amugy.
Engem amúgy meg soha nem érdekelt és nem is bántott h konkrétan engem ki kinek nevez:) Neveltetsé és felfogás kérdése, hogy az ember hogyan viszonyul embertársaihoz. Meg a szokásos román-magyar ellentét sem érdekelt soha, mivel csak azok foglalkoznak ilyen dolgokkal akik tele vannak gondokkal, gyûlölettel..meg nincs egy normális életük. - erdélyi magyar-
Ez szokásos népek közötti szurkálódás, Románia nekünk nem épp baráti ország....Õk meg mongoloznak minket, pedig a magyarok õshazája több ezer kilóméterre van Mongóliától....Ez sem jobb semmivel.
Szerintem le van védve a mobil hogy csak azt az egy kártyát fogadja el.

Az miért van, hogy egy hónapig tökéletesen elbeszélgetek egy sráccal (interneten) és láthatóan ő is jól érzi magát velem, és egyik napról a másikra eltűnik?

Ha nem voltam fent, akkor is írt, mindig...most meg lassan 4 napja hogy egy szót nem beszéltünk..!

Legjobb válasz: mert rájött,hogy egy dagadt bu-zinak irkált végig.

mert rájött, hogy egy dagadt bu-zinak irkált végig.
bas-szátok meg:D. leértékelitek a válaszom, de nem kommentáljátok miért is:DDDD

Szerintetek miért van hogy egy lány sose ír vissza egyből iwiwen? Van hogy napokat várat a válaszával. Ismerjük egymást személyesen is és ő írt először. Lehet hogy direkt csinálja, vagy semmi jelentősége nincs?

Legjobb válasz: Hüvösnek akar látszani...ha nem jönnél be vagy nem akarna semmit már régen elküldött volna, megírta volna, hogy nem tetszel neki vagy van más fiú esetleg hagyd békén, de ilyesmi nem történt, ráadásul ír ha nem is azonnal, de ír. Neki ilyen a habitusa levélirkálásnál. Van, hogy én is sokáig gondolkozok mit írjak vissza, mert fontos az illetõ aztán írok 2-3 levelet is de a 4-ik levelet küldöm el:)))

Hüvösnek akar látszani...ha nem jönnél be vagy nem akarna semmit már régen elküldött volna, megírta volna, hogy nem tetszel neki vagy van más fiú esetleg hagyd békén, de ilyesmi nem történt, ráadásul ír ha nem is azonnal, de ír. Neki ilyen a habitusa levélirkálásnál. Van, hogy én is sokáig gondolkozok mit írjak vissza, mert fontos az illetõ aztán írok 2-3 levelet is de a 4-ik levelet küldöm el:) ))
nem ül a gép elött egyész nap fõleg nem az iwiwen
Nem lenne egyszerûbb megkérdezni tõle?Biztos hogy kapsz tõle elfogadható magyarázatot. Amúgy én is a habitusra tippelek.
Hallottál már olyanról, hogy valakinek nem az Iwiw a kötelezõ napi program?
A kérdező hozzászólása: Tudom tudom és köszönöm az eddigi válaszokat! De volt hogy 2 nap telt el mire válaszolt és a 2 nap közt volt fent.

Az miért van, hogy egy analóg óra egy idő után megáll, és csak a megrázása után indul újra, ám akkor állitani kell rajta az időt. Ez az órának a hibája?

Legjobb válasz: Nem, ez a mosógéped hibája.... Mégis mi a rossebbnek a hibája lehet, ha van egy órád, ami nem mûködik jól? Amúgy mivel megy ez az analóg óra? Elemmel, vagy felhúzós? Mert ha elemes, akkor lehet, hogy kezd lemerülni.

Nem, ez a mosógéped hibája.... Mégis mi a rossebbnek a hibája lehet, ha van egy órád, ami nem mûködik jól? Amúgy mivel megy ez az analóg óra? Elemmel, vagy felhúzós? Mert ha elemes, akkor lehet, hogy kezd lemerülni.
Ezt meg ki mondta neked, hogy az analóg órát rázni kell, hogy járjon?
felvilágosítanám az elözö válaszadot, hogy IGEN, VAN olyan óra amit "rázni" kell, apukámnak is volt olyan analogórája. amig szét nem szedtem. az óra hátuljában volt egy nagy félkör alaku alkatrész ami forgott, ha az orát ráztad. és igy "huzta" fel az orarugot. mert akkor érdekelt, hogy hogyan megy az óra elem, vagy felhuzó nélkül. szétszedni sikerült, de soha többet nem lehetett összerakni. még az órásnak sem sikerült. kérdezönek: sztem vidd el óráshoz. ha elemes akkor kicseréli az elemet, és jo lesz. Ha teljesen mechanikás akkor van esély, hogy meg tudja javitani. ha nem lehet javitani, akkor ott tudsz uj orát venni. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!