Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy egy pasi akart (19 db)

Miért van az hogy egy pasi akart velem járni és nem müködött mert nem öt szerettem most meg egyre jobban szeretem? Mit tegyek?

Van egy srác aki velem akart járni és én akkor megprobáltam vele és nem müködöt mert egy másik pasira gondoltam! Most meg arra döbbenek rá hogy bele szerettem és erre van barátnöje! De én valahogy most is ugy érzem hogy szeret engem csak fél...???

Legjobb válasz: Isten hozott a párkapcsolatok világában! Sajnos két ember között a vonzalom soha nem olyan idilli és egyszerû, mint amilyenek a filmekben vannak. Ilyen helyzet bárkivel elõfordulhat, azt ajánlom beszéld meg vele, tisztázzátok a helyzetet, ami mindkettõtöknek a legjobb.

Isten hozott a párkapcsolatok világában! Sajnos két ember között a vonzalom soha nem olyan idilli és egyszerû, mint amilyenek a filmekben vannak. Ilyen helyzet bárkivel elõfordulhat, azt ajánlom beszéld meg vele, tisztázzátok a helyzetet, ami mindkettõtöknek a legjobb.
Hat igen...tudod a mondast? akkor a legelviselhetetlenebb valaki hianya mikor ott van melletted es nem erheted el...hat ebben van valami...eert mondjak h meg kell becsulni amid van...mert lehet h elmulik a pillanat, es akkor mar keso lesz...utolag meg konnyu okosnak lenni...altalaban sokan jarnak igy...ugy erzed h mostmar megbecsulned? mondd el neki...de ne hidd h egybol megbocsajt ha nagyon szreetett nagy fajdalmat okoztal neki mikor ott hagytad...:( annyit tehetsz h oszinten elmondassz neki mindent...Udv
sosincs késõ semmihez, ha úgyérzed szereted és õ is, akkor hajrá szerezd vissza, kezd csak beszélgetésekkel sok sok beszélgetésekkel pl msn-en, azt késöbb találkozzatok, alakulni fog ha kölcsönösek az érzelmek, és hidd el nagyon sok mindenkivel ugyenez esett meg, pl velem is, és el lehet érni bármit hajrá és szurkolok
Ha úgy van, hogy még mindig szeret téged(nem csak te csupán te gondolod úgy), függetlenül attól, hogy most van barátnõje, próbálj meg vele mégegyszer beszélni.Adj még egy utolsó esélyt ennek, hogy öszintén beszélsz vele.Aztán a többi kiderül úgyis utána.Ha vannak itt érzelmek még az õ részérõl is, akkor talán helyrehozható ez.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a tanácsokat! hogy mondjam el neki??? még irjatok léccike nagyon rám férnek most a tanácsok!
A kérdező hozzászólása: talán már elfelejtett!!! :( valahogy nem tudnám vissza hóditani?????? segitsetek léccike

Miért van az, hogy egy pasinak nem áll fel a pénisze, ha együtt akar lenni a párjával?

Volt olyan példa hogy a pasinak a zuhany alatt meg bárhol felállt a pénisze de ágyban már nem ez miért van?

Legjobb válasz: Sziasztok.19 éves vagyok ésvalamelyik nap lett volna meg az elsö sexuális élményem a baránömel.És valahogy nem sikerült:(mert felálni felált a péniszem csak nem keményedet be.És nem tudom,hogy mitöl lehet ez talán izgultam vagy fáradt voltam nem tudom.Kérlek szépen segítsetek nagyon sokat segitenétek ezzel nekem.Irjátok meg hogy miért nem keményedik meg normálisan és mi a teendõ ilyenkor hogy az legyen.Elöre is kösszönöm E-mail címem:[email protected] Nagyonszépen kérlek segítsetek!!!

