Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy egy pasinak nem (101 db)

Miért van az, hogy egy pasinak nem áll fel a pénisze, ha együtt akar lenni a párjával?

Volt olyan példa hogy a pasinak a zuhany alatt meg bárhol felállt a pénisze de ágyban már nem ez miért van?

Legjobb válasz: Sziasztok.19 éves vagyok ésvalamelyik nap lett volna meg az elsö sexuális élményem a baránömel.És valahogy nem sikerült:(mert felálni felált a péniszem csak nem keményedet be.És nem tudom,hogy mitöl lehet ez talán izgultam vagy fáradt voltam nem tudom.Kérlek szépen segítsetek nagyon sokat segitenétek ezzel nekem.Irjátok meg hogy miért nem keményedik meg normálisan és mi a teendõ ilyenkor hogy az legyen.Elöre is kösszönöm E-mail címem:[email protected] Nagyonszépen kérlek segítsetek!!!

Sziasztok.19 éves vagyok ésvalamelyik nap lett volna meg az elsö sexuális élményem a baránömel.És valahogy nem sikerült:(mert felálni felált a péniszem csak nem keményedet be.És nem tudom, hogy mitöl lehet ez talán izgultam vagy fáradt voltam nem tudom.Kérlek szépen segítsetek nagyon sokat segitenétek ezzel nekem.Irjátok meg hogy miért nem keményedik meg normálisan és mi a teendõ ilyenkor hogy az legyen.Elöre is kösszönöm E-mail címem:[email protected] Nagyonszépen kérlek segítsetek!!!
Az én barátomnak is volt ilyen, deh neki akkor amikor sokat voltunk együtt vagy kicsit "kifáradt" már... Nekünk is az volt h felállt neki aztán mikor oda került volna a sor h na akkor együtt leszünk addígra lelankadt. Lehet itt is az a baj, hogy "elfáradt" , de nem tudom...
Juj velünk is volt ilyen.El is volt fáradva és nem sikerült.Késõbb pedig már annyira ideges volt tõle, hogy nem áll fel rendesen, hogy oylanokat mondott hogy levágja meg minden....De aztán ellazítottam és sikerült neki :) Ilyenkor mindent ki kell üríteniük a fejükbõl, hogy újra sikerüljön nekik.Pusz Bea
Több oka is lehet, de a legvalószínübb, hogy izgult, vagy fáradt volt, nem tudott koncentrálni. De az is lehet, hogy már rég volt nõvel, ilyen esetben is ez történik... Nem tehet róla, nyugtasd meg, szeresd és menni fog.-)
hello bocsi de nekem is ilyesmi probléma van barátnõmel nem jöt ösze és azota mindig ez van a fejembe és egyszerüen nem keményedik be fell ál de nem az igazi igy õ se meg én se érzem ugy egyépként 17 éves vok és fosok hogy atol van hogy 1 szer koxoltam :( nagy hiba volt de most mi lesz ez lesz öröké valaki valamit léc válasz [email protected]
Sziasztok.24 éves vagyok és valamelyik nap lett volna meg az elsö sexuális élményem a baránömel.És valahogy nem sikerült:(mert felálni felált a péniszem csak nem keményedet be.És nem tudom, hogy mitöl lehet ez talán izgultam vagy fáradt voltam nem tudom.Kérlek szépen segítsetek nagyon sokat segitenétek ezzel nekem.Irjátok meg hogy miért nem keményedik meg normálisan és mi a teendõ ilyenkor hogy az legyen.Elöre is kösszönöm E-mail címem: [email protected] mess idem kicsim85 Nagyonszépen kérlek segítsetek!!!
Én 25 vagyok. Most lettem volna elõször együtt egy lánnyal de sajnos az együttlét tényleg csak abból állt hogy egy légtérben tartózkodtunk... Akármit próbáltunk nem állt fel ez a [email protected]ék... :(

Miért van az, hogy egy pasi nem tudja elfogadni, ha nemet mondanak neki?

Randi után, ha nem úgy alakulnak a dolgok és nemet mondok, akkor is ír. Az ilyet sose értettem. Hiszen nem lehet még szerelmes, ahhoz több kell.

Legjobb válasz: Nem tudják megérteni, hogy van olyan nõ akinek ne kellenének.

