Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy egy pasinak (231 db)

rosszul csinálták...?
Mert túl bambínó vagy ahhoz, hogy tájékoztasd õket arról, hogy mit szeretsz?:)
mert nem az én barátnöm vagy... illetve lehet hogy rágörcsöltél tudatalatt
vagy mert ilyen típusú nõ vagy egem sem tudott még soha senki...:)
Mert sz*r vagy az ágyban.
gyertek hozzám punci nyalásra :D
Nem megfelelõ pasikkal találkoztál! Gyere hozzám és akkorát élvezel mint ide Lacháza! F.
muszáj elmondani nekik hogy hogy jó neked különben nem fogják tudni az se árt hogy ha egy nyögéssel vagy sóhajjal vagy bármivel jelzed ha épp jól csinálja...az a legegyszerûbb ha szólsz én ugyan leszbikus vagyok, sose volt ebbõl probléma, mert nekem is puncim van de ha belegondolok, hogy nekik úgy kell csinálni, hogy nem tudják, hogy mikor milyen érzés.... maguktól nem biztos, hogy ráéreznek, de még egyszer mondom, ha mondod nekik, hogy hogy jó, akkor belejönnek biztosan 19/L
Azért van, mert bénák, vagy nem szeretnek nyalni!! Mindenféle nagyzolás nélkül mondom, hogy nekem az összes nõm eltudott így menni!! ;) Aki igazán szeret nyalni, az TUD is!! ;) Hát én nagyon szeretek... :D :D

Miért van, hogy egy 25 évvel idősebb pasival vagyok és szexelek? 48 éves, én 23 vagyok. Nincs apa komplexusom, semmi ilyesmi, egyszerűen valahogy ezen pasik vonzanak. Tudom hasonló korúval kellene, mint ami én vagyok

de nem tudom mégis miért ők érdekelnek. Valaki van hasonló helyzetben

Legjobb válasz: Miért miért? Miért van az, hogy valaki a kötözésre gerjed más meg a lábakra? Ez ilyen.. azért vagy vele, és szexelsz vele, mert vonz. Ilyen vagy. Ha ez zavar akkor randizgass fiatalabbakkal is, és meglátod tudnak-e hasonló érzést kiváltani belõled.

Miért miért? Miért van az, hogy valaki a kötözésre gerjed más meg a lábakra? Ez ilyen.. azért vagy vele, és szexelsz vele, mert vonz. Ilyen vagy. Ha ez zavar akkor randizgass fiatalabbakkal is, és meglátod tudnak-e hasonló érzést kiváltani belõled.
bírom az ilyen kérdéseket, nincs apakomplexusom, de azok izgatnak aki az apám lehetne.. ezt jelenti az apakomplexus, tehát egyszerû a válasz, csak nem akarod magadnak beismerni..
Elsõ! Nézd vissza a tegnapi Fókuszt (rtl moston). Nem csak azt jelenti, hogy apakomplexusa van.):
Nincs semmi gond, kiskorodban biztos fejreálltál a 3 kerekû bicikliddel és csúnyán beverted a fejed és lett egy kis ilyen agyi probléma belõle. Ez sokaknál elõfordul ne is törõdj vele.
Normális ha az idõsebbek tetszenek, de õ már talán kicsit több a kelleténél. Olyan 10 évet kb. meg tudok érteni. Nagyon bénák a fiatal srácok.
Sajnos nem ismerek ilyent 47/F
Ezzel szerintem nincs gáz. mindketten felnõttek vagytok, azt csináltok, amit akartok. Ezen ne emészd magad.
ha nem ez akkor mi az apakomplexus? :D van aki pedofil és van aki a vén szivarok fa*rkát szereti és a pénzt
Nincs ezzel semmi gond. Idõsebb urak örülnek, ha fiatalabb hölgyeket eltarthatnak, az meg külön jó, ha a fiatal nõ nem csak anyagi érdek miatt választja az idõsebb férfit.
"apakomplexus Idõsebb, akár szülõ korabeli férfiak iránti vonzódás." kielégíted a definíciót :)
Azért van mert tuti nincs a közeledben egy korodbeli fiú sem!
* :)
#12 a fiatal nõk meg csak a szexre jók.. ennyi erõvel.. neked is sok eszed lehet bmeg

Az miért van, hogy a pasi akármekkora kullancs lehet, de ha a csaj csinálja már csak a felét is annak amit egy pasi megenged magának, akkor az már rögtön negatívan van megítélve?

