Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy egy pasival annyira (8 db)

Miért van az, hogy egy pasival annyira nagyon jó a szex, de "ágyon kívül" meg egy tapló?

Nem nekem van ilyen kapcsolatom, csak sokszor hallottam ilyen helyzetekr?l.

Legjobb válasz: Mert igy is van nõje, minek erõlködjön. :)

Mert igy is van nõje, minek erõlködjön. :)
Jah, megkapja amit akar. Tovább meg minek erõlködjön?
Mert csak a szex kell neki senki vagy semmi más.. nem kell neki az a lány csak az ágyba jó
Tudod ezért van a földön, egyensúj. Gondold el ha õ lenne a tökéletes......(nem létezik)

Miért van az, hogy egy pasinak sok idõ kell, hogy elmenjen? Velem van a baj? Lehet, hogy nem is kívánt annyira?

Gumiban csináltuk és 2 és fél óra kellett neki, hogy elmenjen. Azt mondta, hogy ez részben a gumi miatt is van. Lehet, hogy velem (is) volt baj? Hogy nem kívánt annyira?

Legjobb válasz: Lehet, ez azért kicsit soknak tûnik

Lehet, ez azért kicsit soknak tûnik
Nem, vagyunk egy páran ilyenek. :)
szerencsés egy frászt... amúgy ez valószínûleg azért van, mert egy kicsit sokat maszturbál a lelkem:D és a keze szorításához szokott... tudom mert.. velem is így van:D kérd meg, hogy segítsen be magának kézzel.. figyeld meg, gyorsan rövidre tudja zárni..

A legtöbb nõnek miért az jelenti a szikrát egy pasi iránt, ha tudja, hogy annak sok a haverja, sok csajjal van együtt stb? Aki nem ilyen és mindig egyedül lófrál, de nem hülye és nem is annyira ronda, az irányába miért nincs szikra?

,,Pár évvel ezelõtt megismertem egy csajt,kb. 1 hónapon keresztül találkozgattunk. Nagyon tetszett,de elküldött azzal,hogy ha rám néz,nincs meg a szikra. Elfogadtam. 2 hét múlva meglátott egy másik lánnyal az utcán és aznap este rámírt,hogy most már van szikra!Aha...Nõi duma.Kamu!"

Legjobb válasz: ,,nincs meg a szikra” - sokakkal ellentétben, még ha úgy is tûnik néha, én nem fogom mindezt a külsõségek kontójára. Ez az egész - az igazán jóképûeken kívül - többet jelent külsõségeknél, ill. nem ugyanazt jelenti. Hogy is mondjam... kisugárzás, stílus, stb. Persze (naná!), hogy szerepet játszanak benne a külsõségek, de olyan egyéb dolgok is, amelyek felett nem bírsz felügyelettel (hang, hangszín, hanghordozás, beszédmodor, integrálódott gesztusok, hangnem, kifejezésmód, öltözködés, stbstbstb). Jah, a lerázós szövegek, hát totál tipikus. Nem veled van a baj... nem a bús lófaszt nem, csak nincs gerince a szemedbe mondani. Szerintem is erõltetetett az efféle indíttatás (akkor inkább olyasmit csináljon az ember, amit élvez is, még ha nincsenek is a közelében csajok). Evvan, van aki szopóágra születik, oszt élete végéig szopik, van aki nem annyira, van aki picit sem. Isten tervez, ember végez."