Nem tudják megérteni, hogy van olyan nõ akinek ne kellenének.
Biztosan egyértelmûen nemet mondtál és nem csak "jeleztél" neki?
Rém egyszerû, de ezt attól sosem fogod megtudni. Lehet, nem is komoly kapcsolatot akar, hanem csak egy alkalmat...és mivel a férfiaknak legtöbbször tökmindegy, kivel csinálják ezt, ezért bosszantja, ha visszautasítják. Fõleg egy olyan, aki mire fel? Annyira nem jó nõ, hogy ezt megtegye. Hát ezért.
Talán Trevornak hívják?
Kérdezd meg attól az egy pasitól.
# 3 Ha tényleg mindegy lenne, miért bosszantana? Akkor jöhetne simán a következõ próbálkozás...
csak betegebbek
Szerintem ez szimplán undorító, és senkitõl sem várom el. Értelme sem sok van. Miért kell úgy beszélni, mintha alapnak kellene lenni, hogy egymás seggét nyaldossuk?!
jó, mondjuk bennem fel sem merült a korábbi válaszom során, hogy nem frissen tisztálkodott felekrõl van szó. :) Egyébként a másik szájában több baktérium van, mint a frissen mosott ánusza környékén, a csókolózás mégis alap.
Azért az a "többség" kevesebb embert jelent, mint gondolnád. Nem mindenkit tölt ám el örömmel és izgalommal a kakaürítés helyét nyaldosni.
Mert a nõk sz-rás után kimossák a se.güket a bidében a férfiak meg kitörlik egyszer-kétszer a többit meg majd az alsó lepucolja. :D
Akkor én is az "elenyészõ" kategóriába tartozom. Szerintem csak annyi a különbség, hogy ez ebben a felállásban - korábban említett okok miatt is - valahogy intimebb tevékenység. Szerintem azon férfiak száma is elenyészõ, akik egy éjszakás kaland keretén belül is vágynának erre. Egy kapcsolatban, vagy tartósabb viszonyban szerintem tök normális. Még úgy is, hogy én nem szeretem, ha nekem csinálják. 25N
Én szívesen nyalom a partnerem popsiját és õ is szereti ha csinálom :) 37/N
ott mér nagy bajok vannak, ha egy lány undorodik a szõrtõl
Inkább arról van szó, hogy a heteroszexuális nõket és férfiakat figyelembe véve valószínûleg több nõ vágyik erre, mint férfi.
# 2 :D
A legtöbb nõ segge nem szõrös
Teljesen úgy tetted fel a kérdést, mintha tényleg alap lenne. A férfiak azért szeretik jobban, mert szeretik a szép feneket.Ezért vonzóbb számukra.

Miért van az hogy egy pasi hajlandó azért fizetni hogy láthasson webkamera előtt egy meztelen csajt aki mindenfélét csinál magával, de a nők ugyanezért nem fizetnének egy pasinak?

Legjobb válasz: szerintem azért nem fizetne mert van esze amúgy a férfiakat jobban izgalomba hozza a nõi test látványa ahog kényesztetik magukat mint a nõket a pucér férfi,én legalábbis nem izgulok arra hogy mit csinál magával egy pucér pasi 20L