Néhány férfi egyszerűen képtelen megérteni, hogy levan koppintva, hogy nem akar tőle a nő semmit! Folyton találkozókat kér, vagy odamegy a csajhoz akkor is ha az a barátnőivel van és képes ott állni mint egy rakás szerencsétlenség és nem veszi észre magát, hogy zavar... Ellenben ha egy nő csinálja nem, hoyg ugyanezt hanem ennek kb a negyedét akkor már el van könyvelve ragadósnak és levakarhatatlannak meg, hogy mennyire gáz, hogy fut a pasi után...

Legjobb válasz: társadalmi morál:)

társadalmi morál:)
Szerintem nincs különbség. Ha valaki nem veszi észre, hogy nemkívánatos, akkor pontosan ugyanolyan, akármilyen nemû.
A kérdező hozzászólása: De a nõre már akkor is rá van mondva, hogy tapadós, hogyha lefeküdt a pasival és ezután õ telefonál rá a pasira. Vagy ha megbeszélték, hogy találkozgatnak, de a pasi meg nem igazán keresi õt, ha a csaj ezek után érdeklõdik, hogy na mi a helyzet akkor is õ lesz az "utánfutó"... elég dühítõ
Ez csak akkor van, ha a pasi nem akar többet. Hidd el, volt olyan, hogy egyéjszakás után a pasi nem fogta fel, hogy nem kell, és ugyanolyan idegesítõ volt, mintha egy nõ tenne hasonlót. Akkor van csak gond, ha valaki nem érzékeli, hogy "sok". Az a pasi, aki akar valamit, nagyon is értékeli, ha a nõ keresi!

Miért van, hogy a pasik szenvednek szexhiánytól egy idő után, én fél évig is simán elvagyok. Ez normális?

Legjobb válasz: pasi vagyok, utoljára év elején szexeltem, és nem szenvedek a hiányától, na ezt add össze

pasi vagyok, utoljára év elején szexeltem, és nem szenvedek a hiányától, na ezt add össze
én 10 hónapja vagyok egyedül és srác vagyok 19/f, emberfüggõ
Én 2 éve szexeltem utoljára, és semmi bajom. Nem vagyok csúnya. 18/F
nem kell feltétlenül szenvednünk :D tudok én olyan csajt aki 3 óra szex nélkül és már szenved :) [legnagyobb megelégedésemre] 19F
Nem, öreg, ez abnormális !!! Ha már kérdezed....
Fél év nem olyan sok.Még várj fél évet.Ja igen és lásd a sok utcán sétáló párt, vagy szingli fit és dögös csajt.Én még sok sporttal is alig tudom elfelejtetni magammal ezt a dolgot.
18F: na az azé már ..XD sürgõsen vágj gerincre valakit 19F

Az normális/ miért van hogy egy 15-16 éves lány minden pasival flörtöl? ( tanárával, osztálytársaival, a buszon, utcán, boltban stb. )

Legjobb válasz: nem. Szerintem otthon nagyon háttérbe szorul így vágyik a figyelemre, és ezt legkönnyebben így lehet megkapni. Kell neki az elismerõ pillantás, hogy tudja, õ is számít valamit a világba.

nem. Szerintem otthon nagyon háttérbe szorul így vágyik a figyelemre, és ezt legkönnyebben így lehet megkapni. Kell neki az elismerõ pillantás, hogy tudja, õ is számít valamit a világba.
Mert ez a menõ, engem ezért utálnak, mert nem teszem ezt.