Sziasztok.19 éves vagyok ésvalamelyik nap lett volna meg az elsö sexuális élményem a baránömel.És valahogy nem sikerült:(mert felálni felált a péniszem csak nem keményedet be.És nem tudom, hogy mitöl lehet ez talán izgultam vagy fáradt voltam nem tudom.Kérlek szépen segítsetek nagyon sokat segitenétek ezzel nekem.Irjátok meg hogy miért nem keményedik meg normálisan és mi a teendõ ilyenkor hogy az legyen.Elöre is kösszönöm E-mail címem:[email protected] Nagyonszépen kérlek segítsetek!!!
Az én barátomnak is volt ilyen, deh neki akkor amikor sokat voltunk együtt vagy kicsit "kifáradt" már... Nekünk is az volt h felállt neki aztán mikor oda került volna a sor h na akkor együtt leszünk addígra lelankadt. Lehet itt is az a baj, hogy "elfáradt" , de nem tudom...
Juj velünk is volt ilyen.El is volt fáradva és nem sikerült.Késõbb pedig már annyira ideges volt tõle, hogy nem áll fel rendesen, hogy oylanokat mondott hogy levágja meg minden....De aztán ellazítottam és sikerült neki :) Ilyenkor mindent ki kell üríteniük a fejükbõl, hogy újra sikerüljön nekik.Pusz Bea
Több oka is lehet, de a legvalószínübb, hogy izgult, vagy fáradt volt, nem tudott koncentrálni. De az is lehet, hogy már rég volt nõvel, ilyen esetben is ez történik... Nem tehet róla, nyugtasd meg, szeresd és menni fog.-)
hello bocsi de nekem is ilyesmi probléma van barátnõmel nem jöt ösze és azota mindig ez van a fejembe és egyszerüen nem keményedik be fell ál de nem az igazi igy õ se meg én se érzem ugy egyépként 17 éves vok és fosok hogy atol van hogy 1 szer koxoltam :( nagy hiba volt de most mi lesz ez lesz öröké valaki valamit léc válasz [email protected]
Sziasztok.24 éves vagyok és valamelyik nap lett volna meg az elsö sexuális élményem a baránömel.És valahogy nem sikerült:(mert felálni felált a péniszem csak nem keményedet be.És nem tudom, hogy mitöl lehet ez talán izgultam vagy fáradt voltam nem tudom.Kérlek szépen segítsetek nagyon sokat segitenétek ezzel nekem.Irjátok meg hogy miért nem keményedik meg normálisan és mi a teendõ ilyenkor hogy az legyen.Elöre is kösszönöm E-mail címem: [email protected] mess idem kicsim85 Nagyonszépen kérlek segítsetek!!!
Én 25 vagyok. Most lettem volna elõször együtt egy lánnyal de sajnos az együttlét tényleg csak abból állt hogy egy légtérben tartózkodtunk... Akármit próbáltunk nem állt fel ez a [email protected]ék... :(

Miért van az, hogy a nők egy része úgy akarja megtartani a pasit, hogy teherbe esik? Ennyire nincs tartásuk, büszkeségük? Miért jó olyannal lenni, aki csak a gyerek miatt van velük? Olyan önző dolognak tartom ezt.

Legjobb válasz: En lany vok. pl. én sose tennék ilyet. csak akkor vállalnék gyereket, ha tudnam h a pasi mellettem marad. egyedul nem akarok gyereket nevelni.. és még csak 19 vok, de mar regota igy gondolom.