szerintem azért nem fizetne mert van esze amúgy a férfiakat jobban izgalomba hozza a nõi test látványa ahog kényesztetik magukat mint a nõket a pucér férfi, én legalábbis nem izgulok arra hogy mit csinál magával egy pucér pasi 20L
Mert a csajok ezt ingyen is megkapják.
# 15: Pontosítok: nagyon kevés nõ van, aki abban leli örömét, hogy vadidegen pasiknak mutogatja magát. Viszont, mivel igény meg van rá, ezért a keresletet kielégítendõ, anyagi ellenszolgáltatás ellenében megteszi. Így pontos.
Én biztos nem fizetnék egy csajnak azért h webkamerába vetkõzzön. Még azért se hogy szexeljen velem. Ha nem akkor akkor így járt.
A kérdező hozzászólása: #14 "mivel nagyon kevés nõ van, aki mutogatja magát" Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? :) :) :)
A férfiak vizuálisak, a nõi test látványa hozza õket izgalomba, illetve az, hogy egy nõ az õ kedvükért vetkõzik (különben elég lenne a pornó). A nõket pedig nem a vizualitás, hanem a partner személye izgatja, ennek megfelelõen egy vadidegen pasi látványa semmilyen izgalmat nem okoz, vagy ha igen, akkor ott a pornó... Arról nem beszélve, hogy a férfiak agya úgy van kódolva, hogy õket az is izgatja, ha õk mutathatják meg magukat egy nõnek, ennek függvényében pedig mindig van bõségesen kínálat önmagukat mutogató pasikból. A kereslet-kínálat szabályai tehát itt is érvényesülnek... mivel nagyon kevés nõ van, aki mutogatja magát, tehát kicsi a kínálat, a kereslet viszont nagy, ezért az ára magasabb a "terméknek". Mivel nagyon sok férfi van, aki mutogatja magát (és kicsi rá a kereslet), ezért ennek az ára annyira alacsony, hogy nincs is.
Nem, de ha csinálnád, akkor tudnád, hogy sok pasi fizet e ezért, vagy sem. De ha nem csinálod, akkor mégis mibõl gondolod, hogy sok pasi fizet ezért?
A kérdező hozzászólása: #11 Miért ha én csinálnám akkor tudnám hogy rajtam kívül még hányan csinálják?
Egyébként honnan tudod, hogy sok pasi fizet ezért? Talán te is csinálod?
És hogy miért nem? Azért mert megalázónak tartom magamra nézve, hogy a semmiért fizetek.
Van pénzem. Ennek ellenére sem. Hihetetlen mi?
A kérdező hozzászólása: #7 Vagyis nincs pénzed. HA volna biztosan fizetnél te is.
Soha, hangsúlyozom soha nem fizetnek ezért. Én már csak ilyen kis spórolós zsidó vagyok.
Ez is abból ered, hogy ha egy nõ úgy ébred fel reggel, hogy "na ma szexelni fogok", az fog is, ha nincsenek elvárásai. Fordítva ez már nem ilyen egyszerû. Gondolj bele, ha egy nõ megkér 10 férfit, hogy feküdjön le vele, 1 biztos igent mond, de inkább több. Viszont egy férfit hasonló helyzetben elzavarnának, bár ha nagyon jól néz ki, vszínû lenne olyan nõ, aki benne lenne.
A kérdező hozzászólása: #3 Bocsánat pontatlanul fogalmaztam. Sok pasi miért hajlandó érte fizetni. És te miért nem fizetnél?
Én nem fizetnék egy nõnek ezért. A probléma megint a kérdezõben van...
A kérdező hozzászólása: Akkor ezért van az hogy a pasik lek*urvázzák az ilyen nõket? Mert frusztráltak hogy õk ezt nem kaphatják meg ingyen hanem fizetniük kell?
Dehogy is nincsenek olyan nõk akik fizetnek hasonló helyzetben...csak sokkal intelligensebben csinálják mint a pasik. Tervet készítenek s elõször rávesznek hogy legyél a barátja és akár több is, s csak azután hajlandó hozzá.... És hogy nem izgulnak fel a pasi látványtól? Na, ezt megcáfolom!!! Gyakrabban izgulnak fel így, mint magától a szexuális aktustól. Én csak tudom.:-)

Miért van, az hogy egyes pasikat nem érdekli ha egy csaj foglalt és úgy is nyomulnak?

Hallottam már ilyet más barátnõmtõl hogy hiába volt pasija így is ráhajtott ráhajtott valaki. Velem is elõfordult már.

Legjobb válasz: Egyrészt mert sokan valóban úgy gondolják, hogy "ez gyógyítható", azaz, attól, hogy van a csajnak pasija, még egy menetre valóban leakasztható. Az igazán szomorú viszont nem is ez, hanem az, hogy néha tényleg be is jön nekik. Ilyen téren valahol nem is érzem õket annyira ostobának...