A kérdező hozzászólása: , , nincs meg a szikra” - sokakkal ellentétben, még ha úgy is tûnik néha, én nem fogom mindezt a külsõségek kontójára. Ez az egész - az igazán jóképûeken kívül - többet jelent külsõségeknél, ill. nem ugyanazt jelenti. Hogy is mondjam... kisugárzás, stílus, stb. Persze (naná!), hogy szerepet játszanak benne a külsõségek, de olyan egyéb dolgok is, amelyek felett nem bírsz felügyelettel (hang, hangszín, hanghordozás, beszédmodor, integrálódott gesztusok, hangnem, kifejezésmód, öltözködés, stbstbstb). Jah, a lerázós szövegek, hát totál tipikus. Nem veled van a baj... nem a bús lófaszt nem, csak nincs gerince a szemedbe mondani. Szerintem is erõltetetett az efféle indíttatás (akkor inkább olyasmit csináljon az ember, amit élvez is, még ha nincsenek is a közelében csajok). Evvan, van aki szopóágra születik, oszt élete végéig szopik, van aki nem annyira, van aki picit sem. Isten tervez, ember végez."
A kérdező hozzászólása: Bocsi azért a lóf.. szóért, csak másoltam, nem én írtam.
Most akkor tulajdonképpen azért vagy felháborodva, mert gyenge szociális képességeid vannak, és nem tudsz csajozni? Meg kell tanulni, és neked is szerencséd lesz.
Szerintem ne akard megfejteni a "miérteket". Kezeld tényként, és cselekedj ennek tudatában. :)
Aki egyedül járkál és nem olyan helyes arról a lányok többsége azt gondolja h egy lúzer. A lány meg azért érezte azt a szikrát mert, meglátott azzal a másik lánnyal, arra gondolt elveszíthet, olyan se veled se nélküled izé lehet.

Miért van annyi nem független pasinak szeretöje? Meg miért van az hogy a pasik egy idö után változatoságot keresnek?

Legjobb válasz: Hát akkor te ne csináld édes szívem. Jogod van dönteni mit teszel, de ítélkezni csak Egy Valaki ítélkezhet fölöttünk. Úgyhogy ha megkérhetlek, ezt hagyd meg Neki....