Miért van az hogy egy pasi hajlandó azért fizetni hogy láthasson webkamera előtt egy meztelen csajt aki mindenfélét csinál magával, de a nők ugyanezért nem fizetnének egy pasinak?

Legjobb válasz: szerintem azért nem fizetne mert van esze amúgy a férfiakat jobban izgalomba hozza a nõi test látványa ahog kényesztetik magukat mint a nõket a pucér férfi,én legalábbis nem izgulok arra hogy mit csinál magával egy pucér pasi 20L

szerintem azért nem fizetne mert van esze amúgy a férfiakat jobban izgalomba hozza a nõi test látványa ahog kényesztetik magukat mint a nõket a pucér férfi, én legalábbis nem izgulok arra hogy mit csinál magával egy pucér pasi 20L
Mert a csajok ezt ingyen is megkapják.
# 15: Pontosítok: nagyon kevés nõ van, aki abban leli örömét, hogy vadidegen pasiknak mutogatja magát. Viszont, mivel igény meg van rá, ezért a keresletet kielégítendõ, anyagi ellenszolgáltatás ellenében megteszi. Így pontos.
Én biztos nem fizetnék egy csajnak azért h webkamerába vetkõzzön. Még azért se hogy szexeljen velem. Ha nem akkor akkor így járt.
A kérdező hozzászólása: #14 "mivel nagyon kevés nõ van, aki mutogatja magát" Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? :) :) :)
A férfiak vizuálisak, a nõi test látványa hozza õket izgalomba, illetve az, hogy egy nõ az õ kedvükért vetkõzik (különben elég lenne a pornó). A nõket pedig nem a vizualitás, hanem a partner személye izgatja, ennek megfelelõen egy vadidegen pasi látványa semmilyen izgalmat nem okoz, vagy ha igen, akkor ott a pornó... Arról nem beszélve, hogy a férfiak agya úgy van kódolva, hogy õket az is izgatja, ha õk mutathatják meg magukat egy nõnek, ennek függvényében pedig mindig van bõségesen kínálat önmagukat mutogató pasikból. A kereslet-kínálat szabályai tehát itt is érvényesülnek... mivel nagyon kevés nõ van, aki mutogatja magát, tehát kicsi a kínálat, a kereslet viszont nagy, ezért az ára magasabb a "terméknek". Mivel nagyon sok férfi van, aki mutogatja magát (és kicsi rá a kereslet), ezért ennek az ára annyira alacsony, hogy nincs is.
Nem, de ha csinálnád, akkor tudnád, hogy sok pasi fizet e ezért, vagy sem. De ha nem csinálod, akkor mégis mibõl gondolod, hogy sok pasi fizet ezért?
A kérdező hozzászólása: #11 Miért ha én csinálnám akkor tudnám hogy rajtam kívül még hányan csinálják?
Egyébként honnan tudod, hogy sok pasi fizet ezért? Talán te is csinálod?
És hogy miért nem? Azért mert megalázónak tartom magamra nézve, hogy a semmiért fizetek.
Van pénzem. Ennek ellenére sem. Hihetetlen mi?
A kérdező hozzászólása: #7 Vagyis nincs pénzed. HA volna biztosan fizetnél te is.
Soha, hangsúlyozom soha nem fizetnek ezért. Én már csak ilyen kis spórolós zsidó vagyok.
Ez is abból ered, hogy ha egy nõ úgy ébred fel reggel, hogy "na ma szexelni fogok", az fog is, ha nincsenek elvárásai. Fordítva ez már nem ilyen egyszerû. Gondolj bele, ha egy nõ megkér 10 férfit, hogy feküdjön le vele, 1 biztos igent mond, de inkább több. Viszont egy férfit hasonló helyzetben elzavarnának, bár ha nagyon jól néz ki, vszínû lenne olyan nõ, aki benne lenne.
A kérdező hozzászólása: #3 Bocsánat pontatlanul fogalmaztam. Sok pasi miért hajlandó érte fizetni. És te miért nem fizetnél?
Én nem fizetnék egy nõnek ezért. A probléma megint a kérdezõben van...
A kérdező hozzászólása: Akkor ezért van az hogy a pasik lek*urvázzák az ilyen nõket? Mert frusztráltak hogy õk ezt nem kaphatják meg ingyen hanem fizetniük kell?
Dehogy is nincsenek olyan nõk akik fizetnek hasonló helyzetben...csak sokkal intelligensebben csinálják mint a pasik. Tervet készítenek s elõször rávesznek hogy legyél a barátja és akár több is, s csak azután hajlandó hozzá.... És hogy nem izgulnak fel a pasi látványtól? Na, ezt megcáfolom!!! Gyakrabban izgulnak fel így, mint magától a szexuális aktustól. Én csak tudom.:-)