Egyrészt mert sokan valóban úgy gondolják, hogy "ez gyógyítható", azaz, attól, hogy van a csajnak pasija, még egy menetre valóban leakasztható. Az igazán szomorú viszont nem is ez, hanem az, hogy néha tényleg be is jön nekik. Ilyen téren valahol nem is érzem õket annyira ostobának...
A kérdező hozzászólása: Nem is szabad hinni a pletykáknak, a pasidnak téged kellett volna megkérdeznie igaz- e amit a többiek rólatok állítanak. Az pedig az õ szegénységi bizonyítványa hogy a kapcsolatotok alatt összejött egy másik csajjal és úgy szakított veled. Ne érezd magad hibásnak, ha megkérdez, megmondod az igazat és szeret akkor neked hisz és veled marad. Persze lehet eleve elhagyott volna nem tudom, az a másik csaj is pórul járt, ne sajnáld.
nekem volt pasim és amikor elmentünk évfolyamkirándulásra (4 napra) nyomult rám egy srác (akivel januárban jártunk) és azt mondták a pasimnak h mi smároltunk a sráccal stb... a pasim szakítani akart de végül nem...1 hónap múlva csak úgy szakított velem és kiderült h összejött egy csajjal viszont azzal a csajjal is szakított "mert a távkapcsolat neki nem jó"... - tanulság:ez képes tönkretenni egy kapcsolatot még úgy is ha a srác nem szándékosan akarja "tönkretenni"
A kérdező hozzászólása: Nos.....Ha egy csajt egy ''nagydumás jóképû'' rá tud venni a megcsalásra, akkor a kapcsolattal már eleve gáz van vagy a csaj csak gyenge akaratú és bizonytalan, esetleg nem szereti vagy már nem szereti a pasiját. Fõleg nõkre érvényes ha minden rendben a kapcsolattal, ha szerelmes akkor Banderas de még Brad Pitt se tudná elszeretni. :-) (Ezek csak példák, sok pasinak õk a pasi etalonok). Ha pedig valamit nem kapnak meg a kapcsolattól akkor máshol kereshetik. Ez az átlagnõkre érvényes, sajnos van a nõknek egy része akik sajna egyet kell értenem ''szemét'' nõk. De nem az összes, te pedig ne általánosíts. ;-) Mondhatod magamból indulok ki, de biztos vagyok benne vannak más csajok is akik hasonlóan gondolkodnak, elég az ismerõsi körömre gondolnom. Amúgy megkeseredett nõk szoktak itt (is) lelki fröccsözni hogy minden pasi szemét, hogy mind csak azt akarja egyik se akar komoly kapcsolatot. A többi pasi ezt nem szokta bírni és kikel magából. ;-) Valahogy egymást szidják a felek. Nekem is voltak csalódásaim, kifogtam egyet kettõt akit nem kellett volna, én is így éreztem egy ideig de ahogy felépültem lelkileg már tudtam más emberek felé nyitni, reméltem találok kedves, az ízlésemnek megfelelõ, jófej, okos, oda adó srácot. Ezért se tenném meg vele mert tudom nem érdemelné meg, sok mindent tesz értem. Én akkor se csalnék meg senkit, nálam ez alapelv, ha más kellene elõbb véget vetnék elõzõnek aztán keresnék mást nem a kapcsolat alatt.
hozzáteszem, hogy ne magadból indulj ki. a nõk többsége egyszerûen ri*banc, nem kell szépíteni...
az a nõ foglalt amelyiken épp fekszenek! férfi szemmel nézve rendkívül egyszerû a dolog! azok a férfiak akikrõl te beszélsz, õk nem adják fel az elsõ bökkenõ után, próbálkoznak tovább, mert nagy valószínûséggel tapasztaltak és tudják mi kell a nõnek. egy jóképû nagydumás srác akkor is be tud fûzni csajokat ha van barátjuk, kú*rni akkor is kú*rnak!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom ilyen rossz tapasztalataid vannak. Mondasz amúgy valamit, habár lehet különbség, a pasik azért nyomulhatnak foglalt csajra mert talán nagyobb kihívás és egyel növeljék a hódításaik számát, a csajok talán azért hajtanak foglalt pasira mert nagyon bejöhet nekik az illetõ és nem érdekli õket ha mástól kell elhalászniuk. És igen, van akinek az egóját növeli az, hogy valakinek ''elszeretheti'' a pasiját/csaját. Én kissé szánalmasnak is tartom, hogy valakinek ez kell az önbizalmához hogy nem egyedül állót keres hanem direkt foglaltat hogy magának bizonyítson õ jobb de így ki is cs*szik mással. Most mondhatnám vannak kivételek rajtam kívül is úgysem hiszed el, hogy én pl. senkit nem csaltam meg és olyanra se hajtottam soha akirõl tudtam van valakije és hogy biztos vannak mások is akik nem olyanok.