Hát akkor te ne csináld édes szívem. Jogod van dönteni mit teszel, de ítélkezni csak Egy Valaki ítélkezhet fölöttünk. Úgyhogy ha megkérhetlek, ezt hagyd meg Neki....
Mert érzelmileg vagy szexuálisan nem kapnak meg valamit a párjuktól, és ezt máshol keresik. Ha valaki azért csalja meg a párját, mert beleszeret valaki másba, akkor arra azt mondom, hogy oké, de akkor vállalja is fel a szeretõjét és váljon el a házastársától.Ez így korrekt, sõt így helyes, éljen azzal az illetõ, akivel boldog és ne maradjon csak azért a férjével /feleségével, mert például gyerekük van.Ez a gyereknek sem tenne jót és a megcsalt félnek sem, aki állandóan be lenne csapva.Hát még annak, aki másba szerelmes, nem abba, akivel az életét éli. De ha valaki csak a szex miatt csalja meg a párját, arra nincs mentség szerintem.Ha két ember között egyszer jól mûködött a szex (és ha már összeházasodtak, akkor valószínüleg jól mûködött) , akkor egy kis erõfeszítéssel jól mûködhet ez örökre. Csak szeretet és tisztelet kell hozzá és persze mindkét fél közremûködése, hajlandósága.Én nõ létemre úgy érzem, mindent megtennék , hogy a párom sose szenvedjen hiányt semmiben szexuálisan, hogy ne adjak okot, vagy lehetõséget neki a megcsalásra, meg persze magam miatt is, hisz nekem akkor jó, ha a páromnak is jó. Aki meg a változatosság miatt lép félre...Hát undorítónak tartom, de sajnos azt hiszem a legtöbb férfi életében legalább egyszer megcsalja a párját, csak azért, mert kell a változatosság, még akkor is, ha otthon minden rendben van.
Hûû, a kultúra csak úgy sugárzik belõled. Nem vagyok egy életre bûnös! Igenis azok vagytok, féltek kilépni egy kapcsolatból, nem meritek kimondani, hogy vége, ez így nem jó, csak arra vagytok képesek, hogy félredugjatok. Tisztelet a kivételnek! Dühöngj csak, ez az igazság!! A többi nagyon értelmes kommentárod nem érdekel!
Nem szabad senkit elítélni azért, amiért õ is szeretõ. Sosem tudhatod te mikor kerülhetsz ilyen helyzetbe. Én sem tudtam volna elképzelni...Elõször nem is tudtam , hogy az vagyok, mert nekem is hazudott, és otthon is...de amikor kiderült, már annyira szerettem és õ is, hogy nem hagytuk abba...És bár vége lett, de otthon is vége lett, így tudom, hogy szeretett...Aztán belekeveredtem még egybe...és hozzáteszem...ha nem én lettem volna a szeretõ, a pasi úgyis talál egy másikat, ez sosem a nõn múlik...mindig a nõt, a szeretõt hibáztatják, pedig általában nem õk a csábítók....és ha már muszáj választani, akkor inkább szeretõ vagyok, mintsem a megcsalt fél! Sajnos azt veszem észre, hogy egyre több a hûtlenség, és az, hogy a ffiak nem merik kimondani, amit ki kellene!!! És még õk könyebb helyzetben is vannak, hisz 30 fölött is könnyen találnak fiatal nõket, mi meg 30 fölött már ritkán kellünk a pasinak, és mi szeretnénk megállapodni...nem tudom, hogy érdemes e, és remélem, hogy valahol létezik még olyan kultúra, ahol ezt tiszteletben tartják!! Mert elegem van belõle, hogy csak ilyen ffiakat látok!
Én is szeretõ vagyok. Az én pasim a feleségével nem élt kielégítõ szexuális életet és amúgy is rengeteget veszekedtek... velem nyugi van és még szexelhet is =)
az elsõ válaszadónak üzenem hogy büszke lehetsz magadra
A legtöbb pasi gyenge? :D Anyád a gyenge, teeee, szarkurva, szeretõ voltál, egy életre bûnös maradsz...