En lany vok. pl. én sose tennék ilyet. csak akkor vállalnék gyereket, ha tudnam h a pasi mellettem marad. egyedul nem akarok gyereket nevelni.. és még csak 19 vok, de mar regota igy gondolom.
A szex az emberek között nem csak az örömszerzés és az utódnemzés célját szolgálja. Hatalmi játszma is lehet. (P.i.n.a miatt indult a trójai háború is :) )) Szóval az utód megjelenése kötelességtudatot, de pusztító dühöt is kiválthat a férfiakból, nem túl meggyõzõ eszköz. Csak egy apró kérdés a kérdésen belül, lányok: Ha tudnád, hogy Bill Gates megértõ nagyapa, és a fia épp meglehetõsen benyomva tántorog egy buliban, odatartanátok a puncust egy unoka kedvéért? Fõleg, hogy sejtenétek, hogy a család mindent megtenne az eltussolásért. Kapnátok a gyerekkel 10 M dollárt és hallgassatok. Na, ki tenné meg?
Szerintem is önzõ dolog, és én azt gondolom, hogy ez nem is szerelem. Ha szeretek valakit, akkor azt szeretném, hogy õ boldog legyen. Én sem tudtam soha megérteni, hogy tehet ilyet egy nõ. Miért jó úgy együtt élni valakivel, hogy tudom, hogy nem szeret, csak a gyerek köt össze minket? Ha a pasi talál egy normális csajt, úgyis lelép, gyerek ide vagy oda.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló!10M dolcsiért se csinálnék ilyet!A gyerek ne apa nélkül nõljön fel!A másik meg, hogy ha a gyerek megkérdezi, hogy hol az apja, hogy néznék a szemébe? Mondjam neki azt, hogy tulajdonképpen nem is akartam, de vonzó a pénz?A gyerekem boldogsága fontosabb a pénznél!A kérdésed még a "gyerekkel fogom meg a pasit" dolognál is gusztustalanabb!
Helló, a 2. válaszoló vagyok. Azért kérdeztem tovább, mert az eredeti kérdés nagyon jó. Szóval a válasz, igen, vannak ilyen nõk, akik nem örömszerzésre használják a puncijukat, hanem elõnyök szerzésére. Ezek a ku.rvák. És nem tartásról, vagy büszkeségrõl van szó, hanem elõnyökrõl, hatalomról, stb. Sötét a világ, dehát mindig is az volt... A prostituáltakat, akik szabott áron kínálják a szexet, nem ku.r.váznám le. Õk szolgáltatnak.

Miert olyanok a lanyok, hogy ha van egy helyes, de mindenkit csak egy ejszakara akaro pasi, es van egy nem tul jokepu, de megbizhato, vicces, aranyos pasi, akkor is az elsot valasztjak?

Ma is volt.itt egy ilyen kerdes, hogy melyiket valsszam? Az eszemre hallgassak e az elsot vagy a szivemre, aki tudom, hogy csak felprobal es utan elhajint, es a masodikat valasszam. Termeszetesen a lanyok mind azt mondtak neki itt, hogy az elsot, aki jobban nez ki, hatha meg tudod szeliditeni. Ezekbol szokott lenni a kakukkbaba es a siras, de megis ezt csinaljak a lanyok es ezt is tanacsoljak egymasnak, hogy ugorjanak bele ebbe a ketes dologba. Csak azert kerdem. mert ha itt egy pasi egy ilyet kerdez, hogy melyik pasit valasztanatok, akkor minden lany azt mondja mindig, hogy a kedveset, a vicceset, a rendesset. De ha ugyanezt egy lany kerdi akkor mast mondanak. Hogyan lehet igy a lanyokon eligazodni?

Legjobb válasz: Azért választanák az elõbbit, mert csak a külsõ számít nekik. Fiúknak pedig azért mondják az ellenkezõjét, mert álszentek.