Miért van, az hogy egyes csajokat nem érdekli ha egy pasi foglalt és úgy is nyomulnak? (A többit másold be te alá, én lusta vagyok:) ) Ilyen világban élünk, mindenki r*banc (nõk és férfiak is) ezért nem tisztelik a másik magánéletét. Másik lehetõség a kontorollálatlan egoizmus, azt hiszik õk jobbak, mint az illetõ aktuális párja
A kérdező hozzászólása: Ez még szomorúbb hogy vannak csajok akik erre tényleg kaphatóak annak ellenére, hogy van pasijuk (mint ahogy pasik közt is akad aki akkor is él a lehetõségeivel ha van csaja). Csak hát ha egy csaj benne is van egy ''menetben'' valakivel nyilván nem hozza szóba hogy ''ja bocs van barátom'', különben úgy érezné rontja az esélyeit, eleve aki ezt bevallja az nyilván azért teszi, hogy ezzel tudtára adja a másiknak hogy álljon le. Hacsak nem az a helyzet hogy valakitõl ismerõstõl tudja a srác a csajnak van valakije ennek ellenére mégis reméli hátha vele félre lép. A NEM-et kéne elfogadni, hogy a nem az egy nem. Azért gondolom a normál felfogású pasik sem állnának össze olyan csajjal akirõl tudják könnyen félrelép vagy akár velük könnyen félrelépne, mert nem tudhatják máskor nem- e õket csalja meg mással.
"Csak hát ha egy csaj benne is van egy ''menetben'' valakivel nyilván nem hozza szóba hogy ''ja bocs van barátom'', különben úgy érezné rontja az esélyeit, eleve aki ezt bevallja az nyilván azért teszi, hogy ezzel tudtára adja a másiknak hogy álljon le. " Nézd, ez sajnos nem ilyen egyszerû. A nõk egy egészen komoly százaléka hihetetlen gyenge akarattal van megáldva, és ha ez a típus találkozik egy határozott, erõsebb akaratú emberrel, simán bedumálható egy menetre. Ez azt jelenti, hogy igen, õ valóban azért mondja, hogy van pasija, mert nemet akar mondani, de õ maga annyira határozatlan, hogy egy kis nyomásgyakorlással simán elbizonytalanítható. Hogy ez mennyire igaz, elegendõ néhány pierre woodman castingot megnézni, amikor is falusiék jól nevelt sarja õszinte meggyõzõdéssel közli, hogy neki võlegénye van, de még szûz, mert a szexszel meg akarja várni az esküvõt, ezért még a võlegénye sem látta meztelen. Még kb 30 perc beszélgetés, és az erényesség önjelölt szobra sikongatva lovagol az anál pápa farkán; ja, és mindezt kamerák elõtt... Az igazán kemény tanulság ebben pedig nem is az, hogy vannak csajok, akik megcsalják a pasijukat, hiszen természetes dolog, hogy vannak. Az igazán gáz az, hogy vannak csajok, akik amúgy nem akarják megcsalni a pasijukat, de olyan szinten akaratgyengék és manipulálhatók, hogy egy kis határozott fellépés, és már meg is van. Hogy mennyire semmi sem szent, ahhoz elég belegondolni, mennyi urbánus legenda kering arról, amikor a lagzin döngetik meg a menyasszonyt - és természetesen nem a võlegény. Úgy értem, nem egy-két elszigetelt eset, hanem szinte már-már törvényszerûség, hogy tudom is én, mondjuk minden ötven lagziból egyen elõfordul (csak találomra mondtam valamit). Buszsofõr ismerõs is mesélte, hogy eddig háromszor (!) fordult elõ vele, hogy a nászutas menyasszonyt vitte el egy pásztorórára, pedig a fickó csak harmincas, szóval ez nem mondjuk harminc-negyven év termése. Hidd el nekem, ezek a nõk sem azért mentek a nászútjukra, hogy ott jól félrekeféljenek, csak mondjuk a posztlakodalmas stressz (amikor hirtelen elmúlik a készülõdés és a menyasszonynak járó reflektorfény okozta eufória) során kicsit képlékeny lett az érzelmi világuk, ezért egy tapasztaltabb, manipulatívabb ember azt csinál velük, amit csak akar. Röviden a lényeg továbbra is az, amit korábban is említettem: ezek a pasik lehet, hogy férgek, de nagy részük nem hülye. Valószínûleg fordult már elõ az életükben olyan, hogy házi nyuszit fogtak a vadonban, vagy legalábbis láttak már karón varjút, csak, hogy az állatoknál maradjunk. A hülye és ostoba pasit az különbözteti meg egymástól, hogy felismeri e az õszinte és határozott nemet idõben, vagy pedig totál leégeti magát. Az elõbbiek az igazi gátlástalan szoknyavadászok, az utóbbiak meg azok, akik annak akarnak látszani. Persze ettõl a te életed nem lesz egyszerûbb, ugyanúgy ostoba pasik tömkelegének kell határozott nemeket osztani, és szembesülni vele, hogy egy csomó nem ért a szóból. Ennek megfelelõen a saját magadnak kiosztandó házi feladatod, hogy megtanulj a nyelvükön.