Elsõ válaszadó vagyok. Én szeretem õt és szeretném ha elválna és teljesen az enyém lehetne =) De igaza volt itt valakinek, túl gyáva egy ien férfi, és inkább marad egy ien kényelmes helyzetben, minthogy oda álljon a felesége elé és megmondja mi a gondja vele. Nem tartom jó dolognak az ilyen kapcsolatokat, de ez ember néha beleesik... és nehéz kimászni ebbõl. van itt errõl egy cikk: http://baratno.com/view.php?arclid=2006112402
Mert a legtöbb pasi gyenge és túl kényelmes ahhoz, hogy odaálljon a felesége elé és azt mondja, hogy úgy érzi nem mûködik a kapcsolatuk, keressenek valami megoldást. Sokkal egyszerûbb és kényelmesebb nekik ha otthon minden marad a régiben, ehhez egy gyufaszálat sem kell keresztbe tenniük és közben együtt vannak valakivel, akitõl csupa jót kapnak (mert egy szeretõ könnyen ad csupa jót, nem neki kell a pasi gatyáját mosni meg a hazugságait, hülyeségeit elviselni) Félreértés ne essék, nem vagyok megcsalt feleség (szeretõ voltam sok éven át, de nem kellett volna). Sztem ezek a pasik túl gyávák õszintének lenni és túl gyengék ahhoz, hogy megpróbálják megoladni az otthoni gondokat. Ja és túl szemetek is, mert egy fiatal szeretõ nyilván jobban néz ki, csinosabb, feszesebb mint a feleség, aki esetleg azért nem olyan "feszes", mert szült a pasinak 1-2 gyereket.
Ha azon aggódnék, hogy mikor csal meg, nem tudnám vele élvezni az eltöltött idõt. Ha menni akar, úgyis menni fog. Addig is együtt élünk, együtt vagyunk. Hazugságon még nem kaptam. Adok esélyt neki, hisz a párom. A múltja az csak rá tartozik. Nap mint nap bizonyít nekem. Nem hiszem hogy ennél több kellenne. És nem hiszem, hogy eljátszaná a bizalmamat, mert akkor tudja, hogy mi vár rá. Mi az elején lefektettük a játékszabályokat. Nincs hazugság, titok. Ha valaki más kell neki, mondja meg, elengedem. Legyen boldog. De a hazugságot nem tûröm, még akkor sem, ha az az én érdekemben történik. Ha megcsal, egészségére. Mehet...a gyereket láthatja. Én az a nõ vagyok, aki mindent megtesz a párjáért. Szó szerint mindent, de nagyon okosan csinálom. Nem kell azt tudnia, hogy bármit megtennék érte. Mert elbízza magát. Tudja, hogy mit veszít. És remélem ez így is marad. Neki sok esélye nincs már az életben, szerintem boldog velem. És igyekszem ezt az állapotot fenntartani. Lehet, hogy vannak nagyon szemét pasik, de láttam én már karón varjút! A nõk rafkósabbak. Okosabban csinálják az ügyes-bajos dolgaikat. A pasik mindig lebuknak..... Én is sokat csalódtam a volt barátaimban, de túl vagyok rajtuk. Senki nem lehet biztos a jövõjében. Lehet õ lesz a megcsalt, vagy a szeretõ. Változnak a dolgok. De a mának kell élni. Alapjába véve én is a nõknek hiszek, hisz nõ vagyok. De ha megcsalna a párom, akkor az nem kizárólag az õ hibája lenne. Viszont ha én csalnám meg, akkor csak õt hibáztatnám, hogy miatta történt. (mert nem foglalkozott velem, stb.) Nézõpont...... Én úgy gondolom, hogy a pasit el kell engedni, ha õ már nem minket akar. De elnézni neki, hogy megcsalt???!!! Nem nézném el....sõt! Még a gyerek miatt sem. De bárki bármit gondol, ha megcsalna a párom, biztos nem nevezném õt kedvesnek. Biztos szemét, gerinctelen ember lenne a szememben. Hát ennyi!
A kérdező hozzászólása: Szia te utolsó választ iró.!De a pasiknak sem kell elhinni mindent!Amugymeg addig lesz csak veled amig megnem un!Megcsalta a flesége?Lehet igaz lehet nem, ha igaz akkor nem véletlen lehetet!Mert a férje férement talán azért , meg nem foglalkozott vele!Én még mindig a nöknek hiszek a pasik szemetek!Ha megunn téged is lefog cserélni tuti!Higy nekem!Tudod most mást mondasz, vagy érzel!