Miért van az, hogy egy pasi akkor "menő" ha minél több lányt lefektet, de ha egy lány fekszik le minél több pasival, akkor egy ribanc?

Legjobb válasz: Egyrészt: EZ NAGYON JÓ KÉRDÉS!!! Kb azért van, amiért a pasik többet keresnek, a fõbb tisztségeket õk viselik, õk szexelhetnek orrba-szájba... Én azt mondom, nem kell ezzel foglalkozni. Ilyenek ne tartsanak vissza, hogy azt tedd, amit szeretnél...

Egyrészt: EZ NAGYON JÓ KÉRDÉS!!! Kb azért van, amiért a pasik többet keresnek, a fõbb tisztségeket õk viselik, õk szexelhetnek orrba-szájba... Én azt mondom, nem kell ezzel foglalkozni. Ilyenek ne tartsanak vissza, hogy azt tedd, amit szeretnél...
Én férfi vagyok és nem vagyok disznó. Mindig is komoly kapcsolataim voltak és nem vertem át egyik lányt sem. Most 10 éve vagyunk együtt a párommal és itt sem volt megcsalás és soha nem szégyelltem azt, hogy kevés lányt "vágtam gerincre" életemben. Magam is utálom az ilyen 'macsó' attitûdöt, aminek ráadásul a legtöbbször fele sem igaz. :)
mert a lányok különbek!!!!!! :) )) (jó értelemben) a férfiak meg mind disznók:P
Jó kérdés, én egyikkel sem értek egyet. Abszolut nem vagyok híve az egyéjszakás kalandoknak, az nem szeretkezés, csak dugás. A jó szeretkezéshez ismerni, szeretni kell a másikat!! Amúgy ez a nézet már igen átfordult, és a lányok is "eszik " a pasikat. Nem egy 12-14 éves lány kérdezi itt, hogy láttam a pasit a buszon, hogy érjem el, hogy megdugjon? És a legnagyobb gondja, hogy fehér vagy piros bugyit vegyen fel... Szörnyû...!!!
Nekem is felmerült ez a kérdésem, tini koromban. Akkor a nagymamám ezt a választ adta rá: Mert a férfi elszórja a piszkát, de a nõnek házhoz viszik. Vagyis gondolom, ez a nemkívánt gyermekre vonatkozik. A pasi csinál sok gyereket. Ha akarja letagadja, max. gyerektartást fizet. A 3. gyerek után már nem számít, mert onnan kezdve csak a fizuja 50 %-a vonható le, és a nõk osztozzanak rajta :S A nõnek viszont ki kell hordani, meg kell szülni, no meg nevelnie kell. Jobb esetben....
aki pasi és leribancoz ez lányt azt csak azért mondja mert nem kaphatja meg. lényegtelen hogy lehet hogy a lány még szüz, ha nem kaphatja meg akkor az ribanc az kurva. Nekem a legtöbb haverom ilyen megduálják estére melyik csaj lesz meg és ha nemjön össze akkor másnap már az a csak a hülye kurva ribanc aki mindenkivel lefekszik csak vele nem. nos arra meg hogy mindenkivel lefekszik a csaj semmi bizonyiték általában, viszont volt már olyan hogy sok srác mondja hogy ezzel a csajjal lefeküdtem és ha épp egy helyes csajrol van szó és több pasi azt mondja hogy õ már megdugta akkor elterjed hogy a csaj ribanc, és volt már ilyen hogy kiderült hogy a csajnak egyik emlitett sráchoz sem volt köze. de én mondjuk ugy vagyok vele, hogyha esetleg mégis egy csaj minden nap más pasival fekszik le akor szerintem az nem ribanc és nem is kurva csak egyszerüen szeret szexelni.én sosem itéltem el ezért senkit, nem kell minden férfit szemét mocsoknak beállatani. de tényleg napmint nap hallom a haveri körömben hogy beszélnek a lányokrol, semmibe vezsik õket kitrgyalják hogy épp tegnap mit csináltak vele, hogy szopta le õk a felesége, milyne a feleségének a pinája. de én nem vagyok ilyen, szerintem az ilyne dolgok csak két emberre tartoznak és senkinek semmi köze sincs ahhoz hogy az én barátnõmmel én a saját otthonoomban hogy szexelek.
sztm a legutóbbi hozzászólásban említett dolog szintén csak arra rizsa, hogy a pasik azt tehessék, amit.