Fiúk lányok ti mikor kezdtétek borotválni a az intim zónát? ! persze fura hogy egy pasi csupaszra borotválja. De már ez a módi. Persze még vannak manapság nőkben is dzsungelnyuszik. Tehát mikor és miért kezdtétek borotválni? ! Nemet kort írjatok!

Legjobb válasz: Nem fura ha a pasi is csupasz, és koránt sem ez a módi... Mellesleg még mindig több pasi marad a hagyományos külsõ mellett egy kis korlátozással... (visszavágva) És jobb is így... ;)

Nem fura ha a pasi is csupasz, és koránt sem ez a módi... Mellesleg még mindig több pasi marad a hagyományos külsõ mellett egy kis korlátozással... (visszavágva) És jobb is így... ;)
13 évesen mert szúrt zavart, de aztán volt egy idõszak mikor nem borotváltam és 15 éves korom óta mindig szõrtelen persze én szoktam egy vékony csíkot hagyni mert úgy szexibb :) 20L
A kérdező hozzászólása: mondjuk én mielõtt serdültem volna vártam hogy mikor lesz szõrõs.mikor az lett már zavart és volt amikor nagy volt én olyan 17 lehettem mikor elkezdtem leborotválni.persze kényelmesebb csupaszon, és persze szexben se zavar és jobban élvezek .meg persze a lánynak is könnyebb mert nem zavarja orálszexnél.meg én sem szeretem ha hullik a szõr, mert picit az is tud hullani.meg vagy ha a lánynak a szájába kerül.kellemetlen tud lenni.persze jobb olyan puncit szájjal kényeztetni ami csupasz.de persze ritka a szõrös punci manapság.jó néha nosztalgiázni ha ilyen lánnyal akad össze az ember.
13 voltam, zavart, megminden szal már cikivolt :/ 14L
13 évesen 14/F
én 14 évesen higénia már nagyon zavart meg azért szerintem jobban mutat szexközben és elkerülöd a becsípõdös baleseteket :D 16/F
Én korán érõ voltam és már 8 évesen kezdett szõrösödni, persze akkor még nem csináltam vele semmit, de 12 éves koromra már olyan nagy volt, hogy elõször lenyírtam, majd le is borotváltam.
nekem is 8 éves koromban már erdõ volt odalent. ollóval vágtam egészen 13 éves koromig.
13, 5 évesen borotváltam elõször egy lány miatt. (csak orális szex volt, de többször is.) most 17/F vagyok.

Miért van az, hogy egy pasi azt írja sms-ben, hogy hiányzom neki, sajnos nem vagyok vele, szeret stb de közbe mégse találkozik velem?

Azt mondja,hogy nem ér rá pedig egyedül van otthon. Megkérdeztem,hogy átmenjek? Erre közölte,hogy nem kell.Nem értem,hogy ha hiányzom akkor miért nem akar velem lenni. Tegnap meg üzentem neki,hogy ha ez így megy akkor inkább ne találkozzunk többet.Jól tettem?

Legjobb válasz: Jól tetted! Ne törõdj vele. Nem érdemel meg téged! Ne loholj utána, mint egy pincsikutya. Egy pasi sem érdemli meg, hogy hason csússz elõtte! Felejtsd el és keress egy normális srácot! Majd ha akar tõled valamit ez a srác, felkeres!

Jól tetted! Ne törõdj vele. Nem érdemel meg téged! Ne loholj utána, mint egy pincsikutya. Egy pasi sem érdemli meg, hogy hason csússz elõtte! Felejtsd el és keress egy normális srácot! Majd ha akar tõled valamit ez a srác, felkeres!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. Épp most írt, hogy próbáljuk meg újra de szerintem csak szórakozik velem.
Lehetséges, hogy csak "melegen" tart. Magyarul hazudozik, mondja a szépet, hogy fenntartsa az érdeklõdésedet, de majd csak akkor tesz is valóban valamit, ha kedve lesz hozzá. Szavakkal könnyû hazudni, tettekkel nehezebb. A tetteknek higgy, ne a szavaknak. Elhiszem, hogy ez nehéz a nõknek, mert nekik fontosak a szavak is. Bár nekem is, pedig férfi vagyok :) 26/F
csak szórakozik tényleg. nem érdemes ilyenekkel összeszürni a levet mégegyszer... nem méltó hozzád ;)
Nehogy válaszolj neki!
Ugyanezt eljátszották velem is, míg végül kiderült, hogy végig szivatott! Én pedig futottam utánna! :'( Azóta is bánom!