Hûha!!!! Na szóval. Én is szeretõ voltam egy darabig! Aztán megtalált a feleség, hogy mit képzelek magamról.Hát hogy is mondjam. Rendes családban nõttem fel, nem voltam soha magamutogató picsa. Nem voltam soha hej de szép, és csinos sem. Ellenben a feleség 3 gyermekes, fiatalos, csinos szõke bombanõ. Kérdem én???? Ha olyan szuper volt a házasságuk, akkor hogy hogy a férj (azóta elváltak, nem miattam!!!!!) engem választott? Csak kérdezem!! Nem kell felháborodni. Én a pasit visszaküldtem a családjához, a gyerekeihez. De miért nekem kellett volna helyrehozni a házasságukat??? A férj, aki mára már az én párom lett, azt mondta, hogy azt hitte boldog a csinos feleségével, és a 3 gyermekével. De a velem eltöltött idõ alatt jött rá, hogy színjáték volt a házassága a feleségével. A felesége csalta, és nem adott neki elég szeretetet. Akkor most mi van????? Ki a hibás???? A feleségével órák hosszat beszéltünk telefonon. Normálisdan, hozzáteszem. Elmondta, hogy már nem szereti a férjét, de hogy valakinek el kéne tartani. Meg hogy hol fog magának találni pasit 3 gyerekkel?? Na, akkor most mire ment ki a játék. Nem kell ám mindent elhinni a megcsalt feleségnek sem. Kilátástalannak érzi az életét három gyerekkel, ami érthetõ. De mit gondolt??? Ott marad a férje vele élete végéig, ha nincs meg köztük az alapvetõ emberi tisztelet sem?????? Ha engem a párom megcsalna, elküldeném. Legyen boldog!!!! Most várjuk elsõ közös babánkat. És boldogok vagyunk 2 éve együtt. Tudom, hogy sokan nem értenek majd egyet velem, de 1000 féle sors van, és minden nézõpont kérdése. Ez az én nézõpontom. Üdv: egy volt szeretõ
A kérdező hozzászólása: Szia te utolsó választ iró!irtam neked emil , olvasd el hasonló a véleményem mint neked!Te nö vagy vagy pasi?
Hehe, ha nem érdekel a válaszom, akkor ne válaszoltál volna, teee szarkurva. Nem vagy így hiteles :D A pasik nem gyengék. Vannak pasik, akik gyengék, és mindenki azt kapja, amire vágyik. Ha az ember szenvedni akar, és sajnáltatni magát, akkor kap egy pasit, aki megadja ezt neki, akár úgy, hogy veri, akár úgy, hogy megalázza (akárhogy is vesszük, a szeretõi státusz megalázás a szeretõnek és a feleségnek is). Valószínûleg ezért nem találkoztál még soha erõs férfival. Szar vagy, nyugodj bele.
mivel pont annyi nem független pasi van, mint nem független nõ, ezért értelemszerûen minden szeretõt tartó férfira jut egy szeretõt tartó nõ is, vagy egy olyan nõ, aki tisztában van a helyzetével. Hidd el, mind2 nem pont ugyanolyan.
konkrétan neki nem felesége volt, és gyerekei se voltak...élettársa volt, és mivel a munkája olyan volt, hogy könnyen tudodd emögé bújni, így csak pár hónappal derült ki az igazság...profi hazudozó volt!
A kérdező hozzászólása: Hát én inkább magamban tartom , de nekem is megvan a véleményem az olyan nökröl akik nem független pasikal vannak együtt!Ja és ne hazudja senki azt , hogy nem tudta, mert ha valakinek felesége meg gyerekei vannak akkor nyilván való kevesebbet kell hogy talizon a K jával!Amugy csak az nem értem hogy LEHET EGY OLYAN PASIVAL LEFEKÜDNI AKIT OTTHOL VÁRJA A NEJE MEG A GYEREKE(I)!?Nagyon undoritó!
Kedves kérdezõ, te olyan hülye vagy, hogy az már fáj. ALapból elítéled a szeretõket, holott fogalmad sincs miért azok. Azért nem minden helyzet ugyanaz... megnéznléek téged egy szerelmi háromszögben... pff..