sajnos a pasik úgy vannak a természet által genetikailag programozva, hogy minél több "nõstényt" termékenyítsenek meg, minél több nõvel szexeljenek - a nõk pedig úgy vannak programozva, hogy a legszebb, legerõsebb hímmel párosodjanak, essenek teherbe, gondozzák a csemetét, amíg önálló nem lesz - tehát nem lehet orrba-szájba szexelni de ezt már "kinõhettük" volna az emancipációval, evolúcióval, mit bánom én mivel a lényeg sajna maradt, a nõnek kell lenni a gondoskodó, óvatos õsanyának, a férfinak meg szabad, sõt kötelezõ szórniuk a magjaikat a nagyvilágban
Hehe...ez jó. Ezt a kérdést én is sokszor feltettem már. :) Nem is a lefektetésrõl van szó...már a csókoknál is ez a helyzet. :) Alapjába véve a férfiak szemétládák. Olyan könnyen dobálóznak azzal a szóval, hogy "kúrva" vagy "ribanc". A férfiak önzõek, úgy gondolják õk bármit megtehetnek és nem nagyon érdekli hogy a másik mit érez..Ha meg otthagyják õket, nagyon tudnak könyörögni meg ígérgetni.Hajjaj de még mennyire.Akkor érdekes feltörnek az érzelmek és hirtelen szerelmesek lesznek. Csak lehet akkor már késõ.. A legjobb, ami a legjobban tetszik, ha van egy csaj, akinek van pasija, és egy bulin flörtöl vagy esetleg csókolózik egy csávóval az megint csak kúrva. A másik oldalról nézve, ha egy csávónak van barátnõje, és egy buliba flörtöl vagy smárol egy másik csajjal, az tök természetes..mármint a pasiknak. hehh vicces. De szerintem erre a kérdésre nincs válasz. Legalábbis én még nem jöttem rá, és egyetlen pasi sem tudott elfogadható magyarázatot adni.. :)
Ez szerintem is biológia. Tanultam emberi viselkedés etológiáján.
Ugyan ne legyetek olyanok, itt a férfiaknak abszolutt semi közük nincs csak mindenki õket okolja. 17 éves fiú vagyok, és nem szeretem az egy estés kapcsolatokat, de azt tudom hogy nem a mi hibánk. Eddig csak 1 fiút halottam hogy rámondta az ilyenekre hogy ribanc, a többi fiú le se szarja, a lányok vannak el a ribancos dolgokkal, miért? Azért mert az a "ribanc" szexi és a többiek irigyek, ha nem ezért akkor azért mert kitüniik a többi közül. SZERINTEM AZOKAT KELL ELITÉLNI AKIK RIBANCNAK HIVJÁK A CSAJT!!!! NWO
A 1 fiú sokat kefél mindig másik csajjal akkor azzal el dicsekedhet. De ha a csaj mondja ezt akkor azt mondják rá hogy ez biztos kurva!!!!
És a férfiakat hogy nevezik, aki megcsalja a párját? :) A ribanc elég sértõ szó tud lenni, akkor a férfira mi a legsértõbb szó ebben a helyzetben?
Szerintem a nõk közül csak az ribanc, aki hûtlen a párjához, és megcsalja.
mert amiota emancipáltak lettünk, a férfiak egyre több mindenben látják bennünk a riválist és irigyek!
És az miért van, ha egy lány elbõgi magát, akkor jaj ne sírj kicsim, ha egy fiú akkor meg buzi? És az miért van, hogy a lányoknak nem kell semmi mûszaki dologhoz érteniük, mert az a fiúk dolga? Amúgy meg az is közrejátszhat, hogy a pasik menõnek tartják, ha egy másik pasi minden lányt megdug, a lányok pedig rögtön leribancozzák a barátnõjüket ha az minden pasival szexel (gyakran féltékenységbõl). nekem amúgy személy szerint egyik nemnél se tetszik, szerintem egy normális ember tud monogám lenni, és nem a szexualitása után megy vakon, biológia ide vagy oda. (lány vagyok, természetesen...)
Na igen...azért kivételek vannak...de elég ritka :)
Kedves kérdezõ!!! a válaszodat kevesen tudják helyesen vegyünk egy példát egy átlagos pasit és egy nõt hogy a pasinak annyi nõje legyen mint a nõnek bizony meg kell érte dolgozni fordítva viszont nem tehát joggal mondhatjuk a nõre hogy k*rva a pasira meg hogy bika