Azért választanák az elõbbit, mert csak a külsõ számít nekik. Fiúknak pedig azért mondják az ellenkezõjét, mert álszentek.
A nõk is az elsõt, kortól függetlenül minden puncival rendelkezõ embernek csak a külsõ számít.
A lányok az elsõt választják, a nõk pedig a másodikat(talán?) :)
Mert hiába kedves és aranyos, ha nem vonzódom hozzá.
Tudjátok fiúk, egy pasiban egyáltalán nem az a fontos, hogy nagy -e az orra, eláll -e a füle. Nekem külsõleg, ami fontos, hogy tiszta és szép fogú legyen. Sokkal fontosabb az, hogy ha a szemébe nézek azt lássam, hogy ott helyben jó keményen megk*rna. Hogy azt lássam, hogy egy domináns hím. Ha ez nincs, akkor lehet felõlem Torres is, vagy bármi, nem fog kelleni. A barátomra senki nem mondaná, hogy jóképû, de okos és általában úgy megd*g, hogy alig tudok járni utána. Egy éjszakásom eddig 2 volt, mindkettõ olyannal, akit már évek óta ismerek és nem farkaltak meg mindenkit... 21l.
A nõt 2 erõ hajtja: 1. ösztönök (ez erõsebb) 2. kulturális vonások Az ösztönei hajtják a jó pasi felé, a kulturális vonás pedig gyengébb, de általában ilyeneket írnak le ide neked válaszként. "Nekem a megbízhatóság és a kedvesség a fontos" "A külsõ nem annyira számít". Ezt valóban így is gondolja, de ha feltûnik egy jó pasi, akkor ezek a gondolatai másodlagosak lesznek. Ezért kell jó pasinak lenned.
Bonyolultabb a dolog. A kérdezõ úgy írta, hogy az egyik srác külsõre nagyon bejön neki, a másik abszolút nem. Így persze könnyû arra kisarkítani a helyzetet, hogy a megbízható nem kell, csak a "csajozógép". Ha a megbízható is felébresztett volna benne valamit, akkor azt választaná. Én sem kezdenék olyan lánnyal, aki abszolút nem az esetem...
Mert a nõket is csak a külsõségek érdeklik :P " külsõ megfog, belsõ megtart a jó szex pedig összeláncol" ezt sose felejtsd... egy olyan férfivel nehéz leélni az életed aki egyáltalán nem tetszik neked :D
Látod máris válaszoltál magadnak, a lány nem 100-as. Ne törõdj, foglalkozz másokkal, mert ez téged lelomboz, rossz lelki állapotba kerülsz és ez nem tesz jót. Inkább fogadd el, hogy vannak ilyen pics*ák is és örülj , hogy ezeket elkerülöd, lehet tovább fog tartani, de biztos, hogy rendes, csinos barátnõd lesz.
1. Minden nõ más és más. Vannak a hülye spinék akik bárkinek terpeszbe vágják magukat aki aránylag helyes és vannak azok, akik inkább a belsõ tulajdonságok hajtanak. (manapság sajna kevesebben) 2. Sok csaj van úgy, hogy õ hú most igen is megváltoztatja és ez úgy min. 95%-ban pofára esést eredményez. De a kihívás megvan. 3. A mai világban hatalmasak az elvárások ellenlépések nélkül, így mind 2 nem megnehezíti a saját és a másik dolgát is. 4. A lányokba ici-pici koruk óta az van beléjük nevelve, hogy eljön értük a hercegük/hõsük. EZÉRT NEM SZABAD A GYEREKEKNEK TV-ZNI! 5. Ha talán nem itt nyígnál, akkor talán lenne egy kis idõd a jobb külsõ elérésére, avagy bizonyítani a lánynak, hogy te sokkal jobb vagy azoknál a , , jóképû" barmoknál. Mondom ezt én a nuku párkapcsolati tapasztalattal rendelkezõ kis csaj...
A kérdező hozzászólása: Persze a kerdezonek az egekben vannak termeszetesn az igenyei, mert elmondasa szerint mind a ketto csucspasi, egyik ugy nez ki mint F Torres, masik meg mint Chris Pine. Ennyit higy a lanyoknak a ronda pasi torresnel kezdodik, aki meg nem is egy torres (kb a magyar pasik 85%a) az mar nem szamit embernek.
Hogy miért? Mert elérhetetlen...
Az érzelmek nem gombnyomásra mûködnek.
Mert elérhetetlen és ha tehetné beléd is taposna.
Mert buta vagy. Erre nem tudok mit mondani :) Csak megalázod magad hogy hívosgatod, de ha neked ez kell...
A kérdező hozzászólása: tudom h ezzel megalázkodom elõtte, de akkor is hallanom kell a hangját naponta, azért hívom..:(

Miért van az, hogy ha akár filmen, akár élõben azt látom, hogy egy nõ lekever egy pofont egy pasinak, akkor ezt viccesnek találom?

Egyébként akkor is mosolyogtam, amikor én kaptam. Nem arról van szó, hogy ne tisztelném a nõket, vagy különben nevetségesnek tartanám õket.

Legjobb válasz: Mert úgy ütnek, mint egy nõ.