Miert van az hogy ha egy csajnak volt mar tobb pasija akkor ribancnak szamit, de ha egy pasinak van sok nÕje akkor azt letudjak annyival hogy "nÕcsÁb? sz"?

Szerintem ez tok idegesito,es igazsagtalan. Nem tehnek az ilyen csajok arrol,hogy nem volt szerencsejuk senkivel sem. De ha a fiuk ilyenek ok csak szokmyapecerek vagy hogymondjak,nocsabaszok,vagy csajoznak stb. De majdcsaknem ugy nez ki hogy a lanyoknak ciki hogyha volt mar tobb baratjuk is,a fiuknak meg szinte termeszetes..ti hogyvagytok ezzel? (/L/F)

Legjobb válasz: Ez a lakatos sztori már kezd az idegeimre menni. Mikor elõször olvastam, még viccesnek találtam. De azóta, ha felvetõdik a kérdezõ által feltett kérdést, mindig kell, hogy legyen valaki aki ezt válaszolja. "ez milyen már" ???? idegesítõ. Kérdezõ: Szerintem azért mostanában már nincsenek ilyen nagy megkülönböztetések. Normális lány nem jön össze olyan fiúval, aki elõtte már 100 lánnyal lefeküdt. :)

Ez a lakatos sztori már kezd az idegeimre menni. Mikor elõször olvastam, még viccesnek találtam. De azóta, ha felvetõdik a kérdezõ által feltett kérdést, mindig kell, hogy legyen valaki aki ezt válaszolja. "ez milyen már" ???? idegesítõ. Kérdezõ: Szerintem azért mostanában már nincsenek ilyen nagy megkülönböztetések. Normális lány nem jön össze olyan fiúval, aki elõtte már 100 lánnyal lefeküdt. :)
Nekem eleve a "könnyen odaadja magát" hozzáállás nem szimpatikus. Mi az, hogy "odaadja"? Esküszöm, úgy kezeljük a nõk testiségét, mintha valami sokáig õrizendõ erény lenne, pedig õk éppúgy igényelhetik a fizikális élvezeti oldalát, mint a férfiak. Miért kell a heterók aktusát úgy felfogni, hogy abban a nõ adta át valamijét a férfinak? Nem a szükségletek kölcsönös (ismétlem: KÖLCSÖNÖS) kielégítésérõl - avagy az oda-vissza irányuló örömszerzésrõl - kéne szólnia? Na mindegy, biztos túl ingoványos az erkölcsöm.
Itt azt írták, hogy NORMÁLIS lány nem jön össze olyan fiúval aki 100 lánnyal lefeküdt. Ez így is van. Nekem ugyan úgy nem szimpatikusak az olyan fiúk akik össze-vissza mindenkivel lefekszenek, mint az ilyen lányok. Mindig messze elkerültem az ilyeneket. Így nem is ért annyi csalódás. Szóval szerintem az ilyen fiúk éppen olyan gázak mint az ilyen lányok.
Ezt hívják kettõs erkölcsnek. Írtak már róla pár könyvet. Persze hogy igazságtalan, de ez leginkább csak a nõknek jelent problémát. Az a vicces, hogy annyira beleivódott ez a társadalmunkba, hogy még a nõk is megbélyegzik ilyen módon egymást, pedig ha legalább õk szolidárisak lennének egymással, lehet, hogy lassan meg lehetne változtatni ezt a hozzáállást.
Kedves 4. valaszolo...de bizony osszejon! Sajat magamrol irok. Persze szomoru vege van a sztorinak... Kedves Kerdezo a magyar tarsadalom mindig a ferfiakat favorizalja. Jo pelda erre, hogy egy no mennyit keres vezetokent egy ferfihoz kepest vagy hogyan gondolkodnak a politikusok a nokrol. Halatlan bunko a nagy resze. Ki tehet rola? Maguk a nok! Se tartas, se legalabb a sajat noi nem iranti parasztbecsulet - pl. ha tudjuk valaki nos arra nem tapadunk ra. Nekem egesz eletemben 3 pasival volt intim kapcsolatom. Soha nem beszeltem arrol, kivel mit es hogyan csinalok...hmmm megis a kepembe kaptam egyszer pont egy olyan himtol aki magara huzta a legremenytelenebb noket is, hogy en egy 200 dolcsis k..va vagyok felorankent....nem tudom ez most dicseret, vagy itelet?!