Fiúk lányok ti mikor kezdtétek borotválni a az intim zónát? ! persze fura hogy egy pasi csupaszra borotválja. De már ez a módi. Persze még vannak manapság nőkben is dzsungelnyuszik. Tehát mikor és miért kezdtétek borotválni? ! Nemet kort írjatok!

Legjobb válasz: Nem fura ha a pasi is csupasz, és koránt sem ez a módi... Mellesleg még mindig több pasi marad a hagyományos külsõ mellett egy kis korlátozással... (visszavágva) És jobb is így... ;)

Nem fura ha a pasi is csupasz, és koránt sem ez a módi... Mellesleg még mindig több pasi marad a hagyományos külsõ mellett egy kis korlátozással... (visszavágva) És jobb is így... ;)
13 évesen mert szúrt zavart, de aztán volt egy idõszak mikor nem borotváltam és 15 éves korom óta mindig szõrtelen persze én szoktam egy vékony csíkot hagyni mert úgy szexibb :) 20L
A kérdező hozzászólása: mondjuk én mielõtt serdültem volna vártam hogy mikor lesz szõrõs.mikor az lett már zavart és volt amikor nagy volt én olyan 17 lehettem mikor elkezdtem leborotválni.persze kényelmesebb csupaszon, és persze szexben se zavar és jobban élvezek .meg persze a lánynak is könnyebb mert nem zavarja orálszexnél.meg én sem szeretem ha hullik a szõr, mert picit az is tud hullani.meg vagy ha a lánynak a szájába kerül.kellemetlen tud lenni.persze jobb olyan puncit szájjal kényeztetni ami csupasz.de persze ritka a szõrös punci manapság.jó néha nosztalgiázni ha ilyen lánnyal akad össze az ember.
13 voltam, zavart, megminden szal már cikivolt :/ 14L
13 évesen 14/F
én 14 évesen higénia már nagyon zavart meg azért szerintem jobban mutat szexközben és elkerülöd a becsípõdös baleseteket :D 16/F
Én korán érõ voltam és már 8 évesen kezdett szõrösödni, persze akkor még nem csináltam vele semmit, de 12 éves koromra már olyan nagy volt, hogy elõször lenyírtam, majd le is borotváltam.
nekem is 8 éves koromban már erdõ volt odalent. ollóval vágtam egészen 13 éves koromig.
13, 5 évesen borotváltam elõször egy lány miatt. (csak orális szex volt, de többször is.) most 17/F vagyok.