Mert úgy ütnek, mint egy nõ.
Mert egy átlagos nõ körülbelül akkorát és olyan nevetségesen üt, mint egy gyerek. Szerintem is viccesek, pedig én lány vagyok.
Én szívesen felpofoználak, úgy rendesen:D
A kérdező hozzászólása: Milyen okból?
nekem ok se kell, de én nagyot ütök;)
A kérdező hozzászólása: Ajjaj!
Gyorsan visszaszívnád ezt, ha tõlem kapnál egyet. :D Egyébként tényleg néhol siralmas, vicces. Általában erõtlen és ügyefogyott.
Szerintem az lehet a háttérben, hogy beléd ivódott (remélhetõleg a hírek miatt) , hogy ha valaki kezet emel a másikra, akkor az férfi a nõre. Így megfordítva "szokatlanabb" , ezáltal vicces. Ugyanolyan lenne, mint mondjuk az, hogy egy idõs ember adja át a villamoson a helyét egy fiatalabbnak.
Erõtlen és ügyefogyott... a filmekben! Valójában nem annyira gyengék a nõk. A legtöbb nõ simán lekeverne akkora pofont, hogy a legközelebbi bútor/fal adná a másikat

Miért van az, hogy minden pasi imád a környezetemben, mint barát, de mint nő, egyik sem akar magának?

Legjobb válasz: Sok a félénk pasi arrafelé. Ne angódj nem veled van a baj. Olyannal aki egyátalán nem tetszik szóba se állunk :D

Sok a félénk pasi arrafelé. Ne angódj nem veled van a baj. Olyannal aki egyátalán nem tetszik szóba se állunk :D
A kérdező hozzászólása: Jaj utolsó, nagyon köszi, pontosan mostanában így élek, rájöttem, ha akarom, nem lesz semmi, ha meg nem, akkor tuti betalál valaki... olyan, mint a felelés volt suliban :D
Akkor üdv a tökéletetsek klubjában :-) Nehéz megközelíteni, és magas az elvárás....Veled semmi baj, de lehet túlságosan akarsz már párt magadnak, "túl izzadságszagú"...nehéz azt levetközni, fõleg azért mert üvõlt az emberrõl, de amikor sikerül ezen túllépned, kialakítanod csak saját magadnak az életét, tucatszám lesz aki téged óhajt...
Akkor nincs más, ronda vagy. De ha az alakod jó, és van zacskó, akkor még nem reménytelen a dolog.:)
A kérdező hozzászólása: Szép vagyok-e? Azt nem nekem kell megítélnem. De még nem hallottam semmi bántót magamról vissza. És akiket kérdeztem azt mondták, szép arcom és hajam van. :) Mondjuk én nem tartom magam szépnek, dehát ki tartja... :D
A kérdező hozzászólása: Nem írok privát üzit, nem küldök képet, nem leszek a napiszaon. xD Lényeg a lényeg: csak a véleményekre vagyok kiváncsi. :) köszi érte :)
Szép vagy? Ha nem akkor meg is van.
nyilván nem tetszel nekik. írj privát üzit, küldj képet.
A kérdező hozzászólása: Huhh Az kemény. Nem igazán tartom magam ribancnak. Ha ismernél röhögnél, h most mit írtál xD =)
Szerintem, mert egy kis könnyûvérû csaj vagy, akit mindenki meghúzna, de senki sem akar magának hosszabb távon. Tipikus viselkedés ez a kis ribancokkal szemben.
Jah és 16/f voltam...
nálam ez pont fordítva van..:S:(

Miért van az hogy a pasik 50%-a ha egy lány elvesziti a szüzességét le q**vázzák. Persze a fiuk azt csinálnak amit akarnak. Miért van ez?

lécci válaszoljatok

Legjobb válasz: Na még egy vadfeminista. Soha senkit nem ku rváztak le azért mert elvesztette a szüzességét, maximum ha ezt 13-4 évesen tette egy nála 20évvel idõsebb férfival.Ja meg akkor ha össze vissza [email protected] magát. Ez amit leírtál körülbelül annyira gyerekes mintha én azt mondom hogyha egy lány az óvodában autókkal játszik az normális, de ha egy fiú babázik, azt lebuz izzák meg pszichológushoz viszik. Na? Kvittek vagyunk?