Õszintén szólva már én is jó párszor feltettem magamnak ezt a kérdést, hogy miért van ez. Csak a saját példámat tudom felhozni: eddig 2 barátom volt(az egyik 4 hónapig, a másik 2 hétig) és több fiúval is kavartam már. Viszont ezzel sosem dicsekedtem(!) és mégis megkaptam már, hogy én ilyen-olyan ribanc vagyok. Belátom, hogy tényleg nem a leghelyesebb amit csináltam(hogy esetleg könnyebben adtam magam vagy hogy is mondjam), de én ezt nem terjesztem, nem úgy fogom fel, hogy na nekem már megvolt õ is meg õ is, és mégis ribancoznak....:/ Ellenben tényleg a fiúkkal, akiknek szinte dicsõség(kivétel biztos van, de sajnos én a környezetemben ezt tapasztalom), hogyha minél több lánnyal kavarnak, járnak..
Attól függ, hogy könnyen odaadja magát, vagy azért mert szerelmes.Ismerek olyan lányt aki a 3. fiújánál tart és egyáltalán nem ribanc.Az elsõ másfél évig tartott a második pedig nem rajta múlott, hogy vége lett, a harmadik ma is tart.Még csak 17 éves.
Nekem eddig 7 pasim volt, akkor most én ribanc vagyok? 17L
Csak képzeld el. Van egy olyan kulcs, ami minden lakatot nyit, az milyen jó már? De ha van egy olyan lakat, amit minden kulcs nyit, az milyen már? :)
Szerintem egyik sem elõnyös vagy becsülendõ dolog, sõt ha felnõtt, érett embereket kérdezel õk sem fogják azt mondani, hogy a fiú milyen szuper , ha lány ha fiú az illetõ a sok szexpartnerük volt akkor [email protected] és kész, és nem arról van szó, hogy sok barátnõje barátja volt valakinek, de ha mindegyikkel lefeküdt akkor az már nem arról szól szerencséjük van-e vagy sem.
Hát talán azzal is kapcsolatba hozható hogy a nõket alsóbbrendûeknek tartják/tartották.
Hát ez mindkét értelemben igaz. Csak olyanok vannak jóban olyan fiúkkal, akik ilyen nõcsábászok, akik ilyen kis butácskák. Tehát ezzel nem is érdemes foglalkzni. Egy normális srác, és lány nem csajozik és pasizik össze-vissza. Mindenkinek szvenír joga eldönteni, hogy mit akar.
Utálom ezt a hülye hozzáállást! A múltkor olvastam valahol, hogy ha egy felnõtt nõ 10-nél több férfival volt már együtt, akkor inkább be se vallja, mert az milyen szégyenletes! A cikkben ugyan levezették, hogy ha pl. 18 évesen kezdi valaki és évente 1 pasival van együtt, akkor ugye 28 éves korára már 10-nél jár, viszont évi 1 pasi miatt enyhe túlzás lenne ribancként beállítani, de hát ez így megy! A férfiaknak mindent lehet, õk szexelhetnek pusztán csak az élvezet kedvéért, de egy nõ ugyebár ezt nem teheti meg, õ csak szerelembõl szexelhet. És most nem arra gondolok, hogy minden éjszaka mással kéne csinálnia, de az alkalmankénti egyéjszakás kalandok miatt is igencsak megbélyegzik a nõket. Amúgy komolyan nem értem, valaki magyarázza már el: ha egy felnõtt nõ keresi a párját és 3-4 havonta más pasival jár, akikkel mondjuk 1 hónap járás után fekszik le, de 2 hónap múlva kiderül, hogy mégsem passzolnak, ezért szakítanak, majd egy idõ után mással kezd el járni, azért miért ribanc vagy min. könnyûvérû?????
Az utolsónak nagyon igaza van!! Nagyon jól látod a helyzetet, gondlom nõ vagy, innen látszik, hogy másképp fogod fel! Végre értelmes emberek a színen!
Én is teljesen egyetértek a 13-as válaszolóval! 10-es voltam:)
Kedves Kérdezõ! Én is mindennap felteszem magamnak ezt a kérdést! Szerintem ez fõként azért van, mert nem csak Magyarországot, hanem az egész világot a férfiak uralják. És hiába Marie Curie, hiába a suffragette, rengeteg pasinak a nõ csak ágyas és/vagy szakácsnõ + ápolónõ. Egyébként errõl sokszor a nõk is tehetnek mert a társadalom egy része nagyon szépen belekényelmesedett abba, hogy "a pasik majd irányítanak, nekem nem kell törõdnöm ezzel". Nyilvánvaló, hogy mindkét nem ludas ebben a dologban és valószínûleg ez nem is fog változni.. szomorú tény. :(