Miért van az, hogy egy pasi azt írja sms-ben, hogy hiányzom neki, sajnos nem vagyok vele, szeret stb de közbe mégse találkozik velem?

Azt mondja,hogy nem ér rá pedig egyedül van otthon. Megkérdeztem,hogy átmenjek? Erre közölte,hogy nem kell.Nem értem,hogy ha hiányzom akkor miért nem akar velem lenni. Tegnap meg üzentem neki,hogy ha ez így megy akkor inkább ne találkozzunk többet.Jól tettem?

Legjobb válasz: Jól tetted! Ne törõdj vele. Nem érdemel meg téged! Ne loholj utána, mint egy pincsikutya. Egy pasi sem érdemli meg, hogy hason csússz elõtte! Felejtsd el és keress egy normális srácot! Majd ha akar tõled valamit ez a srác, felkeres!

Jól tetted! Ne törõdj vele. Nem érdemel meg téged! Ne loholj utána, mint egy pincsikutya. Egy pasi sem érdemli meg, hogy hason csússz elõtte! Felejtsd el és keress egy normális srácot! Majd ha akar tõled valamit ez a srác, felkeres!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. Épp most írt, hogy próbáljuk meg újra de szerintem csak szórakozik velem.
Lehetséges, hogy csak "melegen" tart. Magyarul hazudozik, mondja a szépet, hogy fenntartsa az érdeklõdésedet, de majd csak akkor tesz is valóban valamit, ha kedve lesz hozzá. Szavakkal könnyû hazudni, tettekkel nehezebb. A tetteknek higgy, ne a szavaknak. Elhiszem, hogy ez nehéz a nõknek, mert nekik fontosak a szavak is. Bár nekem is, pedig férfi vagyok :) 26/F
csak szórakozik tényleg. nem érdemes ilyenekkel összeszürni a levet mégegyszer... nem méltó hozzád ;)
Nehogy válaszolj neki!
Ugyanezt eljátszották velem is, míg végül kiderült, hogy végig szivatott! Én pedig futottam utánna! :'( Azóta is bánom!

Miért van h egy nő ki meri mondani hogy nincs szüksége se pasira se kapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bizonyítani az ellenkezőjét, v. rásütik hogy "megbántották/csalódott". Én rájöttem h. van rengeteg lehetőségem. Miért baj ez?

Miért van az, hogy ha egy nő ki meri mondani hogy nincs szükségem sem pasira sem párkapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bebizonyítani az ellenkezőjét, vagy rásütik azt a bélyeget hogy "megbántották/elkeseredett/csalódott". Én pusztán rájöttem arra, hogy van egy csomó lehetőségem!!! Végre tehetem azt amit szeretnék, nem kell kompromisszumokat kötni vagy magyarázkodni. Miért akkora baj ez? Boldog vagyok és vannak akik szeretnek és támogatnak, akiket én is viszont szeretek és támogatok.

Legjobb válasz: Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.