Na még egy vadfeminista. Soha senkit nem ku rváztak le azért mert elvesztette a szüzességét, maximum ha ezt 13-4 évesen tette egy nála 20évvel idõsebb férfival.Ja meg akkor ha össze vissza [email protected] magát. Ez amit leírtál körülbelül annyira gyerekes mintha én azt mondom hogyha egy lány az óvodában autókkal játszik az normális, de ha egy fiú babázik, azt lebuz izzák meg pszichológushoz viszik. Na? Kvittek vagyunk?
mert a csajoknak van szûzhártyájuk, a fiúknak nincs XD
sok idióta választ kaptál, de ne törõdj velük. azért mert a pasi egy hüje bunkó, én sosem ku*váznák le ezért egy csajt sem.
azért mert általánosítasz te is az vagy amit a címben leírsz butaságokat kérdezel
MATEK MENNE ILYEN JÓL!
Gondolom 14 év körül lehetsz..Vagy 13..Azért kur*áztak le, mert ennyi idõsen csinálod..És dráága, ...Igazuk van!!!
a fiuk 50%ának nem nagyon lesz barátnöje, ugyhogy épp annyi fiu kurogathat össze vissza, mint ahány lány NEM piszkálnak ugyanezért.amugy johogy ringyó, ha nem bir várni.nem kell a mese, hogy 17 évesen már "párja" van...csak a kufirc tart össze beneteket semmi egyéb.
kérdezõ lécci nyald ki a seggem milyen h*lye kérdés már ez megint? :D linkeld az oldalt ahonnan ez a statisztika van pls
Elfojtott emlék? Ja...Volt egy srác óvodában, mindig barbizott aztán emlékszem az anyukák kibeszélték a gyereket a folyosón hogy biztos bu zi lesz belõle xD
a szüzzeséghez semi köze amugy ha valaki normális lány nem fogják le ku.rvázni, max roszindulatbol, én normálisnak tartom magam és szüz is vagyok:D és volt hogy kaptam oan kedves megjegyzést hogy "te szüz ku.rva"hát egyenesen imádom még indokom is van miért töröm el az ál kapcsát ^^ 16L
17:37 hmhm itt valami elfojtott emléket vélek felfedezni a te esetedben :)
én nem ribancozom le, ha velem veszíti el. :) :) :)
Én még akkor is [email protected], ha 15 évesen:)
csak akkor kur.vázzák le, ha kb 13-14 éves. és ezt én meg is értem! 19L
Kukitroll erõsebb pinakoboldnál... Tudod, a rasszok
Két pasiból egy leqrvázott vagy mi a bajod? Merthogy ez nagyon nem általános, viszont te buta mód általánosítasz.
Nem tûnt fel még nektek hogy csak azt ku*vázzák le aki nem adja magát oda egy srácnak?És ez miatt ku*vázza le a srác mert nem kapja meg.Semmi más oka nincs ennek a ribizésnek.

Miért van az hogy nekem sosem sikerül egy kapcsolatom sem, ? Csak szexre kellek. Mert nem vesznek komolyan. Akár idős akár fiatal, pedig tetszem a pasiknak, és értelmes is vagyok

Legjobb válasz: A) mégse vagy jó nekik az ágyban (nem a te hibád) B) nem szeretik a társaságod (nem illik össze a személyiségetek v éretlenül furán viselkedsz)