Miért van az, hogy ha tetszik egy pasi, állandóan nyomulok rá, már szinte zaklatom öt, pedig tudom, hogy semmi esély, és így csak jobban megutál? De ha lenne is egy kicsi esélyem, akkor is elszúrom, mert annyira gyerekesen viselkedek.

Sokan mondták már,hogy nem vagyok normális,meg hogy elég furcsa lány vagyok,stb. Azt hiszem,igazuk van. :'( Mit csináljak,hogy megváltozzak? =(

Legjobb válasz: Mególni biztosan nem, vedd észre a pozitiv dolgokat az életedben.

Mególni biztosan nem, vedd észre a pozitiv dolgokat az életedben.
Legyen benned kicsit több önbizalom és több önuralom. Ha tetszik a srác ismerkedj vele de ne fuss utána vagy tapadj rá. Ismerkedni annyi mint felveszed msnre beszélgetsz vele mi a hobbija, ilyen tök baráti szinten elöször..aztán ha jót beszélgetettek hidd el máskor ö ir majd rád.Utána meg esetleg taliztok stb.. De ne irj rá folytonosan meg ne hivogasd feleslegesen azt nagyon utálják...
Megölni? NE már! Csak egyszerüen uralkodj egy nagyon picit magadon..és menni fog az
A kérdező hozzászólása: Hiába próbálok megváltozni, nem tudok. Lehet, hogy meg kellene õlni magam. :'(
A kérdező hozzászólása: A mostani pasival is jól indult, msneztünk, minden nap írt nekem, megkedvelt, én beleszerettem, megtörtént a dolog, aztán elkezdtem a gyerekes viselkedést, elment tölem a kedve, én meg elkezdtem "zaklatni". :'( És most gyülöl engem. :'(
Ha kezdesz beleszeretni bizonyitsd be magadnak hogy öt nem is szeretheted stb csak abrátok lehettek meg ilyenek és akkor talán nem kezdesz el gyerekesen viselkedni mielött el hivna egyáltalán randira.
Konkrétabban le kellene írnod, mit értesz nemnormális viselkedésen, mivel ezerféleképpen lehet nemnormálisnak lenni. És mit értesz gyerekes viselkedésen? Csak ennek kifejtése után lehet tanácsot adni.

Miért vannak olyan pasik, akiknek annyira hiányzik a szex, hogy már szinte bármit megadnának egy nőért?

Ennyire gonoszak a nők?

Legjobb válasz: Cseréld ki a férfit nõvel és a nõt férfival az irományodban. Ilyenkor gondolj a yin-yang szimbólumra, mindegyik csinálja, nem ragadhatjuk ki csak az egyik tényezõt és állíthatjuk be azt a rossznak.

Cseréld ki a férfit nõvel és a nõt férfival az irományodban. Ilyenkor gondolj a yin-yang szimbólumra, mindegyik csinálja, nem ragadhatjuk ki csak az egyik tényezõt és állíthatjuk be azt a rossznak.
Ehhez a nõi gonoszságnak semmi köze.
Ez a nõi felszínesség és a férfi igénytelenség csodás kettõse.
Mert idióták. Ha annyira kell a szex, akkor még mindig ott vannak a prostituáltak. Nehogymár azért leboruljak egyetlen nõ elõtt is, mert lefekszik velem! Egyébként pontosan az ilyen idióták miatt van annyi beképzelt nõ manapság.
Ha már prostival kell beérni gáz van :)
Na és aztán! Még mindig jobb, m int nekik puncsolni!

Miért van az hogy ha tetszik egy pasi és randizunk valahogy nem tudom teljesen magamat adni? Nem tudok vele annyira beszélgetni. :/

valami tippnek nagyon örülnék hogy hogyan tudnék ezen változtatni:/

Legjobb válasz: Mert görcsölsz, félsz. És azér félsz mert nincs onbizalmad.

Mert görcsölsz, félsz. És azér félsz mert nincs onbizalmad.
Megakarsz felelni a másiknak!
Úgy érzed, hogy nem tetszene neki az igazi személyiséged!Add magad!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!