Más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát se látják meg egyesek. Nem kell foglalkozni velük. Én is le vagyok cseszve sokszor hogy 24 évesen nincs barátnõm. Bár már megtanultam kezelni és a társaságom is elfogadja hogy nincs és nem is lesz, mert nekem így a jó. Az hogy másnak ez beteges, meg nem normális, az engem nem nagyon tud érdekelni.
Nekem aztán édesmindegy, hogy te (vagy épp akárki más) mit csinál és mennyire akar szingli lenni. Õ dolguk, de tényleg... Viszont milyen elb.szott egy világ ez, ahol a kapcsolatot mindenki egyenlõvé teszi a korlátozásokkal, idegesítõ kompromisszumokkal és magyarázkodásokkal...? Én barátom mellett teljesen szabad vagyok, azt teszek és amikor csak akarom, nem idegesítjük egymást, nem korlátozzuk egymást semmiben, kifejezetten támogatjuk a másikat... Szóval tõlem nyugodtan legyél szingli, de ne gondold, hogy azért jobb ez, mert egy kapcsolat mindenáron sz.r. Lehet az sokkal jobb is, csak neked talán eddig nem volt hozzá szerencséd, ahogy írod... Megesik.
Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.
13:27-es vagyok Most õszintén, feltetted itt ezt a kérdést, mikor a legtöbben tudjuk hogy az ilyen kérdésekre általában a többség válasza hogy keress normális barátot, nem só egyedül bla bla bla. Akkor most nem értem hogy mit vársz a válaszolóktól, hacsak nem azért jöttél hogy ezeket olvasgasd, vagypedig dicsekedni jöttél hogy milyen ügyes és boldog vagy egyedül is. Ráadásul voltam hasonló helyzetben mint te, de nem találkoztam fojtogató mennyiségben az általad felhozott problémával. Az emberek nagy többsége elfogadja az egyéni döntésedet, ráadásul egy idegen légkörben nem is kell tudniuk errõl az életviteledrõl hogyha nem akarod.
Én nem akarok rádsütni semmit, felõlem azt csinálsz amit akarsz, igazából az volna számomra az igazi he nem is kiáltanád világnak a szokatlan életstílusodról alkotott véleményedet itt a neten. És felõlem aztán megvénülhetsz egyedül is. Ha téged nem zavar akkor én mit foglalkozzak a te bajoddal.
Azért mondják, mert az ilyen kijelentésekkel dobálózó nõk általában valóban így is gondolják. Akiktõl ilyet hallottam, általában éppen túl voltak egy vagy több csalódáson, és egyfajta lázadó forradalmár szerepében üzengettek a pasiknak, hogy "ha ilyenek vagytok, akkor nem kaptok meg, fújjátok fel magatokat". A többségükrõl sütött, hogy nem boldogok, csak a dühüket kiabálták a világba, és így "álltak bosszút" a pasikon. Ha te nem közéjük tartozol, és valóban így érzed jól magad, akkor csak puszta általánosítás áldozata vagy. Úgy általában, ha egy - amúgy teljesen átlagos - ember ennyire eltérõen gondolkodik, ott az ember automatikusan elfedni szándékozottt okokra gondol. Ha egy sikertelen pasi kijelenti, hogy neki nem kell csaj, akkor gyanús, hogy a szándékossággal magyarázza a kudarcait, mintha egy totálkáros karambol után azt mondaná, mennyivel jobb gyalog járni. Ha ez a pasi amúgy vonzó a nõk számára, akkor azonnal terjedni kezd, hogy b*zi.
A kérdező hozzászólása: Most elégedett vagyok vele... csak nem értem h miért kell megbélyegezni valakit h "magányos" meg biztos h boldogtalan, h. nincs valakije...
én annak örülök, ha te boldog vagy
A kérdező hozzászólása: 23 éves nõ vagyok.. Már 2 éve remekül el vagyok szingliként, rengeteg lehetõségem van igy is... ott van 2 imádnivaló macskám, és 1 kutyám, a család, a barátok, a haverok.. Rájuk pl. lehet számitani.. Ill. sokszor volt már kapcsolatom és MINDIG a bajban hagytak ott... De ez utóbbi régebben volt jellemzõ
nekem aztán mindegy, én nem így vagyok, vannak gyerekeim, de az a kapcsolat és minden más emberrel más, mint egy férfival a szex nem jó, mindig egy alkalmasat v, szexkapcsolat, az sem annyira jó, ez a Te döntésed, engem nem zavar, nem vagyunk egyformák N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!