A) mégse vagy jó nekik az ágyban (nem a te hibád) B) nem szeretik a társaságod (nem illik össze a személyiségetek v éretlenül furán viselkedsz)
"akit szintén csalt..velem is" Ez alapján az a fajta vagy, akinek nincs elég emberismerete. Ha egy fickó szépeket mond neked, te elhiszed, mert AKAROD, hogy olyan legyen, mint amilyennek elképzelted. Ezzel két probléma van: egyrészt sosem a pasi sosem olyan, mert ilyenek csak a regényekben/filmekben vannak (és azok sem szólnak a szürke hétköznapokról). Másrészt pedig az ilyen nõket mi férfiak semmire sem tartjuk, mert NEM VAGYTOK PARTNEREK. Lehet, túl messzemenõ következtetéseket vonok le, de kevés infot adtál, így muszáj.
Ha fiatal vagy akkor szerintem megértheted.Minden ember próbálja kiélni magát ameddig még lehetõsége van rá.Én például nem szándékszom pld házasságra 30 éves korom elõtt...
Vagy nagyon naiv vagy és csinos vagy a viselkedésed éretlen.
A kérdező hozzászólása: is-is, , , volt már több negativ tapasztalatom...de ez az utóbbi volt a legérzéketlenebb
"A kérdező hozzászólása: ez igaz! a szex nagyon jól mûködött...csak másféle ...ambiciózus nõ kellett neki, akit szintén csalt..velem is " ez itt 1 pasi! a kérdésbõl meg úgy tûnt, hogy ez univerzális bajod...
Te értelmes vagy, és õk? Én se vagyok híve a soráig szexmentes ismerkedésnek, de hát egy-két alkalommal is csak le lehet szedni, hogy értékelik-e szellemiségedet, vagy sem? (meg volt egy furi megjegyzésed, mindjárt...)
elõzõ, jó a hasonlat XD! (40 fölött meg rájönnek, hogy kicsit kimaradt ez-az, akkor meg fûvel-fával...)
Ez a "könnyen adod" téma akkora hülyeség szerintem. Miért gondolja mindenki, hogy egy nõnek attól lesz tartása, hogy a szexet úgy adagolja, mint a hadifogolytáborban a kenyeret szokás? Ha engem megfog egy nõ, akkor nem tartom kevesebbre csak azért mert hamar lefeküdt velem. Ez a felfogás csak annyit ér el, hogy amennyiben nem fogott meg a csaj, akkor esetleg anélkül dobom, hogy megd*gtam volna. De mindegy, várassátok a pasikat, nehogy tanuljatok egy kis önismeretet, emberismeretet, ezáltal esetleg olyan emberré válva, akire egy férfi egész életére vágyik, nem csak egy pásztotórára. Fogjátok csak a pasikra, hogy a farkuk a fõnök, és próbáljátok továbbra is a szexet pórázként használni, így biztosan õszinte és boldog párkapcsolat vár rátok... Ja és lehet lepontozni nyugodtan, meg van szokva...
Biztos könnyen adod a szexet, azért csak arra kellesz.
19 éves lány vagyok..2 évig volt párkapcsolatom és azóta velem is csak ez történik..
Rossz pasikba szeretsz bele, vagy túl kihívóan viselkedsz, vagy túl könnyen adod magad. De szerintem fõleg az elsõ. Nekem volt egy pasim, 2 hónapig jártunk, mire lefeküdtem vele, 1 hónap után kidobott. Iszonyúan szenvedtem, de rájöttem, hogy nem az én hibám volt, mert õ egyszerûen nem akart komoly kapcsolatot. Eddig voltam új neki. Szóval hiába várattam 2 hónapig, ennyi erõvel akár már az 1. randin lefekhettem volna vele.
Mert az olyan pasik kellenek neked, akiknek csak szexre kell egy nõ. A másik lehetõség, h az öltözködéseddel/viselkedéseddel azt sugallod, h "dugjatok meg!"
A kérdező hozzászólása: ez igaz! a szex nagyon jól mûködött...csak másféle ...ambiciózus nõ kellett neki, akit szintén csalt..velem is
Vagy szexre sem, ha mindig szex után nem sokkal hagytak ott :/ A válasz egyszerû: nem jó féle hapsikba habarodsz bele....
03-01 11:58: Elég sok pasi kinyilvánította már, hogy ha egy nõ könnyen adja magát, akkor elvesztik az érdeklõdésüket. Te ezek szerint nem ilyen vagy, vagy csak próbálod lebeszélni a nõket arról, hogy várjanak, mert minél többet meg akarsz dugni.

Miért van az, hogy a jobb egzisztenciával bíró pasik szórakoznak, nem akarnak családot, míg egy minimálbéres egyből akar (ez a vágya) és 3 gyereket is mellé?

Társkeres?n vagyok. Érdekes dologra jöttem rá. Azok a pasik, akik családot alapíthatnának, még 40 felé sem teszik, pedig biztos anyagi körülmények lennének rá. Míg írt egypár szerényebb srác persze kiírta oda, hogy keveset keres/alacsony végzettség?, mégis családot akarnak alapítani s legalább 2- 3 gyereket akarnak! Aki eltudná tartani az nem akar... Aki nem tudná eltartani, az miért akar? Ezt nem értem komolyan.