Miért van hogy a mai fiatalok/lányok önbizalomhiányban szenvednek? Miért gondolják magukról hogy rondák? És ha szépek miért nem kell egy pasinak sem?

Ennyi a kérdésem>_<

Legjobb válasz: mert a média által sugárzott képhez hasonlítják magukat (vékony, szõke, nagy mellekkel, jó kerek seggel, sikeres, mindene megvan, bla-bla-bla-bla)

mert a média által sugárzott képhez hasonlítják magukat (vékony, szõke, nagy mellekkel, jó kerek seggel, sikeres, mindene megvan, bla-bla-bla-bla)
@elsõ magam sem tudtam volna szebben.
a kérdés harmadik fele miszerint szépek és nem kellenek senkinek se. szerintem a srácok nagy része "fél" a szép lányoktól. ha érted mire célzok és a szépség relatív, jegyzem meg..~~
Szoktad nézni az aktívot vagy a fókuszt, ahol szinte mindig bikinis lányokat mutogatnak, hol szépségkirálynõket, hol playmate cicákat.Addig megértem, hogy a pasikat ki akarják szolgálni, s így többen nézik meg, de mondhatnánk, hogy hol az egyenjogúság, mert akkor a nõk is szeretnének félmeztelen pasikat.S mutatnak is, mint pl Benkõ, vagy Kozsó...stb, ami valjuk be, nem lehet azt mondani, hogy csinosak, azt sem, hogy jól néznek ki. Mivel a lányokat, nõket mindig magasaknak mutatják be, s az ilyen pasik mellett is, akiket felsoroltam, ilyen nõk vannak, a lányok, asszonyok azt hihetik, hogy ilyennek kell lenniük, s nem lesznek megelégedve magukkal.Sajnos én sem vagyok megelégedve magammal, bár párom van, de mégsem azt mondja, hogy csinos vagyok, bár jól esne, nagyon.Bár fogytam több kilót, vagy 10 kilóval vagyok könnyebb, s a környezetembe senki sem vette észre.
Az a kisebbik baj, hogy a lányoknak nincs önbizalmuk. Az nagyobb probléma, hogy fiúknak sincs, sõt tömegével, egyre több srác szenved már krónikusnak mondható önbizalomhiányban, ami párkapcsolati szempontokat nézve katasztrófa...
Itt gyakran már nem is elsõsorban a külsõ számít, hanem az önbizalom.Láttam már több olyan lányt, akik igazán nem voltak szépnek mondhatóak, mégis volt nagy szájuk, nagy önbizalmuk és nem küzdenek ilyen problémákkal. Én is évekkel ezelõtt olyan önbizalomhiányban szenvedtem, h ki sem mertem ereszteni a hajamat, nem mertem ránézni sem gyakran az emberekre, és ahányszor egy baráti társaság mellett elmentem, azt gondoltam, h biztos rajtam nevetnek. De elkezdtem a gimit, és olyan barátokra találtam, akik segítettek ebbõl kilábalni. Bár most sem mondom, h csurig vagyok önbizalommal, de nem félek végigsétálni a fõiskola folyosóján. Ezt elsõsorban a környezetünk okozza. Gonosz emberek, rosszakarók, média, ahol mindenki tökéletes.Most 19 éves vagyok, és annyira vágyom már egy barátra, aki szeret és mellettm van. Mikor többen is kérdezik, h van-e barátom, mindig nagyot csodálkoznak, h miért nincs.(nem azt mondom, h egy bombanõ vagyok, de vannak akik szépnek is tartanak). Én nem merek kezdeményezni. Félek az elutasítástól. És attól is félek, hha esetleg én "nyomulok", akkor csak kihasználnak. De úgy látszik én sem kellek senkinek sem. Akik eddig próbálkoztak, épp azért tették, mert azon a héten nem volt barátnõjük perpill. Selejt vagyok úgy látszik.
01.38-as: A legszánalmasabb, ha valaki azt mondja (velem már nemegyszer megtörtént), hogy így vagy jó, annak ellenére, hogy kicsit husi vagy. Mintha azt mondaná: Annak ellenére, hogy fogyatékos vagy, még tetszel. Még, ha lenne is folytatása is, mindig arra gondolnék, hogy dagi vagyok, örüljek neki, hogy szeret így is...
Én még hozzátenném, hogy a fiúk sem ártatlanok (meg persze a lányok sem). Állandóan azt halljuk, hogy annak a lánynak milyen jó az alakja, meg milyen jó a feneke, és nehogy ne legyen tökéletes a nõ, mert hogy néz ki, ha narancsbõre van. Ha nem is éreznek így, akkor is könnyû egy kiskamasz önbizalmát elvenni...
19:29 Tökéletes a meglátásod! Hány éves vagy?
én az átlaghoz képest se vagyok gyönyörködtetõ...
Egyrészt a kapott modellek, másrészt az, hogy mindenkit jobban lefoglal az, hogy okosnak/szépnek/gazdagnak mutassa magát annál, hogy valóban az legyen. És valaki nem tud lépést tartani a képmutatással. Így lassan elhiszi azt amit láttatni akarnak vele. A neten is mindenki szép és kreatív és szellemes, nomeg 30 centis farokkal rendelkezik. Ha nem mennék ki minden nap az utcára, még a végén elhinném, hogy megváltozott a világ amíg itt bent ültem és nekem is kisebbségi komplexusom lenne.:D "Ha szép, akkor miért nem kell egy pasinak sem?" Én elég türelmes vagyok, de egy idõ után egyszerûen elkezdtem belefáradni abba, hogy szélmalomharcot vívjak a nõi önbizalomhiány ellen. Van, akinek nem lehet annyi szeretetet adni, vagy más módon motiválni hogy kizökkenjen az önsajnálatból és a reménytelenségbõl. Az ebbõl adódó gátlásosság és zárkózottság pedig tönkretesz mindent. Én szeretek adni, elég önzetlen típus vagyok, szeretek segíteni az embereken. Ezeknél a lányoknál sem a viszonzás hiánya zavar, hanem az, hogy amit adok, azt ledarálják, elmaratják sósavban, elássák és behintik a helyét sóval... És akkor lehet akármilyen szép. Mindenkinek elõször magával kell megküzdenie...
A másik meg az, hogy ha valakin pl 5 kg felesleg van azt már ledagizzák.
En is rondanak erzem magam :((
Teljesen egyetértek az elõttem lévõkkel. Én magam is önbizalomhiányban szenvedek, pedig azért nem vagyok piskóta (nem nagyképûségbõl mondom)! A mai lányok többsége, addig nem lesz megelégedve magával, amíg hasonló szintre nem kerül az agyonreklámozott porcelánbabákkal. Nem normális dolog!!! A pasik részérõl meg ki akar olyan nõt, akit már az elsõ beszélgetéskor elkezdhet fûzni, hogy Te így vagy jó...fárasztó!
A kérdező hozzászólása: És miért van az hogy az alacsonyabb lányoknak kisebbségi komplexusuk van?:S
20.13 Köszönöm. 23F.

Miért van az, hogy egy pasinak sok idõ kell, hogy elmenjen? Velem van a baj? Lehet, hogy nem is kívánt annyira?

Gumiban csináltuk és 2 és fél óra kellett neki, hogy elmenjen. Azt mondta, hogy ez részben a gumi miatt is van. Lehet, hogy velem (is) volt baj? Hogy nem kívánt annyira?

Legjobb válasz: Lehet, ez azért kicsit soknak tûnik

Lehet, ez azért kicsit soknak tûnik
Nem, vagyunk egy páran ilyenek. :)
szerencsés egy frászt... amúgy ez valószínûleg azért van, mert egy kicsit sokat maszturbál a lelkem:D és a keze szorításához szokott... tudom mert.. velem is így van:D kérd meg, hogy segítsen be magának kézzel.. figyeld meg, gyorsan rövidre tudja zárni..

Miért van az, hogy egy csaj nem kíván eléggé egy pasit?

ui: mi kell ahhoz egy csajnak, h megkívánjon egy fiút?

Legjobb válasz: Nem szerelmes (eléggé)a lány. ha én szeretek valakit, természetes hogy õrülten kívánom.

Nem szerelmes (eléggé)a lány. ha én szeretek valakit, természetes hogy õrülten kívánom.
Esetleg a barátnõd a lányokat szereti... csak még nem jött rá erre.
Csatlakozom az elsõ "betelefonálóhoz"XD Szerintem sem szereti eléggé. De lehet más oka is. Esztétikailag valamiért nem elég kívánatos számára, netán valami szépséghiba a testén vagy bármi hasonló. Vagy a megszokott dolog, hogy már nem jön be neki. Egy harmadik személy is lehet az oka. kérdezz tõle részleteket és döntsd el melyik lehet. Sok szerencsét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!