Legjobb válasz: 20 év múlva ? haha Barátom, nagyon lebecsülöd õket! Ezek sarjadzással szaporodnak!

20 év múlva ? haha Barátom, nagyon lebecsülöd õket! Ezek sarjadzással szaporodnak!
roppant egyszerü ha van pénzem bulizok, utazok, kefélek össze vissza, iszok stb. ha nincs nem bulizok nem kefélek össze vissza nem iszok, akkor legalább hagy dugjak..
Akinek van rengeteg pénze az élheti az életét vígan: utazhat, bulizhat, fiatal lányokkal szórakozhat. Azt teszi ami jó neki, szemben az átlagos emberek a családalapításban látják az egyetlen utat, hiszen nincs meg az az anyagi helyzete , hogy nagyvilági életet éljen, egyedül meg nem jó lenni. Ha én is ilyen pénzes csóka lennék akkor 100% , hogy egy 35-40 éves koromig én is csak élvezném az életet, aztán csak utána alapítanék családot.
Érdekes kérdés, valószínûleg a proletár világnézethez van köze. Ha belegondolsz a homo- és biszexuálisok is többen vannak az értelmiségi rétegben, mint minimálbéres, dolgozók között...
20 év múlva több cigány lesz mint magyar.
Mert élni akar, pénzt keresni, és VÁLOGAT, magamról tudom, hogy nagyon válogatunk, mert elsõ körben a jó külsõt nézzük, és csak olyan nõvel vagyunk hajlandóak együtt lenni, vagy csak olyan szülhet nekünk aki igényes marad, és nem hízik el ha gyereket szül, sportolnia, külsejét folyamatosan ápolnia, mindig toppon kell, hogy legyen, ezt egy átlagos lány nem bírja, nem tud vele lépést tartani, mert mivel van pénz ezért a válogatás lehetõsége nagymértékben megnõ. Plusz a bulik, utazások, luxusnyaralások, wellneszek ezeket kiélvezi az mebr és majd 40évesen elvesz egy belevaló csajt aki szeret dugni, jó csaj, lehet vele dumálni és figyel magára, nem hagyja el magát, jó beszélgetõ partner. Én is csak maximum 40 évesen tervezek gyereket addig kõkemény karrier építés, és utazgatások 24F
szerintem ez attól függ, hogy kinek mi a fontos az életben! van aki családra, feleségre, gyerekekre vágyik és van aki 40 éves is úgy képzeli el magát hogy 20 éves lányokat hajt a diszkóban.
Nem, ez nem igaz. :) Csak talán jobban el kell, hogy nyomják.
A kérdező hozzászólása: ez igaz :D
A kérdező hozzászólása: az a buli az egészben, hogy a tök csóró akar családot alapítani a semmire.
A kérdező hozzászólása: ó...tehát a lúzerrel azért ne álljon le egy lány se, mert ingyen akar dugni és mert nincs más választási lehetõsége, a gazdaggal meg azért ne mert az meg nem akar semmit, csak szórakozni. Szerintem egyik szánalmasabb mint a másik. Egyiket sem választom .
A kérdező hozzászólása: van olyan érzésem h 72%-nak igaza van :(
mert akinek van pénze, jó állása, munkája az minél tovább ki akarja élvezni az életet és nem lekötni magát. aki meg szegényebb az biztos azt gondolja, hogy ettõl boldogabb lesz vagy neki tökmindegy. de lehet, hogy a szegényebbeknél a hagyományok (korán házasodás, gyerekvállalás) jobban nyom a latba, mint egy tanult, jó egzisztenciájúnál.
A kérdező hozzászólása: jaja de ezek nem romák.
Én csak azt nem tudom, hogy ki lesz, aki majd megtermeli a nyugdíjamat. A most felnövõ korosztály vagy egyáltalán, vagy csak 35 év fölött akar családot, és jó, ha egy gyerek összejön. Viszont így ki lesz az, aki majd megtermeli a nyugdíjakat? Mert hogy az egyetlen réteg, amely képes számbeli növekvést produkálni, az a cigányság, és õk az elkövetkezendõ 1000 évben egy fillért nem fognak termelni, annyi szent. RIP Magyarország.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!